27 “ΤΣΙΟΥ”!..

1.O Τραμπ, στο προκύψαν θέμα με τον Χάρυ και την Μέγκαν, τάχθηκε εμμέσως με την Βασίλισσα, την οποία χαρακτήρισε «σπουδαία Ηγέτιδα», δηλώνοντας παράλληλα και τον σεβασμό του στο πρόσωπό της! Καταλάβατε μήπως τώρα, ποιος ή καλύτερα ποιά είναι το Νο «1» ηγέτης στον Πλανήτη μας;

2. – «Θα κτυπήσουμε»! – «Και αν χάσετε»; – «Δεν θα χάσουμε»!.. Πού ακριβώς ρε «Συριζαίοι» είναι η… υποτέλεια Μητσοτάκη, στην οποία αναφερθήκατε;

– Ο Τραμπ όμως και οι φίλοι Αμερικανοί οφείλουν να γνωρίζουν πως σε περίπτωση τ/εισβολής στην Ελλάδα, η χώρα μας θα στραφεί στην Ρωσία, για πολιτικο-στρατιωτική βοήθεια, όπως σας το έχουμε ήδη γράψει και μάλιστα είχαμε εισηγηθεί στον «Μητσο» να το θέσει στον Α/Πρόεδρο! «Δεδομένοι ναι, ορθόν, αλλά, κλπ, κλπ, κλπ»! Θα το θυμάστε!..

– Πιστεύουμε πως και αυτήν την παραπάνω επισήμανση, ο Μητσοτάκης την έθεσε στον Τραμπ και(!) στις Η.Π.Α.!

– Ο Ε/Π-Θ στις Η.Π.Α. στάθηκε στο ύψος της Ιστορίας της Φυλής μας και –κατά πως φαίνεται- έθεσε / είπε / ενημέρωσε για τα πάντα που του είχαμε εισηγηθεί εδώ να πει, να ζητήσει από τον Τραμπ, κλπ. (Και ακόμα παραπάνω)!..

3. Νέος Γενικός Δντης ΕΛΙΑΜΕΠ: Παγουλάτος! (Γιός του γνωστού Παγουλάτου, με τα βιβλία; Μάλλον «ναι»)! Χαιρετίσματα Κε Ντόκε!..

4. Γιατί το Ίδρυμα «ΜΠΟΤΣΗ» γλείφει συνεχώς το ελληνικό πολιτικό «Σύστημα»; Και πάλι φέτος βράβευσε τους «ΣΟΡΙΤΕΣ» και γενικώς τους αριστερούς μόνον και πάντα δημ/φους! Τί είδους… κοπρολαγνεία είναι αυτή; Και ο «Αρχι-Σορίτης» «κρυφο συμπαθών-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ» Παυλόπουλος (με τον δικηγόρο ΣΥΡΙΖΑΙΟ γιο του, να είναι «Κοράκι» εισπρακτικών εταιρειών), ήταν εκείνος που… έδινε / που… έδωσε τα βραβεία!..

5. Η Χούντα Πούτιν «έστειλε σπίτι του» τον Μεντβέγιεφ! Ο σύγχρονος αυτός Ρώσος… Ναπολέων και Μαρά μαζί, συνεχίζει στην εξουσία της Ρ/Ομοσπονδίας, χωρίς να «του καίγεται καρφάκι» για… «Δημοκρατίες» και… «πράσινα –κατ’ αυτόν- άλογα»!..

6. Το 1948, το 30% του αποκαλούμενου «ΔΣΕ» ήσαν Σλαβομακεδόνες, όπως και το 45% των Μαχητών του!

7. Το ίδιο έτος, η 3η Ολομέλεια της ΚΕ/ΚΚΕ με το σχέδιο «Λίμνες» πρόβαλε την δημιουργία Κομμουνιστικού Κράτους, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, η οποία ακολούθως θα ενωνόταν με την Γ/Β!

8. Στην 5η Ολομέλεια της ΚΕ/ΚΚΕ, στις 30-01-1949, αποφασίστηκε η οριστική παραχώρηση / απόσχιση της Μακεδονίας μας!

Μήπως τώρα καταλαβαίνετε τα… πάντα που έκανε ο… «ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ», μέχρι και το γιατί επελέγησαν οι… Λίμνες των Πρεσπών, για την υπόψη ομώνυμη -ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ- συμφωνία, με τους Σκοπιανούς;

9. Ο Λαυρεντιάδης, με ρωτάτε, αν είχε σχέσεις (η μορφή τους «συζητείται»), και αν «ναι» γιατί, με τους Σαμαρά, Κικίλια, Μπεχράκη, Αρτεμίου, Παππά και Πετσίτη!

– Απαντώ!

α. Το ερώτημα έπρεπε να τεθεί αντιστρόφως! Δηλαδή, αν όλοι αυτοί, όπως και άλλοι πολιτικοί και μη, είχαν σχέσεις με τον Λαυρεντιάδη!

β. Ναι είχαν άπαντες! (Διαφορετικής, βεβαίως,… υφής ο καθείς)!..

γ. Το «γιατί» είναι απλό! Ο Κος Λαυρεντιάδης είναι ΕΒΡΑΪΚΗΣ καταγωγής, με πολλά και δυνατά (εβραϊκά και μη) «Κονέ» παντού στον Κόσμο και κυρίως στις Η.Π.Α.!..

10. Στη Συκαμιά της Λέσβου οι ΤΕΔ σχεδιάζουν (αρχικά) να αποβιβάσουν μια Ταξχία(-), ήτοι 2 Τάγματα!

– Με βάση το βρετανικό τριαδικό σύστημα υπολογισμού / μετρήσεως, πρόκειται για 540 άτομα, τα οποία «περνάνε» με 16 βάρκες!

– Το αν αυτοί θα είναι Κομάντος ή Πεζοναύτες, βρείτε το εσείς!

– Ο τρόπος απόβασης, κλπ, δοκιμάστηκε με μετανάστες, προ μηνών στην περιοχή αυτή του… Μυριβήλη!..

11. Επειδή έρχεται και η επέτειος των Ιμίων, όπου ο τότε ΥΠΑΜ μας (συγχωρεμένος πια) Γεράσιμος Αρσένης «έπαιξε» βρώμικο ρόλο! (Του ζητήθηκε εγκαίρως να «πατηθούν» στρατιωτικά και οι 2 βραχονησίδες «ΙΜΙΑ» και το αρνήθηκε)! Ήταν «κολλητός» και συμμαθητής στο «ΜΙΤ» του τότε Α/ΥΠΑΜ του Κλίντον, Ουϊλιαμ Πέρυ και δεν θα μπορούσε ποτέ να του αρνηθεί το «ισοδύναμο τ/τετελεσμένο», το οποίο και συνέβη, με το να «πατήσουν» μετά οι ΤΕΔ την Δυτική Ίμια, κλπ, κλπ, κλπ! (Απολύτως βρώμικος ήταν και ο ρόλος του τότε Α/ΓΕΣ Βούλγαρη ή «Δράκου της Θήβας»)!..

