«28η Οκτωβρίου 1940»! Ξυπνάτε Έλληνες!!!

 •  Φίλοι!
 •  Αύριο ξημερώνει μεγάλη μέρα! 28η Οκτωβρίου!
 •  Πριν από 75 χρόνια τέτοια ημέρα, όταν η Ελλάδα ανήκε στους Έλληνες, ομαύρος Φασισμός «κτύπησε την πόρτα» της Ελλάδος. Ο Ελληνισμός τον πολέμησε και τον νίκησε, όπως έκανε και με το Ναζισμό λίγο μετά, όπως έκανε αργότερα και με τον κόκκινο Φασισμό, αυτόν που είπανΚομμουνισμό!
 • Αυτοί όλοι οι -ισμοί είναι γεννήματα των «διεθνών Εβραίων»! Μ’ αυτούς κυβέρνησαν και κυβερνούν τον κόσμο, αλλά οι Έλληνες, τα γεννήματα «της γης του φωτός», στο τέλος θα νικήσουν!!!
 • Οι Έλληνες έχουν για ιδεολογία τους την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και αυτή είναι και θα είναι η ιδεολογία τους! Ό,τι άλλο είναι ξένο στην ουσία τους!!! Η«ΑΚΡΟΠΟΛΗ» των Αθηνών θα είναι το αιώνιο λίκνο του Πολιτισμού, το σύμβολο της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
 • Ο δικός μου φόρος τιμής στους ηρωϊκούς αυτούς Έλληνες, εκτός από τα δάκρυά μου, όταν θα ακούσω και πάλι τις φωνές της Βέμπο και της Μαρινέλλας να υμνούν τους ήρωες, είναι τα λόγια του μεγάλου Έλληνα φιλόσοφου, Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για την υπόψη επέτειο, τα οποία και σας παραθέτω:
 • –  «Η αρχαία ψυχή, η όρθια ψυχή, είχε ξυπνήσει. Ήταν η ψυχή που δεν ήξερε μαθηματικά, που δεν ελογάριαζε τον αριθμό, που δεν ετρόμαζε μπροστά στον όγκο της βίας… Όλη η Ελλάδα είχε γίνει μια μόνη ορμή, μια μόνη ανάσα κι ανέβαινε κι ανέβαινε… Τα έπη δεν τα γράφουν οι πολιτικοί. Τα γράφουν οι απλοί, οι καθημερινοί άνθρωποι, που αισθάνονται, σε μια μεγάλη στιγμή, ν΄αστράφτει μέσα τους το φως της θείας ευδοκίας. Και τα ιστορικά απροσδόκητα, που δημιουργεί η όρθια ψυχή, ανήκουν και στον αντίπαλο. Γιατί και σ’ εκείνον μαθαίνουν, πως είναι μεγάλη υπόθεση η Αρετή σε τούτον τον αλλόκοτο κόσμο. Κι είναι δώρο ακριβό η συνείδηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»!!!
 • Σας καλώ να ευχαριστήσουμε και την ΠΑΝΑΓΙΑ μας, που οι πολεμιστές μας την έβλεπαν στα πεδία των μαχών να τους οδηγεί, να τους σκέπει και ευλογεί και να την παρακαλέσουμε να ΜΗΝ αφήσει και εμάς, αν το επιτρέψει Εκείνος και βρεθούμε απέναντι από τους Μογγόλους και τους όποιους συμμάχους τους, (αφού τα φίδια που μας περικυκλώνουν επερίσσευσαν), παρά τις αμαρτίες μας, παρά την εσωτερική βρωμιά μας, λόγω της απομάκρυνσής μας από το «Θείον»!!!
 • 75 χρόνια μετά η Πατρίδα έχει Π-Θ – επίσημα – άθεο! Μια Πατρίδα που έζησε μέσα στους αιώνες με πίστη  στο τρίπτυχο «Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια», όπως αυτό αποτυπώνεται πάνω στη σημαία της, όπως διαβάζει κανείς στον εθνικό της ύμνο, αυτόν που χαρακτήρισε εθνικιστικό και «χωρίς ιδιαίτερη ποιητική χάρη» ή κάπως έτσι, ο Χουντικός «φιλόσοφος» Γιανναράς, που από τρόφιμος της Χριστιανικής Οργάνωσης «Ζωής», προσπαθεί τώρα, γελοιοποιούμενος, να αποκτήσει την εύνοια της αριστερής θολοκουλτούρας, του Εθνομηδενισμού, που αν δεν κυβερνά, σίγουρα ελέγχει χρόνια τώρα τον τόπο, ώστε να μείνει στην … ιστορία…  Τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών ηρώων του ΄40 -΄41!…Αυτή ήταν η μοίρα της Ελλάδος του σήμερα!… Θα αλλάξει όμως! … 
 • Τέλος, σας αφιερώνω, αφού τις μνημόνευσα, το τραγούδι της «Εθνικής μας Τραγουδίστριας» ΒΕΜΠΟ: «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου» (1946) και της Μαρινέλλας, από τον δίσκο «Αλβανία», το: «Μάνα μου κρύψε το σπαθί» (1973)! Βάλτε τα και ακούστε τα! Κλάψτε και από τα δάκρυά σας, σας βεβαιώ, θα πάρετε δύναμη ψυχής, πνεύματος και σώματος!
 •                                                   «ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ»!!!

