2018: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

1.

Πρωταθλητής για ακόμη μία χρονιά στη φιλανθρωπία!

Πρωταθλητής για ακόμη μία χρονιά στη φιλανθρωπία!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ!
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθώντας πιστά την επιθυμία και εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρονται βοήθειες σε όλους τους συνανθρώπους μας, απέδειξαν για ακόμη μία χρονιά ότι εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους είναι πρωταθλητές και στη φιλανθρωπία.

Οι Πειραιώτες έστειλαν και το 2018 το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους, ώστε να δοθούν χαμόγελα στον κόσμο μέσα σε μία πολύ δύσκολη εποχή όπου ζούμε.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, από το ξεκίνημα της χρονιάς έδειξε ότι θα παραμείνει στο πλευρό των συνανθρώπων του, κάτι το οποίο βέβαια θα συνεχίσει να πράττει και τα επόμενα χρόνια με τον ίδιο ζήλο και σκοπό.

Αξίζει, λοιπόν, να θυμηθούμε κάποιες από τις κινήσεις των Πειραιωτών τη φετινή χρονιά, οι οποίες θα πρέπει να παρακινήσουν όλους να προσφέρουν και εκείνοι ό,τι μπορούν στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τους κατοίκους της Μάνδρας, οι οποίοι υπέφεραν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή. Η προσφορά των Πειραιωτών στην περιοχή διήρκησε για πάρα πολλούς μήνες, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους της.

Ακολούθησε η τεράστια κίνηση του ηγέτη του Θρύλου να προσφέρει το πόσο του 1 εκατομμυρίου ευρώ στους πυροπαθείς από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και στην Ανατολική Αττική. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός άνοιξε λογαριασμό, ώστε να προσφερθούν βοήθειες στους κατοίκους της περιοχής. Μία κίνηση που είχε διεθνή αντίκτυπο με πάρα πολλά Μέσα από το εξωτερικό να κάνουν ειδική μνεία στην προσφορά του Ολυμπιακού και του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός στήριξε επίσης για ακόμη μία χρονιά την Ιερά Μητρόπολης Πειραιώς και Νίκαιας, μοιράζοντας χαμόγελα στους κατοίκους των περιοχών και πολύτιμες βοήθειες με φαγητό και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Φυσικά, οι Πειραιώτες και το 2018 έδωσαν ελπίδα, στηρίζοντας έμπρακτα το ίδρυμα, δίνοντας χαρά και πολύτιμες βοήθειες στους μικρούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους «μάχη».

Το ίδιο έπραξε ο Ολυμπιακός και με το ίδρυμα «Φλόγα» το οποίο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των Πειραιωτών, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν και από το ξεκίνημα της χρονιάς στο πλευρό των προσφύγων.

Αυτές ήταν μερικές από τις κινήσεις ανθρωπιάς του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη για το 2018, με πολλές άλλες να μην έχουν γίνει καν γνωστές, αφού ο μοναδικός σκοπός όλων στις τάξεις των Πειραιωτών είναι να προσφερθούν βοήθειες σε όσους έχουν ανάγκη.

Πρωταθλητής και στη φιλανθρωπία ο Ολυμπιακός για ακόμη μία χρονιά, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να πράττει και τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους συνανθρώπους μας.

2.Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός το 2018, κατακτώντας αμέτρητους τίτλους, σημειώνοντας απίστευτες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, στην κορυφαία χρονιά του Ερασιτέχνη Θρύλου.

Μία χρονιά ορόσημο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε πέρα από την Ελλάδα, όπου συνεχίζει να είναι στην κορυφή σε όλα τα σπορ, να εκτοξευτεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κατακτώντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια και συμμετέχοντας σε ακόμη δύο τελικούς στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος στο 2018 πανηγύρισε 27 τίτλους, αριθμός μοναδικός, αριθμός ασύλληπτος, που καμία άλλη ομάδα πέρα από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί καν να φανταστεί.

Όμως, ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και με τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη και του κόσμου θα συνεχίζει να γράφει ιστορία, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους του και το 2019.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ετοίμασε ένα πολύ ωραίο θέμα με την ασύλληπτη και άκρως επιτυχημένη χρονιά που φεύγει, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Αναλυτικά:

«Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και υπογράφεται από τους νικητές. Το 2018 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για τον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό οργανισμό στην Ευρώπη και μια από τις κραταίες δυνάμεις στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα. Το 2018 αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία και πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού σε επίπεδο Ερασιτέχνη!

Μια χρονιά όπου κατακτήθηκαν συνολικά 27 τίτλοι, με τη διαδικασία της συλλογής να «ανοίγει» στις 11 Φεβρουαρίου με το πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Aνδρών και να ολοκληρώνεται στις 9 Δεκεμβρίου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πυγμαχία. Στο διάστημα αυτό, τα τμήματα του Ολυμπιακού σάρωσαν τους τίτλους στην Ελλάδα και διακρίθηκαν στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας επιδόσεις που αποτελούν…παγκόσμιο ρεκόρ σε επίπεδο συλλόγων.

Συγκεκριμένα μέσα στο 2018, ο Ολυμπιακός έκανε το ανεπανάληπτο 18 στα 18 στα πρωταθλήματα Ελλάδας που διεκδίκησε. Κατέκτησε 5 Κύπελλα Ελλάδας, 1 Λιγκ Καπ Ελλάδας, 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας και τους 2 ευρωπαϊκούς τίτλους. Οι κατακτήσεις των τίτλων συνοδεύτηκαν από ιστορικά ρεκόρ συνεχόμενων νικών, αήττητων και άλλων στοιχείων που επιβεβαιώνουν την απόλυτη «ερυθρόλευκη» κυριαρχία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου.

