20-01-2021: Νίκη Των “Παγκοσμίων Εβραίων” !.. Τελική;

Φίλοι μου!

Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΝΙΚΗΣΕ!

 

Ο “ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ” ή ΑΛΛΙΩΣ Ο “ΓΕΡΟ ΕΚΛΟΓΟ-ΚΛΕΦΤΗΣ” ΙΩΣΗΦ(!) ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΑΥΤΟΣ Ο “ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΚΛΟΟΥΝ”,  ΚΑΘΗΣΕ ΧΘΕΣ, 20-01-2021, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!), ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ “ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ“, ΟΝΤΑΣ Ο 46ος Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Η ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΜΗΝΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΪΟ!.. (Τόσο άλλωστε έχει προσδιορίσει και τα μέτρα για τον “Κορωνοϊό” στην Αγγλία, ο Π-Θ της χώρας Μπορίς ΤΖΟΝΣΟΝ, μιας χώρας που πάντοτε ήξερε και ξέρει καλύτερα, από οποιαδήποτε άλλη στην Γη, [και (!)] τα μελλούμενα!..

Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΧΟΥΝΤΑ(!!!) ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΧΑΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, (ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ), ΕΡΧΕΤΑΙ!..

ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ!

Η (ΔΙΑΖ) ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ, Ο,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ Η (ΔΙΑΖ) ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ … “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ”, ΜΕ… ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΒΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ “ΜΜΕ”, (ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ Τ/Ο ΚΑΝΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΒΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ Κ-Β ΜΑΣ

[ΗΔΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΝΥΝ Π-Θ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΑ… “ΦΑΒΟΡΙ” ΚΑΙ… ΚΕΡΔΙΣΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ (SIC) ΣΤΗΝ ΕΕ, ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ, ΑΠΟ… ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ, (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ), ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ “ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ” ΤΗΣ “ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ“]!..  

Φίλοι μου!

Οι “Διεθνείς Εβραίοι” πέτυχαν, μέσα σε ακριβώς ένα χρόνο (Νοε 19 – Νοε 20), να “ρίξουν” τον ΕΧΘΡΟ τους “Εθνο-Πατριώτη” και μη δούλο τους, πρώην Αμερικανό Πρόεδρο Ν. ΤΡΑΜΠ και να τοποθετήσουν στην θέση του ένα… γέρικο πιόνι τους, έναν ασθενή άνθρωπο, (ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να ήταν κοινωνικώς και πολιτικώς απόμαχος), ώστε ο Α/Πρόεδρος [και η (θεωρητικώς έστω) ισχυροτέρα Κ-Β του Πλανήτη και φυσικά ο Στρατός της, που είναι και ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ (!) Στρατός των απάτρηδων “Κοσμοκυρίαρχων” “Παγκοσμίων Εβραίων”], όχι μόνον να μην τους ενοχλήσει ξανά, αλλά να εκτελεί ακριβώς, και μετά μεγαλυτέρου μάλιστα πάθους, τα όσα αυτοί θα τον διατάσσουν!

Πώς το πέτυχαν;

Αν και τα έχουμε πει “εδώ” πολλές φορές, διαβάστε παρακάτω:

α. Αποφάσισαν, μαζί με τους συνεργάτες τους και επίσης μεγάλους παγκόσμιους οικονομικά χαμένους, (επί Τραμπ), τους εξαπλωθέντες στον Πλανήτη λίαν… υπούλως Κινέζους, να διασπείρουν τον θανατηφόρο Ιό!

Το “Χαμαλίκι”, την βρώμικη δηλαδή δουλειά στο Πεδίο, συμφωνήθηκε να το αναλάβουν οι Κινέζοι, (όπως και έγινε), Κινέζοι, οι οποίοι και απελευθέρωσαν τον ιό (Νοε 19), από την Γιουχάν, όπου βρίσκεται και το κυριότερο Κινεζικό Κέντρο “ΡΒΧΠ”, το οποίο ανήκει στις “Κινεζικές Ένοπλες Δυνάμεις”!

Οι “Παγκόσμιοι Εβραίοι”, οι οποίοι κυβερνούν την ΕΕ, (όπως βεβαίως και το σύνολο των παγκοσμίων διεθνών Οργανισμών), δια της Γερμανίας (Μέρκελ), ενημέρωσαν την δοτή Π-Θ της ΕΕ Μέρκελ και αυτή με την σειρά της τους ηγέτες των χωρών της Ένωσης, Α-ΜΕ-ΣΩΣ(!!!), συμφωνώντας ΟΛΟΙ(!) να ακολουθήσουν μια κοινή, προς τους λαούς της Ευρώπης, πολιτική “γραμμή”, η οποία κάθε φορά θα δινόταν από τους “Κυβερνήτες της ΕΕ” στους Π-Θ των χωρών της, δια της Μέρκελ!

