2,3 ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Α/ΥΠΑΜ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΣΤΙΣ 24-01-2023, ΣΤΟΝ Τ/Ο ΔΙΑΥΛΟ “ΣΚΑΪ”!.. ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!

Φίλοι μου / μας!

Είχαμε πρόθεση σήμερα να γράψουμε 2, 3 πραγματάκια για την Τουρκία και τις εκλογές της! Ακούσαμε όμως σήμερα (24-01-2023) στον ΣΚΑΪ (“Σήμερα” / Οικονόμου, Παυλόπουλος), τον Στρατηγό και τέως Α/ΓΕΣ και μετά και αναπληρωτή ΥΠΑΜ, Κο ΣΤΕΦΑΝΗ, με αποτέλεσμα να “ασχοληθούμε” λίγο μαζί του και όχι με τα… τρέχοντα Ε-Τ! Θα καταλάβετε, στον λίγο χρόνο που έχουμε… ! …

Σε ό,τι αφορά τα όσα ανέφερε για τα Ε-Τ, κλπ, που ρωτήθηκε ο Στρατηγός, ίσως να είναι η καλύτερη μέχρι τώρα παρουσία του στα Κανάλια, σε ό,τι πάντα αφορά την ουσία των λόγων του και το συγκεκριμένο ειδικό τους βάρος

Φυσικά, ο Στεφανής, δεν συγκρίνεται με κανέναν από τα πρώην στελέχη των ΕΕΔ που “βγαίνουν” ή “βγάζουν” κάποιοι στα Κανάλια για να κάνουν σχόλια στα Ε-Τ, όντας ο Στρατηγός πολύ μπροστά απ’ όλους αυτούς!.. Δεν είναι μάλιστα απλώς μακράν, ο τέως ΥΠΑΜ, απ’ όλους αυτούς, αλλά ούτε σύγκριση μπορεί να γίνει του υπόψη Στρατηγού Στεφανή, μ’ αυτούς, στις όποιες τοποθετήσεις τους!..

Εκείνο για το οποίο εμείς οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” “χρεώνουμε” πολιτικο-στρατιωτικά τον υπόψη Στρατηγό, με την πραγματική(!) και όχι… φαντασιακή στρατιωτική αξία, χωρίς ασφαλώς να γνωρίζουμε αν έχει κάνει κάτι και αν “ναι” τί, στο ακολουθούν θέμα, αφορά την μη δημιουργία ακόμα στην χώρα μας “Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας” (“ΣΕΑ”), ενός Οργάνου που θα άλλαζε ριζικά το επίπεδο αμύνης μας, απέναντι στον όποιον δυνητικό και μη, αντίπαλο! Το Όργανο αυτό για την Αριστερά και δη την Κομμουνιστική, γνήσια και… μεταλλαγμένη, ήταν πάντα σαν… “να τους πάταγες τον κάλο” και ξέρουμε πολύ καλά το “γιατί”! Για τα λοιπά Κόμματα είναι μάλλον ακόμα θέμα “ταμπού” ή θέμα “φοβίας”!..

Ο Κος Στεφανής, λόγω του συγκεκριμένου προσωπικού πραγματικού υψηλού “ειδικού βάρους” που “μεταφέρει”, ίσως να μπορούσε, όπως εμείς εκτιμούμε, να πείσει σχετικά, ώστε να ανατρέψει την παγιωμένη, δυστυχώς(!), άποψη – θέση επί του θέματος (και!) του νυν Κου Π-Θ!.. [Κατ’ εμάς είναι δυστυχώς πολιτικά… παγιωμένη η θέση, για “ΣΕΑ” στην Ελλάδα, (και!) από τον πολιτικό Κ.Κ.Μ., αφού γενικώς σε όλους του… μετόχους (sic) του πολιτικού συστήματος ενδομύχως υπάρχει ακόμα, “εν έτει” 2023(!), ο φόβος μιας στρατιωτικής επεμβάσεως / Χούντας].

Ως άτομο, τέλος, το μόνον που του “χρεώνουμε”, διότι πράγματι και εδώ κρινόμενος είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ(!), (όπως διακρίνει αμέσως κανείς και από την εικόνα μόνον που “βγάζει” προς τα έξω το υπόψη στέλεχος), είναι η υπερβολική έπαρση που παρουσιάζει, έπαρση που δεν είναι συμβατή όχι μόνον με την εποχή μας, αλλ’ ούτε και με το επικρατούν σήμερα πνεύμα στους συγχρόνους στρατούς, πόσο μάλλον στον ΕΣ, που παραδοσιακά – ιστορικά ήθελε και θέλει τους ηγέτες του να ζυμώνονται με την μεγάλη υπηρετούσα (έφεδρη και μη)… μάζα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γινόταν και δεν γίνεται σεβαστός ο διακριτός ρόλος ενός εκάστου στις ΕΕΔ, στον τέραστιο αυτόν και σοβαρότατο Οργανισμό της Πατρίδος μας!..

Αυτή η έπαρση κάνει τον Στρατηγό, όπως εμείς πιστεύουμε, να “βλέπει” ως εχθρική(!) και την παραμικρότερη κριτική που θα μπορούσε να του ασκήσει κάποιος σε κάτι που αυτός θα πει ή θα κάνει, ξεχνώντας ότι το υπέρ του δέοντος “εγώ”, στις 9 των 10 των περιπτώσεων, ΤΥ-ΦΛΩ-ΝΕΙ(!), με δυσάρεστα συνήθως αποτελέσματα!..

Δεν θα σταθούμε λοιπόν σήμερα ούτε στα Ε-Τ, ούτε σε ό,τι άλλο… πολιτικό και μη, αλλά ορμώμενοι από κάτι άλλο που είπε στο τέλος ο Στρατηγός και τέως Α/ΥΠΑΜ Κος Στεφανής και συγκεκριμένα περί επιβεβλημένου σεβασμού των νεοτέρων στελεχών προς τους παλαιοτέρους συναδέλφους τους, θα αναφέρουμε 2, 3 δικές μας απόψεις, επί του θέματος!

Ειδικότερα, αναφέρθηκε ο Κος Στεφανής στο ότι την υπόψη εκπομπή που συμμετείχε παρακολουθούν πολλοί απόστρατοι Αξ-κοί, μεταξύ των οποίων σήμερα παρακολουθούσε και ο 93 ετών Αξ-κός Κος ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ, για τον οποίον, όταν ακόμα ήσαν Ευέλπιδες, όπως είπε ο Στρατηγός, τον αποκαλούσαν “Πατέρα” και για τον οποίον δήλωσε τον σεβασμό του, τονίζοντας ότι όλοι οι νεότεροι στρατιωτικοί, οφείλουν να σέβονται τους παλαιοτέρους, διότι ό,τι αυτοί έγιναν μετά το οφείλουν σ’ αυτούς!

Να πούμε αρχικώς, για λόγους εντιμότητος, ότι ο υπόψη Αξκός είναι συγγενής στελέχους μας, που αυτή την στιγμή δρα στην Τουρκία! Συνεπώς τον γνωρίζουμε άριστα και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με τον Κο Στεφανή και όχι βεβαίως λόγω της σχέσεώς μας μαζί του, αλλά διότι “είναι ακριβώς έτσι”!..

