4Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ!..

Φίλοι!

– Παρακάτω σας παραθέτουμε, τα σημαντικότερα απ’ ό,τι μπορέσαμε, έως τώρα, να συγκεντρώσουμε, από τα Ε/Τ-Ο/Κανάλια, τα Ε/Ραδιόφωνα και τις Ε/Φ μας, για την νέα (είναι θέμα ημερών) ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠτΔ (2020 – 2025) Κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

– Διαβάστε ποιά επέλεξε για νέα ΠτΔ ο Ε/Π-Θ Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!..

 • 1. Έχει (… δικαστική) σχέση με την ανέγερση του “Μολ”, του Έλληνα (φερόμενο “Μεγαλο-Διαχειριστή” των Ρότσιλντ στην χώρα μας) Λάτση*, με την οικογένεια του οποίου φέρεται να έχει “στενές” σχέσεις!
 • * Όπως πχ ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι Μεγαλο-Διαχειριστής στην χώρα μας, των ευρισκομένων στις Η.Π.Α. αμερικανο-εβραϊκών ενεργειακών “Καρτέλ”, που ελέγχουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ.
 • 2. Φέρεται να την “προχώρησε” (καταλαβαίνετε) στην ιεραρχία του Δικαστικού Σώματος το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο “alter ego” στα περισσότερα θέματα του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, μεγαλοεκδότης (θανών πλέον) Λιβάνης, ως αντάλλαγμα του ότι ο επίσης Δικαστικός (θανών επίσης πια) πατέρας της Νικόλαος Σακελλαρόπουλος (με φερόμενο Χουντικό παρελθόν), ως ένα των μελών του “Ειδικού Δικαστηρίου” που δίκασε τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, εργάστηκε παρασκηνιακά υπέρ της αθωώσεως του τότε Π-Θ μας. (Δεν είχε δικαίωμα ψήφου).
 • Τότε βεβαίως ήταν 1989 και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παρέδιδε στην ΝΔ του Κων/νου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, κάτι που καθιστά όχι και τόσο ισχυρό τον ισχυρισμό αυτόν, την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός ποτέ(!) ΔΕΝ(!) έμαθε επισήμως(!!!) ποιοί Δικαστές ψήφισαν υπέρ της καταδίκης του τεράστιου αυτού Έλλληνα πολιτικού της μεταπολεμικής Ελλάδος και ποιοί κατ’ αυτής!
 • 3. Ο νυν σύντροφός της και η ίδια φέρονται να εμπλέκονται, επί διακυβερνήσεως “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, στο θέμα ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ(!) των τηλεοπτικών αδειών, με τους ρωσικούς ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥΣ… “λαγούς” και τους άφραγκους… “χωραφιάρηδες” / “κτηματίες”! Καταλάβατε!..
 • Άρα, αν αυτό ισχύει, η Κα αυτή είχε (και προφανώς έχει και τώρα) πολύ στενές σχέσεις με τον Κο Παππά και όλον τον σκληρό πολιτικό (“ινστρουχτορικό” / sic) πυρήνα του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ!..
 • 4Η οικία της / διαμέρισμα, σε συγκρότημα διαμερισμάτων, στο Μεταξουργείο (οδός “Μιλλέρου” / εκεί με τα πολλά -κάποτε- “μπουρδέλα”, όπου “μπουρδέλο” η ελληνικοποιημένη ιταλική λέξη “Μπορντέλο”, που στα Ιταλικά σημαίνει “Οίκος Ανοχής”, αχαχαχαχαχαχα), φέρεται ότι είναι σκέτη χλίδα (!), οικία που φέρεται να αγόρασε έναντι 1/2 εκ. Ευρώ! (Και με πισίνα το υπόψη συγκρότημα… , στο Κέντρο της Πρωτεύουσας, συγκρότημα που έφτιαξε ο Όμιλος “ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ”).
 • 5. Φέρεται να έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Κο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, του Ομίλου “ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ”, … , ο οποίος, αν δεν σφάλλω, είναι πεθερός του “Alter Ego” του Π-Θ, Κου Γεραπετρίτη.
