ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ!

1

1. To θέμα του εξοπλισμένου τουρκικού ΜΕΑ (ΙΗΑ) «Bayraktar TB2» ήταν απλά θέμα χρόνου για τις ΤΕΔ, αφού από το 2009, οι Τούρκοι συνεργάζονται στενά στο αντικείμενο «εξοπλιστικά» (γενικά) με το ομόδοξό τους Πακιστάν*, το οποίο έχει «επιθετικά» ΜΕΑ και όχι μόνον!

     Η υπόθεση «κατασκοπείας και πορνείας» και κάποιες απώλειες Τούρκων τεχνοκρατών διαφόρων εταιρειών της τ/πολεμικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων και κάποιων ασχολουμένων με το πρόγραμμα «Bayraktar TB2», (όπως πχ ο πατέρας του προγράμματος Μπαϊρακτάρ, που φέρει και το όνομά του και ο ένας εκ των γιων του, αν δεν απατώμαι φίλοι μου), οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, καθυστέρησαν απλώς κάποια χρόνια, τη δημιουργία του τ/επιθετικού ΜΕΑ. [Οι Τούρκοι, στις αρχές του 2016, απεφάσισαν να “ψάξουν” το θέμα και προς τούτο συγκρότησαν μια “ειδική ομάδα ερεύνης”, η οποία θα εξετάσει όλους τους θανάτους επιστημόνων – υπαλλήλων διαφόρων κρατικών εταιρειών, όπως πχ ASELSAN, κλπ ,οι οποίοι ασχολούνταν και με τα ΜΕΑ και κυρίως την σχέση της “Τρομοκρατικής Οργάνωσης Γκιουλέν” (FETÖ) με τους θανάτους αυτούς].

    Ο Α-Τ πύραυλος “UMTAS”, της «Roketsan», με τον οποίο εξοπλίστηκε το παραπάνω ΜΕΑ, δύναται να τρυπήσει, με 100% ευστοχία, κάθε θωράκιση, στα 8 χλμ. και με την 1η βολή, αν ασφαλώς αυτή είναι εύστοχη, σε ένα πλαίσιο στόχο (σε στόχο περιοχής) 4μ2. Ο πύραυλος έχει βάρος 37,5 κιλά, κατευθύνεται στο στόχο με λέϊζερ και δύναται να φτάσει σε ύψος μέχρι 5 χλμ.

    Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, μας … ενημέρωσαν αρμοδίως οι Τούρκοι, προς τα τέλη του 2015.

    Πρόσφατα (05-01-2016) ο Τ/Τύπος έγραψε ότι -γενικώς- τα ΜΕΑ εντάσσονται στις ΤΕΔ, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

    Με την ευκαιρία σας ενημερώνω ότι οι Τούρκοι σχεδιάζουν να “στήσουν” Τεχνόπολη στη Σχολή Ικάρων τους, ενώ τα “Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης” έφτασαν τα 232! Τουλάχιστον πρέπει να παραδεχθούμε ότι “το ψάχνουν” που λέμε… και μπράβο τους!

                                                                  ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

                                                                    “ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ”!!!

* Βρώμικος ο ρόλος του Πακιστάν! Άριστες σχέσεις με την Τουρκία, με την “El Kaide”, με τον ISIS, δεν δέχθηκε πρόσφατα πίσω Πακιστανούς “λάθρο”, από την Ελλάδα, δεν συνεργάστηκε, προ ετών, άντε να γράψω “όχι πλήρως”, με τις Η.Π.Α.** στην εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, δημιούργησε, επίσης προ ετών, το τραγικό συμβάν στην Βομβάη και τώρα πια Μουμπάϊ, κλπ….

** Εμείς σκεπτόμαστε ακόμα αν θα επιτρέψουμε (!) στις Η.Π.Α. να φέρει αναγνωριστικά και επιθετικά “ΜΕΑ” στη Σούδα;

2. To τελευταίο διάστημα “έπαιξε” πολύ το θέμα ΧΗΜΙΚΑ στο Συριακό και “βγήκε στο φως” ότι οι Τούρκοι έδωσαν μέχρι και “ΣΑΡΙΝ” στον “ISIS” και πως αυτοί ήσαν πίσω από το συμβάν με τη ρίψη χημικών σε γειτονιά της Δαμασκού, η οποία είχε αποδοθεί στον Άσαντ, θα θυμάστε τον … πάταγο που είχε γίνει!… Αν δεν σφάλλω, διότι συνεχώς “πετάω” και ο υπεύθυνος επικοινωνιών άγγελος “Μαλαχίας” δεν με ενημερώνει πάντα και “εν χρόνω”, ο γνωστός δημοσιογράφος ή “δημοσιογράφος” Σέϊμουρ Χερς έγραψε σχετικά (και αυτός), προ μηνών!

    Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” γνωρίζει ότι οι Τούρκοι ασχολούνται σε βάθος με τον “ΧΒΡΠ” πόλεμο τουλάχιστον από το 2009, εκπαιδεύοντας σ’ αυτόν σίγουρα και τις Μονάδες Κομάντος / “Mavi Bereliler”(πχ αυτήν της Βιθυνίας), και θεωρεί βέβαιο ότι σε έναν ενδεχόμενο Ε-Τ πόλεμο (μία σύγκρουση στο ΘΕ Θράκης φερ΄ειπείν), οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν χημικά, πχ αέρια νεύρων και συναφή, παρόμοια με αυτά που έχει ήδη δοκιμάσει ο “ISIS” στη Συρία. Πολύ “δυνατή” Μονάδα είναι αυτή στα ΝΑ της Πόλης στην ασιατική πλευρά της και κάποια χλμ απ’ αυτήν.

      Θέλει πιθανώς λίγο “ψάξιμο” επίσης και το “Πυρηνικό Κέντρο” της Πόλης.

     Επίσης, ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” πιστεύει πως οι Τούρκοι, αν θα υπάρξει μείζων Ε-Τ σύγκρουση δεν θα διστάσει να ρίξει με την ΠΑ του, και βόμβες ΝΑΠΑΛΜ, όσες του έχουν απομείνει!..

   Για κάποιους δύσπιστους πιθανώς, θυμίζω τις δηλώσεις του Τούρκου βουλευτή του “ΡΛΚ” Ερντέμ, πως “η Τουρκία πούλησε χημικά στον ISIS”, με αποτέλεσμα να τον αποκαλέσει “προδότη” και πράκτορα των Ιρανών ο ΡΤΕ, πως πρόσφατα επίσης στα Άδανα, (29-30/12/2015), δικάστηκε ερήμην στα Άδανα, στο εκεί ένατο (9ο) Κακουργιοδικείο, Σύρος, σε 12 χρόνια φυλάκιση για κατοχή “ΣΑΡΙΝ”, ενώ 5 Τούρκοι που ήσαν βοηθοί του αθωώθηκαν!… Επίσης, σε περιοχές των περιφερειών Αδάνων (κυρίως, “Α1”), αλλά και Μερσίνας, αποδείχθη ότι εκπαιδεύτηκαν στρατολογημένοι μαχητές του “ISIS”. Υπάρχουν σχετικές δηλώσεις του πρώην μέλους του “ISIS”, 20 χρονου, Αμπντουραχμάν Αμπντουλχανί, που συνελήφθη αιχμάλωτος στη Β. Συρία, που είπε ότι εκπαιδεύτηκε σε στρατόπεδο Νως των Αδάνων, από τον Αχμέτ, από την Ούρφα, (Urfalı Ahmet), κλπ.

      Να θυμίσω επίσης τις δηλώσεις του Σύρου Ζαχίρ Σακίτ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα Χημικά στις Συριακές ΕΔ, από το 2008, έως το 2011, ότι ο Άσαντ συνεχίζει να παράγει χημικά και πως υπάρχουν ακόμα περιοχές με χημικά, κρυφές από τον Ο.Η.Ε., όπως το χωριό Καλαμούν Μπλουζέ, η Χάμα Ρας Ελ Σάρα, κλπ και πως ο Άσαντ (!) έδινε χημικά (!) στον “ISIS”, με τελευταία παράδοση το 2015, στο Χαλέπι.

      Επίσης, τις δηλώσεις του ανεψιού του Καντάφι, πως ο “ISIS” έκλεψε χημικά από τη Λιβύη, κλπ.

     Οι Ισραηλινοί τέλος, μόλις πρόσφατα, έκαναν άσκηση “ΧΒΡΠ” στο Τελ Αβίβ ή στα Ιεροσόλυμα, δεν θυμάμαι ακριβώς και εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα και ακολουθούσες ενέργειες, όπως ελαφρά τραυματίες, βαριά, χειρισμός πληγείσας περιοχής,  κλπ. Κάτι θα ξέρουν ίσως παραπάνω, λέω…

                                                                 ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

                                                                    “ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ”!!!