Αναλυτικά όλοι οι τίτλοι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-18.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (18)

1) Βόλεϊ Ανδρών

2) Βόλεϊ Γυναικών

3) Πόλο Ανδρών

4) Πόλο Γυναικών

5) Χάντμπολ Ανδρών

6) Μπάσκετ Γυναικών

7) Πινγκ Πονγκ Ανδρών

8) Πινγκ Πονγκ Γυναικών

9) Κολύμβηση Ανδρών

10) Κολύμβηση Γυναικών

11) Κολύμβηση Γενική Βαθμολογία

12) Κλειστός Στίβος Ανδρών

13) Ανοιχτός Στίβος Ανδρών

14) Sup

15) Κολύμβηση Όπεν Ανδρών

16) Κολύμβηση Οπεν Γυναικών

17) Κολύμβηση Οπεν Γενικής

18)Πυγμαχία Ανδρών

ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (5)

19) Πόλο Ανδρών

20) Χάντμπολ Ανδρών

21) Βόλεϊ Γυναικών

22) Πόλο Γυναικών

23) Μπάσκετ Γυναικών

ΛΙΓΚ ΚΑΠ (1)

24) Βόλει Ανδρών

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ (1)

25) Πολο Ανδρών

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ (2)

26) Champions League Πόλο Ανδρών

27) CEV Challenge Cup Βόλει Γυναικών

Το ημερολόγιο των 27 τίτλων του 2018!

Κυριακή, 11/2/2018: Άνοιξε με το Στίβο η συλλογή του 2018!

Ο πρώτος τίτλος για το 2018 ήρθε από το τμήμα Στίβου, με την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το οποίο έπιασε λιμάνι για τέταρτη διαδοχική σεζόν. To 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ, βάφτηκε «ερυθρόλευκο» στους Άντρες, χάρη στις σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών του Θρύλου στο αγωνιστικό διήμερο. Πρώτη θέση με 50 βαθμούς, έναντι της δεύτερης Κηφισιάς που ακολούθησε με 42 βαθμούς.

Κυριακή, 3/3/2018: 8ο σερί Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών

Κυπελλούχος Ελλάδας για 8η διαδοχική χρονιά, στέφθηκε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-19 ) του Πανναξιακού στον μεγάλο τελικό του Final 4 που ολοκληρώθηκε στη Σαντορίνη. Σάμος 2011… Πρέβεζα 2012…Σαντορίνη 2013…Πύλος 2014… Αγρίνιο 2015… Χίος 2016…Γλυφάδα 2017 και Σαντορίνη 2018! Αυτό είναι το δρομολόγιο της κυριαρχίας του Ολυμπιακού στους τελικούς του Κυπέλλου που έχει κερδίσει συνολικά τρεις φορές την ΑΕΚ (2011, 2013, 2016) δύο τον Παναθηναϊκό (2012, 2015) και τρεις τον Πανναξιακό (2014, 2017, 2018).

Κυριακή, 11/3/2018: Το πρώτο στο Χάντμπολ που έπιασε Λιμάνι!

Την πρώτη χρυσή σελίδα στο… βιβλίο της ιστορίας του, έγραψε το νεοσύστατο τμήμα Χάντμπολ του Ολυμπιακού που κατέκτησε πανάξια το Κύπελλο Ελλάδας, μετά την επικράτηση με 26-22 κόντρα στον Α.Σ.Ε. Δούκα στο μεγάλο τελικό του Final 4 που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Σαντορίνη από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών, ένας ακόμα τίτλος έπιασε Λιμάνι!

Σάββατο, 17/3/2018: Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Γυναίκες!!!

Το πρωτάθλημα Ελλάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ανατρέποντας στην τελευταία στροφή του «μαραθωνίου» την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα της Α1. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 4-2 και τις Σάρισες Φλώρινας με 4-1, ολοκληρώνοντας τους αγώνες τους και περίμεναν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου (υπερτερούσε στην ισοβαθμία) μέχρι τότε Δ.Α.Ο Ταύρου στο ντέρμπι που ακολουθούσε με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Μετά από το συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας επικράτησε με 4-3 του Δ.Α.Ο Ταύρου (ανατρέποντας το 2-0, σε 3-2 στο διπλό) και ο Θρύλος πανηγύρισε την κατάκτηση του 19ου Πρωταθλήματος Ελλάδας στην ιστορία του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών!

Κυριακή, 18/3/2018: Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!

Tην σκυτάλη από τις Γυναίκες πήραν οι Άνδρες που πανηγύρισαν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το τμήμα του Θρύλου επικράτησε με 4-0 σετ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή ο οποίος κατέληξε στο Λιμάνι για 3η διαδοχική σεζόν, 4η σε 5 χρόνια και 14η στην ιστορία του.

Σάββατο, 24/3/2018: Από τη Χίο ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι!

Κυπελλούχος Ελλάδας για 19η φορά αναδείχθηκε ο Θρύλος που κατέκτησε τον τίτλο στο Final Four που διεξήχθη στη Χίο επικρατώντας πανηγυρικά του ΑΝΟ Γλυφάδας με 14-8 στον μεγάλο τελικό. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, πρόσθεσε τον 54ο τίτλο στην ιστορία της και ξεκίνησε από Χίο το μαγικό ταξίδι προς τη δόξα που ακολούθησε στην εξέλιξη της χρονιάς.

Κυριακή, 25/3/2018: Η κούπα ξανά στον Πειραιά!

Το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ Γυναικών παρέμεινε στον Πειραιά! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με σκορ 68-53 στον μεγάλο τελικό του 19ου Final 4 που διεξήχθη στη Γλυφάδα. Οι αθλήτριες του Κώστα Μίσσα ήταν ανώτερες του αντιπάλου τους, ένιωσαν σθεναρή αντίσταση μονάχα για μία περίοδο και πρόσθεσαν μία ακόμα κούπα στην «ερυθρόλευκη» καταμέτρηση τίτλων.

Σάββατο, 31/3/2018: Και το Λιγκ Καπ στην τροπαιοθήκη!

Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα στην Ιταλία (4/4, 20:30), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, πανηγύρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» επικρατώντας με 3-0 σετ (15-25, 15-25, 13-25) του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Φάιναλ Φορ που διεξήχθη στη Σύρο. Ο πολυνίκης και αυτού του θεσμού, Ολυμπιακός διατήρησε για 4η διαδοχική σεζόν την συγκεκριμένη κούπα την οποία κατέκτησε για 5η φορά συνολικά και έφτασε στους 51 εγχώριους τίτλους (27 Πρωταθλήματα, 17 Κύπελλα, 5 Λιγκ Καπ, 2 Σούπερ Καπ) και 53 μαζί με τα δυο ευρωπαϊκά.