Το θέμα μας λοιπόν, όπως καταλάβατε / όπως καταλαβαίνετε, φίλοι και μη φίλοι αναγνώστες, είναι η αποστροφή του Στρατηγού, “περί σεβασμού” των νεοτέρων στρατιωτικών, προς τους μεγαλυτέρους τους!

Διαβάστε φίλοι:

1. Ο σεβασμός, … σεβαστέ Κε Αρχηγέ, δεν(!) επιβάλλεται ΠΟΥΘΕΝΑ, σε καμία εργασιακή Ομάδα απανταχού της Γης, όσο “ειδικής μορφής” και να είναι αυτή, όπως συμβαίνει με τις ΕΔ όλων των χωρών γενικώς στον Πλανήτη, πόσο μάλλον στις ΕΕΔ, όπου υπηρετεί ή αν θέλετε μέχρι πρότινος* υπηρετούσε ο “καθαρόαιμος”… Έλληνας, ο οποίος είχε και έχει αυτό που ουδείς άλλος στον κόσμο λαός δεν διαθέτει και λέγεται “Φιλότιμο”! Ο σεβασμός επομένως ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!

Πώς;

Γενικόλογα (αφού ειδική και συγκεκριμένη απάντηση μάλλον δεν υπάρχει), κερδίζεται από την συμπεριφορά των ανωτέρων, προς τους κατωτέρους και υφισταμένους τους ή όχι, με έναν θα έλεγε κανείς… μαγικό τρόπο, αφού ο Έλληνας “αναγνωρίζει” εντός του και αποφαίνεται (συνήθως ορθά), για το αν -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- αξίζει του ειλικρινούς σεβασμού του ο ανώτερος ή / και προϊστάμενός του!

Συνεπώς, Κε Αρχηγέ, η σχέση είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ, ΑΜΦΙΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΗ και είναι πιο σωστό να μιλάμε για ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ, κάτι που υποστηρίζει “τα μέγιστα” και την επιζητούμενη μεταξύ των στελεχών συνεργασία και συνέργεια και άρα συντείνει, και πάλι “τα μέγιστα”, στην παραγωγή του κατά του δυνατόν, κάθε φορά, καλυτέρου και πιο επιτυχούς έργου / αποτελέσματος!..

Ειδικότερα στις ΕΔ και δη στις ΕΕΔ (ας αναφερθούμε μόνον σ’ αυτές), [απ’ όσο λίγο εμείς μπορούμε να γνωρίζουμε, αφού αυτές δεν είναι / δεν αποτελούν στοιχείο της ενασχολήσεως των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, “ΑΓΓΕΛΟΙ” που σήμερα εστιάζουμε αυστηρά στους εξ Ανατολών γείτονές μας και στους ομοίους από Βορρά… μεριά], δεδομένου του γνωστού πλαισίου εντός του οποίου κινούνται όλοι οι… στρατοί, όταν κάποιος ανώτερος ή προϊστάμενος δεν αξίζει του σεβασμού των όποιων κατωτέρων ή υφισταμένων του, λόγω ανθρωπίνης ή και επαγγελματικής ανεπάρκειάς του, τότε η μεγάλη μάζα κάνει υπομονή και μόνον υπομονή, μέχρι να… απαλλαγεί από τον ή τους υπόψη ανωτέρους και μεγαλυτέρους, πχ είτε με μια δική της μετάθεση ή με μια του ανωτέρου τους, ενώ αν η ανεπάρκεια των μεγαλυτέρων είναι επαγγελματική τότε οι περισσότεροι και συνειδητοί στο καθήκον… προσβλέπουν στην… “αόρατη πιο πάνω χείρα”, που υποτίθεται ότι παρακολουθεί και θα πρέπει να λειτουργεί, αυστηρά και μόνον, προς ΟΦΕΛΟΣ των ΕΕΔ!..

Όποιοι λίγοι κατώτεροι, υφιστάμενοι και γενικώς νεότεροι αντιδρούν, με τον προσήκοντα ανθρώπινο και στρατιωτικό βεβαίως τρόπο, στους ανεπαρκείς (sic) ανθρώπινα (sic) ή και επαγγελματικά μεγαλυτέρους συναδέλφους τους (λίγα είναι σχετικά μέσα στον χρόνο στις ΕΕΔ τέτοια παραδείγματα, αλλ’ όμως είναι υπαρκτά και κραυγαλέα), τότε το σύστημα** τους “περιποιείται” αναλόγως, καταλαβαίνετε, ιδιαιτέρως όσους δεν έχουν κομματικές ή άλλες… πλάτες, (αυτό πώς λέγεται άραγε, Κε Αρχηγέ;), όπως πχ αυτοί να “βγαίνουν” 1οι στην ΣΕΘΑ, αλλά αμέσως μετά να τους αποστρατεύουν, όντας μάλιστα αυτοί, την ίδια στιγμή, στην Τάξη τους πχ στην 1η 20άδα και στο Όπλο τους στην 1η 10άδα, να τους στέλνουν συνεχώς “στημένα” “εγκαλείσαι”, να μην τους γράφουν τα πραγματικά τους οικογενειακά δεδομένα στα “χαρτιά” τους, ούτε ομοίως τα πραγματικά επαγγελματικά, να “βάζουν” άτομα να τους διαβάλλουν, ώστε να τους “δολοφονήσουν” ως χαρακτήρες, να εμπαίζονται ή να αναφέρονται ως “γραφικοί” από “στημένους” και δοτούς “κλικαρισμένους” ανωτέρους τους, και, και, και… αυτοί να “βγάζουν” κατασκόπους, να “στέκονται” όρθιοι και να μάχονται με το ίδιο πάθος και την ίδια φλόγα σε όλη την Ελλάδα για την Ελλάδα, πιστοί και μόνον στον όρκο τους, να στηρίζουν και να “βάζουν”… αστέρια στην ηγεσία τους με τις επιτυχίες τους, διαφυλάσσοντας έτσι -και κυρίως- την τιμή και την ασφάλεια της χώρας, και να τους θεωρούν αυτούς, κάτι πνευματικώς όρνια, χαζούς, κλπ, κλπ, κλπ, προκειμένου να τους εξωπετάξουν, διότι έχουν μάθει να μισούν ό,τι λάμπει, όντας μέχρι το μεδούλι και (!) ανήθικοι!..

Όσοι δεν μιλάνε και υπομένουν (η επόμενη ή 2η, αν θέλετε, κατηγορία), συνήθως σκάνε, όπως τελικώς και οι προηγούμενοι πιο συνειδητοί και πιο… μάχιμοι ή πιο… τολμηροί!..

Υπάρχει βεβαίως και η 3η κατηγορία, αυτή των… υποκριτών, ας την πούμε έτσι, αυτών που “τσιμπάνε” σχετικά αμέσως / σχετικά γρήγορα το πώς “παίζεται” και από ποιούς το… παιχνίδι στις ΕΕΔ και

κάνουν… “μάστερ” και διδακτορικό την λειχία προς τους όποιους μεγαλυτέρους τους, ένιοι των οποίων νομίζουν τότε ότι τους σέβονται οι από κάτω, έχοντας οι ίδιοι πιστέψει και ταυτισθεί με το ψέμα τους,

ενισχύουν την Κα… Πρίνου, αχαχαχαχαχαχαχαχα και άλλες… Κες, προκειμένου να αδυνατίσουν και να αποκτήσουν… εμφάνιση, ώστε να μπορέσουν να… ανέλθουν στην Ιεραρχία (εσχάτως ανέρχονται και μπάζα σωματικά, χωρίς εμείς να ισχυριζόμαστε πως αυτό είναι λάθος),

κυττάζουν το πώς θα δικτυωθούν στρατιωτικά και κομματικά (ακόμα και… εκκλησιαστικά, αχαχαχαχαχαχα),

κατορθώνουν να ξέρουν ή και να ρυθμίζουν τις επόμενες 1, 2 μεταθέσεις τους, οι οποίες βεβαίως θα πρέπει να είναι τέτοιες, ώστε να λειτουργούν ως βατήρες για την εξέλιξή τους, κλπ, κλπ, κλπ!..

