50… Ευρώ!..

Φίλοι μου!

1. Την στρατιωτική στολή την φοράει ο ΡΤΕ δικαιωματικά / απολύτως νόμιμα, διότι με βάση τα ισχύοντα στην “Τ/Δημοκρατία” ο ΠτΔ είναι και ο Αρχηγός των ΤΕΔ, σε ειρήνη και πόλεμο*! Άϊντε!..

– Η στολή με την οποία τον είδατε “προχθές” στα Τ-Σ σύνορα είναι καινούργια στολή των ΤΕΔ και θα πρέπει να “δείτε” / να αναζητήσετε τις ιδιότητές της, τα χαρακτηριστρικά της!..

* Διαβάστε τώρα και αυτό παρακάτω, οι… τουρκόγλωσσοι και οι τουρκολόγοι, όσοι φυσικά απ’ εσάς ξέρετε την τ/γλώσσα!

Yeni(!) istiklal harbini savunmadan taaruza dönüştüren Başkomutan R. T. Erdoğan’a Mareşal unvanı verilmesin talep ediyoruz! (“Νόμος περί Προσωπικού των ΤΕΔ”, άρθρο 29, 2ο Εδάφιο).

2. Ένα… λουκούμι στον Κο Ευαγγελάτο! Αναφέρθηκε στο Δελτίο του, σε Δικτάτορα ΡΤΕ! Επιτέλους!.. “People learn”, που θα έλεγε και ο Κος Πάϊατ!..

3. Δεν υπάρχει κάποιος να “μαζέψει” τον Καμμένο; Κανείς εκεί στο ΓΕΕΘΑ δεν καταλαβαίνει ότι με τις συνεχείς του δηλώσεις, το περιεχόμενο των οποίων πλέον καθίσταται αντίπαλο των συμφερόντων των ΕΕΔ, γίνεται και αυτός (λέγε με Καμμένος) περίγελως, αλλά και η στρατιωτική μας ηγεσία χαρακτηρίζεται ως λείχουσα και έρπουσα εμπρός του, παρέχοντας έτσι στον Τούρκο την πιο σοβαρή πληροφορία για το ποιόν” της;

Ενδεικτικώς(!):

Για να μιλήσεις για έναν οποιοδήποτε στόχο Καμμένε θα πρέπει να τον γνωρίζεις!

 • Εσύ γνωρίζεις τον στόχο ΡΤΕ; Απ. Όχι!
 • Γνωρίζεις τον στόχο Τουρκία; Απ. Όχι!
 • Πόσους έχεις εκεί στο ΥΠΑΜ, … ένστολους και μη, (εκτός από τα πολιτικο-στρατιωτικά λαμόγια και τους γλείφτες σου που “μασάνε”…, όπως εκτιμώ), που ξέρουν τον στόχο που λέγεται Τουρκία; Κανέναν!
 • Πόσους Τουρκολόγους έχεις στο Επιτελείο σου; Κανέναν!
 • Πώς λοιπόν μιλάς και κάνεις και… εκτιμήσεις και ακολούθως εξευτελίζεσαι και εσύ και κοντά σου και οι ΕΕΔ; Ρε γελοίε τύπε, εκεί που είχες πει ότι εκτιμούσες πως οι 2 αιχμάλωτοι, του ΡΤΕ, Έλληνες στρ-κοί θα ήταν ελεύθεροι το Πάσχα, μέσα σε 2, 3 μέρες είπες ότι μπορεί να μείνουν στην Φυλακή και 15 χρόνια! Πόσο σοβαρός μπορεί να είσαι ρε; Έχεις καταλάβει ότι είσαι ΥΠΑΜ; Ξέρεις τί σημαίνει αυτή η θέση;

– Σου γράφω παρακάτω 1, 2 “πραγματάκια”, με βάση όσα μπορώ να θυμηθώ τώρα, ως απαντήσεις, σε κάποιες, από τις πολλές και… ασύμμετρες παπαριές, που κατά καιρούς έχεις εκστομίσει! Λοιπόν!..

Καθόλου τρελλός δεν είναι ο ΡΤΕ Καμμένε! Αποτελεί απλώς την έκφραση του σύγχρονου τουρκικού Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια”! Σου λέει κάτι αυτό; Είναι βαθιά Πατριώτης, πείσμων και μαχητής”! (Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα! Απόδειξη είναι το ότι ζει ακόμα, με τον βαρύ καρκίνο στο ορθό, που τον “βρήκε”! Ζει ακόμα, διότι έχει αυτοπειθαρχία, ολοκληρωμένες για τη ζωή απόψεις και θέσεις και γενικώς καλή προσωπική ψυχολογία)!

Κανένα “εξπρές του Μεσονυχτίου” δεν υφίσταται για τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους στρ-κούς!

Καθόλου απρόβλεπτος δεν είναι, ούτε αυτός, ούτε η χώρα του! Απλώς εσύ και τα εγωϊστικά εκεί… λαμόγια σου, νομίζετε ότι η Τουρκία είναι μια χώρα που μπορείτε να την εκλαμβάνετε και να την εξετάζετε πχ όπως μια ευρωπαϊκή χώρα ή όπως μια… αφρικανική, της υπέρ ή υπο – Σαχάριας ζώνης!..

Ένας Δικτάτορας είναι (ένας γνήσιος σύγχρονος “πολιτικός Νονός” είναι) και τίποτα περισσότερο ο ΡΤΕ, Καμμένε!

– Ένας Δικτάτορας (και “Ισλαμο-Φασίστα” να τον πεις, σωστός θα είσαι), ο οποίος παίζει τα ρέστα” του τώρα και αυτός και η χώρα του! (Εσύ ως Καζινάκιας και συνημμένως, όπως εκτιμώ, και δεινός χαρτοπαίκτης, θα την ξέρεις καλά αυτήν την φράση)!

– Ένας Δικτάτορας, ο οποίος πιστεύει στον Νόμο της Ισχύος, “όπου τον παίρνει” και στον Νόμο του… πεοθηλασμού ή της… αιδοιλειχίας, ανάλογα, όπου δεν τον “παίρνει! (Κάτσε και διάβασε την πολιτική των Φαναριωτών)!..

– Ένας Δικτάτορας, ο οποίος θέλει στον ΖΧ του, ήτοι στην Κύπρο, μοντέλο 2 Κρατών και συνδιαχείριση, στην μητροπολιτική Ελλάδα, την κατάληψη της Δ. Θράκης και στο Αιγαίο μας, το 1/2 (σε 1ο Χρόνο) Αιγαίο! Τί δεν καταλαβαίνεις;

Στο Ισλάμ ο λαός υπακούει τυφλά τον ηγέτη του και ακολουθεί, επίσης τυφλά, τα όσα αυτός λέει! Μπορεί να πάει συνειδητά και να σκοτωθεί γι’ αυτά που είπε, λέει ή θα πει ο Αρχηγός του, ο -πρόσεξε- … Φύρερ του! (Κάτσε και μελέτησε τα είδη των Δικτατοριών στον κόσμο! Δεν είναι όλα ίδια! Η μετά το 1923 Τουρκία είναι ή έχει -σχεδόν ανά 10ετία- και διαφορετικής μορφής Δικτατορία, με πάντα εντός της ένα περίεργο… μείγμα Μοσουλινισμού ή Μουσουλινικού Φασισμού, Χιτλερισμού ή Ναζισμού, Σταλινισμού και Κεμαλισμού! Τώρα όμως Καμμένε είναι αργά για να πάρεις μαθήματα γενικώς, ενώ το 1ο μάθημα του αντικειμένου Τουρκία, είναι άλλο και 3 -τουλάχιστον- επίπεδα δυσκολίας κάτω)!

