5… Καραγκιόζηδες, 1… Καραγκιοζάκος, 2… Στόχοι + 1 Που τους… “Αγαπάει “Πολύ!

Φίλοι μου!

– Μετά τα όσα έγιναν στην Τουρκία και στις ΤΕΔ, από τις 15-07-2016 και “εκείθεν”, σας παρουσιάζω, “χωρίς λόγια – σχόλια”, κλπ, 5 Τ/ Στρατιωτικούς, με το προσωνύμιο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ / -ΔΕΣ, είτε διότι έτσι θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι, είτε διότι πραγματικά είναι! Δείτε τους παρακάτω:

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

                                                                                 ΟΙ 5 “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

   Καραγκιοζάκος όμως και όχι Καραγκιόζης είναι ο πρώην Τ/Α/Σ-Χ, Γκαλίπ ΜΕΝΤΙ, [και πρώην Bordo Bereli” μάλιστα (!!!)], ο οποίος παρακάλαγε τον… Darbeci Ταξίαρχο Υπασπιστή του να μην τον συλλάβει, να μην του φορέσει τσουβάλι στο κεφάλι, του είπε μάλιστα ότι κάτι τέτοιο, ούτε οι… Έλληνες* δεν θα του έκαναν… έκλαιγε, έπαθε καρδιακή προσβολή, από την όλη ταλαιπωρία που υπέστη, πήγε στο GATA, αλλά βγήκε σχεδόν αμέσως, κλπ!..

w1wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

                                                                                  Ο  “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ

* Πάντα οι Τούρκοι “μέσα” τους έχουν τους Έλληνες! Το ψυχολογικό τους αυτό πλέγμα εξηγείται εύκολα, αφού μετά από 400 και 500 χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων, στους προγόνους των Τούρκων Οθωμανούς, ο μόνος λαός που ξεσηκώθηκε και μέσα σε 100 χρόνια (1821 – 1921) έφτασε 70 χλμ από την Άγκυρα, ήσαν οι Έλληνες! Ασφαλώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως το γεγονός ότι οι Έλληνες είχαν ουσιαστικά στα χέρια τους το εμπόριο, οι Φαναριώτες τη… Διοίκηση, κλπ, αλλά ο κυριότερος λόγος είναι ότι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ αποτέλεσε τη βασική αιτία, για την παρ’ ολίγο Κ/Φ της Τουρκίας, αλλά και ο βασικός… υπαίτιος της Κ/Φ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! (Είναι πλέγμα, περίπου ανάλογο, με τις 13 -ουσιαστικά- ήττες των Οθωμανών Τούρκων, από τους Ρώσους)!..

                                                                                        –  /  – 

Και οι 2… ΣΤΟΧΟΙ!!! (Demo…)!..

Ο νέος Δντης, της ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔ και ο νέος Δντης Επχσεων, του Τ/ΓΕΕΔ, είναι αντιστοίχως ο Αντγος (Korgeneral) Οσμάν Ερμπάς / Osman Erbaş και ο Υπτγος (Tümgeneral) Μεχμέτ Οκάν / Mehmet Okkan! (Φωτο παρακάτω).

erbas MOkkan tumgeneral_erbas_tan_vali_buyuk_e_ziyaret_h59_8510c

osman-erbas-24022016-1 ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω                                                        ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

– Αυτός με τα πολλά… μαλλιά, ο “Φαλάκρας” (“Κέλης”) είναι ο νέος ΥΣΠ/Δ., ενώ ο άλλος με την μύτη που καρφώνει… ψωμάκια, όπως στα ξυλάκια με τα σουβλάκια, κλπ, ο “αριστερόχειρ” (με ό,τι αυτό σημαίνει), είναι ο νέος Δντης Επχσεων, του Τ/ΓΕΕΔ.

– Είναι και οι 2 νεο-προαχθέντες!

