Ώρα: “Ώρα Τουρκίας” και Ενδιαφέρον… ΥΓ!

Φίλοι μου!

– Σήμερα και αύριο θα σας γράψω για τις τ/εκλογές κάποια νομίζω χρήσιμα για την ενημέρωσή σας θέματα, όπως άλλωστε σας είχα υποσχεθεί!

– Επέλεξα σήμερα να είναι η 1η ημέρα, κατά την οποία θα σας γράψω 2,3 πραγματάκια για το αρχείο σας, διότι αύριο (07-06-2018) αρχίζουν να ψηφίζουν οι Τούρκοι του εξωτερικού!

– Με την ευκαιρία σας γράφω, πως:

  • Πιέζομαι από κάποιους, όλως περιέργως(!),  να (σας) γράψω τα ονόματα των μελών του Ρουβίκωνα”, αν και ήμουν σαφής γενικότερα, αναφερόμενος στην Παν-κή τακτική της ερεύνης των όποιων θεμάτων, μετά από πάροδο 30 ετών, από της λήξεως του όποιου θέματος ή των όποιων θεμάτων!
  • Παρ’ όλα αυτά, αν μέχρι της λήξεως του αναφερθέντος σε εσάς, χρόνου… εκπομπής μας (15-06-2018), βρεθεί κατάλληλος χρόνος, τότε θα σας ικανοποιήσουμε, αν και σας είπαμε ότι προηγείται η… ιστορική αναφορά μας στις… αριστερές, δημοκρατικές, κλπ, Ομάδες, Φατρίες, Παρεούλες, κλπ, μέσα στις ΕΕΔ / (Περίοδος 1960-1980)!..
  • Να γνωρίζουν όμως όλοι οι κακόβουλοι και οι με… κακές σκέψεις στα νοσηρά μυαλά τους, ότι, ονόματα, δνσεις και… τηλ/να, γενικώς όλων (ανθρώπων, Ομάδων, γεγονότων, κλπ) που μας… ενδιαφέρουν και όχι μόνον του “Ρουβίκωνα” και όπως αλλιώς αυτός -κατά καιρούς- εμφανίζεται, είναι γνωστά σε όλους τους Αγγέλους, αναλόγως φυσικά της θέσεώς τους μέσα στιςαγγελικές τάξεις, καθώς και πως και αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα και πιθανώς χρήσιμα, ευρίσκονται σε θυρίδες 3 διαφορετικών Τραπεζών, έτοιμα προς χρήσιν, αν ποτέ απαιτηθεί! Όλοι οι εντολοδόχοι επιλεγμένοι κοινωνοί μας έχουν σαφείς και ξεκάθαρες εντολές, για όλες τις συνθήκες, για όλες τις δυνατές περιπτώσεις και για όλους τους χρόνους!
  • Κανονικά, αν το κάνουμε αυτό θα σας γράψουμε τα ονόματα των μελών του “Ρουβίκωνα”, όχι όλα βεβαίως στην αρχή, αλλά τα μείζονα, ώστε να πάρουν το μήνυμα όλοι ότι δεν κοροϊδεύουμε, κάτι που ξέρουν στην Οργάνωση αυτή, και όχι μόνον, πολύ καλά ότι δεν συμβαίνει, αφού εμείς, με την αξιοπιστία μας, (διότι παρακολουθούν… εξονυχιστικά το “σάϊτ” μας), τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ να καταλάβουν / να αντιληφθούν!
  • Γι’ αυτό άλλωστε και  προέβησαν σε δήθεν κλήση δημόσιας στρατολόγησης μελών στην Οργάνωσή τους, στο “ΒΟΧ”, κλπ, την προηγούμενη εβδομάδα, κλπ, κλπ, κλπ, κάτι που έκαναν για 1,2 συγκεκριμένους λόγους, ο κυριότερος των οποίων είναι λόγος “τακτικής”!
  • (Με την ευκαιρία αυτή! Ακόμα δεν έχει απαιτηθεί “Ρουβικωνιώτες” ή όπως αλλιώς σας λένε, να χρησιμοποιήσουμε “Όφεις Ασφαλείας”, διότι σας “διαβάζουμε” σαν την “Άλφα – Βήτα”)!..