– Τέλος:

 • Μην παρασύρεσαι απ’ ό,τι, πιθανώς, σου λένε εκεί κάποια λαμόγια! Δεν βλέπεις ότι έγιναν όλοι γύρω σου και γύρω μας, τελείως… ξαφνικά, Τουρκολόγοι;
 • Πρόσεξε τώρα τί θα διαβάσεις, διότι είναι αρκούντως σοβαρό και σε αφορά προσωπικά! Με την όλη σου επαγγελματική συμπεριφορά και στάση κινδυνεύεις να σε χαρακτηρίσουν ότι διακατέχεσαι από έντονα ψυχολογικά προβλήματα! Κινδυνεύεις να χαρακτηρισθείς ως άτομο που χρήζει αμέσου ψυχολογικής υποστηρίξεως!
 • Αυτό όμως, επειδή είσαι ΥΠΑΜ, έχει αντίκτυπο στις ΕΕΔ, οι οποίες “δεν σου χρωστάνε τίποτα” Παναγιώτη!.. (Σου θυμίζω ότι ήδη κάποιοι Ψυχίατροι – Ψυχολόγοι εξετάζουν το “πώς” μπορείς πχ να πιστεύεις το Α και να κάνεις το Β! Παράδειγμα: “Πώς δηλαδή μπορεί, όπως λες, να θες να μην δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και απ’ την άλλη να στηρίζεις τους ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ του Τσίπρα, που θέλουν να πουλήσουν το Όνομα της, στην πΓΔΜ”! Έχεις δύο προσωπικότητες Παναγιώτη);
 • Πρόταση: Ακουσέ με Καμμένε! (Δεν με άκουσες πχ με τον πολιτικά σιχαμένο, ημιμαθή και βλάκα Κατσίκη και είδες τί έπαθες και κυρίως τί πάθαμε! Ένα άτομο με υψηλό βαθμό ιδιωτίας, αφού επιμένει ακόμα σε ό,τι τραγικά ηλίθιο είπε, για ανταλλαγές των 2 στελεχών μας, με τους 8 Τ/στρ-κούς, κλπ)!
 • Σήκω φύγε ΤΩΡΑ! Και δεν λέω από την Κ-Β, αφού ξέρω ότι είσαι απόλυτα εξαρτημένος στην εξουσία, όπως και τα νεο-κομμούνια που στηρίζεις, σίγουρα όμως πρέπει να φύγεις από ΥΠΑΜ, διότι πλέον εκεί, έχεις καταστεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ-ΞΙ-ΚΟΣ και άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
 • Ο Τσίπρας γι’ αυτό σου έφερε τον Κουβέλη στο ΥΠΑΜ, (όχι βεβαίως ότι ήξερε ή ξέρει από Στρατό ο Κουβέλης, άσχετος είναι και αυτός), αλλά διότι ξέρει πλέον άριστα ο… Αλέξης μας, το μηδενικό “ειδικό σου βάρος!
 • Δεν τοποθέτησε τον Κουβέλη εκεί, ως ΥΦΑΜ, μόνον για να τον εξευτελίσει πολιτικά ή καλύτερα για να τον “λερώσει” περισσότερο πολιτικά, απ’ ό,τι ήταν μέχρι τώρα, με την ανέντιμη πολιτική στάση που είχε κρατήσει, προκειμένου να φέρει, όπως και έφερε, τον Τσίπρα στην εξουσία,  αλλά διότι ο Κουβέλης, όσο και κατά του Στρατού να είναι, όπως και πράγματι είναι, έχει σίγουρα μια νουνέχεια και μια σοβαρότητα, η οποία… απουσιάζει, εκλείπει τελείως από εσένα! (Ενώ είναι και μορφωμένος και όχι… ντουβάρι)!..
 • Χαίρε!..

4. Οι Τούρκοι, επειδή με ρωτάτε για το “πότε”, εκτιμώ πως θα επιχειρήσουν κατά της Ελλάδος, αφού πρώτα πάρουν τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας και αφού το αυτό συμβεί και με τους Αλβανούς, ήτοι πάρουν και αυτοί ό,τι θέλουν και ζητήσουν στα θέματα των Ε-Α… διαφορών (sic) και κυρίως στα θέματα της χαράξεως της Ε-Α Α.Ο.Ζ.!

– Εκτιμώ λοιπόν πως δεν θα θελήσουν να κάνουν ζημιά στους φίλους τους Αλβανο-Σκοπιανούς!.. Άλλωστε, αν Αλβανία και πΓΔΜ πετύχουν τις διεκδικήσεις τους από την χώρα μας, εκείνοι που πρωτίστως ευνοούνται, (ας μην γελιόμαστε), και μάλιστα “τα μάλλα” είναι οι Τούρκοι!..

– Έτσι, όπως ήδη έχουμε γράψει στον… αρνητικό μας, όπως τον αποκαλέσαμε, φετεινό ΚΑΖΑΜΙΑ (βρείτε τον και ξαναδιαβάστε τον), θα τσουγκρίσουμε… αυγά (μαζί τους) αμέσως μετά ή λίγο πιο μετά, από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, τον προσεχή Μάϊο, του 2018!.. ΟΚ; (Πιστεύω όμως και κάτι ακόμα, πιο… τολμηρό, το οποίο το έχουμε γράψει και πάλι! Πιστεύω ότι οι ΤΕΔ θα μας επιτεθούν, όταν εκλείψει ο ΡΤΕ, κάτω από όποιες συνθήκες, οι οποίες δεν μας… ενδιαφέρουν, στην ανάλυσή μας! Οψόμεθα)!..

– Για το “πού”, αλλά και για το “πώς” θα επιχειρήσουν εναντίον μας, δεν θα ξαναγράψω, να πάς φιλαράκο και να πας να μας διαβάσεις εδώ και πάλι!..

5. Ναι, συμφωνώ! Η Άμυνά μας έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, με τους ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ νεο-κομμουνιστές στην εξουσία, της χώρας μας!

– Οι… Κοι αυτοί δεν πιστεύουν στην Πατρίδα μας, στην Θρησκεία μας, στην γλώσσα μας, στις διαχρονικές αξίες μας, τις οποίες πολεμούν με μίσος καθημερινά, με πάρα πολλούς τρόπους, κλπ, διχάζουν και διαιρούν το λαό, ευνοούν την εκτροπή, (λέγε με εμφύλιο ή εσωτερική αναταραχή), αφού οι συμπαθούσες αυτούς τρομοκρατικές Ομάδες, (λέγε με… “συλλογικότητες”), δρούν στην χώρα…. ελεύθερα, ανεξέλεγκτες και τελείως ανενόχλητες!..

– Για την “εσωτερική εκτροπή” έχουμε γράψει εδώ αναλυτικά! Θα είδατε, για παράδειγμα, τί έγινε με την διακοπή του νερού στην Θεσσ/νίκη, επί 6ήμερο! Φαντάζεστε να υπήρχε νερό μεν, αλλά δηλητηριασμένο δε, τί θα γινόταν, ή το τί θα γίνει, σε όποια στοχοποιημένη ή μη, απ’ τον εχθρό, ελληνική πόλη; Ακόμα!

– Είδατε ότι έχουμε πλέον και απειλές για εκρηκτικά στο ΜΕΤΡΟ, όπως “χθες” στους Σταθμούς Αιγάλεω και Αγ. Μαρίνα! Φαντάζεστε να έμπαινε και καμμιά βόμβα σε συρμό, η οποία και να έσκαγε;

– Είδατε και βλέπετε ότι μπαίνουν ληστές στα σπίτια μας, κλέβουν, σκοτώνουν, κλπ!

– Είδατε ότι στο συλλ/ριο για την Μακεδονία στην Αθήνα, κρανοφόροι, δήθεν αναρχικοί, είχαν “πιάσει” πλατείες και οδούς των Αθηνών και απαγόρευαν το πέρασμα σε μεμονωμένους ή ελάχιστους αριθμητικά Έλληνες, οι οποίοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες, τις οποίες τους τις έπαιρναν με τη βία και τις έκαιγαν!

– Επίσης, θα προσέξατε πιστεύω πως στο συλλ/ριο των Αθηνών είχαν παρεισφρύσει δήθεν αναρχικοί, παριστάνοντες τους διαδηλωτές με ελληνικές σημαίες, ώστε στη συνέχεια να τα κάνουν γιάλα, κλπ, κλπ, κλπ!

Αν αυτά μόνον, λέω εγώ τώρα, τα μόλις εκτεθέντα και εξαιρετικώς ολίγα, λάβουν χώρα, όταν… θα κτυπά την πόρτα της Ελλάδος η Τουρκία (καταλάβατε), τί λέτε ότι θα μπορούσε να γίνει;

Γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να φύγουν αμέσως από την εξουσία οι “ΣΑΝΕΛ”, διότι διαλύουν εκ βάθρων την χώρα μας, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες… αλώσεώς της, από 3η δύναμη, προφανώς ξένη και εχθρική ή… ουδέτερη (sic)! (Λέγε με Τουρκία ή ΝΑΤΟ-ϊκή δύναμη, για επιβολή της… ειρήνης και της διασαλευθείσης τάξεως, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε)!

– Όμως στην εξουσία, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τους “έφεραν”, γι’ αυτό τους “ανέβασαν”, οι SOROS και οι λοιποί εντολοδότες τους, παγκοσμιοποιημένοι, σύγχρονοι απάτρηδες και δήθεν… Δημοκράτες, οι Κοσμοκράτορες Ζάμπλουτοι “Διεθνείς Εβραίοι”! Για να διαλύσουν, στο πλαίσιο των οικονομικών σχεδιασμών τους, την χώρα μας! Τα έχουμε πει και γράψει πολλές φορές! Ξαναδιαβάστε μας!..

6. Ναι! Δεν πάει κανείς Έλληνας πολιτικός (αλλά και με τους περισσότερους ξένους το ίδιο ισχύει), τυχαία στο Ισραήλ ή στην Αμερική! Πάνε υποκριτικά, τουλάχιστον οι 9 στους 10, στους Εβραίους, για να γίνουν αρεστοί στους σύγχρονους αυτούς Κυρίαρχους της γης, οι οποίοι ανεβάζουν και κατεβάζουν Κ-Β!..

