2o “SMS”: “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ”!

Φίλοι μου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολοκαυτωμα φωτο

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

– Στις 27 Ιαν. 1945 οι Σοβιετικές δυνάμεις, οι οποίες ήδη είχαν εισέλθει στην Πολωνία, “απελευθέρωσαν” το Ναζιστικό “Στρατόπεδο Συγκεντρώσεως” “ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ” (το χειρότερο απ’ όλα τα Χιτλερικά Κολαστήρια), στο οποίο, τα αμέσως 2, 3 προηγούμενα χρόνια, είχαν ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ (!!!) κάποια από τα 6 συνολικά εκ-ρια δολοφονηθέντων εβραϊκής καταγωγής Ευρωπαίων πολιτών (οι υπόλοιποι Εβραίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στα άλλα “Στρατόπεδα”), δολοφονηθέντων από τα Ναζιστικά – Χιτλερικά κτήνη, που αιματοκύλισαν τότε τον Πλανήτη για 2η φορά και κυριολεκτικά μόλυναν, αλλ’ ευτυχώς όχι ανεπανόρθωτα, την ιερή έννοια “ΑΝΘΡΩΠΟΣ”!!..

– Γράφουμε σήμερα (24-01-2020) εμείς εδώ στο “σάϊτ” μας, “2 λόγια”, ως μνημόσυνο, για όλες αυτές τις αθώες ψυχές, όλων αυτών των φτωχών ανθρώπων που “πλήρωσαν” το γεγονός ότι ήσαν Εβραίοι (!..), (ενώ θα έπρεπε κανονικά να τους θυμηθούμε στις 27-01-2020), λόγω του ότι χθες (23-01-2020) είχαμε στα Ιεροσόλυμα, στην πραγματική και ιστορική Πρωτεύουσα του Ισραήλ, τις εκδηλώσεις για την 75η “επέτειο μνήμης” της ΘΥΣΙΑΣ των 6 εκ-ρίων αυτών συνανθρώπων μας (Άνδρες – Γυναίκες – Παιδιά – Μωρά)!

“ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ”, … γράφοντας, “ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ”, ώστε να ακουστούμε σε όλη την Γη, την ευχή: 

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ“! – “ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ“!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟ (ΜΑΥΡΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ και όποιας τυχόν άλλης αποχρώσεως εσείς… θέλετε), ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!!

Ευχόμαστε επίσης, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΣΑΝ -Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ- ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩς ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ “ΕΦΕΥΓΑΝ” ΛΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!!!

 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολοκαυτωμα φωτο

Σχετική εικόνα

-/-

ΣΧΟΛΙΟ (… “Μεγάλη Άρκτος”! Αχαχαχαχαχαχαχα):

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε, με αφορμή την παραπάνω αυτή “τραγική επέτειο”, στα εξής 2 γεγονότα!

1ο: Ως Έλληνες, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι φρενοβλαβείς ΧΙΤΛΕΡ για εμάς, όπως και ο ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ / ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ αγώνας μας, ΔΕΝ(!) ΤΕΛΕΙΩΣAN στον Β’ Π.Π.!

ω

Επρόκειτο για έναν ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, τον οποίον ο λαός μας (όπως βεβαίως και η πατρώα Γη μας), ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ  περισσότερο ακόμα και από την τότε ΕΣΣΔ, αναλογικά πάντα με τους πληθυσμούς των 2 χωρών, διότι:

   α1: Έχουμε  ακόμα στο εσωτερικό της χώρας μας “νοσταλγούς” του Χίτλερ, που με ΕΘΝΙΚΟ ή ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟ-ΣΩ-ΠΕΙ-Ο, προσπάθησαν και ακόμα προσπαθούν να αλώσουν την Πατρίδα μας, έχοντας έναν συγκεκριμένο βρώμικο ρόλο στο σε εξέλιξη ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ της νέας… “ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ”, που στις μέρες μας -ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!)- εκφράζουν και “οδηγούν” οι ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, οι οποίοι μάλιστα, “έφτασαν στο σημείο” να “δουλεύουν” ακόμα και κατά του Κράτους του Ισραήλ (οι ανόητοι… ), “χαϊδεύοντας” μέχρι και Κράτη, τα οποία, δίχως καμία λεκτική υπερβολή, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως σύγχρονοι Χιτλερικοί Κλώνοι, όπως πχ το Ιράν και τα διάφορα “proxy” του στην Μ. Ανατολή και αλλαχού!.. Μιλώ βεβαίως για τον ρόλο της Νεο-Ναζιστικής Οργάνωσης “Χ. ΑΥΓΗΣ”, τον οποίον, εδώ στον “Ε.Θ.”, σας τον έχουμε περιγράψει και εξηγήσει λεπτομερώς, συνδέοντάς τον με τον “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ, κλπ, κλπ! 

[Και μιας “είπαμε” την… μαγική λέξη, ήτοι την λέξη ΣΟΡΟΣ, να θυμηθούμε ότι ο 3ος αυτός -ιστορικά, μετά το 1800- μεγαλύτερος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ (μετά τους Μέττερνιχ και Κίσσιντζερ), αυτός ο μέγας σύγχρονος τοκογλύφος “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ” έχει δηλώσει, σε συνέντευξή του, πως “αν δεν κάρφωνα εγώ τους συμπατριώτες μου Ούγγρο-Εβραίους στον Β’ Π. Π., θα το έκανε κάποιος άλλος”,… Κε Τσίπρα, Κοι… “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” και Κε Βαρουφάκη, που είστε όλοι σας Όργανά του “σήμερα” στην χώρα μας, “παίζοντας” τον δικό σας βρώμικο και ύπουλο, κατά της Πατρίδος μας ρόλο, στο παραπάνω λεχθέν σχέδιο της νέας… “Νέας Τάξης”]!..

    α2: Έχουμε απέναντί μας τον Τούρκο ΧΙΤΛΕΡ ΡΤΕ, ο οποίος (πλην των άλλων του στοιχείων, που τον χαρακτηρίζουν ως έναν σύγχρονο Χίτλερ, στοιχεία που τόσοι, και τόσο έξυπνοι, άνθρωποι “γύρω” του, προφανώς φοβισμένοι, δεν του έχουν επισημάνει“σήμερα” εφαρμόζει, σε μικρογραφία ασφαλώς, την πολιτική που εφάρμοσε ο Χίτλερ, προς τα γειτονικά του Κράτη, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ Π.Π.!

