22… Κανονιοβολισμοί !..

Φίλοι μου!

– Με ρωτάτε και απαντώ!

1. Το Ισραήλ δεν θέλει τη διάλυση της Τουρκίας! Ποτέ δεν την ήθελε! Γιατί; Σας τον έγραψα τον κύριο λόγο και τον ανέλυσα εδώ, στο σάϊτ μας, πολλές φορές, από τότε που ξεκινήσαμε εδώ αυτήν την προσπάθεια!..

– Γιατί; Διότι η Τουρκία είναι κράτος μαξιλάρι, για την ασφάλεια του Ισραήλ, από τη Ρωσία, η οποία αποτελεί τον Νο1 ενεργειακό του αντίπαλο, στην υλοποίηση του οράματός του, το οποίο σας το έχω ομοίως αναφέρει, περιγράψει και εξηγήσει!

– Γι’ αυτό έχουμε και τη διάλυση της Συρίας και την επιδίωξη της δημιουργίας εκεί, πολλών οντοτήτων, μορφωμάτων, κλπ, με κρατική υφή!..

– Διότι είναι άλλο να “περάσει” (κυρίως πολεμικά, αλλά και… ειρηνικά βεβαίως), η Ρωσία την Τουρκία και δια της φίλης της, της Ασαντικής Συρίας, να “βγει” στο Ισραήλ, και άλλο να επιχειρήσει να “περάσει” πχ από την Τουρκία, από ένα Κουρδικό μόρφωμα, από ένα κρατίδιο Τζιχαντιστών (“ISIS”) ή ένα όμοιο Σούνι μουσουλμάνων, κλπ, κλπ, κλπ, για να μην σας κουράζω, αφού τα περί της νέας… Συρίας και το αν θα διαιρεθεί η υπάρχουσα σε 4 ή σε 5 μέρη, έχουν πλέον τόσες φορές αναφερθεί, με αποτέλεσμα να έχουν κουράσει!..

– Αυτός είναι και ο λόγος που ο Πούτιν πολεμάει στη Συρία και πχ ανταγωνίζεται τις Η.Π.Α. στο ποιός θα προσεταιριστεί τους Κούρδους εκεί!

– Αυτός είναι ο λόγος που οι Ισραηλινοί εκπαίδευαν για χρόνια τους Κούρδους της Τουρκίας!

– Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρώσος πολεμάει εκεί τους “ISIS”, τους Σουνίτες της Συριακής Αντιπολίτευσης, κλπ!

– Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρώσος έκανε το 1ο στρατηγικό βήμα και κατέλαβε την Κριμαία, προσέγγισε το Σιϊτικό Ιράν, κλπ.

Να θυμάστε λοιπόν ότι οι καλύτερες “Ζώνες Ασφαλείας” είναι αυτές που περιλαμβάνουν “κράτη ή κρατίδια ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ”, όπως και η… Θάλασσα!.. (Ό,τι ακριβώς έγινε και στα Βαλκάνια, μετά από τη διάλυση της ΕΣΣΔ, κάτι που βεβαίως ήθελαν και οι Ισραηλινοί, με βάση τον σχεδιασμό τους, τον οποίον σας έχω αναπτύξει! Έτσι, είναι άλλο να πέρναγε κάποτε ο Ρώσος από τη Γ/Β και να έφτανε Ελλάδα και άλλο να είχε ή να έχει να περάσει πχ από Μολδαβία, Υπερδνειστερία, από Β-Ε, από Κόσσοβο, από πΓΔΜ, κλπ!..

– Υπήρχε περίπτωση οι Ισραηλινοί να έφτιαξαν το σχέδιο, όπως εγώ το ονομάζω τώρα, Γίγας Ισραήλ 2030 και να μην το ασφάλιζαν σε όλες του τις πτυχές και θεωρητικά, αλλά και στο Πεδίο (Ευρώπη, Ασία); Όχι βεβαίως! Τα μεγαλεπήβολα σχέδια αγαπητοί, από ισχυρούς παίκτες ασφαλώς που δύνανται να εκπονήσουν τέτοια, απαιτούν πολύ χρόνο και συνεπώς υπομονή, άφθονο χρήμα και κυρίως… φαιά ουσία! Σε κάθε περίπτωση δεν θα ήθελαν ποτέ οι Ισραηλινοί να δουν στην… πόρτα τους, τους Ρώσους!

– Άρα:

     α. ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!

  – Σε μια ΕΤ πιθανή μελλοντική σύγκρουση, οι Ισραηλινοί, αν δεν θα είναι με το μέρος των Τούρκων, αν δεν τους υποστηρίξουν, κατ’ ελάχιστον θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τα πράγματα στη διατήρηση της Τουρκίας, υπό μια μορφή που αυτή θα επιθυμούν, ώστε να μπορούν να την ελέγχουν!

 – Αυτό ήταν άλλωστε και το νόημα του προβλήματος της διατήρησης της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, παλαιότερα, όπως και της σημερινής Τουρκίας, γεγονός που αποτέλεσε και αποτελεί την κοφτερή ακμή του αποκληθέντος ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ, το οποίο υφίσταται από της εποχής των Αρχαίων Ελλήνων, μέχρι των ημερών μας!..

   β. ‘Οσοι… μεγαλοσχήμονες, (ας τους πω έτσι), πολιτικοί, στρατιωτικοί (ε.α. ή ε.ε.), ακαδημαϊκοί, τεχνοκράτες, όπως αυτοί οι… Γεωγράφοι και άλλοι… γνώστες και… promoters των… ΑΟΖ, κλπ, που τους βλέπετε στα κανάλια ή τους διαβάζετε στις ε/φ και στα σάϊτς, δεν επιθυμούν τη διάλυση της Τουρκίας, αλλ’ αντιθέτως, θα τους ακούτε μονίμως να ομιλούν για συνύπαρξη, και ό,τι άλλο, των Ελλήνων μαζί με τους Τούρκους, είναι αυτοί που συνήθως την παρουσιάζουν ως μπαμπούλα”, κλπ, κλπ, και τελικά είναι αυτοί που παίζουν” “εν γνώσει” τους το παιχνίδι των Ισραηλινών Εβραίων, προσβλέποντας και μόνον είτε στην επαγγελματική τους καταξίωση, είτε στην… υπόγεια χρηματοδότησή τους από τους ισχυρούς απογόνους του Αβραάμ, των οποίων οι κεφαλές”, δηλαδή οι Σιωνιστές, (ονομασία που έδωσαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους, η οποία αναφέρεται στο λόφο της Σιών), “κρατούν στα χέρια τους” την παγκόσμιο Οικονομία!

Αυτός είναι και ο λόγος που όπου -μετά συγχωρήσεως- έχει ακόμα και… ουρήσει Εβραίος στην Ελλάδα, “τρέχουν” όλοι οι πολιτικοί δήθεν να προσκυνήσουν, κλπ, γι΄αυτό οι περισσότεροι, αν όχι όλοι των πολιτικών, παντού και όχι μόνον στην Ελλάδα, γίνονται… “ποδίτσες”, κλπ, κλπ, κλπ! (ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ και αυτό, αλλά όχι για τώρα)!..

   γ. Η όποια ρήξη ΙσραήλΤουρκίας ανάγεται και μόνον (γεωπολιτικά) στο ότι οι Εβραίοι θέλουν Κουρδικό κράτος ελεγχόμενο απ’ αυτούς, ενώ οι Τούρκοι, όχι!

   δ. Τα συμφέροντα προέχουν (και) για τους Ισραηλινούς λοιπόν και… “εχέσθησαν”, αν πχ οι Κούρδοι είναι ένας λαός 20+ εκ-ρίων που σφάζεται από τους απογόνους των Μογγόλων, κλπ.