– Γι’ αυτό πήγε και ο… Άδωνις στο Ισραήλ και έμεινε 6 ημέρες, γι’ αυτό πήγε και ο… Κικίλιας!

– Ας μην γελιόμαστε αγαπητή φίλη μου / μας! Οι πολιτικοί μας, που οι περισσότεροι είναι είτε “γόνοι” (εγώ αυτούς τους λέω “γυρίνους”), είτε σκληρά κομματικά σκυλιά, πάνε -πρόσεξέ το- και παρίστανται και εκεί ακόμα που είχαν… κατουρήσει Εβραίοι και γίνονται κατά καιρούς διάφορες εκδηλώσεις, (το “τερματίζω” με αυτήν την υπερβολή και ζητώ συγγνώμη απ’ τους Εβραίους), για να τους δουν οι Εβραίοι και να τους… προωθήσουν κάποια στιγμή!.. Αυτή είναι η αλήθεια! Τα πάντα έχουν προ πολλού… ΣΑ-ΠΙ-ΣΕΙ!!!

Ο αναφερθείς ΥΠΑΜ Καμμένος, για παράδειγμα, εκτιμώ πως ελέγχεται “σήμερα” απ’ το Ισραήλ α-πό-λυ-τα και προς τούτο είναι τόσο… λάλος και τόσο “πολλά… καβλάντης! (Μίλησα προ ολίγου με έναν φίλο Κύπριο / Σχετικά με το ουσ-κό “Καβλάντης”)! Του είπαν κάποιοι στρατολογημένοι απ’ αυτούς ημεδαποί, οι οποίοι είναι στο αυτό πολιτικο-οικονομικο / επιχειρηματικο-στρατιωτικό κύκλωμα μ’ αυτόν (καταλάβατε), να τους προσεγγίσει, μετά από το γερό και αξέχαστο… κλάσιμο που “έφαγε” στις Η.Π.Α., απ’ τον Τραμπ, κατά την ορκομωσία του τελευταίου, (τότε που είχε πάει στις Η.Π.Α., μαζί με τον Μελισσανίδη, τον Βαλάντη, κλπ), λόγω του ότι αρχικώς το “έπαιζε”, στην… Ψωροκώσταινα, Ρωσόφιλος και αντι-Τραμπκός! Κατόπιν άλλαξε, θα το θυμάσαι!..

– Πρόσεξε τώρα! Βασικός υπεύθυνος, για όσα θα πάθουμε, (είθε όχι), δεν θα είναι όλη αυτή η σαβούρα που κυβερνά την χώρα μας, αλλά ο ΠτΔ μας, ο Κος Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!.. Σκέψου μόνη σου το “γιατί”!..

7. Καλώ, κυρίως τους Αμερικανούς, αλλά και τους αμέσως ενδιαφερόμενους Γάλλους και Ιταλούς, να προσέξουν πάρα πολύ την απειλή του ΡΤΕ, ο οποίος “προχθές” απευθυνόμενος στους Γάλλους, τους είπε να μην ζητήσουν τη βοήθειά του, (sic) όταν Τζιχαντιστές – Τρομοκράτες θα “γεμίσουν” την Γαλλία!

– Αν μας ψάξετε “εδώ και πίσω”, στο “σάϊτ” μας, θα δείτε ότι είχαμε γράψει προ πολλού ακόμα χρόνου, πως οι Τζιχαντιστές θα κτυπήσουν Παρίσι και Ρώμη, με βάση συγκεκριμένους σχεδιασμούς! (Αυτήν την παράγραφο την γράφω, για να μην πείτε ότι πάω να κάνω τον έξυπνο, ήτοι πως άκουσα τον ΡΤΕ το τι είπε και έτσι γράφω τώρα σχετικά)!..

Ο ΡΤΕ, φίλοι Αμερικανοί, και παρακαλώ πολύ “ακούστε με”, διότι το ξέρω απ’ την ενδελεχή έρευνα των “Αγγέλων” μας, γνωρίζει πολύ καλά τους αναφερθέντες αυτούς σχεδιασμούς και ειδικά ο… άνθρωπός του, ο Κος Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, ο οποίος σας θυμίζω ότι είχε φιλοξενηθεί, αν δεν σφάλλω επί ηγεσίας Αχμεντινετζάντ, σε έπαυλη στο Ιράν, λίγο πριν γίνει Α/ΜΙΤ, κλπ! (Το Ισραήλ τότε, θα το θυμάστε, είχε εκφράσει έντονες αντιρρήσεις, για την επιλογή του Χακαν-ούλη μου / μας, ως Α/ΜΙΤ)!..

Θα έχετε επίσης προσέξει πως ο πιο σοβαρός, έγκυρος και πιο μάχιμος… Διπλωμάτης του ΡΤΕ είναι ο… Χ. ΦΙΝΤΑΝ, ο οποίος πηγαίνει, στον κάθε φορά στόχο, πρώτα αυτός και ακολούθως έρχεται, είτε το… Ιππικό, λέγε με ΤΕΔ, είτε το Τ/ΥΠΕΞ, κλπ! Καταλάβατε!..

– Τα υπόλοιπα, “το δέον γενέσθαι” δηλαδή, για εσάς Αμερικανοί, σκεφτείτο τα μόνοι σας!..

8. Ο Κος Υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος καλούσε τους πολίτες του Ν. Αττικής να πάνε και να κάνουν άφοβα μπάνιο στο Σαρωνικό, μετά που το πλοίο εκείνο (συμφερόντων Μελισσανίδη νομίζω) τον είχε βρωμίσει, ναι, ο Ακαρνάνας Κος Κουρουπλής, μπορεί να μας πει (μέσω του ΛΣ), σε ποιόν ανήκει το πλοίο, που πιάστηκε στη Σύρο, “προχθές”, με 24.500.000 πακέτα τσιγάρα; Αναμένουμε!

9. Ρε άπουτσε Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και σε αποκαλώ με την φερόμενη ανατομική ιδιοτητά σου, διότι δεν αντέχω πια με την τόσο βρώμικη, και μάλιστα συνεχώς βρώμικη, στάση σου απέναντι στην χώρα μου και έτσι σήμερα αποκαλύπτω ότι είσαι -όπως πηγές μου, λένε- ευνούχος, άσχετα με την δική μου θέση, η οποία είναι διάφορος της αναφερθείσης, και ισχυρίζεται ότι απλώς είσαι ανίκανος ως αρσενικός, δηλαδή ότι είσαι ουσιαστικά άπουτσος! (Yaraksız-ın /-ız ağabeyim)!..

– Αντί να απειλείς βρε άπουτσε μπαγλαμά την Ελλάδα, δεν πας στην αδελφή σου την Σερπίλ, εκεί στην Άγκυρα που κάθεσαι, να πιείς κανένα τσάϊ Κεϋλάνης ή κανένα χαλαρωτικό δενδρολίβανο, ώστε να ηρεμήσεις λιγουλάκι;

Το 1922 κανέναν ελληνικό Στρατό δεν πετάξατε στη θάλασσα! Ο ΕΣ έφυγε ηττημένος ναι, μετά από την μεγάλη προδοσία που στήθηκε σε βάρος του, αλλά έφυγε κανονικά, ενώ ένας Σχης, απ’ τους τελευταίους τότε Στρ-κούς μας εκεί στην Μ. Ασία, όπου σύντομα θα ξαναρθούμε πάλι άπουτση παλιολινάτσα, ένας Σχης που λεγόταν από εσάς “Kara-Seytan” και ήταν ο αποκαλούμενος από εμάς “Μαύρος Καβαλλάρης”, ο Ν. Πλαστήρας, έκανε ολόκληρη τακτική επχ-ση σύμπτυξης και αποχώρησης από την σκλάβα σήμερα αυτή γη μας, μαζί με το Σύνταγμά του, μια επχση που θα έπρεπε εσείς οι… Πρώσοι (αναφέρομαι στις ΤΕΔ σας, οι οποίες έχουν έτσι αυτοχαρακτηρισθεί), να την διδάσκατε σε όλες τις στρ-κές σας Σχολές!