  • Είναι, πράγματι, εκπ-νοι, (ως ένα βαθμό ασφαλώς), κάποιοι των χρυσοπληρωμένων επικεφαλής των, με καλό πράγματι “ΙQ”, αλλ’ αυτό δεν φτάνει!
  • Οι “Άγγελοι” φίλοι μου έχουν ανωτάτη εκπ-ση και οι Κοι αυτοί απαιτείται να καθήσουν για πολλά χρόνια ακόμα στα θρανία της… χρυσοπληρωμένης από τους “Διεθνείς Εβραίους”… επανάστασής τους, ώστε να σκεφτούμε ότι θα μπορέσουν κάποια στιγμή να γίνουν ανταγωνιστικοί προς εμάς!..
  • Αυτός είναι και ο λόγος που μας παρακολουθούσαν (αφού πλέον “κλείνουμε” και θα εμφανιζόμαστε ως… “Guest Stars”) σχεδόν όλες οι ΜΥ του Κόσμου, με 1ον τον… Χακαν-ούλη μας!
  • Δεν επρόκειτο να ασχοληθούμε μαζί τους, διότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά ενοχληθήκαμε πολύ με το συνεχές κάψιμο της σημαίας μας, με τον περίεργο και έντονα εκφραζόμενο ανθελληνισμό τους και με την επίσης μείζονα έμπρακτη υποκρισία τους (δεν προλαβαίνουμε να την εξηγήσουμε), που την αποκαλούν δήθεν λαϊκή αγανάκτηση, η οποία όλως περιέργως και πάλι, κτυπά πάντα το γαϊδούρι, και όχι το  σαμάρι, λαϊκή αγανάκτηση που εκδηλώνουν πάντα με κακουργηματικές πράξεις βίας, και πάντα με την ανοχή, αν όχι και βοήθεια της Κ-Β, * κλπ, και έτσι αποφασίσαμε να αναπτύξουμε και την μικρή Ομάδα μας, αυτήν των εγχωρίων Αγγέλων, ώστε να δούμε ποιοί είναι αυτοί οι… Κοι και οι… Κες!..
  • * Απειλήθηκε στα ίσα και με υπογραφή ο Αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης από έναν Καλαϊτζίδη, φερόμενο Αρχηγό ή παρουσιαζόμενο ως Αρχηγό του “Ρουβίκωνα” και “δεν κουνήθηκε” τίποτα, ούτε καν απ’ τον ίδιο τον Κρητικό (!!!) απειληθέντα!.. Φανταστείτε!.. (Είπε κανείς στον Κ. Μητσοτάκη, πως ο χαρτοπαίκτης δολοφόνος του Δηλιγιάννη, τον είχε προειδοποιήσει, απειλώντας τον 3 φορές, να μην αγγίξει νομοθετικά τις χαρτοπαικτικές Λέσχες, κλπ, πριν τελικώς τον δολοφονήσει; Δεν είμαστε σήμερα στην εποχή των “Υπεράνω” Κε Μητσοτάκη! Με την ευκαιρία, Καλά… προσωπικά Αποτελέσματα” στο Τορίνο Κε Μητσοτάκη, στη φετινή Σύνοδο της Μπίλντεμπεργκ, όπου διαβάζω ότι… εκλήθητε)!..
  • Καλούμε τον Κο Τσίπρα να δώσει εντολή να σταματήσουν αυτά τα παιδάκια ή… μωρά, την κακουργηματική δολοφονική δράση τους, πριν οδηγήσουν σε εμφύλιο(!!!) την χώρα!
  • Τέλος καλούμε τον Κο Τόσκα να γίνει Υπουργός, ο οποίος θα εφαρμόζει το Σύνταγμα και τους Νόμους και έτσι θα υπηρετεί από την τόσο κρίσιμη και νευραλγική θέση του την Πατρίδα, χωρίς ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ! (Έστω αυτά που φοράει τώρα)!..

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ“!

  • Και τώρα στο θέμα μας!..

