7ο “ΤΣΙΟΥ”! 2 Ενδεκάδες Θεμάτων!..

1. Στον “Veterano.gr” το “τερμάτισαν”! Έγραψαν ότι απεχώρησαν από την Α. Θράκη 3 τ/ΣΠΒ, για τη Συρία, χωρίς μάλιστα να τα κατονομάσουν!.. Μάλιστα προχώρησαν και παραπέρα! Έγραψαν: “Είναι ευκαιρία τώρα να καταλάβουμε την Α. Θράκη”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. (Αν αυτός που το έγραψε αυτό είναι πχ “εν ενεργεία” Επιτελής, μπορείτε… Τούρκοι να καταλάβετε γιατί είδους Έλληνες Επιτελείς “μιλάμε”)!..

– Για να καταλάβετε φίλοι μου, τί “σαπακίλα” “κυκλοφορεί” στο Διαδίκτυο!..

– Άραγε ποιός… Στρατιωτικός είναι από “πίσω” από το “σάϊτ” αυτό; Μήπως κανένας… Σούρδος Πυροβολητής, που χορεύει και ωραίο… “Τσάμικο”;

– Κανείς και τίποτα δεν έφυγε από την Α. Θράκη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις… ΤΕΔ!.. Το ξαναγράφουμε!.. Αφήστε τις τ/τηλεοράσεις να δείχνουν “ΤİR” με κανένα 2 οβιδοβόλα να μετακινούνται και όμορφες τηλε-περσόνες να λένε ό,τι… τους έχουν πει να λένε!..

– Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει ο Ακάρ, από την Α. Θράκη, ούτε προσωπικό / δυνάμεις, ούτε μέσα, ούτε υλικά και μάλιστα μαζικά και να τα πάει στα Τ-Σ σύνορα!.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και… αρνούμαι να “γράψω” τις παπαριές περί Συρίας, κλπ!..

– Όλες οι τ/Στρατιές είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ (“κατά το μάλλον ή ήττον”) ΠΑΝΤΟΥ (οι διαφορές τους, πλην των αποστολών τους φυσικά, είναι ελάχιστες σε προσωπικό μέσα και υλικά), και γράφω αυτό μόνον!..

– Ό,τι προσωπικό εκρίθη τα τελευταία 9 σχεδόν χρόνια (μετά δηλαδή από την έναρξη του εμφυλίου, το 2011, στην Συρία), ότι έπρεπε να μεταβεί στα Τ-Σ ή στα Τ-Ι σύνορα κυρίως, αλλά και μέσα στο Ιράκ ή μέσα στη Συρία, κλπ, “καθαρά” για λήψη πολεμικών εμπειριών και μόνο, (όπως πχ κάποιες Μονάδες της Στρατιάς Αιγαίου, SAT-SAS, Π/Ν, Μονάδες από τα “Κατεχόμενα” της Κυπριακής Δημοκρατίας), μετεγκαταστάθηκε, εκπαιδεύτηκε και επέστρεψε, σε μια διαδικασία… “rotasion”! Άντε να δεχθούμε ότι απαιτήθηκε, μέσα στα χρόνια αυτά, να μεταφερθούν και κάποια πχ 2, 3 συγκεκριμένα πυροβόλα από την Α’ Στρατιά (περιοχή Α. Θράκης), κλπ, κάτι που τώρα δεν έγινε, αλλά μέχρις εκεί!..

– Εκείνο που θα μπορούσε όμως να ήταν αποδεκτό πρωτίστως, μετά από μια τ/τηλεοπτική εικόνα, στην οποία οι Τούρκοι μας λένε ότι μεταφέρονται πχ άρματα στη Συρία, κλπ, θα ήταν η έκδοση μιας ειδικής εντολής προς τις “Ομάδες Δράσης” μας στην Α. Θράκη και κυρίως προς τον “Ειδικό Λόχο Αμαζόνων”, (αυτή η Υπομονάδα άραγε “εργάζεται” τώρα ή απλώς βολτάρει στην Α. Θράκη;), να δουν πάλι και να μας πουν μήπως υπάρχει πχ κάποια “εσωτερική αλλαγή” που λένε και στην μπάλα, στον σχηματισμό της… Ομάδος, αχαχαχαχαχα, κλπ, αν δηλαδή και για παράδειγμα μετεγκαταστάθηκε ή μετακινήθηκε ή ό,τι άλλο θέλετε ρωτείστε εσείς, πχ το 105 τ/ΣΠΒ, κλπ, κλπ, κλπ!

