20-09-2015: Ελληνικές Εθνικές Εκλογές. Τί να Θέλει το … Παγκόσμιο Σύστημα; Μία Προσπάθεια «Χαλαρής» Διερεύνησης!

20-09-2015: Ελληνικές Εθνικές Εκλογές. Τί  να Θέλει το … Παγκόσμιο Σύστημα; Μία Προσπάθεια «Χαλαρής» Διερεύνησης!

  1. Θα παλέψουμε να … προφητεύσουμε το «τί μέλλει γενέσθαι» «ανοικτά» και βασιζόμενοι σε συγκεκριμένες παραδοχές ή δεδομένα.
  2. Για όσους αγνοούν ή δεν θυμούνται, γράφω πως υπάρχουν, στον … ωκεανό που λέγεται «Πληροφορίες», (σε χώρες φυσικά που οι υπόψη πολιτικο – στρατιωτικές υπηρεσίες σέβονται τον εαυτό τους, όπως πχ στις Η.Π.Α.), αντίστοιχες Δνσεις ή κατ’ ελάχιστον Τμήματα … Προφητών Πληροφοριών, ένα είδος επιστημόνων «μελλοντολόγων» (Κάτι περισσότερο από αναλυτές πληροφοριών).
  3. Έτσι:

α.  Οι Ισραηλινοί (αναφέρομαι στο κράτος), αλλά και οι Γερμανοί που έχουν συνταχθεί μαζί τους (Εξ ου και η Αμερικανο-Γερμανική διαμάχη):

(1) Δεν θέλουν τον Τσίπρα! Με την διαχρονικά αντι-ισραηλινή ρητορική του, έχει καταστεί γι’ αυτούς τουλάχιστον ουδέτερος, αν όχι αντιπαθής ή εχθρικός.

(2) Θα μπορούσαν όμως να τον προτιμούν ως «αναγκαίο κακό» πιθανώς, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλον Έλληνα πολιτικό, που η όλη του «πολιτική παρουσία» δεν θα ευνοούσε τα συμφέροντά τους στην χώρα μας και στην άκρως στρατηγική της περιοχή.

Οι Ισραηλινοί πιθανολογούν ή πιθανώς ποντάρουν, «στοιχηματικά» θα έλεγα, ότι 1ο Κόμμα θα «βγει» ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πως ο Κος Τσίπρας θα είναι και πάλι Π-Θ και γι’ αυτό – μάλλον – ο Κος Β. Νετανιάχου και οι συν αυτώ, δηλ. η ισραηλινή «δεξιά», (κυρίως Εσκενάζυ), που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια ιδεολογικά στο κράτος του Ισραήλ, έχει ήδη καλέσει τον Οκτ 2015, στο Ισραήλ, τον Αλέξη!

(3) Έχουν ως «άνθρωπό» τους στην Ελλάδα και κοντά στον Κο Τσίπρα, τον Κο Καμμένο, (πρώην ΥΠΑΜ), τον οποίο σίγουρα θα ήθελαν να τον έβλεπαν και στο νέο κυβερνητικό σχήμα. (Δέχθηκε επισήμως 2 φορές την Ισραηλινή πρέσβειρα στην Αθήνα, στο ΥΠΑΜ, ενώ επισκέφθηκε και το Ισραήλ τον Ιούλιο, του 2015).

Επίσης, εκτιμάται μετά από μία σειρά από αποχρώσες ενδείξεις, πως έχουν «πλευρίσει» τον Πρόεδρο του κόμματος «Ποτάμι», Κο Θεοδωράκη.

Τέλος, θυμίζω πως διαθέτουν και στην χώρα μας έναν ικανό αριθμό  στρατολογημένων – υψηλά ισταμένων – «ανθρώπων» τους, σε όλο το φάσμα της ζωής μας!

β. Οι Αμερικανοί (αναφέρομαι στην παρούσα «Δημοκρατική» κυβέρνηση των Η.Π.Α.) / Όπως και οι Βρεττανοί :

(1) Θέλουν τον Κο Τσίπρα ή ορθότερα δεν θα τους πείραζε μία εκ νέου πρωθυπουργική του παρουσία, στη βάση του «το μη χείρον βέλτιστον». Το αυτό ισχύει και για το διεθνές Σιωνιστικό ή Εβραϊκό λόμπυ, (κυρίως Χάζαροι), το οποίο κυριαρχείται από βαθύπλουτους σοσιαλιστές και «αριστερούς», όπως οι Έλληνες έχουμε μάθει  να χαρακτηρίζουμε τους «γύρω» μας.

