4η Παρέμβαση, Μετά Το Κλείσιμό Μας, Με Θέμα: “Φωτιές / Ελλάδα, Θέρος 2021”!..

Θέρος 2021!

Οι φωτιές καίνε και απειλούν ακόμα δάση, περιοχές, αστικούς ιστούς και ανθρώπους στην χώρα, ενώ έχουν καταστρέψει και καταστρέψει…!..

Όταν κυβερνούσε εκείνο το πολιτικό διεθνιστο-κολόπαιδο, ο γιός του Χουνταίου κλέφτη,  του… “Σαουδάραβα”, ο Τσίπρας, είχαμε και τις φωτιές με τους νεκρούς στο Μάτι, κλπ, κλπ, κλπ!..

Τότε, και μετά από ενδελεχή και συνεχή παρακολούθηση των στόχων και των συμπεριφορών – στάσεων των όποιων εμπρηστών και κατά τον χρόνο των πυρκαγιών, αλλά και μετά, όταν όλα είχαν τελειώσει, είχαμε γράψει ολόκληρη ανάλυση – θέση με την άποψή μας – βεβαιότητά μας, την οποίαν όμως ΟΥΔΕΙΣ των υπευθύνων τότε, αλλά κυρίως επί Μητσοτάκη μετά, δεν κάθισε ποτέ, ως απεδείχθη, να μελετήσει, αν και το “σάϊτ” είναι ακόμα… εδώ!

Σήμερα και πάλι έχουμε φωτιές στα ίδια ή ακριβώς γειτονικά μέρη, εκείνων που είχαν ανάψει και τότε, από τους ίδιους εκτελεστές (Τούρκοι / ΜΙΤ / 99,5%), οι οποίοι χρησιμοποιούν ευρέως θρασίμια από Αλβανία, Κόσοβο και Πακιστάν, πουλημένους ή υπό οικογενειακό εκβιασμό Κούρδους, ντόπιους ή διαβιούντες εδώ αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, Σορίτες, κλπ, στους οποίους έχουν ευρέως διεισδύσει, κλπ, κλπ, κλπ!..

Τότε, επί Τσίπρα, το σχέδιο των Τούρκων ήταν (και παραμένει) ο στρατηγικός αποκλεισμός του στρατηγικού Κέντρου του ε/Κράτους, (Λεκανοπέδιο Αττικής, που περιέχει και την γεωγραφική βάση της ηλεκτροδότησης της πρωτευούσης, περιοχή που τώρα προσεβλήθη, ήτοι Βαρυπόμπης, Αγίου Στεφάνου, κλπ, όπως και της… “ΟΥΛΕΝ”, αχαχαχαχαχαχα, άχρηστοι), αποκλεισμός που δεν έγινε, αφού την Μαλακάσα και την περιοχή της δεν μπόρεσαν να την κάψουν την ίδια ημέρα με την Πεντέλη, κλπ, αφού ο καιρός τους ανέτρεψε εκεί τότε, (η περιοχή προσεβλήθη την επομένη και καίρια σχεδόν 48 ώρες μετά), αλλά φυσικά τους ευνόησε πηγαίνοντας / κατεβάζοντας την φωτιά στο Μάτι, (κάτι που δεν τους ενδιέφερε αρχικά, αρχικά αφού τους “πονάνε” και τα Ε/Π του ΕΠΝ…), όπου έμελλε οι νεκροί και οι εκεί τότε διαμένοντες να πέσουν πάνω στους μαλάκες και άχρηστους ένστολους “Παπαριστές” του Τσίπρα, που τους έστελναν τον έναν πάνω στον άλλον, ήτοι στον θάνατο, δεν τους ευνόησε ο καιρός στην “Μότορ Όιλ” (στρατηγικός τους στόχος, λόγω της ΕΠΑ και του ΕΣ), αλλά έκοψαν την εθνική στην Κινέτα, κλπ, έκαψαν τις κρίσιμες περιοχές πάνω από το Λουτράκι και μέχρι σχεδόν τα Μέγαρα, κλπ, κλπ, κλπ!..

Μόνον μαλάκες, άχρηστοι ή προδότες, από τους όποιους δήθεν… “ειδικούς” επαγγελματίες δεν θα έβλεπαν τότε, ό,τι γράψαμε και πάλι τώρα!..