Εκείνους, που μαζί με τους Αγγλο-Γάλλους και τους Ιταλούς πετάγατε στο λιμάνι της Σμύρνης, νεκρούς ή ζωντανούς, ήσαν απλοί Έλληνες πολίτες της πόλεως αυτής, όπως και των εγγύς περιοχών, της ευρύτερης περιφέρειας της “Γκιαούρ Ιζμίρ, όπως την λέγατε την πόλη αυτή, (γιατί άραγε ρε άπουτσε Μογγόλε;), αυτούς που κάποια ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΡΙΑ πρακτοράντζα ελληνικής καταγωγής, είδε να… συνωστίζονται στην προκυμαία της πόλεώς μας αυτής! (Ειδικά εμπρός απ’ το… Κιού)!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

Σε ό,τι αφορά τους νεκρούς Έλληνες στρ-τες μας στην Μ. Ασία, ρε άπουτση οχιά, σου θυμίζω ότι επελθούσης της ειρήνης και τερματισθέντος του πολέμου μας, μαζέψατε τα ιερά κόκκαλά τους ρε ύαινες(!) και τα στείλατε στους -από τότε- φίλους σας Ολλανδούς (λέγε με μπάσταρδους Γερμανούς) να καούν και να γίνουν σαπούνια και αρωματικά έλαια, γενόμενοι έτσι οι Ολλανδοί, αλλά και εσείς μαζί βεβαίως, οι πρώτοι Χιτλερικοί φονιάδες, πριν τον… Χίτλερ, οι οποίοι έκαναν τα ίδια και χειρότερα βεβαίως, κάποια χρόνια αργότερα στους φτωχούς των Εβραίων της Ευρώπης, κάφρε!.. (Γι’ αυτό ρε Κεμαλο-Ναζί δεν χώνευες και δεν χωνεύεις την Μεράλ, επειδή φέρεται ότι έχει εβραϊκή καταγωγή, έ; Για να δούμε τώρα, πώς θα πάει στις εκλογές το İyi Partisi!.. “Έκλασες μέντες” ρε, και γι’ αυτό εισήλθες υπό την Ερντογανική… προστασία, συνεργαζόμενος μαζί του; Δεν θα έβγαινες αλλιώς, έ; Ζήτω λοιπόν η… Cumhur İttifağı, αρχιλαμόγιο!.. Αναρρωτήσου μόνον, αν είναι έτσι οι πραγματικοί… Basbuğ, σαν εσένα, γκρίζα… κοτούλα!..

– Συνολικά άπουτσε Μογγόλε, το 1922 εκδιώχθηκαν, μετά από την Μ. Ασιατική Κ/Φ, από το ελληνικό έδαφος της αποκαλούμενης σήμερα Τουρκίας, 1.250.000 Έλληνες και Ελληνίδες, ενώ εσφάγησαν τότε… φίλε Ντεβλέτ 1,5 εκ-ρια Έλληνες Μ. Ασιάτες, οι οποίοι ακολούθησαν την… μαύρη τύχη των 353.οοο χιλιάδων Ποντίων! Κατάλαβες!..

10. Αν ήταν ή αν είναι να φύγουν φίλε μου οι Η.Π.Α., (όπως είπε πράγματι ο Τραμπ), απ’ τη Β. Συρία, τότε γιατί μόλις προχθές και χθες (01-04-2018 και 02-04-2018), οι Η.Π.Α. έστειλαν στο Μενμπίτς άλλους 300 στρ-κούς (κατ’ άλλους 500) και οι Γάλλοι 50 “δικούς” τους; Μάλιστα οι Η.Π.Α. έστειλαν και τροχοφόρα, τεθωρακισμένα οχήματα, κλπ! Γιατί; Ας περιμένουμε να δούμε! (Γι’ αυτό σας παρουσίασα εδώ τον νέο Σύμβουλο “Εθνικής Ασφαλείας”, του Τραμπ, Κο Τζον Μπόλτον, ώστε να προβληματιστείτε και εσείς, για μια νέα, πιθανώς, εξωτερική πολιτική του Αμερικανού Προέδρου, διαβάζοντας για τον άνδρα! Σε κάθε περίπτωση, ρωτάω! Εσύ θα άφηνες (και μάλιστα όντας Αμερικανός στρ-κός, ήτοι άριστος, κατά κανόνα πάντα, επαγγελματίας), αν θα ήθελες να στραφείς “καθαρά” προς το Ιράν, (όπως φαίνεται ότι θα πράξει τώρα ο Πρόεδρος Τραμπ), θα άφηνες λοιπόν τα… Συριακά νώτα σου γυμνά;

– Στο Ιράκ, τέλος (απαντώ και στο άλλο ερώτημά σου), οι Η.Π.Α. έχουν 50.000 στρ-κούς και εκτιμώ πως με την προσοχή τους πλέον στραμένη κυρίως προς το Ιράν, και με το μυαλό σε ό,τι τυχόν, για πράξη, προς ενέργεια, στο εκεί Πεδίο έχουν σχεδιάσει ή θα σχεδιάσουν εναντίον του, εκτιμώ λοιπόν πως “δεν θα θέλουν στα πόδια τους” κανέναν και πολύ περισσότερο τους μη δυνάμενους να τους εμπιστευθούν Τούρκους, οι οποίοι Τούρκοι απ’ του χειραγωγημένου, απ’ τον ΡΤΕ και την ΜΙΤ, τ/στρ-κού αποτυχημένου Κινήματος και μετά, ακούνε καθημερινά και μέσα στις ΤΕΔ, τα χειρότερα για τις Η.Π.Α!

– Έτσι, εκτιμώ και πάλι, πως τα περί τ/επεμβάσεως στο Σιντζάρ θα παραμείνουν λόγια, άσε που νομίζω πως τον ΡΤΕ και τις ΤΕΔ, θα τους προλάβουν οι… εξελίξεις στα Ε-Τ, αλλά και ο Θεός!

– Το Τελ-Ριφάατ λίαν πιθανώς να το “πιάσουν” οι Τούρκοι, με τον ÖSO και πάλι ως… ασπίδα, προκειμένου να ελέγξουν από Βορρά το Χαλέπι, το οποίο είναι… Ασαντικό πλέον!..

– Προ το Μενμπίτς και πάλι… τολμώ να εκτιμήσω πως θα τους προλάβουν οι παραπάνω αναφερθείσες εξελίξεις!

10. Τί να σου πω; Σου φτάνει να σου γράψω πως ο Μ. Ιγνατίου είναι ή εξελίχθηκε σε έναν Κύπριο… Παπαχελά; Σου απάντησα;

– Ναι είναι Μακαριακός! Όχι… κάτοχος ενός ιδιαιτέρου IQ, σε αντίθεση με τον Παπαχελά! Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι!

11. Ναι έχεις δίκιο! Είναι φοβερός ο πόλεμος που δέχεται ο Πρόεδρος Τραμπ, απ’ την ντόπια εκεί στις Η.Π.Α., αλλά και τη διεθνή Παγκοσμιοποίηση, των “Διεθνών Εβραίων”! Έχω γράψει σχετικά!

Αυτή η διχόνοια, η οποία αναπτύσσεται / καλλιεργείται στις Η.Π.Α. εδώ και 2 χρόνια κυρίως, απ’ τους… Παγκοσμιοποιητές, υποσκάπτει βασικά την παγκόσμια πλέον αμερικανική πολιτική και πολιτιστική κουλτούρα του αμερικανικού Έθνους και εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι δεν ακούγονται νηφάλιες αμερικανικές πολιτικές φωνές, οι οποίες να το σημειώνουν και να το επισημαίνουν, δηλαδή να αναφέρουν την τεράστια ζημιά που έτσι προξενείται στην χώρα!

– Στο πλαίσιο αυτό, όπως και εγώ το έχω διαβάσει, (αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι “fake news”), ο Κος Κέρρυ φέρεται, απευθυνόμενος προς τον ΡΤΕ, να είπε: “Μείνε δυνατός και μην παραδίνεσαι στον Τραμπ”! Εντυπωσιακό; Ναι, πάρα πολύ!.. Το εξηγήσαμε όμως!.. Τίποτα όμως, να θυμάσαι, δεν είναι περίεργο, όταν μιλάμε για τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” Αμερικανούς!..

– Παράλληλα, αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη της Ομπαμικής προς την Ελλάδα υποκρισίας, περί αγάπης και φιλίας του τάχα προς εμάς, κλπ, ενώ ήταν, και αυτός ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Πρόεδρος, όπως και όλοι οι δικοί” του, Υπουργοί, κλπ, μια απλή και ίδια πολιτική συνέχεια του Μπίλ και της Χίλλαρυ Κλίντον, και επομένως και βαθειά Τουρκόφιλοι!!!

[Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ είναι τώρα “στα μαχαίρια” με τον Αμερικανό Πατριώτη και Μη Όργανο της Παγκοσμιοποίησης” Τραμπ, αφού μέχρι το στρ-κό Κίνημα, του 2016, στην Τουρκία, τα “πήγαινε” άριστα με τον παγκοσμιοποιημένο Ομπάμα! Όταν ο ΡΤΕ κατάλαβε στο… Πεδίο, αμέσως μετά από το αποτυχόν και χειραγωγηθέν Κίνημα, πως ο… ερασιτέχνης και… άτεχνος Ομπάμα τον… πούλησε, μη έχοντας άλλο στήριγμα, άλλες μεγάλες “πλάτες”, (αφού κιόλας ηττήθηκαν στις Η.Π.Α. οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” χρονικά λίγο μετά), όπως έχουμε περιγράψει την τ/πολιτική στρατηγική, εστράφη προς την ρωσική… Αρκούδα!