Σάββατο, 31/3/2018: Θρύλος ο πρώτος Κυπελλούχος!

Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Θρύλος που κατέκτησε τον τίτλο στο 1ο Final Four που διεξήχθη στο Καρπενήσι επικρατώντας της Βουλιαγμένης με 14-11 στον μεγάλο τελικό. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, έγραψε για ακόμα μια φορά ιστορία, καθώς πανηγύρισε το πρώτο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Τετάρτη, 11/4/2018: Στους ουρανούς της δόξας με έπος μέσα στην Τουρκία!

Έπος, θρίαμβος, υπερηφάνεια, δόξα, τρέλα… Ολυμπιακός. Οι λέξεις κάποιες φορές δεν αρκούν για να περιγράψουν τα γεγονότα και τον τρόπο που συντελέστηκαν. Ο Θρύλος κατέκτησε πανηγυρικά το CEV Challenge Cup επικρατώντας με 3-1 (25-23, 20-25, 18-25, 16-25) στην έδρα της Μπούρσα! Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου, η πιο χρυσή για το τμήμα του βόλεϊ Γυναικών που στη δεύτερη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό τελικό και πάλι στο ίδιο γήπεδο σκαρφάλωσε στην κορυφή! Μέσα στην Τουρκία οι «ερυθρόλευκες» αμαζόνες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέτρεψαν την ήττα με 3-2 σετ στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη και πέτυχαν τον μεγαλύτερο θρίαμβο γεμίζοντας υπερηφάνεια τα εκατομμύρια των οπαδών του Ολυμπιακού και τους Έλληνες φιλάθλους.

Δευτέρα, 30/4/2018: Μαγικό, θρυλικό και ιστορικό τρεμπλ!

Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό! Με τον απολογισμό αυτό, ολοκλήρωσε με την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος Ελλάδας, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας του τμήματος. Ο Θρύλος πέτυχε το ιστορικό και πρώτο τρεμπλ κατακτώντας το Challenge Cup, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-0 σετ τον Άρη στον 3ο τελικό των πλέι οφ, στο γεμάτο Ρέντη, διατήρησαν για 6η σερί σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πειραιά πετυχαίνοντας για 6η σερί χρονιά το νταμπλ. Μάλιστα ο Θρύλος ολοκλήρωσε τη σεζόν που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου μας με το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις όπου έτρεξε το εντυπωσιακό σερί 29-0 σε νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (25 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο), χάνοντας μόλις τρία σετ (δυο στο πρωτάθλημα με τον Αίαντα Ευόσμου και ένα στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ στη Σαντορίνη). Και στις τρεις διοργανώσεις σε 39 ματς οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν συνολικά 37 φορές, γνωρίζοντας μόλις δυο ήττες στο Ρέντη από τη Ταργκοβίστε και την Μπούρσα για το Challenge Cup οι οποίες ωστόσο δεν ανέκοψαν την πορεία τους για την κορυφή της διοργάνωσης! Παράλληλα το τμήμα βόλεϊ έφτασε στους 15 τίτλους μετρώντας πλέον 1 Challenge Cup, 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 8 Κύπελλα Ελλάδας.

Τετάρτη, 9/5/2018: Ο αυτοκράτορας στο θρόνο του!

Ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επέστρεψε στο θρόνο κατακτώντας το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, κλείνοντας την παρένθεση των τριών ετών που έμεινε μακριά από την κορυφή. Ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2018, επικρατώντας στον 3ο τελικό στο κατάμεστο Ρέντη, με 3-0 σετ (25-22, 25-21, 25-20), του ΠΑΟΚ και με 3-0 στη σειρά των τελικών έφερε την κούπα στο Λιμάνι. Η ανωτερότητα του Θρύλου, αποτυπώθηκε με το αήττητο που συνοδεύει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη διάρκεια του οποίου οι Πειραιώτες μέτρησαν 30 νίκες σε ισάριθμα ματς (22Χ22 και στην κανονική διάρκεια). Η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας έκλεισε ιδανικά μια άκρως επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία διεκδίκησε τον ευρωπαϊκό τίτλο μετέχοντας και στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Κυριακή, 13/5/2018: Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!

Συνέχισε απτόητος την κυριαρχία του στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός! Ο Θρύλος νίκησε και στο κατακόκκινο Κερατσίνι τον τοπικό Φάρο με σκορ 86-59 και πανηγύρισε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και ισάριθμο νταμπλ του στην Α1 Γυναικών! Οι «ερυθρόλευκες» παρέμειναν αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις από την στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος, έτρεξαν ένα 29-0 νικηφόρο σερί στη σεζόν και διεύρυναν το σερί τους σε 84-0 (72 νίκες στο πρωτάθλημα-12 στο Κύπελλο) σε τρία χρόνια.

Τρίτη, 15/5/2018: Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό!

Το πρώτο ιστορικό νταμπλ στην υδατοσφαίριση Γυναικών, πραγματοποίησε ο Θρύλος με την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος που αποτελεί ρεκόρ διαδοχικών κατακτήσεων και 9ου συνολικά. Οι «ερυθρόλευκες» αφού κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας, έφτασαν θριαμβευτικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας με 9-6 της Βουλιαγμένης στον 3ο τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο Παπαστράτειο. Με 3-0 στη σειρά των τελικών, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και διατήρησε για 5η διαδοχική χρονιά τα σκήπτρα της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα, κλείνοντας πανηγυρικά μια σεζόν στην οποία αγωνίστηκε ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό.

Σάββατο, 26/5/2018: Το 32ο διαμάντι στο στέμμα!