3.  Οι συγκρούσεις πλέον στο “ΚΟΥΡΔΙΚΟ”, “εν μέσω χειμώνι” έχουν μεταφερθεί σε αστικό περιβάλλον κυρίως, και είναι ολοφάνερο ότι οι μεν Κούρδοι έχουν εκπαιδευτεί σ’ αυτό, εννοώ για “μάχη στο αστικό πεδίο”, αλλά και πως έχουν μελετήσει σίγουρα τον Μάο (στο υπόψη αντικείμενο) και το πώς οι “δικοί του” επεκράτησαν πριν από 80+ χρόνια στην Κίνα, καθώς και πως έχουν ενστερνιστεί μεθόδους των Βιετκόνγκ, αλλά και πιο σύγχρονες, όπως αυτές του … συμμορίτικου “ISIS”, ενώ οι Τούρκοι δείχνουν το τελευταίο διάστημα να το αντελήφθησαν και μόλις πρόσφατα ανακοίνωσαν πως θα εμπλέξουν στην Αντι-Τρομοκρατία όλον τον κρατικό μηχανισμό, ΑΠΑΝΤΕΣ, θα λέγαμε στα ελληνικά, (… “θα αγωνιστούν και άοπλες δυνάμεις”…  / …”sılahsız güçler mucadele edecek”…), διαχωρίζοντας και ορθώς, την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, από την αντιμετώπιση του τρομοκράτη! Θα κάνουν -λένε- οι Τούρκοι έναν “Ολοκληρωτικό Πόλεμο με την Τρομοκρατία” / “Terörizmle Topyekun Mücadele“…

     Πρέπει κάποιος βελζεβούλης να με παρακολουθούσε και να τους ενημέρωσε και σ’ αυτό… Πρέπει το “Γρ. Ασφαλείας” της 1ης “Χορωδίας” να ενδιαφερθεί περισσότερο για τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ώστε να μην με θεωρούν κάποιοι … Αλέν!…

     Ο Αστικός παραπάνω αγώνας άγγελοί μου, θέλει στενή παρακολούθηση ΚΑ-ΘΗ-ΜΕ-ΡΙ-ΝΗ! (Το “καθαρά” δηλ. στρατιωτικό του κομμάτι). Για τα κουρδικά χαντάκια θέλετε, για το πώς έχουν συνδέσει τα σπίτια μεταξύ τους οι Κούρδοι και διαφεύγουν, για το πώς δρουν οι Ελεύθεροι Σκοπευτές τους, για τους πιτσιρικάδες, άνω των 16, που οργανώνουν τώρα, (“Μονάδες Πολιτικής Άμυνας” / “YPS-Ş”), για τις ομάδες δράσης που είχαν οργανώσει για δράση 70 έμπειροι ΡΚΚάδες, που κατέβηκαν από το βουνό, στο Σουρ, για το πώς έχουν παγιδεύσει τα πάντα, από μπάλες του βόλεϋ, μέχρι και τα δημόσια τηλέφωνα, τους τρόπους που αντλούν άμεση πληροφόρηση, το πώς απαντούν σε ενέργειες των Τούρκων,  το πώς προσπαθούν να κρατήσουν τους συμπατριώτες τους στα μέρη τους και να μην αυτοί μεταναστεύσουν, για τις ενέδρες που τοποθετούν και στις οποίες είναι “μανούλες”, (οι Τούρκοι από τις ενέδρες έχουν τους περισσότερους νεκρούς), τον τρόπο γενικά δράσης των ανταρτών του ΡΚΚ στο Τσίζρε, στη Σιλόπη, στο Σουρ, του Ντιγιάρμπακιρ, που έγινε Στάλινγκραντ, εδώ και 35 ημέρες συγκρούσεων, κλπ, αλλά και για τη δράση των μεικτών Ειδικο- Επιχειρησιακών Ομάδων, της Σ-Χ και της Αστυνομίας, (2 JÖH και 1 PÖH), καθώς και των “Ομάδων Πληροφοριών” τους εκεί, τη δράση των 3 Μονάδων “SAS” που εστάλησαν εκεί, των Κομάντος των ΤΕΔ, των Ειδικο – Δυναμιτών των ΤΕΔ, “Bordo Bereliler”, κλπ. Πώς αντιμετωπίζουν τους νεκρούς, (σε 6 μήνες, από τις 07-06-2015, έως σήμερα, οι ΤΕΔ μας είπαν ότι είχαν 257 νεκρούς, περίπου ένα Τάγμα, με βάση το Βρετανικό τριαδικό σύστημα), τους τραυματίες, τον εντόπιο πληθυσμό, κλπ. (Ο ΡΤΕ δήλωσε πως οι Κούρδοι του ΡΚΚ έχασαν περισσότερους από 3000 μαχητές, το 2015).