Ο ΡΤΕ, όπως βάσιμα θα μπορούσε κάποιος μελετητής να ισχυριστεί, αποτελούσε ίσως τον καλύτερο, (τα τελευταία χρόνια και πάντως έως το 2016), πράκτορα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κ-Β, των Η.Π.Α. στην περιοχή μας, ο οποίος εργαζόταν μεθοδικά, για την υλοποίηση του αμερικανικού σχεδίου της αποκληθείσης Αραβικής Ανοίξεως” και ευρύτερα για την υλοποίηση και εφαρμογή του σχεδίου της ηπίας ισχύος”, των Η.Π.Α., (άρα και εμμέσως για το σχέδιο του “Μεγάλου Ισραήλ”), στις περιοχές της Α. Μεσογείου, Β. Αφρικής και Μ. Ανατολής]!..

12. Πρόκειται για δημοσιογραφικές αλβανικές παπαριές, τα όσα διάβασες αγαπητέ και προφανώς… παπαριές καθ’ υπόδειξιν των Τούρκων (ΜΙΤ)! Αφού τα παιδιά (Β’ γενιά) των Αλβανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα αποκτούν την ελληνική υπηκοότητα και… ιθαγένεια(!!!), γίνονται δηλαδή, έστω “τύποις”, Έλληνες, (“τύποις”, αφού ως γνωστόν έχουν ποτιστεί απ’ τους γονείς τους με… βαρύ και… βαθύ ανθελληνισμό),  άρα, είναι φυσικό και λογικό, ως Έλληνες, να υπηρετούν στις ΕΕΔ, (τους 3 μήνες μόνον θητεία που εκτελούν, ποτέ βεβαίως δεν το κατάλαβα, αλλά ας είναι), και έτσι υπηρετούν εκεί όπου αποστέλλονται από τα ελληνικά Επιτελεία!.. (Έβρος – Νησιά, κλπ)!..

Τί λοιπόν δεν καταλαβαίνετε πάλι ρε Αλβανοί; Πάψτε επιτέλους να βλέπετε συνεχώς και παντού… φίδια και συνωμοσίες!..

13. Ο βαθιά Σλάβος και Τουρκόφιλος Ρώσος Ντούγκιν, ο γνωστός αρχι-σύμβουλος του Πούτιν, πράγματι τις προάλλες μετέβη στα Σκόπια, ως καλεσμένος του Κόμματος… “Μοναδική Μακεδονία” και μίλησε… σχετικά, σε εκδήλωσή του!

– Καταλάβατε! Και για τον Ντούγκιν  και για τους Τούρκους, οι Ευρασιανιστές των οποίων (κυρίως πρώην ανώτατοι και ανώτεροι Στρ-κοί), τον λατρεύουν, αφού τους έφερε σε επαφή με τον Πούτιν και κυρίως με τη ρωσική διπλωματία, του Ρ/ΥΠΕΞ!..

14. Το Τ/ΓΕΕΔ εξέδωσε το 1993 βιβλίο, με τίτλο “Η Μακεδονία Δεν Είναι Ελληνική”! Το έργο αυτό το υπογράφει ο Υποπτέραρχος (ε.α.) Ερντογάν Οζνάλ! Καταλάβατε λοιπόν, τί “παίζει” και από πότε, αλλά και πολλά άλλα, φαντάζομαι, ότι θα… καταλάβατε!..

15. Ναι! Νομίζω ότι ο Ε/Π-Θ ήταν να μεταβεί στα Τίρανα, στις αρχές Απριλίου!

16. Και μια άλλη, λίαν φωνασκούσα, πολιτική “παλιο-αδελφή, ο μηχανόβιος Γιατρός των ΑΝΕΛ, Κος Παπαχριστόπουλος, αυτός ο μέγας… αναλυτής, τόνισε σε εκπομπή του “Σιχαμένου’ ή αλλιώς “Ελάτε” ή αλλιώς…  Αυτιά, (27-03-2018), πως “δεν μπορούμε” στρατιωτικά, κατά της Τουρκίας! Φτου σου ρε ξεφτίλα!.. Ζήτα να πας για σύμβουλος στο Ε/ΥΠΑΜ ρε, να σ’ έχει συνεχώς δίπλα του, ο Αρχηγός σου και να τον… συμβουλεύεις!..

17. Όταν λέγαμε και γράφαμε, προ αρκετών ετών, για τ/αεροπλανοφόρο, (όσο και τακτικά μη χρήσιμο, πιθανώς, να είναι για την Τουρκία), κάποιοι γέλαγαν, εξεπλήσσοντο και μας μείωναν! Τώρα τί έχουν να πουν;

18. Διαβάζω: Εύρεση Τ/Πρακτόρων,  οι οποίοι δρουν στην Ευρώπη! Στην Ελλάδα; Θα επανέλθουμε!

19. Η Αθεϊα παντού στην σημερινή Ελλάδα! Πλέον οι Υπουργοί μας, κλπ , δεν ορκίζονται, αλλά διαβεβαιώνουν!!!

– Πού πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

20. Ναι! Αν δεν ήταν Κομματόσκυλο, δεν θα γινόταν ποτέ Στρατηγός ο Τόσκας! Είναι άτομο πολύ χαμηλής νοημοσύνης, (τέτοιοι ήταν παραδοσιακά, όλα τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι των Υπουργών και Στρατηγών στην Ελλάδα, για μια σειρά από λόγους, πλην ασφαλώς κάποιων… φωτεινών εξαιρέσεων), Χουντικός Αξκός, (Ιωαννιδικός υποτίθεται), οι περισσότεροι των οποίων Ιωαννιδικών στελεχών, “πήγαν”, μετά από το 1974, (όσοι εξ αυτών επέζησαν στρ-κά), με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., του Α. Γ. Παπανδρέου! (Μεσούσης της Χούντας μερικοί Αξκοί είχαν προσεγγιστεί από τον Ι. Βαρβιτσιώτη, του Κ. Γ. Καραμανλή και κάποιοι άλλοι απ’ τον Απόστολο Κακλαμάνη, του Α. Γ. Παπανδρέου, κλπ! Κάτσε και διάβασε Ιστορία φιλαράκο)!

– Ο Τόσκας αργότερα, ως παρά τον ΥΠΑΜ Μπεγλίτη, “κάρφωσε” τα γνωστά ανώτατα στελέχη, υπό τον Στρατηγό Φράγκο, ως επίδοξους τάχα Πραξικοπηματίες (μάλλον η μετά από πάρα πολύ λίγα χρόνια συνάντηση Νούλαντ – Φράγκου επιβεβαιώνει τις τότε… φήμες)  και αμέσως μετά, “τέζα ο καμπούρης”, αφού όλα τα στελέχη αυτά είπαν… “τη διαταγή” “αντίο” σας, από τις ΕΕΔ, αφού ο τότε Π-Θ Γιώργος Παπανδρέου είπε “ναι” στην εισήγηση του μεγάλου αυτού πολιτικού και τότε ΥΠΑΜ… Μπεγλίτη!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

– “Σήμερα” ο Τόσκας έγινε και είναι ΣΥΡΙΖΑ, αφού όλοι οι σύγχρονοι… Γκρούεζες ζουν πάντα απ’ τον κρατικό κορβανά, ψοφάνε για οφίκια και δόξα, ενώ σε κανονική περίπτωση, δεν θα έκαναν ούτε για τουαλετοφύλακες!.. Ειδικά αυτός δεν θα έπρεπε να φτάσει ούτε Σχης!.. Αλλ’ αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα αγαπητέ!..

– Τί άλλο θες να σου πω τώρα, δεν καταλαβαίνεις; Δεν έχουν αρχές τα άτομα αυτά φίλε μου! Γι’ αυτό και ενώ ξεψυχάει ο επχ-τίας Σταματιάδης, είπε ο Τόσκας, έμμεσα βεβαίως, “καλά να πάθει”! Δεν λες κιόλας που δεν το παρουσίασε και ως ταξικό το… έγκλημα αυτό, όπως είχε γίνει από μια… Κα ΣΥΡΙΖΑΙΑ, (θα το θυμάσαι), με τον συγχωρεμένο γιο του Κου “Τζάμπο”; Πάλι καλά δεν λες; Έχουν κάνει φαίνεται πρόοδο!..

– Τώρα! Την φράση του Παλαμά ή του Σεφέρη, (δεν θυμάμαι τώρα τίνος είναι ακριβώς), Κόσμος αγγελικά πλασμένος, την είχαμε γράψει πρώτοι εμείς εδώ, μας την έκλεψαν λογογράφοι του Σημίτη και στο Πανελλήνιο 1ος την είχε πει ο Κος… Αααρών Αβουρί!..

