6η Παρέμβαση! Απάντηση Στους Φίλους Αμερικανούς! ΤΑ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΑ “ΘΕΛΩ”! (Νο “2”).”

Συνεχίζουμε δυνατά!

– Αυτά λοιπόν Κε Πρόεδρε είναι τα δικά μας 7 “θέλω”, αν μας ρωτάγατε! Όμως, αλήθεια, τί θα μπορούσατε, και πάντα σε θεωρητική βάση, να μας παρείχατε;

  • Μήπως να μας… ξεχρεώνατε; (1ο μας “Θέλω”).

Απ. Όχι βεβαίως, αφού οι Παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Εβραίοι” πέτυχαν να “βυθίσουν” και εσάς και εννοώ την αμερικανική Οικονομία, την οποία είχατε καταφέρει να την φέρετε και πάλι “στα ίσα” της, ξεκινώντας μια νέα της… απογείωση! Είδατε όμως πως, πχ ενώ είχατε καταφέρει να κατεβάσετε την ανεργία στο 4% με 5%, με το κοινό εναντίον σας σχέδιο Παγκοσμιοποιητών και Κινέζων, αυτό του “Κορωνοϊού 19”, σας “διέλυσαν” κυριολεκτικά, αφού το ποσοστό των ανέργων αυτήν την στιγμή στην χώρα σας φθάνει στα 40 εκ-ρια άτομα!

Όταν λοιπόν οι συνεργαζόμενοι αυτοί Κοι πετυχαίνουν να διαλύουν -σχεδόν- την α/Οικονομία, (που επίσης οφείλει / χρωστάει στο “Διεθνές, Κυβερνών τον Κόσμο, … Άχρωμο και… Άπατρη Εβραϊκό Κεφάλαιο”), με την απελευθέρωση στον Πλανήτη ενός άκρως επικίνδυνου ιού, προκειμένου να σας “αποκαθηλώσουν” από την Α/Προεδρία, (λόγω των δις $ Η.Π.Α. που έχασαν επί ημερών σας, αφού εσείς προβάλατε πρωτίστως το συμφέρον των Αμερικανών πολιτών και της Πατρίδος σας), πείτε μου ειλικρινά, με την χώρα μας θα ασχοληθείτε; Φυσικά όχι, αφού θα πρέπει να παλέψετε για την δική σας Πατρίδα και μάλιστα εξ αρχής!

  • Μήπως αυτό που σας ζητήσαμε να κάνετε για / με τους “λάθρο” στην Ελλάδα; (2ο “Θέλω”).

Απ. Μα πώς να το κάνατε αυτό, αφού εσείς, ως Η.Π.Α., δεν μπορείτε (και εννοώ αποτελεσματικά), να αντιμετωπίσετε το εισέτι υφιστάμενο δικό σας “λαθρομεταναστευτικό”, με το οποίο πράγματι ασχοληθήκατε άκρως σοβαρά και πετύχατε όντως “πράγματα”; (Δεν αναφέρομαι και δεν επεξηγώ το “γιατί”, αφού στο “σάϊτ” μας, επ’ αρκετόν, έχουμε ασχοληθεί και μ’ αυτό το σχετικό “διότι”)!..

  • Μήπως να “τελειώνατε” τις αναφερθείσες… “αριστερές” (sic) Οργανώσεις της “CIA” (επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”) στην χώρα μας και γενικώς να “τελειώνατε” τον “Στρατό” της νέας “Νέας Τάξεως” των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων” στην Ελλάδα; (3ο μας “Θέλω”).

Απ. Αυτό θα μπορούσατε να το πετυχαίνατε, αν ελέγχατε, σε ποσοστό έστω μεγαλύτερο του 50%, όπως εμείς πιστεύουμε, την σημερινή, αλωμένη όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, “CIA”! Την ελέγχετε όμως Κε Πρόεδρε;

Είδαμε με θλίψη να μην μπορεί το ευνομούμενο Α/Κράτος να επιβάλλει τον Νόμο και την Τάξη, απέναντι στις ίδιες αυτές δυνάμεις της νέας “Νέας Τάξεως”!.. Το “Σιάτλ”, για παράδειγμα, που τόσο αγαπήσαμε (και από την ταινία “Άγρυπνος Στο Σιάτλ”), παρ’ ολίγο να γίνει… “Τρομοκρατικό Α/Κεντρικό Γκέτο”, … “παράδειγμα” για τους όποιους… ομοίους σε όλες τις Η.Π.Α.!