Α! Το σπουδαιότερο και η μεγαλύτερη των αλητειών είναι το γεγονός ότι αυτοί οι… τύποι, οι… ανώτεροι και μεγαλύτεροι συνήθως εκμεταλλεύονται την άρτια επαγγελματική δομή των όποιων άλλων γύρω τους, πόσο μάλλον των κατωτέρων και υφισταμένων τους, και τις γνώσεις τους και έτσι, όντας ικανοί στο πασάλειμμα, όπως και στο “στήσιμο” εμπρός στον προϊστάμενό τους… πετυχαίνουν να κρύβουν τις όποιας μορφής ανεπάρκειές τους και να φαίνονται μέχρι και… Ναπολέοντες! (Οι ικανότεροι αυτών φυσικά)!..

Καταλήγουμε λοιπόν πλέον, όχι στο τί είδος πραγματικού ή μη σεβασμού… ενδημεί ή θα πρέπει να υφίσταται στον ΕΣ γενικώς, αλλά τί είδος ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ (συνειδητής ή μη) οφείλει / ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει στις ΕΕΔ και τί τελικά υπάρχει!..

-/-

* Μέχρι πρότινος, αφού σήμερα υπηρετούν και καλοπερνούν γενικώς και άτομα που ελληνοποιούνται και που μας μισούν ή αναμένουν να μας… βλάψουν (sic), όπως πχ είναι οι ελληνοποιημένοι Αλβανοί (κυρίως Β’ γενιάς στην Ελλάδα), οι οποίοι κάνουν τους περίφημους ”Αλβανικούς Αετούς” μέσα στα ε/στρατόπεδα, χωρίς οι ε/Υπηρεσίες να γνωρίζουν, αν πιθανώς κάποιοι εξ αυτών και ποιοί είναι και πληροφοριοδότες ξένων Υπηρεσιών! (Θυμάστε που είχαν βγει τ/ε-φ και είχαν γράψει ότι οι Έλληνες στέλνουν… Αλβανούς να υπηρετούν στον Έβρο , με αποτέλεσμα να υπάρξει, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, η περίπτωση να σκοτώνονται μεταξύ τους… φίλοι, όπως είναι οι Αλβανοί με τους Τούρκους, κλπ; Αυτά δεν έγραφαν, παρουσιάζοντας μάλιστα μέχρι και… μαρτυρίες γονέων των υπόψη… Ελλήνων με Αλβανική συνείδηση στρατιωτών);

** Για το ποιό ακριβώς είναι το “σύστημα”, το αφήνουμε “προς ώρας”, αν και όσοι μας μελετούν όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, θα έχουν καταλάβει!.. Αρκεί!..

2. … Σεβαστέ Κε Αρχηγέ!

Αλήθεια! Πόσος πραγματικός αλληλο-σεβασμός (και όχι μονόπατος, … εμπλέκοντας και μόνον αστέρια στις επωμίδες) μπορεί να υφίσταται σε έναν Στρατό, μικρογραφία της ε/κοινωνίας… μας, που :

Υπήρχε και υπάρχει άκρατος Κομματισμός, που σάρωσε και σαρώνει πραγματικά τα πάντα; Έχει εμφανιστεί στις ΕΕΔ, εδώ και κάποια χρόνια τώρα υπό μορφήν ΚΑΙ(!)… συνδικαλισμού, με αυτόν τον ωραίο και… μασκωτό μανδύα! Ο 1ος Στρατιωτικός… “αγωνιστής”… συνδικαλιστής φέρεται να είχε, όλως τυχαίως, εβραϊκές… απολήξεις, πλην των πολύ τάχα μου… δημοκρατικών του πεποιθήσεων, που κατέληγαν πιθανότατα μέχρι και στην Κουμουνδούρου! (“Του κόλου τα 9μερα”)!..

Υπήρχε και υπάρχει ακόμα, έντονο Χουντικό… μασκαρεμένο στοιχείο, που “μασάει” και αυτό κάθε φορά από την κάθε εξουσία, ποικιλοτρόπως και ποικιλομόρφως;

Υπήρχε και υπάρχει ακόμα αναξιοκρατία;

Θεωρείται ο Στρατός, ως Θεσμός, καλός και αναγκαίος, μόνον όταν ελλοχεύουν “εθνικοί κίνδυνοι”, από εκείνους οι οποίοι εμφανίζονται πολιτικά να τον στηρίζουν;

Θεωρείται ως Θεσμός… αναχρονιστικός, … ξεπερασμένος, … φασιστικός, … Όργανο καταστολής, κλπ, με αποτέλεσμα να υπομονεύεται συνεχώς, κυρίως από τα “εξτρίμ” μέλη της Αριστεράς στην χώρα, από τα πάσης φύσεως Κομμούνια, γνήσια και μεταλλαγμένα; (“Μεταλλαγμένα” και συνεπώς και επικινδυνότερα).

Ειδικότερα:

Πόσο σεβασμό μπορεί να έχει κάποιος κατώτερος, σ’ έναν ανώτερό του, όταν αυτός είναι πχ τέως Α/ΓΕΣ και αμέσως μετά από την αποστρατεία του εμφανίζεται ως Υπάλληλος πχ της “GAZ-PROM”; (Πρωθύστερο το σχήμα, ενν. η μορφή της ερωτήσεως, αλλά αναφέρεται στο είδος του χαρακτήρος ενός τέτοιου στελέχους, ένας χαρακτήρας ο οποίος σίγουρα εκδηλώνεται και προ της αποστρατείας του)!..

Πόσο σεβασμό μπορεί να προκαλεί ένα στέλεχος στους συναδέλφους του γενικώς, όταν καταχρώμενος της θέσεώς του και της εξουσίας του συνάπτει σχέσεις με γυναίκες συναδέλφους του και ακολούθως ρυθμίζει παρανόμως(!) και την μετάθεση του ανδρός της και μάλιστα σε εποχή μη μεταθέσεων;

Πόσο σεβασμό μπορεί να έχει ένα στέλεχος, όταν παίρνει τηλέφωνο και λέει στον Δκτη πχ μιας Σχολής,  “Άλλαξέ το! Θέλουμε 1ον τον τάδε και όχι τον δείνα”;

Πόσο σεβασμό μπορεί να έχει ένα στέλεχος που προάγεται, ενώ την ίδια στιγμή έχει αποκαλυφθεί ότι τον… ήλεγχε πχ η “ΜΙΤ”; (Αν και αυτό θα μπορούσε να εξυπηρετεί, μερικές φορές, και ανάγκες… υπνώσεως / τυφλώσεως του αντιπάλου).