  ε. Γι΄αυτό και οι Ισραηλινοί τα “βρήκαν” με τους Σαουδάραβες, (αφού λειτούργησαν στην κατεύθυνση της οικονομικής τους… βύθισης), με τους Τουρκόφιλους Καταριανούς, κλπ στη Μ. Ανατολή, γι΄αυτό προσέγγισαν τους… πλούσιους ενεργειακά Αζέρους, τους… μακρινούς Ιάπωνες, τους Αυστραλούς, γι΄αυτό τα “βρήκαν”, μετά από πολλά χρόνια, με τους Ινδούς, τώρα προσπαθούν να τα βρουν και με τους Κινέζους, κλπ.

– Και είπαμε τελικά, ότι μια ρωσική κάθοδος, στρατηγικά ζυγισμένη και χρονικά… επίκαιρη, (όταν, όπως εκτιμήσαμε, θα επισυμβεί Ε-Τ ρήξη, ήτοι δυτικός εμφύλιος / αλλού δεν υφίσταται εσωτερικό δυτικό θέμα / άλλωστε αναφερόμαστε και στην περιοχή μας, η οποία κατέστη ΤΟ(!) πεδίο ανταγωνισμού Δύσης – Ρωσίας), θα λάβει χώρα κάποια στιγμή, και γι΄αυτό και βλέπετε την… δυτική περίσφιξη της Ρωσίας (καταλάβατε) το τελευταίο διάστημα, αφού όπως σας έγραψα, οι Ρώσοι έχουν παντού στην… γήϊνη περιφέρεια ηττηθεί από τη Δύση (Αγγλοσαξωνικό μπλοκ), κάτι για το οποίο προσφάτως σας έγραψα εδώ, και το μόνον που τους έμεινε να διεκδικήσουν είναι το κέντρο της γήϊνης… σκακιέρας, ήτοι την περιοχή μας (θυμηθείτε τί αποτελούσαν οι Δελφοί γεωστρατηγικά κάποτε / αυτό για τους… ερευνητές) και ακόμα πιο κεντρικά της… γης, τις περιοχές δηλαδή όπου αποίκησε ο Βύζας ο Μεγαρεύς, ήτοι τις περιοχές του πάλαι ποτέ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ*, και κυρίως τις περί την Πόλη, το Βόσπορο, τα Στενά τους, όπως και αυτά των Δαρδανελλίων, (γιατί είχαμε κάποτε στην Τροία, τον 1ο ελληνικό εμφύλιο πόλεμο;), κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε, είμαι βέβαιος!

– Τυχαία νομίζετε οι παντοκράτορες, και τότε και τώρα, Βρετανοί συνέταξαν το 1923, στη Λωζάνη τα κρυφά πρωτόκολλα της ομώνυμης Συνθήκης, η οποία, αν τηρηθεί, θα πρέπει από το 2023, αρχής γενομένης, (και εννοώ πλην των άλλων) να τους αποδοθούν όλα αυτά τα μέρη;

– Οι Βρετανοί και όλοι οι ισχυροί διάβαζαν και διαβάζουν Ελληνική Ιστορία, (όχι ασφαλώς την Ιστορία της μαφιόζικης αποδομητικής Ομάδος… επιστημόνων(sic), στην οποία ανήκει πχ η Κα Ρεπούση, η Κα Αναγνωστοπούλου, και άλλοι…), διάβαζαν και διαβάζουν τους Έλληνες για να μπορέσουν να κυριαρχήσουν στον πλανήτη!

* Με την ευκαιρία, δεν θέλουν κάποιοι “πονηροί” Έλληνες (!) και στην ουσία ελληνόφωνοι και μόνον Ιστορικοί να το λέμε ΒΥΖΑΝΤΙΟ, διότι τάχα μικραίνει ο… Ελληνισμός γεωγραφικά, κλπ, κλπ, κλπ! Τί λέτε ρε! Ποιός το έκτισε το Βυζάντιο; Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν τον υποτιμητικό τάχα αυτό όρο, που μας τον καθιέρωσαν οι ξένοι, κλπ, διότι παραπέμπει στη συνέχεια του Ελληνισμού, κάτι που αυτοί ΔΕΝ(!) θέλουν, αφού μισούν την Ελλάδα! (ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ, όχι για τώρα)!

– Και για κάτι ανόητους, για να μην γράψω… ηλίθιους! Οι έπαινοί μας για τον Ι/Π-Θ Νετανιάχου είναι απλώς Α-ΝΤΙ-ΚΕΙ-ΜΕ-ΝΙ-ΚΟΙ! Δεν είμαστε κομπλεξικοί, ούτε ποτέ, (όλοι μας εδώ), είχαμε άφθονη… σιαλόρροια, ώστε να προσφέρουμε λειαντικό… σίελο σε κανέναν! Είδατε πουθενά να γράψουμε, πχ ο… Φιλέλληνας Νετανιάχου, ή ό,τι άλλο σχετικό, ή “ο φίλος της Ελλάδος, Ισραήλ“, κλπ; Πουθενά! Την πραγματικότητα και μόνον αναφέρουμε και χωρίς την χρήση της αλήθειας, δεν μπορείς να “δεις”, ειδικά όταν αναλύεις! Και θυμίζω το γνωστό μότο”, το οποίο ισχύει σήμερα για την Πατρίδα μας, όσο ποτέ άλλοτε:

       “ΕΒΡΑΙΟΙΤΟΥΡΚΟΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ή ΝΕΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ“!..

– Αυτό όμως είναι άλλο, και άλλο να μπορέσουμε να πούμε ψευδώς ή ηλιθίως ότι πχ σήμερα δεν είναι, όπως και πράγματι είναι, μια ηλιόλουστη ημέρα!..

– Το αυτό ισχύει πχ και για τον Μοσέ ΝΤΑΓΙΑΝ, που σας έγραφα. Κορυφαία προσωπικότητα του 20ου αι., από την οποία μπορείς να αντλήσεις πολλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε το ρόλο του το 1967, για τη δημιουργία της Χούντας στην Ελλάδα, το πότε και γιατί είχε έλθει η επιθυμούσα να γίνει… ηθοποιός κόρη του στην Αθήνα και είχε συναντηθεί με τον Μίκη Θεοδωράκη, με τον προσφάτως εκδημήσαντα σκηνοθέτη Κούνδουρο, (για “ξεκάρφωμα”), κλπ, κλπ, κλπ, το γιατί αμέσως μετά είχε έλθει ο ίδιος και τί έκανε στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, το ρόλο του το 1973, στο Πολυτεχνείο, (εδώ βεβαίως το ορθόν είναι να γραφεί, “ο ρόλος των… πνευματικών παραφυάδων του”), κλπ, κλπ, κλπ, αφού “παιζόταν” τότε η ίδια η κρατική υπόσταση του Ισραήλ και έπρεπε η Ελλάδα να μην έχει τον… ατίθασο πολιτικά και ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(!) Γεώργιο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στη διακυβέρνησή της, ώστε να αποφεύγονταν τυχόν αντιρρήσεις και προστριβές σε οποιαδήποτε πιθανώς θέματα, τα οποία θα προέκυπταν στην σοβούσα τότε Αραβο-Ισραηλινή διένεξη και θα απαιτείτο ελληνική… εδαφική συνδρομή, όπως πχ έγινε το 1973, τότε που “κλώτσησε” ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, με αποτέλεσμα να τον… ρίξει η αγαπημένη του… Αρσακειάδα , ο Αόρατος Ταξίαρχος Δ. Ιωαννίδης , αποκληθείς και Νεο-Βρούτος!!!

ω5

–  Τον θαυμάζουμε λοιπόν τον ΝΤΑΓΙΑΝ (και τον κάθε αναλόγου αναστήματος ΝΤΑΓΙΑΝ) και τον προβάλλουμε ως Πατριώτη, ως στρατιωτικό, ως πολιτικό, ως εγκέφαλο, κλπ, αλλά έως εκεί, αφού και προς αυτόν (λέμε τώρα, αφού έχει προ πολλού εκδημήσει), αλλά και προς όποιον άλλον τέτοιον θα ερχόταν σε αντίθεση, σε ρήξη ή σε πόλεμο με την Ελλάδα, ότι θα ήμασταν / ότι θα είμαστε απέναντί του!..