 • Ασχολίαστο! Ελέγξτε μόνον την σχέση “Περιστέρη – Γεραπετρίτη”, μήπως απατώμαι, όπως ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(!) που γενικώς διαβάζετε να τα ελέγχετε, ενημερώνοντας πάντα το Αρχείο σας και αναμένοντας να ακούτε, επίσης ΠΑΝΤΑ(!), τον όποιο αντίλογο, (“ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ”), ώστε ακολούθως, μαζί και με την δική σας θέση – άποψη, αν αυτή υπάρχει, ανάλογα με το θέμα κάθε φορά, να εξάγετε το “κοινό έδαφος” όλων των γνωμών – επιχειρημάτων, όπως και τις “διαφορές” τους και πάλι χωρίς να είστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ 100%, σε ό,τι θα καταλήγετε!.. (Ο Γεραπετρίτης, αν δεν συνδέετε συγγενικά, μέσω της συζύγου του, με τον Περιστέρη, έχει πάντως πεθερό μεγαλοθεσίτη, Αντιπρόεδρο, κλπ, σε κάποια από τις μεγάλες “Κατασκευαστικές”, που εμφανίστηκαν στην χώρα μας, τα τελευταία κυρίως 20 χρόνια, χρονικά μαζί με τις αντίστοιχες παροχής… φτηνού ηλεκτρικού ρεύματος)!..
 • 6.  Αθώωσε τον γνωστό πια “λαδιάρη” τέως Υπουργό του ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου (Κοζανίτη ανηψιού, του άλλου συνεπώνυμου Υπουργού, της ΝΔούλας όμως, αυτού με την ιδιαίτερη χροιά φωνής), της λίστας “Κριστίν Λαγκάρντ”!.. (Το “Κ. Λαγκάρντ” ακούγεται κάπως σαν… άρωμα, μόνον  που λείπει στο τέλος η λέξη… “Παρί”! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..
 • 7. Ήταν, ΜΕΤΑ ΑΚΡΑΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ, υπέρ της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, ενώ ως Πρόεδρος του ΣτΕ συμπεριφέρθηκε σκαιότατα (!!!) στις Οργανώσεις (εσωτερικού και εξωτερικού) που ζήτησαν την ακύρωση της υπόψη ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ και ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, μεταξύ της αλωμένης Ελλάδος του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και του “ΣΟΡΟΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ”, των Σκοπίων!..
 • 8. Ψήφισε, αν και “ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ”, υπέρ των θέσεων του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ”, στην Χαλκιδική! Γιατί άραγε ξέφυγε της… “γραμμής“, ούσα μάλιστα και πολύ… φίλη του περιβάλλοντος;
 • 9.Έκανε -γενικώς- παθιασμένο αγώνα κατά του ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ενώ φερόμενη ως  Άθεη, έκανε αγώνα για την κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες, καθώς και για να μην γίνεται -γενικά- αγιασμός στο ΣτΕ.
 • 10. Ψήφισε, αμέσως με την χρεοκοπία μας, “υπέρ” της κατάργησης του 13ου μισθού και των δώρων!
 • 11.  Υπέγραψε” για την “Ιθαγένεια” στους ξένους, κλπ, και γενικά ήταν (και προφανώς συνεχίζει να είναι) “υπέρ”, σε κάθε κάτι που προσβάλλει καίρια τις πανάρχαιες – ιστορικές ρίζες του Ελληνισμού!..
 • 12.  Είναι υπέρ της παραδόσεως στην Δύση του συλληφθέντος στην χώρα μας Ρώσου Κου… “Μπιτκόϊν”, (Βίνικ λέγεται), που παραμένει ακόμα στις ε/Φυλακές!..
 • 13. Είχε βαρύνοντα… λόγο σε όλες τις “βρώμικες – ύπουλες” αλλαγές που έκανε ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στον “εν ισχύϊ” εισέτι “Ποινικό Κώδικα – Νόμο” (ναι, αυτόν που επίτηδες και μονότονα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τόνιζαν, όσο κυβερνούσαν, πως επί χρόνια ήταν σε διαβούλευση και παπαριές, ώστε να πουν έτσι, λέγοντας όμως την μισή αλήθεια στην ελληνική λαϊκή πλέμπα, ότι αυτοί “νίπτουν / ένιπταν τας χείρας τους”, για τα όποια τυχόν λάθη του, ενώ οι ίδιοι, ως Κ-Β, έκαναν επιλεκτικά όλες τις “ύπουλες” αλλαγές που ήθελαν και συγκεκριμένα τις έκανε -κατ’ εντολήν Τσίπρα– αυτός ο δύσμορφος διοπτροφόρος μουσάτος τελευταίος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Υπ. Δικαιοσύνης, παλιός μαθητευόμενος “λακές” στο Δικηγορικό Γραφείο του παλιού Προέδρου του “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ” Κουβέλη, τέως Υπουργού και φίλου του Τσίπρα, καταλάβατε), ώστε ουσιαστικά να καλυφθεί, αν όχι και να “ζεσταθεί”, “κάτω από το τραπέζι”, η κάθε