Τουρκικές Εκλογές 24-06-2018

 Ω3 

24-06-2018 (Κυριακή):

  • Ταυτοχρόνως προεδρικές και βουλευτικές εκλογές. Είσοδος πλέον στο νέο Προεδρικό Σύστημα, το οποίο, για την ακρίβεια, θα είναι “Κυβερνητικό Σύστημα Δια του (εκάστοτε) ΠτΔ”! (Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi)!..
  • Ο Πρόεδρος του ΜΗΡ και πολιτικός σύμμαχος του ΡΤΕ, στην παρούσα πολιτική συγκυρία, Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, είχε ζητήσει εκλογές για τις 26 Αυγ. 2018, ώστε να είναι κοντά και η 3οη Αυγ. που “πέταξαν” τους… Έλληνες στην θάλασσα! Καταλάβατε!..
  • Ο σχεδιασμός όμως του ΡΤΕ και των ΤΕΔ ήταν διαφορετικός! Κάλεσε τον Μπαχτσελί, συνομίλησαν και ακολούθως ανακοινώθηκε η 24η Ιουνίου, ως η ημερομηνία των διπλών” – πρόωρων – εκλογών! Απ’ την στιγμή εκείνη ξεκίνησε ατύπως και η προεκλογική περίοδος.
  • Προεδρικές Εκλογές

– Υποψήφιοι: 6 / Συγκεκριμένα υποψήφιοι είναι οι παρακάτω

  • ΑΚΡ + ΜΗΡ (“Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης” + “Εθνικιστικό Κίνημα Δράσης”)ΡΤΕ / RTE
  • CHP / Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό ΚόμμαΜουχαρρέμ Ιντζέ / Muharrem İnce (Βουλευτής Γιάλοβα)
  • Ο Κος “όλα θα πάνε όμορφα / καλά” / “Her şey güzel olacak”, όπως είπε μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του ή ο Κος που τον έκανε “ρόμπα” η νεαρή Τουρκάλα, όταν του είπε για το ποδήλατο που έκανε ο Ιντζέ και πως επίσης πως αυτή θα ψηφίσει ΡΤΕ, διότι άλλαξε υπέρ του λαού την ιατρική νοσοκομειακή περίθαλψη, όταν εκείνος της ζήτησε να τον ψηφίσει! Έφαγε έτσι πατσαβούρα στα μούτρα ο Ιντζέ, ο οποίος, όπως διεφάνη, δεν έχει Επιτελείο, ούτε τίποτα (μόνος του κάνει την προεκλογική εκστρατεία του, αφού ο Κιλ/γλου τον έβαλε, ώστε να μην καταγράψει και πάλι μία ακόμα ήττα από τον ΡΤΕ), αφού για παράδειγμα, για να δείξει τάχα το λαϊκό του “προφίλ” ο Ιντζέ, μίλαγε με την γριά μάνα του, που ήταν στο πατρικό τους στην Γιάλοβα, αλλά ήταν ντυμένη με ρούχα του… 19ου αι. και κρατούσε το… τελευταίας “SUPER” τεχνολογίας φορητό VIDEO – τηλέφωνό της! Αχαχαχαχαχα!
  • Πολιτικοί απατεώνες αγαπητοί και στην Τουρκία, που απευθύνονται σε ηλιθίους ψηφοφόρους, περίπου όπως παντού στον Κόσμο και ασφαλώς όπως και στην Ελλάδα, που εξελέγη ο πολιτικός χυδαίος αρχι-ψεύτης Τσίπρας, εξαπατώντας με τερατώδη ψέματα το λαό μας και γκρεμίζει σήμερα την χώρα!..
  • Ε, Ταγίπ! Καραγκιόζη και Χατζηαβάτη τον Κιλιτσντάρογλου έπρεπε να πεις και όχι τον Ιντζέ ή άντε / έστω και τους 2! Σίγουρα όμως όχι μόνον τον Ιντζέ! (Φυσικά το “Καραγκιόζης” το “κόλλησες” από εμάς, διαβάζοντάς μας, αφου το χρησιμοποιούμε εμείς για τον… αγαπητό μας Χουλουσί! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..
  • HDP ↔ Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών / “Halkların Demokratik Partisi (Το Κόμμα των Κούρδων) ↔ Σελαχαττίν Ντεμιρτάς / Selahattin Demirtaş (Βουλευτής Κων-πολης και νυν… τρόφιμος των Φυλακών Αδριανούπολης!
  • Ε! ΡΤΕ! Δείξε… μεγαλοψυχία βρε και άστον να κάνει την κεντρική προεκλογική του ομιλία, ως προσωρινά ελεύθερος! Τί σόϊ δημοκρατικές εκλογές είναι αυτές ρε Ρετζέπ που κάνεις, με φυλακισμένο υποψήφιο;
  • Είμαι περίεργος να δω τί θα γράψουν στην τελική τους αναφορά, μετά τις εκλογές σου / σας, οι Ευρωπαίοι… Παρατηρητές! (“Πάμε” μαζί Ταγίπ! Αχαχαχαχαχα)!.. Το “HDP” αιτήθηκε στην “Ανωτάτη Εκλογική Επιτροπή” την απελευθέρωση του Ντεμιρτάς, λόγω των εκλογών, αλλά έλαβε τους… όρχεις της!.. Αχαχαχαχαχα! Γειά σου Ταγίπ… “παικταρά”!..
  • Θα είναι επίσης υποψήφιοι και οι:
  • – “İYİ Parti” / “Καλό ΚόμμαΜεράλ Ακσενέρ / Meral Akşener
  • – “Saadet Partisi” /Κόμμα της ΕυτυχίαςΤεμέλ Καραμολλαόγλου / Temel Karamollaoğlu
  • – “Vatan Partisi” / “Κόμμα Πατρίδα” (Το παλαιό “Εργατικό Κόμμα” / “İşçi Partisi”)↔ Ντογού Περιντσέκ / Doğu Perinçek– Ήταν να συμμετάσχει και ο Βετζντέτ ΟΖ / Vecdet Öz, Πρόεδρος του “Κόμματος Δικαιοσύνης” / Adalet Partisi, αλλά δεν έλαβε τις αναγκαίες 100.000 υπογραφές!..