Παράλληλα, βλέπουμε ότι μόνιμοι στόχοι παραμένουν (και) οι ακόλουθοι:

  • Ηλεία: Λόγω της εκεί ε/Βάσεως, της ΕΠΑ, και των εθνικών κρισίμων μυστικών που αυτή μοιάζει να… κρύβει!
  • Εύβοια: Περιοχές όπου οι Τούρκοι έχουν πληροφόρηση, κατ’ αυτούς έγκυρη, ότι διεξάγεται εκπαίδευση Κούρδων ανταρτών, από τις ΕΔ του ΕΣ! (Οι Ροβιές, κλπ, για πρώτη φορά καίγονται φέτος; Η περιοχή της Ι.Μ. του Οσίου ΔΑΒΙΔ, για πρώτη φορά κινδυνεύει, κλπ, κλπ, κλπ);
  • Κορινθία: Περιοχή “Μότορ Όιλ”.
  • Οι περιοχές από Καλέντζι – Σπαθοβούνι – Αρχαία Νεμέα – Σκοτεινή – Λεβίδι “Νο 1”, Μαινάλου – Λεβιδίου – Ολυμπίας ή Καλαβρύτων “Νο 2”, Μάνης (συγκεκριμένα ορεινά μέρη) “Νο 3”, ορεινής Φωκίδος, (αριθμείστε μόνοι σας τώρα), όπως τώρα κατεδείχθη, συγκεκριμένες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, και Γρεβενών (έφυγαν από το Περτούλι των Τρικάλων οι Αλβανοί και ως φαίνεται ανέβηκαν πιο πάνω), είναι μόνιμες περιοχές στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου ασκούνται στα όπλα Αλβανοί, ………………………….., αλλά και αναρχικοί – αντιεξουσιαστές, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (ρωτείστε τους Πολάκη – Μπάρκα, ίσως να ξέρουν κάτι), και συνεργάζονται μαζί τους, στο ΚΚΕ, το οποίο είναι το μόνο που δρα απολύτως με κανόνες, σε ό,τι αφορά τους ένοπλους παρανόμους του, καθώς και στον “ΑΝΤΑΡ-CIA” (Η.Π.Α. / “Δημοκρατικοί”) και “ΑΝΤΙ-FA” (Σόρος)!..

– Τί άλλαξε λοιπόν;

– Η απάντηση είναι “ΤΙΠΟΤΕ”!..

– Το 2007 για να “ρίξουν” τον “Νεο-Βούδα”  ξέσκισαν Αθήνα και Ηλεία, με εντολή του “Μπους Τζούνιορ” ή πιο γνωστού ως “βλάκα”, αφού ο χοντρομαλάκας-μας θέλησε να κάνει τον μάγκα στο Βουκουρέστι, αντί να βρει έναν τρόπο σύμπλευσης με το “θέλω” των Η.Π.Α., χωρίς να θίξει τις όποιες εθνικές μας ευαισθησίες!..

Ήταν τότε που Κοσοβάροι με σκοπιανά διαβατήρια έκαψαν και σκότωσαν Έλληνες, τότε που οι ληστΑλβανοί κατέκλεψαν την Αθήνα που την ρήμαξαν, μαζί με τα σπέρματα των οχιών, τους αναρχο-κομουνιστές, πραμάτια που πούλησαν μετά όλη στην “Αγορά των Τσάμηδων”, στα Τίρανα, τότε που δολοφονήθηκε ο νεαρός Αρμένης, που ήταν σε διαδικασία εκπαίδευσης και ένταξης… στους Αναρχικούς, τότε που δεν μας επιτρέπεται να υβρίσουμε και να πούμε “αρχίδι” έναν τέως ΠτΔ μας, σαν τον “Πάκη”, ο οποίος ακολούθησε και επέβαλε στον “Μπούλη” την γραμμή της “Παθητικής Άμυνας”, αφήνοντας μέχρι και τους δίμετρους Κοσοβάρους φονιάδες, (αρκετοί εξ αυτών είχαν κατέβει για ξεκάρφωμα με τις οικογένειές τους ή “οικογένειές” τους και με τζιπ 3000 κυβικών), να φύγουν από την χώρα, μέσω Πατρών και Ιταλίας όρθιοι, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν και πιο γρήγορα, ήτοι με α/φ της ΕΠΑ, μέσα σε κάσες και με πολύ… τρέλα, παραδινόμενοι στους δικούς τους με κάθε επισημότητα!!!..  (Έτσι έκανε ρε βρωμιάρηδες – κότες και άσχετα κομματόσκυλα των διαφόρων Υπηρεσιών κάποια χρόνια αργότερα και ο γενίτσαρος Ράμα, που έκανε 1 μήνα να παραδώσει την σωρό του “Μονήρη” Κατσίφα Κων-νου στους δικούς του, αφού προηγουμένως τσουτσέκια είχε διατάξει και του είχαν πάρει όλα τα όργανα);

