21… Βιδαριστό!..

Φίλοι μου / μας!

1. “Χρέος στην μνήμη”! Πόσο ωραία το είπε η Κα ΠτΔ! Εμείς, όμως;

2. Γιατί να σε καλέσει, ρε πολιτική λέρα Σόρος-Τσίπρα, στην τελετή ερχομού των “RAFALE”, σήμερα (19-01-2022), στο α/δ της Τανάγρας, ο Π-Θ, είτε εσένα και τα πολιτικά σου παρτάλια, είτε τα λοιπά διεθνιστο-Κομμούνια, αυτά τα σε… συντήρηση, λέγε με “Περισσός” και αυτά με την δυτική πια διεθνιστική ταμπέλα, λέγε με “ΜΕΡΑ 25”;

α. Μήπως επειδή ψηφίσατε στην Βουλή την αγορά τους, ρε πολιτική μπόχα;

β. Μήπως επειδή θέλετε πραγματικά την άμυνα της Ελλάδος, απέναντι στους… βόες και στις… οχιές, που μας κυκλώνουν για αιώνες τώρα και που τα τελευταία χρόνια “ξύπνησαν” και πάλι και απειλούν να μας… καταβροχθήσουν;

γ. Μήπως επειδή θέλεις, και θέλετε στο Κόμμα σου, μια Ελλάδα “ξέφραγο αμπέλι” και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό… “Πάρκινγκ” … χύμα ανθρώπων, απ’ όλη την γη, μια Ελλάδα “Μη Κράτος”, μια Ελλάδα, χωρίς Θρησκεία, χωρίς Ιστορία, χωρίς Παραδόσεις, χωρίς Στρατό και Αστυνομία, μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, μια Ελλάδα χωρίς τίποτα και γι΄αυτό με περισσή ευκολία, λες και ήταν κληρονομιά του πατέρα σου, την / μας υποθήκευσες για 99 χρόνια;

δ. Μήπως, επειδή, όντας “ουρά” του ΡΤΕ, ενοχλήθηκε ο αφέντης σου, με την υπόψη αγορά μας;

Κε Τσίπρα! (Ακούγεται σαν το “λέπρα”, ίσως επειδή και τα 2 τελειώνουν σε -πρα)! Εσύ και οι οργανωμένοι πολεμικά “μιξ” οπαδοί σου (“μιξ”, ήτοι ελληνικής και άλλης καταγωγής), όπως και οι συνεργαζόμενοι του “ANTAΡ-CIA” μαζί σας, δεν ήσασταν που καθ’ ομάδες, όταν κυβερνούσες, (λέμε τώρα), πιάνατε τις καθέτους οδούς της Πατησίων, της Αχαρνών, κλπ, και τότε, σε εκείνα τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία λέω, όπου βλέπατε Έλληνα ή Ελληνίδα με την Σημαία μας ή ντυμένο με φανέλα στα ε/χρώματα, κλπ, τον πιάνατε και του παίρνατε ό,τι κρατούσε με την βία, είτε δέρνοντάς τον… προοδευτικά παλιο-Φασιστο-Σταλινό-μουτρα, είτε γδύνοντάς τον, κλπ, κλπ, κλπ; Εσείς δεν ήσασταν που ντυμένοι σαν “X. Αυγίτες”, πήγατε να μπείτε προβοκατόρικα στην Βουλή, από την κάτω μεριά, στην 2η διαδήλωση στο Σύνταγμα, κλπ; Εσείς δεν ήσασταν που βρίζατε “εν χορώ” τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, εσείς τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ γενικώς, που μέχρι και τον θάνατό του ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ;

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΣΕΣ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ “ΝΕΟ-ΣΤΑΛΙΝ” ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΦΟΡΟ-ΜΠΗΧΤΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ’44-’49 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ (ΗΤΟΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ”) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΡΕ!..

ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣ ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΤΑΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ… ΕΧΘΡΩΝ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ, ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ!.. ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΤΑ “RAFALE” ΣΕ… ΜΑΡΑΝΑΝΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ… ΚΑΙΣΑΡΑ!..

ΝΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ… ΚΑΙΣΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ… , ΧΑΪΛΕ ΣΕΛΑΣΙΕ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ! ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο… ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΑΠΑΤΡΗΣ ΦΟΡΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟ-ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ” ΜΕ ΠΡΩΤΟ-ΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΡΦΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΨΕΥΔΟ-ΝΤΑΗ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ

 

 

 

ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙ-ΜΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ (ΣΟΥ) ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΟΧΙ” “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ, ΑΥΤΟΣ Ο… ΗΘΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ), ΒΑΖΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΑΚΟ!..

Συνεχίζουμε και περισσότερο “επί του θέματος”!

Η ΟΛΗ “ΙΣΤΟΡΙΑ” ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ (ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ “ΣΕΙΣΜΟΣ” ΣΤΙΣ ΕΕΔ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Κ-Β ΤΩΝ… ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”), ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΝΕΩΝ Α/Φ ΣΤΗΝ “ΕΠΑ”, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΕΝΕ “ΕΙΘΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ”… ΠΟΛΙΤΙΚΕ… ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ!