μορφής και είδους τρομοκρατία στην Ελλάδα, (διότι περί αυτού πρόκειται και μάλιστα για μόνιμη αριστερή τρομοκρατία, η οποία σε σχέση με την… Β’ Εθνικής και “κατ’ αραιά φεγγάρια” εμφανιζόμενη Δεξιά όμοια, είχε και έχει πάντα όχι μόνον μόνιμη κρατική ασυλία, αλλά και μόνιμη επίσημη κομματική υπεράσπιση), με αποτέλεσμα τα… ευγενή τέκνα των (Ελλήνων και Ξένων) αριστερών… Δημοκρατών, να πετάνε πχ στα κεφάλια των Αστυνομικών τσιμεντόλιθους, να τους ρίχνουν χλωρίνες, μπογιές, περιττώματα, πέτρες, κοτρώνες, μολότωφ, κλπ, και “μετ’ ου πολύ” της συλλήψεώς τους να κυκλοφορούν ελεύθεροι, γεγονός που μας είπε (στον Σρόϊτερ “προχθές”) ο νυν Π-Θ ότι… “δεν σκέφτομαι να αλλάξω τον Ποινικό Νόμο” τώρα (!!!)”, κλπ, (“ΜΠΡΑΒΟ σου ρε”), όταν μας είχαν προεκλογικά ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΕΙ οι ΝΔούληδες ότι θα άλλαζε άμεσα ο Νόμος ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, που “έβγαζε” από τις Φυλακές όλους τους βαρυποινίτες (κυρίως αυτούς), όπως κλέφτες, εκβιαστές, νταβατζήδες, μαχαιροβγάλτες, προαγωγούς, … κρεοπώληδες (αυτούς τους είχαν κυρίως ως σφάχτες στον εμφύλιο, επειδή ήξεραν, λόγω επαγγέλματος, πού θα χτυπήσουν το ανθρώπινο σώμα, για να το βασανίσουν ή θανατώσουν το κάθε φορά θύμα τους, κλπ), αφού οι Κομμουνιστές ανέκαθεν ήθελαν στις τάξεις τους και(!) όλα τα κατακάθια της Κοινωνίας, αφού σ’ αυτά στήριζαν πάντα ένα ικανό μέρος του… στρατού τους!.. (Σήμερα, οι τάχα μου αριστερές αυτές “Ομάδες Πεδίου”, όπως σας έχουμε γράψει, έχουν “μέσα” τους μέχρι και ψυχοπαθείς, εκτός από πρεζόνια, κλπ, κλπ, κλπ)!..
 • 14. Ήταν “τα μάτια και τα αφτιά” του “ΣΟΡΟΣ- ΣΥΡΙΖΑ” στο ΣτΕ, για χρόνια! Ο “Όφις Ασφαλείας” και ο “Ασπάλακάς” του, παρ’ ότι φέρεται να αγαπάει πολύ τις… γάτες!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Ο ίδιος ο προηγούμενος Πρόεδρος του ΣτΕ, μαζί με την παραίτησή του, τον Μάϊο του 2018 (2018 ήταν, αν δεν απατώμαι), δήλωσε πως δεν υπήρχε ουδεμία μυστικότητα στις συνεδριάσεις και γενικώς στα του “ΣτΕ”, αφού τα πάντα… διέρρεαν, ενώ η θέση του Προέδρου παρέμενε κενή επί 6 μήνες (μέχρι τον Οκτώβριο του 2018), όταν η Κα Σακελλαροπούλου, ελέω του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ανέλαβε Πρόεδρος του!..
 • 15. Φέρεται να είχε και να έχει άριστες σχέσεις με επίλεκτα πρόσωπα της ελληνικής  ΜΑΣΩΝΕΙΑΣ (πολιτικούς και άλλους, όπως πχ με τον νυν ΠτΔ, τον Κο Βενιζέλο, κλπ), πρόσωπα που φέρεται να στήριξαν και προώθησαν την υποψηφιότητά της και τα οποία κυρίως -ΠΡΟΣΟΧΗ- δεν ανήκουν στην Στοά του… Μανέα, η οποία “κρατά” μια ικανή ελληνική(!) ακόμα χροιά, αλλά στην δημιουργηθείσα από την διάσπαση της Στοάς του Μανέα (το γράφω “Καφενειακά”, ώστε να το καταλάβετε αμέσως), νέα Στοά, η οποία είναι εξαρτώμενη απ’ ευθείας απ’ το Λονδίνο, “δεν διαθέτει κανέναν… ελληνισμό εντός της”, αλλά είναι “υπηρέτης” και πανέξυπνος εκτελεστής εντολών που έρχονται, κυρίως απ’ το… νησί!.. Τα περισσότερα γηραιά μέλη της έχουν Χουντικές καταβολές, με αρχή το 1973!..
 • Φυσικά η Κα Σακελλαροπούλου διέθετε και διαθέτει και τις όποιες “γνωριμίες” και “κονέ” του συγχωρεμένου πατέρα της! Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση (επαγγελματικής) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!.. (Εδώ “Οικογενειοκρατία” στο Σώμα των Δικαστών)!..
 • 16. Τέλος, επειδή τελευταία “παίζουν” πολύ τα παρωνύμια, κοινώς παρατσούκλια, (και) στο “Δικαστικό Σώμα”, όπου ακούμε για… “ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ” και για… “ΜΕΣΑΛΙΝΕΣ”, η Κα Σακελλαροπούλου φέρεται να… φέρει στο “Σώμα”, το παρωνύμιο “Γύπας” ή “Αρπακτικό”!.. Αν ισχύει αυτό, γιατί άραγε την “ονόμασε” έτσι η μεγάλη των συναδέλφων της βάση;