Πόσο σεβασμό μπορεί να έχει ένα τέτοιο σύστημα, που “θάβει” πχ στελέχη σαν αυτά τα 1, 2 παραδείγματα της Παρ. 1;

Πόσος σεβασμός μπορεί να υπάρχει σ’ ένα σύστημα (και πόσος αλληλο-σεβασμός μπορεί να υπάρχει), διότι οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη του συστήματος / του Οργανισμού εκεί απολήγουν, αν ευθέως δεν… καταλήγουν, εκεί λοιπόν όπου υφίστανται υποκριτές, συνειδητοί “δούλοι”, ασπάλακες και όχεντρες, που συνέδεσαν 100% τον όρκο τους απ’ ευθείας με… Μαρόκο, φυσικά, όταν έπαψαν να είναι… κουτάβια, είτε στρατιωτικά, είτε δημοσιο-υπαλληλικά, κλπ;”

Πόσος σεβασμός μπορεί να έχει ένα σύστημα γενικώς, πόσο μάλλον αυτός να υπάρχει σε έναν στρατό, όταν πχ βλέπεις να μπαίνει πχ η τάδε Αεροπορίνα στο στρατόπεδο στις 10:00 με πολιτικά και μάλιστα ντυμένη και βαμμένη σαν μπαρόβια της παλιάς Τρούμπας, με ΙΧ που πράγματι έχουν πολλές από τις υπόψη Κες, κλπ, και όταν ρωτάς, “ρε σείς, τί είναι αυτή”, να σου λένε: “Ωωωω! Πρόσεχε πολύ! Αυτή ήταν του Τσοχατζόπουλου και πάει με 108 από Υπουργό σε Υπουργό”!..

Πόσος σεβασμός όμως (και επιπροσθέτως!), μπορεί να υπάρχει σε μια Υπηρεσία, που ο ίδιος ο επικεφαλής της, πχ ο Υπουργός πάει στο Γραφείο του κατά το μεσημέρι, υπογράφει τα θέματά του, όποτε… ευκαιρήσει, ένας Υπουργός που είναι “εξπέρ” στις μάρκες των Ουϊσκι, Σκωτζέζικο ποτό που πίνει και “εν ώρα” εργασίας και μάλιστα συχνά και… άφθονα;

Πόσος σεβασμός μπορεί να υπάρχει σε μια Υπηρεσία και δη σε έναν Στρατό, στον οποίον ΔΕΝ(!) προστατεύονται τα υπηρετούντα σ’ αυτόν στελέχη του, αλλά αυτά να αφήνονται εκτεθειμένα στον οποιοδήποτε… αδηφάγο επιβουλέα, φίλιο και εχθρό;

Πόσο σεβασμό μπορεί να αξίζει ένας πχ Αρχηγός Κλάδου, που κρίνει το μέλλον των στελεχών του Κλάδου του, το πολύ σε 2 με 3 λεπτά, (μια ολόκληρη ζωή ανθρώπων που εργάστηκαν και “έπαθαν” ατομικά και οικογενειακά, για 33, 34, 35 κλπ χρόνια στις ΕΕΔ), λέγοντας μάλιστα, όταν καλείται να επανεξετάσει πχ 1,2 εξ αυτών, “είπαμε γι’ αυτόν, πάμε παρακάτω”; Πόσο μπορεί ένα “πάμε παρακάτω” να υπερτερεί έτσι εύκολα (!) μιας ολόκληρης ζωής ενός στελέχους και μάλιστα σε σχεδόν, τις περισσότερες φορές, κρίσεις “σικέ” ή έστω κρίσεις “καθ’ υπόδειξιν”;

Πόσο σεβασμού, άραγε, μπορεί να τυγχάνουν “Ιανοί”, υποκριτές, ύπουλοι, τυχοδιώκτες, αδαείς στο αντικείμενό τους ευγενείς γόνοι (όχι όλοι τους φυσικά), κομματικοί, κλπ, κλπ, κλπ;

3. … Σεβαστέ Κε Αρχηγέ!

Του σεβασμού, προηγείται ο αυτοσεβασμός, ο οποίος όμως διδάσκεται και ο οποίος αποτελεί προϊόν της Παιδείας που διαθέτει ένας έκαστος των ατόμων, εργαζομένων και μη!..

Και λέγοντας “Παιδεία” εννοούμε αυστηρά το σπίτι, την οικογένεια, το “Σχολείο”, σε όλες του τις βαθμίδες, από Δημοτικό, μέχρι το Παν-μιο, όπως και την ύπαρξη Θεού στην κοινωνία μας, κάτι που θα πρέπει να αποτελεί προϊόν ορθής, ειλικρινούς και τίμιας συνεργασίας της Εκκλησίας με το Κράτος, αφού τα άτομα χωρίς Θεό είναι ικανά για όλα, πέραν της γνωστής αρρήκτου σχέσεως, σε ό,τι αφορά πάντα την Πατρίδα μας, των 2 αυτών συνιστωσών που την συνθέτουν εδώ και αιώνες!.. (Ξέρουμε πώς “ακούγεται” η παράγραφος 3, δεν είμαστε… εκτός εποχής, εκτός κλίματος μάλλον είμαστε)!..

4. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ!

Κε Αρχηγέ! Σεβαστέ Στρατηγέ Στεφανή!..

Ο σεβασμός, που σήμερα θίξατε… έξυπνα, απευθυνόμενος πιθανότατα και σε κάποιους ίσως έμψυχους… στόχους σας, είναι ένα τεράστιο(!) κεφάλαιο πια παντού στην ίδια μας την ζωή, στην ίδια την ελληνομπασταρδεμένη ήδη εδώ και κάποια χρόνια τώρα κοινωνία μας, σεβασμός ο οποίος κατέληξε να είναι το 1ο ζητούμενο, (αφού αυτό ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν κάποιοι που στοχεύουν στην εθνική μας διάλυση), πόσο μάλλον το 1ο ζητούμενο στις ΕΔ γενικώς, όπως εκτιμούμε, και δη στις ΕΕΔ, όπως γνωρίζουμε!

Η άποψή μας (δυστυχώς!!!), και ταυτοχρόνως η προς εσάς, τους σημερινούς Κυβερνήτες, εισήγησή μας, έτσι όπως η Ελλάδα αλώνεται ψυχοπνευματικά, αλλά και εθνοτικά, έτσι όπως -και κυρίως(!)- όχι απλώς απο-Χριστιανίζεται, αλλά απο-Θεοποιείται, σιγά – σιγά και λίγο – λίγο, είναι(!) να ενδιαφέρει τον Στρατό μας να λειτουργεί αυστηρά και μόνον ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, και μέχρις εκεί!..