Προς το “ΚΙΝΑΛ”! (“Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα”)!..

Άκουσα την ανακοίνωσή σας, για την εκδήλωση που έγινε στην Τανάγρα και αναρωτιέμαι! “Με ανακοινώσεις σαν αυτήν που βγάλατε, θα φέρετε το νέο που ευαγγελίζεσθε”;

Παρ’ όλα αυτά, ο Κος Ανδρουλάκης “έπεσε θύμα” των λοιπών Αρχηγών των Κομμάτων (πω, πω, πω, κάτι Αρχηγοί), ενώ το Όργανο (δια του Σαββίδη) των Ρώσων της “Ελληνικής Λύσης” (το “κοπιράϊτ” του επιθέτου “Ελληνική” είναι δικό μας και το “έκλεψε” ο Βελόπουλος, που απλώς… μορφοποίησε το “ΕΛΛΗΝΑΣ”), σκέφτηκε ο Μητσοτάκης να μην τον καλέσει, ώστε να μην τον βλέπει δίπλα του και του θυμίζει ότι αυτός, ναι, αυτός ο “Χριστέμπορος”, του μίλησε και του πρότεινε την αγορά των “RAFALE”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα! (Μετά την ανακοίνωση της… “Ε. Λύσης”, το Ε/ΥΠΑΜ έβγαλε ανακοίνωση, με την οποίαν αναφέρει πως “βρέθηκε επιτέλους αυτός που χρόνια αναζητούσαν οι ΕΕΔ, ώστε να έχουν και έναν άνθρωπο να τις κατευθύνει στο θέμα των εξοπλιστικών και αυτός λέγεται… Βελόπουλος”)!..

Πολύ ορθά εκλήθησαν μόνον οι του “Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής”! Οι λοιποί δηλαδή δεν θα ντρέπονταν να έρθουν σε κάτι που δεν ψήφισαν; Τόση(!) υποκρισία πια;

Όσο για τα α/φ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΥΛΙΚΑ, κλπ (γνωστά και μη), εντάχθηκαν στις ΕΕΔ, ως εξοπλιστική προμήθεια – αγορά, κλπ, (ό,τι γουστάρετε εσείς), ασφαλώς Κε “Σόρος-Τσίπρα” είναι περιουσία των Ελλήνων και όχι του Κ.Κ.Μ.!

Αν μάθεις λοιπόν, Βαζελο-πουλητάρι της Μακεδονίας μας, ή δεις να γράψουν το όνομα “Κυριάκος” ή “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”, πάνω στα “RAFALE”, τότε πάρε με… τηλέφωνο να τον ξεμπροστιάσουμε μαζί!

Ίσως να σου έχουν πει οι… Τουρκολόγοι που έχεις(;), στρατιωτικοί και άλλοι, πως οι Τούρκοι το κάνουν αυτό! Πχ ο Κεμάλ είχε γράψει πάνω σε πολεμικό α/φ το όνομά του, μάλιστα είχε και θετή κόρη (Σαμπιχά ΓΚΙΟΚΤΣΕΝ), απ’ τις πρώτες Πιλότους της ΤΠΑ, ενώ φέρεται να είχε πει “Istıkbal Göklerdedir” δηλαδή “Το Μέλλον Είναι Στους Ουρανούς”, ενώ “σήμερα” ο ΡΤΕ υπογράφει πάνω στα ΜΕΑ και γενικώς σε κάθε νέο όπλο, κλπ, που εντάσσεται στις ΤΕΔ!

Δυστυχώς  σαν “πολιτικό προσωπικό” οι Έλληνες είμαστε πολλά χρόνια πίσω!..

Κάνε λοιπόν τον σταυρό σου Κε Τσίπρα (έστω και ψέματα, αφού κατά δήλωσή σου δεν πιστεύεις και θες τάχα να λέγεσαι Έλληνας), που πριν σχεδόν 40 χρόνια βρέθηκε… κάποιος (sic) Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (πολιτικό ρεζίλι, που πήγες να του μιμηθείς, Καραγκιοζάκο, το ύφος, το “στυλ”, τις κινήσεις, ακόμα και την χροιά της φωνής του… ), και προέβη στην “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” και έτσι ζήσαμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ… , όλα αυτά τα χρόνια (είναι κάτι που σας χαλάει όλα τα Κομμούνια, νέα και παλιά, το ξέρω), και σήμερα, που βρέθηκε ένας Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ο οποίος απέδειξε (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗ, διότι δεν έκανε μόνον αυτά), ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ(!), με πολύ καλά… αφτιά (!) και ακόμα καλύτερο “IQ” και πως ουδεμία πολιτική σύγκριση μπορεί να γίνει μεταξύ σας, σύγχρονο πολιτικό… αραιωμένο και… αδύναμο πολιτικό σπέρμα του Σοφιστή… “Επίκτητου”, που και αυτόν μισό τον έχεις διαβάσει, αν τον έχεις!.. (Για τον ΥΠΕΞ μας Κο Δένδια και την εξωτερική πολιτική μας, αφήνουμε την ενημέρωσή σου για κάποια άλλη φορά)!