Μετά τα παραπάνω, καταλαβαίνετε φίλοι μου ποιό πρόσωπο θα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, τα επόμενα χρόνια!.. Τα όσα ακούτε, όπως πχ “είναι γυναίκα και μάλιστα θα είναι και η 1η Ελληνίδα ΠτΔ”, “είναι άξια”, “είναι υπερκομματική”, “είναι άνθρωπος”, και όλα αυτά τα… “παπάρια μέντολες”, που είναι “στημένα” “μότο” του “Συστήματος” και τα οποία σκοπίμως αναφέρονται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, μέχρι να τα… εμπεδώσει το “πόπολο” της “Παρμένης” χώρας μας, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ, αφού στο “Σώμα” της Κας Σακελλαροπούλου, όπως και σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς της ελληνικής καθημερινής πραγματικότητος, υπάρχουν άξιοι επαγγελματίες, “Άνθρωποι”, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά “τους τρώει το μαύρο φίδι”, αν δεν έχουν “πλάτες”!.. Φανταστείτε τώρα τί “πλάτες” χρειάζονται, για να γίνει κάποιος, ειδικά σήμερα, στο άκρως παρασιτικό ελληνικό Κράτος, ΠτΔ!!!

Πιστεύατε εσείς ποτέ φίλοι μου, πως θα γινόταν ποτέ ένας πραγματικά ΑΞΙΟΣ στην χώρα μας Νο “1” κάπου, σε οποιαδήποτε θέση και όχι μόνον σ’ αυτήν του ΠτΔ, σε οποιοδήποτε τομέα της επαγγελματικής ζωής στην Ελλάδα, ειδικά του “Σήμερα”, αν δεν είχε “κονέ”, βύσματα, πλάτες, και όποιο άλλο συναφές ουσιαστικό θέλετε, βρείτε το εσείς και βάλτε το; Πείτε μου την αλήθεια!.. Όχι βεβαίως!.. Τώρα, αν υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις, αυτές ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ και ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ!..

-/-

ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ… “ΓΡΗΓΟΡΑ” ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 

 

Α. Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

– Σε ό,τι σε αφορά, εσένα, αλλά και το Κόμμα σου, καταλάβαμε πως πάσχετε από μια μορφή διαχρονικής βαρείας πολιτικής ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, δυσεξήγητης και δυσερμήνευτης για την πλειοψηφία του λαού της “Δημοκρατικής Δεξιάς”, αλλά θα μου επιτρέψεις όχι για εμάς!..

Εξηγούμαι:

Το γεγονός ότι η Ευρώπη κυβερνάται από τους απάτρηδες “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ”, αλλά ταυτόχρονα και βαθιά ανθλέλληνες, “Διεθνείς Εβραίους”, Ρότσιλντ και λοιπούς ομοίους τους, σε αναγκάζουν, προκειμένου και την τωρινή καρέκλα σου να διατηρήσεις, αλλά και για να έχεις πολιτικό μέλλον, όντας νεοσσός ακόμα πολιτικά, αλλά και ηλικιακά “μικρός” (και πάλι το εννοώ πολιτικά), να ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ(!) ΕΣΥ “ΣΗΜΕΡΑ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ (άντε να σου κάνω την χάρη και να τους πω έτσι τους “Κόκκινους Φασίστες” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ), όπως άλλωστε και οι περισσότεροι προηγούμενοι κάτοχοι της θέσεώς σου, προφανώς για τον ίδιο λόγο!.. Πώς ονομάζεται ένας τέτοιος χαρακτήρας Κε Μητσοτάκη;

– Μας είπες ότι η… “σκοτεινή” αυτή Κα είναι ενωτική των Ελλήνων! (Μας το επανέλαβε και ο “κοντινός” σου Υπ. Δικαιοσύνης Τσιάρας)!.. Καλά Κε Π-Θγέ, όταν το 70% (ας πούμε ότι είναι τόσο μικρό το ποσοστό), των Ελλήνων που ήσαν και είναι “ΚΑΤΑ” της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, και η Κα αυτή είναι “ΥΠΕΡ”, τί είδους ενότητα μπορεί το πρόσωπό της να εκφράζει;

– Το γεγονός και μόνον ότι είναι “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (“εκκινήσασα” κάποτε από το ΚΚΕ/Εσ. – “Ρήγα Φερραίο”) και μάλιστα ΦΑΝΑΤΙΚΗ, για όσους ξέρουν, είναι “σημάδι ενότητας” Κε Π-Θ γέ;

Είναι δυνατόν Κυριάκε, να είσαι γιος του Κων-νου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, και να είσαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ (!) του τί σημαίνει “ΑΡΙΣΤΕΡΑ”, που στην Ελλάδα είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό “ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ” και μάλιστα σήμερα πουλημένος και εξωνημένος “ΔΥΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ;

– Πιστεύεις πραγματικά ότι κάνοντας την Κα αυτή ΠτΔ θα κερδίσεις αριστερούς (λέγε με “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”) ή κεντρο-αριστερούς ψηφοφόρους Κυριάκε; Πιστεύεις ότι η Κα αυτή θα σε στηρίξει σε δύσκολες μελλοντικές πχ εθνικές αποφάσεις σου, αν αυτές δεν ταυτίζονται με εκείνες του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”; Έτσι σου είπαν οι ευρισκόμενοι γύρω σου, δίπλα σου, πλάϊ σου, κλπ, πρώην Κομμουνιστές και σημερινοί… “Δεξιοί” του Κόμματός σου; (Για όσους κάνουν διατριβή στο θέμα της διαχρονικής παραπάνω αναφερθείσης διαχρονικής διαστροφής, της λεγόμενης ελληνικής δημοκρατικής “ΔΕΞΙΑΣ”, να εξετάσουν το “γιατί”, επίσης διαχρονικά, η ΝΔούλα “έδιωχνε” ή “σκότωνε” τα “παιδιά της”, που θα έλεγε και ο Δραγασάκης και πάντα προωθούσε και στήριζε μη Νεοδημοκράτες και κυρίως Κομμούνια)!..