– Ο ¨Κέλης¨, (“Πεζός”), ήταν Διοικητής στην 6η Μ/Κ Μχία, των Αδάνων, εξ ου και η φωτογραφία με τον πρώην Γερμανό Διοικητή των PATRIOT, κλπ. Είναι Πατριώτης“! (Έτσι παρουσιάζεται τουλάχιστον)! Θα τον… “δούμε”, αν και μάλλον… “δεν το έχει” και μοιάζει να είναι… “λύση ανάγκης”, για τη θέση! Ίδωμεν!!!

– Ο άλλος, ο ψηλός, (ΔΒ-της, αν ο ΙΩΝΑΣ μου ανέφερε σωστά), είναι ο νέος Δντης Επχσεων, του Τ/ΓΕΕΔ! Σημαντικό να σημειώσουμε ότι ήταν Δντης Επχσεων, της 1ης Στρατιάς, (φωτο πάνω, ως Σχης), γεγονός που επιβεβαιώνει ό,τι σας έγραφα παραπάνω -για άλλον λόγο βεβαίως- για το “ψυχολογικό πλέγμα” των Τούρκων, προς τους Έλληνες και καταδεικνύει πως ό,τι και να συμβαίνει στην Τουρκία, των μυαλών των Τ/Στρατηγών είναι στους Έλληνες και στην Ελλάδα σταθερά προανατολισμένο!..

– Τέλος, φίλοι μου, παρακάτω, σας παρουσιάζω και έναν πασίγνωστο Τούρκο, φίλο γενικώς του… Καραγκιόζη, αλλά βεβαίως και των παραπάνω  Καραγκιόζηδων, όπως προσφάτως, παρά την ξεφτίλα που υπέστησαν οι ΤΕΔ, με τους 5 αυτούς Στρατιωτικούς, στην ηγεσία τους, αποδείχτηκε! (Άλλωστε οι Τούρκοι θεωρούν ότι ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είναι δικός τους και όχι των Ελλήνων! Και εδώ φίλοι μου υπάρχει… ΕΤ κόντρα, όπως και στον καφέ, που εμείς τον λέμε Ελληνικό και αυτοί Τούρκικο, κλπ, κλπ, κλπ)!..

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

                        Ο “ΦΙΛΟΣ” ΤΟΥ… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΣΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ…  “ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

                                                                                               ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                              ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Ζητώ ταπεινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ(!), από τον Έλληνα ασφαλώς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, των αλησμόνητων παιδικών μου χρόνων!.. Καταλάβατε!!!

β.  Πόσο ειλικρινά ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ΜΙΚΡΟΣ, αλλά και σίγουρα ΘΕΣΙΛΑΓΝΟΣ, θα πρέπει να είναι ο Στρατηγός Ακάρ, αφού δεν παραιτήθηκε, μετά από την ξεφτίλα που υπέστη, ως Αρχηγός των ΤΕΔ! (Τουλάχιστον αυτός, ως Α/ΓΕΕΔ, θα έπρεπε)!.. Παλαιότερα, άλλος στη θέση του Τ/Αρχηγός, θα αυτοκτονούσε και αναφέρομαι στις λεγόμενες… ρομαντικές εποχές των ΤΕΔ, τότε που οι Τούρκοι αυτοχαρακτηρίζονταν ως Πρώσσοι, κλπ, ως κάτοχοι μιας ιδιαίτερης – ανώτερης στρατιωτικής κουλτούρας, κλπ! “Πάνε και αυτά” πια από τις ΤΕΔ, όπως τα γεγονότα αποδεικνύουν!

Κε Ακάρ!

– Απ΄το “σάϊτ” αυτό, που το παρακολουθούν όλοι οι δικοί σου / όλοι οι δικοί σας και κάποιοι ρουφιάνοι σας Αλβανοί, σε είχα προειδοποιήσει πλειστάκις! Δεν με άκουσες όμως! Τώρα είναι αργά! Θα πληρώσεις το τίμημα!!!