Έτσι, κατόρθωσαν: (Προσοχή, το τελευταίο και πιο κρίσιμο έτος της Προεδρίας του Τραμπ, έτος προεκλογικό)!

Να δημιουργήσουν ένα ευρωπαϊκό και μαζί και παγκόσμιο περιβάλλον επερχόμενου ΘΑΝΑΤΟΥ, άρα ένα περιβάλλον ΤΡΟΜΟΥ, απαραίτητο, ώστε να ελέγξουν τον ψυχισμό των λαών της Γης και φυσικά την παγκόσμιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, δια της ΙΑΤΡΙΚΗΣ επιστήμης, στον βωμό της δήθεν σωτηρίας των ανθρωπίνων ζωών στον Πλανήτη, την ίδια στιγμή που οι επικεφαλής των “Διεθνών Εβραίων” έχουν κάνει “Χ” φορές  δηλώσεις για κατεπείγουσα μείωση του πληθυσμού της Γης, ένας πληθυσμός που θα εγγίζει πλέον, σε λίγο, τα 8 δις άτομα!

–  Να προσβάλλουν καίρια, και συναφώς, την αμερικανική Οικονομία, η οποία είχε φτάσει σε “Οικονομικά Υψηλά”, όσο ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν στις Η.Π.Α., μετά τον Β’ Π. Π.!

Έτσι, κατέστρεψαν το Νο “1” επίτευγμα του πρώην Α/Προέδρου, ο οποίος είχε φέρει, για παράδειγμα, την ανεργία στο 4% με 5%, ενώ τώρα αυτή και μετά από 1+ έτος “Κορωνοϊού”, έχει ξεπεράσει το 30%, βαίνουσα ολοταχώς προς το 35%!..

Παράλληλα:

Με την “στημένη” δολοφονία του μαύρου Πορνοστάρ πέτυχαν:

 • Να ξεσηκώσουν και πάλι υπέρ τους σχεδόν το σύνολο των δήθεν ακόμα καταπιεσμένων Μαύρων των Η.Π.Α., (μετά μάλιστα από 16 χρόνια των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην εξουσία και μάλιστα, απ’ αυτά, τα 8 με Πρόεδρο τον Μαύρο Ομπάμα…), ενώ, με σχεδιασθείσα ακολουθούσα στοχευμένη “σπέκουλα”, “σκόπευσαν” γενικώς σε όλες τις ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ στην Αμερική, ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ όχι μόνον φυλετικές (λέγοντας φυλετικές εννοούμε λόγω χρώματος δέρματος, κάτι που απετέλεσε το κυρίως θέμα, μετά την δολοφονία του Μαύρου, που έφερε και το επίσης “στημένο” / σχεδιασμένο… Κίνημα “Black Lives Matters”), αλλά και εθνικές, θρησκευτικές, κλπ, και κυρίως σεξουαλικές, “μειονότητες”, (ο όρος “μειονότητα” σήμερα ή άντε και ο όρος “μειοψηφία” καλύπτει σήμερα όλα αυτά), τις οποίες παρουσιάστηκαν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” να της αγκαλιάζουν θερμά όλες, χωρίς καμία αναστολή ή ό,τι άλλο! Δεν συζητάμε για την ισότητα των 2 Φύλων! Αυτό και “αν έπαιξε”!..  (Θέμα που κάποιοι, για τους λόγους τους, πυροδότησαν και στην χώρα μας τώρα, όταν το θέμα είχε αρχίσει εδώ από τον Νοε. του 2019, με την τότε κατάθεση της Κας… Ταγματάρχη Μπεκατώρου στην Εισαγγελία Αθηνών, μετά από… 23 χρόνια γενέσεώς του)!..
 • Να προσβάλλουν το δόγμα “Τάξη και Ασφάλεια” του Τραμπ, αφού “κατέβασαν” στις αμερικανικές Πολιτείες (στις περισσότερες και πιο κρίσιμες εκλογικά) τον ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ (!) Στρατό τους, τους “ΑΝΤΙ-FA”, (που “έστησαν” τα Όργανά τους Κλίντον και Ομπάμα, όταν κυβερνούσαν, δια των Α/ΜΥ), “Στρατός”, ο οποίος μαζί με μέλη του “Κινήματος” “Black Lives Matters” και με αφορμή, δήθεν, την δολοφονία του Μαύρου, έκαναν γυαλιά – καρφιά την Αμερική, επί 5+ μήνες, σκορπίζοντας, πλην της Κ/Φ, τον ΤΡΟΜΟ στους Α/Πολίτες, με την τακτική του “ΔΟΓΜΑΤΟΣ του ΣΟΚ”!.. Τότε όμως δεν κινδύνευσε η Α/Δημοκρατία!.. Καταλάβατε!..