Τα λεφτά τότε που είχαν μαζευτεί για την Ηλεία “φαγώθηκαν”, ενώ μόνον η Οικογένεια του Κου Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, διαχειρίστηκε ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ τότε τα χρήματά της, αυτά που είχε προσφέρει και τα οποία κατέληξαν στον… προορισμό τους! Αυτή είναι η αλήθεια και αυτός είναι ο κακός Βαρδινογιάννης, που τάχα δεν πληρώνει φόρους, αλλά δίνει καθημερινά τόνους κηροζίνες και καύσιμα γενικώς σε ΕΠΑ και ΕΣ, μπινέδες!..

2007, 2018, 2021 τα ίδια και τα ίδια!..

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ! ΤΟ ΤΡΙΣ ή ΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ, ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;

Συμπεράσματα:

1. Δεν υπάρχουν σοβαρές ε/κρατικές κρίσιμες Υπηρεσίες (ΕΥΠ-ΕΛΑΣ, κλπ)!

2. Στα κρίσιμα πόστα υπηρετούν άτομα άσχετα ή δοτά, που δεν είναι σε θέση να χωρίσουν 2 γαϊδουριών άχυρα, όχι να δουν “μπροστά”, κυττώντας και… πίσω και να… οραματιστούν, ώστε να είναι άξιοι του επιπέδου που ουσιαστικά υπηρετούν και οφείλουν να προστατεύουν, ήτοι του κάθε φορά κυβερνητικού!

3. Οι περισσότερες των Υπηρεσιών είναι διαβρωμένες από Πράκτορες ξένων δυνάμεων και δη βασικών και κατά δήλωσή τους εχθρών της Ελλάδος! Το αυτό και οι ΕΕΔ, σε μικρότερο βεβαίως βαθμό!

4. Το Κράτος σήμερα παραμένει διχασμένο ή και τριχοτομημένο ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ και ΑΡΝΕΙΤΑΙ πεισματικά να αντιδράσει, όπως θα έπρεπε για την ασφάλειά του και την επιβίωσή του!

Από την μια μεριά οι Συριζαίοι και το ένοπλο παρακράτος τους (αφανής μεικτή ΜΑΦΙΑ Ελλήνων και ξένων, υπό τον αφανή και ξεχασμένο… Παλαιοκώστα, μεικτές επίσης Οργανώσεις “Ανταρσία”, “Αντίφα”, κλπ), μαζί με τους Χουντικούς, “ξεχασμένους” χρήσιμους Χρυσαυγίτες, και τους παραλήδες υποστηρικτές τους, νυν πράκτορες της Ρωσίας, πρώην λαθρέμπορους και νυν μεγαλο-επιχειρηματίες,

πρώην πράκτορες της ΕΣΣΔ, κλπ, πλευρά που έχει από κανάλια, μέχρι ράδια, ε/φ, ομάδες, κλπ, όπως και μια σειρά από πρώην υπαλλήλους της ΕΥΠ, που έκαναν όνομα μέσα από βρωμιές και που για χρόνια λυμαίνονται τις “Πληροφορίες” των ΕΕΔ, μαζί και με μια μεγάλη χουντο-Ιωαννιδική μερίδα αποστράτων κυρίως πλέον, που παρουσιάζονται ως “Υπερ-Πατριώτες” και που οι περισσότεροι είναι του “να μαζευτούμε να… πάτε” και απ’ την άλλη είναι η… νερουλή πλευρά της νυν Κ-Β και του Μητσοτάκη, που δήθεν έχει στο πλευρό του τον μεγάλο… ναρκέμπορο και μεγαλο-Μαφιόζο… Ε. Μαρινάκη(!…) και μέχρις εκεί, αφού δεν έχει ακουστεί απ’ τους αντιπάλους της να έχει και τίποτα άλλο!..

Η τρίτη διάσταση είναι αυτή των Κομμουνιστών και του δικού τους ένοπλου παρακράτους, το οποίο γέμει πλέον ξένων από Βαλκάνια, Ασία και Β. – ΒΑ Αφρική!..