– Ο τέως Α/ΓΕΕΔΣτρατηγός (ε.α.) Σεμπαχαττίν Ισίκ Κοσανέρ δεν είναι και τόσο παλαιότερος από εσένα! Μάλλον ξέχασες πώς φέρθηκε αυτός, πριν από λίγα χρόνια! Αυτός ήταν πραγματικός Αρχηγός Χουλουσί, πραγματικός Στρατιώτης, εσύ  είσαι Μειράκιον! (Κε Φιντάν ο / η μεταφραστής σου να ψάξει τη λέξη και να την αποδώσει ορθά)! Και αν ξέχασες τον Κο Κοσανέρ, δεν θυμάσαι Κε Ακάρ, από την ηγεσία των ΤΕΔ, αφού και εσύ είσαι -ανάξια βεβαίως- συνέχειά της, το συγχωρεμένο Στρατηγό Νετζίπ Τορουμτάϋ, τί είχε κάνει παλιά με τον Οζάλ, (ναι τον Τουργκούτ λέω, που τον “καθαρίσατε οι Κεμαλιστές, ως… ωόν”), πώς είχε φερθεί, κλπ;

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

                                                                     Η ΣΗΜΑΙΑ (FORS) ΤΟΥ Τ/Α/ΓΕΕΔ

                                                                            THΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΚΕ ΑΚΑΡ!

Κε Ακάρ!

– Η ηγεσία σου στις ΤΕΔ, να με θυμάσαι, θα γραφεί με τα πιο μαύρα γράμματα (bold και italics)!

Και η πιο σοβαρή κατηγορία εναντίον σου, δεν θα είναι ότι επί ημερών σου έγινε αυτή η εξέγερση της πλάκας, (και αυτή ασφαλώς θα σε βαραίνει και πολύ μάλιστα), με τους 300+ νεκρούς, τους 3000+ τραυματίες, τις τόσες Κ/Φ σε στρατιωτικές και μη εγκαταστάσεις, τις 60.0000 απολύσεις Ισλαμιστών του Γκιουλέν, κλπ, κλπ, κλπ, δεν θα είναι ότι κοιμόσασταν όλη ηγεσία, ότι δεν είχατε σχέδιο /-ια αντίδρασης κατάλυσης του Κράτους, ότι δεν ενημέρωσες κανέναν, από τους Αρχηγούς των Κλάδων ή ότι σε έγραψαν στα… παπάρια τους, [δεν πήρες τηλ. ούτε τον Ταγίπ, κλπ, (γιατί άραγε;) / η ε/φ “Bir Gün” έθεσε τις προάλλες κάτι ωραία ερωτήματα, που στα είχα θέσει εγώ εξ αρχής], κανέναν λοιπόν άλλον Αρχηγό δεν ενημέρωσες, όπως φάνηκε, (πλην πιθανώς του Τσολάκ, ο οποίος αποδείχτηκε ΣΟΥΠΙΑ” / “ΚΡΥΦΟΣκαι του Μεντί, που ήταν μαζί σου, έ;), αφού τους / σας έπιασαν όλους, (μετά από 4 ώρες που ήδη το είχες μάθει), να διασκεδάζετε, κλπ, οι περισσότεροι τουλάχιστον, [ενώ πλάκα είχε και ο Α/ΓΕΝ, ο Μποστάνογλου, που μας είπατε χθες (τα “σάϊτ” σας), ότι από το γάμο που ήταν και αυτός, στο Γεσίλκιοϊ (ξέρεις από την Ιστορία τί έγινε εκεί στον Άγιο Στέφανο, κάποτε Χουλουσί; Μάθε όσο είναι νωρίς!) τελικά βρέθηκε στα σοκάκια, στο Μπακίρκιοϊ, να αναζητεί τους άνδρες της… ασφαλείας του, ενώ πριν είχε πάει στο εκεί Α.Τ. και ζήτησε να τον μεταφέρουν στην… Άγκυρα, κλπ, κλπ, της “που….ς Χουλουσί, αχαχαχαχα], δεν είναι ότι σε υποχρέωσαν να κάνεις Ανώτατο, μέχρι και Αξκό εξ Υπαξιωματικών, ούτε καν οι στρατιωτικές… μεταρρυθμίσεις, του… “κόλου, (έχει δίκιο σ’ αυτό ο… “πονηρούλης” ο Ιλκέρ Μπασμπούγ / του απάντησε άριστα όμως και ο βουλευτής του ΑΚΡ Ταγιάρ, έ;), ούτε και το γεγονός ότι ο Ντουντάρ θα γίνει Α/ΓΕΕΔ, χωρίς να έχει διοικήσει Στρατιά, (ή πιο σωστά χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη διοίκησή του, στην 1η Στρατιά), αφού ήρθη η σχετική διάταξη και ήλθε δίπλα σου, ως Υ/ΓΕΕΔ, για να κάνει το ρουφιάνο, (όπως πάντα ήταν και είναι -παραδοσιακά- ο ρόλος όλων των Υ/ΓΕΕΔ), ούτε ο,τιδήποτε άλλο, για να μην σε κουράζω, αλλά θα μείνεις στην Ιστορία, διότι θα είσαι ο Τ/Αρχηγός, με τον οποίον οι ΤΕΔ, (είσθε ήδη, ως Οργανισμός, σε έναν μικρό… εμφύλιο, “όσο πατάει η γάτα” ή όχι; Άσε που είχατε και το μίσος μεταξύ Σ-Χ (JÖH) και Αστυνομίας (PÖH), τώρα θα έχετε και το μίσος μεταξύ ΤΕΔ και Αστυνομίας. / Είναι αλήθεια ότι παρακαλάτε στην ΤΠΑ, να γυρίσουν “πίσω” πιλότοι, για πες, διότι τα… “φόρουμς” βοούν), oı ΤΕΔ λοιπόν θα διαλυθούν ΚΑΙ ακολούθως και η “τεχνητή” χώρα σου!