– Ο Τόσκας από τότε και με κάθε ευκαιρία την έχει μόνιμη επωδό στον… ανύπαρκτο λόγο του, ήτοι λόγο… τοπικού ερασιτεχνικού Πρωτ/τος!.. Κατάλαβες! Δεν έχει λεξιλόγιο ρε φίλε, δεν το βλέπεις; Και γενικώς στους ΣΑΝΕΛ, με 1, 2 εξαιρέσεις, δεν τους βλέπεις ότι είναι όλοι τους από ημιμαθείς, έως αγράμματοι;

– Τέλος, ασφαλώς ΝΡΟΠΗ του, συμφωνώ! Αλλά ποιός να τον “σουτάρει”; Ο Τσίπρας ή ο… “ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι” Φλαμπουράρης;

– Τον Κουρουπλή τον είχε “σουτάρει” μήπως κανείς, με εκείνη την μεγαλο-παπαριά που είχε πει τότε, να πάμε να κάνουμε μπάνιο, στον κατάμαυρο από χαλασμένο πετρέλαιο, μολυσμένο Σαρωνικό; Όχι! Και, και, και!.. (Μήπως παραιτήθηκε κανείς από… ευαισθησία, με ό,τι έγινε με το νερό “προχθές” στη Θεσσαλονίκη);

 • Σημ-ση: Εδώ “πήγε” η ΕΛΑΣ, την 1η ημέρα, τον 88χρονο(!!!) γέροντα Ναύαρχο του ΛΣ, που πυροβόλησε τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του, με χειροπέδες(!!!), στην Ασφάλεια! Τι μου λες τώρα; Έχουν σχεδόν όλοι και όλα ξεφτιλιστεί τελείως με τον Τόσκα στο Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά και γενικώς με τους ΣΑΝΕΛ στην εξουσία! Άστα!..

21. Στην Τουρκία σήμερα, ακριβώς δεν ξέρω αγαπητέ το νούμερο, αλλά οι κρατούμενοι σε Φυλακές, λόγω του Κινήματος, της 15-06-2016 πάντα, είναι πάνω από 50.000 άτομα!

22. Όχι, δεν σας έγραψα… παπαριές για το Ιντζιρλίκ! Αυτήν την εικόνα έχεις για εμάς, που έχουμε κάνει μάγκες “Χ” άτομα, από της… γεννησεώς μας;

Πράγματι, οι Αμερικανοί διέψευσαν την αναφερθείσα από εμένα μετακίνησή τους, αλλά ψάξε και θα δεις ότι πηγή άντλησης της πληροφορίας ήσαν οι Ισραηλινοί! (Δες λίγο πάλι το “σάϊτ” www.debka.com, το οποίο φέρεται ότι πρόσκειται στη ΜΟΣΑΝΤ! Ισχυρίζομαι πως δεν συνηθίζει να αναφέρει… παπαριές)!..

– Επίσης, την πληροφορία την “έδωσε” (και πρώτος μάλιστα νομίζω, στις 19-01-2018) ο πρώην Ταξίαρχος της ΤΠΑ, Βαγιαζήτ ΚΑΡΑΤΑΣ, στην ε/φ “Yeni Şafak” / “Νέα Αυγή, ο οποίος είχε γράψει πως οι Η.Π.Α. έχουν αφήσει στη Βάση του Ιντζιρλίκ μόνον τα Ιπτάμενα Τάνκερ τους και 3 Ε/Π και πως 12 α/φ Α-10 που θα πήγαιναν εκεί, δεν πήγαν τελικά, αλλά αντιθέτως μετέβησαν στο Κανταχάρ, στο Αφγανιστάν!..

23. Με δοκιμαστή φαγητού -είναι αλήθεια- πήγε ο ΡΤΕ στην Βάρνα! Ζούμε άλλες εποχές φίλοι μου, … ρωμαϊκές!.. Λίγο αργότερα μάθαμε ότι οι Γκιουλενιστές θα κτύπαγαν με… πύραυλο τον ΡΤΕ! Αυτό το ανακάλυψαν οι Ερντογανικοί, απ’ την εξέταση του… “By Lock”!..

– Άστα φιλαράκι! Με την Τουρκία και τα εκεί συμβαίνοντα και(!) την περίοδο αυτή, “χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!.. Ο ένας παρακολουθεί τον άλλο! Βάλλε και δες την σκηνή με τις παρακολουθήσεις, από την ελληνική ταινία, “ένα τανκ στο κρεββάτι μου”! Και(!) πολύ θα γελάσεις, αλλά και θα με καταλάβεις!.. Εποχή Αβδούλ Χαμήτ, του Β’, σε νέα και σκληρότερη ακόμα… έκδοση, ζει σήμερα και πάλι η Τουρκία!..

24. Η “Ντι Βελτ” (31-03-2018) αναφέρθηκε σε επικείμενο Ε-Τ πόλεμο, (αυτό που εμείς λέγαμε, γράφαμε και εξηγούσαμε εδώ και χρόνια), χωρίς όμως κάποια ιδιαίτερη αναφορά!..

25. Ασφαλώς δεν είναι μόνον η Αλβανία, η πΓΔΜ και το Κόσσοβο που ελέγχονται πολιτικά απ’ την Τουρκία, αλλά και η Β-Ε, όπως μου γράφεις! Γι’ αυτό άλλωστε και μετέβη μόλις πρόσφατα ο Τ/Π-Θ Γιλντιρίμ ή “Τσοπάνης” εκεί!

26. Τα νέα, και σχεδόν προσφάτως παρουσιασθέντα από τις ΤΕΔ, “ΑΝΚΑ”, πράγματι, κατασκόπευσαν τα νησιά μας στο Αιγαίο πρόσφατα, και κυρίως τις λεγόμενες “Βασικές Νήσους”, έχοντας ως “πλατφόρμα” πλοία του ΤΠΝ!!! Αυτό είναι που θέλει πολύ προσοχή, πράγματι!..

27. Την Ταξ/χία Κομμάντος, (παλαιά 1η Ταξ/χία Αλεξ-τών – Κ/Δ), της Καισάρειας, αλλά και όχι μόνον, δεν την ετοιμάζουν (και μάλιστα εντατικά) για το ΣΙΝΤΖΑΡ, όπως σου είπαν ή άκουσες, αλλά για την Κύπρο! (Είναι και μια άλλη Ταξ-χία, που την ετοιμάζουν καιρό τώρα για τη Δ. Θράκη, αλλά δεν θα ήθελα να σου πω κάτι άλλο! Πήγαινε και δες τον Χάρτη της Τουρκίας και θα καταλάβεις σε ποιά τ/Ταξ-χία Κομάντο αναφέρομαι)!..

28. Πράγματι, μετά το θάνατο 30+ Ρώσων μισθοφόρων στη ΒΔ Συρία, από βομβαρδισμούς αμερικανικών α/φ, όπως λέγεται, συναντήθηκαν οι 2 Α/ΓΕΕΔ, ο Ρώσος και ο Αμερικανός, (Γερασίμωφ* και Ντάντφορντ) και αποφάσισαν να τραβήξουν προς τα “πίσω” και οι 2 το προσωπικό τους, για να αποφευχθεί μια ανεπιθύμητη Α-Ρ συμπλοκή! Κατάλαβες!

– Σημειώνω πως από το 2015, έως το 2018, οι Ρώσοι έχουν χάσει 120 στρ-κούς τους στη Συρία!

* Ο Γερασίμωφ συναντήθηκε σήμερα (03-04-2018) στην Άγκυρα με τον Τ/Α/ΓΕΕΔ, Ακάρ, τον αγαπητό Καραγκιοζάκο μας!..

29. Όχι και παιδεραστής ο Άνθιμος Θεσ/νίκης, ρε Χίε! Κρατήσου και λίγο, το παρα… μπιμπ, ρε λεβέντη μου! Τον είχες πρωτοσέλιδη φωτογραφία, στην ε/φ σου, μαζί με φωτογραφίες πραγματικών κιναίδων, ομοφυλοφίλων και παιδεραστών, ώστε να δημιουργήσεις στους όποιους αναγνώστες της ε/φ σου, συνειρμούς! Ντροπή σου ρε!.. Δεν λες που τόσα χρόνια τώρα (πάνω από 10 σίγουρα) υπάρχει στην Θεσσ/νίκη ο Μητροπολίτης αυτός και πολεμάει για την Μακεδονία μας; Τα έχεις ισοπεδώσει όλα! Το πάθος σου, στο έχω ξαναγράψει, σε… τυφλώνει!.. Πρόσεξε!..

30. Λάθος! Οι Ισραηλινοί δύναται να χωριστούν και πράγματι χωρίζονται στις παρακάτω 4 κατηγορίες:

 • Στους Υπερ-ορθόδοξους Εβραίους.
 • – / – Θρησκευόμενους Εβραίους.
 • – / – Άραβες Εβραίους και
 • – / – Κοσμικούς Εβραίους.

31. Ασφαλώς και έχει δίκιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος και όχι η Γεννηματά, στο θέμα με την Συνταγματική Αναθεώρηση!