– Επίσης, την ίδια στιγμή που μας λένε ό,τι μας είπαν, την ίδια(!) ακριβώς(!) στιγμή όμως, και για όσο χρόνο μας απασχολούν με ό,τι μας… ενημερώνουν, πρέπει αμέσως να μας απασχολήσει αν κάνουν κρυφά κάτι άλλο, αν προσπαθούν δηλαδή να μας… εστιάσουν κάπου και αυτοί να κάνουν κάτι άλλο, στο πλαίσιο πχ κάποιας μερικής ή ολικής αλλαγής κειμένου σχεδιασμού τους, κλπ!..

– Επίσης, σας θυμίζω ότι ο τ/λαός δεν είναι ελληνικός, να θέλει να μάθει το “Α” ή το “Β”, κλπ, και μάλιστα… “δια βοής”, όπως είναι τα τηλεοπτικά μέσα, γιατί πχ κυκλοφορούν άρματα στους δρόμους ή “TİR”, γιατί το ένα ή γιατί το άλλο, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Αν οι ΤΕΔ θέλουν να κρύψουν κάποιες κινήσεις τους, τις κρύβουν!.. Θυμηθείτε πχ τί χαμός έγινε, χαμός που μόλις πρόσφατα καταλάγιασε, με την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, όταν προ ετών η Σ-Χ σταμάτησε για έλεγχο έμφορτα οπλισμού και πυρομαχικών “TİR” της ΜΙΤ (οι συνοδηγοί ήσαν Αξκοί της ΜΙΤ), τα οποία μετέβαιναν στη Συρία, για ενίσχυση του “ÖSO” και του “ISIS”!.. Αυτοί που τα σταμάτησαν “πήγαν” με την κατηγορία της “Εθνικής Προδοσίας”! (Αρχικά τουλάχιστον)!..

– Η Τουρκία δεν είναι Ελλάδα και να σας το γράψω για άλλη μια φορά, οι Τούρκοι είναι πάρα πολύ καλοί επαγγελματίες, δεν είναι κομματικό ή ό,τι άλλου είδους καραπουτσαριό / χειμαδιό και κυρίως είναι βαθιά Πατριώτες, είτε είναι Κεμαλικοί, είτε Ισλαμιστές, για να σταθώ μόνον σ’ αυτόν τον χοντροκομμένο διαχωρισμό του τ/δίπολου, που κατέστη… “Λερναία Ύδρα” ή… “Πολυπλόκαμος Οχτάπους”!..

– Και ΟΚ! Ο Γκιουλέρ είναι “μπάζο”, πράγματι, και δοτός στην θέση που κατέχει!.. Ο Ακάρ όμως όχι! Και ο Ακάρ είναι και ΥΠΑΜ και Α/ΓΕΕΔ! Ακόμα να το… χωνέψετε κάποιοι;

– Αν όμως, και τελικά, επειδή είμαστε της Αγγλικής Σχολής… Σκέψης (για να θυμηθώ, περίπου βεβαίως, και εκείνο το Φρόκαλο, την υφιστάμενη κάποτε της… “Τάνιας ΕΛΗΝΑΙΟΥ” στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, που ήταν της… “Καραμανλικής Σχολής Σκέψης”, όπως έλεγε, αχαχαχαχαχαχα και ουστ ουστ ουστ), και κάνουμε λάθος (πιθανότητα 1%), τότε ο Ακάρ, αφού πετάξει πρώτα τα γαλόνια του, θα πρέπει να κάνει ό,τι ακριβώς κάνει τώρα και ο παλιός Ρουφιάνος των ΤΕΔ στον ΡΤΕ, αυτός που στέριωσε τον ΡΤΕ στην εξουσία, ο κοντός Πυροβολητής, ο τέως Α/ΓΕΕΔ Στρατηγός Χιλμί ΟΖΚΙΟΚ! Τί κάνει ο… Σούφι Οζκιόκ τώρα; Ψαρεύει στην Ούρλα!.. (Ζει στην Σμύρνη)!..