Χαίρε!..

3. “Θηλυκός Κωνσταντάρας” “βλαξ” (γιατί μειώνεις τον εαυτό σου;), που τάχα δεν κατάλαβες πώς το είχαμε γράψει, σημαίνει “θηλυκός ΑΡΧΟΝΤΑΣ”, ήτοι ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ, ΚΥΜΠΑΡΙΣΑ, που θα λέγανε και οι Βόρειοι Έλληνες! Τώρα κατάλαβες αυτό που είχαμε γράψει για την Μπακογιάννη;

4. Κανδηλιούσα, “βλαξ”, θα είναι η περιοχή που έχουν σχεδιάσει να προσβάλλουν μαζικά με ΜΕΑ τον Στόλο μας, όταν Τμήμα αυτού θα επιχειρήσει να κινηθεί νότια, ενώ η περιοχή που είναι η ΚΕΝΤΡΙΚΗ και πιο κρίσιμη ναυτικά, για μια σειρά από λόγους, την οποίαν ομοίως έχουν στοχοποιήσει οι γείτονες, σε ό,τι αφορά τον Στόλο μας και την έξοδό του στο Αιγαίο, (και εδώ με μαζική ΜΕΑ-ΠΡΟΣΒΟΛΗ του στόλου μας), είναι αυτή ανάμεσα σε ΜΥΚΟΝΟ, ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟ! (Δες τον Χάρτη)!

Όταν γράφουμε κάτι εδώ, θεωρούμε ότι απευθυνόμαστε σε κοινό με “IQ”, “βλαξ”!..

Τέλος, οι Τούρκοι, έχουν πια, μετά που κατάλαβαν ότι τους… ξέρουμε, “ανοίξει τα χαρτιά τους” και ασκούνται με τα “MEA” τους, 4 χρόνια τώρα, ανάμεσα σε Χίο και Λέσβο, αφού εκεί είναι ο στρατηγικός τους ΑΙΓΙΑΚΟΣ(!) στόχος, αφού εκεί ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ! Τα έχουμε πει και γράψει!.. [Μεταξύ Ζουράφας, που τόσο μελάνι κατανάλωσε το Σ-Κ που μας πέρασε η ε/φ “ΤΑ ΝΕΑ”, τους “πονάει” τους Τούρκους κυρίως διότι απ’ εκεί και μέχρι του Αίνου / Enez, έχουν “χονδρικά” σχεδιάσει να απλώσουν τον στόλο τους (τμήμα του ασφαλώς), κατά την διάρκεια της στον Έβρο εισβολής τους, η οποία θα γίνει διακλαδικά και με σχεδιασθείσα αποβατική επχ-ση, στις Θρακικές ακτές! (Το γράφω γενικά)]!

Κατάλαβες τίποτα τώρα; (Άλλαξε το “βλαξ”)!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ… ΓΑΥΓΙΖΕΙ Η ΑΚΣΕΝΕΡ; ΛΕΤΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΦΗΜΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΡΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ Α. ΟΤΖΑΛΑΝ; (ΔΕΣ ΥΓ.)

5. Ναι, ξέρουμε ακριβώς πού έχουν τα ΜΕΑ τους και πόσα ακριβώς έχουν! Τώρα, όταν ο ΡΤΕ φτιάξει τα “κοπάδια” που ανέφερε, με τις… μεταλλάξεις που επιχειρούνται στου… Μπαϊρακτάρ, τότε θα σου πω!..

Αλλά, για σκέψου! Αν έστειλαν 400 ε/ΜΕΑ στους Αρμένηδες, πόσα λογικά θα πρέπει ήδη να έχουν; Οι “Πληροφορίες” φιλαράκο δεν είναι μόνον… “έτοιμη τροφή” ή απλώς… “έτοιμη τροφή”, αλλά πρωτίστως… μυαλό!..

6. Θα κάνει το μεγάλο “μπαμ” το “Γατόνι”, ο Ε/Α/ΓΕΕΘΑ, στις επερχόμενες – επικείμενες κρίσεις; Λέτε να φέρει κανένα… “διπλό” και να “τινάξει” τον στρατιωτικό… “ΟΠΑΠ” στον αέρα; Οψόμεθα!..

7. Πολύ ορθά έκανε και αναφέρθηκε στην Ίμβρο ο Ε/Π-Θ!.. Ξέχασε όμως την Τένεδο!.. ΟΚ! Το πάει “λάου – λάου”, αλλά το γράφουμε, ώστε να μην νομίζουν… λάθος οι Τούρκοι!

Επίσης, εξ ίσου ορθά, έπραξε και αναφέρθηκε στην πολύ συγκεκριμένη και ιδιαιτέρως… προσεγμένη “Λίστα Κυρώσεων”, που ετοίμασε η ε/Κ-Β, ώστε να ξέρουν οι Τούρκοι ότι οι Έλληνες είμαστε… ΕΝΤΙΜΟΙ απέναντί τους! Τσαβούσογλου, καταλαβαίνεις τί εννοώ; Αν όχι, “τηλεφώνα” στον Καλίν!..