    Και επίσης φίλοι μου θέλει παρακολούθηση το πώς το Τ/ΓΕΕΔ, αλλά και ο Τ/ΤΥΠΟΣ κυρίως, που ασχολείται με το ψυχολογικό κομμάτι των επιχειρήσεων, αντιλαμβάνεται και χειρίζεται το θέμα των συγκρούσεων, πώς “παίζει” το Κεφάλαιο “Ηθικό”, κλπ… [Αξίζει να δούμε πως οι Τούρκοι παιανίζουν μέσα από τα αστυνομικά ΤΘνα κυρίως, αλλά και από αυτά του Στρατού (δεν είμαι τόσο σίγουρος γι’ αυτά), όταν μπαίνουν στις κουρδικές επίμαχες περιοχές, (το έκαναν πχ στη Σιλώπη), όπου συγκρούονται με τους ΡΚΚ-άδες, τον ύμνο των Γενιτσάρων, (“Mehter”), αλλά “παίζουν” και το “Τουρκία Πεθαίνω” / Ölürüm Türkiye]…

 

                                                                   ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ

                                                                    “ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ”!!!

    Αυτά τα παραπάνω ενδιαφέρουν πρωτίστως τον “μαχητή”, ενώ ασφαλώς απαιτείται και η παρακολούθηση του πολιτικού θέματος “ΚΟΥΡΔΙΚΟ”, “δεν το συζητάμε”.  Δηλ. πχ να μην ξέρουμε πότε και πώς θα πάρουν οι Κούρδοι από τους Ρώσους το ΑΤ-14 “ΚΟΡΝΕΤ”, (όπλο κατά ΤΘ-νων και κατά Ε/Π, 5 χλμ βεληνεκές και 27 κιλά βάρος, με ικανότητα να φέρει και θερμοβαρική κεφαλή), που ζήτησε ο συμπρόεδρος του “HDP”, Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, από τους Ρώσους, στην πρόσφατη στη Μόσχα επίσκεψή του, να μην ξέρουμε επίσης το ότι ο τέως Πρέσβης των Η.Π.Α. στη Δαμασκό,  Ρόμπερτ Φορντ δήλωσε στην αμερικανική ε-φ “Ουάσιγκτον Ποστ”, πως οι Η.Π.Α. υποστηρίζουν ένα κουρδικό σχηματισμό στη Β. Συρία και γι’ αυτό συνεργάζονται με το “PYD”, να μην ξέρουμε τί λένε οι Τούρκοι για το ποιός Αμερικανός ήταν και είναι πίσω από το ΡΚΚ (ο Καθηγητής Ντέϊβιντ Φίλλιπς, γνωστός για τις αναφορές του στην “αμερικανική εθνική επιτροπή εξωτερικής πολιτικής”, για το Κουρδικό), για το τί έγραφε και έλεγε από το 2004, έως το 2009, το γνωστό Αμερικανικό Ινστιτούτο “RAND”, για τη Συρία, που γίνονται σήμερα, να μην παρακολουθούμε τους Κούρδους που τώρα πια μιλάνε συνεχώς για “ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ” / “ÖZERKLİK”, να μην ξέρουμε ακόμα, αν οι Κούρδοι του “PYD”, που ταυτίζονται “εν πολλοίς” με τις “Δημοκρατικές Δυνάμεις Συρίας”, αν πέρασαν δυτικώς του π. Ευφράτη, (τουρκική “κόκκινη γραμμή”), αν πέρασαν το φράγμα του Τεσρίν, κλπ ;  Είναι δυνατόν φίλοι μου;  Ασφαλώς όχι!!!

                                                                         Άγγελοί μου ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

                                                      “Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ“!!!

4.     Άγγελοί μου ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!