– Ο νέος αυτός… θρησκευόμενος Χίτλερ (δυστυχώς ελληνικής καταγωγής, αφού είναι Πόντιος… ), δεν αρκείται ούτε στο πλούσιο έδαφος της τεράστιας χιλιομετρικά χώρας του, μιας χώρας που του… χάρισαν οι Μογγολικής καταγωγής Οθωμανοί πρόγονοί του, ούτε στις τόσες του θάλασσες, και θέλει και από την Ελλάδα και απ’ τα δικά της εδάφη και απ’ τις δικές της θάλασσες τμήματα, “κομμάτια”, μερίδια, κλπ, όντας προφανέστατα ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ απέναντι στον… Αλλάχ του και… Θεό μας! Καταλάβατε!

– Έτσι, εκτιμούμε πως είναι πια “θέμα χρόνου” το να τον αντιμετωπίσουμε “Αδέλφια” και να τελειώνουμε, ως ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, “μια για πάντα”, μαζί του, να τελειώνουμε, ως Έλληνες, με άλλον έναν ΦΑΣΙΣΤΑ, με άλλον έναν Δικτάτορα, του οποίου είναι πασίδηλο ότι έχουν… διογκωθεί τα μυαλά του, ακριβώς όπως συμβαίνει με κάποια σκυλιά, μετά από κάποια ηλικία, όπως πχ τα ντόπερμαν, κλπ!..

2ο: Ήταν τεράστιο λάθος της πολιτικής ηγεσίας της Πολωνίας, το να μην παραστεί στην χθεσινή εκδήλωση των Ιεροσολύμων! Ακόμα, φίλοι Πολωνοί, και δίκιο να είχατε στους όποιους σας ισχυρισμούς που διάβασα (που μεταξύ μας δεν είχατε), θα έπρεπε να βάζατε πάνω από την Πολιτική, τον “ΑΝΘΡΩΠΟ” και μάλιστα ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, όπως είναι το “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”!!!..

– Ως πολωνική πολιτική ηγεσία ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ καίρια (!) τον Λαό σας, αφού δείξατε ότι έχετε ανάγκη, “εν έτει 2020”, περαιτέρω πολιτιστικής -τουλάχιστον-  εκπαιδεύσεως!.. Κρίμα, πολύ κρίμα!

– Αν νοιώσετε, κάποια στιγμή, αυτές τις ημέρες, να τρίζει η γη κάτω από τα πόδια σας, να μην ανησυχήσετε, αφού σας ενημερώνουμε ότι δεν θα πρόκειται για σεισμό ή κάτι άλλο, αλλά για τα κόκκαλα (όσα δεν έλιωσαν γενόμενα σαπούνι, κλπ) των ΘΥΣΙΑΣΘΕΝΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που θα τρίζουν (τί άλλο θα μπορούσαν να κάνουν δηλαδή;), λόγω της ΑΝΕΝΤΙΜΗΣ αυτής στάσης σας!..

Αν κάποια στιγμή ανανήψετε και μπορέσετε να ξεπεράσετε τον όποιο φανατισμό έχετε ήδη εκδηλώσει, σας εισηγούμαστε να ζητήσετε συγγνώμη από τον λαό σας! Τα θύματα δεν την θέλουν, ούτε βεβαίως, όπως πιστεύω, και οι απόγονοί τους Ισραηλινοί!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ολοκαυτωμα φωτο

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Σας προτείνω να δείτε σήμερα ή όποτε μπορέσετε τις επόμενες 2, 3 μέρες, την ταινία “Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ”, με τον εξαίρετο Ιρλανδό ηθοποιό Λίαμ ΝΗΣΟΝ!..

Liam Neeson, πόσο εθισμένος είσαι στα κλωτσομπουνίδια;

Σε ό,τι αφορά μουσική, δεν θα ήταν άσχημο να ακούγατε τον δίσκο “Μαντχάουζεν”, με την Μαρία ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ σε μουσική, του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!.. 

2Ρε Παλιοψεύτη, ρε παλιογλιμούτσα Ακάρ! Για πες μας! (Αν και σε έχω ρωτήσει ξανά)!

     α. Πότε ακριβώς “στρατικοποιήσαμε” (sic) τα νησιά μας, μπροστά από τα αλύτρωτα Μικρασιατικά μας παράλια ρε και γιατί; Μήπως το 1975 και μετά(!) από την σύσταση, εκ μέρους σας, της “Στρατιάς Αιγαίου”; (“Θεός ‘χωρές” τον 1ο Δκτη της και κατά σειράν 3ο σας “επίσημο” Χουντάρχη, Κενάν ΕΒΡΕΝ! Μεγάλος “Μπίχτης” τραγουδιάρων ο συγχωρεμένος! Ρώτα την Εμέλ ΣΑΓΙΝ, ίσως κάτι να σου πει, αν θα θέλει φυσικά!.. Κάτι μπορεί να σου πει! Εσύ, αλήθεια, “κάνεις τίποτα”, ρε Χουλουσί; Κατάλαβες)!..

Γιατί άραγε νοιώσατε, ρε παλιολεμέ, την… ανάγκη (sic) να φτιάξετε την υπόψη Στρατιά, που αν αποκαλύψουμε το πώς την έχετε σήμερα εξοπλισμένη, επανδρωμένη, κλπ, … “δεν θα πιστεύετε στα… αφτιά σας” και θα αρχίσετε να αναρωτιέστε για πολλά και κυρίως “πώς”, κλπ, έχουμε την ακτινογραφία της;

    β. Την αναντιστοιχία των μιλίων… μας, που επίσης -τάχα- επεσήμανες (στις ίδιες σου δηλώσεις / 23-01-2020), μήπως την είχανε δεχθεί οι… πρόγονοί σου Τούρκοι πολιτικο-στρατιωτικοί ηγέτες και μάλιστα με επίσημη συνεδρίαση της Βουλής σας, την 10ετία του 1930, μετά από τον ορισμό τους, το 1930, από τον τότε Π-Θ μας “Εθνάρχη” Ελευθέριο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ενώ το θέμα αυτό το “ξεκινήσατε” να το “ξύνετε”, μετά από το 1974 και την εισβολή σας στο έδαφος της “Κυπριακής Δημοκρατίας”;