Με όσα πέτυχε (εναντίον σας), τους τελευταίους μήνες, να σας “στήσει” η “Παγκοσμιοποίηση” μέσα στις Η.Π.Α., προκειμένου να σας “ρίξει” από την Προεδρία και κυρίως δια της συνεχούς, συντόνου και μεθοδικής αγκιτάτσιας, καθώς και της δυσφημήσεώς σας με όλες τις μορφές Προπαγάνδας, πιστεύουμε Κε Πρόεδρε πως δεν ελέγχετε την”CIA”, πόσο μάλλον δε, την “NSA”, όπως επιβάλλεται να συμβαίνει για κάθε Α/Πρόεδρο!..

Οι υπόψη Υπηρεσίες κατέστησαν, όπως θεωρούμε εμείς, “Κομματικές” (των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), και πιστέψτε με πως πχ δεν αρκούν ορισμένα άξια πρόσωπα που φέρεται να πρόσκεινται στο “Ρ/κό Κόμμα”-σας, όπως η πράγματι ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ και ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ νυν Α/”CIA”, Κα Τζίνα ΧΑΣΠΕΛ, για να… ανατρέψουν την δυσμενή αυτή για εσάς και την Διοίκησή σας κατάσταση!..

Σημειώστε Κε Πρόεδρε ότι αυτός ο Κομματισμός, όπως συμβαίνει πάντα, σάπισε και “βρώμισε” ή ορθότερα “προσέβαλε” / “χτύπησε”, όντας σαπισμένος, και τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, οι οποίοι έμπλεοι αλαζονείας, όταν κυβερνούσαν, δεν είδαν ή αγνόησαν την προοπτική σαπίσματος του Κομματισμού και μάλιστα σε τέτοιου μεγέθους και σημασίας Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα -για παράδειγμα- να υποστεί, όσα υπέστη, ως ΥΠΕΞ, η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” Κα Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ (της Οικογενείας των σύγχρονων… Κλάντον, για εμάς πάντα), στην Λιβύη!

Άρα λυπούμαστε, αλλά ούτε το 3ο μας “θέλω” δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε, ενώ θα έπρεπε να είχατε τα 2 Κόμματα εξουσίας στις Η.Π.Α. ένα σχετικό “Πρωτόκολλο Συναπόφασης και Δράσης”, για τέτοια θέματα, που μάλιστα άπτονται (το γράφω “light”), και Τρομοκρατίας, από την οποία και στην χώρα μας είχατε αρκετά θύματα! Επομένως Κε Πρόεδρε;

[Ασφαλώς δεν λησμονούμε και την… “Άμυνα”(sic) του “Στρατού” αυτού, της νέας “Νέας Τάξεως”]!..

  • Μήπως όμως το 4ο “θέλω” μας θα μπορούσατε να το πραγματοποιήσετε / να το ικανοποιήσετε;

Απ. Αυτό Κε Πρόεδρε θα μπορούσατε να το κάνατε ανετότατα πράξη, αλλά μάλλον δεν θα το κάνετε και εσείς,  αν επανεκλεγείτε φυσικά, (όπως και άλλοι Αμερικανοί ηγέτες δεν έπραξαν, αλλά όπως και ηγέτες άλλων μεγάλων δυτικών δυνάμεων επίσης δεν έπραξαν, από τον 14ο αι. και κυρίως από τον 19ο αι. και μετά, υιοθετώντας μια πολιτική στάση που καταγράφηκε στην “Παγκόσμιο Ιστορία” ως “Ανατολικό Ζήτημα”), λόγω της συγκεκριμένης “Γεωγραφίας” της Τουρκίας!

Δεν ήταν βλαξ Κε Πρόεδρε ο Αρχαίος Έλληνας, ο Βύζας ο Μεγαρεύς, ο οποίος μετέβη και έκτισε την επτάλοφη πόλη του Βυζαντίου, ήτοι την -μετέπειτα- σημερινή Κων-πολη (και την ευρύτερη περιοχή της), την αλύτρωτη αυτή ακόμα ελληνική Πρωτεύουσα, αλλά και Παγκόσμια βεβαίως Πρωτεύουσα!..