– Τέλος, πέτυχαν με την “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, (που έβαλαν τον “Π.Ο.Υ.” δια του Προέδρου του και Οργάνου τους Γκεμπρεγιέζους να ανακηρύξει τον Πλανήτη σε τέτοια κατάσταση), καθώς και ΚΥΡΙΩΣ(!) με τους θανάτους που παρουσίαζαν καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως στα Τ/Ο Κανάλια, (παγκοσμίως βεβαίως, αλλά εδώ τώρα “μιλάμε” μόνον για τις Η.Π.Α.), να τρομοκρατήσουν -εσκεμμένως- τους λαούς και “εν προκειμένω” τον αμερικανικό και ειδικά τους πάνω από 60 ετών Αμερικανούς πολίτες, με αποτέλεσμα αυτοί να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο, τρόπο ψηφοφορίας, που άνετα θα μπορούσαν να ελέγξουν όποιοι… “επιτήδειοι”, όπως και έκαναν, με αποτέλεσμα να ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (κάτι που δεν είχαν κάνει στις προηγούμενες εκλογές, θεωρώντας 100% σίγουρη την νίκη της Χίλαρυ, μια νίκη όμως που δεν ήλθε και το “πλήρωσαν”), και έτσι να έχουμε αποδεδειγμένη ΝΟΘΕΙΑ, ό,τι και να ακούτε να λένε οι ΤΣΑΤΣΟΙ της ΝΕΑΣ “ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ”*, στα διάφορα ΜΜΕ και κυρίως στα Κανάλια!

[Δήλωναν μάλιστα θανάτους υπερβολικούς στον αριθμό, όταν οι “δικοί” τους λοιμωξιολόγοι έλεγαν και λένε πως ο αριθμός των θανάτων που προξενεί ο Κινεζικός αυτός ιός είναι της τάξεως του 5 τοις χιλίοις (αρχικά είχαν πει 2 τοις χιλίοις), λοιμωξιολόγοι, για τους οποίους αρχίζουν και βγαίνουν τώρα τα ποσά που πήραν ή παίρνουν από διάφορους… χορηγούς της “Παγκοσμιοποίησης”, όπως πχ η COCA – COLA Κε… Μαγιορκίνη και… άλλοι, για να κάνουν προφανώς… καλύτερα την δουλειά τους! Πολλοί, όπως η Κα Παγώνη ίσως να ανοίξει πανιά για την Σ. Αραβία, όπου της προσφέρουν -διαβάζουμε- 14.000 Ευρώ τον μήνα, για να πάει να δουλέψει εκεί, γι’ αυτούς]!..

* “Νέα Τάξη” ήταν αυτή του ανθρωπόμορφου ΚΤΗΝΟΥΣ Χίτλερ! Συνεπώς η τωρινή είναι «Νέα “Νέα Τάξη“»!

ΕΤΣΙ, ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ “ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ**, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!

** Πανδημία είχαμε στον Πλανήτη, ακριβώς 100 χρόνια πριν! Έχουμε σε άρθρο μας εδώ παλαιότερα, γράψει σχετικά με τις πανδημίες, ιστορικά, κλπ! Αξίζει να πάτε μόνοι σας να βρείτε και το τί είχαμε γράψει εδώ, αλλά και να ψάξετε περαιτέρω να δείτε το πώς “πέρασε” ο Πλανήτης Γη την 10ετία του 1920, αμέσως μετά από την εκδήλωση της τότε Πανδημίας!..

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΛΕΓΞΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ “ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ”, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ “ΚΟΛΛΗΣΕΙ” ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… “Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ!..

Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ, Η ΦΡΑΣΗ “Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΡΑΜΠ”, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ -ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ- ΑΡΙΘΜΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ!.. [Σχεδόν 300.000 νεκροί, στα 250.000.000 με 300.000.000 Αμερικανούς. / ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ή ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ Ε/Π-Θ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ: ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 125 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 1000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΟ, ΟΤΙ “ΣΤΗΝ ΘΕΣ-ΝΙΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΓΚΑΜΟ”!..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ “ΦΟΝΙΑ” ΚΑΙ(!) ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο “ΜΗΤΣΟ”, ΕΣΤΩ “ΣΟΡΙΤΗΣ, ΜΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ(!) ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ”, ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!.. ]!..

Το “σχέδιο πτώσεως” στο Πεδίο εκπονήθηκε σίγουρα σε επίπεδο ανωτάτων στελεχών των Α/ΜΥ, και μετά από εντολή των “Παγκοσμιοποιητών” “Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι τους είχαν προ-καθορίσει (θεωρητικά) το γενικό πλάνο πτώσεως του ΤΡΑΜΠ, τις γενικές γραμμές του, πάνω στις οποίες εργάστηκαν οι Α/ΜΥ, οι οποίες ΣΙΓΟΥΡΑ συνεργάστηκαν και με τις αντίστοιχες των Κινέζων Κομμουνιστών!..