5. Περιοχές, όπως πχ της Ηλείας, των Θηβών, κλπ, κλπ, κλπ, είναι εσκεμμένα γεμάτες από Όργανα ξένων δυνάμεων, που όχι μόνον τα… αγνοούν επιδεικτικά οι ε/Υπηρεσίες, αλλά πιθανότατα τα προστατεύουν κιόλας με κάτι Σορίτες μέσα στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” ή και στην Κ-Β ακόμα, αφού αυτός ο μεγαλο-καριόλης διεθνής Εβραίος είναι ο “Τοποτηρητής – Διαχειριστής” των θεμάτων της τάξεώς του στην ΕΕ και δη στα Βαλκάνια και στην χώρα μας!..

Συνεπώς:

1. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει και πάλι, ό,τι έγινε, την ίδια στιγμή που η “Κόλαση του Δάντη” που ζει τώρα η Τουρκία απεδόθη από τους Τούρκους στην Ελλάδα! (Πρώτος βγήκε και μας κατηγόρησε εκείνο το αρχίδι, ο Υποναύαρχος της “Γαλάζιας Πατρίδος”, που από ορολογία βιβλίου για όσους θα ήθελαν να μάθουν τουρκικά η φράση αυτή, έγινε τ/εθνικό σχέδιο, με υπαιτιότητα των Ελλήνων, ο ίδιος Υποναύαρχος και της… “Β. Μεσογείου”, λέγε με Αιγαίου, Τζιχάντ ΓΙΑΪΤΖΙ)! Ούτε αυτό δεν συνέγειρε κανέναν!..

Εδώ θα μου πείτε, πάνε κάποιοι να δώσουν συγκεκριμένες κρίσιμες πληροφορίες πχ στην ΕΛΑΣ και αυτή τους… διώχνει και συνολικά τους εμπαίζει!.. Συγκεκριμένη κάστα μέσα στην ΕΛΑΣ, γνωρίζει πχ πού είναι ο Παλαιοκώστας, αλλά τον αφήνει έξω, μαζί με άλλα τομάρια, προκειμένου δήθεν να ελέγχει -νομίζει*- κάποιους τομείς και να πληροφορείται!.. Για τόση σαπίλα μιλάμε!.. Άλλη φορά, αν υπάρξει, περισσότερα!..

* Νομίζει, αφού οι ξένοι και σχεδόν 100% μισέλληνες στην χώρα μας είναι πια σχεδόν ο μισός ε/πληθυσμός!..

2. Είναι θέμα χρόνου να γίνει και στο μέλλον κάτι ανάλογο ή και χειρότερο, όταν πχ θα μας προσβάλλουν οι ΤΕΔ, κάτι που είναι πια θέμα χρόνου!.. Τί να πρωτοκάνει τότε ο ΕΣ, ρε βρωμιάρηδες, όταν πχ η μισή Αθήνα είναι ξένοι, μουσουλμάνοι και μισέλληνες, από Αλβανία, Κόσοβο, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία, Σομαλία, Λιβύη, Παλαιστίνη, Πακιστάν, Αφγανιστάν, κλπ, κλπ, κλπ;

Κε Π-Θγέ!

1. Βάλλε να σου βρουν τί γράφαμε εδώ, στο “σάϊτ” μας, σχετικά με τις φωτιές επί Τσίπρα και διάβασέ τα μόνος σου!!! Μετά βάλε να τα διαβάσουν όλα τα υπηρεσιακά λιμά, που τα περισσότερα στα κρίσιμα πόστα είναι ακόμα τα ίδια, ήτοι του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, απλώς σαν τιμωρία, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα καταλάβουν τίποτα!

Επίσης, να σου βρουν για το τί γράφαμε ότι θα σου κάνει ή περιμένει για να σου κάνει ο Τσίπρας, η αποκαλούμενη και “πορδή” του Επίκουρου! (Πχ Σε περίπτωση πολέμου, κλπ, κλπ, κλπ). Για να μην… αυταπατηθείς και εσύ , σαν αυτόν!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

2. Κάλεσε τον Τσίπρα και ρώτα τον σε πόσο ποσοστό συμμετέχει σε ό,τι συμβαίνει τώρα στην χώρα, πχ ένα 5% που λέμε εμείς ή και παραπάνω; Τί συμφωνίες έχεις κάνει μαζί του; Αναθεώρησε κάποιες, κλπ!.. Καταλαβαίνεις!..