  • Μήπως να ικανοποιούσατε το περιεχόμενο του 6ου μας αιτήματος;

Απ. Θα μπορούσατε να μας ικανοποιήσετε πλήρως και σε όλα τα… υποαιτήματά του (“let’s say”), αρκεί να θέλατε! Θέλετε όμως;

Φυσικά “παίζει” και το τί θέλει η επίσημος Ελλάς, την οποίαν όμως εμείς ασφαλώς και δεν εκφράζουμε!

Θα μπορούσατε όμως να επιβάλλεται στην Ελλάδα κάποια πράγματα, σε ό,τι αφορά τα αιτήματα των υποπαραγράφων του 6ου μας “θέλω”, απ’ την στιγμή που μετατρέψατε την χώρα μας, με την θετική θέση και στάση της, σε μια μείζονα προκεχωρημένη σας Βάση, όπως τόσο καιρό, εμείς απ’ εδώ, σας προτείναμε και… “Thanks God” μας ακούσατε, νουθετώντας έτσι παράλληλα και το άλλο σας εδώ “παιδί”, αυτό το εκ Μογγολίας ορμώμενο!..

Για σκεφτείτε το λοιπόν και έτσι!.. Τί λέτε;

  • Μήπως να ικανοποιούσατε το 7ο μας “θέλω”;

Απ. Αυτό επειδή οι Αμερικανοί είστε πανέξυπνοι και με λίαν γυμνασμένες… ραβδώσεις εγκεφάλου, είναι απολύτως βέβαιον ότι μπορείτε να το αντιληφθείτε! Θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να σας ακούσω σχετικά!..

Φίλοι Αμερικανοί!

Η μάνα είναι αυτή που κυρίως (!) έχει από την ίδια την Φύση την υποχρέωση να μεγαλώνει τα παιδιά της, να τα διδάσκει, να τα νουθετεί, να τα μαλώνει, να τα επαινεί, αλλά και να τα χωρίζει, όταν αυτά μαλώνουν, όπως και άλλα πολλά, αποδίδοντας πάντα δικαιοσύνη, με την οποία στοχεύει στην διδασκαλία και νουθεσία και των 2 ή περισσοτέρων παιδιών της!

Μάνα, στην περίπτωσή μας, είστε εσείς(!) και 2 από τα παιδιά σας (Ε-Τ) μαλώνουν… ξανά! Πώς θα πρέπει λοιπόν να λειτουργήσετε; Ίσως, όπως γράψαμε στην πιο πάνω παράγραφο, με την βαθύτερη σκέψη ότι κατά το παρελθόν δεν ήσασταν ως… μάνα δίκαιη, με αποτέλεσμα να ευθύνεστε και εσείς για τους… τσακωμούς των παιδιών σας; Κάπως αλλιώς και αν “ναι”, “πώς”;

Προσοχή! Δεν λησμονούμε τον βρώμικο πόλεμο που δέχεστε από την Παγκοσμιοποίηση και το κυρίως “παιδί” της την Ευρώπη, (αλλά και από τα λοιπά της… τέκνα, όπως πχ το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, το ΔΝΤ, τον ΟΟΣΑ, κλπ), και στο μείζον αυτό για την παγκόσμιο ειρήνη θέμα, στο να… νουθετήσετε (sic) δηλαδή την Τουρκία!..

Να γιατί θα με ενδιέφερε να ακούσω την απάντησή σας, αφού ΕΣΕΙΣ(!), οι Αμερικανοί, ως η θεωρητικά έστω Νο “1” πλανητική δύναμη, είστε υπεύθυνοι απέναντι στην Ιστορία, για την “Παγκόσμιο Ειρήνη”, Κε Πρόεδρε!..

Όμως!

Και οι… αριστεροί (sic) και… φιλάνθρωποι (sic), “σχεδόν Κοσμοκράτορες, απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να καταλάβουν πως αν η “δική τους” Τουρκία προσβάλλει την Ελλάδα, στα εκ της Γεωγραφίας 3 υφιστάμενα “Θέατρα Επχ-σεων”, τότε οι Ρώσοι θα “κατέβουν” στα νώτα των Τούρκων, με αποτέλεσμα την φυσιολογική οπισθοχώρηση των ΤΕΔ, την εισβολή στην σημερινή γεωγραφικά Τουρκία των ΕΕΔ, και την επίσης φυσιολογική εμπλοκή της Δύσης, η οποία θα θελήσει να προλάβει την… “Αρκούδα”, που ήδη θα έχει αρχίσει να τρέχει προς το… μέλι, λέγε με Υπερ-Καυκασία, Ιράν, Συρία, με τελικό στόχο τα σύνορα του Ισραήλ!..