Το σχέδιο αυτό φέρεται να χρηματοδοτήθηκε κυρίως από τον “Παγκόσμιο Εβραίο” και πασίγνωστο “Σπεκουλαδόρο” Τζορτζ ΣΟΡΟΣ!..

[Μετά την χρηματοδότηση των “ΜΚΟ” και της εμπορίας ανθρώπων, που την “βάπτισαν” “προσφυγιά” και “μετανάστευση” και την επισημοποίησαν με το “ΜΑΡΑΚΕΣ”, (“ΜΑΡΑΚΕΣ” που το υπέγραψε και ο “Σορο-Τσίπρας” ως Π-Θ μας), ο Σόρος χρηματοδότησε και (!) την πτώση του Τραμπ, ο οποίος δεν υπέγραψε κανένα “ΜΑΡΑΚΕΣ”, όπως και πολλά άλλα και επομένως έπρεπε “να βγει από την μέση”! Αν, στα 4 χρόνια Τραμπ, οι “Διεθνείς Εβραίοι” δεν είχαν την λαθρεμπορία ανθρώπων, θα είχαν σχεδόν… φαλιρίσει! “Που λέει ο λόγος”, φυσικά!.. Καταλαβαίνετε!..

Γι’ αυτό “τρελάθηκαν” που ο Τραμπ σταμάτησε τους πολέμους και είπε “επιστροφή στην Πατρίδα, των ΑΕΔ”, κλπ, αφού η καλύτερη προσχηματική δικαιολογία για την ανθρώπινη… προσφυγιά και… μετανάστευση είναι οι Πόλεμοι! Άρα, έπρεπε να φύγει και… έφυγε και… οψόμεθα τί θα ζήσουμε… πολεμικά και πάλι]!..

Να σημειώσουμε ακόμα, τα παρακάτω:

 • Επί 1 έτος, δεν ακούσαμε πουθενά σε Τ/Ο Κανάλι, (ντόπιο και ξένο), και γενικά στα ΜΜΕ, να αναφέρει κάποιος ότι ο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ ξεκίνησε από την Κίνα, λες και η Κίνα και οι Κινέζοι ήσαν “Ιερή Αγελάδα”!.. Τώρα, που “βγήκε” ο “Τζο”, κλπ, ακούσαμε για Κινέζους και τυχούσα πιθανή ενοχή τους, ενώ με ενδιαφέρον θα περιμένουμε να ακούσουμε την νέα Α/Κ-Β, σχετικά με το Κινεζικό “5G” και ειδικώς, για το αν θα του… επιτραπεί να κάνει την εμφάνισή του και αυτό στην… Δύση, κάτι που ο Τραμπ είχε ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ 100% και “προς τιμήν του” βεβαίως!..
 • Η “PFIZER” του Κου Μπρουλά, κλπ, είχε και έχει εγκαταστάσεις ακριβώς δίπλα στο “Κινεζικό Κέντρο”, κλπ, στην Γιουχάν και σίγουρα πήρε και το αντίδοτο από τους Κινέζους, σε μορφή εμβολίου, όπως το λένε, αλλά και σε μορφή φαρμάκων!..  (Και φυσικά το ίδιο και η συνεργάτης της γερμανική εταιρεία “BION-TECH”, του Τούρκου, που πλούτισε και αυτός… ξαφνικά και γρήγορα, μπαίνοντας μάλιστα και αυτός στην λίστα “FORBS”, με τους 500 πιο πλούσιους ανθρώπους στην Γη, ένας άνθρωπος που 4 χρονών πήγε στην Γερμανία, όπου ο πατέρας του δούλευε εργάτης στην “Φορντ”)!.. Είναι βέβαιο επίσης ότι, από τους Κινέζους πήραν το αντίδοτο και παρήγαγαν, ακολούθως, το δικό τους… εμβόλιο οι στρατηγικοί τους σήμερα σύμμαχοι Ρώσοι, όπως μάλλον και οι Τούρκοι!..
 • Η δοτή Π-Θ της ΕΕ, η “Κόρη Του Πάστορα”, Εβραιο-Γερμανίδα και βαθιά ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ Καγκελάριος Κα Μέρκελ, τον Δεκ. του 2019, μετέβη στην Ν. Αφρική, προκειμένου να δει τί γίνεται, αλλά και να μεταφέρει, λόγω της Πανδημίας, η οποία θα… ερχόταν / θα ανακοινωνόταν και το ήξερε, οδηγίες και εντολές των πραγματικών Κυβερνητών της ΕΕ και “Αφεντικών” της “Διεθνών Εβραίων”, σχετικά με τα διαμάντια και τα ρουμπίνια τους!..
 • [Η Ν. Αφρική, σας θυμίζω, είναι η κατ’ εξοχή  παραγωγός χώρα ΧΡΥΣΟΥ… τέτοιας μορφής, του Κόσμου, ενώ η Τουρκία είναι η τελευταία χώρα, το τελευταίο “ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ” χρυσού, πριν αυτός καταλήξει στις Τράπεζες των “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”*** σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία κυρίως, ερχόμενος απ’ όλες τις γωνιές του Κόσμου στους φίλους μας Μογγόλους, με ό,τι αυτό σημαίνει και για την γεωστρατηγική – γεωοικονομική δύναμη της γείτονος!
 • *** Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”, ΚΑΤΑ 97%+! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ (SIC) ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!
 • Κάποια στιγμή, θα πούμε, ίσως, για την υπόθεση του εβραϊκής καταγωγής Έλληνα (είναι η μάνα του Εβραία, οπότε ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ 100% Εβραϊκής καταγωγής, σύμφωνα πάντα με τους Εβραίους, αφού προφανώς μάνα είναι πάντα μία)“ΡΙΧΑΡΔΟΥ” ή “RICARDO”, ναι, αυτού στην… Πατησίων 32, κλπ,  ναι αυτού που το επώνυμό του… θυμίζει τους Αγγλο – Εβραίους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ των προγόνων μας επαναστατημένων Ελλήνων, του 1821! (Ίσως να είναι και συγγενής τους! Ίσως… ) !..
 • Μέχρι τότε “ψάξτε” να βρείτε, πώς να έστειλε άραγε στην Αγγλία, στους “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”, το 2000-2004, σχεδόν το όλον του ε/Χρυσού, ο τότε… “σοβαρός” Π-Θ μας, ο επίσης εβραϊκής καταγωγής, αλλ’ όμως “Διεθνής Εβραίος” μεσαίου βεβαίως βεληνεκούς, Κος Κων-νος ΣΗΜΙΤΗΣ, και τα… λέμε!
 • Αν δεν βρείτε, αν τον έστειλε μέσω Τουρκίας, ψάξτε να δείτε πχ γιατί οι ΜΑΔΟΥΡΟ-Βενεζουελάνοι φίλοι του “Σόρος-Τσίπρα”, μετέφεραν στην Τουρκία κάτι … τόνους από το χρυσάφι τους, κλπ, κλπ, κλπ! Πέρναγαν τα α/φ τους και από το α/δ “Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, σαν πχ εκείνο του Αντιπροέδρου του Μαδούρο, προερχόμενο από Τουρκία νομίζω!..
 • Α! Να πούμε βεβαίως ότι η Τουρκία παράγει η ίδια χρυσό, όπως και… χρώμιο! Το 2020 φέρεται να παρήγαγε 40 τόνους, ενώ μέχρι το 2025 στοχεύει στο να φτάσει στους 100 τόνους]!..
 • Τέλος, όλως τυχαίως, μόλις “ανακοινώθηκε”, παρατύπως, αν όχι παρανόμως, απ’ το παγκόσμιο Κανάλι της “Παγκοσμιοποίησης”, το “CNN”, ότι νίκησε ο Μπάϊντεν, δεν πέρασαν 24 ώρες και η παγκόσμιος Κοινότητα άρχισε να μαθαίνει για το ότι βρέθηκε το εμβόλιο, το οποίο θα… εκείνο, θα… το άλλο, θα… το παρ’ άλλο, κλπ, κλπ, κλπ!.. [Είχε ζητήσει ο Τραμπ από την “Pfizer” να δώσει το εμβόλιο νωρίτερα, διότι το είχε από την Άνοιξη του 2020 έτοιμο, και ο Ε/Εβραίος (εκ Θεσσαλονίκης) “CEO” της Κος Μπρουλάς είχε αρνηθεί! Στην 1η του κιόλας συνέντευξη ο “Τζο” είπε αλήτικα πως ο Τραμπ δεν έκανε τίποτα για το θέμα των εμβολίων!.. ]!..

Φίλοι μου!

Επί ΤΡΑΜΠ, οι “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” και οι συνεργάτες τους Κινέζοι απώλεσαν τρις $ Η.Π.Α., από αναμενόμενα, (με άλλες βεβαίως Α/Πολιτικές και συνεπώς και με άλλον Α/Πρόεδρο), κέρδη, αλλά και πλήρωναν, επί 4 χρόνια, εκ-ρια $ Η.Π.Α. σε φόρους στις Η.Π.Α., όπως το αυτό (αλλά σε μικρότερους αριθμούς σε απόλυτες τιμές), και οι αλαζόνες της ΕΕ, χρήματα που πήραν πίσω όλοι τους, μέσα σε 1 και κάτι έτος Πανδημίας!..

Με Κλίντον και Ομπάμα στην Προεδρία, με τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” δηλαδή, (το Α/”Δ.Κ.” είναι το Κόμμα της “Παγκοσμιοποίησης” στις Η.Π.Α.), οι Κινέζοι “κυριάρχησαν” σχεδόν εμπορικά στην Δύση.