                                                      Πιο πολύ, λυπάμαι, δεν μπορώ να σας το εξηγήσω!..

– Κλείνοντας το θέμα αν θέλετε, που θα μπορούσε να έχει τίτλο,  « “Το Ισραήλ Φίλος της Ελλάδος“; », σας γράφω ότι εκτιμούμε πως το σημερινό Ε/ΥΠΑΜ ελέγχεται απόλυτα από το Ισραήλ, όπως και κάποια από τα Επιτελεία του! Υπάρχει τεραστίου μεγέθους… εισοδισμός των ανθρώπων του Ισραήλ στην ημεδαπή, (κυρίως των Ελλήνων -δυστυχώς- στρατολογημένων ικανών Οργάνων του, που κατευθύνουν τους ηλιθίους μη στρατολογημένους και τους “δίνουν γραμμή”), και συγκεκριμένα στην ΕΥΠ, (ψάξτε πχ στους… ωτακουστές της και στους διαχειριστές του υπόψη… υλικού), στα ΜΜΕ, (πχ στις ε/φ, όπως είναι πχ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μερικώς η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λόγω… Αλ-αφούζου, κλπ), στα Πανεπιστήμια, (υπάρχουν μέχρι και Χρυσαυγίτες “Καθηγητές” Παν-μίων, που είναι κατ’ εκτίμησιν, Όργανα και της ΕΥΠ, αναμένοντας, ως αντίδωρο, να γίνουν Καθηγητές, όπως και άλλοι που ήδη εξαργύρωσαν τις Υπηρεσίες τους), στην Εκκλησία, στην Τέχνη, στον Αθλητισμό και κυρίως στον χώρο του Ποδοσφαίρου, και μάλιστα σ’ αυτόν της αυτοαποκαλούμενης ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, η οποία είναι και η πραγματική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ή αλλιώς η ΜΑΦΙΑ των Ελλήνων, ελληνοφώνων και μη Ελληνοφώνων σύγχρονων “Ντίλιγκερς, κλπ!

– Οι διαπλοκές όλες, ΑΣ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ, είναι γνωστές, σ’ αυτούς που πρέπει να είναι, και με πολλές μάλιστα τεθείσες ασφαλιστικές δικλείδες, ενώ θα υπάρχει πάντα πλέον, το μία σου και μία μου και μία παραπάνω, σε όλα τα επίπεδα, όσο υψηλά και αν είναι αυτά και όσο ισχυρά, διότι ο Ελληνισμός θα πρέπει ΝΑ ΖΗΣΗ και θα ΖΗΣΗ!!! (Οι περισσότεροι των παραπάνω, είναι της αρχής: Να μαζευτούμε, να πάτε“!.. Αχαχαχαχαχα)!..

– Αυτό το… καθεστώς φίλοι μου είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!.. (STOP) / Ό,τι αντελήφθητε, που έλεγε και ένας παλαιός μου… Δάσκαλος – Καθηγητής, όταν υπήρχε… ελληνική γλώσσα, στην ελληνική εκπαίδευση!..

2. Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι, κατά την άποψη του σάϊτ, ένα πατριωτικό έντυπο, (ασφαλώς και δεν συμφωνούμε σε όλα, όπως στις όποιες του, κατά καιρούς, Χουντικές του “κορώνες”), ένα έντυπο, το οποίο εκτιμούμε πως δημιούργησαν άτομα που υπηρέτησαν στην ΕΥΠ, και το οποίο μοιάζει, μέχρι και σήμερα, να υποστηρίζεται, από “κύκλους” της υπόψη Υπηρεσίας!.. Οι άνθρωποι είναι Πατριώτες και ΜΠΡΑΒΟ τους!

– Προτείνω όμως, και πάντα με τον προσήκοντα σεβασμό, να είναι εκεί στην ε/φ λίγο πιο προσεκτικοί και να μην παρουσιάζουν θέματα, όπως αυτό που σας γράφω παρακάτω! Τί εννοώ; Εννοώ, αυτά όλα που είδα και διάβασα και μάλιστα με… πομπώδεις και άκρως… αχαρακτήριστες αναφορές, όπως “ό,τι σας λέμε, κλπ μας το είπαν έγκυρες ανώτατες στρατιωτικές πηγές των Επιτελείων”, και λοιπά, βαρύγδουπα!..

[Δηλαδή η ε/φ, έμμεσα, μας λέγει ότι υπάρχουν στελέχη (εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχουν, πιθανώς και το αντίθετο να εκτιμώ, όπως και το αυτό για κάποιους των διαπιστευμένων στο ΥΠΑΜ… δημοσιογράφων) που “δίνουν” τα ελληνικά στρατιωτικά… σχέδια σε… “τρίτους” ή ορθότερα επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη ύπαρξή τους, (να δίνετε σημασία πάντα στην κάθε λέξη εδώ και στη σειρά τους), αφού σχεδόν όλα τα σχέδια, ένθεν – κακείθεν των ακτών του Αιγαίου και των οχθών του π. Έβρου, είναι γνωστά, πλην του χρόνου εκτελέσεώς τους βεβαίως, του οποίου η εύρεση πάντα είναι και το ζητούμενο, από τον κάθε αντίπαλο! Αυτό βεβαίως δεν ισχύει απολύτως για τις ΤΕΔ και την γνώση τους ως προς την Ελλάδα και τους όποιους ελληνικούς στρατιωτικούς σχεδιασμούς, αφού οι ΤΕΔ είναι αυτές που θα έχουν την πρωτοβουλία και άρα και την “εν χρόνω” πληροφόρηση, ενώ το έδαφός τους είναι… υπερμεγέθες και “ανοίγεται” στις ΕΕΔ, υπό κανονικάς συνθήκας” (Κ.Σ.), (δηλαδή οι 2 μας, και χωρίς την… ένοχη εμπλοκή “τρίτων” και μάλιστα ισχυρών δυνάμεων), πεδίον στόχων και συνημμένης… δόξης λαμπρόν]!

– Στο σάϊτ της ε/φ νομίζω ή στην ε/φ, (Φύλο 16-03-2017), δεν θυμάμαι τώρα, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία, είδα έναν Χάρτη της Θράκης (της ελεύθερης και της Τουρκο-κατεχόμενης), με τη διάταξη υποτίθεται της 1ης Τ/Στρατιάς (αφήνω απ’ έξω από την… εικόνα, την ημέτερη παρουσιασθείσα διάταξη), με την επισήμανση από την ε/φ, ότι αγνοούνται οι εξής τουρκικές “Μεγάλες Μονάδες” (ΜΜ): Η 18 Μ/Κ ΤΑΞ, η 66 Μ/Κ ΤΑΞ (αυτήν που σας την έγραφα ως “Φάντασμα”), καθώς και το 105 ΣΠΒ!

Σας γράφω τα παρακάτω:

   α. Οι Τούρκοι ΔΕΝ(!) παραπλανώνται ή αν θέλετε ΔΕΝ (!) είναι… ηλίθιοι!

        – Δεν “μασάνε” με:

           (1) “Διαρροές”, όπως πχ με παρουσιάσεις λάθος διατάξεων. (Πχ Το ένα ΣΣ πίσω από το άλλο, κλπ).

           (2) Αναφορές της συγκεκριμένης μορφής. (Πχ “Αγνοούνται οι τάδε ή οι δείνα Μονάδες”, κλπ).