«Κολλητός» και Όργανο των «Διεθνών Εβραίων» στην χώρα μας ο Αρσένης, η «Μασωνάρα», όπως τον έλεγαν πολλοί μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. (θα θυμάστε ότι ήταν και υποψήφιος για την Αρχηγία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάποια στιγμή, κλπ) με αποτέλεσμα η σύζυγός του Κατσέλη να παίξει αργότερα στην χώρα μας, με τον περίφημο… «Νόμο» της, κύριο ρόλο στα χρόνια των «Μνημονίων», ενώ σήμερα ο γιός τους να είναι βουλευτής του «ΜΕΡΑ 25» (… τυχαίως στο Κόμμα του Αρχιπράκτορα του Σόρος, «Γιάνης») και να θέλει για ΠτΔ… μετανάστρια!.. (Ούτε καν… Μετανάστη)!.. Καταλαβαίνετε!..

– Και επειδή ακούμε κάποιες πολιτικές και μη λινάτσες, όπως τον Κο Παππαχλιμίτζο ή… «Χλιμίτζουρα» (δημ/φος προσκείμενος σήμερα στη ΝΔούλα), να λένε πως τότε οι ΕΕΔ δεν ήσαν έτοιμες”, κλπ, γράφουμε, αμέσως παρακάτω, και να το θυμάστε ΟΛΟΙ σας: (Αν δεν πιστεύεται ρωτείστε τους… Τούρκους)!.. 

Οι ΕΕΔ ήσαν ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ και ο Ε/Στόλος είχε περικυκλώσει τότε στην περιοχή τον αντίστοιχο τουρκικό και τα πάντα ήσαν θέμα του να δοθεί η δγη «ΠΥΡ»! Αν εδίδετο, θα ξανακούγαμε για Τουρκία, μετά από τουλάχιστον  50 – 100 χρόνια!

Αυτό όμως δεν το ήθελαν ούτε οι Αμερικανοί και κυρίως ο Τουρκόφιλος Κλίντον (ο οποίος είχε σχεδιάσει, δια των Υπηρεσιών του, μαζί με τον Χόλμπρουκ, τις «γκρίζες ζώνες»… και όσα ακολούθησαν και στην χώρα μας και στην “γειτονιά” μας, έως που ανέλαβε ο… Τραμπ την Προεδρία στις Η.Π.Α.), ούτε η κάστα των προδοτών -Οργάνων τους- πολιτικών και στρατιωτικών στην Ελλάδα, σαν τον Σημίτη, σαν τον Αρσένη, σαν  τον Πάγκαλο, σαν τον Βούλγαρη / «Δράκο της Θήβας», που άλλαξε ως Α/ΓΕΣ, μέχρι και τον Ατομικό του Φάκελό, κλπ και σίγουρα οι Τούρκοι!..

Ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Κος Λυμπέρης ήταν μια ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΑ, που όμως ήταν βαθιά «ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ», «ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ» και κυρίως «ΒΑΘΙΑ ΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και ανέμενε δγές από τον… άσχετο και φερόμενο -δυστυχώς- ως Όργανο ξένων δυνάμεων τότε Π-Θ Σημίτη, έχοντας δίπλα του ανώτατη στρατιωτική ηγεσία, αποτελούμενη από οχιές και πιράνχας !.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!..

[Είναι μεγάλο «ΚΡΙΜΑ και ΑΔΙΚΟ», που δεν ζει ο άλλος ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, «ΓΑΤΟΣ» στον δικό του τομέα, ο Ναύαρχος ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ώστε σήμερα και «εν όψει» τυχόν συζητήσεως και(!) των «γκρίζων ζωνών», κλπ, μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, στην Χάγη, όπως δυστυχώς φημολογείται, να μιλούσε και να… ακύρωνε αρκετούς και κυρίως τα ανθελληνικά τους σχέδια]!..

Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΞΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΜΕΤΡ» / «ΓΑΤΟΣ» ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ… ΤΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΚΟ, ΑΠΛΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΤΑΝ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ (ΠΡΕΒΕΖΑ)!..

Τις επόμενες ημέρες θα σας γράψουμε ΑΚΡΙΒΩΣ, τί είχε γράψει τότε και η 17Ν για τα Ίμια, ως ιστορικό… «δώρο» για εσάς, φίλοι αναγνώστες!.. (ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, Β’ ΓΕΝΙΑΣ)!..

– Όσο για το τότε ΠΑ.ΣΟ.Κ., απόντος και του Αρχηγού του, ο οποίος «έπνεε τα λοίσθια» στο Ωνάσειο (πουτάνα Τσιλλέρ, μόνον έτσι θα μας «κτύπαγες», μαζί με τον Κλίντον), είχε πλήρως αλωθεί, από πολλά… «περίεργα» στοιχεία, τα περισσότερα των οποίων «πέταξαν τις μάσκες» τους αργότερα!..

– Ποιά ήσαν όμως αυτά τα στοιχεία;

Ήσαν όλοι αυτοί και… αυτές, που έμειναν γνωστοί ως «Σημιτικοί», όλοι αυτοί που πολέμησαν, όντες οι περισσότεροι ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, την έννοια της Πατρίδος φανατικά, την έννοια της Θρησκείας μας, κλπ, κλπ, κλπ, αυτοί που σήμερα (οι 9,5… στους 10!!!) είναι «μέσα» στον «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»!.. (Τυχαίως! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

– Όταν μίλαγες για Πατρίδα τότε στο ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί, σου «κολλάγανε» την «ταμπέλα» του ΦΑΣΙΣΤΑ (του «κρυφο-Δεξιού» «στην καλύτερη»), σε συκοφαντούσαν και σε «πέταγαν», έχοντας πια και(!) την κυριαρχία στο Κόμμα!..

– Η τακτική τους αυτή δεν σας θυμίζει τον «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», των 4,5 ετών διακυβερνήσεως (Ιαν. 2015 – Ιούλιος 2019), που χαρακτήριζε «ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ», όποιους Έλληνες και Ελληνίδες είχαν άλλη άποψη απ’ αυτόν;

12. Είπαν! / ΡΤΕ: «Τα σύνορα χαράσσονται με αίμα»!

13. Ασφαλώς και δεν είναι μόνον η ΤΠΑ, αλλά και το ΤΠΝ, το οποίο αντιμετώπισε προβλήματα… δομικά(sic) και υποχρεώθηκε να κάνει… συμβιβασμούς (sic)! Δείτε παρακάτω μερικά… ονόματα που υπηρετούν σήμερα στο ΤΠΝ!

α. Αρχιπλοίαρχος Αϊκούτ ΜΑΝΙΟΓΛΟΥ: Είχε συλληφθεί για την «στρ-κή κατασκοπεία». / Δκτης περιοχής «Μ. Θάλασσας», … νομίζω!.. Είχε συλληφθεί και στις 15-07-2016!!!..

β.  Πλοίαρχοι Σαμί ΓΙΟΥΚΣΕΛ – Μεχμέτ Τζεμ ΟΚΙΑΙ: Είχαν συλληφθεί για την «ΒΑΡΙΑ». / Ο 1ος δεν συμμετείχε στα… αμαρτωλά «Σεμινάρια», ενώ ο 2ος όντας στις Φυλακές της Μαλάτιας (Μελετινή), εξεδήλωσε και καλλιτεχνικό… πνεύμα, … καταληφθείς από ανάλογο… οίστρο και έγραψε μυθιστόρημα, με τον τίτλο «Kapı»! Μετά την 15-07-2016 κλήθηκε εσπευσμένα στο ΤΠΝ, όπου σήμερα είναι Δντης «Επχσεων – Σχεδίων και Οργανώσεως», αν δεν απατώμαι!..