Την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος Ελλάδας πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 8-5 της Βουλιαγμένης στον 3ο τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο Παπαστράτειο και έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών. Το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα έπιασε Λιμάνι , συνοδευόμενο για 5η διαδοχική σεζόν από το αήττητο για τον Θρύλο που πραγματοποίησε το 16ο νταμπλ της ιστορίας του. Παράλληλα το πρωτάθλημα αυτό ήταν το 18ο σε 20 χρόνια για την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας η οποία διεύρυνε την εντός συνόρων κυριαρχία της τρέχοντας και ένα ασύλληπτο σερί νικών τα τελευταία 5 χρόνια. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες με τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη συμπλήρωσαν 138 διαδοχικές νίκες στο Πρωτάθλημα Ελλάδας (κανονική σεζόν και πλέι οφ), με το σπουδαίο και ιστορικό ρεκόρ που αποτελεί κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα για όλα τα ομαδικά αθλήματα να «τρέχει» από το 2013.

Τετάρτη, 6/6/2018: Τελείωσε και αυτό με τρόπο θρυλικό!

Το πρώτο ιστορικό πρωτάθλημα στο Χάντμπολ βάφτηκε «ερυθρόλευκο» με τον Θρύλο να το κατακτάει πανηγυρικά και με επική ανατροπή, από 0-2 σε 3-2 στη σειρά των τελικών με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες που επέδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, από το σημείο που βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, με τρεις διαδοχικές νίκες επιβεβαίωσαν αυτό που όλη την χρονιά είχαν αποδείξει με την πορεία τους, ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για τη σεζόν 2017-2018. Έτσι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.- «Όμιλος Ξυνή», στέφθηκε και πρωταθλητής κάνοντας το ιστορικό πρώτο νταμπλ στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τμήματος. Ο Πειραιώτες στον 5ο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier, που διεξήχθη στο κατάμεστο από 2000 και πλέον φιλάθλους του επικράτησαν με 24-23 της ΑΕΚ και ολοκλήρωσαν την επική ανατροπή με τρόπο θρυλικό!

Σάββατο, 9/6/2018: Bασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος!

Θρίαμβος, άθλος, μεγαλείο, υπερηφάνεια! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κερδίζοντας την διοργανώτρια του Final 8 και εκ των κορυφαίων και πιο πλούσιων ομάδων, Προ Ρέκο με 9-7 στο μεγάλο τελικό του Champions League στη Γένοβα. Το μέγεθος της επιτυχίας, ανυπέρβλητο. Οι Πειραιώτες πήγαν στη Γένοβα, μαζί με τους οπαδούς τους που έδωσαν δυναμικό παρών και στις 3 ημέρες της διοργάνωσης και κατέκτησαν πανηγυρικά το πρωτάθλημα Ευρώπης. Στη δεύτερη παρουσία του σε ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία τρία χρόνια, ο Θρύλος κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο στο πόλο Ανδρών και αναδεικνύεται για 2η φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Έτσι ο Θρύλος πραγματοποίησε το τρεμπλ τη φετινή σεζόν (για δεύτερη φορά στην ιστορία του) κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!

Κυριακή, 1/7/2018: Ερυθρόλευκο τρεμπλ για τον αυτοκράτορα της πισίνας!

Ο Θρύλος πανηγύρισε την κατάκτηση του τρεμπλ στην κολύμβηση καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής στους Άνδρες, στις Γυναίκες και φυσικά στη Γενική Βαθμολογία. Το 59ο πρωτάθλημα Γενικής Βαθμολογίας έπιασε λιμάνι για 23η διαδοχική σεζόν για τον αυτοκράτορα της πισίνας ο οποίος διεύρυνε το εντυπωσιακό αυτό ρεκόρ. Παράλληλα οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν το 23ο τρεμπλ τα τελευταία 30 χρόνια, διάστημα στο οποίο μετρούν 29 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, 27 πρωταθλήματα Ανδρών και 26 πρωταθλήματα Γυναικών. Συνολικά δηλαδή 82 πρωταθλήματα (Ανδρών, Γυναικών, Γενικής) από το 1989 για τον αιώνιο πρωταθλητή και πολυνίκη Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός κατετάγη πρώτος στη γενική βαθμολογία με 483 βαθμούς έναντι των 215 του δεύτερου ΠΑΟΚ, στους Άνδρες με 275 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Εθνικό με 127.5 και στις Γυναίκες με 208 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που είχε 109.5! Η συγκομιδή σε μετάλλια την τελευταία ημέρα των αγώνων έφτασε τα 11 εκ των οποίων 5 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα σε 27 «ερυθρόλευκες» συμμετοχές σε τελικούς και ο συνολικός απολογισμός τα 40 μετάλλια εκ των οποίων 19 χρυσά, 9 ασημένια και 12 χάλκινα!

Κυριακή, 15/7/2018: Πρωταθλητής παντού ο Θρύλος του Ελληνικού Αθλητισμού!

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού διεύρυνε την κυριαρχία του σε όλα τα σπορ κατακτώντας και το πρωτάθλημα Ανδρών στο Στίβο. Συνέχισε έτσι το εντυπωσιακό επίτευγμα της κατάκτησης και των 14 εγχώριων πρωταθλημάτων που διεκδίκησε με τα 14 τμήματα του σε όλα τα πανελλήνια εθνικά πρωταθλήματα που μετείχε. Ο Ολυμπιακός, κατέκτησε το 12ο συνολικά πρωτάθλημα Ανδρών και τρίτο διαδοχικό με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Οι Πειραιώτες κατέλαβαν την 1η θέση της βαθμολογίας Ανδρών και με διαφορά μάλιστα 44 βαθμούς, με συνολική συγκομιδή 151.5 βαθμούς και δεύτερο με 107.5 τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Κάπως έτσι κατακτήθηκε το 12ο πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στους Άνδρες, τρίτο διαδοχικό, και δέκατο τρίτο τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια.

Τρίτη, 17/7/2018: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!

Πρωταθλητής και στην Όρθια Σανιδοκωπηλασία (SUP), αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός που κατέλαβε την 1η θέση της Γενικής Βαθμολογίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Κυριακή, 29/7/2018: Η υπερκούπωση συνεχίστηκε μέχρι τέλη Ιουλίου!