– Γελιέσαι Κε Π-Θ γέ και θα με θυμηθείς!.. “Κράτα” το “σάϊτ” μας και γι’ αυτόν τον λόγο, ήτοι και για να μας… θυμηθείς, εκτός του να μαθαίνεις κιόλας, όταν ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, όπως όλα τα ΚομμούνιαΤσίπρας “θα σε στήσει σύντομα στα 6 μέτρα”!..

– Ναι Κυριάκε, αυτό θα κάνει, αυτός ο άσχετος τύπος, που επελέγη για την ολοκληρωτική άλωση της χώρας μας, στους -όπως μάλλον αποδεικνύεται- κοινούς σας φίλους “Διεθνείς Εβραίους”!.. (Παριζιάνους, Λονδρέζους, Φρανγκφουρτιανούς, και άλλους)!..

[Θα πρόσεξες, για παράδειγμα, ότι ήδη οι “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” είπαν ότι “πόνταρες σε λάθος άλογο”, εννοώντας τον Χαφτάρ (πρόκειται γιαρητορική Τσίπρα, ο οποίος λέγεται πως ήταν, και ίσως να είναι ακόμα, δεινός χαρτοπαίκτης), κάτι που προσωπικά ανέμενα, ευρισκόμενοι σε απόλυτο παραλληλία με την ανθελληνική ΕΕ -έστω, στην παρούσα συγκυρία, για να μην σε στεναχωρήσω- και δεν θέλω να πω και σε… υπόγειο παραλληλία του Τσίπρα με τον ΡΤΕ, αφού πχ ακόμα να μάθουμε τί είπαν ο νέος… Ελ. Βενιζέλος Τσίπρας, αχαχαχαχαχαχαχαχα, με τον Τ/ΠτΔ, τον Φεβ. του 2019, στην Άγκυρα, και άλλα πολλά!

Ο δημ/φος του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” Σταθάκης (αυτός με το τριγωνικό γενάκι… ) δεν άντεξε σήμερα στην εκπομπή του… “πώς και τα γιατί των εξελίξεων”, αχαχαχαχαχαχαχα και είπε: “Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ”! Κάπως έτσι, τέλος πάντων, αλλά όσο η λέξη τραγωδία, όσο και το νόημα είναι αυτά που σου μεταφέρω “εδώ και τώρα”! Πες να σου βρουν και να ακούσεις το απόσπασμα αυτό! Αναμένουν οι του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αν δεν ζουν γι’ αυτό και μόνον, μια νέα ελληνική / εθνικήΤΡΑΓΩΔΙΑ, με θύτη μας και πάλι την Τουρκία!.. Είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και συνεπώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!.. Κατάλαβέ το και “με το συμπάθιο”… “ξύπνα” επιτέλους]!..

– Θα με θυμηθείς και(!) στο ότι ο ΣΟΡΙΤΗΣ “Κρυφο-Συριζούλης” (ο γιός του μάλιστα φέρεται ότι είναι “βαμμένος” “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, τόσο… έξυπνος είναι), “Παθητικός” και “Ρουσφετοπατέρας” Προκόπης Παυλόπουλος, που δικαίως(!!!) “τελείωσες” (ναι, αλλά ποιάν… έφερες… αντ’ αυτού), θα φαντάζει πολιτικός… ΝΑΠΟΛΕΩΝ και θα… μυρίζει σαν τα παλιά(!) ακριβά αρώματα, όπως πχ τα…“ΠΑΚΟ ΡΑΜΠΑΝ”, “ΑΡΑΜΗΣ”, “ΠΙΝΟ ΣΙΛΒΕΣΤΡΟ”, αχαχαχαχαχαχα, “ΕΓΚΟΪΣΤ”, κλπ, μπροστά στην νέα ένοικο -σε λίγες ημέρες– του Προεδρικού Μεγάρου, μπροστά στα… Κινέζικα φτηνιάρικα αρώματα, των Κινέζικων… “μολς”, αχαχαχαχαχαχαα,  της οδού Αχαρνών, κλπ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα.

– Εμείς είχαμε απορρίψει, σε… 2ο άρθρο – “κείμενό” μας την υπόψη Κα, μαζί και με κάποιες άλλες… θηλυκές υποψηφιότητες, οι οποίες είχαν “διαρρεύσει” (sic) από τους “κύκλους” σου, αχαχαχαχαχαχαχα!