8. Σκεφτείτε μόνον αυτό! Είναι ποτέ δυνατόν οι πανέξυπνοι Ισραηλινοί, που έχουν πια συγκεκριμένα στρατηγικά σχέδια, και μάλιστα σε εξέλιξη πλέον, όπως και ανακοινωμένα σε όλους τους… “παίκτες”, (τουλάχιστον το μεγάλο τους μέρος), “να τα βρουν” με τους Τούρκους (έτσι όπως / με τον τρόπο, τουλάχιστον, που το φαντάζονται οι Μογγόλοι και ίσως και κάποιοι λίγοι άλλοι ακόμα), και να μπλέξουν και πάλι πχ με όλη την “διεθνή τρομοκρατία”, αλλά και -κυρίως- με την ευμετάβλητη, όπως και λίαν ασταθή, τ/εξωτερική πολιτική; Δεν θα σκεφτούν λέτε (Χέρτσοκ, Μπένετ, κλπ), πού τους “έβγαλε” γεω-πολιτικά / γεω-στρατηγικά όλο αυτό το τριών σχεδόν 10ετιών πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικό “αλισβερίσι” με τους Τούρκους; Δεν θα σκεφτούν το τί και αν κέρδισαν κάτι και τί ακριβώς, όπως και το αν έχασαν κάτι και τί ακριβώς;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΟΦΗ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!

9. Κάτι είχαμε πει και γράψει εδώ! Ο Χαφτάρ στο Ισραήλ!..

10. Γιατί, αλήθεια, … Τουρκοποιούν οι Τούρκοι το… όνομά τους και θέλουν να κάνουν το αγγλικό Turkey, Türkiye; Ξέρει κανείς σας;

Μήπως, ίσως, διότι η αγγλική έκδοση της λέξης θυμίζει… γαλοπούλα, ενώ έρχεται απειλητικό και το 2023 για τους Τούρκους και την χώρα τους και “σου λένε”, “κάτσε μην πάμε σαν τις γαλοπούλες”, λέγοντάς μας μετά αυτοί που θέλουν να μας φάνε πως “γαλοπούλα έλα να σε σφάξουμε και να σε φάμε”; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Όχι!.. Εδώ, το να ονομαστούμε εμείς ΕΛΛΑΣ / “HELLAS”, όπως είναι το κανονικό μας όνομα και όχι “GREECE”, όπως έτσι τώρα μας ξέρουν στον Ο.Η.Ε., δεν θα το αφήσουν τα κυβερνώντα ιδεολογικά την χώρα Κομμούνια, διότι κάτι τέτοιο είναι… Χρυσαυγίτικο, Φασιστικό, κλπ, κλπ, κλπ!.. “Μια ζωή” οι γνωστές κομμουνιστικές ψευτιές, σαν αυτές που έλεγαν και για τον Μαίανδρο (”Adnan MENDERES”), επειδή όλα αυτά τα σύμβολα τα είχαν κάνει “τατουάζ” οι “σκιώδεις” κάποτε και κρυφοί συνεργάτες τους (ίσως και μελλοντικοί), Ναζήδες “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ”!..

11. Πρόταση: Η ΕΥΠ να ψάξει την φωτιά στην Ξάνθη!

12. Σου γράφω τις ημερομηνίες, αλλά θα μπορούσες να τις βρεις και μόνος σου!

27-06-2019: “Πέρασε”, ο “EAST-MED-ACT”, υπερψηφιζόμενος, από την Α/ “Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων” και το θέμα προωθήθηκε στην Α/Γερουσία, η οποία αναμένεται να το συζητήσει και να το φέρει προς ψηφοφορία!.. (Πώς λοιπόν το επίσημο Α/Κράτος θα απορρίψει κάτι, παραβιάζοντας την βασική νόμιμη οδό και προβλεπόμενες διαδικασίες και για το θέμα αυτό; Είναι υποχρεωμένη πλέον η Γερουσία να το συζητήσει και άλλο θέμα είναι πια η τυχόν μη έγκρισή του! Εμείς που το εξαντλήσαμε το θέμα αυτό, λέμε πως θα συζητηθεί και κατ’ ελάχιστον θα εγκριθούν τα εναλλακτικά (ηλεκτρικά και άλλα), σχέδια που αφορούν Ελλάδα – Ισραήλ – Αίγυπτο – Κυπριακή Δημοκρατία και κυρίως αυτά που αφορούν την διασύνδεση της Μ. Ανατολής, με την σκλάβα, ενεργειακά, στην Ρωσία Ευρώπη).

11-05-2020: Ψήφισε τον “EAST-MED-ACT” η Ε/Βουλή.

17-07-2020: Ψήφισε τον “EAST-MED-ACT” η Κ/Βουλή.

Δεν έψαξα για Αίγυπτο και Ισραήλ! Θα τα ξαναπούμε!..

13. Κε Μητσοτάκη!