Μπορούμε όμως να το… διορθώσουμε πια αυτό το -κατά σε- λάθος και να πάμε τα μίλια μας σε αέρα και θάλασσα στα 12, όπως “λέει” και η σύμβαση της Τζαμάϊκα (“Μοντέγκο Μπέϊ”), του 1982! Εξηγούμαι:

– Με την λογική σου, αφού μπορούμε να πάμε άνετα στα 12 νμ στην θάλασσα, για να μην δημιουργήσουμε -κατά σε- και πάλι “παγκόσμια πρώτη”, μπορούμε να πάμε και τα εναέρια μίλια μας στα 12, ώστε να μην… διαμαρτύρεσαι, για καμιά πλέον αριθμητική ανισότητα!!! Όμως τότε, γιατί η Βουλή σας ψήφισε το γνωστό “casus belli”; (Πολλά φιλάκια στην Τσιλλέρ! Καλά είναι βρε; Δεν την συναντήσαμε, φέτος το Καλοκαίρι, σε καμιά ψαροταβέρνα στα νησιά μας, γιατί; Νομίζει πως κινδυνεύει αυτή και ο αγαπημένος της σύζυγος Οζέρ… Τσιλλέρ; Αλήθεια, αυτός ασχολείται ακόμα με “εμπόριο πυρηνικών”… γενικώς; Έχει ακόμα σχέσεις με την “Μαφία” σας);

– Στην περίπτωση αυτή, ποιός θα έχει δίκιο; Εσύ ή η Βουλή σου; Ποιός θα έχει τελικά, για πες μας! Πάντως για να ξέρετε, στα 12νμ θα πάμε όταν εμείς γουστάρουμε και εκτιμώ, όταν θα την “κάνετε” προς τα εδώ, προς τα “δώθε”!.. Κατάλαβες, όπως κατάλαβες και το γιατί τότε!..

Είδες λοιπόν που εμείς “δεν πουλάμε τρέλα”, όπως εσύ / εσείς, που χρησιμοποιείτε πάντα την βασική μέθοδο της Προπαγάνδας, αυτήν δηλαδή του ψεύδους, είτε -στην καλύτερη περίπτωση- την μέθοδο της μισής αληθείας;

ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ και ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ ΡΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ “ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΙΩΝ” ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ Η “ΛΩΖΑΝΝΗ” ΔΕΝ ΕΙΧΕ (ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ), ΑΠΟΔΩΣΕΙ!

Θέλουμε: Διάβαζε παρακάτω Χουλουσί!

ΙΜΒΡΟ / ΤΕΝΕΔΟ (ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΑΚΑΡ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΡΑΓΕ Η “ΛΩΖΑΝΝΗ”;) – Α. ΘΡΑΚΗ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ “ΠΗΡΕ” Η “ΛΩΖΑΝΝΗ”) – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΡΙΖΩΝ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ “ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ”, ΚΑΘΩΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ Α. ΘΡΑΚΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (ΣΕ 1Η ΦΑΣΗ / ΠΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ) ΣΤΗ “ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ” ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ – ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ “ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΕΡΑΝ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟΝ) ΤΟΥ 28ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΤΕΔ (ΤΣΞ-ΤΠΑ), ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ “ΚΛΕΙΣΟΥΝ” ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ (ΤΕΔ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΧΘΕΣ(!), ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ “ΛΩΖΑΝΝΗΣ”, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΝΜ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΩΣ “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ”, ΑΠΟ ΤΙΣ Μ. ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ! (Μιας και μίλησες φίλε Χουλουσί για ΝΜ)!..

Αυτά ως “προκαταρκτικά” και για αργότερα έχουμε και άλλα!.. (Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά επειδή θέλετε διαπραγματεύσεις μεταξύ μας, για… “τα δικά μας” πάντα, αχαχαχαχαχαχα, θεωρώντας εμάς “μαλάκες” και τους εαυτούς σας “μάγκες” και “νταήδες”)!..

3. Εκεί στο Ε/ΥΠΑΜ και στο Ε/ΓΕΕΘΑ, για δείτε το σημερινό εξώφυλλο (24-01-2020) της ε/φ “Γενί Σαφάκ” που έχει την Λέσβο σε.. σχεδόν κύκλο!.. Ό,τι σας λέω !!! (Όπως θα έλεγε και ο Τάκης μας! Ποιός Τάκης; Ο Τσουκαλάς βρε, ο Τσουκαλάς)!..

– Προφανώς, στην φετινή “ΕΦΕΣΟΣ 2020”, η Λέσβος θα έχει την… τιμητική της!.. Ησυχάστε Μυτιληνιοί! Από τους αγαπημένους του Τσίπρα “ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ” θα σας σώσουν οι πάντα ανθρωπιστικές και πάντα μαχόμενες “υπέρ” της Ειρήνης, ΤΕΔ!..

4. Διάβασαν οι Τούρκοι τί γράψαμε για Λιβύη και Ισραήλ “προχθές” (καταλάβατε), έμαθαν σε τί ενέργειες προβαίνουν πια στη Λιβύη οι Ισραηλινοί (και μπράβο τους!!!) και έσπευσε να μας… δικαιώσει, μετά από τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, και (!) ο ΡΤΕ (σε μια παράλληλη προσπάθειά του επίσης, “να την πει” στις Η.Π.Α. και στον Τραμπ, για την πολιτική στήριξη, και κάτι -ίσως- παραπάνω, που έδωσαν οι Αμερικανοί πρόσφατα στον Μητσοτάκη και στους Έλληνες) και “κάλεσε”, ο νέος αυτός Χίτλερ, τους Ρώσους, να γίνουν μαζί του, ήτοι με την Τουρκία, συνεταίροι στα ενεργειακά της Α. Μεσογείου!.. (Ο “Κλέφτης”, καλεί δηλαδή και “τρίτους”… περιστασιακούς φίλους του,  να “φάνε” από την λεία του! “Πολύ ωραίοι” πράγματι οι Τούρκοι)!..