γ. Αρχιπλοίαρχοι Οζντέμ ΚΟΤΣΕΡ (Δκτης ΣΝΔ) – Μπαϊμπάρς ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΑΤΑΪ – Οντέρ ΤΖΕΛΑΛΙ – Αϊχάν ΓΚΕΝΤΙΚ και Τουρκέρ ΚΟΤΣΠΙΝΑΡ (Στη Φυλακή αυτός «κτυπήθηκε» από καρκίνο στους λεμφαδένες): Είχαν όλοι τους συλληφθεί για την «Βαριά»!..

– Οι Αξκοί αυτοί, οι οποίοι ήσαν στις Φυλακές του Χασντάλ, στην Πόλη, είχαν μετονομάσει τις Φυλακές, σε: «TCG Hasdal TD-134»!.. Καταλαβαίνετε!..

– Ο Πλοίαρχος Γιαλτσίν ΟΖΚΙΟΥΤΟΥΚ είχε συλληφθεί για την «στρ-κή κατασκοπεία»! Είχε κατηγορηθεί πως είχε πει ότι θα διαβίβαζε άκρως απόρρητες πληροφορίες σε φίλο του στην Ελλάδα! Τοποθετήθηκε στην «3ο Στολίσκο Πλοίων Εφόδου»!

– Ο Αρχιπλοίαρχος Ιλκέρ ΟΖΚΑΝ είχε συλληφθεί για την «Στρ-κή Κατασκοπεία»! Σήμερα είναι στον 4ο «Στολίσκο Πολεμικών Πλοίων», ενώ, ως Πλοίαρχος, διετέλεσε Κυβερνήτης της Φ/Γ «ΓΙΑΒΟΥΖ».

– Ο Πλοίαρχος Γιαβούζ ΚΙΛΙΤΣ, ο οποίος είχε βγει από τα ερείπια, μετά τους σεισμούς του 1999, και ο οποίος μάλλον ήταν ύποπτος για… ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, που απασχόλησαν τις ΤΕΔ και το Κράτος!.. Αχαχαχαχαχαχα! Είχε απολογηθεί από την Ρώμη / ΝΑΤΟ, όπου υπηρετούσε, ενώ δικάσθηκε σε 16 χρόνια Φυλάκιση. Είπε την περίφημη φράση: «Μας θάβουν ζωντανούς»! Τελικά έμεινε 2 χρόνια στη Φυλακή, ενώ είχε παραιτηθεί, από μόνος του!.. Όταν αποφυλακίστηκε, η 4χρονη τότε κόρη του Ντουρού, του είπε: «Μπαμπά μην ξαναφύγεις»!..

– Τώρα, μήπως, κάποιοι εισέτι δύσπιστοι, καταλάβατε γιατί η 15η Ιουλίου, του 2016, ήταν ΚΑΙ(!) «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», για τις ΤΕΔ;

ΟΚ! Για την ΤΠΑ βρέθηκαν οι «κολλητοί» τους Πακιστανοί! Για το ΤΠΝ όμως πού θα έβρισκαν οι Τούρκοι… «κόσμο», αφού οι Πακιστανοί “ναυτικά” είναι “για τα σκυλιά”, μη έχοντας ουσιαστικά… θάλασσα και έχοντς κατασκευάσει, στο Καράτσι, ένα (και μοναδικό) τεχνητό λιμάνι;

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί «φόρμουλα» να γυρίσουν «πίσω» και πάρα πολλοί Αξκοί και Υπξκοί του ΤΠΝ, αφού και ο Κλάδος αυτός (ΤΠΝ) είχε σχεδόν… «αδειάσει»!.. Φανταστείτε, σε ό,τι αφορά τους ανωτάτους του ΤΠΝ, πως μόνον μέσα σε 3 χρόνια, από το 2015, έως και(!) το 2017 είχαν «καθαριστεί»(!) 25 Αξκοί!..

14. 28 Μ/Κ Ταξ-χία

α. Η 28η Μ/Κ Ταξ-χία (Τσάνκιρι, μετά το «Κίνημα» του 2016) έχει ασκηθεί στο… αντικείμενο που είναι η «Κύρια Αποστολή» της / καταλαβαίνετε / (και) στο περιβάλλον του Β. Ιράκ, όταν είχε μεταφερθεί στην Σιλώπη!..

β. Η Υδκση της 28ης Μ/Κ Ταξ-χίας, πού είναι άραγε σήμερα; Ξέρετε;

γ. Σχεδόν η μισή Ταξ-χία (περίπου 280 άτομα) είχε κατηγορηθεί, για συμμετοχή στο «Κίνημα» του 2016! Ανάμεσά τους βεβαίως ήταν και στελέχη του προϊσταμένου της Σχηματισμού, του 4ου ΣΣ, του πιο κρισίμου ίσως Σχηματισμού ιστορικά στην Τουρκία, σε ό,τι αφορά πάντα το πολιτικό καθεστώς της χώρας αυτής!.. Να πούμε εδώ ότι αυτό συνέβαινε, όταν το 4ο ΣΣ και η 28 Μ/Κ Ταξ-χία στρατωνίζονταν στο Μαμάκ, στην Άγκυρα.

15. Τώρα που ο Τ/ΥΠΕΣ Σουλεϊμάν Σοϊλού μας… δικαίωσε, δηλώνοντας πως η Τ/Κ-Β αναμένει σεισμό 7,5 R στην Πόλη, τι έχετε να πείτε ρε… λαμόγια; Από πότε γράφαμε εδώ για τους Ιάπωνες επιστήμονες και τις σχετικές δηλώσεις τους;

16. Όταν ο «ΕΛΛΗΝΑΣ» είχε γράψει ολόκληρο άρθρο, με επιχειρήματα, για το τί θα έπρεπε να κάνει η Κ-Β μας, λόγω Τουρκίας, ως ενέργειες απέναντι στον λαό μας, κλπ, πάλι κάτι λαμόγια μας είχαν στείλει… ύβρεις, και πολλά άλλα!..

– Τώρα, όπως βλέπουμε και ακούμε στα Κανάλια, άρχισαν να μιλάνε, σχεδόν όλοι (σιγά – σιγά, αλλά μιλάνε), για «προετοιμασία της κοινής γνώμης, για όλα τα σενάρια», κλπ, κλπ, κλπ!.. Ρε ουστ!..

17. Το ότι ο νεαρός «μαθητής» του ΕΠΑΛ, στη Θεσσ-νίκη, είναι Αλβανός Β’ γενιάς (Νέο-Έλληνας / πες το Κα… Ιατρού του «ΣΚΑΪ» και μην λες… «άλλης κουλτούρας» και… παπαριές) ασφαλώς και έχει τη σημασία του, όπως και –κυρίως- η φράση του «θα σας κάψω» (την χρησιμοποιούν συγκεκριμένοι… «κύκλοι» στην ημεδαπή και στα Βαλκάνια / Αλβανία κυρίως), που «προδίδει» πολλά, μέχρι και -τυχόν- (… εκπ-κή) εμπλοκή του και σε άλλα… «κόλπα», δεν είναι το πρόβλημα! (Πχ Αλβανο-Κοσσοβάροι έκαψαν την Πελ-σο, στα τέλη της 10ετίας του 2000).