Δεν πιστεύω να… “εξαφάνισες” τον ΚΥΡΑΝΑΚΗ, επειδή “τα ‘χωσε” στον βρωμερό “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗ και ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟ ΥΒΡΙΣΤΗ” Μόσιαλο, (λόγω της εβραϊκής καταγωγής του), μετά τον αήθη… εμμετό, του πρώην Κομμουνιστή και νυν ζάμπλουτου Μόσιαλου, προς την Κα Θεοτόκο;

“Και γαμώ” τα Ελληνόπουλα είναι ο Κυρανάκης! ΜΗΝ (!) ΤΟΝ ΦΑΣ – ΦΑΤΕ ΒΡΕ!.. ΜΗΝ ΑΥΤΟ-ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΣΤΕ!..

Α! Και κάτι ακόμα! Πες στους Υπουργούς σου, με πρώτον τον… Θεοδωρικάκο και ακολούθως τον… δουλευταρά Τσιάρα*(!), (“πάμε μαζί” Πρόεδρε, αχαχαχαχαχαχαχα / τί έγινε, έγιαννε ή ακόμα), το παρακάτω:

“Δεν λέγεσαι Υπουργός, όταν ακολουθείς τις εξελίξεις και τα γεγονότα, αλλά όταν τα προλαβαίνεις”!..

* Περιμένουμε ακόμα να μας απαντήσει ποιά είναι ακριβώς η… ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ(!) βλασφημία, η οποία πλέον θα τιμωρείται, με βάση το άρθρο 158 του “Π.Κ.”, αν δεν σφάλλω, και ποιά η διαφορά της από την βλασφημία, χωρίς… επίθετο!.. (Ασφαλώς και τον ορισμό του Βλάσφημου και της Βλασφημίας)!..

Πες του ακόμα Πρόεδρε να ποινικοποιήσετε τα Μπουρδέλα στις πολυκατοικίες, μπας και… σωθούμε! Τί είναι αυτά Κε Π-Θ γέ; Κάνε κάτι, διότι αλλιώς ίσως να βγει μελλοντικά ο Κος Θεοδωρικάκος (μετά και πάλι από κανένα θλιβερό συμβάν), και να μας λέει ότι “η υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους” (είναι η παραλλαγή, του “το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο”, κλπ)!..

Τέλος, ο Κος Θεοδωρικάκος, θα ήθελε να μας σχολιάσει το συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα προ μικρού σχετικά χρόνου στο Λος Άντζελες, σ’ εκείνο το “Εμπορικό Κέντρο”; Θα ήταν ενδιαφέρον, αφού εδώ οι δικοί μας Αστυνομικοί κάνουν την δουλειά τους και τους περνάνε μετά… χειροπέδες, Κε Κ.Κ.Μ., επί ημερών σου μάλιστα ή όχι;

Να θυμίσω ότι στις Η.Π.Α. τώρα κυβερνούν τα “γαϊδούρια”, ήτοι οι… καλοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και όχι οι… κακοί “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ” και τα πάντα “περνάνε” “αβρόχοις ποσί”!.. Θέλω να πω πως, δεν ξεσηκώθηκε κανείς (απόδειξη του πού “βρίσκεται” το “κρυφό Α/Κράτος”) για το 15 χρονο κορίτσι που ήταν στο δοκιμαστήριο και σκοτώθηκε ΑΘΕΛΑ(!) από τα μαζικά, κατά του ληστή, πυρά των Αστυνομικών, του “L.A.”!..

Εδώ, αυτός ο “τύπος”, ο Αιγύπτιος, που στον Άγιο Παντελεήμονα (οδ. Αχαρνών), κρατούσε όμηρο την Βουλγάρα, κλπ, (εκδιδόμενη σε κρυφό “Οίκο Ανοχής” της περιοχής), φέρεται να ρωτήθηκε από τους Αστυνομικούς της Ασφαλείας, αν, όπως κατέθεσε η Βουλγάρα, της είπε πως θα της έκοβε το κεφάλι, θα το περιέφερε στους δρόμους των Αθηνών και οι Έλληνες δεν θα του έκαναν κάτι (εννοούσε το Κράτος), επειδή, όπως είπε, “δεν έχει Νόμους και είναι Μπουρδέλο”!..

Κε Π-Θγέ;

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ(!), ΔΙΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΚΡΥΦΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ!..

14. Μήπως είδατε, στην “TV”, την μεταχείριση στην Κίνα των εμπόρων λαθρομεταναστών; Αν όχι, για ψάξτε στο “youtube”! (Τώρα κοντά ημερολογιακά, όχι πριν κανέναν… αιώνα)!..

Υπουργέ, Κε Μηταράκη! Όλα καλά; Η μουσουλμανική πόλη (δήθεν “δομή”) που θες να φτιάξεις 5′ από τις Καστανιές, πώς ακριβώς θα ονομαστεί; Μήπως “Προκεχωρημένο Τ/Φυλάκιο 1” ;

Κε Παναγιωτόπουλε; (Μπράβο για τα Γαλλικά σου! Το εκτιμούν αυτό οι Γαλλο-Γερμανοί, να το ξέρεις! Αλλά βελτίωσέ τα, διότι ήταν σαν να μίλαγε “Κεκές”)!..