– Οι πρόγονοί μας Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: Ενός Κακού, Μύρια Έπονται“! Στο θυμίζω! Άρα: “Σήκω και φύγε τώρα“!

Και κάτι ακόμα!

– Ήθελα να έβλεπα τί θα έκανες, αν ο ΡΤΕ αποφάσιζε, (ίσως το κρατάει σαν Άσσο στο μανίκι του, για το μέλλον), πως εφεξής Α/ΓΕΕΔ, θα γίνονται και Αξκοί και από τους άλλους 2 Κλάδους! Αυτό ΔΕΝ θα ήταν μεταρρύθμιση, θα ήταν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! (Πράσινο χρώμα λόγω Ισλάμ, κατάλαβες Χουλουσί)! Τα κόκκαλα του Γαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, θα έτριζαν μέσα στη λάρνακά του, στο… Μαυσωλείο του, ή όχι; Τα δικά σου όμως; (Είδες ότι ο ΡΤΕ “ξέρει τα όριά του”! Εσείς εκεί στις ΤΕΔ, τα… χάσατε);

Συμπέρασμα . Sonuç olarak:

TSKnde Haddınız yine bulun ve aslında haddınız bilin… Sayın Komutanım!

– Τέλος Κε Ακάρ, είδες ότι Διοίκηση δεν είναι να “κλέβεις”, (όπως κατ’ ουσίαν έπραξες), τις Σημειώσεις σου και να τις διορθώνεις, για να γίνεις Ανώτατος και… Αρχηγός, αλλά είναι να το έχεις, αγαπητέ Χουλουσί! Και εσύ δεν το έχεις!

γ. Εφεξής το νέο επίθετο των ΥΠΑΜ θα είναι Πασάς / Paşa, Αχαχαχαχαχαχαχα, πχ Fikri Işık Paşa, κλπ!

δ. Χουλουσί!