– Πρώτα – πρώτα τον προσέβαλε βαρύτατα τον Βενιζέλο, ως μη όφειλε, δείχνοντας τεράστια έλλειψη σεβασμού, με το να του πει πως ό,τι θα ήθελε να πει, θα έπρεπε να πάει να το πει στα Όργανα του Κόμματος!

– Καλά ο πρώην Αρχηγός θα μεταβεί να μιλήσει στα… Όργανα του “Κινήματος Αλλαγής” Κα Γεννηματά μου; Τί είναι αυτά ρε συ Φώφη;

– Και μετά! Πολύ σωστά σου είπε ο Βενιζέλος, πως με την στάση σου αναγάγεις σε θεσμικό συνομιλητή σου τον Τσίπρα, ο οποίος κατέστρεψε όλη την χώρα μας και όχι μόνον τους θεσμούς, σάρωσε και ισοπέδωσε τα πάντα και σου έχει και κατηγορούμενο, χωρίς κατηγορία, αλλά με… εκτιμήσεις, κλπ, αγνώστων μαρτύρων – καταθετών, πρώην Αρχηγό του Κόμματός σου και μάλιστα συγκυβερνήτη και Αντι-Πρόεδρο προηγούμενης Κ-Β, δηλαδή τον Βενιζέλο!..

– Είπαμε Κα Γεννηματά! Και εμείς δεν θέλουμε τον Βενιζέλο, λόγω του ότι πιστέυουμε ότι πολέμησε υπόγεια τον ΜΕΓΙΣΤΟ Έλληνα Πατριώτη Α. Γ. Παπανδρέου, αλλά όλα έχουν και ένα όριο! Σήμερα η ελληνική Βουλή, σε ρωτάω, έχει πολλούς πολιτικούς, του αναστήματος Βενιζέλου; Σύνελθε λοιπόν και αναγνώρισε το λάθος σου, διότι πράγματι έσφαλες και βλέπω, μετά λύπης μου, ότι συνεχίζεις να σφάλλεις, στο υπόψη θέμα!..

32. Ναι! Γίνεται “αντικατάσταση πληθυσμού” στην Ελλάδα! Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο θέμα και δεν θα επανέλθω!..

33. Ναι! Ο δολοφονηθείς Αρχιμαφιόζος ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ήταν (παλαιό ασφαλώς) μέλος της ΚΝΕ! Ο πατέρας του πράγματι ήταν Αξκός του λεγόμενου Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας” (“ΔΣΕ“)!

– Τουλάχιστον όσο θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοί και γιατί τον δολοφόνησαν!..

34. Ναι, το ξαναγράφω φίλε! Επιμένω! Ο Σαλμάς ήταν και παραμένει “ΡΟΥΦΟ” του ΣΥΡΙΖΑ!.. Είναι μουσίτσα, μην τον βλέπεις έτσι, δήθεν ηπίων τόνων, κλπ!.. Θυμίζω ότι έγινε, και μάλιστα πολύ εύκολα, δότης της ίδιας της χώρας του ουσιαστικά, στους Αμερικανούς, και σημειώνω ότι ενήργησε τότε (αρχικά εννοώ) “εν αγνοία” του Αρχηγού του Κόμματός του!..

35. Νέες, σχετικά με τις παλιές και γνωστές τ/ε/φ, είναι οι παρακάτω τ/ε/φ, η δημιουργία των οποίων, (από την ΜΙΤ), μετά κυρίως το αποτυχημένο στρ-κό Κίνημα, της 15ης Ιουλίου, του 2016, καταδεικνύει σαφώς τις προθέσεις του ΡΤΕ να ελέγξει απολύτως την ενημέρωση στην χώρα του:

Karar, Diriliş Postası, Yeni Şöz, İstiklal Harbi, Doğru haber, κλπ!..

Καταλάβατε λοιπόν τί γίνεται, (που λέμε), απέναντι!..

36.  Ποιός είναι Κε Τόσκα, ο 36χρονος που συνελήφθη στα Εξάρχεια, στις 23-03-2018 (ή 24-03-2018 / δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς σε ποιά από τις 2 αυτές ημερμηνίες), ως πρωτοστάτης επεισοδίων, ως Αρχηγός των… μπαχαλάκηδων, κλπ, κλπ, κλπ; Πέρασαν τόσες ημέρες! Δεν θα μας πείτε το όνομά του;

Συλλάβατε αυτούς του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, οι οποίοι επιτέθηκαν “προχθές” στην Πρέσβειρα του Ισραήλ; Αν όχι, γιατί; Αν ναι, ποιοί είναι, θα μας πείτε;

37. Πάμε για δόσιμο 26.500 νέων υπηκοοτήτων στα Κατεχόμενα! Ο εποικισμός και η περαιτέρω Ισλαμοποίηση, του βόρειου τμήματος της Κύπρου, καλά κρατούν! Και το νούμερο αυτό, είναι αυτό που ανακοινώθηκε! Ποιό όμως να είναι το πραγματικό; Καταλάβατε!..

38. Δεν το ξέρω! Φέρεται πάντως ότι η σύζυγος του Αναστασιάδη είναι εβραϊκής καταγωγής! Αν αυτό συμβαίνει, στην παρούσα χρονική συγκυρία, μάλλον είναι μια “υπέρ” μας κατάσταση το υπόψη γεγονός!..

39. Από την στρ-κή παρέλαση της 25ης Μαρτίου τί κράτησα; Απαντώ! Την παρέλαση του “Ειδικού Διακλαδικού Λόχου ΒΡΧΠ!..

40. Τί έγινε ρε Χακάν με τον Ολλανδό… κατάσκοπο, που συλλάβατε, στις 26-03-2018, όπως μας είπατε κοντά στο Αφρίν; Τον… θάψατε ή ακόμα;

41. Δεν ξαναγράφω για τον Χ”Σάββα! Πήγαινε στα γραφεία της ε/φ “Ε.Ω.” και ζήτα το σχετικό φύλλο, ώστε να ξαναδιαβάσεις τί είχε πει για τον Καμμένο και τους γονείς του! Εν ολίγοις” τον παρουσιάζει ως “Αγριο-ΜΑΦΙόΖΟ! Ικανοποιήθηκες; Ο Καμμένος μήνυσε την ε/φ και… οψόμεθα!

42. Η ακριβής δήλωση του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ήταν: Εμείς θα φυλάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, για όσο καιρό θέλει ο Κύριος“!

– Μην ακούς φιλαράκο τα πρακτορο-λαμόγια! Όταν θα ακούς να λένε για τον Πατριάρχη μας και είσαι παρών, να τους μιλάς, να τους επιτίθεσαι!.. Σκοπίμως του επιτίθενται, εκμεταλλευόμενοι το ιδιόμορφον της… αιχμαλωσίας του στην Πόλη μας, για μια σειρά από λόγους! Πχ επειδή είναι ο ιστορικός Αρχηγός του Γένους των Ελλήνων, επειδή αυτό θέλει το Πατριαρχείο της Μόσχας, επειδή ως θεσμός εκφράζει την ιστορική συνέχεια του Έθνους των Ελλήνων, επειδή είναι το τελευταίο μεγάλο ελληνικό όπλο στην Πόλη, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Εναντίον του Πατριάρχη, και δεν είναι τυχαίο, αναφέρθηκε μέχρι και η ε/φ της μουσουλμανικής μειονότητος, στη Δ. Θράκη, “ΜΙΛΕΤ”, στα τέλη του Ιαν., του 2018! Γιατί λες / λέτε εσείς άραγε;

43. Προσοχή! Το “Διακλαδικό Κέντρο Καθηκόντων / Υπηρεσιών”, του Τ/ΥΠΕΣ, (δηλαδή των “Ειδικο-Επχκών της Αστυνομίας και της Σ-Χ” / PÖH + JÖH), ευρίσκεται στο ΙΣΛΑΧΙΓΙΕ, του ΓΑΖΙΑΝΤΕΠ!

44. Γιατί, εκτός από τους Αμερικανούς, ποιός άλλος ξέρει τί έχει η αμερικανική 51η Βάση στη Νεβάδα… εντός της;

45. Μην μασάτε” με ό,τι βλέπετε και ακούτε για τις Ρ-Τ σχέσεις! Έχουν… πήλινα πόδια! Οι Ρώσοι είναι στα βόρεια της Τουρκίας (Κριμαία) και στα νότιά της (Συρία)! Τί απομένει; Να μπουν και στρ-κά στην Τουρκία! (Στο… Κέντρο)!.. Θα γίνει και αυτό, και έχουμε πει και το “πότε” και το “πώς”!

Κάποιοι, γνωστοί βεβαίως… τύποι, καλλιεργούν περαιτέρω τον φόβο στην ελληνική κοινωνία, προκειμένου “να την ρίξουν στην αγκαλιά” της Τουρκίας, πολύ πιο εύκολα, όταν αυτή της επιτεθεί!..