15. ΠΑΥΛΑΚΗΣ: “Όσες ΜΕΘ και να φτιάξεις, δεν φτάνουν”!.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ό,τι λέγαμε και γράφαμε, για όσους καταλαβαίνουν!.. Μπράβο ρε!

16. Λεφτά, βρε, από τους Τούρκους (ΡΤΕ), (αλλά και γενικώς), θέλουν οι “ΠΕΙΝΑΛΕΣ” και “ΜΑΦΙΟΖΟΙ” των Βαλκανίων ηγέτες και ηγετίσκοι και γι΄αυτό μέχρι και ο “Χ.Ο.” Ντόντικ των Σ-Βοσνίων “προσκυνάει” τον Μουσουλμάνο Ρετζέπ! Ο ΡΤΕ, πχ υποσχέθηκε δρόμους(!) στο Σερβο-Βοσνιακό κομμάτι βρε, γι’ αυτό και ο Ντόντικ, που μύρισε… “άσπρα”, τον έχει από κοντά, όπως και γι’ αυτό “έκανε τον κάργα”, ότι θα αποσχιστεί τάχα και παπαριές!..

Άντε ξυπνάτε!..

17. Μπράβο στον Κο Δένδια και στην Κ-Β, η οποία θα δεχθεί σε επίσκεψη την αναπληρώτρια Π-Θ του Κοσσόβου! Πριν απ’ ο,τιδήποτε τυχόν συμφωνήσετε Κε Δένδια, (με πολύ σεβασμό σας το γράφω), η Κα αυτή θα πρέπει να ζητήσει μια “ΣΥΓΝΩΜΗ” για τα πρακτόρια Αλβανο-Κοσοβάρους (με Σκοπιανά διαβατήρια), που έκαψαν πχ την Ηλεία, στα τέλη της 10ετίας του 2000 και δολοφόνησαν ανθρώπους, να πει ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, που τους αφήσαμε και έφυγαν τότε όρθιοι (ας είναι καλά ο μεγάλος πολιτικός… “Προκόπης”), όπως και να υποσχεθεί η Κα αυτή ότι δεν θα υπάρξει ξανά δράση Αλβανο-Κοσοβάρων πρακτόρων στην χώρα μας!..

18. Η Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ αρνήθηκε… Κε Τζόνσον(!) και Τζόνσον ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, να εξαιρεθεί, έστω και προσωρινά, από τα μέτρα για τον “COVID-19”! Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία για την Βασίλισσα ότι θα είναι Η-ΓΕ-ΤΗΣ, Μέχρι να την καλέσει κοντά Του, ο Κύριός μας!

19. Η “FRONTEX” ή έστω ο ελεγκτικός αυτής μηχανισμός, πολιτικός ή όποιος άλλος, τί ακριβώς έπραξε μετά από την ύβρη προς αυτήν του Κου ΣΟΪΛΟΥ, (Τ/ΥΠΕΣ / Τοπάλ Οσμάν, ο Β’), ύβρις που έλεγε πως «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “FRONTEX”»;

Η “ΕΕ” μήπως έκανε τίποτα ή απάντησε έστω κάτι, στους Τούρκους;

“Δεν πηδιόμαστε”, λέω εγώ, καλύτερα;(Όπως θα έλεγε και ο αξέχαστος Χάρυ ΚΛΥΝ)!..

20. Εϊ, εκεί στην “ΕΛΑΣ” και στην σεβαστή… Δημ/φία μας! Το “μιλούσε καλά ελληνικά”, για δράστες πχ ληστειών, κλπ, δεν ισχύει πια! Ξυπνάτε!..

21. Κε Α/ΕΥΠ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ή ΟΧΙ;

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

Meral Akşener’den Erdoğan’a uyarı: Sakın ha!

İYİ Parti lideri Akşener’den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert sözler: Yargılaması süren Selahattin Demirtaş’ı teröristbaşı Öcalan’a şikayet etti. Rezalete bakar mısınız? Eğer İmralı’dakini çıkarmanın peşindeysen orada duracaksın. Sakın ha!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.

Akşener, hükumetin, esnafı, çiftçileri, emeklileri görmezden geldiğini söyleyerek, “Bu ibretlik durumu, artık yadırgamıyoruz. Çünkü artık beceriksizliklerinin üstünü örtecek bahaneleri kalmadı. Çünkü artık tutmadıkları vaatleri, unutturacak sözleri, milletimizin dertlerine derman olacak, çözümleri kalmadı. Çünkü artık Sayın Erdoğan ve partisinin, milletimize verecek hiçbir şeyi kalmadı” diye konuştu.

Akşener’in konuşmasından satır başları:

*İktidarın boş konuşmaları, öfke nöbetleriyle geçirdiği bir haftayı daha geride bıraktık.

* Sayın Erdoğan ve arkadaşları her hafta olduğu gibi bu hafta da dertli çiftçilerimizi, siftahsız esnafımızı, borç batağındaki emeklilerimizi duymazdan geldi.