ΥΓ.  Μιχαλολιάκο!

–   Πάψε να μολύνεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και την Ιστορία του! Τί σχέση έχει ο Χίτλερ που τιμάς εσύ και τα «ρομποτάκια» σου με τον Ελληνικό Εθνικισμό, που προβάλλεις;

–   Ο Μεταξάς που έβαλες σήμερα στη φυλλάδα σου, αλλά και οι Χουντικοί που πολέμησαν και τους 3 -ισμούς, αν ζούσανε, θα σε «σκίζανε»! …Αφοδεύεις πάνω στους τάφους τους! Ο θεοσεβούμενος Παττακός που ζει ακόμα τί λέει άρα-γε; Ξέρεις τί πιστεύει, άρα;

–   Πάψε να παίζεις το παιχνίδι Υπηρεσιών, κρατών που μάλιστα φέρεται να μισείς τόσο εσύ, όσο και η ιδεολογία που πρεσβεύεις! Κατάλαβες!

–    Έκανες τους ομοίους σου, αλλά της κόκκινης απόχρωσης, όπως και πολλούς άλλους αγνούς και άδολους Έλληνες να μην μπορούν να μιλάνε για Ελλάδα, μήπως και τους χαρακτηρίσουν «ναζήδες»! Έδωσες τροφή στα … «κομμούνια», στους «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και λοιπούς … διεθνιστές, που και αυτοί είναι σχέδιο της φυλής που φέρεται ότι μισείς, ιδεολογικά πάντα!…Ή δεν το ξέρεις τάχα; Παίζεις το παιχνίδι τους εν γνώσει σου ή όχι; Σε τί διαφέρεις απ’ αυτούς του άλλου άκρου; Αυτών που πήραν τα όπλα κατά των Ιταλών εισβολέων, όταν έπαψε η ισχύς του συμφώνου «Ρίμπεντροπ – Μολότωφ» και ο Ρώσος «Πατερούλης» έδωσε το Ο.Κ. του! Ποιών σχέδια εξυπηρετείς; Πού το πας;

–    Πόσους χιλιάδες Έλληνες εσφαγίασαν οι φίλοι σου Γερμανοί στην Πατρίδα μας, πόσα ελληνικά χωριά έκαψαν μαζί με τους συμμάχους τους Ιταλοφασίστες, μαζί με τους άλλους συμμάχους τους Βουλγαροφασίστες;

–    Σαπούνια δεν έγιναν πρώτοι οι δυστυχείς φτωχοί Εβραίοι, αυτοί ακολούθησαν! Σαπούνια πρώτοι έγιναν οι Έλληνες, από τα αδέλφια των αγαπημένων σου Γερμανών, από τους Ολλανδούς! Ποιών τον … πολιτισμό λοιπόν δίδαξες στα νέα παιδιά που παγίδευσες; Ο Μογγόλος σφαγέας Κεμάλ τους πούλησε 400 τόνους οστά Ελλήνων που έπεσαν στην γη της Ιωνίας, αρχαιοτάτης ελληνικής γης, αποικίας των Αθηναίων (Ιωνία: Από το ρήμα «ίημι», που σημαίνει φεύγω και πάω). Τα γράφει ο Αμερικανός Πρόξενος Χόρτον και άλλοι πολλοί!…

–    Απελευθέρωσε τα Ελληνόπουλα που τους υπνώτισες το μυαλό, που τους σκότωσες την ψυχή, που τους έδιωξες από την Τριαδική Θεότητα, που τους μόλυνες στις ψυχές τους τον Ελληνο-Χριστιανισμό και τους έβαλες … χλαμύδες, ζήτα συγγνώμη και φύγε! Τώρα!!!

      –    Στρατηγοί, [σας έκανε η Πατρίδα Στρατηγούς(!) λαχτάρα μας] που χωρίς ΝΤΡΟΠΗ ενταχθήκατε στο κόμμα της ντροπής, φύγετε ΤΩΡΑ!!! 1000 φορές μία ασθενής, άρρωστη, ακόμα και στην εντατική «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», παρά ο ιοβόλος όφις του μαύρου ολοκληρωτισμού!