Θυμίζω ότι ο Κος Τσίπρας έτυχε της βαθειάς και πολύπλευρης στήριξης του Αμερικανο-Ούγγρο-Εβραίου «Δημοκρατικού», «Χρηματιστή» και φίλου – χορηγού των Σκοπιανών, Τ. Σόρος (Άρα και φανατικού εχθρού της Πατρίδος μας). Μετά τη διάσπαση όμως του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το ανελέητο «κυνήγι» που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο αγαπημένος του Σόρος, Κος Βαρουφάκης, μάλλον «έσπασε» η μεγάλη αγάπη του κροίσου προς τον Κο Τσίπρα.

(2) Δεν θέλουν τον Κο Καμμένο και του το έδειξαν με απόλυτη σαφήνεια, όταν επισκέφθηκε, πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, τις Η.Π.Α., όπου μάλιστα τον «σνόμπαρε» και δεν συναντήθηκε μαζί του ο ομόλογός του ΥΠΑΜ / Η.Π.Α., Κος Κάρτερ… Το αυτό ισχύει και για το διεθνές Σιωνιστικό ή Εβραϊκό λόμπυ.

Άρα, με τα δεδομένα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., (δεν συνεργάζεται, παρά μόνον με τους «ΑΝΕΛ», υπό τον Τσίπρα πάντα στην Π-Θκή καρέκλα), οι Αμερικανοί, οι οποίοι θέλουν τώρα που «σφίγγουν» τον Πούτιν, τη σταθερότητα στην Ελλάδα, (και για πολλούς άλλους λόγους), μάλλον δεν θα έχουν πρόβλημα να «βγουν» πρώτοι, οι της ΝΔ φίλοι των Τεξανών, όπως πχ είναι τα μέλη της οικογενείας Μητσοτάκη, παλαιοί φίλοι των Bush, άρα και ο «ελεγχόμενός» τους Κος Μεϊμαράκης, κλπ, αλλά και η Φώφη του ΠΑΣΟΚ, λόγω πατρός, κλπ .

Προς τούτο, μετά από τις παραπάνω αναφερθείσες αμερικανικές διαθέσεις και προτιμήσεις, η ΝΔ υπό τον Μεϊμαράκη δεν έχει πρόβλημα να συγκυβερνήσει και με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με ή χωρίς Τσίπρα! Αυτή είναι η εξήγηση! Να επίσης γιατί τα λεγόμενα «ευρωπαϊκά» κόμματα, με πρώτη τη ΝΔ, ομιλούν, καιρό τώρα, για Κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» ή «εθνικού σκοπού»!

Έτσι, δεδομένης της «πολεμικής ατμόσφαιρας» που επικρατεί στις σχέσεις Η.Π.Α. – Ισραήλ, τα τελευταία χρόνια, ένταση που αυξήθηκε γεωμετρικά, μετά από  την πρόσφατη συμφωνία των Ρ5+1 χωρών, με το Ιράν, για τα πυρηνικά του, υφίσταται ακόμα μία διαφορά απόψεων, κατά το εύηχον, μεταξύ των Η.Π.Α. και του κράτους του Ισραήλ και στο θέμα των πολιτικών επιλογών στην Ελλάδα, από πλευράς προσώπων.

γ.   Επιπροσθέτως:

(1) Ο  Κος  Τσίπρας  φέρεται  ότι ελέγχεται από τα Τεξανικά (!) πετρελαϊκά «καρτέλ», (έχει επισκεφθεί και το Χιούστον, του Τέξας), στα οποία περιλαμβάνονται η «Chevron», (πρόκειται για την πρώην «TEXACO»), η βρεττανική «British Petroleum» (BP)  και η αγγλο-ολλανδική «SHELL». (Πρόκειται για τις 3 από τις 7 σύγχρονες πετρελαϊκές εταιρείες, οι οποίες αναφέρονται ως «majors petroleum companies»).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

          Άρα, παρατηρούμε ότι προφανώς ταυτίζονται τα αμερικανικά, με τα βρεττανικά, καθώς και με τα ολλανδικά … συμφέροντα ή θελήσεις, σχετικά και με το πρόσωπο του Κου Τσίπρα.