Ο Θρύλος του ελληνικού αλλά και παγκόσμιου αθλητισμού συνέχισε ασταμάτητος την κυριαρχία του σε όλα τα αθλήματα κατακτώντας τρία ακόμα πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης κατακτώντας τον τίτλο στους Άντρες, στις Γυναίκες και στη Γενική βαθμολογία. Το επίτευγμα του μοναδικό, με τις επιδόσεις του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου να μην μπορούν να συγκριθούν με κανενός άλλου συλλόγου παγκοσμίως. 18 στα 18 πρωταθλήματα, 24 εγχώριους τίτλους και 26 τίτλους συνολικά. Αυτό ήταν το 5ο πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων που κατακτάει ο Θρύλος και 4ο διαδοχικό. Συγκεκριμένα στους Άνδρες η πρώτη θέση ήρθε με 35 βαθμούς έναντι των 23 που συγκέντρωσαν ο ΑΝΟ Αργυρούπολης και ο ΝΟ Καλαμακίου, Στις Γυναίκες η κορυφή κατακτήθηκε με 40 βαθμούς έναντι των 18 του δεύτερου ΝΟΒΑ. Τέλος στη Γενική Βαθμολογία ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλητής με 75 βαθμούς με τον ΝΟΒΑ να ακολουθεί στη 2η θέση με 32.

Τετάρτη, 10/10/2018: Τέσσερις κούπες σε μια χρονιά!

Όπως ακριβώς ολοκληρώθηκε η προηγούμενη αγωνιστική άρχισε και η νέα, για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης κατέκτησαν το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Ελλάδας, επικρατώντας του ΑΝΟ Γλυφάδας, με 11-4, στην αναμέτρηση που έγινε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωπαϊκό και Σούπερ Καπ στη συλλογή ενός έτους.

Κυριακή, 9/12/2018: Ο Βασιλιάς του ρινγκ!

Βασιλιάς του ρινγκ για δεύτερη διαδοχική χρονιά o Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε πανηγυρικά Πρωταθλητής και πολυνίκης σύλλογος για το 2018, κατακτώντας τον τίτλο με τον εξαιρετικό απολογισμό των 4 χρυσών 3 ασημένιων και 4 χάλκινων μεταλλίων. Τα 11 μετάλλια που κατέκτησαν οι πυγμάχοι του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα, επιβεβαίωσαν την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία και έφεραν για δεύτερη σερί χρονιά, το πρωτάθλημα στον Πειραιά! Έτσι καταγράφηκε μια ακόμα ένδοξη στιγμή, μια ακόμα χρυσή στην ιστορία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου. Έχοντας εξασφαλίσει από το Σάββατο και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ο Θρύλος τερμάτισε πρώτος με διαφορά 18 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και στέφθηκε πρωταθλητής κατακτώντας τους τίτλους του Πρωταθλητή και πολυνίκη συλλόγου. Έτσι ο Ολυμπιακός, μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρσι στον Πειραιά, επέστρεψε με την back 2 back κατάκτηση και έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ακόμα αυτοκρατορίας στον ελληνικό αθλητισμό, όπως έχει σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα και διαπρέπουν στην Ευρώπη.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Η κορυφαία χρονιά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ!
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
-/-
3. 

Ως που θα φτάσουν η εξάρτηση και τα παραρτήματα;

Ως που θα φτάσουν η εξάρτηση και τα παραρτήματα;
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

*** ΣΕ νεότερη συνάντησή τους οι 13 θα συναντηθούν γιά να ξεκαθαρίσουν ποιοι είναι μόνιμα παραρτήματα και ποιοι παραρτήματα α λα καρτ ***

*** ΕΙΠΕ : «Η καρδιά μου είναι ερυθρόλευκη γιά πάντα» ( δήλωση του Νέναντ Κρστίτσιτς, λίγο πριν ενταχθεί στην Αεκούλα, δημοσιευμένη χθες στην Livesport ) ***

*** Η ΕΞΙΣΩΣΗ των ανύπαρκτων : 0 + 0 = 0

( Η συζήτηση Ντέμη και Βασιλειάδη γιά την … ελληνική υποψηφιότητα του Μουντιάλ … 2030 !!! ) ***

*** ΓΙΑ άλλη μία φορά το …κράτος της Αθήνας έκανε επίδειξη δυνάμεων ***

*** ΗΘΙΚΟΝ δίδαγμα * ΓΙΑ μία Κούλα, εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Μπάοκ είναι ρουτίνα * ΓΙΑ έναν ΑΡΗ όμως, είναι κάτι πού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ποτέ ***

ΟΙ 13 «ΝΕΟΤΣΑΤΣΟΙ» ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΙΧΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΔΟΜΜΕΔΕΣ : ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ «ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ» ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ … ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ «ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ» !

*** ΟΛΑ καλά λοιπόν * ΛΙΓΕΣ μέρες πριν μας μπεί (sic ) το 2019, πάρθηκε άλλη μία απόφαση πού μας γεμίζει με αισιοδοξία γιά το μέλλον * Η ΣΟΥΠΕΡ Λίγκα, λέει, αποφάσισε να πάρει … παράνομη απόφαση ! * ΚΑΙ να καταργήσει τον ΚΑΠ, για να υπερασπιστεί την πρόοδο και την προκοπή του ελληνικού ποδοσφαίρου * ΟΧΙ δηλαδή όλο τον ΚΑΠ, όοοχι, μία μόνο διάταξη * ΣΙΓΑ τη λεπτομέρεια, δηλαδή * ΜΟΝΟ τη διάταξη πού μας συμφέρει τη δεδομένη στιγμή

*** ΜΑΛΙΣΤΑ, κύριοι * ΜΕ 13 – 3, λέει, πάρθηκε η απόφαση της Σούπερ Λίγκας * ΣΤΟΥΣ τρείς και ο Ολυμπιακός, μαζί με τον Πανιώνιο και τον Αρη * ΚΑΙ αμέσως τα δουλικά ΜΜΕ των Ρώσων, ξεκίνησαν τους … πανηγυρισμούς ! * «ΣΥΝΤΡΙΒΗ του Ολυμπιακού στη Λίγκα με 13 – 3» ήταν ο τίτλος εορταστικού άρθρου στο skatodna.gr * ΜΙΛΑΜΕ γιά μεγάλους τσάτσους, κύριοι * ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΥΣ και ανεπανάληπτους ! * ΔΕΝ έχουν προηγούμενο, δεν έχουν ταίρι * ΓΡΑΦΟΥΝ γιά συντριβή του Ολυμπιακού, αλλά δεν γράφουν …ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ !

*** ΠΩΣ να το πούμε δηλαδή, οι άνθρωποι έχουν πουλήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην ρώσικη δύναμη * ΚΑΙ δεν είναι ότι τα βάζουν με τον Ολυμπιακό, αυτό απασχολεί μόνο τους ίδιους * Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ως τεράστιος οργανισμός και οι άνθρωποί του τους γράφουν στα απαλά τους * ΑΛΛΟ είναι το πρόβλημα με τους σιχαμένους * ΟΤΙ κοροϊδεύουν το αναγνωστικό κοινό * ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ τους αναγνώστες πού τους επιλέγουν γιά … να εξασφαλίσουν σωστή πληροφόρηση

*** ΜΙΛΑΜΕ γιά άγριο δούλεμα * ΓΡΑΦΟΥΝ γιά συντριβή του Ολυμπιακού, αλλά δεν γράφουν από … ΠΟΙΟΝ ! * ΔΕΝ γράφουν ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ πού ψήφισαν υπέρ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ απόφασης, είναι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, άλλος με τη μορφή της μονιμότητας, άλλος κατά περίσταση * ΔΙΟΤΙ ακριβώς αυτό συμβαίνει * ΜΟΝΟ τρείς ομάδες αποδείχτηκε ότι ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τη γραμμή του Ρώσου * Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Πανιώνιος και ο Αρης * ΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι, είναι «από κεί» * Και όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΙ

*** ΑΚΟΜΑ και το Αεκ, στη δεδομένη στιγμή ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ εκεί * ΚΙ να σας πω κάτι ; * ΕΔΩ και καιρό ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΝΤΟΥΣΑΝ στο Αεκάκι, «να τα ξαναβρούνε» * ΔΕΝ ξέρω αν τα ξαναβρήκανε ( αυτά πού … χάσανε ) αλλά ξέρω ότι κάνουν ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ * ΚΡΑΤΗΣΤΕ το αυτό, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας * Η ΑΕΚούλα πάει για τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ και θέλει ΒΟΗΘΕΙΑ * ΜΟΝΟ «από κεί» μπορεί να την πάρει και ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ * ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ εμένα, πού έλεγε κι’ ο Γκμόχ

ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟΥ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

*** ΓΙΑ να βάζουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους * ΟΤΑΝ λένε οι τσάτσοι ότι «συνετρίβη ο Ολυμπιακός», εννοούν από ΑΠΟ την ΡΩΣΙΚΗ δυναστεία * ΔΙΟΤΙ αυτό ακριβώς συνέβη * ΑΥΤΟ πού ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και θεωρώ ΑΣΤΕΙΟ ακόμα και να το αναφέρουμε …φιλολογικά, είναι πως οι 13 ψήφισαν … «κατά συνείδηση» * ΝΑΙ, διότι βλέπετε, πολύ ενδιαφέρουν τον Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Λαμία κ.λ.π. αν θα γίνει εμβόλιμη ή αν συνεχιστεί το αρχικό πρόγραμμα, έστω και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ του Κανονισμού * ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ, μετά συγχωρήσεως οι … επενδυτές για τέτοιες λεπτομέρειες

*** ΚΑΙ επανέρχομαι στο αρχικό κείμενο * ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ τα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΣΑΤΣΑΡΔομέσα διότι, όπως γράφουν «συνετρίβη» ο Ολυμπιακός ! * ΚΑΘΕ απόφαση πού παίρνεται χωρίς να συμφωνεί ο Ολυμπιακός, βλέπετε, είναι … συντριβή γι’ αυτόν * ΚΑΙ γιατί συνετρίβη ο Ολυμπιακός ; * ΔΙΟΤΙ, λένε, «το Φεβρουάριο θα έχει να αντιμετωπίσει πρόγραμμα – βουνό» * ΔΙΟΤΙ, λένε, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ το … θράσος του να συνεχίζει ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ στην Ευρώπη, όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ έχουν εξωπεταχτεί από κάθε τι το ευρωπαϊκό

*** ΔΕΝ ξέρω αν και πόσοι Ολυμπιακοί ενστερνίζονται αυτή την άποψη * ΕΓΩ όμως, ΟΧΙ * Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει αυτά πού ΠΟΤΕ δεν θα έχουν την ευτυχία να γνωρίσουν οι ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ του Βορρά και του Νότου * ΕΧΕΙ δύναμη, έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, έχει ΔΙΕΘΝΕΣ κύρος και αναγνώριση, έχει ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ και ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ ρόστερ * ΕΧΕΙ οικονομική επάρκεια * ΕΧΕΙ δηλαδή ό,τι χρειάζεται γιά να ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ από κάθε πρόγραμμα και κάθε δυσκολία

*** ΟΠΟΤΕ, είτε παίξει με τον Πάοκ ενδιάμεσα των αγώνων του με τη Ντυναμό, είτε παίξει πριν, είτε μετά με το Αεκ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ * ΟΧΙ τα … «δεύτερα», αλλά και ΤΑ ΤΡΙΤΑ του να βάλει να παίξουν ο Ολυμπιακός, θα τις ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ * ΚΑΙ τι έχουν ΑΥΤΟΙ να αντιπαρατάξουν; * ΕΧΟΥΝ ΕΠΟ, έχουν Περέϊρα, έχουν Θοδωράκη, έχουν διαιτησία, έχουν συριζανέληδες, έχουν ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, έχουν ένα ολόκληρο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ εξωποδοσφαιρικό σύστημα στις διαταγές τους * ΑΥΤΑ έχουν και αυτά ΘΑ έχουν, γιά λίγο καιρό ακόμα * ΚΑΙ πάλι όμως, αισθάνονται ανασφάλεια * ΓΙ’ αυτό καταφεύγουν ακόμα και σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αποφάσεις, με τις ψήφους των μόνιμων και περιστασιακών «συμμάχων» τους ***