– Είναι δυνατόν ρε συ Κυριάκο να “περιμένεις” πόλεμο με την Τουρκία (το χειρότερο και πλέον απευκταίο σενάριο) και να έχεις ΠτΔ τα… βίτσια του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”; Τί πρόβλημα δηλαδή θα είχες με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που όντας πολιτικός και -ΠΡΟΣΕΞΕ- και διπλωμάτης θα αποτελούσε μια ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΚΤΗΡΙΑ σου; Εδώ, δεν είχανε πρόβλημα οι ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΙ (!) (ας το πούμε έτσι), είχες εσύ;

– Με την επιλογή σου ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!) τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, σχεδόν σε όλα θα υπεστήριζα, άντε ας πω, στα σπουδαιότερα των θεμάτων, που σε κατηγορούσε και σε κατηγορεί, όπως πχ στο ότι ΥΠΟΚΡΙΝΟΣΟΥΝ στο “Σκοπιανό, αφού αν πραγματικά ήσουν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στις “Πρέσπες”, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ (!) ΠτΔ ΜΙΑ… “ΠΡΕΣΠΙΤΙΣΑ”-ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ “ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ”), αν δεν φοβόσουν τους πραγματικούς Κυβερνήτες της Ευρώπης,

δεν θα είχες ΠΟΤΕ, ως συμβούλους, και μάλιστα“ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, το ΕΛΙΑΜΕΠ”, το “εν Ελλάδι” Ινστιτούτο των αριστερών – διεθνιστών / παγκοσμιοποιημένων “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α.,

θα έστελνες σε δίκη και (!) τον Τσίπρα, για την “ΝΟΒΑΡΤΙΣ” και δεν θα τον κάλυπτες,

θα οδηγούσες, όπως άλλωστε μας έλεγες, σε δίκη και σε όποια απόφαση της Δικαιοσύνης (θέμα της), την “κόντρα” ΚΑΜΜΕΝΟΥΚΟΤΖΙΑ, για την οποία η αδελφή σου Ντόρα είχε πει μάλιστα ότι θα πήγαινε υπερασπιστής(!) του Κοτζιά, ώστε να μαθαίναμε “αν” και πόσα “παντελόνιασε” ο Κοτζιάς και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, για να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας ή το αν όλες αυτές οι καταγγελίες ήσαν… συκοφαντίες και βρωμερά… ψέμματα του ΚΑΜΜΕΝΟΥ, σ’ εκείνο τότε το “Υπ. Συμβούλιο”,

θα άλλαζες αμέσως τον Ποινικό Κώδικα / Νόμο και θα έβγαζες τις μάσκες στους κάθε είδους Ρουβίκωνες φασίστες – τρομοκράτες, κόκκινους, μαύρους, ροζ, κλπ, στους πάντες (!), θα τους βλέπαμε όλους αυτούς στα κανάλια με τα ονοματεπώνυμά τους, τις φάτσες τους, την καταγωγή τους, με στοιχεία της ζωής τους, κλπ, όπως έγινε με τους βρωμοναζήδες συνεργάτες και υποστηρικτές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, που μ’ αυτόν τον τρόπο “τελείωσαν”, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ που, ως Κ-Β, επί 4,5 χρόνια ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΕ ο Τσίπρας και για να τον στηρίζουν, όταν θα τους ήθελε, όπως πχ με την Κα Θάνου, κλπ, αλλά και για να τους δικάσεις εσύ τώρα, ώστε να βγει μετά αυτός και να σε “κρεμμάσει στα μανταλάκια” και πάλι, αφού η “δικιά” του “ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ” Εισαγγελέας υπέβαλε ήδη, όπως γνωρίζεις, πρόταση “χάδι”, πλην του πρώην Κομμουνιστή και μετέπειτα… Χρυσαυγίτη φονιά Ρουπακιά (“αυτό θα έλλειπε”), για την εγκληματική, τρομοκρατική, Οργάνωση του Αρχιπράκτορα Μιχαλολιάκου, μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που και επί ημερών σου, θα συνεχίσει έτσι να ΥΠΗΡΕΤΕΙ και να ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τα μίσθαρνα, στην Ελλάδα, Όργανα του Σόρος,

θα σταματούσες ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ(!) τον ερχομό των ΣΟΡΟΣ-“ΛΑΘΡΟ”, που στέλνει ο ΡΤΕ (φώναξε με να σου πω εγώ το “πώς”, που τάχα δεν ξέρεις… ) και γενικώς, για να μην σε κουράζω, ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!..

Αντιθέτως, δείχνεις και εσύ να οδεύεις προς το Τσιπραίϊκο… “Κολομπαρίζειν”, μόνον που εκείνου, του Τσίπρα δηλαδή, είναι “δευτέρα Φύσις”, ως μέρος της εκπαιδεύσεως που παρέχεται σ’ όλα τα μικρά παιδιά που “μπαίνουν” στο ΚΚΕ και γίνονται Κομμουνιστές ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, εκπαιδεύσεως που και αυτός από μικρός έτυχε στα… Σταλινικά θρανία της δόλιας Πατρίδος μας!.. (Το “ΚΥΜΑ” το έχεις δει Κυριάκε);

ΚΡΙΜΑ – ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ – ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!..