Τί σας γράφαμε εμείς εδώ σχετικά; Τί είπε, μόλις χθες, ο Α/”CHP” Κος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σχετικά με το ποιός ασκεί την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας; (Το “ανακάλυψε”, έστω και αργά)!.. Να μας ακούτε!.. (“Ακούτε μένα”, που έλεγε και ο αξέχαστος Ε-Πολωνός προπονητής ποδοσφαίρου, μέγας “Σαγόνιας”, Γιάτσεκ ΓΚΜΟΧ)!..

5. Τώρα που το λογισμικό των “S-400” θα το έχουν οι Ρώσοι (με ό,τι αυτό σημαίνει) και όχι οι Τούρκοι ή αλλιώς, τώρα που οι Ρώσοι δεν θα δώσουν το λογισμικό των S-400″ στους Τούρκους, μπορείτε να μας πείτε, όλοι εσείς οι “έξυπνοι”, αν εμείς, δικαιωθήκαμε ή όχι, που σας γράφαμε πως οι Ρώσοι δεν θα έδιναν ποτέ, ο,τιδήποτε αυστηρά “δικό” τους, “οικεί και ως έτυχεν”, στις ΤΕΔ, αφού αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί (και) εναντίον τους; Θα θυμάστε πιστεύω, τί γράφαμε εδώ!.. Όμως!

Τώρα που συμβαίνει αυτό, αλήθεια τί λένε σχετικά:

 • Ο Νορβηγός  και τάχα μου… “ουδέτερος” ΓΓ/ΝΑΤΟ Κος Στόλτενμπεργκ, η χώρα του οποίου πουλούσε για χρόνια όπλα στην Τουρκία (δεν ξέρω τί γίνεται τώρα) και που μέχρι “προχθές”, ο ίδιος πολιτικός, την “υμνούσε” ως χώρα – σύμμαχο και “τρίχες κατσαρές”, αγνοώντας επιδεικτικά την αλήθεια και νομίζοντας  πως μιλάει σε ηλιθίους, μας έλεγε θρασύτατα πως “η Τουρκία βοήθησε όσο καμία χώρα στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας”, την ίδια στιγμή που η χώρα αυτή είναι ταυτισμένη (!!!) με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπως πχ με τον “ISIS” (του οποίου ο φερόμενος ως νέος Αρχηγός του είναι Πράκτοράς της / σας τον παρουσιάσαμε πρόσφατα), με την Παλαιστινιακή Χαμάς, μέχρι και με την Ιρανική  “Χιζμπολλάχ”; Αυτά λέει ο Στόλτενμπεργκ, που νομίζει πως ξέρει τους Τούρκους, αυτά λέει, την ίδια στιγμή που η Τουρκία είναι σε “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” με τους 2 δεδηλωμένους ΕΧΘΡΟΥΣ του ΝΑΤΟ, ήτοι την Ρωσία και το Ιράν!.. Τί να πει λοιπόν κανείς για τους Ευρωπαίους ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ; Να πει ότι έχουν πάθει μαλάκιση, εγκεφαλικό, τί;
 • Τί λένε επίσης κάτι… Αγγλο-Γάλλοι, κάτι οιονεί Τουρκόφιλοι Γερμανοί και Ιταλοί, αλλά και κάποιοι… ένιοι των Γάλλων και των Αμερικανών;
 • Κυρίως όμως, τί λέτε εσείς ρε Τούρκοι, αφού υπάρχει βάσιμη περίπτωση να σας τους… “κλειδώσουν” οι Ρώσοι τους S-400, αν δεν σας τους έχουν μονίμως “κλειδωμένους”; Είναι πολύ πιθανό να κλάψετε με “μαύρο δάκρυ”, όπως λέμε εδώ στην χώρα μας, όταν ίσως θα δείτε, κάποια στιγμή στο μέλλον, τις ΡΕΔ να “κατηφορίζουν” προς την Πόλη και εσείς, κάνοντας μεταβολή από το ΕΤ “Θ.Ε.” της Θράκης, να “τρέχετε” να τους προλάβετε και από πίσω να σας… ακολουθούμε και εμείς οι… “αποτυχημένοι!.. Αχαχααχαχαχαχαχαχαχα!..
 • Εμάς, οι Ρώσοι, ίσως για κάποιους άλλους λόγους, όταν τους… “φωνάξουμε” (αν φυσικά, όπως σας έχουμε γράψει, “νοιώσουμε” ότι μας “πούλησε” η Δύση, για άλλη μια φορά, την πολλοστή και μάλιστα στο Πεδίο), να είναι πιο… πρόθυμοι να μας… συμπαρασταθούν, ξεκινώντας έτσι, με την… “κατηφοριά” τους αυτή, άλλο ένα, και αυτήν την φορά το τελευταίο, παγκόσμιο… “πανηγυράκι”!..

6. Ο Δντης Επχσεων του ΤΠΝ, ο Υποναύαρχος Γιανκί ΜΠΑΓΤΣΙΟΓΛΟΥ, που τον επισκέφτηκε “προχθές”, εθιμοτυπικά υποτίθεται, ο Υποναύαρχος Λοράντ Ισνάρντ (Laurent ISNARD), o επικεφαλής της “Γ/Δύναμης” (αεροπλανοφόρο “ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΩΛ”, κλπ), που “έπιασε” Α. Μεσόγειο και που, όπως φέρεται, “οδεύει” προς τα “Στενά του Ορμούζ”, είναι και αυτός “Ανθός”! Διαβάστε!

Το 2011, ο ΜΠΑΓΤΣΙΟΓΛΟΥ, όντας Πλοίαρχος, συνελήφθη και δικάσθηκε σε 5 χρόνια Φυλάκιση, για την γνωστή “Υπόθεση Κατασκοπείας” και συγκεκριμένα δικάσθηκε για κατασκοπεία, εκβιασμό, πορνεία, απειλές, παραβίαση κανόνων χειρισμού (sic) απορρήτων “ειδικών” πληροφοριών και για παραβίαση ιδιωτικής ζωής!..

– “Κινήθηκε”, όπως ήταν φυσικό, (όπως και οι υπόλοιποι 15 καταδικασθέντες για την ίδια υπόθεση), δικαστικά, προκειμένου να “δικαιωθεί”! Στα ακριβώς 3 χρόνια φυλακίσεώς του (2014), εξήλθε των Φυλακών και το 2016 προήχθη σε Αρχιπλοίαρχο, βαθμό με τον οποίον τον “βρήκε”, το ίδιο έτος, το ερασιτεχνικά σχεδιασθέν και ακόμα περισσότερο ερασιτεχνικά… κατευθυνθέν Ομπαμικό τ/στρατιωτικό αποτυχόν “Κίνημα”, της 15ης Ιουλίου!..