Το πρόβλημα είναι η διάλυση της «Ελληνικής Παιδείας» ή αλλιώς το «μαύρο» προδιαγραφόμενο μέλλον της, σε σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, όπου φοιτούν πια ελάχιστα Ελληνόπουλα, και πολλοί Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αφρικανοί, κλπ, κλπ, κλπ, διάλυση που ΠΡΟΣΟΧΗ συμβαίνει σε μια χρεοκοπημένη και καθημαγμένη χώρα, στην οποία, ιδίως ο διεθνιστικός «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», καλλιέργησε την εικόνα, ότι μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει και να μην έχει επιπτώσεις!..

(ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ “ΑΓΓΙΖΩ”! ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΩϊΜΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ)!..

Είναι γεγονός ότι ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΞΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ… ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ –ΚΗ -ΚΟ», του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»!..

Σε ό,τι αφορά επίσης το τάχα «παιδάκι» στο Μενίδι με το σκαμπίλι του… Μπάτσου, κλπ, «μην το ψάχνετε»!.. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική*!..  Απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ, ΤΗΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟ και ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥΣ «ΛΑΘΡΟ», ΞΕΝΟΥΣ, ΚΛΠ, ΤΟΥΣ «ΠΟΛΥ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ» ΤΟΥΣ «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ», «ΚΡΥΦΟ-ΣΟΡΙΤΕΣ» ΚΑΙ «ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ» ΘΕΣΗΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΗΣ ΝΔ!..

Σε ποιά… πολιτισμένη, σε ποιά… ομαλή χώρα, παιδιά Δημοτικού θα έβαζαν άλλο… παιδάκι να γλείψει λεκάνη τουαλέτας; Δεν ακούσαμε τίποτα… γνώμες και απόψεις, για το περιστατικό αυτό!..

– Γιατί δεν μας λένε ποτέ τα Κανάλια την εθνικότητα, καταγωγή, κλπ, πχ των παιδιών αυτών, ληστών, φονιάδων, «μπαχαλάκηδων», κλπ, κλπ, κλπ, αλλά μόνον όταν πρόκειται για Έλληνες; Για πείτε μου!.. (Αφήστε τον “Νόμο ΣΗΜΙΤΗ”, κλπ, ως αντιτεινόμενη απάντηση, αφού, όταν πρόκειται για πραγματικούς Έλληνες, μονίμως καταστρατηγείται)!..

– Τέλος, απαντώ στο «πώς» ο παλιός ΝΔούλης Θ. Τσούχλος (Το!!! Λαμόγιο) έγινε Πρόεδρος της ΟΛΜΕ! Διαβάστε:

Στην Ελλάδα του «σήμερα», δεν υπάρχει «Λαμόγιο» που να μην έχει… εξέχουσα θέση, λεφτά, κονέ, κλπ, κλπ, κλπ!.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!.. Αυτός είναι ο κανόνας!..

* Πότε θα πάρετε τα όπλα από τους… «Ρομά» και κυρίως από τους  Αλβανούς και Βουλγάρους Γύφτους και γενικά πότε θα «καθαρίσετε» το Μενίδι, κλπ;

Ποιος Κε Χρυσοχοϊδη σκότωσε (επί «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»), σε εκείνη την σχολική γιορτή, με αδέσποτη, εκείνο το αγόρι, που ήταν και γιος Δασκάλας του ίδιου Σχολείου; Γιατί δεν «βγήκε» ο δήθεν «παντελονάτος» Γύφτος να πει αντρίκια, ότι «εγώ είμαι ή –έστω- εγώ ήμουν ο δολοφόνος», κλπ;

Ξέρετε και άραγε ασχολείστε με την Ψυχολογία του κάθε φορά στόχου σας; Αυτό το απαιτούμε από εσένα Κε νυν Υπουργέ, που έδειξες ότι είσαι Επαγγελματίας!..

ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» και ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ «ΟΜΟΡΟΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΩΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!..

Όσον αφορά τον «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» η «ΕΛΑΣ» είναι ιδεολογικός ΕΧΘΡΟΣ του, και η πολιτική της «αναλογικής συμπεριφοράς» της Αστυνομίας, είναι ακολουθούμενη διεθνής πολιτική «ψαγμένης» προπαγάνδας εναντίον της κάθε Αστυνομίας στην ΕΕ, και συνεπώς και στην χώρα μας!

Για πείτε μου κάτι! Πόσο «αναλογική» είναι η «συμπεριφορά» της Αστυνομίας πχ στις Η.Π.Α., απέναντι σε κάθε είδους και μορφής παρανομία, έγκλημα, κλπ, και επί των 2 “Κομμάτων Εξουσίας”; Πόσο είναι πχ στην Αγγλία, πόσο στην Γαλλία, κλπ;

18. Δεν φταίει ο Φοίβος ο… ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, που μέχρι πρότινος, ο Κος αυτός δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει όχι μόνον την μούρη του, αλλά ούτε και το επώνυμό του!..

– Ο Κος αυτός ξέρει ότι την Ευρώπη την κυβερνούν οι Αριστεροί, όπως και την Ελλάδα, ανεξαρτήτως του αν την χώρα μας την κυβερνά σήμερα η ΝΔ, η οποία και αυτή, όπως… «αρχίζει να χαράζει», μοιάζει να είναι μια εναλλακτική μορφή, προτιμότερη βεβαίως, από τον ακραίο «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ» και συνεπώς «ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ» «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» (!..) και έτσι «πουλάει» Αριστεροσύνη, αφού ΘΕΟΣ του είναι και μόνον το «ΧΡΗΜΑ» και η «ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ»!.. Ο Δεληβοριάς ξέρει ότι η Αριστερά και μάλιστα η … «Ριζοσπαστική», ήτοι η πιο ακραία, κλπ, εξουσιάζει την Ελλάδα, από την Μεταπολίτευση, έως σήμερα, και ιδεολογικά και ασκώντας τρομοκρατία (φανερή – κρυφή), «μπούλινγκ» και κάθε είδους βία και έτσι… “ποντάρει” σ΄αυτήν!

Ποιός φταίει λοιπόν, θα με ρωτήσετε, αφού δεν φταίει αυτός, για τα όσα λέει, ο… Κος αυτός!.. Απαντώ, όχι όμως γενικότερα, αλλά… ειδικότερα! Διαβάστε!

Φταίει η λεγόμενη «Χεσμένη ή Σκατιάρα Δεξιά», κλπ, η οποία το 2010, αν δεν σφάλλω, τον κάλυψε (διότι είχε πλαστογραφήσει χαρτιά για να μην υπηρετήσει και έπρεπε να είχε πάει Φυλακή) και τον «έβγαλε λάδι»! Είχε γίνει ολόκληρη προανάκριση, κλπ, στο ΓΕΕΘΑ, και ο Κος αυτός, για να καταλάβετε, όταν είχε έλθει για να καταθέσει, κάποιοι «Διευθυντάδες», δεν ήθελαν να… μαθευτεί ούτε το ποιός ήταν αυτός που μπήκε στην Δνσή τους, λες και είχαν εισέλθει στελέχη ΜΥ, κλπ ή -για να μην τους αδικώ, κάτι που δεν νομίζω- λες και είχε “εισέλθει” στον χώρο τους… λέπρα!..