Επίσης, και ο Μπους ο “Τζούνιορ” ή αλλιώς Μπους ο “Βλαξ” τους βοήθησε, όσο κυβέρνησε, όντας (λόγω του κάποτε “CIA” πατρός του), και αυτός μέλος του Α/”Βαθέως Κράτους”, που είναι αυτό που σχηματοποιούν / που υλοποιούν οι ίδιοι οι στην Αμερική ζώντες και επιχειρούντες οικονομικά “Παγκοσμιοποιητές”, με κυριότερους τους “ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ”, οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως σε όλες τις μορφές της ενέργειας και λιγότερο στις Τράπεζες, σε αντίθεση  με τους άλλους ισοδύναμους σε οικονομική ισχύ μαζί τους, “ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ” ή “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”, όπως έχουμε συνηθίσει να τους λέμε, οικογένεια που κυρίως δραστηριοποιείται στις Τράπεζες, ελέγχοντας και την παγκόσμιο διακίνηση (αγορά και πώληση) του Χρυσού, κλπ και πιο λίγο στην ενέργεια!

Έτσι και ως παράδειγμα! Διαβάστε!

Θέλουν οι “ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ”… “Πράσινη Ανάπτυξη” στον Πλανήτη, “Πράσινη Ανάπτυξη” θα έχουμε παντού στον Πλανήτη και άρα το ίδιο και στην κάθε 100 χρόνια, μετά από την Επανάστασή μας, το 1821, δούλα τους οικονομικά Ελλάδα, μια Ελλάδα που πλέον είναι και “ΤΣΙΠΡΟ-ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ”, μέχρι το 2115, (με πρώτη κρίσιμη… καμπή το 2060), ενώ κατά τ’ άλλα μας… “έβγαλε” (sic), το πολιτικό αυτό κολόπαιδο, από τα Μνημόνια!.. 

Πώς λοιπόν, Κε Τραμπ, “βγαίνεις” εσύ από την συμφωνία των Παρισίων, για το κλίμα; Καταλάβατε!.. Ήρθε ο “Τζο” και μια από τις πρώτες του ενέργειες ήταν να βάλλει ξανά τις Η.Π.Α. στην συμφωνία αυτή! Και πάλι… καταλάβατε!..

Ανεμογεννήτριες επομένως θα λέει ο Βαρουφάκης, το ντόπιο πρακτόρικο σκυλί και “φωνή” τους, ανεμογεννήτριες θα λέει και ο.. “Σόρος-Τσίπρας”, το ίδιο και ο Μητσοτάκης, αλλά φυσικά με τον… τρόπο του ο καθένας!

Μετά το παραπάνω δεδομένο, ένα συνημμένο “όχι” και στον “EAST-MED” λέγει σήμερα ο… Βαρουφάκης, [καταλαβαίνετε, αν ξέρετε τί σημαίνει “alter ego”(!..), ένας Βαρουφάκης, ο οποίος γι’ αυτό δεν πήγε … Φυλακή, αν και μας “φέσωσε” 200 δις Ευρώ, κλπ, λόγω του ότι ακριβώς είναι “ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ” των “ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ”, κλπ], ενώ, “καθίστε” να δούμε, μόλις “ρίξουν” οι κάθε είδους “Σόρος” και τον άλλον “Εθνο-Πατριώτη”, τον Ισραηλινό, και τάχα μου… “Δεξιό”, κατ’ αυτούς πάντα, τεράστιο σύγχρονο Πολιτικό Άνδρα, Κο Β. Νετανιάχου, τί θα λένε τότε ο Κ. Κ. Μητσοτάκης και όλοι οι άλλοι, από τους… οϊμέ πολιτικούς ηγέτες μας, σχετικά με το ίδιο… έργο!..

Κλείνοντας!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ), ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠ’ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ 19ου ΑΙ., ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΝΥΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ, [ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ “ΚΡΑΤΗΣΕ”, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΟΡΘΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΗΛΙΔΩΤΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΗΝ 1Η ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΘΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ (ΙΣΩΣ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΟΥΑΡΤ, ΚΑΤΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ)], ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΜΕ:

“ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ!

ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΠΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ!

ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΟΔΟΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΑΓΓΛΙΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟ “1”!..

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ(!) ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΤΙΚΑ!.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ… ΡΩΣΟΥΣ, ΤΟΥΣ… ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ “ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ” “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ, (ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ), ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ”, ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ), ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ή ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!..

ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ!

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΗ! ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!

ΜΕ

      ΣΕΒΑΣΜΟ“!..

Φίλοι μου!

Πέραν της παρακλήσεώς μας προς την Βασίλισσα του… Πλανήτη(διότι περί αυτού πρόκειται), ας προσευχηθούμε στον Τριαδικό ΘΕΟ, όλοι μαζί και ο καθένας χώρια, διότι “αργά ή γρήγορα”, οι τύποι αυτοί θα τον “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ” και μαζί και όλους εμάς!.. Μπορεί να αποδείχθηκαν, και ήταν λογικό, πιο ισχυροί του Τραμπ, της… Μονάδος(!) Τραμπ, αλλά σίγουρα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, απ’ τον ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΠΛΑΣΤΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ μας!..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ “ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΝ”! ΜΕ ΤΑ… ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΟ 70%, ΚΛΠ, Ο ΙΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ -ΙΣΩΣ- ΚΑΙ ΤΟ 2022!..

ΤΕΛΟΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ(!) ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ… ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

“ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ

ΤΑ

ΘΕΡΜΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

(ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΝΟΘΑ),

ΣΕ ΕΣΑΣ,

ΚΟΙ

ΤΩΝ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΤΩΝ

ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ΡΟΚΦΕΛΕΡ“,

ΑΛΛΑ

ΚΑΙ

ΣΤΟΝ ΝΕΟ

Α/ΠΡΟΕΔΡΟ

ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

-/-

 

ΓΕΙΑ ΣΑΣ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ“!

-/-

ΥΓ.

1. Γιατί σε κάποιους δημιουργείται στύσις, όταν βλέπουν πρώην Κομμούνια, σαν τον σιχαμένο γλειώδη και  δυσλεκτικό ή παρ’ ολίγον “κε-κε” Π. Τσίμα, να γλείφει, με ιδιαίτερο “καλλιτεχνικής μορφής” πάθος, τον Μπάϊντεν και τα Αφεντικά του, στον  “ΣΚΑΪ”, και σε άλλους προκαλείται στομαχικός ίλιγγος και έντονη προς έμμετον τάση, για τον ίδιο ακριβώς λόγο;

Το ίδιο συμβαίνει, μαθαίνουμε, και για τον πρώην Κομμουνιστή (Μαοϊκό) Παπαχελά, “άνθρωπο” των “Δημοκρατικών” στην χώρα μας, για τον… Αθανάσιο και όχι Θανάση… Έλις (να ζήσει θέλει και αυτός, τον κατανοούμε), ενώ για τον Μιχαλάκη τον Ιγνατίου, τον… Μακαριακό… “Χαλούμη”, κάποιοι, όταν τον ακούνε και βλέπουν να γλείφει τον Μπάϊντεν και την “Παγκοσμιοποίηση”, θέλουν να του ρίξουν “κανα” 2 κουβάδες με… κόπρανα όνων!.. (Μιλάει, όπως τραγουδάει ο Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, που τραγουδάει λες και βλέπει… σκατά, με το συμπάθιο)!

Ο Μιχαλάκης μάλιστα γλείφει, συνήθως, προβληματιζόμενος τάχα, σε “στυλ” λες και τρώει… πιτόγυρα, για τον… Τραμπισμό, όπως έτσι ονόμασαν οι “Παγκοσμιοποιητές” την φοβία τους, μήπως ξαναέρθει κάποιος νέος στο μέλλον Τραμπ, και γενικώς όλοι αυτοί οι τύποι που τα “πιάνουν” σήμερα από την “CIA” και παλιότερα από τα… Κομμούνια, της ΕΣΣΔ, ένας Αμερικανός, που θα είναι μόνον για τις Η.Π.Α. και τον λαό της!..

Επίσης! Συνεχίστε να διαβάζετε!

Εκεί στον “ΣΚΑΪ” πανηγυρίζουν, λες και κέρδισαν το Νο 1 αριθμό του λαχείου! Φτου σας ρε ξεφτίλες, ρε πουλητάρια! Μέχρι και η… κουραδίτσα του “Αλ Αφούζου”, η Αναστασοπούλου, μέχρι και ο… ρέκτης Οικονόμου!.. Κατάντια ρε Οικονόμου, κατάντια και ξεφτίλα σας!.. Είναι πολλά τα ριάλια όμως, έ; 

Για να είμαστε δίκαιοι όμως, πουθενά σε ε/Ράδιο ή σε ε/Τ/Ο Κανάλι, δεν θα ακούσει κανείς την άλλη άποψη, την άλλη φωνή! Κατ’ τα άλλα, η… Β. Κορέα τους ενοχλεί τάχα!.. 

ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ “ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ” ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ… ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΗΤΟΙ “ΚΛΑΝΙΑ και ΜΑΓΓΙΑ”, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ (!)ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ!..

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΝ ΗΤΑΝ / ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!..

 

2. ΕΣΥ Ο ΤΗΛΕΠΑΡΑΣΟΥΣΙΑΣΤΗΣ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ “ΒΓΑΙΝΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΣΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ “ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΖΟ”! 

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΩΣΗΦ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ, Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΚΟΜΑ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Α/ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, ΡΕ “ΤΣΑΤΣό-ΤΑΠΑ”; 

ΠΟΣΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΑΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ; 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝ Φ. ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ… ΑΦΙΣΑΣ!..

 

3. ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Α/Κ-Β, ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ”, ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ“!..

 

4.