Εν … Ολίγοις

*** ΤΑ καταφέρνουν ακόμα να ξεγελάνε κάποιους, αλλά ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ * ΤΗΝ εισήγηση να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική εμβόλιμα, την έκανε λέει ο Γκαγκάτσης Πατήρ * ΤΗΝ αντίθετη άποψη εξέφρασε εκ μέρους του Μπάοκ ο Γκαγκάτσης junior * ΤΟ παιχνίδι δηλαδή ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ από ΜΙΛΙΑ μακριά ότι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ * ΟΠΩΣ και … πολλά άλλα, την εποχή της «εξυγίανσης» *** ΝΟΜΙΖΩ πως «μεταξύ άλλων» οι διαιτητές ήθελαν και να απολαύσουν το εορταστικό τετραήμερο χωρίς ταλαιπωρίες, άγχος, ταξίδια και κούραση * ΓΙ’ αυτό και μόνο, η ΕΠΟ θα έπρεπε να ορίσει τους αγώνες της 15ηςαγωνιστικής ανήμερα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων * ΚΙ’ όποιος ήθελε, ας μην πήγαινε να σφυρίξει

*** ΕΝΑ θαυμάσιο Χριστουγεννιάτικο δώρο έλαβα από ένα καλό φίλο * ΑΠΟ τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ και μεγάλο Ολυμπιακό, τον Κώστα τον Μπαρμπή * Ο ΜΠΑΡΜΠΗΣ εκτός των άλλων είναι και ένας από τους ελάχιστους σύγχρονους Ελληνες ιστορικούς συγγραφείς, αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος * ΚΑΘΕ του έργο στηρίζεται σε δυσεύρετα στοιχεία και ντοκουμέντα * ΤΟ τελευταίο του, αφορά τους «Ιερούς λόχους των Ελλήνων» * ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ μονορούφι

*** ΑΠΟ κεί πού το είχαν πρώτο και κυρίαρχο θέμα στην επικαιρότητα, ξαφνικά σιώπησαν * ΚΑΙ το θέμα του Τζήλου πέρασε πολύ γρήγορα στα «ψιλά» και τα «μονοστηλάκια» των ΑΡΔοΜΜΕσων * ΚΑΙ ξέρετε πότε συνέβη αυτή η ξαφνική υποβάθμιση ; * ΑΜΕΣΩΣ μόλις δημοσιοποιήθηκε η δήλωση του πατέρα του Τζήλου, πού μίλησε γιά απειλές εδώ και ένα ενάμισι μήνα ! * ΔΕΝ τους άρεσε αυτό γιατί τους χάλαγε τη σούπα * ΚΑΙ το βούλωσαν *** Η ΘΕΣΗ μου πάντως από την πρώτη στιγμή ήταν σαφής και ξεκάθαρη * ΕΧΩ τοποθετήσει τον ξυλοδαρμό του Τζήλου στην ίδια «κατηγορία» με τον δήθεν εμπρησμό του σπιτιού του Μπήκα και την «ανατίναξη» του φούρνου του Κωνσταντινέα * ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση, όσον αφορά και την προέλευση και την σκοπιμότητα * ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ γιά καραμπινάτη προβοκάτσια, για την οποία υπάρχουν και φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί * ΟΙ οποίοι βεβαίως, δεν –πρόκειται να βρεθούν ΠΟΤΕ ***

ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ … «ΤΖΑΜΠΑΔΩΡΑ» ΤΟ «ΓΚΑΛΑ»

*** ΤΙ παράλειψη κι’ αυτή ! * ΕΙΜΑΙ αναγκασμένος να ζητήσω συγνώμη * Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ αθλητικοποδοσφαιρική εκδήλωση στα τέλη του 2018 και δεν ασχολήθηκα καθόλου ! Ασυγχώρητος *** ΤΕΛΟΣ πάντων, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα συνέβη το φιλανθρωπικό γκαλά, με τίτλο «60 χρόνια ΟΠΑΠ» * ΚΑΤΙ σαν επετειακό δηλαδή, γιά ένα οργανισμό πού γεννήθηκε το 1958 και εορτάζεται σήμερα το 60ό του έτος *** ΕΙΝΑΙ όμως έτσι; * ΦΥΣΙΚΑ… όχι ! * ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση ο ΟΠΑΠ του 1958 με τον σημερινό * ΞΕΚΙΝΑΩ με την σημείωση ότι σ’ αυτήν δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τον Ολυμπιακό ! * ΟΥΤΕ παίκτης, ούτε παράγοντας, ούτε καν «περαστικός», κάποτε από τον Θρύλο ! * ΠΛΗΝ δύο *** ΠΑΡΩΝ ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης, αλλά ως προπονητής της Ελπίδων δεν μπορούσε να μην πάει * ΗΤΑΝ και ο Τάσος ο Μητρόπουλος, αλλά … * ΕΝΤΑΞΕΙ, Τάσος Μητρόπουλος είναι *** ΚΑΤΑ τα λοιπά, η εκδήλωση ήταν γεμάτη από Αεκτζήδες και Παναθηναϊκούς και … σιγά το νέο, θα μου πείτε * ΜΕΧΡΙ και ο «αναπτήρας» Κουλιμπαλί ήταν εκεί, μαζί με τον Μουνιέ και τον «χαρτομάντηλο» Κωνσταντίνου *** ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ τα … «μοναδικά» και … πανάκριβα δώρα, καθώς και τα συλλεκτικά αντικείμενα πού μπήκαν στην κλήρωση γιά τους προσκεκλημένους * ΑΝΑΜΕΣΑ τους, μια συλλεκτική μπάλα από το αντίο του Θεωμά Μαύρου στα γήπεδα, αλλά και μία δωρεάν επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Αεκ ! * ΤΟ τελευταίο αυτό μοναδικό δώρο, συνοδεύονταν και από την απίστευτη προσφορά γνωριμίας με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο (!!! ) * ΦΣΣΣΣ ! Πόσο ζηλεύω τον … υπερτυχερό, φίλοι μου ! ***

ΑΕΚ : ΔΥΟ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ … ΑΒΑΒΑ !