Αν ο ΕΣ, ως γενική έννοια, κατορθώσει να γίνει ένα καλοκουρδισμένο… ελβετικού τύπου ε/ρολόϊ, (δεν απέχει πια πολύ απ’ αυτό, απ’ ό,τι μας πληροφορούν και οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” “Εσωτερικού”), τότε αυτό εκτιμούμε πως αρκεί για να αμυνθούμε από ικανοποιητικά, έως και πολύ καλά της Πατρίδος μας, απέναντι στους Τούρκους ιδιόμορφου τύπου και… ρυθμού Φασίστες, (4η ξεχωριστή μεγάλη και διακριτή κατηγορία αδυσώπητου ολοκληρωτισμού, σκληροπυρηνικού εθνικο-θρησκευτικού Φασισμού, μετά τον μαύρο Μουσουλινικό Φασισμό, τον Κόκκινο Σταλινικό νόθο αδελφό του και τον Χιτλερικό Ναζισμό), όπως και να αμυνθεί απέναντι σε όποιους δολίους ντόπιους και μη, συμμάχους τους, που λίαν πιθανώς και να ταϊζουμε και να θρέφουμε στην χώρα μας, λόγω της μεγάλης, ευρυτάτης θα υπεστήριζα, περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντιλήψεως περί Δημοκρατίας και δικαιωμάτων που έχουμε, ως λαός!..

… Σεβαστέ Κε Αρχηγέ!

Το περί σεβασμού… πρόβλημα, υπήρχε γενικώς από εποχής του Κυρίου μας, ο οποίος είχε και έναν Ιούδα, μέσα σε 12 μόνον μαθητές!.. Φανταστείτε λοιπόν σήμερα, το 2023 με βάση την “απλή μέθοδο των τριών”, το τί μπορεί να συμβαίνει γενικώς σε όποιον μεγάλο Φορέα ιδιαιτέρως δημόσιο και κρατικό, στην σημερινή σχεδόν σάπια διεθνώς κοινωνία ή έστω, κοινωνία στον δρόμο προς την… εντατική και ακόμα περισσότερο το τί μπορεί να ισχύει με το πολύ… όμορφο αυτό ουσιαστικό, (ΣΕΒΑΣΜΟΣ), στην όπως προαναφέραμε αλωμένη ελληνική κοινωνία!..

Έτσι, μετά από τα παραπάνω, είμαι βέβαιος και βέβαιοι, πως καταλαβαίνετε το “γιατί” η πρότασή μας είναι η ακριβώς παραπάνω διατυπωθείσα!..

… Σεβαστέ Κε Αρχηγέ!

– Σήμερα δείξατε ότι είστε και(!) συναισθηματικός άνδρας, ως προσωπικότητα! Το ξέραμε για εσάς, αφού ένας ηγέτης, για να αναχθεί / να αναγορευθεί σε πραγματικό ηγέτη από το κάθε φορά… ποίμνιό του, όπως έχει συμβεί με εσάς, παντού, σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, πόσο μάλλον και πάλι στις ΕΕΔ, δεν μπορεί (και στις μέρες μας και σε ό,τι αφορά τον ένδοξο, ιερό και ευλογημένο Στρατό μας) να είναι μόνον ο αυστηρός, δίκαιος και άτεγκτος, όπου δει, επαγγελματίας, αλλά θα πρέπει να είναι και  ο ζεστός και ανθρώπινος μεγαλύτερος, ανώτερος, προϊστάμενος, κλπ, ιδιαιτέρως στις ΕΕΔ, όπου ο υπηρετών “κόσμος” ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΨΗΛΑ, ΔΙ΄ΑΥΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!..

– Η παρέμβασή μας ήταν πιθανώς κάπως… ασύμμετρη, θα μπορούσε να πει ένας οποιοσδήποτε αναγνώστης, όχι όμως εσείς, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, Στρατηγέ Στεφανή!

Τέλος, και συμπερασματικά, με τον προσήκοντα πάντα σεβασμό στο πρόσωπό σας, σας καλούμε:

Να πάψετε να ενοχλείστε με την όποια κριτική (ειδικά εσείς που δεν έχετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ να ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ), αλλά να την βλέπετε καλοπροαίρετα πάντα, ως ένα εμπόδιο πιθανούς καλυτέρευσής σας, ακόμα και τώρα, από την στιγμή που δεν… συνταξιοδοτηθήκατε, αλλά συνεχίζετε να αρθρώνετε στρατιωτικό (αλλά και πολιτικό) λόγο, ως αυτό επιβάλλει και η τωρινή θέση με την οποίαν σας τίμησε ο Έλληνας Π-Θ!..  (Μιλάμε πάντα σε ό,τι αφορά εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”)!..

Να “πετάξετε”, (αν σφάλλουμε κατ΄εσάς, κατά την γνώμη σας, αιτούμεθα της μεγαλοψυχίας σας, αυτής του πραγματικού ηγέτη, που εσείς είστε…), να “πετάξετε” λοιπόν ένα σημαντικό βάρος ενός υπέρμετρου εγωϊσμού που σας διακρίνει και ο οποίος είναι ασύμβατος με την ποιότητά σας συνολικά! Άλλωστε ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΔΕΝ(!) ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ, Ο ΘΕΟΣ! Με αυτόν τον τρόπο θα διεισδύσετε πιθανώς ευκολότερα στις… καρδιές και στις… ψυχές των όποιων ανθρώπων, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, (θα) σας ενδιαφέρουν ως προσωπικότητες οι εκτός ΕΔ, αλλά και οι εντός των ΕΔ, όπου τον κάθε ηγέτη θα πρέπει να τον απασχολεί όλο το προσωπικό του!.. “Λέμε εμείς τώρα”!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. … Σεβαστέ Κε Αρχηγέ!

α. Έχουν άδεια οπλοφορίας σήμερα τα στελέχη των “Πληροφοριών – Ασφαλείας” ή ακόμα ο ΕΣ φοβάται μην τον πούνε… Χουντικό;

β. Τυγχάνουν ατομικής και οικογενειακής προστασίας τα στελέχη των “Πληροφοριών – Ασφαλείας”, όπως και άλλοι, όπως πχ οι χειριστές σχεδίων, οι πιλότοι μας, το προσωπικό των Υ/Β, κλπ, κλπ, κλπ;

γ. Έχει γίνει, Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ(!), ξεσκαρτάρισμα των υπηρετούντων στις Πληροφορίες – Ασφάλεια ή ακόμα αυτές οι “Υπηρεσίες” “διοικούνται” απ΄τους γνωστούς του συστήματος… “Ήρωες” και… “Ενδρομίδες”, ανθρώπους της κάθε καταστάσεως και αγαπημένους πια, όχι μόνον μεγαλο-επιχειρηματιών (“Τίγρεων”, “Καρχαριών”, και άλλων), αλλά και του υπερ-ατλαντικού μας συμμάχου; (Αυτό το περί “υπερ-ατλαντικού συμμάχου” είναι κακό μόνον σε ό,τι αφορά το ποιούς εμπιστεύονται σήμερα και μετατρέπουν σε Όργανά τους στην χώρα μας οι Η.Π.Α.)!..

δ. Υπηρετούν ακόμα στις “Πληροφορίες” – “Ασφάλεια”, γλωσσομαθείς χωρών, οι οποίοι… διαπλέκονται (sic) με τις χώρες, τις γλώσσες των οποίων γνωρίζουν, κλπ, όντας ενταγμένοι (πω, πω Παναγία μου) ακόμα και στα διαβαθμισμένα, ανά ιεραρχικό Κλιμάκιο, επίπεδα “Πληροφοριών – Ασφαλείας” των ΕΕΔ; (Ακόμα και σ’ αυτό των Κων Αρχηγών);

ε. Φτιάξατε “Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών” (“ΥΣΠ’) ή όχι… ακόμα; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Εδώ θα πρέπει κάποτε να δοθεί μία εξήγηση και αν δεν δοθεί ούτε από εσάς σήμερα, (εννοώ ως Κ-Β), πότε θα δοθεί;

στ. Μιλήσατε για “ενδείκτες” σήμερα και δείξατε, κατ΄ εμάς πάντα, τον υψηλότατο βαθμό επαγγελματισμού που σας διακρίνει! Υπάρχουν τέτοιοι όμως παντού; Δεν θα ήθελα να επεκταθώ!..