    -/-

– Το νεοσύστατο Καλό Κόμμα” της Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ, προκειμένου αυτή να μπορεί να είναι υποψήφια ΠτΔ πήρε αρχικά, με άδεια / με συναίνεση του Προέδρου του CHP, Κεμάλ ΚΙΛΙΝΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ και κατόπιν Κομματικής εγκρίσεως του “CHP”, 15 βουλευτές του… “με μεταγραφή” και κατόπιν παραιτήσεώς τους φυσικά, (15, δηλαδή όσοι ακριβώς απαιτούντο, κλπ), αλλά τελικώς η ΑΚΣΕΝΕΡ, αφού τους ευχαρίστησε, αποφάσισε να κατέβει υποψηφία, υποβάλλοντας στο “Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο” / Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή” 100.000 ψηφο-υπογραφές οπαδών της, “όπερ και τελικώς εγένετο”.

– Το ΑΚΡ συμμάχησε, για τις εκλογές, με το ΜΗΡ, δημιουργώντας την Δημοκρατική Συμμαχία / Cumhur İttifakı (το “Cumhur” δεν είναι ακριβώς “Δημοκρατική”, αλλά αυτή είναι η πιο κοντινή μετάφραση) και υπέβαλαν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας τους, στην “Ανωτάτη Εκλογική Επιτροπή”, μια συνεργασία την οποία χαρακτηρίζουν ως μία ιστορική ένωση!

Ω

ΑΚΡ: “Ενότης – Γονιμότης – Αφθονία

– Το βασικό σημείο αυτού του “Πρωτοκόλλου” είναι η αναφορά στην κοινή προσπάθεια των 2 αυτών Κομμάτων να εγκαταστήσουν / να θεμελιώσουν το νέο Σύστημα, όσο μπορούν καλύτερα, εντός των προσεχών 5 ετών!

– Αναφέρεται επίσης, ότι τα 2 αυτά Κόμματα, στις βουλευτικές εκλογές, θα έχουν τους δικούς τους υποψηφίους το καθένα, ενώ λέγεται πως μαζί τους (“σκιωδώς”, το επίρρημα “δικό” μου) θα είναι και το Κόμμα ΒΒΡ (“Büyük Birlik Partisi” / Κόμμα της Μεγάλης Ενότητος”), με Αρχηγό τον Μουσταφά ΝΤΕΣΤΙΝΤΖΙ**!

– Τέλος, αναφέρεται βεβαίως ότι στις Προεδρικές εκλογές, υποψήφιος της υπόψη Συμμαχίας θα είναι ο ΡΤΕ! Έτσι πριν… πεθάνει, θα πάρει και μια φορά την χαρά της νίκης σε παν-τουρκικές εκλογές και ο Μπαχτσελί!..