Έτσι, ο Κος αυτός, και(!) «έπιασε και τα τέτοια του» φεύγοντας (ΑΘΩΩΘΗΚΕ) και(!) δεν υπηρέτησε (ήταν τότε με το μεγάλο σκάνδαλο όλων αυτών –κυρίως επωνύμων- που  φέρονταν να είχαν πληρώσει γιατρούς, δικηγόρους, κλπ, ώστε να μην υπηρετήσουν)  και σήμερα «βγάζει και γλώσσα», αφού σας εξήγησα!.. «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ», που λέγαμε πιο πάνω!..

Καταλάβατε τώρα γιατί έχει μεγάλη… γλώσσα και έφτασε πχ στο σημείο να αποκαλεί «Αρχιδόφατσα» (έστω και με αποσιωπητικά, μετά τα 3 πρώτα γράμματα της λέξεως) τον Άδωνη ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, αυτός ο ανθρώπινος… εμμετός;

19. Ο Πούτιν «παίζει τα ρέστα του» με τον Σαββίδη, το Όργανό του στην χώρα μας, που τον έστειλε στην Ελλάδα, ακριβώς γι΄ αυτό! Για ποιό; Μα «για να χωρίσει την Ελλάδα στα 2», που / όπως ακούμε τώρα τα διάφορα παπαγαλάκια του να λένε! (Μετά την εισήγηση της Επιτροπής, κλπ, για υποβιβασμό των ΜΠΑΟΥΚ και ΜΠΑΟΥΚ Β’ ή ΞΑΝΘΗΣ)!..

Γι’ αυτό:

  – Τάχθηκε «ανοικτά», και από την 1η στιγμή, υπέρ του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», ο οποίος «ξεπούλησε» την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας στους Σκοπιανούς και μάλιστα και εύκολα, μαζί με τον Π. Καμμένο!..

  – Δεν επέτρεψε στους Μπαουκτζήδες να κάνουν διαδήλωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

  –  Δεν επέτρεψε ποτέ να παιχθεί από τα μεγάφωνα της Τούμπας, το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ», αυτός ο μεγάλος… Έλληνας και δη Πόντιος!..

  – Δεν έκανε ποτέ ούτε μια δήλωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, αυτός ο… Έλληνας Πόντιος, που ενοχλήθηκε που τον απεκάλεσαν Ρώσο, τον… Ρώσο!..

ΕΠΙΣΗΣ! Γι’ αυτό δεν δικάσθηκε ακόμα: (Ενδεικτικώς αναγράφω τα παρακάτω)

Για το ότι εισήλθε με πιστόλι στο ματς, με την Ομάδα του δυστυχώς «Κολλητού» του Μελισσανίδη! («Δυστυχώς» για τον «Τίγρη», διότι ο Μελισσανίδης, ό,τι και να είναι και κυρίως… «Δκτης» της Κούλας, κλπ, αχαχαχαχαχαχαχα, είναι πάνω απ’ όλα «ΕΛΛΗΝΑΣ» / «ΒΑΘΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ»).

Για το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα,που πιάστηκε στην Κρήτη και όχι στην… Κορινθία!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

Για την… «τούρτα», με τα εκρηκτικά, στον Λουτσέσκου στην Ξάνθη!../ “Έκλασε πόκες” ο Ρουμάνος και την επόμενη χρονιά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Μπάουκ!.. 

Για τις φανερές και κρυφές… οικονομικές … «αλλαξοκολιές» του (δάνεια, κλπ) με τον «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»!

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΠΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ… αχαχαχαχαχαχαχαχαχα), ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, προ 1,5 έτη+, ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ/ΥΠΕΞ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΜΕΒΛΙΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ; ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ Ο ΡΩΣΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ; («ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ»)!.. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 2  ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ε/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!..

– Και έρχεται σήμερα να «πει» με τους κάθε μορφής «αγορασμένους» του, δημ/φους, βουλευτές, κλπ, («παίζοντας» το «παιχνίδι» των Τούρκων και των Ρώσων), ότι «θα χωρίσει την Ελλάδα στα 2», κλπ, απειλώντας έμμεσα και την Κ-Β του Κ.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, πως θα χωρίσει την χώρα μας στα Τέμπη, ώστε να διευκολυνθούν προοπτικά και τα… Σκόπια!.. Και γιατί θα το κάνει αυτό;

– Διότι βγήκε μια εισήγηση που δικάζει σε υποβιβασμό τον Μπάουκ και την Ξάνθη, επειδή ο Σαββίδης έχει αγοράσει, και ΤΟ ΞΕΡΕΙ(!), την Ξάνθη, γεγονός που αντιβαίνει τον θεμιτό ανταγωνισμό στο Πρωτάθλημα, κλπ, κλπ, κλπ! (Στη συνάντηση των 4 στην «Μ. Βρετανία» σαν να… αιφνιδιάστηκε και την μια έλεγε πως η γυναίκα του, κλπ, έχει τις μετοχές της Ομάδος, την άλλη έλεγε πως τις έχει ο ανηψιός του, όπου και τελικά «έκατσε η μπίλια», κλπ, κλπ, κλπ).

Και την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτή ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΠΑΟΥΚ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ» ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΔ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜ/ΦΟΥΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ, Ε/Φ («ΕΘΝΟΣ»), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΠΛΑΤΕΣ» ΤΟΥ «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ Π-Θ «ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ» ΚΑΤΕΣΤΗ Ο 1ΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ… ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ(!) Π-Θ ΠΟΥ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ 1/2 Ε/ΛΑΟ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ -ΤΕΛΙΚΑ- ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΙΟΥΣ (1Η ΦΑΣΗ) ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ (2Η ΦΑΣΗ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (3Η ΦΑΣΗ)!..

“ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ” ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, “ΤΖΑΜΠΑ” ΕΙΝΑΙ!..

– Και τώρα, έρχεται η «Σκατιέρα» ΝΔούλα και «βγάζει» Νόμο (με εντολή Μητσοτάκη), για να μην πέσει ο ΜΠΑΟΥΚ στην Β’ Εθνική, και… αποσχιστεί τάχα η… Μακεδονία μας, ενώ 1 εκ-ριο στα 100 θα του δώσει και τον φετινό τίτλο, για να ηρεμήσει υποτίθεται τους Μακεδόνες και… γλυτώσει και την… απόσχιση!.. Δεν έβαλε όμως ο Κος Π-Θ, ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» υποτίθεται του Κου ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ της ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗΣ ΕΥΠ, ΝΑ «ΜΠΕΙ» ΣΤΗΝ Θ4 ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΟΜΑΔΟΣ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Η «ΚΟΥΛΑ», ΤΑ «ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ», ΤΟ «ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ» ΓΙΑΤΙ «ΕΠΕΣΑΝ»; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ / ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ «ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ 9ΗΜΕΡΑ»; Ο «ΒΑΖΕΛΟΣ» ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ Ο… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ, ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π., ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕΩΝ;

Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η «ΒΕΚΙΑ ΣΙΝΙΟΡΑ» ΞΕΡΕΙΣ;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Ο Π-Θ ΚΟΣ «ΓΑΜΑΩ» ΕΙΣΑΙ; ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ! Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠτΔ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΑ»!..

ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! «ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»! ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ! ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ, «… ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ»!..

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ», ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ», ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ,  ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ… ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, «ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ»!..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Ο «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΤΌΛΜΗΣΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ Ο «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΙΜΙΑ; ΚΑΤΕΣΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗ» ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ «ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ»!..

