3Η Παρέμβαση! Κα Μπακογιάννη!..

Κα Μπακογιάννη!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ! Δείτε την Ντόρα Μπακογιάννη ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ...

– Μετά από την συνέντευξή σας στην Καθημερινή Της Κυριακής”, στις 09-08-2020, απάδει, κατά την εκτίμησή μου, να σας ρωτήσω πχ για το Σημιτικό “Ελσίνκικαι για το αν επιδιώξαμε εκεί, ως χώρα, όπως δηλώσατε, την εξασφάλιση χρόνων ηρεμίας” (sic), που τελικώς και ακολούθως είχαμε, (κατ’ εσάς λόγω αυτής της συμφωνίας), αναγνωρίζοντας όμως στην πράξη – και γενικώς – συνοριακές διαφορές με τους Τούρκους (όπως περιτράνως και παρά τα τότε ρηθέντα ο χρόνος απέδειξε)

ή

για την ορθότητα των επικειμένων “διερευνητικών επαφών” με τους γείτονές μας, όπως επίσης δηλώσατε, όταν αυτοί, την ίδια στιγμή, ετοιμάζονται πολεμικά πχ στην Κύπρο, στέλνοντας εκεί επιπλέον στρατεύματα, κλπ, και μάλιστα “Επαφές” με επικεφαλής “δικό μας” τον “γνωστό και μη εξαιρετέο” Πρέσβη “επί τιμή” και τέως Α/ΕΥΠ, Κο Αποστολίδη, {άνθρωπο της ΜΙ6, τον άνθρωπο που ολοκλήρωσε / “έκλεισε” το ΕΤ-Αμερικανικό σχέδιο της παράδοσης του δυστυχούς Οτζαλάν στους Τούρκους, (για τον οποίον παραδόξως ούτε εσείς, ούσα γνωστή… “δικαιωματίστρια” της δήθεν “Δεξιάς”, ούτε το νυν Κόμμα σας, ζήτησαν ποτέ την απελευθέρωσή του, ως όφειλαν, όπως ισχυρίζομαι, την ίδια στιγμή που η λεγόμενη Αριστερά στην Ελλάδα… υπούλως σιωπά, ενώ η νέα ριζοσπαστική, εξωκοινοβουλευτική και μη, Αριστερά έχει ταχθεί “ανοιχτά” με το μέρος των Τούρκων, ούσα δημιούργημα και Όργανο της “CIA” των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και εντολοδόχος των “Διεθνών Εβραίων” στην χώρα μας), φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα ασφαλώς, από την Κένυα (Ναϊρόμπι), όλη εκείνη την περίφημη… Ελληνική Ομάδα Παραδόσεώς του, [πολλούς χαιρετισμούς στην φιλική σας… φιλελληνική (sic) οικογένεια των επίσης πολύ… φιλελλήνων (sic) Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κλίντον]}, αυτόν τον ανεκδιήγητο σύγχρονο Στεργιάδη

ή

για την δήλωσή σας ότι η Αγία Σοφία και η Χάλκη δεν είναι ΕΤ διαφορές, αλλά απλώς μεταφέρουν… συμβολισμούς (sic), όπως επίσης είπατε, κλπ,

και απάδει να σας ρωτήσω γι’ αυτά και γι’ άλλα, αφού είναι προφανείς οι διαφορές των ιδεολογικών μας καταβολών και σίγουρα η θεώρηση του πατριωτικού συμφέροντος!..