     Επειδή πετάω πολύ ψηλά και βλέπω πολλά, σας καλώ να προσέχετε ιδιαιτέρως τους Τούρκους Ακολούθους Άμυνας στην Αθήνα και γενικά την Πρεσβεία τους, διότι οι Αμερικανοί φίλοι μας (είναι Α1 διότι το έχω δει καλά, όπως θα δω και για  τους  Βρετανούς – Ισραηλινούς, τους ενημερώνουν σχεδόν καθημερινά για τα τεκταινόμενα στις ΕΕΔ και για πληροφορίες που παίρνουν απ’ ευθείας (!) απο το Ε/ΓΕΕΘΑ, είτε με τις πολλές κεραίες τους (εννοώ τις επικοινωνιακές γενικώς) στην Ελλάδα, και κυρίως στην Αττική. Δίνουν τα πάντα (!!!) οι Η.Π.Α. στους Τούρκους στην Αθήνα. Έχουν άριστες σχέσεις Τ. – Αμερικανοί στην Ελλάδα και όχι μόνον στην Αθήνα, που μετά τις 24-11-2015 και την πτώση του ρωσικού SU-24 έχουν συσφιχθεί περαιτέρω, για ευνοήτους λόγους… 

        Πώς να επιχειρηματολογήσω σ’ αυτό τώρα και ξημερώνει και Θεοφάνεια!… Αν μάθει ο Θεός ότι παραμονή εργάζομαι για τους Αγγέλους μαχητές μου, αφήστε τα… Ας σας ρωτήσω, λειτουργώντας αναποδα: Τί πάει πχ να κάνει σήμερα ή αύριο, ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγός Ντάνφορντ, στην Άγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον Ακάρ, που δεινή μοίρα μας έτυχε ως Ελλάδα, αλλά και ως ΝΑΤΟ, αλλά και ως ανθρωπότητα θα έλεγα, να είναι Α/ΓΕΕΔ στις ΤΕΔ, ένας “πολεμοχαρής” – “φανατικός” και γενικά “μη νουνεχής” Αξιωματικός (είναι γνωστό ότι δεν τον ήθελαν για Α/ΓΕΕΔ οι Η.Π.Α.); Πάει μόνον για να δει το πώς θα υλοποιηθεί μόνον το εγκριθέν προσφάτως από το ΝΑΤΟ σχέδιο αεροπορικής ασφαλείας της Τουρκίας, ή και για άλλα θέματα; Τί πήγε να κάνει ο Γάλλος ΥΠΑΜ με επιτροπή μάλιστα μαζί του, στον Ακάρ, πριν καλά – καλά χωνέψει τις σαμπάνιες, επί τω νέω έτει

                                                               ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ

                                                                    “ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ”!!!

5.  Προσοχή “παίζουν” πάλι οι Τούρκοι “Κυβερνο-Πειρατο-Πράκτορες” της ΜΙΤ/ “ΜΙΤ – ο – Χάκερς”! “Έβγαλαν” ανακοίνωση ότι πήραν εκδίκηση “demek”, από τους Ρώσους, για ό,τι συνέβη στο τουρκικό Δημόσιο και κυρίως στο τουρκικό τραπεζιτικό σύστημα, προ ημερών, όπου είχαν νεκρώσει όλα!… Μας είπαν έμμεσα ότι οι Ρώσοι ήσαν οι υπεύθυνοι!..

                                                               ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ

                                                                     “ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ”!!!

6.   Πολιτική ανάλυση θα ακολουθήσει -εκτιμώ- σύντομα φίλοι μου! Σκεφτείτε και εσείς λίγο όμως! Μπήκαμε ήδη στο λίαν κρίσιμο 2016, στην χρονιά της μαϊμούς, χρονιά που θα την γιόρταζαν, αν μπορούσαν, τα πολλά λαμόγια στην Ελλάδα, ως χρονιά τους!…

      – Πώς και γιατί πήγαμε σε κρίση Ιράν – Σ. Αραβίας;

      – Τί γίνεται με τις Τ. – Ι. σχέσεις; “Τα βρήκανε” ή όχι και σε ποιό βαθμό, οι Τούρκοι με τους Ισραηλινούς; “Πού πάει το πράγμα”;

     – “Θα τα βρει” η Τουρκία με την Αίγυπτο, τώρα που ο Σίσι φέρεται να πηγαίνει στην Τουρκία, για να παραδώσει την Προεδρία της “Οργάνωσης για την Ισλαμική Συνεργασία”, στον ΡΤΕ;

      – Τί κάνει στο Αιγαίο και γιατί τώρα η  Τουρκία; Θα μας προσβάλλει στην Θράκη, ή όχι;

      – Τί γίνεται στο εσωτερικό της Τουρκίας; Θα φύγει πχ ο στρατός από τα σύνορα, ή όχι; Ποιοί έρριξαν βλήματα όλμων στο α/δ “Σαμπιχά Γκιοκτσέν” στην Πόλη και σκότωσαν την άτυχη καθαρίστρια, ενώ τραυμάτισαν και άλλη μία; !!!