   β.  Οι Τούρκοι:

     (1) Ξέρουν ότι είναι λάθος η όποια υποτίμηση του κάθε αντιπάλου, πόσο μάλλον των ΕΕΔ! Ας μην τους υποτιμούμε… εμείς, λοιπόν και μάλιστα… πνευματικά!..

      (2) Γνωρίζουν άριστα ότι οι ΕΕΔ ξέρουν, μέχρι επιπέδου… ακτινογραφίας, τα πάντα και όχι μόνον την πολεμική διάταξή τους στην Τουρκοκατεχόμενη (για λίγο ακόμα) Α. Θράκη, τους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς τους, κύριους και εναλλακτικούς, τις όποιες… αναζητήσεις τους στην ελληνική διάταξη, (όπως πχ τη θέση και τις αποστολές των ελληνικών εφεδρειών, κλπ) !

         (3) Έχουν όλες τους τις Μονάδες στην 1η Στρατιά πλήρεις και στη θέση τους!

        (4) Όταν προωθούν την 66η Μ/Κ ΤΑΞ, τότε θα πρέπει να… ανησυχούμε, όπως το αυτό και με την 28η Μ/Κ ΤΑΞ του 4ου ΣΣστην ΖΕ της Στρατιάς Αιγαίου!

– Τα παραπάνω αρκούν, μάλιστα είναι και πολλά, με την υπόμνηση να πάτε να “ξαναδείτε” εδώ, τα 2 άρθρα μας, το ένα που γράφαμε, για το τί θα κάναμε τώρα, αν ήμασταν στη θέση των Αμερικανών, (αμέσως μετά το “υποβολιμαίο” ή αλλιώς μετά από το “εντέχνως υποκινηθέν”, από τους ΡΤΕ – ΤΕΔ, στρατιωτικό Κίνημα των Γκιουλενικών -κυρίως- αλλά και  των λίγων νεαρών Κεμαλικών, με ζέον αίμα, της 15-07-2016), όπως και το άρθρο, στο οποίο σας παρουσιάζαμε ακριβώς το σχέδιο που θα εφαρμόσουν στη Θράκη εναντίον μας, οι ΤΕΔ! (Πρόσφατα πάλι, κάναμε, γενικόλογη όμως αυτήν τη φορά, αναφορά στοπώς θα έλθουν “πάνω” μας, οι ΤΕΔ! Θα το θυμάστε, οι… “πιστοί” φίλοι μας)!..

3. Διαβάζω! “Κάποιοι προτείνουν το Στρατηγό ΓΡΑΨΑ, για στρατιωτικό Σύμβουλο, του Π-Θ, ΤΣΙΠΡΑ“! (Το έγραψε η ε/φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής“, 19-03-2017 και το αναπαρήγαγαν τα “σάϊτς”).

Σας γράφω τα παρακάτω, και εμμέσως, αν θέλετε, απαντώ σχετικά με την παραπάνω αναφορά της ε/φ αυτής, αφού όμως σας αναφέρω ότι το προκύψαν σε εμένα, (και αμέσως μάλιστα, πηγαίως), ερώτημα, μετά από την ανάγνωση της υπόψη… πληροφορίας ήταν το “αν ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ είναι… πολιτικός”, με βάση τα όσα, εγώ τουλάχιστον, ξέρω από τους ορισμούς περί… Πολιτικής και… Πολιτικών!

– “Πάμε” λοιπόν:

  α. Οι εποχές του 1967, κλπ, όταν κάποιοι έψαχναν για… μαλάκες, και τελικώς τους βρήκαν, κλπ, πέρασαν ανεπιστρεπτί!

   β. Οι Στρατηγοί ΓΡΑΨΑΣ και ΦΡΑΓΚΟΣ είναι ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και μάλιστα τέτοια στρατιωτικά αναστήματα, ίσως και τα μοναδικά στην εποχή μας, που δεν θα εμπλακούν ποτέ στην πολιτική και μάλιστα στη σημερινή υπάρχουσα πολιτική σαβούρα και αν μπορούν, (οι πολιτικοί), ας με συγχωρήσουν! Πλέον οι πολιτικοί… ταγοί μας και όποιοι άλλοι των ντόπιων εντολοδόχων εξουσιαστών μας, θα πρέπει να καταλάβουν ότι και τους υπόψη Στρατιωτικούς, αλλά και τις ΕΕΔ συνολικά, θα τις καλέσουν και μάλιστα παρακλητικά, όταν απαιτηθεί, (να μην γράψω ικετευτικά), να σώσουν την όποια δυσμενή για την Πατρίδα κατάσταση, και πως δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να ξαναπαίξουν” ΠΟΤΕ πια με το Στρατό, κτίζοντας πολιτικές καριέρες, στις πλάτες και κυρίως πάνω στο… αίμα των Ελλήνων και των Ελληνίδων στελεχών!

   γ. Και κάτι ακόμα!

       (1) Ο Στρατηγός ΓΡΑΨΑΣ δεν ξέρω να είναι Κομμουνιστής! Εξ όσων γνωρίζω είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” και κυρίως ΕΛΛΗΝΑΣ!

    (2) Νομίζετε ότι μυαλά σαν των 2 παραπάνω αναφερθέντων, θα… αναμιγνύονταν ποτέ με εκείνα των κυβερνώντων νεο-κομμουνιστών ή νεο-μπολσεβίκων, όπως και με εκείνα των… τυχοδιωκτών συγκυβερνώντων τους, τα οποία έχουν… καπίστρια και δεν είναι σαν τα δικά τους… ελεύθερα και γνήσια… ελληνικά;

                                                                ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ“! 

4. Η Τουρκία σε ρήξη με τη Βουλγαρία, λόγω της εμπλοκής των Τούρκων στις επικείμενες βουλγαρικές εκλογές εκεί, στις 26-03-2017, και στο τουρκικό εκεί Κόμμα και πάλι με τον γνωστό μας Μουεζίνογλου! Το έμαθε η… Ελλάδα;

5.  Ποιά στάση θα κρατήσει η Τουρκία, αν ξεσπάσει πόλεμος στην πΓΔΜ, μεταξύ των Αλβανών και των Σλάβων; Με ποιούς θα είναι; Ποιούς από τους 2… φίλους της θα υποστηρίξει, όταν θα κληθεί, όταν θα απαιτηθεί να πάρει θέση; Για πείτε μου “2 λόγια”!..

6. Οι Ρουμάνοι ενδιαφέρονται για τη Β. Ήπειρο! Θα μου πείτε το ξέραμε, αφού χρονικά, σχετικά πρόσφατα, “άνοιξαν” Προξενείο εκεί!.. (Ξεσκονιστείτε και πάλι κανένα βιβλίο Ιστορίας)! Τώρα όμως, που ακούγονται αλλαγές συνόρων, κλπ, νοιάζονται περισσότερο, αφού όλα τα… σκυλιά και οι… λύκοι θα κοιτάξουν να αρπάξουν ό,τι μπορέσουν και πρωτίστως από τη δύσμοιρη Ελλάδα!..

7. Συνθήματα και ατάκες που είδα ή άκουσα πρόσφατα και μου άρεσαν!

       α. “Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω”! (Με “άγγιξε” πολύ βαθιά στην ψυχή μου)!..

    β. “Η Βουλή δεν είναι στούντιο τηλε-πωλήσεων”! Αχαχαχαχαχα!.. (Ο Π-Θ στον Αντιπρόεδρο της “Ελαφρο-Δεξιάς”, Κο Γεωργιάδη)! “Έγραψε”!..

8. Πολύ σίγουροι είναι εκεί στη ΝΔ ότι θα “βγουν” 1οι στις όποιες προσεχείς εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν! Δεν θα έχουν σκεφτεί ότι οι των ΣΑΝΕΛ μπορεί να κάνουν… Έλληνες, και μάλιστα σύντομα, τίποτα εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών!..

