ΜΙΣΟΣ ΓΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑ!.. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ… ΟΝΕΙΔΟΣ!..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η γνωστή «σφαγή» της UEFA
Κε Θεόδωρε ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, “νεότερε”, Κε Αντιπρόεδρε της UEFA!..
– Ο.Κ. είσαι βάζελος και έγινες, όπως είναι ευρέως γνωστό, από μίσος προς τον πατέρα σου! Τόσο όμως πολύ τον μισείς, αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και Πατέρα σου ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ώστε, απ’ το ισχυρότατο “πόστο”, το οποίο κατέχεις στην UEFA, δεν αφήνεις να προχωρήσει η ΟΜΑΔΑ του και ΟΜΑΔΑ μας στην Ευρώπη;
Ω1
ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ENTERNAL RESPECT
– Αυτό σημαίνει ότι σαν χαρακτήρας είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΠΙΟΣ(!!!), ακόμα και αν ο λόγος δεν είναι ο παραπάνω, (που είναι, όπως εμείς πιστεύουμε), αλλά το γεγονός ότι το βρώμικο βαζελο-Σωματείο σου δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, εδώ και πολλά χρόνια και έτσι λειτουργείς σαν ένας φανατικός ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οπαδός του Βάζελου, ικανοποιημένος κάθε φορά που αποτυγχάνει η Ομάδα του πατέρα σου και αιώνιο αντίπαλό σας δέος, είτε από δική σου αθέμιτη και βρώμικη υπόγεια / ύπουλη ενέργεια, (συνήθως “λέγε με διαιτησία”, όπως χθες), είτε από άτυχες στιγμές, γκίνια, δική της υπαιτιότητα, κλπ!
Έχεις εξελιχθεί σε χειρότερο ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην UEFA, ακόμα και απ’ εκείνον τον βαζελοβαρδινογιαννικό ΤΣΑΤΣΟ, τον ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ, που παρακάλαγε η μεγάλη αυτή ΒΑΖΕΛΟ-ΞΕΦΤΙΛΑ να πέσει(!!!) το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να σκοτωθούν οι στην τότε… Βασιλεία του στον βάζελο και στην UEFA, παίκτες μας!..
ΑΡΧΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ
(“Μαύρη κουκούλα” και βάζελος είναι / είστε σου θυμίζω έννοιες ιστορικά ταυτισμένες, από την Κατοχή ακόμα, όταν παίζατε, ρε ΠΑΛΙΟ-ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ, με τα WAFEN SS”, που ίσως να είναι και ο κύριος λόγος που έχετε μαζέψει στην Θ13 όλους τους σύγχρονους νεο-ΝΑΖΙ Χιτλερικούς κλώνους, Έλληνες και Αλβανούς!
Δεν είναι τα ΜΠΑΟΥΚΙΑ… αγαπητέ Θόδωρε, οι γύφτοι από τον Δενδροπόταμο, Θεσ-νίκης, Κουφάλια, κλπ, οι πρώτοι προδότες, οι πρώτοι που το βούλωσαν στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας και δεν έκαναν ούτε μια διαδήλωση, έστω για τα μάτια του κόσμου, για να τους δώσουν οι ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ένα Πρωτάθλημα, μετά από 35 χρόνια, αλλά εσείς είστε οι πρώτοι οπαδο-ΠΡΟΔΟΤΕΣ, της ίδιας της Ελλάδος μας τότε, παλιά!..
Τώρα, θα μου πείτε ελευθερωθήκαμε μετά και θα έχετε δίκιο, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όμως θα την ξαναπάρουμε “πίσω”; Δεν θα αφήσει ο ΘΕΟΣ, σας απαντώ, όσοι ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΟ, Σαμπιντίς, κλπ, και να περάσουνε, ένας Σαμπιντίς, ο οποίος εκλήθη από τα ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ και πήρε ΕΝΤΟΛΗ να μην ξαναπαίξει το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” απ’ τα μεγάφωνα της ΤΟΥΜΠΑΣ!
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο νυν, ελληνικής καταγωγής, Π-Θ, βάζελος είναι ρε… Θοδωρή, με τον θείο του, τον ΗΡΑΚΛΗ ΤΣΙΠΡΑ(+), να ήταν αρχι-λακές της Χούντας και των Χουνταίων μεγίστων αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ Κίτσιου – Ασλανίδη ρε βαζελο-βρωμύλε, στο προδοτικό σας Σωματείο, στο Σωματείο της Προδοσίας, των Βασιλιάδων και των… Χουνταίων! Μάλιστα, ακόμα χρωστάμε… λεμόνια στους Σέρβους, απ’ το πλαστό σας… Γουέμπλεϋ!..
Άρα, υπό μία έννοια, την Μακεδονία μας βάζελος την πρόδωσε ρε, βάζελος την πούλησε, μαζί με την άθλια πολιτική λέρα, τον “Χανούμι” Καμμένο, σε μια… “Κούλα”, όπου οι αντίστοιχοι εκεί φανατικοί της / τους είναι / αυτοαποκαλούνται -πρόσεξε στην Ομάδα του… ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ- αναρχικοί, ρουβίκωνες, αντίφες, ανταρσίες και… Σίες!
Για να δούμε τώρα ρε Θοδωράκη, μετά από την Μακεδονία μας, ο   βαζελο-σορος-τσίπρας σας, θα δώσει πρώτα το… Αιγαίο ή την… Κύπρο; Θα ρωτήσουμε τον Κοτζιά που πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, να τον βρούμε, να τον ρωτήσουμε και αν μας πει θα σε ενημερώσουμε και εσένα)!..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ!..
– Τον μισείς τόσο πολύ λοιπόν τον πατέρα σου, που δεν σε συγκινεί, αν και γιός του, ούτε το γεγονός ότι έχει καρκίνο, ρε παλιοζαγάρι, καρκίνο σε τελευταίο στάδιο και παρ’ όλα αυτά πήγε και χθες μαζί με την Ομάδα μας στο Κίεβο!..
