21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

21 ΝΟΕ

ΤΑ “ΕΙΣΟΔΙΑ” ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 

Υπάρχει φωτογραφία της Παναγίας - Τι έγινε και οι μοναχοί ...

και

Η

ΕΟΡΤΗ

ΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

 

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - Home | Facebook

 

 

Ένοπλες Δυνάμεις

-/-

ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η “ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ” ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΟΡΤΑΖΟΤΑΝ ΚΑΘΕ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ” Η (ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ 5 ΕΤΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (1944 – 1949), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ + Γ/Β + ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ), ΑΓΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ!

Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ (1940-1944), ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ “ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ” ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΝΑΖΙΣΜΟ” ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!..

ΕΤΣΙ, ΟΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΕΥΔΟΚΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΓΕΝΝΗΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ (1940-1949), ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΑ, ΚΤΗΝΩΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚ-ΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΡΑΠΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!..

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ, ΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΝΤΕΣ!..

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ” (ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ) ΕΚΡΙΘΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΟΡΤΗ ΤΕΛΙΚΩΣ(!) ΝΑ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 15Η ΑΥΓ. ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΜΗΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ “ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ” ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ – ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ(!) ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΑΧΕΩΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΥ – ΑΛΩΜΕΝΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΗ(!!!), ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, “ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ” ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΙΣΕΤΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ(!) ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΡΗΣΗ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Ε/ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ:

“ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ‘ ΝΑΙ”!..

“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ,

ΚΑΙ

“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”

ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΕΔ!.. 

ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΕΔ“!

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις | Facebook

 

Διάγγελμα του Ελληνικού λαού προς της Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις - FNews | FNews

 

Ένοπλες Δυνάμεις: Δύναμη, αποφασιστικότητα & βαθύ αίσθημα ευθύνης

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΚΑΜΑΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΕΔ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ!!!

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

-/-