      – Γιατί η Τουρκία βρέθηκε για … εκπαίδευση Πεσμεργκέ στη Μπασίκα; Για εκπαίδευση πήγε, ή γιατί υπάρχουν στο Β. Ιράκ 3 τρις μ3 (κυβικά μέτρα) αποθηκευμένου φυσικού αερίου, ικανού να εξυπηρετήσει τις επείγουσες τουρκικές ανάγκες, ιδιαίτερα μετά από τη Ρ-Τ ρήξη, για 300 χρόνια;

   – Τί γίνεται με το ΚΥΠΡΙΑΚΟ; (Πού το πάει ο Αναστασιάδης, μετά από τις άστοχες -κατ’ελάχιστον- δηλώσεις του στο “CNN Türk”, κλπ)

      – Τί γίνεται με το ΚΟΥΡΔΙΚΟ; [Θα σας πω πχ μεταξύ των άλλων, αν ο Μπαρζανί συνεχίζει να αποκαλεί και “γιατί” τους ΡΚΚ άδες, “δήθεν Κούρδους”];

      – Τί γίνεται με το ΣΥΡΙΑΚΟ; Τί κάνουν οι 2500 Αμερικανοί Κομάντος στην Χασεκέ; Σε ποιά 3 στρατόπεδα στη Β. Συρία οι Η.Π.Α. εκπαιδεύουν το “ΡΚΚ” και το “PYD”; (Το 90% είναι μαχητές του “ΡΚΚ”, των οποίων μάλιστα οι Η.Π.Α. πληρώνουν και τους μισθούς τους)!..

    – Τί γίνεται με τις Ρωσο – Τουρκικές σχέσεις; [Θα σας έχω, πιστεύω, και νέα σχετικά με το θάνατο του Ρώσου Αρχηγού / Δκτού της ρωσικής Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών (Ρ/ΥΣΠ), αν είναι αλήθεια ότι “κυκλοφόρησαν” οι Τούρκοι την 05-01-2016].

     – Τί  γίνεται  με  την  πΓΔΜ, με την Αλβανία (!) και τον ζέοντα πλέον και εκεί ανθελληνισμό, (πρόσφατη υπόθεση Καθηγητή Παν-μίου Αργυροκάστρου, Μπάρκα, συνεργασία ΑΕΔ – ΤΕΔ, ρόλο αλβανικής MAFYΑ στην Ελλάδα, κλπ τους 4 Αλβανούς με την ολλανδική κοκαΐνη τους ανέλαβαν ως υπεράσπιση (!), οι μεγαλοδικηγόροι, όπως ο πρώην Πασόκος Δημητρακόπουλος, ο πανηγυρίζων λόγω του “συμφώνου συμβιώσεως” και πρώην τρόφιμος Κορυδαλλού “Σάκης”, και ο Λυκούδης… τί γίνεται ρε παιδιά πείτε μου και εσείς, θα βάλλει ο Ράμα μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες, στη λεγόμενη λανθασμένα Β. Ήπειρο, απλά για να την ξεχωρίζουμε την γράφω έτσι, αφού το σωστό θα ήταν να γράψω σκέτο Ήπειρο, ή έστω “κατεχόμενη Β. Ήπειρο”), τις ασύμμετρες απειλές στην Ελλάδα και στην περιοχή μας γενικά, κλπ.

      Εμπιστευτείτε με, (είδατε φαντάζομαι πως ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” κτύπησε “διάνα” στο θέμα “ο ISIS στόχευε την Ιταλία / Ρώμη , όσοι ασχολείστε ασφαλώς), αλλά λίγο υ-πο-μο-νή!!!

7.  Άσχετο, θα έλεγε κάποιος! Ο πολύς Τζον Πόλσον, ο οποίος πρόσφερε 1 δις $ Η.Π.Α. για την ανακεφαλαίωση των ελληνικών Τραπεζών, της πτωχευμένης Πατρίδας μας, είναι ένας απ’ τους μεγαλοσχήμονες Αμερικανο – Εβραίους που έχουν αγοράσει τεράστια τμήματα γης στην ΝΑ Τουρκία, εδώ και χρόνια, όπως και η “GOLDMAN SACHS” κλπ! Είναι τυχαίο, σίγουρα!…

                                                                        ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ“!

                ΤΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 9 ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ !!!

                                                                          ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”