(2)  Ο Κος Καμμένος, ως προσκείμενος στο Ισραήλ, (δεν έχει εμπλοκή με αμερικανο-βρεττανικά «καρτέλ», ή στρατολόγηση από αυτά, κλπ), προφανώς όμως εκτιμάται ότι θα στηρίξει ή ότι στηρίζει ορθότερα τις πετρελαϊκές εταιρείες που προωθούν, στην παρούσα χρονική περίοδο, τα ισραηλινά ενεργειακά συμφέροντα, δηλ. τη «συμμαχία» των«Noble Energy» (πρέπει να ξέρει κάτι για … το Μαρί, καταλάβατε, ενώ είναι – μάλλον – «ανεξάρτητη», όπως παλαιότερα η «Oxydental», του Αμερικανο-Ουκρανού εβραϊκής καταγωγής, «Κομμουνιστή» Αρμάνδου Χάμερ), της ισραηλινής «DELEK», καθώς και της «Saudi ARAMCO», (μετά από την σχετικά πρόσφατη Ισραηλινο – Σ. Αραβική προσέγγιση). Λίαν πιθανώς μαζί με τις 3 παραπάνω εταιρείες να έχει συνταχθεί και η «EXXONMOBIL». (Πρόσκειται στην συμμαχία της «ARAMCO», που παραδοσιακά ελέγχει την αμερικανική γραφειοκρατία / Πρόσφατα η «MOBIL», άλωσε την τουρκική αγορά επικοινωνιών).

(3) Η συμμαχία «ARAMCO» (παραδοσιακά ελέγχεται κυρίως από τους Δημοκρατικούς) είναι σε κόντρα με αυτήν του «TEXAS» (Παραδοσιακά ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους). Τα συμφέροντά τους συγκρούονται παγκόσμια / Και σήμερα το ίδιο συμβαίνει / Η διαμάχη τους οξύνεται στις ημέρες μας, αργά αλλά σταθερά, στην έχουσα πάρει φωτιά Α. Μεσόγειο, όπως και στο Αιγαίο! Οι συμμαχίες αυτές ασχολούνται επίσης, εκτός από την ενέργεια, με τις κατασκευές και τα εξοπλιστικά, αποτελώντας τους παγκόσμιους κολοσσούς στους υπόψη τομείς!

Προσέξτε! Δεν είναι τυχαίο ότι και στην Τουρκία θα έχουμε εκλογές στις 01-11-2015. Θυμίζω ότι πάντα ο «Επικυρίαρχος» συνεξέταζε Ελλάδα και Τουρκία, θεωρώντάς τις 2 χώρες ως ένα «ενιαίο  – πολιτικά – σύνολο».

Αν αυτοί που θα εκλεγούν σε Ελλάδα και σε Τουρκία δεν θα ελέγχονται από την ίδια πετρελαϊκή συμμαχία, τότε είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε Ε-Τ σύγκρουση, ιδιαιτέρως πιθανή εκδοχή στην παρούσα συγκυρία. Αν μάλιστα, όπως φαίνεται, νικήσουν οι Αμερικανοί τους Ισραηλινούς του κράτους του Ισραήλ, στις … εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία, τότε μία τέτοια σύγκρουση φαντάζει ακόμα πιο πιθανή. (Δέστε προηγούμενη ανάλυσή μου για Ε-Τ σύγκρουση).

Μία παρατήρηση: Οι Ισραηλινοί μεταξύ τους, αυτοί της μητρόπολης, του ισραηλινού κράτους, με αυτούς της Διασποράς και των “lobbies”, βρίσκονται σε διάσταση, αλλά όχι σε «ανοικτό» πόλεμο! Θυμίζω ότι οι Εβραίοι ενώνονται μπροστά στο κέρδος ή ορθότερα μπροστά στο γενικότερο όφελός τους, αφού ξέρουν οι επικεφαλής τους να ξεχωρίζουν την κρίσιμη χρονική στιγμή, το «momentum» όπως λέμε, και να ομονοούν, έστω και πλασματικά!