Trump Beyaz Saray’dan son kez ayrıldı! ‘Geri döneceğim’ deyip imalı sözlerle veda etti

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’dan son kez ayrıldı. Helikopterle Maryland’daki Joint Base Andrews askeri üssüne giden Trump, burada düzenlediği basın toplantısında herkese teşekkür ederek, “Bir şekilde geri döneceğim” dedi. Trump daha sonra başkanlık uçağı Air Force One ile, Joe Biden’ın yemin törenine katılmadan Florida’ya uçtu.

 20.01.2021 
ABD BAŞKANI DONALD TRUMP BEYAZ SARAY’DAN AYRILDI

4yıldır ABD Başkanı görevini yürüten Donald TrumpBeyaz Saray‘dan ayrıldı. Trump’a eşi Melania Trump eşlik ederken, helikoptere binen Trump daha sonra gazetecilere dönerek son kez el salladı.

Burada kısa bir açıklama yapan Trump, “ABD Başkanı olmak hayatımın en büyük onuruydu. Dünyadaki en harika insanlar, en harika ev… Sizlere ‘elveda’ demek istiyorum. Umarım bu benim için uzun soluklu bir ayrılık olmaz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN OLARAK SON KEZ HALKA KONUŞMA YAPTI

Beyaz Saray’dan ayrılan Trump, Maryland’daki Joint Base Andrews askeri üssüne geldi ve burada bir basın toplantısı düzenledi.

Trump’ın açıklamalarından satırbaşları;

İnanılmaz bir 4 yıl geçirdik. Çok fazla şey başardık. Tüm aileme, arkadaşlarıma, çalışanlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu ailenin ne kadar çalıştığı konusunda kimsenin bir fikri yok.

Çok özel bir 4 yıl oldu. First Lady de inanılmaz bir zerafet, güzellik ve onur sergiledi.

Yaptıklarımız her açıdan inanılmazdı. Amerika’nın ordusunu yeniden inşa ettik. Uzay Gücü inşa ettik. Biz geçmişte hiç olmadığı kadar ordumuzu önemsedik. Onlara iyi baktık. Geçmişte gazilere iyi davranılmamıştı, onları çok önemsedik.

Artık şimdi onlara iyi davranmayan kişilerden kurtulduk. Vergi kesinti reformunu gerçekleştirdik. Ülkedeki en iyi reformlardan biriydi bu. Düzenlemeler son derece önemliydi.

İstihdam inanılmaz bir seviyeye geldi. Göreve geldiğimizde pandamı yoktu. Şubat’tan bu yana rakamlara bakarsanız, rakamlar oldukça iyiydi. Tüm dünya pandemiden etkilendi. İki katı fazla bir büyüme gerçekleştirdik. İnanılmaz rakamlar. Her şey dikkatlice yönetilirse, inanılmaz şeyler gerçekleşebilir. Bunları gördüğünüzde bizi hatırlayın. Ekonominin büyümesi çok önemli benim için. Pandemi bizi etkiledi ama tüm dünya etkilendi. Kimse bundan kurtulamadı. Biz tıbbi bir mucize gerçekleştirdik. 9 ayda aşıyı gerçekleştirdik. Yıllar sürebilir bunu gerçekleştirmek, biz hızlıca bunu yaptık.

Biz çok çalıştık. Sporcuların da dediği gibi biz her şeyi sahada yaptık. Biz Florida’da otururken birbirimize bakıp, daha sıkı çalışmazdık diyeceğiz. Çok fazla engel aştık ve 75 milyon oy aldık. Görevde olan başkanın bu kadar oy alması bir onurdur.

Çok fazla şey yaptık ve hala yapılabilecek şeyler var. İlk yapılması gereken şey, Çin virüsünden etkilenen ailelere saygı ve sevgimizi sunmak olmalı. Biz burada sevgimizi sunmak istiyoruz. Şunu söylemek istiyorum, siz inanılmaz insanlarsınız, burası harika bir ülke. Benim için başkanınız olmak en büyük onurdu.

Bu ülkenin geleceği hiç daha iyi olmamıştı. Yeni idare için temeli hazırladık, başarılı olacaklarına inanıyorum. 1917’den bu yana en büyük salgın yaşandı ama buna rağmen bizim yaptığımız şeyler inanılmazdı. Hoşçakal derken sizi sevdiğimi söylemek istiyorum, bir şekilde geri döneceğiz.

Mike Pence’e, Kongre’ye teşekkür etmek istiyorum. Washington DC’deki harika kişilere teşekkür etmek istiyorum. Yakında görüşeceğiz.”

FLORIDA’YA UÇTU

Trump daha sonra Joe Biden‘ın yemin törenine katılmadan Florida’ya uçtu. Trump daha önce Biden’ın yemin törenine katılmayacağını açıklayarak modern zamanların devir teslim törenine katılmayan ilk ABD Başkanı olmuştu.

KAYNAK: HABER7

-/-