Σου στέλνουμε απ’ εδώ ένα μεγάλο φτύσιμο, ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ σου, φτύσιμο της μορφής έντονης ροχάλας, παλιοξεφτίλα και μακάρι ο πατέρας σου ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΡΑΣΤΕΙ, όπως έχει κάνει ήδη ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ μας!
– Την μούρη σου και το χτένισμά σου να δει κανείς, τάσσεται αμέσως υπέρ εκείνης της άποψης  που σε θέλει άτομο άκρως προβληματικό, ύπουλο, βρώμικο και δόλιο!..
ΟΜΩΣ:
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ… ‘ΚΟΝΟΜΑΣ” ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΟΒΑΖΕΛΙΝΗ… σωληναρίου, και ΤΕΛΙΚΑ, σου ευχόμαστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ “ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ”, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ  ΕΡΠΕΤΑ,  ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, που “ΠΑΤΑΝΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ” και για τα οποία, προκειμένου να “φύγει” η ψυχή από το σώμα τους, όταν έλθει η ώρα τους, απαιτείται η ύπαρξη Ιερωμένου, ώστε να τους  αναγνωστεί ειδική συγχωρητική ευχή !!!
–  Έτσι θα γίνει και με εσένα, αν δεν μετανοήσεις πριν να φύγει ο Πατέρας σου από την ζωή αυτή και αν δεν προλάβεις να του ζητήσεις μια ειλικρινή συγγνώμη, μεγαλο-βαζελο-καραγκιόζη, ό,τι και να θεωρείς ότι πιθανώς σου έχει κάνει !!!
– Τέλος, αφού δεν νοιώθεις Έλληνας, άσε μας τουλάχιστον να μας παίζουν οι διαιτητές σας στην Ευρώπη 50% – 50 % και μην μας “ξαναστήσεις”!.. (Αλήθεια ρε Θόδωρε! Με τον Τσακίρ που βάζατε να παίζει συνέχεια την Ρεάλ, εσύ “έπαιρνες” τίποτα);
ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
-/-
ΥΓ.
Είσαι η χαρακτηριστική περίπτωση του ανεκδότου με την κατσίκα του γείτονα, που είχε πει ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΟΣ (+) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!
Η γνωστή «σφαγή» της UEFA
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προκλητική διαιτησία είχε ο Ολυμπιακός και στα δυο παιχνίδια του Europa League με τη Ντιναμό Κιέβου. Η UEFA φρόντισε να βάλει φρένο στους «ερυθρόλευκους» με τη γνωστή «σφαγή», εννοούμε με διαιτητές που αδίκησαν τους «ερυθρόλευκους». Ο γενικός γραμματέας της Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο τοποτηρητής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στην Ελλάδα Ζόραν Λάκοβιτς, που παρεμπιπτόντως έχουν καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Ντιναμό Ιγκόρ Σούρκις (σ.σ. ο αδερφός του είναι στη ΠΟ Ουκρανίας), θα πρέπει να ντρέπονται για τους διαιτητές που ορίστηκαν και στα δυο παιχνίδια με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Λες και έκαναν… διαγωνισμό για το ποιος θα αδικήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι στο Κίεβο, ο Σλοβάκος Κρούζλιακ έκανε λάθη μόνο σε βάρος των «ερυθρολεύκων». Αποκορύφωμα ότι στο 42′ δεν απέβαλε τον Κετζιόρα για χέρι που έκανε, ενώ ήδη είχε μια κίτρινη για φάουλ. Ο Κρούζλιακ έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, καθώς στο 2′ δεν έβγαλε κίτρινη στον Μπουγιάλσκι για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε, ενώ στο 13′ δεν έδωσε ούτε φάουλ, ούτε κίτρινη στο Κετζιόρα, ο οποίος πάτησε τον Παντένσε. Αργότερα, αντί να δώσει φάουλ σε χέρι παίκτη της Ουκρανικής ομάδας, έδωσε κατά του Φορτούνη. Ούτε στο 77′ έδειξε κίτρινη στον Τσιγκιάνκοφ για σκληρό φάουλ στον Ποντένσε. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο απίθανος Κρούζλιακ με άλλα κριτήρια έδινε φάουλ στους Ουκρανούς, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να πονέσουν για να πάρουν φάουλ, καθώς οι αντίπαλοι έπαιζαν πέρα από τα όρια, αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν ανοχή από τον ρέφερι.

Η αγωνιστική φιλοσοφία που ο Κρούζλιακ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ήταν ίδια με του Πόουσον στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης». Και ο Αγγλος επέτρεψε τα σκληρά μαρκαρίσματα των Ουκρανών, «καταπίνοντας» κίτρινες κάρτες (τουλάχιστον τέσσερις), ενώ κι αυτός στο 91′ έκανε το μεγάλο λάθος, καθώς δεν έδωσε το πέναλτι του Μικολένκο στον Μασούρα.

Να τους χαίρονται ο Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο Σέρβος Ζόραν Λάκοβιτς. Απίστευτη, όμως αληθινή η «σφαγή» της UEFA στον Ολυμπιακό και στα δυο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου.

«Πληρώσαμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας»

«Πληρώσαμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στα δύο ματς με την Ντιναμό, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι».

 

«Ο τερματοφύλακας έπαιξε σημαντικό ρόλο»

«Ο τερματοφύλακας έπαιξε σημαντικό ρόλο»

Στην πάρα πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ Μπόικο, στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, στάθηκε επίσης ο προπονητής του Ολυμπιακού, κλπ………………………………………………..