(** Μουσταφά ΝΤΕΣΤΙΝΤΖΙΑπ’ το Εσκί Σεχήρ, 52 ετών, βουλευτής Αγκύρας, ο οποίος “πέρασε” και απ’ το… “Μητρικό” Κόμμα του ΡΤΕ, το SAADET Partisi” (“SP”) / Κόμμα της Ευτυχίας, που ίδρυσε ο Νετσμεντίν ΕΡΜΠΑΚΑΝ, ένας των πνευματικών “πατέρων” του ΡΤΕ! Ο Ντεστιντζί σήμερα θεωρείται ότι είναι “για τ’ αρχ… του ΡΤΕ”! Καταλάβατε! Επίσης, σημερινός Πρόεδρος του SP είναι ο Τεμέλ Καραμολλάογλου).

– Παράλληλα, το “ΡΛΚ” / “CHP”, το νεοσύστατο “Καλό Κόμμα” / “İyi Partisi”, το “Κόμμα της Ευτυχίας” και το “Δημοκρατικό Κόμμα” / “Demokrat Partisi συνέστησαν την Συμμαχία της Αντιπολίτευσης” / Muhalefetin İttifakı“, την αποκληθείσα Εθνική Συμμαχία” / “Millet İttifakı, (και πάλι η πιο… κοντινή μετάφραση του “Millet”), για τις βουλευτικές όμως εκλογές, αφού στις Προεδρικές, το κάθε ένα από τα Κόμματα αυτά θα υποστηρίξει τον δικό του υποψήφιο.

  • Γενικές Βουλευτικές Εκλογές (Για την 27η Βουλευτική Περίοδο).

– Θα συμμετάσχουν 11 Κόμματα.

Πρώτες Προεδρικές Εκλογές Τουρκία, 24-06-2018

-/-

Οι τελικές λίστες των υποψηφίων (“Προέδρων της Δημοκρατίας” και Βουλευτών) εγκρίθηκαν πρώτα από την “Ανωτάτη Εκλογική Επιτροπή” και ακολούθως, στις 30-05-2018, εστάλησαν για δημοσίευση στην τ/”Εφημερίδα της Κ-Β και τέλος και στα “Εκλογικά Τμήματα”!

  • ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

– Συνολικά θα ψηφίσουν 59.391.328 άτομα.

  • Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της “Ανωτάτης Εκλογικής Επιτροπής” Σαντί ΓΚΙΟΥΒΕΝ, στην Τουρκία θα ψηφίσουν 56.342.263 άτομα και εκτός Τουρκίας, 3.049.065 άτομα.
  • Νέοι ψηφοφόροι θα είναι 1.650.171 άτομα.
  • Συνολικά θα στηθούν 180.896 κάλπες.
  • Οι εκτός Τουρκίας Τούρκοι θα ψηφίσουν σε 60 χώρες, σε 123 τ/αντιπροσωπείες, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και 36 Τελωνεία.
  • Οι εκτός Τουρκίας θα ψηφίσουν από τις 07-06-2018, έως και τις 19-06-2018, δηλαδή από 1, έως και 13 ημέρες!
  • Συγκεκριμένα η ψηφοφορία θα διεξαχθεί εκτός Τουρκίας, στις παρακάτω ημερομηνίες:
  • – Γερμανία – Αυστρία – Γαλλία: 07-19 Ιουν. 2018
  • – Δανία: 09-19 Ιουν. 2018
  • – Αυστραλία: 09-17 Ιουν. 2018
  • – Νορβηγία: 14-19 Ιουν. 2018
  • – Βέλγιο – Ολλανδία – Ελβετία: 15 – 19 Ιουν. 2018
  • – Ηνωμένο Βασίλειο: 16 – 19 Ιουν. 2018
  • – “Κατεχόμενα” Κυπριακής Δημ/τίας – Καναδάς – Βουλγαρία: 16 – 18 Ιουν. 2018
  • – Κίνα – Ρωσία – Ρουμανία – Σ. Αραβία – Ελλάδα – Λίβανος – Ισραήλ – Ουκρανία: 16 – 17 Ιουν. 2018 και
  • – Αζερμπαϊτζάν – Ιράκ – Ιράν – Ιρλανδία – Ισπανία – Αίγυπτος – Μάλτα – Ουζμπεκιστάν – Σερβία: 17 Ιουν. 2018.
  • Εφ’ όσον θα υπάρξει και Β’ Γύρος, η παραπάνω ψηφοφορία θα διεξαχθεί από 30-06-2018, έως και τις 04-07-2018.
  • Ώρες Ψηφοφορίας: 08:00 – 17:00.
  • Τέλος, από 17-06-2018, έως και 23-06-2018 (18:00) θα γίνεται η εκλογική παρουσίαση Κομμάτων και Υποψηφίων ΠτΔ και Βουλευτών, από το Ράδιο και την Τηλεόραση (“Εκλογική Προπαγάνδα).
  • Στις 24-06-2018 (προ της 24:00 και μέχρι τις 23:59), θα αναγγελθούν τα προσωρινά αποτελέσματα των εκλογών!
  • Μέχρι τις 29-06-2018 θα εξεταστούν τυχόν ενστάσεις κλπ, και στις 29-06-2018 η “Ανωτάτη Εκλογική Επιτροπή” θα ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα και των 2 εκλογών!
  • Εφ’ όσον υπάρξουν και δεύτερες εκλογές, και πάλι θα ακολουθηθεί ο παραπάνω προγραμματισμός (υλοποίηση όλων των διαδικασιών, όπως ακυρώσεις, ενστάσεις, κλπ) και στις 29-06-2018 θα ανακοινωθούν και πάλι τα Κόμματα που θα λάβουν μέρος στις εκλογές αυτές, οι υποψήφιοι, κλπ (30/06/2018 – 04/07/2018) και ασφαλώς, αρχικώς, θα ανακοινωθούν οι νικητές των πρώτων εκλογών!..
  • Ω Ω2
  • Στον Η/Υ διαβάζει εμάς! Αχαχαχαχα
  • Κυριότερες Αλλαγές Με Το Νέο Προεδρικό Σύστημα

Ο ΠτΔ επικεφαλής των πάντων! Αίρεται ο θεσμός του Π-Θ!

– Στην διακριτική ευχέρεια του ΠτΔ είναι η επιλογή 1 ή περισσοτέρων, ως βοηθών του!

Ο ΠτΔ θα ανήκει πλέον σε κάποιο των υπαρχόντων νομίμων Κομμάτων! Αίρεται η μέχρι σήμερα σχετική απαγορευτική διάταξη του Συντάγματος, η οποία – θεωρητικά – ήθελε υπερκομματικό τον ΠτΔ!

Για να μπορεί να είναι κάποιος υποψήφιος Πρόεδρος, θα πρέπει να έχει 100.000 υπογραφές Τούρκων πολιτών, οι οποίοι να τον θέλουν για υποψήφιο.

–  Μεταφέρεται στον ΠτΔ η δυνατότητα εκπονήσεως και υπογραφής διαταγμάτων!

Ο ΠτΔ μπορεί να αποστέλλεται στο Ανώτατο Δικαστήριο, με τις ψήφους των βουλευτών, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους Υπουργούς και τους βουλευτές. (Μετά από σχετική καταγγελία σε βάρος του, συζήτηση και ψηφοφορία στην τ/Βουλή)! Επίσης, πάλι με ψήφους των βουλευτών, θα μπορεί να διεξάγεται -αρχικά- οποιαδήποτε έρευνα, ανάκριση, κλπ, σε βάρος του ΠτΔ.

Το ηλικιακό όριο εκλογής κατέβηκε στα 18 έτη!

Ο αριθμός των βουλευτών ανέρχεται πλέον σε 600, από 550!

-/-

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (Σύμφωνα πάντα με τους ΤούρκουςΗρακλείς του… Στέμματος”, λέγε με “Νέο Προεδρικό Σύστημα):

– Με το νέο λοιπόν Προεδρικό σύστημα, και ουσιαστικά με τις Υπερ-εξουσίες του ΠτΔ, οι παραπάνω… Τούρκοι εκτιμούν πως  η ανάπτυξη, η παρακολούθηση και η εκτίμηση – αξιολόγηση της στρατηγικής πολιτικής οργάνωσης της Τουρκίας θα αυξηθεί, οι Υπουργοί θα γίνουν πιο αποτελεσματικοί, πιο λειτουργικοί στην υλοποίηση του έργου τους, και σ’ αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ότι οι Υπουργοί που δεν θα είναι βουλευτές θα επικεντρωθούν καλύτερα στα θέματά τους, όπως και σ’ αυτά της όποιας εκλογικής τους περιφέρειας.