ζ. Γιατί δεν ακούσαμε να πείτε κάτι (από μόνος σας, έστω), υποστηρικτικό του βαλλόμενου ανηλεώς (από ντόπιους και πιθανώς και σε συνεργασία με ξένες ΜΥ πράκτορες, είτε φυσικά πρόσωπα, είτε όχι) νυν ΠΑΝΑΞΙΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ, με την λογική ότι στο πρόσωπό του προσβάλλονται ΕΥΘΕΩΣ (!) και στο… “ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ”-τους οι ΕΕΔ, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα μας;

  • Φοβάστε για το προφίλ σας; Όχι ασφαλώς!
  • Φοβάστε τα μεταλλαγμένα διεθνιστικά Κομμούνια του “Σόρος-Σύριζα”; Όχι βεβαίως!
  • Δεν οφείλετε, εσείς που το επαγγελματικό σας εκτόπισμα είναι υψηλό, αλλά και η αποδοχή σας στην στρατιωτική μας Βάση είναι εξίσου πολύ μεγάλη, να υποστηρίξετε τον βαλλόμενο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ΦΛΩΡΟ και επομένως τις ίδιες τις ΕΕΔ; (Την στιγμή μάλιστα, Στρατηγέ, που βλέπετε πως κανείς των τέως Αρχηγών δεν βγαίνει να κάνει αυτό που τώρα σας εισηγούμαι, ακριβώς λόγω του ότι και αυτοί είναι Κομματικοί, τουλάχιστον οι περισσότεροι, με αποτέλεσμα αντί να υφίσταται, όπως θα έπρεπε, ελληνικό και μάλιστα θεσμοθετημένο “Κονκλάβιο” τέως Αρχηγών, [που θα έχει κοινή φωνή και πλεύση απέναντι στα θέματα των ΕΕΔ, με γνώμονα και μόνον την υπεράσπιση της Πατρίδος και όχι των… Κομμάτων, όπως και των κάθε φορά στρατιωτικών ηγεσιών μας, λειτουργών ως μια… “Βουλή στρατιωτικών… Νεστόρων”, δια της υπάρξεως υγιών, σε όλους τους τομείς, ΕΕΔ], να μην υφίσταται κανείς αμυντικός προς τα έξω θεσμικός στρατιωτικός μηχανισμός, για περιπτώσεις σαν την τωρινή;
  • Ναι, εμείς λέμε πως εσείς οφείλατε να έχετε λάβει θέση!

2. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

Κοι της Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης! Δεν μπορείτε να πάτε και να μαζέψετε τους ανθέλληνες και απάνθρωπους όσο και ανεγκέφαλους οπαδούς του ΠΑΟΚ (ελέγξτε την καταγωγή τους και το… βιογραφικό τους και θα μας θυμηθείτε), και άλλους (Συριζαίους κομματικούς, κλπ) που πηγαίνουν καθημερινά έξω και κάνουν μάλιστα τσαμπουκάδες και φασαρία, για να υποστηρίξουν τις ανθρωπόμορφες κολάθρες, διότι περί αυτού πρόκειται, που σφαγίασαν ως αμνό(!) τον Άλκη ΚΑΜΠΑΝΟ; (Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πάνε κυρίως, διότι ο ένας των κατηγορουμένων, ο εκ Τήνου, αν δεν σφάλλω, ορμώμενος, έχει μάνα ΣΥΡΙΖΑΙΑ και “κολλητή” του κλέφτη, καθ’ ομολογίαν του και μπράβου, κατά την πολιτική του στάση και συμπεριφορά, “Κόκκινου Φασίστα” και μεταλλαγμένου σε “Ροζ” όμοιο, Πολλάκη)!..

Τί μπουρδελομέτρα τάξεως λαμβάνει η “ΕΛΑΣ” στην Θεσσαλονίκη, στην δίκη αυτή, ρε Θεοδωρικάκε; Ρωτάμε με πολύ σεβασμό! Μήπως η προ έτους υπόψη ευαισθησία σας ήταν “του κόλου”;

Οι μισοί των κατηγορουμένων είναι… τυχαίως αλβανικής καταγωγής, και ένας είναι “Σκοπιανός”, από οικογένεια φιλο-σκοπιανή γνωστής περιοχής του Ν. Φλωρίνης! Τίποτε δεν είναι τυχαίο και συμπτωματικό!.. (Από πότε, εδώ στον “Ε.Θ.”, γράφαμε για το ποιόν των οπαδών όλων των “Μεγάλων” Ομάδων μας);

Οι υπόλοιποι μισοί είναι από ΣΥΡΙΖΑ και αριστερότερα, και βασικά είναι καριόλια, ανδρείκελα, αφού όπως δήλωσαν και καταλάβαμε, ο Άλκης αυτο-σφαγιάστηκε, ρε μουνόπανα, έ; Αλλά “πατάτε”, βρωμιάρηδες, πάνω σ’ αυτό που σας έχουν πει οι εκπ-τές σας, στο ανύπαρκτο δηλαδή ε/Κράτος, που έτσι όπως το κατάντησαν τα πάσης φύσεως Κομμούνια και οι διεφθαρμένοι της λεγόμενης Δεξιάς, δεν σέβεται πια κανείς! “Τί θα μου κάνουν”, κλπ! STOP!

Ρωτάμε! Ο ΕΣ μήπως θα πρέπει να στείλει και ένα Στρ-κό Ιατρό ή και Ψυχολόγο στους γονείς του… αρνιού, που έσφαξαν τα μουνόπανα αυτά, μουνόπανα που θυμίζουν τους άλλους φονιάδες, αυτούς της ΜΑΡΦΙΝ (!), αυτούς που καλύπτει μια ολόκληρη… δημοκρατική Αξκή Αντιπολίτευση, κάνοντας το παγώνι;

Επίσης! Αυτός ο με εμφάνιση σαν ΛΟΑΤΚΙ μεγαλο-δικηγόρος υπερασπιστής, (ένας εξ αυτών), ο φαλάκρας με την καπελαδούρα στην κεφάλα και τα κόκκινα γυαλιά, όποτε θέλει, μπορεί να βάλλει όλη την μακέτα που πήγε στο Δικαστήριο, στην εκτιμώμενη ως μεγάλης διαμέτρου τρύπα του!..

Άντε να χαθείτε ρε βρωμιάρηδες, που συμβουλεύσατε τους… πελάτες σας να πούνε όλοι τους ότι ο Άλκης… αυτοκτόνησε!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! Αν οι φονιάδες είναι μια φορά γυναικούλες και μαυρόψυχοι, εσείς πόσο βαθιά σάπιοι και ανήθικοι μπορεί να είστε, ώστε να συντάσσεστε κατ΄αυτόν τον φοβερά αήθη τρόπο με το αναγκαίο υπερασπιστικό σας ψεύδος;

Τέλος, πού είναι ο ΠΑΟΚ και η… Ρωσική ευαίσθητη ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ διοίκησή του να μαζέψει όλα αυτά τα μουνόπανά της;

Γιατί είναι “ανθρώπινα μουνόπανα”;

Διότι όχι μόνον σκοτώσανε έναν άνθρωπο, αλλά τον έσφαξαν με 40 μαχαιριές, λοστιές, κλομπιές, σιδερογροθιές, 40 μαχαιριές που οι Ιατροδικαστές διαπίστωσαν να είχε / να έφερε στο κορμί του το παιδί αυτό, ρε μουνιά!