-/-

20. Σε 35 ημέρες, αλλοίωσαν τη βαθμολογία για τα καλά!

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Σας έχω επισημάνει πως έχουμε πάρα πολλά να δούμε ακόμη και νομίζετε ότι παραμυθιαζόμαστε. Οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Ειλικρινά… Δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν! Κόλλησε μέχρι και το VAR τώρα, για να μετρήσει ένα γκολ του ΠΑΟΚ. Το μοναδικό, που έκρινε και την αναμέτρηση στη Λαμία. Υπάρχει μια συνεχόμενη εύνοια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που έτσι, συντηρείται στο -1 από τον Ολυμπιακό και φυσικά περιμένει το αυριανό ματς των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Ευελπιστεί σε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, ώστε με νίκη επί του Βόλου την Δευτέρα, να περάσει μόνος πρώτος.

Αυτό τους αγχώνει εδώ και καιρό και πιστεύω πως θαύμα είναι ήδη που ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Απορώ πως έχει γίνει αυτό δηλαδή, με όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας. Γιατί θα έπρεπε η βαθμολογία να είναι με τον Ολυμπιακό να έχει ένα προβάδισμα τουλάχιστον 6-7 βαθμών με αυτά που έχουμε δει.

Δεν είναι να μπεις στη διαδικασία λεπτομερειών. Είναι να καταλαβαίνεις τα βασικά. Στο Βόλο για παράδειγμα, ακόμη και αυτοί που επιβλέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, παραδέχθηκαν πως υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Ένα γκολ που δεν μέτρησε και το είδαν οφσάιντ. Μαζί με το πέναλτι στον Ελ Αραμπί φυσικά.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γίνει… λάθος και να αδικηθεί. Θα μετρήσει όπως και να ‘χει το γκολ του με τη Λαμία, έτσι για να μην μείνει και άλλο πίσω στη βαθμολογία. Θα πάρει το πέναλτι με το οποίο θα νικήσει την ΑΕΚ και ας έχει γίνει επιθετικό φάουλ νωρίτερα. Αφήνω εκτός τις φάσεις για τα πέναλτι που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ. Έτσι είναι… Δύο πόντοι εξτρά με δώρο στη Λαμία, άλλοι δύο με την ΑΕΚ. Υπολογίστε και τους δύο που έκοψαν από τον Ολυμπιακό στο Βόλο, πως τα βλέπετε αυτά; Να μην ανοίξουμε και κουβέντα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι;

Υπάρχει το τελευταίο διάστημα λοιπόν, αλλοίωση πρωταθλήματος; Για 35 ημέρες κατάσταση μιλάμε, έτσι για να τα έχουν και φρέσκα στο μυαλό τους. Τα βλέπουν νορμάλ τα πράγματα; Δεν πιστεύω φυσικά…

Όλοι τη γνωρίζουν την αλήθεια και αυτή ήθελε τον Ολυμπιακό μπροστά με αέρα στη βαθμολογία. Για να είναι και το απόλυτο φαβορί. Και εδώ τώρα, έχουν φτιάξει άλλο παζλ. Σου λέει να φύγουν δύο βαθμούς μπροστά αυτή την αγωνιστική, να γίνει και… μαγείρεμα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να πάνε στα πλέι οφ με άλλον αέρα. Εκεί που φυσικά για ευνόητους λόγους δεν θέλουν τον Άρη. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και εκτιμώ πως το διαπιστώνετε με το παραμικρό. Βάλτε κάτω τα δεδομένα, δείτε τι συμβαίνει και εύκολα θα συνειδητοποιήσετε γιατί πιστεύουν πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Μπήκε μπροστά σε αυτή τη διαδρομή και δεν κάνει πίσω ούτε… λεπτό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πλήρη εικόνα για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και έδειξε τις προθέσεις του στη συνάντηση του Big-4. Μιλώντας με στοιχεία και έχοντας και προτάσεις, όχι με… αερολογίες. Ακολούθησε μια σκληρή ανακοίνωση των Πειραιωτών το βράδυ της Πέμπτης και με αφορμή όσα είχαν γίνει στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ. Πάλι ενοχλήθηκαν οι γνωστοί… άγνωστοι, αλλά για ένα να είναι σίγουροι και θα τους το θυμίζουμε πάντα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι άνθρωπος που δεν κάνει πίσω. Που προστατεύει τον Ολυμπιακό όπως μπορεί και έτσι θα συνεχίσει. Φουλ επίθεση και με αποκαλύψεις, γιατί φαίνεται πως αυτοί οι τύποι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να προοδεύσει. Για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους φυσικά.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ… ΤΟΥΡΚΟΙ!..(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… «ΣΧΟΛΙΟ»)

Την Τετάρτη ήταν η συνάντηση του Big-4 και δύο κινήσεις, ήρθαν για να δείξουν πως βλέπουν αυτοί οι… εξυγιαντές το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη… μάχη που δίνεται για παράδειγμα, ώστε να αποβληθεί ο Ρούμπεν Σεμέδο στην Κρήτη. Ναι, έχει κάνει λάθος με το ball boy ο Πορτογάλος και φέρει ευθύνη για την κατάσταση αυτή. Μόνο που είδα μεγάλη σχολαστικότητα και από τον Σκουλά στο VAR που δεν πετύχαινε τίποτα στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης. Και αφού θες να είσαι τόσο σωστός, γιατί δεν παρατηρεί ο διαιτητής Μανούχος τον παίκτη του ΟΦΗ για την επίθεσή του στον Σεμέδο; Τίποτα, όμως…

Και έρχονται λίγες ώρες πιο μετά στη Λαμία, για να βγάλουν τρελή όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Ζούμε και την προπαγάνδα τους βέβαια, με διαγώνια λήψη και να προσπαθούν να σε πείσουν πως ο Μάτος ήταν και από κανονική θέση. Που για εμένα, κάνει και φάουλ πάνω στον αντίπαλό του στη φάση. Αλλά για να τα δεις αυτά, πρέπει αρχικά να δουλεύει το VAR και να θες και να δεις την πραγματικότητα. Γιατί οι τύποι, κάνουν αυτό που έλεγα από το καλοκαίρι. Πάνε στο VAR και βγάζουν τρελή όλη τη φίλαθλη Ελλάδα!

Είδα και αφιερώματα για τον Σεμέδο και φυσικά την προπαγάνδα από τους υπάλληλους του Ιβάν Σαββίδη, για να τιμωρηθεί με περισσότερες αγωνιστικές. Αλήθεια, μπορούν να μας εξηγήσουν πως ολοκλήρωσε το ματς στη Λαμία ο Μάτος; Ο τύπος που δεν έπρεπε να βγάζει τα μισά ματς από αυτά που αγωνίζεται; Ίσως και περισσότερα; Ελάτε τώρα, συνεχίστε να είστε καλοί υπάλληλοι. Τώρα αρχίσατε και το σάλιασμα στον Αλαφούζο βέβαια. Από τον οποίο είχατε περάσει, υπάλληλοι και εκεί. Φοβερή επιτυχία πάντως, πως τα έχετε ταιριάξει όλα αυτά, φοβερή κατάσταση!

*Η στήλη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

-/-

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΧΘΕΣ ΣΤΙΟ ΜΑΤΣ ΜΠΑΟΥΚ – ΒΟΛΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ ΣΤΟΥΣ “ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ” (ΤΣΑΟΥΣΗΣ); ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!..

ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΩΝ (ΔΕΞΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ «ΠΕΛΕΚΑΝΕ, ΜΕ ΤΑ… ΒΥΖΙΑ», ΤΗΣ «ΔΙΚΗΣ» ΤΟΥ «ΟΡΕΝ»; 

21. Μπορεί ο Α/ΜΙΤ, Χακάν ΦΙΝΤΑΝ να έχει στην Πατρίδα μας σήμερα «ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ», κατά το Χιτλερικό πρότυπο (Χίμλερ / «ΓΚΕΣΤΑΠΟ»), αλλά για διαβάστε οι… «ειδικοί» και το ακόλουθο:

Büyük skandal patlak verdi: Süleymani’den sonra sıra Hakan Fidan’da

Filistin topraklarını işgal eden terör devleti İsrail’in eli kanlı Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen Makor Rishon gazetesi, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan’ı hedef gösteren bir makale yayınladı.

İsrail’de Başbakan Binyamin Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen Makor Rishon gazetesi, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan’ı hedef gösteren bir makale yayınladı.

Aşırı sağ eğilimli gazetede Pazit Rabin imzasıyla çıkan “Sultan ve Süleymani” başlıklı yazıda, Fidan hakkında asılsız iddialarda bulunuldu.

Bu ay başında Irak’ta düzenlenen ABD saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Fidan’ın “birbirine çok benzediği ve her ikisinin de Irak ile Suriye’de ülkeleri adına vekalet savaşları yürüttüğü” öne sürüldü.

Yazıda, “Şimdi Kasım Süleymani, yerin üç arşın altında yattığına göre, onun ikizi olan Türk İstihbarat Servisi (MİT) Başkanı Hakan Fidan’ın komplolarına odaklanma zamanı geldi.” şeklinde skandal ifadelere yer verildi.

22. ΟΙ “ΦΤΩΧΟΙ” ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΠΟΥ… “ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!..

Khushab Production Capacity

Pakistan appears poised to bring yet another Plutonium production reactor online in 2020, marking a significant increase in their bomb-making potential. Pakistan’s stockpile of nuclear weapons may already be larger than that of former colonial power United Kingdom. Both have about 200 weapons, more than North Korea [about 100], but fewer than Israel and India [both have about 275 bombs]. While the four reactors at Khushab are well attested, most open source analysis of Pakistan’s program makes little or no mention of the new fifth reactor [as of 23 January 2020, Nuclear Threat Initiative and Arms Control Association did not mention the fifth reactor].

Wikipedia reports “A further reactor has been speculated on (Khushab-V). Space-based surveillance has not turned up signs that work has begun yet on any fifth plutonium reactor at Khushab, although construction of major facilities continues.” In January 2015 ISIS highlighted that new construction activity was taking place in the southwest corner of Pakistan’s Khushab nuclear site, south of reactors 2, 3, and 4. At the time, ISIS speculated that the site could be for another reactor.

Indeed, Google Earth imagery discloses a partially complete reactor, with a configuration generally similar to that of Khushab IV, though with a different orientation. Each of the Khushab reactors has a bank of cooling towers of unique configuration. As is well known, reactor thermal power may be estimated based on the size of these cooling towers [John Pike, Tim Brown and Charles Vick were the first open source analysts to apply this principle, in their work on the Israeli Dimona reactor in the late 1990s]. The devil is in the details, but in round numbers of the area of the fifth reactor cooling towers [ about 14 meters by about 90 meters, yielding a surface area of about 1250 meters2] is about the same as that of the fourth reactor [ about 11 meters by about 110 meters, yielding a surface area of about 1150 meters2]. Both are about twice the size of the early reactors [about 500 meters2]. So the power of Khushab V is probably about the same as that of Khushab IV, about 90 megawatts-thermal (MWth).

All of the new facilities aimed to support Pakistan’s production of plutonium and none of them are safeguarded by the IAEA. The capabilities of the new reactors, initially believed to be about 70-130 MWT, combined could allow Pakistan to produce enough plutonium to manufacture more than 12 nuclear weapons a year. Other estimates suggested that Pakistan’s production levels allow for roughly 7-14 nuclear weapons per year. But with all four plants operational, nuclear weapons could be produced at a rate of as many as 19-26 weapons per year, nearly twice the previous rate.

On 23 May 2018, Albright et al reported “the latest reactor built in 2011, Khushab 4, appears to have significantly greater power than the other three reactors, up to 90 megawatts-thermal (MWth). Khushab 1 is estimated to have a power of 30-40 MWth; and Khushab 2 and 3 reactors are estimated to have a power of 40-50 MWth. The uncertainty in these estimate makes these findings preliminary, but overall represent a lowering of our previous power estimates of these reactors.”

These are small reactors by international standards. In the United States, the Hanford B Reactor initial power was 250 MWth. The French G-2 Reactors were 250 MWth each. But in North Korea, the Yongbyon reactor has a power of 10-20 MWth, and the Arak reactor in Iran is about 40 MWth.

The “plutonium conversion factor (PF)” translates the energy produced by the reactor into the amount of weapon-grade plutonium discharged. It is expressed in units of grams of weapon-grade plutonium per energy produced, g/MWth-d). For the production of weapon-grade plutonium in the Khushab reactors, values of about 0.95-0.97g/MWth-d are used by ISIS, which believed each reactor to have a relatively low average capacity factor of about 40-50 percent [ie, operating a little less than half time]. Typical capacity factors rnage from 0.5 or 50 percent, to 0.7, or 70 percent.

Typically, 10MWth of reactor power, operating at half time, would produce about 1.6 kg of plutonium per year. A sophisticated implosion weapon might require 2 to 4 kg of plutonium. So in round numbers, 20MWth of half-time reactor power yields one bomb per year.

23, «Κορονα-ΙΟΣ» στην Σμύρνη;

24. Κε Μητσοτάκη! (Απ’ όσα είπες από το Άουσβιτς)! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΙ! ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΟΠΩΣ… ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ… ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΧΑΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ –ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ- «ΣΟΡΙΤΗΣ», ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ / ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!..

Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΕ Π-Θ γέ, ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ… ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, (ΟΥΣΤ), ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ «ΤΟΥΑΛΕΤΟ-ΦΥΛΑΚΑΣ» ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΥΡΗΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!..

ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟΝ «ΣΥΡΙΖΑ», ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ…», «ΑΡΧ…» ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο… ΦΟΙΒΟΣ Ο ΔΕΛΗ… ΓΑΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ “ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ… ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ, ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, … «ΠΟΥΤΑΝΑ»; ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟ-«ΓΚΑΝΙΑΝ» ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΗ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ;  

ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! «ΠΟΥΛΗΣΕΣ» «ΤΟ ΘΕΙΟΝ», ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ Ο «ΜΟΙΡΑΙΟΣ» Ε/Π-Θ ΚΑΙ Η ΧΛΕΥΗ ΤΟΥ… ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!.. 

ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΟΥ, ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ-Β ΣΟΥ!.. 

25. 

Classified Report Reveals 150 Islamist No-Go Zones in France

The wall of silence is cracking.

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Five years ago, Mayor Anne Hidalgo, the socialist boss of Paris, threatened to sue FOX News for reporting on the existence of no-go zones: territories in France under Islamist control.