(4)  Το Ισραήλ, ως μείζων ενεργειακός αντίπαλος της Ρωσίας, (δέστε προηγούμενη ανάλυσή μου για τα ενεργειακά στην Α. Μεσόγειο – Αιγαίο) και οι εταιρείες που το στηρίζουν, είναι φυσικό να είναι σε αντιπαράθεση με την «Gazprom».   

(5)   Οι ασφυκτιούντες και …«μη παρθένοι» Ρώσοι (δέστε προηγούμενη ανάλυσή μου) επιθυμούν έξοδο στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο, αφού είναι η τελευταία τους ελπίδα ή και λύση στο αν θα θέλουν να αμφισβητήσουν την αμερικανική παγκόσμια κυριαρχία, λόγω του ότι μιλάμε για το κέντρο της γης, πως επιδιώκουν τη διάσπαση στη ΝΑ πτέρυγα, άρα δεν θα τους «χάλαγε» μία Ε-Τ σύγκρουση! (Κάτι που για άλλους λόγους θα ήθελαν και οι σκληροπυρηνικοί του κράτους του Ισραήλ)!

Γι’ αυτό, το αμερικανικό … ιππικό κατέφθασε και ορθώς (!) στην περιοχή μας και επιδιώκει την προαναφερθείσα «σταθερότητα», με Κ-Βσεις σε Ελλάδα και Τουρκία απολύτως ελεγχόμενες  από τη Δύση, κάτι που μάλλον θα πετύχει, επιθυμώντας εκτιμώ να οδηγήσει τα πράγματα μελλοντικά προς μία Ε-Τ συνομοσπονδία (Θυμίζω ότι πρόκειται για σχέδιο που έχει εκπονηθεί στα αμερικανικά «χαλκεία» πριν από αρκετές δεκαετίες. Θυμίζω δηλώσεις δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου, («Τεξανός»), αλλά και τη σφοδρή επιθυμία του Εθνικο-Μπολσεβίκου καθηγητή, Κιτσίκη, τέως συμβούλου του συγχωρεμένου Τ/Π-Θ Τ. Οζάλ, και άλλων…)!

(6)  Η Τουρκία έχει εδώ και περίπου μία 7ετία στραφεί προς τη Μ. Βρεττανία, κυρίως λόγω των μυστικών προνοιών της συνθήκης της Λωζάννης και το πολιτικό της κατεστημένο ελέγχεται κυρίως από τη ΒΡ και τη SHELL, ήτοι από τα Τεξανικά συμφέροντα! Άρα αν στην Ελλάδα «βγουν» οι Τεξανοί πολιτικοί, οι 2 χώρες θα … «ομονοήσουν», (εννοώ οι πολιτικές τους «ελίτ») και θα επέλθει και η επιδιωκόμενη «σταθερότητα» στην περιοχή μας.

Αυτό όμως θα εξαρτηθεί και από την ισραηλινή … «αντίσταση» στην έκβαση της Αμερικανο-Ισραηλινής παρούσας … «μάχης». Αυτή η διαμάχη είναι, μαζί και με την Ε-Τ πρωτίστως αστάθεια στην περιοχή μας, η βασική αιτία που δεν έχουν προχωρήσει οι μείζονες ενεργειακοί σχεδιασμοί των Εβραίων στην Α. Μεσόγειο, οι οποίοι έχουν σταματήσει στην Κύπρο,  καθώς και στο Αιγαίο (σύμπλεγμα Καστελορίζου – 25οςΜεσημβρινός – Βουλγαρία – Ρουμανία – Β. Ευρώπη) – Ιόνιο – Κ. και Δ. Ευρώπη! Γι’ αυτό και λέω πως θα πρέπει να σταματήσει τώρα η διαμάχη αυτή, πριν να είναι αργά, ενεργήσει η Ρωσία, και γίνει πιθανώς, αν και λίγο δύσκολο τώρα, ό,τι είχε γίνει στη Γεωργία, ό,τι έγινε στην Κριμαία και ό,τι γίνεται στην Α. Ουκρανία.