Β. Όσον αφορά τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, του λέμε! ΜΗΝ ΕΠΙΧΑΙΡΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ” ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ή -ΑΝΤΕ- “ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΑΣ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ “ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΣΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ή ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Σ’ ΑΥΤΗΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ(!) ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ [ΚΑΙ(!) ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ, ΡΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΩΝ 99 ΕΤΩΝ], “ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ”, ΘΑ ΧΥΣΕΙ, ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ(!) ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ(!) ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ!!! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!..

Γ.  Όσον αφορά το ΚΙΝΑΛ, λέμε την λέξη “ΝΤΡΟΠΗ” στην Κα Γεννηματά, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ, παρά μόνον με την έκκληση να πάψει να πιστεύει ότι με ένα νεο-ΣΗΜΙΤΙΚΟ… Κίνημα, μπορεί πολιτικά να επιβιώσει και αυτή και το Κόμμα της!.. Τί σχέση μπορεί να έχει Κα Γεννηματά η Κα Σακελλαροπούλου με την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”; Επειδή σας το είπε πιθανώς ο Κος Σημίτης ή ο Κος Βενιζέλος, την ψηφίσατε; Δεν υπήρχε ένα άλλο πρόσωπο της “ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”, που θα μπορούσατε να προτείνετε για ΠτΔ, αφού -προφανώς- αλλάξατε άποψη για το “τρίο” ΣΗΜΙΤΗΣ – ΓΑΠ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

– Πέθανε οριστικά, όπως φάνηκε, ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για εσάς και το “διπλό” πια Κόμμα σας (εννοώ με τα 2… ονόματα), Κα Γεννηματά και αν θέλετε -θα το εκτιμούσαμε-  ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ στο ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ!.. Ευχαριστώ!

Δ. Το ΚΚΕ δεν το σχολιάζω! Οι άνθρωποι είναι ιδεολογικά… ΜΕΝΙΡ!..

Ε. Την ΣΟΡΟΣ-ΜΕΡΑ 25 (ακόμα δεν έχω καταλάβει, όπως και πολύ “Κόσμος”, τί σημαίνει το “25”…), του “ΣΟΡΟΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ” Βαρουφάκη, εγώ δεν θα την αποκαλέσω “ΓΡΑΦΙΚΗ” (ΟΚ “ΓΡΑΦΙΚΗ” με την επιλογή της, ως Κόμμα, αυτήν της πολύ έντιμης και Κας(!), όπως απέδειξε με την  στάση της, της Κας Φύσσα, που μάλιστα δεν ήξερε τίποτα με την προτίμηση στο πρόσωπό της του Βαρουφάκη), αλλά… θα ΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ “ΦΩΝΗ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αυτή που δίνει το “στίγμα”, χωρίς να σημαίνει βεβαίως ότι είναι… μη γνήσια (sic) η φωνή του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά σίγουρα όμως είναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ (!) και… “ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΖΟΥΣΑ”!..

Ο Βαρουφάκης ΑΠΑΙΤΗΣΕ(!) από τον ΣΟΡΟΣ να κάνει δικό του Κόμμα στην χώρα μας, από την στιγμή που ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ νεο-“ΣΟΦΙΣΤΗΣ” Τσίπρας, τον “πέταξε” σαν “σκουπίδι”, προκειμένου πολιτικά να επιβιώσει!.. (Ας λέγεται ότι σε τηλεφωνική συνομιλία ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ, ο ΣΟΡΟΣ είχε διατάξει την αποπομπή από την τότε Κ-Β “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” του “Γιάνη”)! Καταλάβατε! Έτσι θα προσέξατε πως, μόλις ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ “βγήκε” και απεκάλεσε “ΚΑΡΑΤΖΙΣ της Λιβύης” τον Χαφτάρ, δεν πέρασαν παρά μόνον λίγες ώρες και “βγήκε” ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και αναφέρθηκε στο “λάθος άλογο” Χαφτάρ, κλπ, που επέλεξε να υποστηρίξει η ε/Κ-Β, κλπ, κλπ, κλπ!.. Κυριάκε, τί έχεις να πεις;

Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, “ΒΓΗΚΕ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ, ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΠΧ ΤΑ 3ΝΜ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η Ε/Κ-Β, ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η “ΛΩΖΑΝΗ” ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ Μ. ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΗ… ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ……………….. , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ! (ΕΙΘΕ ΟΧΙ Ο… ΠΟΛΕΜΟΣ)!.. “ΠΙΑΣΤΕ” ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ,… “ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΕ”!..

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ!

 • ΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΝΕΠΟΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΓΩΪΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΦΟΥ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΙΤΗΣ Η(ΔΙΑΖ) “ΚΡΥΦΟ-ΣΟΡΙΤΗΣ”- ΑΝΑΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΑΩΔΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΟ ΟΤΙ Ο “ΜΗΤΣΟ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!.. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ “ΦΥΓΕΙ” Ο “ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ” ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!..
 • Όμως!..

