6η Παρέμβαση! Απάντηση Στους Φίλους Αμερικανούς! ΤΑ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΑ “ΘΕΛΩ”! (Νο “1).”

Σεβαστέ Πρόεδρε Κε ΤΡΑΜΠ!

– Φέρεται ότι στην τελευταία σας τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ε/Π-Θ Κο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, του ζητήσατε να να σας πει τί ακριβώς θέλει από τις Η.Π.Α., σε σχέση πάντα με τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων, αυτών των εισέτι… αναζητητών εδαφών ή και άλλων / επιπλέον εδαφών στα… μέρη μας!..

– Πρόκειται για ερώτημα, που πολύ εύστοχα άκουσα να του θέτει και η λίαν πιθανώς Νο “1” δημοσιογράφος του Πλανήτη, η συμπατριώτης σας Κα Κριστιάν ΑΜΑΝΠΟΥΡ, στην τελευταία συνέντευξη που της έδωσε ο Π-Θ μας, στο “CNN” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, αλλά δεν έχει σημασία!..

– Το τί απήντησε ο Ε/Π-Θ στην Κα Αμανπούρ το ακούσαμε εμείς εδώ στο… “σάϊτ” μας και πολύ… “εν μέρει” (sic) “καλυφθήκαμε”, παρ’ ό,τι την συνέντευξή του την κρίναμε, απολύτως αντικειμενικά, ως επιτυχημένη!..

– Το τί απάντησε όμως σε εσένα, δεν το ξέρουμε υπευθύνως και πιθανώς να μην έπρεπε / να μην πρέπει Κε Πρόεδρε! Όμως!

Όμως διάβασε σήμερα από εμάς εδώ, τί εμείς θα θέλαμε από σένα σεβαστέ Κε Πρόεδρε και εννοούμε βεβαίως από την μεγάλη μας σύμμαχο, τις Η.Π.Α., γενικώς και όχι μόνον στην παρούσα συγκυρία, αλλά και ειδικώς από την Κ-Β σου!

– Σημειώνουμε εδώ πως, δεν θα έπρεπε να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια, αφού οι Υπηρεσίες της μεγάλης αμερικανικής συμπολιτείας, μας παρακολουθούν, ως “σάϊτ”, ανελλιπώς και καθημερινώς, από την ημέρα που… “ανοίξαμε” και έτσι, αδυνατούμε να πιστέψουμε πως δεν έχουν δει, και ευκρινώς αντιληφθεί, το τί θα θέλαμε οι Έλληνες και η… πολλαπλώς αλωμένη Ελλάδα, από τις Η.Π.Α. και την Κ-Β σου Κε Πρόεδρε!

– Μάλιστα, λίγο έλειψε να ζητήσουμε, ως “σάϊτ”, να γίνουμε μια ακόμη Πολιτεία σας, ένα ακόμη αστέρι στην Σημαία σας, θέλοντας να καταδείξουμε με αυτήν την φραστική υπερβολή, το πού και το πώς θα έπρεπε η Πατρίδα μας να ευρίσκεται και να ενεργεί, αλλά και το πώς εσείς, ως Η.Π.Α., θα έπρεπε να “δείτε” την χώρα μας, για το δικό σας πρωτίστως παγκόσμιο γεωπολιτικό όφελος και συμφέρον, κάτι που τα γεγονότα έδειξαν ότι μάλλον το καταλάβατε!

– Δεν το πράξαμε το παραπάνω, διότι ακόμα και οι πλέον νουνεχείς και πνευματικώς… πράοι ομογενείς, θα μας κατηγορούσαν ως προδότες και ό,τι άλλο συναφές σίγουρα, μη αντιλαμβανόμενοι την θέση μας ή προσποιούμενοι πως δεν αντιλαμβάνονταν την όλη σχετική επιχειρηματολογία μας!

– Ας είναι Κε Πρόεδρε!