3. Διώξε, μόλις τελειώσει το “πανηγύρι” αυτό τους Σορίτες όλους, ειδικά αυτούς του “ΠΡΟ-ΠΟ”, που σου σκάβουν τον λάκκο, και βρες έναν τρόπο να αντιμετωπίσεις μετά τον μεγαλο-Εβραίο αυτόν ρουφιάνο των ΝΑΖΙ και τον υπό εκπαίδευση γιό του Αλέξανδρο! Πχ Διώξε τον Οικονόμου και βεβαίως και άλλους!..

Πώς αλλιώς θα τελειώσεις με το Σορίτικο παρακράτος που κατατρώγει τα σωθικά της Ελλάδος, ρε Κυριάκε; Δεν βλέπεις ότι σου καίνε τώρα οι ντόπιοι συνεργάτες των Τούρκων και του Τσίπρα (τα κολοπαιδάκια του Κωνσταντίνου, μαζί με τους Ρουβίκωνες, κλπ), μέχρι και το Π. του Άρεως που το έκλεισες, μέχρι και τον Υμηττό, κλπ;

4. Φτιάξε μια δική σου Ομάδα μέσα στην ΕΥΠ και ξεκίνα και “κόβε κόλους”! Πιάσανε πχ έναν που έβαλε φωτιά, λέμε τώρα, τον θάβουν σε χρόνο “dt”!.. Αυτό θα διαδοθεί, δεν μπορεί, τί λες;

Σταμάτα τώρα την αλητεία του να βάζετε στους όποιους συλλαμβανόμενους σκιές στην μούρη τους ή να μην δίνετε τα στοιχεία τους στην δημοσιότητα, διότι έτσι “βγάζετε τα μάτια” σας μόνοι σας και μόνοι μας! Βάζε μπροστά το “Εισαγγελική Εντολή” και τέλος!.. Κατάλαβες!..

ΟΣΟ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΩΣ Π-Θ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ “ΘΑΒΑΜΕ”, ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!.. ΞΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΤΑΝ “ΠΑΙΖΟΤΑΝ” Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!..

Τώρα η ΕΥΠ δεν μπορεί να “γεμίσει” πχ την Ηλεία με δικούς της ή την Θήβα και τα… ευρύτερά της, κλπ, κλπ, κλπ;

Είναι δυνατόν να μην φυλάσσονται στρατηγικοί στόχοι, όπως είναι πχ η ηλεκτρική ΒΑΣΗ της πρωτεύουσας, ούτε ακόμα όταν διαβάζετε ότι μάλιστα στο Μιλάς προσεβλήθησαν τα κρίσιμα εκεί “Θερμικά Κέντρα”, κλπ, και οι Τούρκοι, το ξαναγράφω, πιστεύουν ότι είμαστε εμείς από πίσω, μαζί με  το δήθεν “μανίκι της γούνας μας”, το ΡΚΚ, που τάχα εκπαιδεύουμε, και, και, και, ……. ;;;;;;;;;;;;;;;

Είναι δυνατόν να μην “συνεγείρεται” κανείς, απ’ εκείνους που θα έπρεπε ασφαλώς, ούτε όταν… κάποιοι, μόλις πρόσφατα, κάνανε… προπόνηση, με ανατίναξη στην γραμμή του ΗΣΑΠ, στην περιοχή μεταξύ Πειραιώς και Ομονοίας;

 Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

Κρίνε, αν θα πρέπει να “καθαρίσεις” κάποιους ελληνικής καταγωγής ή και ξένους μισέλληνες, πριν να είναι αργά για όλους μας!.. Έγινες Π-Θ πανάξια! Τώρα τί περιμένεις δηλαδή; Να γίνεις ΠτΔ πάνω σε πτώματα Ελλήνων, όπως έγινε ο Χουντο-σπουδασμένος στο Παρίσι τέκτονας Παυλόπουλος, που διόρισε και 8500 Έλληνες, η μεγάλη αυτή πολιτική κουράδα, όπως θα έλεγε κάποιος, αλλά εμείς θα πούμε η μεγάλη αυτή πολιτική σαπίλα, που τον έκανε ρόμπα μέσα στο “σπίτι” όλων των Ελλήνων ο ίδιος ο… ΡΤΕ;

Α! Και διώξε και κανέναν ξένο γενικώς, αφού πήξαμε πια ρε Κυριάκε, δεν το βλέπεις, μας τελειώνουν ρεεεεεεεεεε, (πες σ’ αυτό το πολιτικό τίποτα, σ΄αυτήν την βρώμικη πολιτική… μαστίχα να κάνει κάτι, απ’ όσα μας έλεγε και λέγατε, αλλά και ειδικώς όσους είναι δράστες κατά της ατομικής και εθνικής μας ασφαλείας!.. Αν δεν μπορείς, αυτούς ειδικά, να τους διώξεις όλους που και στην πράξη δείχνουν τον ανθελληνισμό τους, με συγκεκριμένες ενέργειες, τότε “θάψε τους”!..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ “ΧΟΝΤΡΑ” ΚΑΙ “ΔΥΝΑΤΑ” “ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ” ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!.. ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ… “ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ!..

