3 -ΠΕΡΙΠΟΥ-TWEETS… / “FOR YOUR… EYES ONLY” (DEMEK) / ΑΚΑΡ… ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ!

Φίλοι μου!

1. Μόλις φανεί, (ψευδώς ασφαλώς), ότι “κλείνει” το Συριακό και εννοώ με το που θα κατέβουν, (μετά ίσως και από μια πιθανή συμφωνία Η.Π.Α. – Ρωσίας και σίγουρα μετά από τη -λογική- δημιουργία Αεροπορικής Ζώνης Ασφαλείας),  ΝΑΤΟ-ϊκά στρατεύματα και θα “πιάσουν” τη γραμμή από το Χαλέπι, μέχρι την Τζεραμπλούς και απ’ εκεί μέχρι και την Μοσούλη, η οποία θα έχει απελευθερωθεί,(ο “Κουρδικός Διάδρομος” θα είναι αρχικώς Αμερικανικός), και συγκεκριμένα λίγο μετά, ο ΡΤΕ ΘΑ ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΕΙ(!!!) και θα αναλάβουν -ουσιαστικά- την Τουρκία οι ΤΕΔ, με δοτή πολιτική ηγεσία!!!

– Γι’ αυτό και τα αμερικανικά ΧΙΜΑΡΣ στο Γαζί – Αντέπ, γι’ αυτό και το γερμανικό ενδιαφέρον για κτίσιμο νέας πίστας / διαδρόμου απο-προσγειώσεως, καθώς και νέων εγκαταστάσεων προσωπικού, στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, κλπ, κλπ, κλπ.

– Οι ΤΕΔ θα ματώσουν και άλλο και αρκετά και στη ΝΑ Τουρκία (!!!) και στη Συρία!

Ο ΡΤΕ θα έχει τότε ήδη επιχειρήσει να μπει, με αμερικανική κάλυψη και με προμετωπίδα του το στρατιωτικό σώμα των Τουρκμένων και κυρίως με τον “Ελεύθερο Συριακό Στρατό” (“Ε.Σ.Σ.”) / “Özgür Suriye Ordusu” (“ÖSO”), (στον οποίον μέσα υπάρχουν τώρα και ικανός αριθμός πρώην μελών του “ISIS”), πιο βαθιά στη Συρία(έως 40 χλμ βάθος), κυνηγώντας μάγισσες, όπως χαρακτηριστικά του είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ!!!

  • Εκτιμώμενος Χρόνος Συμβάντος (Ευρύς):         Οκτ. 2016 – Μαρ. 2017   και
  • Εκτιμώμενος Χρόνος Συμβάντος (“Στενός”):     Οκτ. 2016 – Δεκ 2016

                                                                                              – / –

2.  Αν είναι αλήθεια ότι η Επιτροπή Ασύλου απέρριψε τις αιτήσεις για άσυλο των 3, από τους 8 Τούρκους Αξκούς, τότε το μόνον που θέλω τώρα να γράψω είναι ότι πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό και να επαναλάβω αυτό που σας έγραψα χθες, ότι δηλαδή η παρούσα ελληνική κυβερνώσα ηγεσία είναι πράγματι πολιτικώς “λίγη”, μικρή!

Σεβαστέ Κε Π-Θ!

– Πήγαινε και διάβασε τί σου είχαμε γράψει, για το θέμα αυτό, στο άρθρο μας “εδώ”, με τίτλο: Ποιοί είναι οι… Άγγελοί μας, οι Άγγελοί σας! Και 1 Μεγάλο ΥΓ TSODA: Μήνυμα στη… ΜΙΤ“! 

ΚΡΙΜΑ Κε Π-Θ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ και σίγουρα ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ σας!

                                                                                               – / –

3.  Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι και στην Κύπρο και στην Α. Θράκη, για επιχειρήσεις κατά των Ε/Ε και κατά των Ε/Κ! Τους έχει δοθεί (στις Δκσεις) χρόνος προετοιμασίας και δοκιμών 6 μηνών!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ… ΧΑΛΙΑ!.. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΟ Η(ΔΙΑΖ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ “ΑΠΟ ΚΑΤΩ“»!!! (Και όλες οι επίσημες αναφορές που “πάνε” στο Τ/ΓΕΕΔ, στην Άγκυρα, λένε -με βαθμολογία μάλιστα- πως οι ΕΕΔ είναι χάλια)!.. Σκεφτείτε εσείς και κρίνετε!..

%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88

                                                                                                       – / –

                                                                                               ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