9. Δηλαδή οι ελληνικές Ψυχολογικές Επιχειρήσεις” (ΨΕ) είναι η ενημέρωση που διαβάζω ότι κάνουν οι Έλληνες Αξκοι στο ΝΑΤΟ και μάλιστα “στους διαδρόμους”, κλπ, στους ξένους συναδέλφους τους, περί της ελληνικής  αποφασιστικότητος, όπως γράφεται, για μη ύπαρξη 2ων Ιμίων;

– Δεν πάτε ρε να… καταθέσετε, όλοι εσείς που γράφετε για τις υπόψη ελληνικές τάχα ΨΕ, τα όποια πτυχία σας, αν έχετε, που μια τέτοια αναφορά την παρουσιάζετε ως ΨΕ και μάλιστα ΨΕ με τις οποίες δήθεν… καλυπτόμαστε; Πού σπουδάσατε;

10. Γιατί κάποιοι εξεπλάγησαν με τα… ελληνόφωνα εξ Ελλάδος “τρομο-πακέτα”, σε Γαλλία και Γερμανία; Για σκεφτείτε λίγο! Όχι πολύ, λίγο! STOP / “Τζιζ-Κακά!..

11. Κε Τόσκα, μεγάλε μας Υπουργέ! Πρόσεξε μην τελικά αποκληθείς ο… Μανιαδάκης του ΣΥΡΙΖΑ! Με το ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ και την τρομοκρατία τους θα κάνεις τίποτα; Μήπως τώρα αγαπητοί φίλοι καταλάβατε, γιατί μιλάγαμε και ακόμα μιλάμε για… Πολίτη Π-Θ Τσίπρα, και για τρομοκρατία ημερών… Θερμιδώρ, με όρους δηλαδή της Γαλλικής Επανάστασης, του 1789; / Ρωτάω: Αν υπήρχε σήμερα ανεξάρτητη ελληνική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, πείτε μου, θα είχε αμέσως αρπάξει απ’ τα αυτιά τους συντάκτες του Φυλλαδίου της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που στην ουσία, έμμεσα, αν όχι άμεσα (προς εξέταση), καλούν τους νέους σε διενέργεια κακουργημάτων και κατ’ ουσίαν σε τρομοκρατικές ενέργειες, τις οποίες αποκαλούν… ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ (sic) ΝΑΙ” ή ΟΧΙ“;

12. 8 Απριλίου 2017, τελειώνει οριστικά η ΕΤΑ! /  “Πέθανε” ο ΙΡΑ και τώρα ήρθε η σειρά και της ΕΤΑ!..

13. Σε περιοχή της Προύσας, (1η ασιατική οθωμανική Πρωτεύουσα), πριν από λίγες ημέρες, κάποιοι κατέβασαν την τ/σημαία και ανέβασαν την οθωμανική!..

14.  Μετά από την αναφορά, την προηγούμενη εβδομάδα, του Τ/ΥΠΑΜ, Κου ΙΣΙΚ, για τον αριθμό των Τούρκων στρατιωτικών που εκδιώχθηκαν από του Κινήματος της 15ης Ιουλίου 2017, μέχρι σήμερα, από τις ΤΕΔ, νομίζω ότι μπορούμε να… ευλογήσουμε τα γένια μας, για άλλη μια φορά! 6.000+ στελέχη εκδιώχθηκαν από τον ενεργό Στρατό και άλλα 16.000+ άτομα, από τις στρατιωτικές Σχολές, οι οποίοι ήσαν με το καθεστώς του σπουδαστή!.. (Συν: 22.000+ άτομα)!.. / Ψάξτε πίσω εδώ, να δείτε, τί σας έγραφα σχετικά!..

15. Το Τ/ΓΕΕΔ διέταξε τη Στρατιωτική Εισαγγελία του, να διεξαγάγει έρευνα (“διοικητική εξέταση”) για τις δηλώσεις που εμφανίσθηκαν στον τ/Τύπο, στις 13 Μαρτίου 2017, περί απόπειρας κινήματος ή ό,τι άλλο σχετικό, (πχ “ανησυχίες”, κλπ), Κεμαλιστών στελεχών στις ΤΕΔ και συγκεκριμένα στο τ/ΓΕΣ! Τα πάντα φέρεται να ξεκίνησαν, όπως έγραψε ο δημοσιογράφος της ε/φ “ΜΙΛΛΙΕΤ, Ναγκεχάν ΑΛΤΣΙ, μετά από δηλώσεις του  φερόμενου ως στελέχους της CIA, Αμερικανού Μ. Ρούμπιν! (Η… απελευθέρωση της χρήσης της μαντίλας στις ΤΕΔ φέρεται  απλώς ως η… ίσκα στο όλο… πυροδοτηθέν θέμα!.. Καταλάβατε)!..

16. Τσαντίστηκε ο ΑΚΑΡ βλέποντας φωτογραφίες Ρώσων στρατιωτών με σήματα των Κούρδων της Συρίας, (PYD), στο μπράτσο τους! Γιατί; Σας το εξήγησα εδώ και… σήμερα στην 1η κιόλας παράγραφο!.. Ξέρουν οι Τούρκοι φίλοι μου τί τους περιμένει! Σας το γράφω αλλιώς και σήμερα! ΧΑ-ΡΟ-ΠΑ-ΛΕΥ-ΟΥΝ και ΑΓΩΝΙΟΥΝ !!! Δεν είναι όμως ηλίθιοι, απλώς τεράστια ΕΠΑΡΣΗ και ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ έχουν και γι΄αυτό τελικά θα την… “πατήσουν” και θα με θυμηθείτε!..

– Δεν μας είπε όμως ο Κος ΑΚΑΡ, ο αγαπητός μας… καραγκιοζάκος, γιατί δεν επιτρέπει, (όπως έγραψε η έγκυρη ρωσική ε/φ Πράβντα), η  τ/Κ-Β τον ελλιμενισμό σε τ/λιμάνια, πλοίων που έρχονται από την Κριμαία, και ποιά είναι η δική του θέση, ήτοι των ΤΕΔ, επί του θέματος αυτού!.. / Ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε και την άποψη της… Ρωσίας!..

17. Θα έχει μέγιστο ενδιαφέρον η επίσκεψη του πετρελαιά Α/ΥΠΕΞΚου Ρεξ ΤΙΛΛΕΡΣΟΝ, στην Τουρκία, στις 30-03-2017Εκτιμούμε πως η επίσκεψη αυτή θα καθορίσει πολλά, από όσα στη συνέχεια θα συμβούν στην περιοχή μας και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα! Οι μεγάλες ενεργειακές εταιρείες, όπως και οι… κρυπτόμενοι από πίσω τους Ισραηλινοί, πιέζουν ώστε “να τελειώνουμε με την οριστική διανομή του υφισταμένου ενεργειακού πλούτου, σε Αιγαίο και σε Α. Μεσόγειο, που εμπεριέχει συνημμένως και τη λύση του Κυπριακού προβλήματος“!  Τί λέτε και εσείς; Για σκεφτείτε λίγο!..

– Να μην ξεχνάμε τον πρόσφατο εκβιασμό των Τούρκων προς τη Δύση, με την αποχώρηση των τ/δυνάμεων από όλες τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ, ενώ αμέσως μετά από την επίσκεψη Τίλλερσον, στην Τουρκία, ακολουθεί στις 05 και 06 Απριλίου 2017, η συνάντηση των ΥΠΕΞ, των χωρών της Συμμαχίας, στις Βρυξέλλες. / Έχουμε και τη συνάντηση(!) των 2 Προέδρων Η.Π.Α. και Κίνας, σε θέρετρο στη Φλόριντα!.. (06-07 / 04 / 2017).

18. Θυμίζω ότι τον Απρίλιο του 2017, λήγει το 6μηνο που είχε δώσει, ως 1ο χρονικό όριο τελικής προς πόλεμο προετοιμασίας, των ΤΕΔ,  με διαταγή του ο ίδιος ο Τ/ΑΓΕΕΔ, Χουλουσί ΑΚΑΡ, προς τις ΤΕΔ!