Τον θάνατο που είδε ο Άλκης, τον έβλεπαν κάποτε μόνον όσοι Αξκοί και γενικώς Έλληνες πολίτες δημοκράτες, “έπεφταν στα χέρια” των Κ/Σ, του κάθε Φλωράκη, του κάθε Βελουχιώτη και του κάθε ΟΠΛΑ-τζή, Γκαϊτατζή, και άλλων!

Αλλά ας δεχθούμε, για χάρη της συζητήσεως, ότι τότε ήταν εμφύλιος, όπως αλλάξανε και είπανε εδώ στην Ελλάδα την απόφαση του τότε Ο.Η.Ε. περί Κομμουνιστοσυμμοριτισμού!

Σήμερα όμως (ρωτάμε) ήταν κάτι τέτοιο, που γυναικωτοί πολιτικοί απόγονοι εκείνων που τότε αιματοκύλισαν τον τόπο μας, για να τον κάνουν ακόμα μία Σοβιετική επαρχία, κατέσφαξαν ένα παιδί; [Πολιτικοί απόγονοι, ναι! “Ψάξτε”, που τάχα δεν το ξέρετε, το ποιόν των οπαδών του ΠΑΟΚ της “Θ4”, όπως και των φανατικών της ΑΕΚ (“ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ) και του Παο (Αλβανοί “Χρυσαυγίτες”, κλπ)  και θα καταλάβετε πολλά]!..

Τέλος, πάτε όλοι σας, και δείτε το “ΚΥΜΑ” και θα αντιληφθείτε το πώς νέοι άνθρωποι καθίστανται άβουλα Όργανα, ακόμα και δολοφονικά, βρώμικων και άκρως σκοτεινών εξουσιών!.. (Ας το γράψω έτσι)!

ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ“!

-/-

-/-

3. Τώρα, που μετά το αποτρόπαιο και άκρως ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ… καταγωγής κάψιμο του Κορανίου, από φασιστόμουτρα σε Σουηδία και Ολλανδία, “βγήκαν” στις χώρες τους και διαδήλωναν διαμαρτυρόμενοι απλοί και μη απλοί Μουσουλμάνοι, φωνάζοντας μεταξύ των άλλων πως “ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ”, μήπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!) εδώ, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, κάποιοι θα αντιληφθούν έστω, πως η Τουρκία αίφνης (και όχι μόνον ασφαλώς, αλλά εμάς τώρα αυτή η χώρα μας ενδιαφέρει), είναι κάτι άλλο από αυτό που ο δυτικός κόσμος γνωρίζει και πως συνεπώς και σαν “κάτι άλλο” θα πρέπει να εξετάζεται;

4. Για τις δήθεν αποκαλύψεις του πολιτικού πιονιού του “Σόρος – Τσίπρα”, Ράμμου, 2, 3 λόγια θα γράψουμε, αύριο – μεθαύριο, αν και το θέμα το έχουμε διεξέλθει σε όλες του τις πτυχές! Δεν άντεξαν μέχρι το τέλος Φλεβάρη οι Συριζαίοι, μετά από την φόλα που έφαγαν ο Πολλάκης με τα… διαστημόπλοια και οι “δικοί” του στην Επιτροπή της Βουλής, και ο Τσίπρας έδωσε εντολή, “Ράμμε, βγες και δώσε τα ονόματα των 6 που παρακολουθούσε (νόμιμα βεβαίως και τα προσωπικά τους τηλέφωνα) η ΕΥΠ, τώρα” και κάντο… έτσι, (με αναφορά δηλαδή προς όλα τα Κόμματα, ώστε εμείς οι… Παρθένες να κάνουμε τον… Αλέκο)!..

Δημοκρατία υπάρχει μόνον στην Ελλάδα, παντού αλλού στον Κόσμο, στην Ευρώπη, στις Η.Π.Α., κλπ, δεν έχουν δημοκρατία, ούτε ξέρουν από την λέξη αυτή κάτι! Αν ο Ράμμος ήταν πχ στην Αμερική, που ασφαλώς και δεν θα φτάναμε ποτέ στο αισχρό “σημείο” το σημερινό, ο Κος αυτός θα ήταν ήδη νεκρός, πριν προλάβει να μιλήσει, όπως και πολλοί άλλοι!

Για θυμηθείτε  και πείτε μου, πχ, αν πρόλαβε να μιλήσει ο Τσαλικίδης, (ούτε καν τον απείλησαν ώστε να μην μιλήσει, αλλά τον “καθάρισαν”, ώστε να κοιμόντουσαν ήσυχοι, σε ό,τι αφορούσε την πτυχή αυτή), που ο άνθρωπος ούτε διαπλεκόμενος ήταν, ούτε σχέση με κανέναν βρωμιάρη είχε, κλπ, ούτε και τον ενδιέφερε το ο,τιδήποτε πολιτικά που να έθιγε κάποιους, αλλά που απλώς ένας εργαζόμενος ήταν και ασφαλώς και πολύ “γάτος” στην δουλειά του, κάτι που τελικώς και “πλήρωσε”, αφού… “είδε” και με τον φόβο και μόνον κάποιων μήπως μιλήσει, αποφάσισε να… αυτοκτονήσει!.. Πικρό, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Φανταστείτε λοιπόν τώρα όλα αυτά τα πολιτικά καριόλια που “έστησαν” όλη αυτήν την βρωμιά και τροφοδοτούσαν μέχρι και σήμερα (Ράμμος) το Κόμμα τους ή τους Χουνταίους συνεργάτες του “Σόρος-Σύριζα”, τους απολύτως διεφθαρμένους, όπως ακούσαμε στο “Ειδικό Δικαστήριο” να καταθέτει η μάρτυρας Κα Διαμαντή με τις γεμάτες με εκ-ρια σακκούλες να πηγαίνουν στην Κουμουνδούρου, (γι’ αυτό προφανώς “την έκανε” από το “Ειδικό Δικαστήριο” και δεν παρίσταται ο Παππάς),

αυτούς που έβαλαν τον σήμερα συλληφθέντα, ως απατεώνα και εκβιαστή, κουκουλοφόρο “ΜΑΞΙΜΟ ΣΑΡΑΦΗ”, αλλά και άλλους τέτοιους… αξιόπιστους (sic) μάρτυρες, να καταθέτει σε βάρος 10 πολιτικών, στην υπόθεση “ΝΟΒΑΡΤΙΣ”, προκειμένου οι βρωμύλοι “μαυρο-κοκκινο-χίτωνες” του Τσίπρα να τους “καθαρίσουν” σαν αυγά,

αυτούς που “έστησαν”, μαζί με την ΜΙΤ, εκόντες – άκοντες, την υπόθεση με την Μπαϊντά και την ανύπαρκτη μικρή Μαρία, ανήμερα της 15ης Αυγ.(!) του 2022, πράξη που μυρίζει πολύ Σόρος-Σύριζα” (κατ΄εμάς εκόντες και όχι μόνον λόγω του διεθνισμού τους και του απορρέοντος εξ αυτού μισελληνισμού τους, αλλά και λόγω του ότι έχασαν, μετά το 2020 και την νίλα του ΡΤΕ στον Έβρο, πολλά εκ-ρια Ευρώ απ’ το λαθρεμπόριο ψυχών στον Έβρο και στο Αιγαίο, εμπόριο στο οποία κρύβονται και αυτοί από πίσω), κλπ, κλπ, κλπ, όλοι αυτοί λοιπόν οι πολιτικά πρόστυχοι να το “παίζουν” σήμερα ΑΜΥΝΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ως άλλοι “ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ… ΑΧΑΪΑΣ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. 