46. “Μην τρελλαίνεστε” και ακούστε με! Όσο υπάρχει Ισραήλ, άλλη πυρηνική δύναμη στην περιοχή μας δεν θα υπάρξει! Δεν βλέπετε τί γίνεται με το Ιράν; Και προσοχή! Άλλο είναι ένα πυρηνικό εργοστάσιο για παραγωγή “καθαρά” ενέργειας και άλλο για κατασκευή πυρηνικών όπλων!..

47. Προσέξτε το πόσο… ειλικρινείς είναι απέναντι στον Ελληνισμό οι Τούρκοι και οι Τ/Κ! Έστειλαν -προσέξτε- 1974  κιλά τυρί χαλούμι, στο Αφρίν!.. Καταλάβατε! 1974!..

48. Ξαναγράφω! Ο αγγλικός… σοσιαλίζων “Γκάρντιαν” είναι Τουρκόφιλος και μάλιστα “λίαν, ενώ και σαν ε/φ, “μιλάμε” για μεγάλη κολοφυλάδα!.. Άρα όσοι την αναφέρουν, μπορείτε να αντιληφθείτε αγαπητοί, το ποιόν τους, την πνευματική και άλλη… καταγωγή τους, υφή, κλπ!..

49. Το βιβλίο για τον τεράστιο Τούρκο τραγουδιστή Ζεκί ΜΟΥΡΕΝ έχει τον τίτλο: Το Παιδί που Μεγάλωνε Γρήγορα” (Sanat Güneşi) / “Çabuk Büyüme Çocuk (Εκδ. Ο Ήλιος της Τέχνης)! Να το πάρεις! Αξίζει! Ως συγγραφέας του αναφέρεται ένας Ergun Hiçyılmaz!

– Και κάτι ακόμα! Μην τα μπλέκεις! Άλλο η μουσική και άλλο το γεγονός ότι αυτός ήταν βαθειά… στρατόκαβλος, όπως λέμε ή όπως λέγεται, με λογικό -γι’ αυτόν- αποτέλεσμα να αφήσει όλη την περιουσία του στις ΤΕΔ!

50. Η (οφειλόμενη προς εσάς) απάντησή μου, στο “γιατί” ο ΥΠΑΜ Καμμένος δεν ανέφερε τον ΗΡΩΑ(!!!) του 1821 Οδυσσέα ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, στην ημερησία δγη της 25ης Μαρ., (ή δεν το ανέφεραν αυτός ή αυτοί που του την συνέταξαν), ενώ ανέφερε (ή ανέφεραν) όλα τα λοιπά μεγάλα… ονόματα των ηρώων μας, του 1821, περιέχεται στο Δημοτικό τραγούδι, το οποίο λέει:

“… Διαβείτε απ’ τη Λιβαδειά και σύρτε στη Βελίτσα! Εκεί θα ‘κούστε κλάματα, θα ‘κούστε μοιρολόγια, θα ‘κούστε την Ανδρούτσαινα, την μάνα του Δυσσέα, πώς σκούζει, πώς μοιρολογά και σαν τρυγόνα κλαίει! Σαν του κοράκου το φτερό μαυρίζει η φορεσιά της!

Δεν στο ‘πα εγώ Δυσσέα μου, δεν στο ‘πα εγώ παιδί μου, με τη Βουλή μην πιάνεσαι, με τους Καλαμαράδες“; …

ΤΑ ΛΕΜΕ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. 

TRUMP REBUILDS U.S. MILITARY 

Restoring what Obama decimated and degraded.

March 26, 2018

Matthew Vadum

After eight long years of Barack Obama decimating the military, President Trump is proudly beginning the process of rebuilding the nation’s armed forces and defense capabilities.

As the president signed the omnibus spending bill Friday that avoided another partial government shutdown and funded the government through the end of the fiscal year Sept. 30, Defense Secretary James Mattis, hailed the measure as “the largest military budget in history, reversing many years of decline and unpredictable funding”.

At the White House Trump explained why such a spending boost was necessary as he reflected on the serious damage that the previous president did to national security and military preparedness.

For the last eight years, deep defense cuts have undermined our national security, hallowed our — and they just — if you look at what’s taken out, they’ve hallowed our readiness as a military unit, and put America at really grave risk.

My highest duty is to keep America safe. Nothing more important. The omnibus bill reverses this dangerous defense [trend]. As crazy as it’s been, as difficult as it’s been, as much opposition to the military as we’ve had from the Democrats — and it has been tremendous. I try to explain to them, you know, the military is for Republicans and Democrats and everybody else. It’s for everybody. But we have tremendous opposition to creating, really, what will be the far — by far, the strongest military that we’ve ever had.

Trump said at the press conference that he was signing the massive pork-laden spending bill that contains “a lot of things that I’m unhappy about” because of “national security.”

But I say to Congress: I will never sign another bill like this again. I’m not going to do it again. Nobody read it. It’s only hours old. Some people don’t even know what is in — $1.3 trillion — it’s the second largest ever.

The bill contains an impressive $700 billion in military expenditures, about $3 billion of which will go to the F-35 Joint Strike Fighter program. Trump rattled off a list of other line items, $1.8 billion for 24 FA-18E/F Super Hornet aircraft fighter jets, $1.7 billion for 10 P-8, $1.1 billion for 56 UH-60 Black Hawk helicopters, $1.1 billion to upgrade 85 Abrams tanks, and $705 million “for the cooperative programs that we’re working with Israel and others on various missile defense systems”.

“We’re spending a lot of money on missile defense”, Trump added. “We have a lot of offense that’s been recently installed. We’re spending tremendous money on missile defense.”

Ramping up spending after Obama’s assaults on the military is critical, defense analysts say.

Obama did lasting damage to the military, according to Thomas C. Donnelly of the American Enterprise Institute who after Obama left office inventoried the damage the 44th president did.

Obama attempted to end U.S. involvement in the Middle East by unilaterally pulling out of Iraq, carrying out a fake surge in Afghanistan, and ignoring the Syrian civil war, Donnelly writes. Obama let Russia annex Crimea and China artificially create islands in the South China Sea.

Aided by the Clintons, Obama helped Russia gets its hands on huge U.S. uranium reserves. Obama told outgoing then-Russian president Dmitry Medvedev in 2012 to pass the message on to Vladimir Putin to ease up on the missile defense issue until after that year’s approaching election when Obama would “have more flexibility.”

Obama also limited any future president’s ability to use the military overseas by curtailing its resources.

Comparing the five-year defense plan Obama left Trump with, with the plan Obama was left with at the end of George W. Bush’s presidency, the Department of Defense “has lost more than $250 billion in purchasing power.”

In his first year in office, Obama ordered then–Defense Secretary Robert Gates to slice off $300 billion from Pentagon programs, “which had the effect of eliminating several of the major weapons-acquisitions projects that had survived Donald Rumsfeld’s attempt to ‘transform’ the force by ‘skipping a generation of weapons systems.’”

Gates halted the production of the F-22, limiting it to 187 planes instead of the 750 the Air Force originally wanted and scuttled another $80 billion in spending, which Obama transferred to non-defense programs, Donnelly writes.

In 2011 Obama chopped another $400 billion from the DoD budget without even telling Gates in advance, which led to the so-called sequestration or Budget Control Act (BCA) that capped defense spending for years but left entitlement spending intact. The move led to long-term spending on Pentagon programs by almost $1 trillion from fiscal 2009 to 2023, he writes.

President Obama slashed Army and Marines personnel and gutted the ships and airplanes of the Navy and Air Force. The reduced force is not as well prepared as its predecessors.

“During the Cold War, the units of the Army and Air Force were always about 90 percent ready in terms of personnel, equipment, and training,” but nowadays readiness is down to about 60 percent or less, he writes.

This also means that the military’s ability to do anything more challenging than routine operations, such as keeping sea lanes open, is severely limited. It is no coincidence that in his 2012 “defense guidance,” Obama lowered the standard by which we determine the optimal size of our forces. Since the years prior to World War II, and as befits a global power, we have maintained the capacity to conduct two large-scale campaigns at once. Obama lowered the bar to just one war at a time.

Obama’s cockamamie social engineering schemes devastated the military’s morale, something his successor aims to turn around.

Trump’s presser came after his announcement Thursday that U.S. Army Lt. Gen. H.R. McMaster (active) would soon be replaced by former United Nations Ambassador John Bolton as national security advisor. Bolton’s appointment is an unalloyed good that will benefit U.S. national security.

McMaster replaced Mike Flynn, also a lieutenant general in the Army (retired) in February 2017 after just 24 days in the post, the briefest such tenure on record. McMaster was a disaster at the National Security Council where he spent his time protecting Obama holdovers and purging competent professionals attuned to the threat that Islamofascism, including the brutal totalitarian theocracy in Iran, poses to the United States.

With Bolton at Trump’s side and ramped up defense spending, America may well be on its way to having its greatness restored.

2. Περαστικά” στον Πρίγκηπα ΦΙΛΙΠΠΟ, που εισήλθε “χθες” στο Νοσοκομείο!

-/-