Να σημειωθεί ότι για τις Η.Π.Α. είναι μείζων πρόβλημα ο Τ/ΠτΔ ΡΤΕ (επιμένω ότι ο θάνατός του θα είναι … «κεραυνός εν αιθρία») και κυρίως η τεράστια πολιτική του αλαζονεία (έχει ξεφύγει επικίνδυνα / έφτασε μάλιστα να μιλάει για τ. παγκόσμιο κράτος)!

Έτσι, μετά από την επίσκεψή του ΡΤΕ στην Κίνα και τα για πολλοστή φορά λεχθέντα για αγορά απ’ εκεί Α-Α συστημάτων μακρού βεληνεκούς, μετά τα λεγόμενα για «SOUTH STREAM», «TÜRK STREAM», μετά από το τουρκικό … «αγκάλιασμα» του «ISIS», μετά από την ύπουλη πολιτική στροφή προς το Ισραήλ, (ύπουλη και δόλια ή αλλιώς φαναριώτικη στροφή, αφού οι Τ. ξέρουν για την παραπάνω διαμάχη Αμερικανών και Ισραηλινών), με τον νυν υπηρεσιακό Τούρκο ΥΠΕΞ, που για 7 χρόνια, αν δεν σφάλλω, διετέλεσε Πρέσβης εκεί, μετά από το «κάρφωμα» στον «ISIS» της Μονάδας των 100 περίπου στρατιωτικών, που είχαν εκπαιδεύσει στην Τ. και στην Ιορδανία οι Αμερικανοί, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωσή τους, μετά την είσοδό τους στη Συρία, και άλλα πολλά, οι Αμερικανοί επενέβησαν στην Τουρκία και:

– Απαίτησαν και πήραν το Ιντζιρλίκ, μεταφέροντας αεροπορική δύναμη, όπως έπραξαν και στη Σούδα.

–   Απέσυραν για συντήρηση, όπως είπαν τους «Πάτριοτ».

–  Απαίτησαν το κτύπημα του «ISIS», (που και αυτοί, ως Η.Π.Α., κάτι θα … ξέρουν), μόλις οι Τ. τους «κατέβασαν» στο Τζεραμπλούς και νοτιότερα μέσα στη Συρία, κλείνοντας στους Κούρδους του Μπαρζανί την έξοδο στη θάλασσα, από την Ερμπίλ / Άρβηλα, στη Μεσόγειο, στη ΒΔ Συρία (έξοδος που είναι και μείζονος στρατηγικής σημασίας ενεργειακός διάδρομος, κυρίως για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι εδώ και 1 χρόνο θυμίζω πως αγοράζουν φθηνό πετρέλαιο από τον Μπαρζανί).

–  Φέρεται ότι κάλεσαν στις Η.Π.Α. τον Ερντογάν, (προσεχώς χρονικά), για… διαβουλεύσεις, (δεν διέψευσε το «State Department» την πληροφορία αυτή), ενώ τέλος,

–  Σκλήρυναν τη ρητορική τους προς τους … Νέο-Οθωμανούς. (Έτσι, έφτασε ο Τ/Π-Θ Νταβούτογλου να μιλήσει για τ. εθνική Κ-Β)!

Να θυμίσω τέλος εδώ, ότι η Κίνα μόλις μας … «τελείωσε» και αυτή ή ας μην πιθανώς υπερβάλλω, να διορθώσω το «τελείωσε» και να γράψω ότι σβήστηκαν τα όνειρά της για οικονομική παγκόσμια κυριαρχία και ό,τι σχετικό, τουλάχιστον για τα 100 μπροστά μας χρόνια, μετά από το πρόσφατο «κραχ» της… Οι Αμερικανοί και οι … εβραϊκής καταγωγής παγκόσμιοι χρηματιστές, κάτι πιθανώς να … ξέρουν για τους λόγους της Κ/Φ αυτής)!..

  1. Καταληκτικά:

– Αν δεν συμφωνούν τα μεγάλα κυρίως ενεργειακά, εξοπλιστικά και  κατασκευαστικά «καρτέλ», (αλλά σιγά-σιγά και αυτά των… τροφίμων) υπάρχει πάντα θέμα στις Ε-Τ σχέσεις και θα επικρέμαται μονίμως, ως «Δαμόκλειος Σπάθη» πάνω από τις 2 χώρες ο φόβος μιας μείζονος σύγκρουσης, στη βάση της γνωστής ρήσης, η οποία λέγει πως «όταν τσακώνονται στους βάλτους τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια»!