Τέλη Αυγούστου, με αρχές Σεπτεμβρίου, του 2016 νομίζω πως είχε εκδοθεί η διαταγή αυτή και αφού είχε κάπως καταλαγιάσει ο… κουρνιαχτός από το αποτυχόν τ/”Στρατιωτικό Κίνημα”)! Η διαταγή αναφερόταν, όπως σας είχα γράψει, σε χρόνο 6 – 12 μήνες (γι’ αυτό κάνω λόγο για “1ο χρονικό όριο τελικής προς πόλεμο προετοιμασίας”, των ΤΕΔ) και όλοι ισχυρίστηκαν ότι απλώς αφορούσε απλώς την… ανασύνταξη των ΤΕΔ, μετά από το… σεισμό σ’ αυτές, της 15-07-2016! Δεν είναι έτσι όμως και γι’ αυτό οι Τούρκοι “τρέχουν να κλείσουν” το θέμα… Συρία και κυρίως να ολοκληρώσουν εγκαίρως τη δημιουργία των περίπου 1000 χλμ φράκτη στα Τ-Σ σύνορα, όσο ακριβώς είναι το μήκος των σημερινών, έστω “τύποις”, Τ-Σ συνόρων. Προς τούτο, φαίνεται να παρουσιάζουν μια… νευρικότητα, όπως χαρακτήρισε την πράγματι γεμάτη άγχος (και λογικό είναι) στάση τους ο Ε/ΥΠΕΞ!

– Στις 16 Απριλίου, [Ορθόδοξο ΠΑΣΧΑ” (!!!) / απαιτείται μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!)], αν δεν σφάλλω ως προς την επιλεγείσα από την τ/Κ-Β, Κυριακή του Απριλίου, έχουμε και τη διενέργεια  του Δημοψηφίσματος, για το Προεδρικό ή όχι Σύστημα στην Τουρκία!

– Καταλάβατε τώρα γιατί “βγαίνουν” πολλοί αεριτζήδες και μας λένε, αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ, διότι δεν γνωρίζουν, αλλά απλώς κάποιοι τους “σφύριξαν” κάτι, πως τάχα μου αν δεν κερδίσει ο ΡΤΕ, τότε οι Τούρκοι είναι πιθανό να μας προσβάλλουν, κλπ, κλπ, κλπ! Μερικοί γράφουν μάλιστα, αναμασώντας την και… διανθίζοντάς την με… ανοησίες, τη συνήθη… παπαριά, περί “εξαγωγής της τ/κρίσης, κλπ. (Σας έχω γράψει σχετικά τί είναι αυτή, η υφιστάμενη εδώ και 10ετίες, “τ/εξαγωγή κρίσης” και οι… επιμελείς αναγνώστες μας θα το θυμούνται. Οι λοιποί, αν θέλουν, ας αναζητήσουν την επεξήγησή μας, με περιήγηση στο “σάϊτ” μας )!..

– Από τη στιγμή που δεν υπάρχει στην πληροφόρηση για τα εθνικά θέματα, (έστω σ’ αυτά), του λαού μας, Κεντρικός Έλεγχος, από κρατικό εξειδικευμένο Επιτελείο, από κάποιο μάλιστα (μη υπάρχον ακόμα), κρατικό θεσμικό Όργανο / Φορέα, που να αποτελεί τη συνισταμένη επί μέρους κρατικών φορέων, (σας έχω γράψει σχετικά / θυμηθείτε τις αναφορές μου για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, για Εισαγγελέα Εθνικής Ασφαλείας, κλπ), βράστε… όρυζα φίλοι μου!

– Γι’ αυτό και απαιτείται μείζων προσοχή από τις ΕΕΔ, στο τί “κρατά” και στο τί “πετά” από τις εκατοντάδες εκατομμύρια διακινούμενες καθημερινά στρατιωτικές και άλλες πληροφορίες, και μάλιστα σε μια περίοδο, που “παίζουν” πολύ οι “ψεύτικες / πλαστές” πληροφορίες, γεγονός που μεγεθύνει πολλαπλασιαστικά το -εκ των πραγμάτων- υπαρκτό αυτό πρόβλημα!..

19. Στις 18-03-1935 (σαν προχθές δηλαδή, πριν από 82 χρόνια), συγχωρέθηκε, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (!), ο δημιουργός της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, της ΕΛΛΑΔΟΣ των 5 Θαλασσών και των 2 Ηπείρων, δηλαδή αυτός που ένωσε, απελευθεύρωνοντάς τα και πάλι, τα ελληνικά, από τους αρχαίους ακόμα χρόνους, εδάφη και τους σκλάβους Έλληνες!.. Η Μεγάλη ΙΔΕΑ μας δεν πέθανε, ζει ακόμα, ας το ξανακούσουν κάποιοι, στην ημεδαπή, αλλά και στην αλλοδαπή!.. Η Πόλις της ΘΕΟΤΟΚΟΥ, όπως την αναφέρει και ο “Εθνικός Ύμνος” της Εκκλησίας μας, η Πρωτεύουσα των απανταχού Ελλήνων, ΔΕΝ (!) απελευθερώθηκε ακόμα!..

ω1ω2

20. Προσέξτε όλοι(!) και ιδιαιτέρως όσοι αγνοί των στελεχών εργάζεσθε σε κρίσιμες / στρατηγικές θέσεις, όπως πχ στο ΥΠΑΜ, στο ΥΠΕΞ, κλπ, να μην παγιδεύεστε, με τις “ανοικτές ακροάσεις”, όταν σας καλούν στο τηλέφωνο, με τους τυχόν κοριούς στα γραφεία σας και με τα φερόμενα, (κρυφά ασφαλώς / επάνω τους), ακόμα και από… συνεργάτες σας, (μερικούς βεβαίως), “εργαλεία καταγραφής”, των όσων λέτε ή συζητάτε στα γραφεία σας, των απαντήσεων που δίνετε σε ερωτήσεις που αυτοί οι τύποι θα σας ρωτάνε, θα σας θέτουν και εσείς, τάχα, ως… χαζοί, δεν θα παίρνετε υποτίθεται χαμπάρι ή πραγματικά δεν θα παίρνετε και θα απαντάτε!

– Αυτό το υλικό που οι επιτήδειοι συγκεντρώνουν, μεταφέρεται και αναφέρεται “εκτός”, σε άτομα ακόμα και εχθρικά προς την Ελλάδα, ξέχωρα από τον στόχο που έχουν να σας καταστρέψουν επαγγελματικά, να μάθουν για εσάς προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα, κλπ!

– Αυτοί οι τύποι που διαχειρίζονται αυτό το υλικό είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΡΩΜΙΚΟΙ (!) και διαχειρίζονται ακόμα και προς ίδιον όφελος το υλικό που συγκεντρώνουν, από τα… αγνά και… ανίδεα υποτίθεται ή όχι… θύματά τους, τα οποία εξαργυρώνουν την… εργασία τους αυτή, με παροχή μεταθέσεων, χρήματος, προαγωγών, κλπ, από τους εντολείς τους, (όντας οι περισσότεροι, επαγγελματικά, φελλοί), από συγκεκριμένα κυκλώματα πληροφοριών, που λυμαίνονται τις διάφορες κρατικές Υπηρεσίες, που από τις αρχές -κυρίως- του 21ου αι. και μετά έχουν πλήρως αλωθεί, κυρίως από τις Ι/ΜΥ! [Πού είστε Κε ΣΗΜΙΤΗ; Πού είναι ο… της “BND” αδελφός σας; / Τότε φίλοι μου είχαμε “περάσει” στο Σημητικό ΠΑΣΟΚ, (τη μήτρα της σημερινής μας… Χρεοκοπίας), το μη έχον ΣΧΕΣΗ, ΟΥ-ΔΕ-ΜΙ-Α(!!!) με το ΠΑΣΟΚ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ]!!!