– Παράλληλα, με το τ/νέο κυβερνητικό σύστημα, τουρκικός στόχος είναι να εισέλθει η Τουρκία στο “κλαμπ των πραγματικά συγχρόνων και πιο εξελιγμένων χωρών του Κόσμου!

– Ακόμα! Εκτιμάται, από τους Τούρκους υποστηρικτές του νέου συστήματος, πως με την πιο συνεκτική αντίληψη περί της οικονομικής ανάπτυξης, η οποία θα ακολουθηθεί, τα οφέλη της προόδου της οικονομίας θα κατανέμονται πιο δίκαια, προς όλες τις κοινωνικές Ομάδες και σ’ όλους τους κοινωνικούς τομείς.

– Οι ίδιοι “κύκλοι” εκτιμούν επίσης πως, με το νέο σύστημα, θα είναι πιο εύκολη και κυρίως πιο δραστήρια και πιο λειτουργική η διοίκηση και ο έλεγχος των ανθρωπίνων πηγών, όπως και αυτών της γνώσης και της Οικονομίας!

– Τέλος, πιστεύουν πως θα υπάρχει δυνατότητα για ταχύτερη διευθέτηση των όποιων θεμάτων – προβλημάτων παρουσιάζονται, πως θα λαμβάνονται ταχύτερα αποφάσεις και πως γενικώς θα σχηματιστεί με τον καιρό ένας υγιής μηχανισμός διακυβερνήσεως, ασύγκριτα καλύτερος εκείνων με τους οποίους κυβερνιόταν η Τουρκία, μέχρι τώρα και πάντα προς όφελος του τ/λαού!

  • Θα συνεχίσουμε αύριο!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

Ω1

  • ΡΤΕ: Δεν έχεις “λόγο ανδρός” ρε Αλέξη! Rezil Oldun be! Έγινες ρεζίλι βρε!
  • Τσίπρας: ………………………………………………………

2. Καμμένε!

    α. Μην φοβάσαι ρε!

Όταν θα είναι να “έλθουν” οι Τούρκοι δώθε, σε βεβαιώνω ότι θα μας το πουν πολύ καθαρά και ακόμα και εσύ θα το καταλάβεις! (Για δώσε κανένα “alert” για τον φετεινό Ιούλιο – Αύγουστο, αλλά να είσαι και εσύ εδώ! Μην είσαι πάλι σε κανένα άλλο… Μονακό)! Και,

  β. Βρες και κανέναν καλό μεταφραστή Τουρκικών ρε συ! Ο Μποζντάγ δεν είπε ό,τι βγήκες και λες, δεν αναφέρθηκε στην Πατρίδα μας, αλλά είπε πως “όπου και αν πάνε οι Αξκοί αυτοί, έχουμε καθήκον να τους βρούμε… και να τους φέρουμε να δικαστούν στην Τουρκία”!

– Για να το κάνεις θέμα και μάλιστα λανθασμένα ρε Φασιστάκο, σημαίνει ότι τους φοβάσαι τους Τούρκους και κυρίως σημαίνει ότι “σε άγουν και σε φέρουν”, με ό,τι και να πουν δηλαδή οι Τούρκοι, “τρέχεις και εσύ και οι δικοί σου” εκεί στο ΥΠΑΜ, ενώ βεβαίως σημαίνει ότι δεν έχεις και συμβούλους της προκοπής, ότι δηλαδή έχεις νούμερα για συμβούλους, σαν αυτόν που έβαλες Δκτη στο ΜΤΣ ή -“στην καλύτερη” για σένα- τίποτα πρακτοράκια που σε έχουν κάνει “ρομποτάκι” και “σπάνε πλάκα” μαζί σου βρε, υποχρεώνοντάς σε να πεις 2η χοντρομαλακία, σε χρόνο λιγότερο από 24 ώρες, μετά απ’ εκείνη που είπες στα Ψαρά ή που σου υπέβαλαν να πεις εκεί!.. (Α! Ξέχασα να σε ρωτήσω χθες! Τί σχέση έχει ρε η ΑΟΖ με την επέκταση των χωρικών μας υδάτων, από 6 σε 12 Ν.Μ.); 