Θέλω όμως να σας υποβάλλω, επειδή είστε υπέρμαχος της Χάγης, των Διεθνών Δικαστηρίων, κλπ, (θέμα για το οποίο το “σάϊτ” μας ασχολήθηκε γράφοντας σχετικά, κλπ), αλλά και επειδή αν (μας) καταλήξουν / – τε εκεί, το… ιστορικόν του θέματος θα φτάσει “κατ’ ανάγκην” / “υποχρεωτικώς” μέχρι και τις αρχές της “Μεταπολιτεύσεως”, το ακόλουθο ερώτημα και πάντα με την υπόθεση ότι οι Τούρκοι θα δεχτούν να έλθουν εκεί και να συζητήσουν μόνον (λέμε τώρα) ό,τι εμείς, 40+ χρόνια τώρα, ισχυριζόμαστε ότι υφίσταται ως “αντικείμενον Ε-Τ διαφοράς”, ήτοι την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και την… αναδυθείσα, μετά το 1982 “τύποις” και μετά το 1993 “ουσία”, νέα… έννοια της “ΑΟΖ“:

«ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΟΧΗ(!) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΤΑΓΗ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 10 ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ) ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΒΕΡΝΗ, ΤΗΝ 11η ΝΟΕ 1976, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΟΥΝΗ (ΕΛΛΑΣ) ΚΑΙ ΣΟΥΑΤ ΜΠΙΛΓΚΕ (ΤΟΥΡΚΙΑ / ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Τ/”ΣΟΦΟΥΣ”… ), ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ 2η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΤΙ,

ΚΑΘ’ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΝ ΤΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΝ ΕΝΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ»;

Μόνον αυτό το ερώτημα Κα Μπακογιάννη, με πολύ σεβασμό, και κανένα άλλο, (πχ για την επίσης Σημιτική Μαδρίτη, θα ήθελα να ακούσω την θέση σας, αλλά δεν την ζητώ, σκεπτόμενος ότι αν… “υμνήσατε” το Ελσίνκι, για την Μαδρίτη… “θα πλέκατε θούρια”),  αφού λόγοι που δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά εκτιμώ, (ίσως η εσχάτως πολύ αναπτυχθείσα φιλία σας με τον Κο Ευάγγελο ΒΕΝΙΖΕΛΟ  “να φταίει”, αχαχαχαχαχαχα), σας “οδήγησε” να παρουσιάζεστε διαρκώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ως περίπου υμνητής του… τραγικού για την Πατρίδα μας “Διεθνούς Ελληνο-Εβραίου”, (μικρού βεληνεκούς βεβαίως και ντόπιου τέως Οργάνου των μεγάλων – παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων” Ρότσιλντ και λοιπών), “Σοβαρού” Κ. ΣΗΜΙΤΗ ή Ααρών ΑΒΟΥΡΙ!..

 

 ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ“!..

ΧΑΙΡΕΤΕ Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

1. Κε ΜΑΥΡΙΔΗ!

– Εσείς που παρουσιάζεστε στο Δελτίο του Κου ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, στο “ALERT”, κάθε μέρα, στις 22:00!

– Σας θυμίζω (!) ότι η Τουρκία, με βάση την “εν ισχύει” “Συνθήκη της Λωζάννης”, έχει θαλάσσια κυριαρχία 3ΝΜ από τις ακτές της, σε ό,τι αφορά το Αιγαίο για το οποίο και “συζητάμε” και πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεκτείνει τα “Χωρικά Ύδατά” της σε 12 ΝΜ, διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΤΟΥ “ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΪ”, ΤΗΣ ΤΖΑΜΑΪΚΑΣ (1982)!..

Λόγοι που μάλλον σχετίζονται με τις… προτιμήσεις (sic) της “Διεθνούς Εξουσίας” (κυρίως λέγε με “τσέπη” της), υπεχρέωσαν, εδώ και σχεδόν 1 έτος, όλη την Δύση “να κάνει γαργάρα” τα παραπάνω αναμφισβήτητα ιστορικά δεδομένα και να “καταπιεί” ακόμα και την από πλευράς Τουρκίας αλλαγή της… “Παγκοσμίου Γεωγραφίας”, όπως βεβαίως και της λογικής και να αποδεχθεί, εμμέσως και τελικά αμέσως (Ο.Η.Ε. / τάχα δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς), το Τ-Λ σύμφωνο και ακριβέστερα το σύμφωνο μεταξύ της Τουρκίας και της Δ. Λιβύης, του Σάρατς, όταν μάλιστα ο όποιος υπαρκτός ενεργειακός Λιβυκός πλούτος ευρίσκεται στην θαλάσσια περιοχή της Α. Λιβύης, που ελέγχει εισέτι ο Χαφτάρ!.. (Θεωρούμε βέβαιον πως αν η Τουρκία ζητήσει από την Δύση και κυρίως από την Ευρώπη των “Διεθνών Εβραίων” άπαντες οι πολίτες σ’ αυτήν να βάλλουν μια ουρά στα οπίσθιά τους και να κυκλοφορούν με αυτήν, όπως πχ συμβαίνει τώρα με την μάσκα, λόγω του “COVID 19”, των Κινέζων και των “Παγκοσμοποιητών”, η Δύση θα το πράξει… )!..