– ΟΜΩΣ, Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ή Κε ΜΗΤΣΟ-ΣΟΡΟΣ-ΤΑΚΗ(;), ΣΕ… ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ (αν και θα σε παρακολουθήσουμε, όσο πιο “εκ του σύνεγγυς” μπορούμε), ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΕΦΕΞΗΣ ΔΕΝ(!) ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, αφού νοιώθουμε μια εμμετική πλέον αηδία γενικώς!..

– ΟΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ “ΛΕΥΚΟ” ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1996, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 7η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2019!

– ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΣ, “ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ” Η(ΔΙΑΖ) “ΕΛ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ” ή και απλώς… “ΕΛ ΓΑΜΕΙ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! (ΕΪ ΚΥΡΙΑΚΕ, με την ευκαιρία! Πες του ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ… ΠΟΥΣΤΙΕΣ – η εξήγηση της λέξεως είναι μακρά και είμαι κουρασμένος… Πρόεδρε- απ’ αυτές που επί “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, μας είχαν γίνει ΚΑΝΟΝΑΣ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και που “επί ημερών σας”, έως τώρα, δυστυχώς συνεχίζονται)!..

– ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Κε Π-Θ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ “ΑΚΟΥΣΑΝ” ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ Π-Θ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2019 [ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ “Α. ΤΣΙΠΡΑΣ“], ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ… ΚΥΡΙΑΚΕ!..

“ΚΑΘΑΡΕΣ” ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

Α.

Κυριάκε!

1. ΦΛΩΡΟΣ (ΠΖ) – (Κ/Δ) ! ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΚΡΙΘΗ ΩΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ!.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ ΙΣΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Α/ΓΕΕΘΑ “ΑΣΤΕΡΙ”!.. / ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!..

2.ΛΑΛΟΥΣΗΣ (ΤΘ): ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ “ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕΙΟ” ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΟΠΩΣ… ΛΕΝΕ!……………. / “ΑΠΝΟΥΣ” – “ΑΧΡΩΜΟΣ” – “ΑΒΟΥΛΟΣ”, ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ… ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΚΑΠΟΤΕ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”!.. ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΤΟΝ “ΠΗΓΑΙΝΕ” ΑΠΟ “ΜΙΚΡΟ” ΓΙΑ “ΨΗΛΑ”! / Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ;

3. ΠΕΤΡΑΚΗΣ: (ΟΠΑ ΚΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΠΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ… “ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ”, Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΣΟΥ “ΕΦΤΑΝΕ” Ο… ΥΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ); ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ… “ΠΑΤΡΙΚΙΟ” ΑΥΤΟΝ!.. ΧΡΗΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗΣ!.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ “ΣΤΟΛΑΡΧΟΣ” ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ, Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΝΑΥΑΡΧΟΥ – ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΑ (!!!)- ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΛΥΜΠΕΡΗ! ΜΠΡΑΒΟ!.. / ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο “ΥΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ” ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!..

4. ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ: “ΚΑΙ ΓΑΜΩ” ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!.. ΓΝΩΣΕΙΣ, ΗΘΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!..

ΣΚΟΡ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: 50%!..

ΠΑΝΤΩΣ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!..

Β. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΠΘ-ΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ F-35, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΠΟΥ “ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ”, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΙΖΟΝ “ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΜΑΣ!.. [ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα “F-35”… περιλαμβάνονται, αρνητικά βεβαίως, στην νέα πολιτική… “κολοτούμπα” Τσίπρα].

Γ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ… “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ” (τί ώρα; ), ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΣΤΟ “ΜΕΤΡΟ” ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ , Ο ΑΛΛΟΣ… ΑΞΙΟΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Κωστάκης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ο…. 3Ος, ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ “ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ”; Πουθενά!..

Δ. “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” ΣΤΗΝ ΘΑΝΟΥΣΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΠΙΟΥΛΕΝΤ ΕΤΖΕΒΙΤ, ΡΑΧΣΑΝ!.. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥΣ “ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ”!.. (ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ)!.. 

Ε. ΚΑΛΑ!.. ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΕ Α/ΕΥΠ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ… “ΜΑΓΑΖΙ” ΣΟΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΟΥ, ΚΛΠ; ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ; ΜΑΣ “ΧΑΚΑΡΑΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥ… ΚΩΣΤΙΔΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ “ΧΑΚΕΡΣ”, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ / ΚΩΝ-ΠΟΛΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΩΧ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!.. “…GÖREV’İN GÖT’Ü OLDUK” ή ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ… “ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ”! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. 

ΣΤ. ΚΕ Π-Θ!..

ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ, ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ, ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ” ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ!

– ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΩΣΤΕ ΝΑ… “Σ’ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ” ΘΕΤΙΚΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΙ!..

ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΚΕΙ “ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ” ΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ / Η ΟΜΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ!..

ΒΡΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ “ΔΙΟΤΙ”, ΣΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΕΙ (ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ “ΑΟΥΣΒΙΤΣ”), ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΙΚΤΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΑΔΙΚΩΣ ΙΣΩΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ… ΟΥΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΝΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΟΙΓΟΎΝ ΠΟΡΤΕΣ” ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΆ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Κε Π-Θ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!..  

-/-