– Εξηγείστε μας στο “σάϊτ” σας, αυτό των ΤΕΔ, το πώς θα είναι τα… κόζια τώρα στις ΤΕΔ, για να καταλάβουμε και εμείς! Πχ. Τώρα, “είπατε”, στην ειρήνη, οι Κλάδοι διοικούνται πλέον από τον ΥΠΑΜ και κατά συνέπεια και από τον Π-Θ! Εσύ όμως τί ρόλο έχεις; (“Βαράς” λέμε, αλλά σε σέβομαι)! Δεν μπορείς να τους διατάξεις, ή μόνον αν σε διατάξει ο δικός σου Προϊστάμενος, ο σεβαστός ΠτΔ, ΡΤΕ, τότε μόνον τους διατάζεις; “Εσύ” και η ΜΙΤ ανήκετε στον ΠτΔ, (ο οποίος ουσιαστικά πέτυχε να το κάνει ήδη, έτσι, το σύστημα Προεδρικό και το μόνο που μένει είναι να πάει σε ένα Δημοψήφισμα και να το “επισημοποιήσει”), αλλά έτσι ο ρόλος σου ως ΓΕΕΔ, θα είναι πια διακοσμητικός!.. Και στις Ασκήσεις πώς, κλπ; Στον Πόλεμο τέλος, πώς θα… “αλλάζετε”, εννοώ οι υπαγωγές, κλπ; Πείτε μας τίποτα, διότι μάλλον τα έχετε κάνει λίγο… σκατά, μετά συγχωρήσεως (ο Πρόεδρος δηλαδή, αλλά εσύ τί έκανες); Θα περιμένω Χουλουσί να με / μας ενημερώσεις!..

Χουλουσί! …. Και δεν έχετε πια και τον OYAK“, τουλάχιστον για καμμιά… “κονόμα”, κατάλαβες! Από τον περασμένο Απρίλιο, αν δεν απατώμαι, “σας τελείωσε” και αυτός ο Οργανισμός, αφού πλέον ελέγχεται απόλυτα από τον Ταγίπ!.. Αχαχαχααχαχα!..

ε. Φικρί… Πασά! Έχετε… χεστεί λίγο ή μου φαίνεται και γι’ αυτό δεν θα “βγάλετε” οχήματα, Ε/Ρ και άρματα στις 30-08-2016, στις παρελάσεις; Αχαχαχαχαχα. Πάντως κάτι για 14-08-2016 “ακούω”, ότι ψήνετε για προσέξτε!.. Μήπως δηλαδή ο Κέρρυ δεν έλθει στα τέλη Αυγούστου, λέω τώρα, όπως μας “είπατε”, ή να έλθει και εσείς να είσθε… παρελθόν!..

στ. Βρείτε σας παρακαλώ και τον Λγό (Καρατεπέ ή κάπως έτσι) που ψάχνετε, ξέρετε από την Ομάδα που θα δολοφονούσε -υποτίθεται- τον ΡΤΕ, βρείτε τον γρήγορα, διότι οι… “δικοί” μας στο Ε/ΓΕΕΘΑ μπορεί να κηρύξουν… OHAL, για να τον βρουν! Αχαχαχαχαχα! Και έχουμε και έναν πολύ… σπουδαίο, τέως συνάδελφό σας, (Στρατιωτικό δηλαδή), ως Υπ. Προστασίας του… Πολίτη, με ρωσο-κομμουνιστικές… αγάπες και έρωτες, εξ ου και το παρωνύμιό του Ζούκωφ, κλπ, (ξέρετε όπως… επέρδετο ο Ζούκωφ, “έβγαινε” ο “δικός” μας) και μπορεί να βάλλει και όλη την Ε/Αστυνομία να… “τρέχει” και αυτή!..

ζ. Χουλουσί, ο Ταγίπ θα πάει, στις 08-08-2016, στην Αγία Πετρούπολη, ή όχι, αφού φοβάται τα… αεροπλάνα;

η. ΠΡΟΣΟΧΗ:

– Μήπως ο Ταγίπ το “ψάχνει”, μέσω του ISIS πλέον, για να γίνει… πυρηνικός;

θ. Η “Λεοπάρδαλη” / “PARS έχει την… τιμητική της, τελευταία! Από τη μια το παρασύνθημα των εξεγερθέντων στρατιωτικών στην Τουρκία, που ήταν PARS, (από την ονομασία της 181ης Μοίρας / “FILO”, της 8ης Κύριας Βάσης Α/Φ, του Ντιγιάρμπακιρ) , από την άλλη τα “λεοπαρδαλέ” παπούτσια της νέας Αγγλίδας Π-Θ, Κας Μέϊ,

ι. Ο Οτζαλάν ζει Χουλουσί; Έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα του, από το Ιμραλί! Για πες!..

                                                                          “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ

                                                                                          “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

                                                                                              –  /  –