Με πολύ απλά λόγια, και σχεδόν καφενειακά, σου γράφουμε σήμερα, ώστε να ΜΗΝ(!) υπάρξει ούτε μία πιθανότητα, και εσύ, αλλά και οι Κοι Σύμβουλοί σου, ο στενός σου κυβερνητικός κύκλος, να μην αντιληφθείτε το τί θα θέλαμε από τις Η.Π.Α., από την στιγμή μάλιστα που μας το ζητάτε!..

Δεν θα επιχειρηματολογήσουμε όμως σε ό,τι παρακάτω θα διαβάσετε, διότι αυτό έχει γίνει άλλες φορές και μάλιστα αρκετές, ούτε όμως και εσείς, φίλοι Αμερικανοί και αγαπητέ μας Πρόεδρε, διαβάζοντάς μας, να θεωρήσετε, μηδέ προς στιγμήν, πως δεν γνωρίζουμε το τί μπορείτε και το τί δεν μπορείτε να μας παρέξετε, όπως και το “γιατί” να μην μπορείτε πιθανώς!..

 

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΑ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ Η.Π.Α.

 

1. Να ξεχρεώνατε την χώρα μας αμέσως, αφού γνωρίζετε πολύ καλά πως η χρεοκοπία και η ακόλουθη υποθήκευσή της για 99 χρόνια, έγινε κατόπιν συγκεκριμένου σχεδιασμού των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων” και για συγκεκριμένους λόγους!

2. Να σταματούσατε την επίσης σχεδιασμένη, από τα ίδια κέντρα, είσοδο λαθρομεταναστών στην στοχοποιημένη από την “Διεθνή Εξουσία” Ελλάδα και να μεριμνούσατε για την επιστροφή μερικών εκατομμυρίων απ’ αυτούς, στις πατρίδες τους! Είναι πάνω πλέον από 4 εκ-ρια ξένοι Κε Πρόεδρε, σε μια χώρα των 11 εκ-ρίων μεσηλίκων και γερόντων (σχεδόν 700.000 νέοι μας έφυγαν στην αλλοδαπή, λόγω της κρίσεως) και η πλειονότης αυτών είναι “λάθρο”, που τους πληρώνουν οι Έλληνες σε ποσοστό ίσο ή και μεγαλύτερο του 70%!

3. Να διαλύατε στην χώρα μας την εσωτερική μας “5η Φάλαγγα”, τον “στρατό” της νέας “Νέας Τάξεως” των Παγκοσμιοποιητών (“Σόρος Κόμπανι”, κλπ), ήτοι τους “ΑΝΤΙΦΑ” και “ΑΝΤΑΡ-CIA”, (οι οποίοι “γεννήθηκαν” και “ανδρώθηκαν” στην “CIA” των κορυφαίων Οργάνων της “Παγκοσμιοποιήσεως”, Κλίντον και Ομπάμα και κυρίως επί Προεδρίας του “γλυκοτσούτσουνου” Μπιλ, με στόχο την διάλυση των “Εθνών – Κρατών”), όπως και κάθε άλλο παρόμοιο πρακτόρικο και διαλυτικό, πολύ καλά μισθοδοτούμενο, ανξθελληνικό σκυλολόϊ, μην… ξεχνώντας και τους πολιτικούς που τους στηρίζουν! (Κυβερνητικούς “Σορίτες” και μη)!..

– Στο σημείο αυτό, καλόν είναι να ζητήσετε να σας παραδοθεί μία μελέτη, η οποία να (σας) εξηγεί με σαφήνεια το “γιατί”, ενώ έπεσε παγκοσμίως ο Κομμουνισμός, ο… σοσιαλιστικός (sic) “Κόκκινος Φασισμός”, με τα δεκάδες εκ-ρια των νεκρών, που άφησε και αυτός πίσω του, όντας “ιδεολογικό μεταλλαγμένο ξαδελφάκι” των Ναζιστών του Χίτλερ, στην μόνη ελεύθερη και δημοκρατική χώρα που παρέμεινε ζωντανός ήταν / είναι η Ελλάδα!..