ω4

– Θυμηθείτε εκέινον, τον εκ Πατρών δυστυχή (όπως κατέληξε να γίνει), βουλευτή του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, τον Κο Χρυσανθακόπουλο, (αν δεν με απατά η μνήμη μου), που όταν αναφέρθηκε σε ομιλία του στη Βουλή, στα “των επικοινωνιών” στην ΕΥΠ και στη σχέση της… ΜΟΣΑΝΤ, με αυτές, (το γράφω όσο πιο “λάϊτ” μπορώ), μετά τον… ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ, βγάζοντάς τον γραφικό, “φρουτάκια”, ως μιζα-ρούμενο, κλπ. / Θυμηθείτε τις εκπομπές του… Ταρζάν” Μάκη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, αποκληθέντος και “Ψυχάκια” από το συγχωρεμένο Υπουργό, Ε. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ενός ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, που εφέρετο ως ων, στο pay roll” της τότε ΕΥΠ(STOP / Τζίζ, κακά)!

– Έτσι αγαπητοί φίλοι και φίλες μου, πλούτισαν και πλουτίζουν ακόμα κάποιοι τρισάθλιοι, ανθρωπόμορφοι και παρουσιαζόμενοι μάλιστα και ως… μειλίχιοι τύποι! (Αυτή, δηλαδή η μειλιχιότητα, επιβάλλεται από τους κανόνες της επικοινωνίας, στην εποχή μας)! Τα όσα “βγάζει” πχ ο υποτιθέμενος αθλητικός δημοσιογράφος Θωμαϊδης, ο δύσμορφος αυτός “Πελεκάνος” και πρασινορουφιάνος της προκυψάσης ποδοσφαιρικής… Εξυγίανσης, των “3 ΜΑΣ”, της ΜΑΦΙΑ των Ελλήνων και μη, σύγχρονων “Ντίλιγκερς”, τα οποία παρουσιάζει στις εκπομπές του, που πληρώνει ασφαλώς η έχουσα ΚΑΡΚΙΝΟ… “εξυγίανση”, λέγοντας ότι προέρχονται από απομαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ, κλπ,  (χωρίς να τον καλεί κανείς Εισαγγελέας να πει πού τα βρήκε, αλλά και χωρίς η ΕΥΠ να αποτείνεται στον Εισαγγελέα, ως θα όφειλε), εκτιμούμε ότι τα έπαιρνε και τα παίρνει από πρώην στρατιωτικό που εμπλέκεται και(!) στην πραγματική εγκληματική αυτή Οργάνωση και ο οποίος διαπλέκεται σήμερα με τα “3 ΜΑΣ” και ο οποίος κάποτε είχε “περάσει” (και) από τα… καλώδια της ΕΥΠ, έχοντας ακόμα κονέ” και στην Υπηρεσία, (άλλωστε η ιδιότητα του μέλους μιας ΜΥ, ποτέ δεν απωλείται, όπως και η στρατιωτική όμοια), όπως και με τα άτομα που υπηρέτησαν, αλλά και υπηρετούν και σήμερα ακόμα, στο υπόψη Τμήμα !..

Μην ξεχνάτε ότι το 99% των (όποιας μορφής / κατηγορίας) πληροφοριών που κτώνται στην εποχή μας, (επίτηδες αυξάνω το ποσοστό, για να γίνετε όσο μπορείτε πιο προσεκτικοί), προέρχεται από τις παρακολουθήσεις των όποιων γραμμών! (Τηλεφωνικών, των Η/Υ, κλπ).

21. Καλά Πολίτη, Π-Θ, Κε ΤΣΙΠΡΑ!

– Ο φερόμενος ως φίλος σας ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ της Ραφήνας, που νομίζει ότι μη μιλώντας, κάποια στιγμή θα κληθεί να μας… “σώσει” και αυτός, όπως ο… Θείος του, [που και αυτός από το 1961, έως την τραγωδία της ΚΥΠΡΟΥ, το 1974, κρατούσε το στόμα του ερμητικά κλειστό, προετοιμάζοντας όμως, υπογείως βεβαίως, το έδαφος για την… σωτήριο επιστροφή του στην οιονεί χώρα των ηλιθίων χαχόλων, ήτοι στην Ελλάδα], ο φερόμενος λοιπόν ως φίλος σας και υπόγειος υποστηρικτής σας, όπως κάποιοι λένε, (όπως πχ ο έγκριτος δημοσιογράφος Κος ΒΛΑΧΟΣ, κλπ), δεν συνέστησε Επιτροπή, όταν μας κυβέρνησε, από το 2004 και μετά, με Πρόεδρο την… Μυτιληνιά, Αρχιμασωνάρα, βουλευτή τότε της ΝΔ και Πρόεδρο ή Αντι-Πρόεδρο της τότε Βουλής μας, Κο Γιάννη ΓΙΑΝΝΕΛΗ, [φανατικό φίλο της ζωγραφικής και πρώην σύζυγο της… δημοσιογράφου στον Αλ ΤΖΑΖΙΡΑ, (δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί), Κας ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ, της κόρης του Κριτικού Θεάτρου και Κινηματογράφου, επί Χούντας, Σταμάτη ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ, με την εκπομπή του τότε, με τον τίτλο, Τα Φώτα της Ράμπας“], δεν συνέστησε λοιπόν Επιτροπή για τα εξοπλιστικά και τα έβγαλε όλα “μέλι – γάλα“; (Όχι πως ήταν βεβαίως)!  Τώρα τί πρυτάνευσε εντός σας και δώσατε “εντολή αναμόχλευσης” των… εξοπλιστικών παθών;

– Τί σας έκανε ο… Γιάννος μας, ο αξιοσέβαστος Κος Παπαντωνίου; / Τους Βρετανούς τους ρωτήσατε;

– Τί θα πείτε στο φίλο σας Κώστα Α. Καραμανλή; Δεν τον εκθέτετε έτσι; Εκτός, αν όλα αυτά είναι… ΜΟΥΦΑ ή άλλως πως, παπάρια μέντολες, με το συμπάθιο!..

– Για να σας… πιστέψω, πράξτε αναλόγως πχ και για τον Κο… Χριστοδουλάκη, όπως και για τον Κο… Τσουκάτο, που μας δήλωνε… Ταμίας στο Σημητικό ΠΑΣΟΚ, κλπ. Και κυρίως ζητείστε επισήμως και εγγράφως την έκδοση στην Ελλάδα, του… Ευγενούς, (όπως φαίνεται ότι είναι, αφού δεν αγγίζεται), των Ελλήνων και νυν του ευγενούς των… Γερμανών πλέον, ελληνικής καταγωγής, του φερομένου και ως πράκτορος της BND, Κου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, τώρα όμως!.. (STOP)

22. Απευθύνομαι εκείκάτω στον Πειραιά, στα… Καμίνια, όπου φτώχεια, καλή καρδιά μα και… γκρίνια και ειδικά στη Διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!..

      α. Θέματα χρήζοντα προσοχής στα… “εξωτερικά” του Σωματείου μας!

    (1) Η αισχρή διαιτησία πλέον που εφαρμόζεται κατά της Ομάδος μας, από την όζουσα… εξυγίανση!

[Είδαμε όλοι πχ χθες, που η Ομάδα δεν πήγε… στη Λεωφόρο, τη βρώμικη εναντίον μας διαιτησία, για άλλη μία φορά, του Κομίνη! Έχουν κάνει πλέον… 11άδα οι Αντι-Ολυμπιακοί διαιτητές που μας έχουν σφυρίξει τελευταίως και πάνε για… 18 άδα!.. Η ελληνική διαιτησία, όπως αυτό σφραγίστηκε και στο ματς της Κούλας, στο Περιστέρι, ελέγχεται πλέον και μάλιστα καθ’ ολοκληρίαν, από τον Κο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ο οποίος –δυστυχώς– ΜΙΣΕΙ(!) το ΘΡΥΛΟ και το λαό Του]!