Μετά από την “εφεύρεση” της σύγχρονης τ/”Κολυμβήθρας του Σιλωάμ”, σύμφωνα με την οποία, για όλα τα τ/δεινά και όχι μόνον για το υπόψη “Κίνημα”, έφταιγε και φταίει ο Αρχι-Χότζας Φετχιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛΕΝ και η Οργάνωσή του, μια Οργάνωση που οι του ΡΤΕ, και ασφαλώς και ο ίδιος, πολύ έξυπνα ονόμασαν, ως συνήθως άλλωστε, “τρομοκρατική” και συγκεκριμένα “FETÖ” (“Τρομοκρατική Οργάνωση Φ. Γκιουλέν”), και αφού όλα όσα είχαν απασχολήσει το τ/Κράτος, τουλάχιστον από το 2008, έως και το… 2016, και στα οποία εμπλέκονταν Αξκοί, φερόμενοι ως Κεμαλιστές, που είχαν καταδικασθεί για διάφορες υποθέσεις, που ξαναλέω είχαν συγκλονήσει την χώρα, κλπ, χαρακτηρίστηκαν ως “Συνωμοσία” / “Kumpaş” των Γκιουλενιστών, ο… “γιός του… Αμπελιάρη / ο γιός του έχοντος Αμπέλη”, κλπ, αθωώθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ πια και ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ, αλλά με πολιτική απόφαση του ΡΤΕ, μαζί βεβαίως με πάρα πολλούς άλλους “ομοίους” του και… ομοιοπαθείς Κεμαλικούς, Αξκούς και μη, (τα πάντα αποδόθηκαν σε συνωμοσία, στην… ύφανση της οποίας προϊστατο ο Γκιουλενιστής Εισαγγελέας Φικρέτ ΣΕΤΣΕΝ) και “μετ’ ου πολύ” χρονικά (το θέρος του 2018), προήχθη σε Υποναύαρχο, τοποθετηθείς στην τόσο κρίσιμη αυτή θέση του “Δντη Επχσεων”, του ΤΠΝ, προφανώς κριθείς ως εξαιρετικά ικανός! [ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Τούρκοι στις κρίσιμες θέσεις των ΤΕΔ, τουλάχιστον στις περισσότερες, δεν τοποθετούν επικεφαλής (όπως κάνουν οι Έλληνες), “Τουρίστες”, “Κομματικούς”, “Δικτυωμένους”, κλπ, κλπ, κλπ]!..

– Έτσι, ο Μπαγτσίογλου στις αρχές του 2019, συντόνισε την μεγαλύτερη ποτέ τ/ναυτική άσκηση, με την επωνυμία -ΠΡΟΣΟΧΗ- “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”, άσκηση με “καθαρό” -στην πράξη- μήνυμα προς την Ελλάδα, μετά από την “εμφάνιση” και υιοθέτηση της ομότιτλης Θεωρίας του τ/Υποναυάρχου Τζιχάν Γιαϊτζί, από την τ/Κ-Β, η οποία έλαβε χώρα ταυτόχρονα και στις 3 θάλασσες που βρέχουν την Τουρκία, ήτοι την Μαύρη Θάλασσα, την Λευκή (Αιγαίο) και την Μεσόγειο, έχοντας στο “Κέντρο Ελέγχου της Ασκήσεως” (τ/”Ναυτικό Πολεμικό Στρατηγείο”) 165 άτομα!

– Κατά την άσκηση, που έγινε “σπαστά”, δηλαδή με διάφορες στρατιωτικές δραστηριότητες, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, ενεργοποιήθηκαν οι Βάσεις του Ερεγλί (Μ. Θάλασσα), του Ουμούρ-Γερί, του Γκιουλτζούκ, του Ερντέκ, των Δαρδανελλίων, της Φώκαιας (της Νέας Φώκαιας πλέον), του Ακσάζ και της Αλεξανδρέττας (Α. Μεσόγειος), συμμετείχε σχεδόν το σύνολο του ΤΠΝ σε προσωπικό, μέσα και υλικά, ενώ έλαβαν χώρα, υπό μορφήν ασκήσεων, μια σειρά από δραστηριότητες, όπως πχ οι “βασικές προς μάχην” προπαρασκευαστικές ενέργειες – δραστηριότητες”, Α/Α Άμυνα πολεμικών πλοίων, Υ/Β Αμυντικός Πόλεμος, Ναρκοπόλεμος, Ηλεκτρονικός Πόλεμος, βολές με πραγματικά πυρά, συνεργασίες με την ΤΠΑ και τα Ε/Π του ΤΠΝ και του ΤΣΞ (κυρίως αυτά του “Γενικού Σκοπού / Γενικής Χρήσεως”), κλπ, κλπ, κλπ! Την άσκηση αυτή το ΤΠΝ την “πέρασε” σε λογισμικό (να το γράψω έτσι) και την έστειλε και στην τ/ΣΝΔ, για “εκπ-ση” των Τούρκων Ναυτικών Δοκίμων!..

e-f poy exei thn galazia patrida

Από την “χθεσινή” (23-01-2020) τ/ε/φ “Γενί Μπιρλίκ”, όπου στο κέντρο της 1ης σελίδος της ε/φ φαίνονται, πλην της “Γαλάζιας Πατρίδας”, ο Τούρκος και ο Γάλλος “Ναύαρχοι”! (Μόνον που ο Τούρκος υπάλληλος της ε/φ, έκανε λάθος και μπέρδεψε -αν δείτε πού είναι τα επώνυμα- τους 2 Αξκούς)!.. 

-/-

fetonun-casus-diye-hapse-attigi-isim-turkiye-adina-o-anlasmaya-imza-atti-0810171200_m2

O Τ/ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Γιανκί ΜΠΑΓΤΣΙΟΓΛΟΥ!