4. Να σταματούσατε “μία και έξω” την επιθετικότητα των Τούρκων, αντιλαμβανόμενοι ότι αυτή στο τέλος θα βλάψει εσάς και ευρύτερα την Δύση (οι “Παγκοσμιοποιητές” Κυβερνήτες της Ευρώπης τους υποστηρίζουν ηλιθίως, τάχα για τα οικονομικά τους συμφέροντα, χωρίς όμως να κατανοούν ότι, αυτά, έτσι “όπως πάει το πράγμα”, “θα πάνε κατά διαόλου”), κάνοντάς το με τρόπους που εσείς πολύ καλύτερα από εμάς γνωρίζετε!

Οι… καλοί (sic) “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” μας είχαν στοχοποιήσει και στην πράξη τεθεί απέναντί μας στο Πεδίο και επί Προεδρίας του “Φυστικά” Κάρτερ, το 1977 και επί Κλίντον, με το περίφημο σχέδιο “ΩΜΕΓΑ” (να ζητήσετε να σας μνημονεύσουν τις γενικές γραμμές του) και επί Ομπάμα! Ήξεραν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” να δρουν και εσείς στο Κόμμα σας όχι; (Όταν μάλιστα δεν διακυβεύεται μόνον ένας Ε-Τ πόλεμος, αλλά ο ίδιος ο Γ’ Π.Π., αφού “εκ των πραγμάτων” μια τέτοια στις μέρες μας σύρραξη εκεί θα οδηγήσει με μαθηματική πια ακρίβεια)!..

 Έμεινε στην Ιστορία, όπως λέμε, ο χαρακτηρισμός του Έλληνος Π-Θ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για τον Ρίτσαρντ ΠΕΡΛ, ο οποίος κάποτε κατηύθυνε μέσα από το Τ/ΓΕΕΔ τις ΤΕΔ κατά των Ελλήνων! Τον είχε αποκαλέσει “ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ”, ενώ φυσικά του απαγόρευσε και την είσοδο στην χώρα μας! Ήταν μέγας Πατριώτης ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κε Τραμπ και ειδικά στους σύντομους και εύστοχους χαρακτηρισμούς, κλπ, ήταν “μανούλα”! Την ΕΕ, για παράδειγμα, την είχε αποκαλέσει “ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΗΣΤΩΝ”!!!.. Τί λέτε εσείς, είναι;

Και Κε Πρόεδρε, για να μην σας λένε ο,τιδήποτε! “Αν βάλετε χέρι” στους Τούρκους, τώρα που ακόμα είναι νωρίς, να μην φοβάστε, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν από κανένα ΝΑΤΟ και να πάνε αλλού, διότι γνωρίζουν άριστα ότι τότε το τέλος τους θα έλθει ενωρίτερον του χρόνου που αναφέρεται στις μυστικές πρόνοιες της Λωζάννης, ήτοι το 2023! Ακούστε μας!

Το μόνο ορθόν που έγραψαν οι “Ν. Γιορκ Τάϊμς”, ένα από τα έντυπα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” εκεί στην χώρα σας, ήταν ότι η Τουρκία αποτελεί πια ένα ελέφαντα στο δωμάτιο για την Δύση, κλπ, ή κάπως έτσι, σε κάθε περίπτωση όμως το νόημα το μεταφέρω σωστά!