Για απόψε ένα μόνον θα γράψουμε! Διαβάστε!

Σεβαστέ, Κε “Σόρος-Τσίπρα”!

ΓΙΑ ΑΛΛΗΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ! ΜΕΙΝΕ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΙΕΡΟΣΥΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (!!!) “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”, ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ”; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΜΑΛΑΪΑ ΚΑΙ ΕΒΕΡΕΣΤ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ, ΒΟΥΝΑ, ΟΡΗ ΚΑΙ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΕΙΣ!

ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΗ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΠΑΝΩ, ΡΕ ΑΠΟΛΥΤΕ ΠΙΘΗΚΙΣΤΗ(!), ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ “ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΠΟΥ ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΜΜ/ΚΑ “ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ” ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΑΣ “ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ”  ΤΟ 1944 ΚΑΙ ΣΑΣ “ΠΕΤΑΞΕ”, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ Ο ΓΓ/ΚΚΕ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΙΤΗΣ Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ;

ΠΟΤΕ, ΡΕ ΣΥ, … ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟΝ “ΓΕΡΟ”, ΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΠΟΤΕ… ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΡΕ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΡΧΙ-ΔΌΛΙΕ… ΗΓΕΤΙΣΚΕ;

5. Κε Ανδρουλάκη ή Νικολάκη, όπως σε αποκάλεσε ο συμπατριώτης σου Πολλάκης! Κάτι ακούσαμε από ένα Πολωνό Ευρωβουλευτή σχετικά με την σημερινή… θέση, στην οποίαν βρίσκεται η Κα Καϊλή, κλπ! Σε ρωτάμε τώρα!

Μήπως οι… μη Δημοκράτες Ευρωπαίοι, με τις ΜΥ τους, αυτοί που δεν έχουν “Κράτη Δικαίου”, σαν αυτά που υποστηρίζει ο “Σόρος-Τσίπρας”, σε παρακολουθούσαν και εσένα, λόγω μιας πιθανής, και στο τέλος παρεξηγημένης ίσως, συμπάθειας της φίλης σου, Κας Καϊλή, προς την Ρωσία;

ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!.. Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΕΛΛΗΝΕΣ, 4 ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ “5Χ5”!… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!.. ΑΤΣΑ!..

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟΝΙ, ΕΜΜΕΣΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΚΑΙ(!) ΕΣΥ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΥΠΟΠΤΟ” Σ’ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΟ “ΣΟΡΟΣ- ΤΣΙΠΡΑ”

6. Κε Π-Θ! Σε είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει για τον Κο “Σόρος-Τσίπρα”!.. Να περιμένεις και άλλα και σε κρισιμότερες για την Πατρίδα μας στιγμές! Οι λάτρεις της Γαλλικής τρομοκρατικής… “ΘΕΡΜΙΔΩΡ”, αυτοί που μισούν κάθε τι το ελληνικό, έφτασαν να υπεραμύνονται της Δημοκρατίας μας!.. Πέρνα στην επίθεση τώρα και ξέχνα ότι με την μετριοπάθεια που επιδεικνύεις θα επιτύχεις “ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”! Οι άνθρωποι είναι συνειδητοί ΕΧΘΡΟΙ της ΕΛΛΑΔΟΣ, διεθνιστές είναι άλλωστε, και “μανούλες” να είναι ΘΥΤΕΣ και να παρουσιάζονται διαχρονικά και ιστορικά ως ΘΥΜΑΤΑ!.. Μόνον με ΕΠΙΘΕΣΗ θα ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!… (Εκεί ασφαλώς και όπου δεν θίγεται η “Εθνική μας Ασφάλεια”)!..  Α! Και αυτοί που ουσιαστικά εργάστηκαν κατά της Ελλάδος μέσα στην ΕΥΠ, κάτι που ούτε η σχεδόν ΑΡΙΣΤΗ σημερινή ΜΙΤ δεν θα κατάφερνε, τους βρίσκεις και τους “τελειώνεις”… χθες… δικαστικά ασφαλώς, προς Θεού, τί νόμισες; Αυτή οφείλει πάντα να είναι η πληρωμή των προδοτών και επίορκων!..

7. Το πρωϊ στον “ΑΝΤ1” και στην εκπομπή του αριστερού “Περιπτερά” Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ, που ορέγεται την μικρούλα Μαρία, (άλλη Μαρία αυτή), ακούσαμε τον Κο ΣΥΡΙΓΟ, να λέει πως μόνον τον 1ο μήνα αμέσως μετά που το 2015 ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” έγινε Κ-Β εισήλθαν στην Ελλάδα 270.000 λάθρο, “αέρα”!.. Συνεπώς επί 5 μήνες, (έως και τον Ιούλιο και το… Μερκελικό κλείσιμο των συνόρων μας), πόσοι να εισήλθαν λέτε; Πιο λίγοι από το προηγούμενο νούμερο εμείς λέμε όχι! Άρα, 5 Χ 270.000 = 1.350.000 άτομα, τουλάχιστον!… Πού κάναμε λοιπόν λάθος, ρε φιλαράκο, που μας έγραψες ότι… αυθαιρετήσαμε με το 1, 5 εκ-ριο που γράψαμε;

“Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις”, δικαιωθήκαμε και πάλι, από επίσημα χείλη!.. Παρέλαση έκαναν οι λάθρο τότε, και το Κράτος στα παπάρια του εσκεμμένως, ενώ ο ε/λαός συνέχιζε να πηγαίνει στις κλειστές Τράπεζες του Τσίπρα για 60 Ευρώ!… Παράλληλα, είχαμε και την… ταινία* με τίτλο “Ο Μάγος Τσίπρας”, ταινία που “έσπασε ταμεία” και  στην οποίαν τον είδαμε να αλλάζει μια ολόκληρη δημοψηφισματική απόφαση του Ε/ΛΑΟΥ, από τον σημερινό αμύντορα της ε/Δημοκρατίας, των Θεσμών και της ε/εδαφικής ακεραιότητος, Βαζελινο-Τσίπρα, όπως απέδειξε και το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, (λέγε με βαφτίσια), όπου ο μεγάλος αυτός Δημοκράτης έγινε Νονός, για λόγους που σήμερα… καταρράται, ήτοι για λόγους… “Εθνικής Ασφαλείας”, όπως μας είπε!…

* Πάντως “το ‘χει” ο Τσίπρας με τις… ταινίες και τα… “σίριαλ”!… 

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ Π-Θ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑ-ΠΑ-ΛΑ!.. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ!.. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

-/-