         (2) Τα αισχρά Αντι-Ολυμπιακά και μάλιστα Γκαιμπελίστικα ΜΜΕ και δη τα κανάλια της όζουσας… εξυγίανσης”, όπως και δυστυχώς και την κρατική “Συριζαίϊκη” ΕΡΤ, την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, ένας ΣΥΡΙΖΑ που μισεί το ΘΡΥΛΟ και το λαό Του!

         (3) Τις ντόπες ή αλλιώς τα “φαρμάκια” Πρόεδρε, που άρχισαν να παίρνουν οι Ομάδες των… “Εξυγιαντών”, όπως χθες η Ομάδα του βάζελου, όπως διεφάνη, αφού αν πρόσεξες, στο τέλος “κλάταραν και έπεσαν κάτω” οι Μπεργκ, Ενμποκού και Κλωναρίδης! Αυτούς… πρόλαβα να διακρίνω!

   (4) Τα “ματιάσματα” που κάνει η… Κούλα, κατά κόρον, και κυρίως στους αντίπαλους Τερματοφύλακες! Πρόσεξε πχ Πρόεδρε, πώς “πέφτει” στη σέντρα του Ντίντακ, προς τον Μάνταλο, στο γκολ της Κούλας, ο πανέξυπνος Γκουρμπούνωφ! (Α ρε θύμα Σπανέ, που σε πήρε στην πλάκα και ο… Σαββίδης και έβγαλε και ανακοίνωση να σε υποστηρίξει τάχα, μετά από τη δημόσια έκθεση των παραπόνων σου, για το ακυρωθέν γκολ του Λημνιού)! Για να μην κουράζεσαι Πρόεδρε, ο Γκουρμπούνωφ έπεσε παράλληλα προς τη μπάλα και όχι κάθετα προς αυτήν, ως όφειλε! Γιατί άραγε;

– Πέφτει πολύ… “μάτιασμα” Πρόεδρε από την Κούλα, σε Τερματοφύλακες και σε… Διαιτητές!..

    β.  Θέματα χρήζοντα προσοχής, στα εσωτερικά μας!

        (1) Παίκτες που να έχουν ήθος και να παίζουν για την Ομάδα! Να την α-γα-πούν και να παίζουν με πάθος, όπως συνέβαινε πάντα στην Ομαδάρα μας, Πρόεδρε! (Η υπόψη χθεσινή αποστροφή του νυν υπηρεσιακού μας προπονητή, Κου Βούζα, απολύτως ορθή)!

    (2) Ξένοι παίκτες και προπονητές, μεγάλης ΑΞΙΑΣ και ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ! (“Τρέλανέ μας” και πάλι Πρόεδρε! Φέρε μας πχ έναν… Τζιοβάνι, έναν… Καρεμπέ, έναν… Μέλμπεργκ, κλπ)!..

    (3) Ύπαρξη ενιαίου συνόλου, ήτοι καθιέρωση μιας βασικής 11άδος, με συγκεκριμένες κατά καιρούς επιβαλλόμενες αλλαγές! Φέτος, κάθε Κυριακή, είχαμε και μια άλλη, μια διαφορετική 11άδα! Δεν υπάρχει αυτό! Με κούρασε αυτό Πρόεδρε, αν δεν με εκνεύρισε! Ο “Χαμερπής” και ειδικά ο “Ουτιδανός τα είχαν πάρει στο υπόψη θέμα Πρόεδρε, με τον Πάουλο Μπέντο!..

Πρόεδρε!

– Προσωπικά Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα με την μεγάλη σου αγάπη έχεις, μέχρι τώρα, προσφέρει στην κορυφαία Ομάδα της χώρας μας και μάλιστα μέσα από τόσο βρώμικο πόλεμο που υπέστης και υφίστασαι!.. Έγραψα σχετικά στο άρθρο μου, με τους Διεθνείς Τίτλους της Ομάδος μας, συνολικά σε όλα τα αθλήματα! Αλλά και για να μην παρεξηγηθώ φίλοι, σπεύδω να γράψω… Πρόεδρε, πως:

                                                                 Ο ΘΡΥΛΟΣ ανήκει στο λαό Του“!..

                                                                                                – / – 

– Θέλω να συγχαρώ τον Κο Γιαννακόπουλο, (τον αδελφό του Παύλου, ξεχνάω το όνομά του), που μετά τη νίκη χθες του σωματείου του, επί του ΘΡΥΛΟΥ, ερωτηθείς, απάντησε: “Μια νίκη επί του Ολυμπιακού είναι πάντα μεγάλη νίκη”! Γι΄αυτό οι Αφοι Γιαννακόπουλοι ήσαν μεγάλοι παράγοντες!.. Διότι αναγνώριζαν πάντα το Όνομα, τη Δυναμική και το μέγεθος του λαοφιλέστερου και πολυτιτλούχου ελληνικού σωματείου, της αγαπημένης μας Ομάδος, της Ομάδος του “Μεγάλου Λιμανιού!..

– Ο ΜΠΑΟΥΚ κυρίως, όσο θα παίζει για ένα, άντε δύο, παιχνίδια κάθε χρόνο, αυτά δηλαδή με το ΘΡΥΛΟ μας, και όσο θα έχει παίκτες αλήτες, ήτοι “στυλ” Πέλκα, παλαιότερα Λεοντιάδη, κλπ, θα παραμένει πάντα Ομαδούλα και δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει το… 3ο του Πρωτάθλημα !.. Το ίδιο ισχύει και με την Κούλα και θα με θυμηθούν και αυτοί, ό,τι και να κάνουν στο… παρασκήνιο!..

– Τέλος, προς τους βάζελους, μισθωμένους πράσινους δημοσιογράφους, του πράσινου Αλαφούζειου “ΣΚΑΪ” και συγκεκριμένα της εκπομπής Kick Off! “Ρε παλληκάρια 2ο χρόνια που σας καθαρίζαμε με 3άρες, 4άρες κλπ, με παικταράδες σαν τον Ριβάλντο, τον Τζιοβάνι, τον Καρεμπέ, τον Μιραλάς, τον Ιμπαγάσα, τον Ζέτεμπεργκ, τον Ζε Ελίας, τον Καστίγιο, τον Γκαλέτι, και άλλους τόσους, όπως πχ τον Τζόλε, κλπ, ένας Τζόλε που έχει πιο πολλά πρωταθλήματα από την Κούλα, από τη διαιτησία χάνατε; Φέτος με το Σιδηρόπουλο, τον “δικό” σας, τον καλύτερο της βρώμικης… “Εξυγίανσης” σας, που σας έδωσε και ανύπαρκτο… πέναλτυ, πώς και φάγατε 3 στο Φάληρο, ρε παλληκάρια”; STOP “Ξέρετε πώς από το 2005, έως και σήμερα, στη Λεωφόρο, (τί ακούω, την γκρεμίζει ο βάζελος Κος Τσίπρας / προσέξτε μην γίνει ο… Γρανίτσας σας), μας έχετε νικήσει μόνον 2 φορές”;

  • Αϊ σιχτίρ ρε… σάπιοι, που ακόμα μυρίζετε βρώμικα, μπαγιάτικα… λουλούδια!..
  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ – ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΑΝΔΡΩΝ, ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΦΕΤΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ “ΛΙΓΚ ΑΠ” ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ!.. ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!..
  •                                                     “ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ“! 
  •                                                                                        – / –
  •                                                                               ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                   “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                            – / –

 

ΥΓ. Χακάν, …  φιλάκια!..

 

                                                                                            – / –