2. Για να είμαστε συμβατοί με τα όσα γράφαμε, διαβάστε παρακάτω!

– Είχαμε γράψει πως η Κα Μέρκελ, η ορισθείσα… Π-Θ της “ΕΕ”, από τους πραγματικούς της Κυβερνήτες Ρότσιλντ και λοιπούς… επιφανείς “Διεθνείς Εβραίους”, είχε μεταβεί στην “ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ” Ν. Αφρική, στα τέλη του 2019, λίγο πριν από το… ξέσπασμα της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, δια της -“επί τούτοις”- απελευθερώσεως του ιού ΚΟΡΩΝΑ, από τους Κινέζους (πανδημίας, που δι’ αυτής, οι οικονομικώς τεραστίως πληγέντες “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” και οι Κινέζοι, στόχευσαν τον ΤΡΑΜΠ, που τους… φτώχυνε, περιόρισε και… μίκρυνε ως σύγχρονες ή και νεοφανείς δυνάμεις στον Πλανήτη κατά πάρα πολλά δις $ Η.Π.Α.), προκειμένου να ρυθμίσει θέματα… διαμαντο-ρουμπινιών των Αφεντικών της!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Σήμερα σας γράφουμε πως καθ’ όλο το μέχρι τώρα διάστημα της παγκοσμίου “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”, στην Γερμανία κατέληξαν 85 τόνοι ΧΡΥΣΟΥ!..

Παρακαλώ; Είπατε τίποτε;

– Στην χώρα μας κάποιοι ηλίθιοι, κάποιοι άσχετοι και κάποιοι έμμισθοι ντόπιοι… πράκτορες, περιμένουν ακόμα ή “επικοινωνούν” (sic), με το να καταρρεύσει οικονομικά η Τουρκία, η οποία αποτελεί, πλην των άλλων, τον τελευταίο πλανητικό διαμετακομιστικό σταθμό του χρυσού, πριν αυτός καταλήξει στις Τράπεζες των… “Αγορών”, αχαχαχαχαχαχαχαχα, ήτοι των απάτρηδων… και τάχα μου Αριστερών, σχεδόν “Κοσμοκρατόρων” “Διεθνών Εβραίων”, πχ στην Βασιλεία της Ελβετίας, στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας, στο Λονδίνο της Αγγλίας, κλπ.

3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΤ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ Τ/ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΣΜΑΗΛ ΧΑΚΚΙ ΠΕΚΙΝ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΡΤΕ;), ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ… ΞΕΡΕΙ!..

ΟΤΑΝ Ο ΡΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΕΚΙΝ (ΤΕΩΣ ΔΝΤΗΣ Τ/ΥΣΠ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 / ΗΤΑΝ ΑΝΘΛΓΟΣ – ΚΟΜΑΝΤΟΣ / ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ), Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ, ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ, ΤΟ… “ΕΛΙΑΜΕΠ”, ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΔΩΝ, ΔΡΟΥΓΩΝ, ΒΕΡΕΜΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ… “ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΩΝ ΚΥΝΩΝ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ!..

 

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!.. 

 

ΑΥΤΑ ΤΑ 3 “ΠΡΟΣΘΕΤΑ”… “ΥΓ” ΑΡΚΟΥΝ!..

-/-