“When we’re insulted, and when we’ve had an image, then I think we’ll have to sue, I think we’ll have to go to court, in order to have these words removed,” she told CNN.

There was no lawsuit, but FOX News issued repeated apologies, with hosts “correcting” experts like Steve Emerson and Jessie Jane Duff who actually knew what they were talking about.

Two years later, Pamela Geller came under attack from the media for discussing French no-go zones.

The media had mocked Emerson and Geller as Americans who didn’t know anything about France.

But the wall of silence on no-go zones has been coming down. And it is indeed a wall of silence. The existence of a classified report by the General Directorate for Internal Security (DGSI) identifying 150 areas in France under Islamist control has leaked. That leak comes just as the DGSI busted 7 Muslims for plotting a terrorist attack. The perpetrators were just another of the 400,000 on the Fiche S watch list.

These 150 neighborhoods that are held by Islamists not only overlap many of the territories that had been previously listed as no-go zones, but point to a problem that has is expanding across France. Beyond the suburbs of Paris, Lyon and Marseille, the report identifies areas of concern in Maubeuge, Roubaix, Denain, Haute-Savoie, Annemasse, Bourg-en-Bresse, Bourgoin-Jallieu, and Nogent-le-Rotrou.

Why did a report listing the existence of 150 no-go zones have to be classified? The inciting incident behind the secret report was a mass stabbing by a Muslim terrorist in early January. While the media insisted, once again, that the terrorist, who had shouted, “Allahu Akbar”, was suffering from mental illness, behind the scenes the wheels had begun to turn leading to the creation of the secret report.

Despite the cloak of secrecy, there isn’t likely to be anything new in the report for anyone in France.

Bernard Rougier’s The Conquered Territories of Islamism is making waves with its rigorously researched examination of Islamist takeovers of working-class areas. Rougier, an academic expert on Islam, combines blunt rhetoric, “Islamism is a machine to destroy France”, with careful analysis and fieldwork. The most provocative sections document the intersections of the red-green alliance, the collaboration of Communists with Islamists, that covertly built up the political influence of Islamists.

While France with its laïcité secularism is resistant to religious political parties, leftist political parties have acted as front groups for Islamists, securing power and privileges for them under a red flag.

The core of Rougier’s thesis is that Islamism is Communism’s heir both territorially and politically.

A methodical work documenting Islamist takeovers that was written by a director of the Center for Arab and Oriental Studies in the university of a major American city would be inconceivable. As is Rougier’s focus on mosques as a focal point for the transformation of entire areas from secular to Islamist. But France is inescapably falling into a desperate state of war with its growing Islamist population.

In 2015, after the American and French media had gotten through mocking the existence of no-go zones, the French government declared a state of emergency and put soldiers on the street. Two years later, while the media was attacking Geller, the state of emergency was still underway.

While officially the state of emergency ended that year, in practice it became a permanent measure. French cops are now able to carry out raids without a warrant, stop-and-frisk anyone across entire areas, put suspected terrorists under house arrest and shut down mosques. Soldiers can still be deployed in major cities and the state of emergency is now an ordinary feature of life.

But somehow the idea of no-go zones was ridiculous even while soldiers patrolled the streets.

The General Directorate for Internal Security doesn’t use the term no-go zones. Instead its report describes the emergence of “microterritoires” or microterritories. These “microterritoires” controlled by Salafists emerge in improbable zones. One example listed is Nogent-le-Rotrou, the medieval agricultural town with a sizable military presence, which would be a potentially devastating Islamist target.

Due to France’s militant secularism, there are no hard numbers on how much of the military is Islamic. But some estimates suggest that between a tenth to a fifth of France’s military is made up of Muslims.

The French military, like armies everywhere, was in need of recruits from poor neighborhoods with few prospects. And it found them in some of the same banlieues that the Islamists find their recruits, and didn’t ask too many questions, or often any questions at all. The secularism that pervades much of French society is all but absent in the military. Some Muslim soldiers have refused to fight Muslim terrorists in places like Afghanistan for religious reasons. They’re far more likely to reject orders.

Islamists setting up shop near a military base would be a perfect opportunity for recruiting the troops. France’s permanent state of emergency uses the military, but it may already be fatally flawed.

The worries are understandable and so is the secrecy. Successive governments have gotten the country deeper into trouble and waited for the next government to act because the situation was already too bad. The DGSI report is just the latest in a list of classified reports on how bad things really are.

Unlike most of those reports, this one leaked even though it was for the Interior Minister’s eyes only.

While the authorities lie to the people, the paper trail shows that they know what’s going on. It’s not a case of ignorance, but of cowardice. Socialist parties depend on Muslim votes. Everyone else knows that they don’t have an answer and discussing a problem without an answer is political suicide. The efforts to enforce secularism through burka bans isn’t enough. Integration has become an outdated cliché.

President Emmanuel Macron has described the problem as communitarianism. “Political Islam wants to secede from our republic,” he warned. “We are talking about people who, in the name of a religion, pursue a political project.”

Islam is a political project. It’s communitarian only in its embryonic stages. French Islamists don’t seek separatism, but totalitarianism. Their goal is not to secede from the republic, but to eliminate it.

The DGSI report was meant to provide the Interior Minister with data for yet another set of proposals for battling sectarianism by defining the problem as narrowly as possible while concealing its scope from the general public. The leaking of the broad conclusions of the report, the 150 Islamist territories, makes that impossible. It also makes it untenable to deny the existence of Islamist no-go zones in France.

But the media won’t stop denying their existence or libeling those who tell the truth as Islamophobes.

Future media fact checks will focus on the semantic differences between no-go zones and the microterritories held by Islamists of the DGSI report. Or, more likely, they will ignore the report.

And Rougier’s work explains why. While the DGSI report documents the scope of the problem, The Conquered Territories of Islamism documents the complicity of the Left in the Islamist takeover.

French Communists had built their post-war reputation on being among the few in France not to collaborate with the Nazi occupiers. But the new collaborationnistes are largely members of the Left. Many are Communists. The DGSI report is an overview of a new occupation. Rougier’s book is an indictment of the collaborators with the occupation. Together they form a truly damning picture.

The French Resistance was a series of myths and lies meant to protect Nazi collaborators. The reaction to the Islamist invasion has resurrected the lies and the hypocrisies that underlay the occupation.

France is at war.  Hundreds are dead. There are soldiers in the streets. 150 occupied territories held by Islamists have been documented. And the collaborators will go on pretending that the whole thing is a massive outbreak of mental illness, while urging everyone to pay no attention to the Islamophob.

26. Ρε Βαζελο-Χίε, “Κρυφο-Χ. ΑΥΓΙΤΗ”!.. Αντί να λες “δίνουν το Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό“, δεν κάνεις… “ρεπορτάζ” να μας πεις, αν έχει δίκιο ή όχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε όσα καταγγέλει, ρε παλιολαμόγιο και συ;

27. Κύττα καλά ρε Μητσοτάκη την φωτογραφία που βάλαμε στο… “Τσίου” μας, ώστε να καταλάβεις τί… μαλ… α έκανες στο θέμα του προσώπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας!.. (Αφού ήθελες να βάλεις γυναίκα και μας έκανες μάλιστα και γρήγορο, δια του διαγγέλματός σου, μάθημα “Γραμματικής”)!..

-/-