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΤΕΔ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 Ε-Τ “ΘΕΑΤΡΑ ΕΠΧΣΕΩΝ”, Ο ΕΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΧ Ο ΚΩΝ-ΝΟΥ, ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, “ΟΙ -ΠΡΟΣΕΞΕ- ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ”, ΚΛΠ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ… ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΛΙΟΝ, (ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ “ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ” Η “ΕΛΑΣ” ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΠΧ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, ΚΛΠ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ;), ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 50 ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΚΑΙΝΕ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΝΑ, ΝΑ, ΝΑ, ……….. , ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!..

KATΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΑΚΕ!.. (ΒΡΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ “ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΚΕ Π-Θγέ)!..

Κατακλείδα!

Αυτά είναι που θα πρέπει να δεις και να κάνεις, μετά το τέλος των πυρκαγιών και τα περί επιτροπών εμπειρογνωμώνων, κλπ, για να μην σου πω ότι είναι παπαριές και μάλιστα οι συνήθεις, που βλέπουν σχεδόν πάντα καλένδες, σου γράφω πως είναι θέματα “δεύτερα” και “τρίτα”, αφού η πρόληψη είναι και στο θέμα αυτό το κύριο όπλο, μια πρόληψη που πιο πάνω στην… περιγράψαμε, Κε Π-Θγέ και εσύ κατάλαβες σίγουρα ποιά είναι και τί περιλαμβάνει, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!..

Για τις φωτιές στην Τουρκία, σε άλλο μας, ΠΡΟΣΕΧΕΣ, άρθρο!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

 

ΥΓ.

1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!

2. ΡΕ ΟΧΙΑ, ΑΚΑΡ!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΚΛΠ ΤΘνα ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ – ΟΧΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ “DEFENDER 21”, ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΨΕΥΤΗ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΦΟΒΗΘΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΑΣ, ΚΛΠ, (ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ), ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ!.. ΛΕΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ: “40 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ”!.. ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΗ ΑΞΚΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! (ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ! GNTM ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ Τ/ΓΕΕΔ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)!..

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΑ 500 ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ, ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ; (480 ΑΡΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΘΤ, ΤΩΝ 2 ΣΣ ΤΗΣ 1Ης ΓΡΑΜΜΗΣ)!..

ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟ Α/Φ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΖΙ-ΑΝΤΕΠ, ΣΑΣ “ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ” ΠΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ 10Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ (ΔΚΣΗ ΑΕΡΟ-“ΤΑΝΚΕΡ”), ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!..

3. ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΕ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!..

4. ΚΥΡΙΑΚΕ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ Ρ/ΜΥ ΕΠΙ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΦΩΤΙΑ” ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ , ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ! (ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ)!.. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!..

5. ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΟ Α/ΕΥΠ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ 1960, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ;  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Ι/ΜΟΣΑΝΤ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ “ΜΙ6”!.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;

6. ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΤΑΤΟΪ (ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ), ΡΕ… ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ / ΣΑΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ” ΧΙΟΣ!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ… ΑΛΕΞΗ! ΧΙΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ ή ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΙΝΕΣ “ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ” ΤΟΥ “ΤΙΓΡΗ” ΚΑΙ ΤΟΥ… “ΧΑΜΕΝΟΥ” Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ;

 

5. ΩΡΑΙΑ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜ/ΚΟΥ “ΜΕΓΑΛΟ-ΒΡΩΜΙΑΡΗ” Γ. ΤΡΑΓΚΑ (ΟΜΑΔΑ “ΤΙΓΡΗ” – “ΣΑΒΒΙΔΗ” ΤΩΡΑ), ΑΛΛΑ… ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

“ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΣΤΟ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ”!..

OΛA KΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΝΕΟ-ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ;

 

6. ΡΕ ΑΛΙ ΣΙΒΡΙ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΤΓΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ!..

-/-