– Όποτε υπάρχουν στις 2 χώρες, (Ελλάδα και Τουρκία), πολιτικοί που ελέγχονται από το ίδιο «καρτέλ», η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ ΔΕΝ(!) κινδυνεύει με … αστάθεια!

– Οι Τεξανοί, ο … «πνευματικός γηραιός υποστηρικτής» τους Χ. Κίσσιντζερ, όπως και οι σημερινοί οικονομικοί φίλοι τους, Ροκφέλερ, μοιάζει να ελέγχουν ή να έχουν, στην παρούσα χρονική περίοδο, στην περιοχή μας το «πάνω χέρι», όπως και στις 2 χώρες, Ελλάδα και Τουρκία!

[Γι’ αυτό και μας «τελείωσαν» και οι 2 τέως πολιτικοί Κ. Α. Καραμανλής και Γ. Α. Π΄΄Ανδρέου, της «ARAMCO» / Γι’ αυτό και οι Ρότσιλντ, που «γέρνουν» προς την «ARAMCO» μαζεύουν τα χρήματά τους «πίσω» στη Μ. Βρεττανία, από Ελλάδα και την Τουρκία. Από εμάς τα πήραν και συνεχίζουν να τα παίρνουν. Το 2003 ο τότε Π-Θ Κος Κων/νος Σημίτης τους έστειλε και τον χρυσό μας, ενώ όλοι ξέρουν πια ότι η «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος», θα έπρεπε να λέγεται «Τράπεζα … Ρότσιλντ». Όχι, για το «Αγγλικό Δίκαιο» στην χώρα μας δεν ξέρω κάτι, ούτε γιατί η Μ. Βτρεττανία δεν είναι στην Ευρωζώνη, κλπ.

Στην Τουρκία δημιουργούνται τώρα οι συνθήκες για να μαζέψουν και απ’ εκεί τα χρήματά τους οι Ρότσιλντ, με την υποβόσκουσα μείζονα οικονομική κρίση …, η οποία θα … «βοηθηθεί», από εξωγενείς παράγοντες] !…

–  Με βάση την αμερικανική στάση και συμπεριφορά στην περιοχή μας, ως αποτέλεσμα προφανώς των επιθυμιών της «Διεθνούς Εξουσίας», διαφαίνεται ότι στην πατρίδα μας θα σχηματιστεί μία Κ-Β «συνασπισμού» αρκετών κομμάτων, κάτι που μοιάζει ως η πιο «δυνατή» πιθανότητα, η οποία θα ονομαστεί «Κ-Β Εθνικού Σκοπού» και έτσι θα αναλάβουν όλοι το «Μνημόνιο Δουλοπαροικίας» ή το «3ο Αριστερό Μνημόνιο» ή το «Μνημόνιο της Ξεφτίλας», για να γίνει, αν υπάρξει ειρήνη και εφαρμοστεί, πιο εύπεπτο από τις μάζες των πενομένων Ελλήνων και Ελληνίδων! Θα είναι, αν εφαρμοστεί, από ιστορικής απόψεως, το: «Ω! Της Κατάντιας», για την Αιώνια Ελλάδα!

–  Ως 1ο Κόμμα τέλος, «βλέπω» τη ΝΔ, αφού μία τέτοια εκδοχή θα διευκόλυνε το έργο – αποστολή της υπερατλαντικής ηγέτιδος δυνάμεως και συμμάχου μας Αμερικής!

                                                   Ίδωμεν!…

                                              ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

                                               ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ!

                                             «ΑΡΧΑΓΕΛΛΟΣ»  

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα παραπάνω που διαβάσατε αποτελούν ένα σενάριο μυθιστορήματος και τίποτα περισσότερο και τα ονόματα των πρωταγωνιστών, είναι απλώς, κατά τύχη και κατά σύμπτωση, όμοια αυτών των γνωστών Ελλήνων πολιτικών! Η σημείωση αυτή προς άρση κάθε πιθανής παρεξηγήσεως, από τον οποιοδήποτε!