Η λεζάντα (δίπλα στην “φωτό” του Μπαγτσίογλου) θυμίζει ότι «ο υπόψη Τ/Αξκός, που “πέταξε” η “FETÖ” στις Φυλακές, είναι αυτός που υπέγραψε την Τ-Αμερικανική συμφωνία, “επ’ ονόματι” της Τουρκίας», μια Τ-Α συμφωνία για συνεργασία σε μείζονα στρατιωτικά ναυτικά δυστυχήματα “επιφανείας” και κυρίως “υπ’ αυτήν”!..

7. Παράγραφος, για αλλαγή… κλίματος! 

Μέχρι τώρα, στον μαινόμενο πλέον ΕΤ “Κάλπικο Πόλεμο:

 • ΕΛΛΑΣ (Μάνατζερ: Η.Π.Α.) – ΤΟΥΡΚΙΑ (Μάνατζερ: Ρωσία) / Πολύ… “ΧΟΝΔΡΙΚΑ” (sic)!..
 • 0 – 1 Με τον διεμβολισμό (με τα όποια τ/σεισμογραφικά και τ/γεωτρύπανα),  του “ΕΝΙΑΙΟΥ Ε-Κ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ” και με την νέα τ/ΕΙΣΒΟΛΗ στην “Κυπριακή Δημοκρατία” (Στην “ΑΟΖ” της)!
 • 0 – 2 Με το άκυρο Τ-Λ “Σύμφωνο”, με το οποίο γελούν, ρε Τούρκοι, και τα τσιμέντα και διεμβολίζεται, πλην του “EAST-MED”, και η Ε/”ΑΟΖ”, πλην και των (σε συγκεκριμένες θαλάσσιες περιοχές) παραβιαζομένων ε/”Χωρικών Υδάτων”!..
 • 1  – 2 Υπογραφή του “EAST-MED”.
 • 2 – 2 Ανάληψη ε/διπλωματικών πρωτοβουλιών, με “αποκορύφωμα” (ως αποτέλεσμα όλων αυτών) την αμερικανική στάση – συμπεριφορά υπέρ της Ελλάδος, μετά από την επίσκεψη στις Η.Π.Α, του Ε/Π-Θ!
 • 2 – 3 Μη κλήση της Ελλάδος στο Συνέδριο του Βερολίνου, για την Λιβύη, από την Τουρκόφιλη Μέρκελ και την Ανθελληνική Γερμανία!
 • 3 – 3 Πρόσκληση και ερχομός στην Ελλάδα του Στρατάρχη Χαφτάρ, Α/του Λιβυκού Στρατού!..
 • 3 – 4 Νέα εισβολή της Τουρκίας με γεωτρύπανα, κλπ, στην “Κυπριακή Δημοκρατία”.
 • 3 – 5 Πρόσκληση της Τουρκίας στην Ρωσία να συμμετάσχει στο από κοινού μοίρασμα με την Ρωσία, των ενεργειακών πόρων, της “Κυπριακής Δημοκρατίας”!
 • 3 – 6 Αποστολή από την Τουρκία στην Λιβύη του Σατσάρ, πλην των σχεδόν 250 Τούρκων Στρατιωτικών (Εκπ-τών και Συμβούλων), Σύρων μισθοφόρων του “ÖSO” και μισθοφόρων Τζιχαντιστών του “ISIS” (με σύντονες και σύντομες ενέργειες της… “εξωστρεφούς” πλέον ΜΙΤ / έ, εκεί στην ΕΥΠ, θα αλλάξετε τίποτα Κε… Μητσοτάκη ή θα συνεχίσετε με Οργάνωση και Καταστατικά του… 1950;), για να πολεμήσουν υπέρ του Σατζάρ!
 • 4 – 6 Αποστολή επιστολής στην “Κυπριακή Δημοκρατία” και “Ελλάδα” από το Α/ΥΠΕΞ, σύμφωνα με την οποία η μόνη δικαιούχος, των όποιων ενεργειακών πόρων βρεθούν στην Κυπριακή “ΑΟΖ” είναι μόνον η “Κυπριακή Δημοκρατία”!..
 • 5 – 6 Αποστολή επιστολής δήλωσης στήριξης Πομπέο προς την ε/Κ-Β!
 • 6 – 6 Αποστολή προσωπικού και οπλισμού – μέσων – υλικών στον Χαφτάρ, από το Ισραήλ! (Το γκολ αυτό εξετάζεται από το… “VΑR”)!..
 • 6 – 7 Φιλοτουρκικές δηλώσεις και “κινήσεις” της ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΔΟΣ (θηλυκός σύγχρονος Κίσσιντζερ, “τρόπον τινά”).
 • 7 – 7 Δήλωση της “Νομικής Υπηρεσίας” της Γερμανικής Βουλής, περί παρανόμου Τ-Λ “Συμφώνου”!..
 • 8 – 7 Ερχομός “Γαλλικής Αρμάδας” στην Α. Μεσόγειο, με -μάλλον- Φιλελληνικές… θέσεις… (Και εδώ έχουμε… “VAR”)!..
 • 8 – 8 “Άνοιγμα”, και επισήμως πια, του “Θ.Ε.” του Αιγαίου, από τον Ακάρ, με τις δηλώσεις του, της 23ης Ιαν., στις οποίες απαντήσαμε εμείς, “εδώ και παραπάνω”, μετά και από την “καλλιτεχνική”, αλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ απάντηση στον Καραγκιοζάκο μας, του Ε/ΥΠΕΞ!..

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ… ΠΟΛΟ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Συνεχίστε, τώρα πια, εσείς φίλοι μου, να σημειώνετε το σκορ της ΕΤ αυτής “αναμετρήσεως”, μέχρι του τέλους του “Κάλπικου αυτού Πολέμου” και της ενάρξεως του… “μπαμ”, το οποίο ασφαλώς εμείς, ως Έλληνες, απευχόμαστε, όχι όμως -κατά πως φαίνεται- και οι Τούρκοι!..

– Ο αγώνας, ο οποίος χρήζει συνεχούς και προσεκτικής παρακολουθήσεως, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον! (Πχ Στις 29-01-2020 πχ ο “ΜΗΤΣΟ” πάει στην Γαλλία, του αγαπημένου υπαλλήλου των Κυβερνητών της ΕΕ Ρότσιλντ, Εμμανουέλ Μακρόν, κλπ).