Κάποιοι, να ξέρεις, φοβήθηκαν, όταν άρχισες να μιλάς στα Ψαρά, μήπως δώσεις καμμιά προαγωγή πάλι σε καμμιά ηρωϊδα ή ήρωα του 1821! Αχαχαχαχαχαχαχαχα Κε ΚΑΜΜΕΝΕ! Δεν θες πολύ να γίνεις… Κατσίκης! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Φτάσαμε στο σημείο φίλοι μου να λέμε ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ που έχουμε εκεί στο ΥΠΑΜ, έστω και ως ΥΦΑΜ, έναν σοβαρό άνθρωπο, ό,τι και όσα σφάλματα και να έκανε στην προσωπική του… εικόνα, τον Κο Κουβέλη!

Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Και επειδή πιθανώς να στεναχωρήσαμε τον Υπουργό μας του βάζουμε για… “ξελαμπίκο” την παρακάτω φωτογραφία, την οποία του την αφιερώνουμε με πολλά… “ζετέμ”!

1971 ΘΡΥΛΟΣ

ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΜΜΕΝΕ! 

ΛΟΣΑΝΤΑ – ΒΙΕΡΑ – ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ – ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΥΒ/ΥΒ/ΥΒ/ΥΒ Καμμένεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

ΟΣΟ ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΙΝΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΚτζίδικο ΠΑΤΟ ΣΟΥ!

  • Αν δεν χαλάρωσες Πάνο, σου βάζουμε και λίγο ΑΡΚΑ, μπας και γελάσεις!

arkas kanavis

  • Αν και πάλι δεν καταφέραμε, με τα παραπάνω, να σου κάνουμε ένα ηλεκτρονικό… χαλαρωτικό μασάζ, σε καλούμε να φωνάξεις δυνατά, ώστε να νοιώσεις πολύ… Έλληνας, αφού άλλωστε είσαι ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, Ζήτω η Μακεδονία!..
  • Ναι αλλά πρόσεξε όχι “ζήτω” για τη δική μας, αλλά να φωνάξεις “ζήτω” γι’ αυτήν των Σκοπίων, που δίνει το Κομμούνι ο συγκυβερνήτης σου ο Τσίπρας στους Σκοπιανούς, λες και είναι κάτι που του ανήκει, κάτι που του έδωσε ο Χουνταίος πατέρας του, κάτι που κληρονόμησε απ’ τον… παππού του, κάτι που δίνει, αλλά που εσύ τάχα διαφωνείς, αλλά δεν τον “ρίχνεις”, περιμένοντας να ψηφίσουν την προδοσία άλλοι, απ’ άλλα Κόμματα και εσύ και πάλι να είσαι ο… Πατριώτης, κλπ, κλπ, κλπ! Πώς λέγεται στην γλώσσα σου αυτή η ΑΛΗΤΕΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΦΤΟΥ ΣΟΥ! ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ “ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ“!

(Άντε παίξε κανένα τάβλι με τον… Κατρούγκαλο ρε Καμμένε και θυμίσου να πεις στα στελέχη σου, τί έγινε με τα κόκκινα δάνειά τους, αυτά που θα έσβηνες τάχα, ρε… Χατζη-αβάτη, που θα έλεγε και ο ΡΤΕ! Δώστου και πολλά συγχαρητήρια επίσης, για τις συντάξεις και το αφορολόγητο, που θα φέρουν και τα στελέχη, που τους καταθέτεις στεφάνια και που τους φοράς τις στολές τους, σε κατάσταση ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, όταν τα φερόμενα στο κορμί της συζύγου σου Τζούλης διάφορα “υλικά”, ξεπερνούν, σε κάθε της εμφάνιση, τα 50.000 Ευρώ, τουλάχιστον, εσύ που τακίμιασες με το Κομμούνι, για να φέρεις τάχα την κοινωνική δικαιοσύνη, και ό,τι άλλο μεγαλοπαπαρίστικο λέγατε και λέτε και οι 2)!..

– / –

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.