Άρα Κε Πρόεδρε το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών θα έπρεπε, ως προς τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, να ήταν φυσιολογικά η πυροδότηση ή όχι ενός τελικού για την ύπαρξη της ανθρωπότητος Γ’ Π.Π., μετά από μια σύγχρονη Ε-Τ πολεμική σύγκρουση και το αν εσείς ως Πρόεδρος ή ο “Κοιμισμένος Τζο” (για εμάς ο εγκεφαλικά νεκρός Τζο*), ως Πρόεδρος, θα μπορούσε καλύτερα για τις Η.Π.Α. και την Δύση, να αντιμετωπίσει μια τέτοια πολύ δυνατή πιθανότητα!..

Επομένως και εσείς σεβαστοί “Διεθνείς Εβραίοι”, λάτρεις και δούλοι του… Μαμωνά, μήπως, αν γίνει κάτι τέτοιο, θα χάσετε τελικά; Εμείς λέμε “ναι”, ότι θα χάσετε δηλαδή, και προς τούτο σας καλούμε να… ανανήψετε και να το… πάρετε αλλιώς, πριν αν είναι αργά!..

* Οι βρωμεροί Τούρκοι, προκειμένου να προσβάλλουν τον “Κοιμισμένο Τζο”, ο οποίος προσφάτως αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής του ΡΤΕ στην κεφαλή του τ/Κράτους και δεν(!) είπε κάτι κατά της Τουρκίας, υπαινίχθηκαν πως ο Μπάϊντεν έχει κάνει εγχείρηση στον εγκέφαλό του (όπως και η Χίλαρυ ΚΛΙΝΤΟΝ), για να τον προσβάλλουν έτσι καίρια προ των επικειμένων α/εκλογών! (Ίσως γι’ αυτό και ο Μπάϊντεν να αρνήθηκε το “τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων”, το οποίο ο Τραμπ ζήτησε αυτός να “περάσει”)!

Καθ’ όμοιο τρόπο, μόλις ο Τραμπ “έσφιξε” εσχάτως λίγο τους Τούρκους και τους ζήτησε να αποχωρήσουν από την Α. Μεσόγειο, το CNN “türk” ανέφερε πως έχει μόλις περάσει εγχείριση στο κεφάλι, κάτι που διέψευσε αμέσως ο “Λευκός Οίκος”! Αυτοί είναι οι Τούρκοι φίλοι μου! Βρώμα και δυσοδεία παντού και πάντα!..

  • Θα προσέξατε Κε Πρόεδρε πως… “πηδήξαμε” το 5ο μας “θέλω”! Γιατί; Τί λέτε και εσείς;

Απ. Αυτό έγινε, διότι ακραδάντως πιστεύουμε πως μπορείτε, από κοινού με την Μ. Βρετανία, να διαμορφώσετε  ΕΣΕΙΣ ένα, απολύτως ΔΙΚΑΙΟ, διεθνές θετικό κλίμα για την Ελλάδα, αφού και εσείς, όπως είμαστε βέβαιοι, αλλά και η έχουσα ξεχωριστό δείκτη ευθυκρισίας Αγγλίδα Βασίλισσα, αναγνωρίζετε και (!) το ελληνικό δίκιο, όπως και (!) το πως “δεν πάει άλλο”, διεθνώς, με τον κυριότερο πια παγκοσμίως και μάλιστα λίαν επικίνδυνο Τούρκο ταραξία ή και Τούρκο τρομοκράτη! (Αναλόγως με την περίπτωση, κάθε φορά, αναλόγως με την κάθε φορά διεθνή του πολιτική τοποθέτηση, στάση και συμπεριφορά). Πιστεύουμε, Κε Πρόεδρε, πως έχει απολύτως δίκιο ο Κος Α/ΜΟΣΑΝΤ, ο Κος Κοέν, ο οποίος προσφάτως απετόλμησε την κρίση ότι πλέον το Ιράν, ως παγκόσμια απειλή, έχει έλθει σε 2η μοίρα, παραχωρώντας (sic) την… πρώτη στην Τουρκία!.. Είναι κάτι που, λίγο παραπάνω Κε Πρόεδρε, σας περιγράψαμε πολύ γρήγορα!..

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-