– Είναι ένας αγώνας άκρως ενδιαφέρον, όχι μόνον διότι πρόκειται για τοπικό… ντέρμπυ, αλλά κυρίως διότι η έκβαση αυτού του “ματς” θα επηρεάσει κατά πολύ, αν όχι και καταλυτικά(!), και το ντέρμπυ κορυφής, ανάμεσα σε Η.Π.Α. και Ρωσία.

– Στο “ματς” αυτό οι Τούρκοι ίσως να έχουν και στον… πάγκο τους κανέναν… παικταρά, κανέναν κρυφό… Μέσι, που θα μπορούσαν να τον βάλλουν στο παιχνίδι, όπως, ίσως και παραδειγματικά, την αποκάλυψη της συνομιλίας ΤσίπραΡΤΕ, του Φεβ. του 2019, στην Άγκυρα, κλπ!..

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ για την ΕΚΒΑΣΗ, τουλάχιστον του ΕΤ “ΚΑΛΠΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ“! 

– Οι Έλληνες έχουν σημαντικότατο πρόβλημα στο… τεχνικό τους – προπονητικό “Τιμ”, αφού πχ την θέση του Προπονητού (Μάνατζερ τους είπαμε), διεκδικεί η ΕΕ, από τις Η.Π.Α., ενώ οι Τούρκοι, την ίδια στιγμή, έχουν πλην του “ανέγγιχτου” Ρώσου… προπονητού τους, και Ρουφιάνο μέσα στην ελληνική Ομάδα, έναν Ρουφιάνο που ονομάζεται “ΕΕ” και… ο οποίος επιχειρεί να αναλάβει θέση… προπονητή στην ελληνική Ομάδα!.. Είναι ΦΟΒΕΡΟ φίλοι μου!..

ΚΑΙ ΤΑ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ και για τις 2… Ομάδες, αφού “μιλάμε” για Πόλεμο!..

8. Τούρκοι! Μέχρι τώρα δεν μας είπατε τίποτα για τον “τέως” ΜΙΤ-çi Ενβέρ ΑΛΤΑΪΛΙ!.. Πιστέψτε με!..

9. Σεισμός 6,7 R στην Τουρκία! (Ελαζίγ και Μαλάτια κυρίως)! Για εμάς σας λέγαμε / σας γράφαμε για μεγάλο σεισμό τον Ιανουάριο του 2020, (όπως είχαν πει και οι Γιαπωνέζοι επιστήμονες, που σχετικά με την Τουρκία έχουν πέσει στις σχετικές προβλέψεις τους 100% “μέσα”), αλλά στην Τουρκία συνέβη! Βεβαίως ο Ιανουάριος δεν έφυγε ακόμα!..

Ο συνονόματος του παλαιού παικταρά της Παναχαϊκής και του ΘΡΥΛΟΥ, ΓΓ “Πολιτικής Προστασίας” Κος Χαρδαλιάς είναι άραγε… ΕΤΟΙΜΟΣ και για εμάς και μάλιστα για σεισμό σε μεγάλο αστικό Κέντρο, όπως πχ Αθήνα, Θεσσαλονίκη, κλπ;  (Σεισμοί, επιδημίες παλιές και νέες, “σαμποτάζ” σε “κρίσιμες” εγκαταστάσεις, συνεργασία με όλα τα σχετικά Υπουργεία, κλπ, κλπ, κλπ! Έχεις πολύ δουλειά Κε Χαρδαλιά)!..

Τέλος, εμείς απ’εδώ, και ιδιαιτέρως σήμερα που το άρθρο μας είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στην ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, με αφορμή τα 75 χρόνια από το “κλείσιμο” του “Άουσβιτς”, στέλνουμε την ειλικρινή μας ψυχική εκδήλωση ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στους Τούρκους πολίτες και στην τ/Κ-Β ασφαλώς, και ποιός ξέρει, ίσως και κάποιοι “ΑΓΓΕΛΟΙ” μας να βρεθούν στις πληγείσες περιοχές και από ψηλά να κατευθύνουν, με τις προσευχές τους, τις “Ομάδες Διασώσεως”!..

Επιπροσθέτως, εκφράζουμε και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των 4 ήδη διαπισωθέντων νεκρών του σεισμού, ευχόμενοι ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ… ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ -ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ– ΣΚΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ… ΑΓΙΩΝ” (ΑΝΤΕ… “ΣΟΥΦΙ”)!..

“ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ”! 

ΡΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕ! Ο ΘΕΟΣ / ΑΛΛΑΧ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ!..

10.

Anonymous Greece: Αυτοί είναι οι Τούρκοι “χάκερς”, που έριξαν τις σελίδες των ελληνικών υπουργείων

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Στη δημοσιότητα έδωσαν τα στοιχεία των δύο “χάκερς”, που βρίσκονται πίσω από τα τις επιθέσεις σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, οι Anonymous Greece, το βράδυ της Παρασκευής.

Σε σχετική ανακοίνωση σημείωσαν: «Όπως είπαμε σας δίνουμε παρακάτω τα πραγματικά στοιχεία των Τούρκων “χακερς”,του admin των Aslan Neferler Tim και του recruiter των Anka Neferler Tim, οι οποίοι επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της χώρας μας».

Η έδρα τους είναι η Άγκυρα όπως ανάρτησαν οι Anonymous Greece  :

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο των Τούρκων “χάκερς” μπήκαν ιστοσελίδες υπουργείων, του πρωθυπουργού, της ΕΥΠ και των σωμάτων ασφαλείας.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

– ΟΚ ΡΕ “ΑΝΩΝΥΜΟΙ”, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΟΥΣ ΑΥΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η… “ΚΥΒΕΡΝΟ-ΑΜΥΝΑ!.. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο… ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ, “ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!..

– ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ… “ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ”, ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΟΥΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ “ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ” ΤΗΣ “ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗΣ” ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!..

11.

The European Left’s Jew-Hate

The evil ingredients are here once again.

 

 

World leaders, including Russia’s Vladimir Putin, Germany’s President Frank-Walter Steinmeier, France’s Emmanuel Macron, and Britain’s Prince Charles, will be heading to Jerusalem on January 27, 2020, to attend a commemoration of the 75th Anniversary of the Liberation of the Auschwitz death camp by Soviet troops.  The gathering in Jerusalem would be meaningful if the European leaders would do something to curb antisemitism in their countries besides verbiage. Not just condemn right-wing antisemitism but focus on the antisemitism of the left as well. Philosopher George Santayana famously said, “Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.” Apparently, Europe has not learned that antisemitism led to Auschwitz, and the Holocaust.