Εγώ, “απ’ την άλλη”, θα υπεστήριζα ότι η Τουρκία, που το μόνο βαρύ… όπλο της στην διεθνή διπλωματία είναι η ελληνικής καταγωγής Γεωγραφία της, (καταλαβαίνετε), αποτελεί μια ωρολογιακή(!) βόμβα για την Δύση και την ασφάλεια – ειρήνη στην Γη, ούσα πλέον σε πλήρη πολιτική σύγχυση, εν όψει του επικειμένου τέλους της, (κάτι που την κάνει να λειτουργεί και να δρα ως ένα ξεψυχόν θηρίο), ενταγμένη μάλιστα σε ένα κλαμπ χωρών – αναχρονιστικών δυνάμεων, οι οποίες απειλούν την παγκόσμια σταθερότητα, όπως πχ το Ιράν, υποστηρίζουσα παράλληλα, αν όχι ελέγχουσα, όπως περιτράνως αποδείχθηκε τα τελευταία χρόνια, την διεθνή τρομοκρατία, λέγε με “ISIS”, “HAMAS”, “HEZBOLLAH”, μην ξεχνώντας να ζητάει επιμόνως τα τελευταία χρόνια, (μετά από την αποτυχημένη προβοκάτσια της με το “Μαβί Μαρμαρά”), το τέλος του Ισραήλ και του λαού του, καθώς και άλλα πολλά!..

5. Να συζητήσετε με την νέα -όπως εμείς αντιλαμβανόμαστε και πιστεύουμε- παγκόσμιο και πάλι δύναμη Αγγλία τα “θέλω” μας,  καλλιεργώντας ένα απολύτως δίκαιο θετικό “μουντ” για εμάς, (οι βαθιά μυαλωμένοι Άγγλοι γνωρίζουν την αλήθεια), διότι σε άλλη περίπτωση θα διακυβευτεί / θα διακινδυνεύσει βάσιμα η προβλεπόμενη από τη Λωζάννη επικείμενη επανακυριαρχία τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου του “Κέντρου της Γης”, που είναι η Κων-πολις κλπ, κλπ, κλπ!..

Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι, μαζί με την “Γηραιά Αλβιόνα”, θα πρέπει να ηγηθείτε μείζονος διεθνούς αντι-τουρκικής εκστρατείας, στηλιτεύοντας την στάση και συμπεριφορά, του οιονεί μέσα στους τελευταίους 7 αιώνες τρομοκράτη, ήτοι των Μογγολότουρκων και δη του σημερινού Στρατοκράτους “Τουρκία”, πριν αυτή οδηγήσει τα πράγματα σε… ανήκεστο, για την “Παγκόσμιο Κοινότητα”, μορφή!..

6. Να μας δώσετε (ή και δίνετε / αναλόγως με την κάθε… υποπαράγραφο) -κατ’ ελάχιστον- τα παρακάτω:

     α.    20 F-35.

   β.  Κρίσιμες στρατιωτικές (και λοιπές) πληροφορίες για την Τουρκία, μερικές των οποίων μπορεί να έχουν διαλάθει της προσοχής μας!

    γ.  Να καταστρέψετε τις ΤΕΔ στο έδαφος, όπως άριστα δύνασθε, πριν αυτές μας επιτεθούν, αφού είτε με ΡΤΕ, είτε χωρίς, θα σας και μας… “ανακατέψουν”, όπως κάποτε οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, πχ με τους… Περλ επεχείρησαν να κάνουν σε εμάς, κλπ, κλπ, κλπ!..

     δ.  Να μας παρέξετε ό,τι τυχόν στρατιωτικό υλικό μας ελλείπει και χρειαζόμαστε, τώρα!

    ε. Σε περίπτωση Ε-Τ πολεμικής συγκρούσεως να μην μας “πολεμήσει” πάλι το… Άκτιο, όπως πχ τότε επί Κλίντον στα Ίμια, κλπ, κλπ, κλπ.

 7. Να καταλάβετε όλοι οι Αμερικανοί Κυβερνητικοί (και οι “Ρεπουμπλικανοί” και οι… “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” σας… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”) πως αν μας επιτεθεί η Τουρκία, τότε η Ελλάδα, όπως το έχουμε εδώ αναλύσει και εξηγήσει πολλές φορές, θα έχει κάθε δικαίωμα, να στραφεί υποχρεωτικά προς την Ρωσία, αναζητώντας άμεσες στρατιωτικές -θετικές για εμάς- λύσεις, “Λύσεις Πεδίου!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-