* Çünkü artık beceriksizliklerinin üstünü örtecek sözleri kalmadı. Milletimizin dertlerine derman olacak çözümleri kalmadı.

* Çünkü artık sayın Erdoğan ve partisinin milletimize verecek hiçbir şeyi kalmadı.

* Geçen yine çıktı, ‘Milletimizi bunaltan sorunları biz çözeriz’ dedi. Bir de utanmadan havuz medyasına manşet attırmışlar. Güler misin ağlar mısın…

* Sabah şeriflerin hayır olsun Erdoğan, 20 yıldır neredeydin sen? Şimdiye kadar elini tutan mı oldu? Neyi çözeceksin? Zerre sıkılmadan ‘Ekonomide her şey yolunda’ diyorsun.

“SEN NEYİ ÇÖZECEKSİN?”

* Bu üstün farkındalıkla sen neyi çözeceksin? Her ağzını açtığında döviz zıplıyor. Bu engin ekonomi bilginle sen neyi çözeceksin?

*’Açım’ diyen vatandaşımıza utanmadan ‘abartma’ diyorsun. Dertli vatandaşın kafasına da çay atmaktan geri durmuyorsun.

*Bu olağanüstü empati yeteneğinle sen neyi çözeceksin? Memleketin meseleleri ile bu kadar ilgiliyken sen neyi çözeceksin? Saraya doldurduğun bol beceriksizlerle sen neyi nasıl çözeceksin?

* Son 3.5 yıldır neyi çözdün de şimdi çözeceksin? Maalesef çözemezler. Geçtiğimiz gün müstakbel muhalefet partisi genel başkanı Sayın Erdoğan, ‘ABD ve Avrupa enflasyon kırılıyor. Bizim böyle bir derdimiz yok’ dedi.

ERDOĞAN’IN FAİZ POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ

* İktidarın enflasyonla mücadelede gösterdiği bu müthiş iş bilmezliği faizle mücadelede görüyoruz.

* Sayın Erdoğan Mart ayından beri kafayı politika faiziyle bozdu. Bu inatlaşmada olan maalesef esnafımıza, iş dünyamıza oldu. Mesela Hazine’nin borçlanma faizi Mart ayına göre 10 puan arttı.

* Ticari kredilerde en itibarlı müşteriler dahi yüzde 37-40 arasında faiz ödemek zorunda.

*Sayın Erdoğan’ın güven veren ekonomi yönetiminin bir sonucu olarak hiç kimse enflasyonun kalıcı olarak düşürüleceğine inanmıyor.

* Her şeyden vergi alan bu arkadaş nedense faiz gelirlerinden vergi almıyor. Bu hafta TBMM gündeminde olan bir kanun teklifiyle de şirketlere önemli bir vergi istisnası getiriliyor.

*Döviz mevduatını Türk Lirası mevduatına çeviren kurumlar vergisi mükelleflerinden kur kazançlarından alınan yüzde 25 kurumlar vergisi artık alınmayacak.

*AK Parti iktidarı adeta kapitülasyona benzer tavizler vererek, bunun yanında ülkemizi adeta kara para aklama yeri haline getirerek ömrünü uzatmaya çalışıyor.

ERDOĞAN’IN İMRALI ÇIKIŞINA CEVAP VERDİ

* Yargılaması süren Selahattin Demirtaş’ı terörist başı Abdullah Öcalan’a şikayet etti. Rezalete bakar mısınız?

* Neymiş, en büyük hesabı İmralı’daki kesecekmiş. Bu memlekette bir hesap kesilecekse onu Türk yargısı kesecektir. Makamının ciddiyetinin farkına var.

* AK Parti Genel Başkanlığı fikrinden kurulamadın gittin. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı böyle abuk sabuk konuşamaz, kendine gel. Geçen sefer mektupla işi kurtarmaya çalışmıştın, bu sefer başka oyunlar peşindesin.

“SAKIN HA…”

* Eğer İmralı’dakini çıkarmanın peşindeysen orada duracaksın. Sakın ha… Seçim kazanmak için böyle bir kötülüğü memlekete yapmaya kalkma.

*Belki küçük ortağını ikna edebilirsin ama böyle hainliğe yeltenirsen karşında bizi bulursun. Bu memleketi senin seçim kazanma hırsına ezdirmeyiz.

“TARIM BAKANI’NI GÖREVDEN AL”

*Sayın Erdoğan konuşmaya gelince bizden kopya çekip tarımın bir milli güvenlik sorunu olduğunu söylemeyi biliyorsun. Taklitlerinden

*O zaman bir zahmet oturduğun koltuğun hakkını ver. Eğer kendin çözüm bulamıyorsan bizim çözümlerimiz hazır. Açın internetten izleyin feyz alın.

*Yeter ki çiftçimizin derdi çözülsün. Bu işler çiftçilerimizi lobilerin önüne atmakla olmaz. İlk olarak çiftçimize gün yüzü göstermeyen Tarım Bakanı’nı görevden almakla başka.

GENÇLERİN BARINMA VE YURT SORUNU 

* Bugün maalesef, hayatımızın her alanında, bir mücadele hâlindeyiz. En temel haklarımıza ulaşmak için, mücadele ediyoruz.