The assembled dignitaries will recall the horrors of the Holocaust, and the murder of over a million innocent souls, mostly Jews, in the Auschwitz death camp. In their speeches, they will also touch on the rise of antisemitism, and how to combat this evil phenomenon which threatens the very foundation of an open and free society. The question is whether they will act on it?

Among the many variations of anti-Jewish hate is the new mutation of the old antisemitic virus; hatred for the Jewish State of Israel, particularly among large segments of the European left.  The left’s obsession with Israel and Jews, as an evil that endangers the world, had its antecedents in the early 20th century Europe.

While the debunked Protocols of the Elders of Zion (the antisemitic track that accused Jews of manipulating to control of the world) is no longer popular as it was in the early decades of the 20th century, its residual effects have however, penetrated the radical left in Europe and to a certain extent, in America.

Modern Europe developed conspiracy theories that characterized Jews as cosmopolitan people without roots, the viper at the bosom of societies, and nations, ready to lie without shame. The Soviets anti-Jewish campaigns introduced to the mass culture such idioms as “racist,” and “fascist.” But this kind of stereotyping of Jews has now shifted from individual Jews, and Jewish communities, to the “collective Jew,” which is the State of Israel.

Nathan Sharansky, the famous Russian-Jewish dissident, and former Israeli Minister for Diaspora Affairs, Chairman of the Jewish Agency, as well as author of The Case for Democracy, developed a test on how to distinguish legitimate criticism of the Jewish state and antisemitism. He called his test “the 3D” for Demonization, Delegitimization, and Double standards. In a Newsweek Magazine piece (9/25/2019) Sharansky wrote, “If we watch a 3D movie without the 3D glasses, we see a blurred, partial picture. But when we put on our 3D glasses everything becomes clear – and when we use the 3D test for antisemitism we can easily distinguish between legitimate criticism, and antisemitism.”

Sharansky continued: “When caricatures against Israeli leaders repeat the worst antisemitic caricatures of Czarist Russia and Nazi Germany, and this time it is Israelis who are ‘crucifying’ Palestinians or making ritual use of their blood, and when Palestinians are portrayed as living in Nazi death camps – that is demonization, that is the blood libel of today; that is antisemitism. When the legitimacy of the Jewish state is denied (as promoted by the BDS movement), where there is no place for the Jewish state in any borders – that is delegitimization; that is antisemitism. And when the Jewish state is singled out for criticism that not even the vilest dictatorship is subject to, and it is held to standards that not even the most vibrant democracy is judged by – those are double standards; and that is antisemitism.

Demonization of the Jewish state includes such notables as Nobel laureate Jose Saramago and composer Mikis Theodorakis, who have compared Gaza to Auschwitz. What defies logic is, how can anyone compare Auschwitz crematoriums that burned innocent Jewish men, women, and children with Gaza, which is led by oppressive Hamas terrorists. But the left has many such “heroes” including Jeremy Corbyn, the leader of the British Labor Party, who was recently defeated in the parliamentary election. Antisemitism in his party was exposed, as well as his support for Palestinian terrorists (a photo of him laying a wreath of flowers on the grave of Palestinian terrorists who perpetrated the murder of 11 Israeli athletes at the 1972 Munich Olympic games). He moreover rejected the definition on antisemitism based on Sharansky’s 3D’s.  Another icon of the left is the German novelist and Nobel laureate, Gunter Grass, who served during WWII in the murderous Waffen-SS. He denounced the Jewish state as a “threat to world peace.” This former Nazi-SS member found Israel, not Iran, as the source of all the problems in the Middle East. His inversion of reality is symptomatic of the German and European left.

According to the Jerusalem Center for Public Affairs, “An anti-Semitic post appears in Europe every 83 seconds on Twitter and other social media networks, like Facebook, and YouTube. In 2016, more than 382,000 anti-Semitic posts in 20 different languages were uploaded; in June 2018, Berlin allowed a rally ‘against the existence of the Jewish state,’ which was managed by Hezbollah, where signs with the words “Death to the Jews” were seen. Boycotting episodes erupt at sporting events, on campuses, in theaters, supermarkets, and cinemas; important European actors and singers boycott Israel; genocidal terrorist incidents have taken place in Jerusalem, Paris, Toulouse, and Brussels without anyone saying a single word about Jews being specifically targeted.”

To many of the European left, Israel is seen as the epitome of evil. This is very much in line with the Nazi worldview that Gunter Grass represents. Grass and his European acolytes deliberately ignored the Iranian threats to “wipe Israel off the map,” and in fact reversed that paradigm. The European left’s hatred of the Jewish state has to do with latent antisemitism, and much to do with rejecting the idea of a “Jewish” state. Yet, Islamic and Christian declared states are fine for the same people. The European left also identifies Israel as a “colonial and apartheid” state. They deplore Israel for resorting to using force (albeit in self-defense) against its attackers. And, they condemn Israel for its contempt of the UN, which has become part and parcel of Israel’s enemies campaign to delegitimize and demonize it.

The European left, after WWII, has enshrined the notion of “peace” and decried any form of political particularism. The European left’s hypocrisy is self-evident.  While they trust in universal institutions such as the UN, the European Union, etc., they depend on the U.S. for military protection against the former Soviet Union, and now Russia. Given the left’s secularism, and willful denial of history and reality, they have apparently “forgotten” the 1947 UN Partition resolution, which formally established the State of Israel. Jews moreover, lived and created a civilization in the land of Israel over 3,000 years ago.

Insofar as “apartheid” is concerned, it is exactly what the Muslim and Arab worlds practice against Jews and Christians in the form of dhimmitude. Israel, on the other hand, is an open and democratic society where religious freedom exists, and the rule-of-law practiced and enforced regardless of religion or creed.  Human and civil rights are granted to all citizens.

Grass and his leftist devotees would like Israel to be disarmed. The answer to that was given by the late Israeli Prime Minister Golda Meir!!! To paraphrase her words, she quipped, “If we disarm, we will cease to exist, but if the Arabs (Palestinians included) disarm, there will be peace.”

-/-