*** ΣΥΜΦΩΝΑ με την επίσημη ιστοσελίδα της FIBA, στην μπασκετική Αεκούλα έχουν επιβληθεί ΔΥΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις, ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ !!! * Η ΠΟΙΝΗ πού της έχει επιβληθεί, είναι «απαγόρευση διεθνών μεταγραφών» * ΠΟΥ άμεσα σημαίνει πως αν η Κούλα σκεφτεί πως πρέπει να αλλάξει κάποιον από τους ξένους της, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

*** ΑΛΛΑ … γιατί να αλλάξει, θα μου πείτε * ΜΙΑ …χαρά πάει η ομάδα * ΜΟΛΙΣ … 111 πόντους έφαγε από τον Παναθηναϊκό, χωρίς δύο βασικούς του και με τον Αλβέρτη στον πάγκο * ΠΟΥ αν υπήρχε το ελάχιστο ΦΙΛΟΤΙΜΟ, η διοίκησή της θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί γιά να … ιδιωτεύσει * ΠΟΥ όμως, μήπως υπάρχει ΤΣΙΠΑ γιά τέτοιες πράξεις ;

*** ΓΙΑ την ιστορία, οι οφειλές της Αεκούλας γιά τις οποίες και τιμωρήθηκε, είναι 25,7 χιλιάρικα προς τον Τζαουάντ Γουϊλλιαμς και 83,3 χιλιάρικα προς τον μάνατζερ Ηλία Διαμαντόπουλο * ΜΙΛΑΜΕ δηλαδή γιά συνολικό ποσόν 108.000 περίπου ευρώ, ποσόν αστείο γιά επαγγελματική ομάδα μπάσκετ με τόσο … ενεργητική διοίκηση σαν του Μάκη Αγγελόπουλου * ΠΟΥ ίσως και να μην έχει χρόνο να ασχοληθεί * ΒΛΕΠΕΤΕ, όλη μέρα τρέχει ο άνθρωπος στα συριζαίϊκα, γιά τη μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ * ΠΟΥ αν ολοκληρωθεί, θα λύσει όλα τα προβλήματα ***

ΑΗΤΤΗΤΟΣ – ΜΠΑΟΚ 0-6 :

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΠΑΙΧΝΙΔΙ

*** ΕΝΑ από τα πολλά … συναρπαστικά παιχνίδια Κυπέλλου, πού μας έχει προσφέρει η διοργανώτρια ΕΠΟ με το σύστημα διεξαγωγής πού εμπνεύστηκαν τα εμπνευσμένα της εξυγιαντικά μυαλά ήταν και το Αήττητος Σπάτων – Πάοκ, πριν από μία εβδομάδα περίπου, στο γήπεδο των Σπάτων * ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ και οι δύο ομάδες «βαθμολογικά», η μόνη … χαρά στους φίλους του ποδοσφαίρου πού υπόσχονταν, ήταν τα … πολλά γκολ ! *** ΧΑΡΑ του στοιχηματζή είναι φίλοι μου αυτά τα παιχνίδια * ΕΓΩ που δεν ασχολούμαι με το στοίχημα, μπορώ να υποθέτω πως τα πολλά γκολ έχουν σίγουρα και παχιές αποδόσεις *** ΚΑΙ τα πολλά γκολ, ήρθαν με ένα … «εμφατικό» ( λέξη αγαπημένη του Κόλκα ) 0-6 * ΚΑΙ βεβαίως, όσοι είχαν παίξει «πολλά γκολ» έκαναν καλές εισπράξεις * ΔΕΝ ξέρω μάλιστα τι απόδοση θα είχε και το «ακριβές σκορ» *** ΤΕΛΟΣ πάντων, εύχομαι «σε καλή μεριά» γιά όσους πήγαν ταμείο * ΑΥΤΟ πού με στεναχώρησε λίγο, ήταν η παραίτηση του προπονητή του Αήττητου, Απόστολου Χαραλαμπίδη … μία ώρα ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ το παιχνίδι ! * Η ΟΠΟΙΑ παραίτηση συνοδεύτηκε από μία .. «σιβυλλική» δήλωση στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης : * «Δεν δέχομαι παρεμβάσεις στο έργο μου * ΔΕΝ μπορώ να πω ποιες παρεμβάσεις δέχτηκα, αλλά αυτές ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή» !!! *** ΑΛΗΘΕΙΑ, ρε παιδιά, τι σόϊ … «παρεμβάσεις» ήταν αυτές, λίγο πριν αρχίσει ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος ; * ΤΙ ήθελε να πεί ο έμπειρος τεχνικός και γιατί δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση από την διοίκηση της ΠΑΕ; *** ΑΛΛΑ τι ψάχνουμε να βρούμε, φίλοι μου * ΤΟΝ αναπτήρα πού είχε χάσει ο Μπούκης ; * ΣΤΟ ποδόσφαιρο της ΒΡΟΜΙΚΗΣ και ΑΝΗΘΙΚΗΣ «εξυγίανσης», κανείς δεν ψάχνει γιά τίποτα, εκτός αν πρόκειται γιά τον … Ολυμπιακό ! * ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ δηλαδή ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ από τους ΒΡΟΜΥΛΟΥΣ ΑΡΔοΜΜΕμέδες και τα σκατοsite, έτσι και κάτι τέτοιο γινόταν αν στη θέση του Μπαοκ ήταν ο Ολυμπιακός ! * ΕΡΩΤΗΣΗ στη Βουλή θα είχαμε την επομένη και το σάλπισμα της κινητοποίησης μιάς ντουζίνας εισαγγελέων και ανακριτών θα ακούγονταν μέχρι την Τούμπα *** ΤΩΡΑ όμως, δεν είναι Ολυμπιακός στην υπόθεση * ΜΠΑΟΚ είναι * ΑΡΑ … δεν τρέχει τίποτα και τα αυτιά τους έχουν γίνει σαν τη σήραγγα του Μον Μπλάνς * ΑΠ’ τη μια μπαίνουν, απ’ την άλλη βγαίνουν * ΧΩΡΙΣ .. στάση ενδιάμεσα ***

XAIΡETE“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-