*En gerekli ihtiyaçlarımızı karşılamak için, mücadele ediyoruz. En önemlisi de, hayatta kalmak için mücadele ediyoruz.

*Bu mücadele alanlarında, en çok yıprananlar da, İlk önce, eşit olmayan şartlarda eğitim görüyorlar.

* Sonrasında, herkesin farklı çizgilerden başladığı, bir garip sınav yarışına giriyorlar. Yarış bitince, üniversiteye girince, her şey düzelir zannediyorlar.

“ACI GERÇEKLER…”

*Ama bu sefer de; İktidarın onlara reva gördüğü, acı gerçeklerle yüzleşiyorlar. İşte o nedenle; bugün, o acı gerçeklerden birini, barınma ve yurt sorununu konuşacağız.

* Eylül 2021 MEB verilerine göre ülkemizde KYK bağlı 773 yurt yaklaşık 700 bin öğrencimize barınma imkanı sunuyor.

*Geçtiğimiz yıl tam 20 yurt kapanmış. Artan yurt talebini görmezden gelen iktidar, bu alanda da taşeronlaşmaya gitti.

*Özel yurtların sayısı bile aslında iktidarın öğrencilerimizi nasıl da bazı dernek ve vakıfların yurtlarında kalmaya zorladığını gösteriyor.

“İŞTE İKTİDARIN REVA GÖRDÜĞÜ YAŞAM ALANI”

* Size iki fotoğraf göstereceğim. Fotoğraflardan ilki Çemberlitaş KYK Kız Yurdu’ndan. Odaları görüyorsunuz.

*İkinci fotoğraf da Fatih KYK Kız Yurdu’ndan. Gördüğünüz üzere sanki bir hapishane koğuşuna bakıyormuşsunuz gibi. İşte size iktidarın gençlerimize, genç kızlarımıza reva gördüğü yaşam alanı.

* 4 bin 614 özel yurt bulunuyor. Bu yurtlar devletin sunduğunun ancak yarısı kadar yani 440 bin öğrenciye barınma hizmeti sunabiliyor. 2020 yılı itibariyle Türkiye’de toplam yurtların yüzde 35’i vakıf ve derneklere ait.

*Bu da özellikle dar gelirli öğrencilerimizin denetlenmeyen ve birçok hizmeti hakkında vermekten çok uzak olan bu yurtlara adeta muhtaç bırakıldığını gösteriyor.

* Türkiye’de en çok öğrenci İstanbul’da yaşıyor. Yetecek kadar devlet yurdu yok. İktidarın gençlerimizi bile bile mahrum bıraktığı barınma hizmetini derneklere, vakıflara ait olan özel yurtlar dolduruyor.

*Sayıştay raporlarına göre devlet yurdu olarak kiralanan çoğu bina deprem yönetmeliğine uygun değil. Yangın ihbar sistemleri yok.

* Gençler KYK yurtlarının kalitesinin düşük olduğunu, odaların hapishanelere benzediğini, çalışma salonlarının yetersiz olduğunu, internetin yavaş ve kotalı olduğunu, giriş-çıkış saatlerinin kısıtlı olduğu ve yurt personelinin sorunlarla yeterince ilgilenmediğini söylüyorlar.

“SAYIN ERDOĞAN’IN SİNİRLERİ BOZULACAK”

* Bizim devletimiz öğrencilere yurt yapmaktan aciz midir? Bizim devletimiz geleceğin mühendisine, doktoruna, avukatına, öğretmenine barınabileceği bir çatı sunmaktan yoksun mudur? Elbette değil. Bu yoksunluğun, acizliğin tek sebebi iktidarın iş bilmezliğidir.

* Ben böyle konuşunca, bunları söyleyince Sayın Erdoğan’ın sinirleri bozulacak. Hemen yurt sayısını 20 yılda 190’dan 769’a çıkardık diyecek.

* Biliyorsunuz Türkiye’nin en büyük şantiye şefi sayın Erdoğan, inşaatları konusunda çok hassastır. İstatistikleri kendine sağla, yurtlar yeterli mi değil mi onu söyle.

2.

Vatana ihanet’ten yargılanıyordu! Karar verildi

19.01.2022 – Haber Kaynağı: İHA

Ukrayna’nın eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun “vatan hainliği” ve “teröristlere yardım” suçlarından yargılandığı davada pasaportuna el konulmasına karar verildi.

'Vatana ihanet'ten yargılanıyordu! Karar verildi

Peçerska Mahkemesi, Poroşenko’nun Donbas Bölgesi’ndeki ayrılıkçılarla bağlantısı olduğu ve onlara maddi destek sağladığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarmış ve bu kararın ardından Poroşenko, Ukrayna İstihbarat Servisinin (SBU) arananlar listesine girmişti. Bir süredir yurtdışında olan eski Devlet Başkanı Poroşenko, geçtiğimiz Pazartesi Kiev’e dönmesinin arından mahkemeye çıkarılmış ve duruşması bugüne ertelenmişti.

-/-