– Άρα ο Ακάρ θα πρέπει να πάει και αυτός για… ψάρεμα, τουλάχιστον(!), αν πέφτουμε έξω στα όσα πιο πάνω περιληπτικά και… βιαστικά σας παραθέσαμε!.. (Σε άρθρο, στο οποίο θα αναφέρουμε την τεράστια αυτή σύγκρουση του τ/δίπολου, που σας έγραψα πιο πάνω, και ουσιαστικά την μάχη ΤΕΔ – ΡΤΕ, από το 2002, έως και σήμερα, θα αναφέρουμε και όχι την μία, αλλά τις πολλές “Νύχτες των Στρατηγών” και για την ακρίβεια των Τ/Στρατηγών, υποσχόμενοι να σας γράψουμε και το ποιός -κατ’ εμάς- ήταν ο πιο μάγκας Τ/Α/ΓΕΕΔ)!..

– Θα συμφωνείς Χουλουσί, έτσι δεν είναι; Άσε που ξεφτιλίζεστε βρε “τζάνεμ”, αν ισχύει το 1%, αφού τότε προκύπτει και το ερώτημα: “Καλά τους 2 και 1/2 πολέμους, που τόσο διαφημίζετε, κυρίως από τη 10ετία του 1990 και μετά, πώς είστε σε θέση να τους κάνετε δηλαδή; Με μετακινήσεις δυνάμεων και μεταφορές υλικών και μέσων, από τον έναν Μ. Σχηματισμό στον άλλον; Ούτε στα… “Κινούμενα Σχέδια” δεν μπορούν να γίνουν αυτά”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

– Οι “Άγγελοι”, τέλος, λένε πως, μέχρι τώρα, ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι τώρα, ΔΕΝ(!) άλλαξε σε τίποτα η τ/στρ-κή κατάσταση στην Α. Θράκη!.. Οι έξυπνοι όμως Έλληνες Επιτελείς… “Veterane”, ούτε καν θα πρέπει να απασχολούνται, σχεδιαστικά βεβαίως, αλλά και στις εκτιμήσεις τους το ίδιο, με όλες αυτές τις… παπαριές, παρά μόνον με το “worst case scenario” και ασφαλώς και με τις όποιες δύσκολες ή και δυσκολότερες παραλλαγές του!.. Πάντα!..

– Και κάτι ακόμα, ευχόμενος “VETERANE” να μην ήσουν ποτέ και σε καμιά… ΑΣΠ Δντης εκπ-σεως, κλπ!.. Ακόμα και ο πιο ηλίθιος Αξκός στον κόσμο, δεν θα άφηνε ποτέ χωρίς υποστήριξη ΠΒ τις όποιες Μονάδες Ελιγμού του, πόσο μάλλον οι Τούρκοι που φημίζονται ειδικά για την σθεναρή άμυνά τους, αλλά και τώρα που έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων έναντι ημών, θα θελήσουν να εισβάλλουν στην Δ. Θράκη!.. Πώς θα το πράξουν αυτό δηλαδή; Χωρίς ΠΒ; Ολόκληρη μείζων διακλαδική επιχείρηση στη Δ. Θράκη, θα έχει μόνον αεροπορική υπξη (και αυτή “υπό αίρεση”, αφού θα πρέπει να αποκτηθεί πρώτα τοπική αεροπορική υπεροχή) και Ναυτικό ΠΒ, και αυτό, αν προλάβει το ΤΠΝ και οι δυνάμεις του να βρεθούν προ των ακτών της Δ. Θράκης; Είναι ποτέ δυνατόν;

  • ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ!..

 

A-moira-katadromon 1974

2. Αντί εκεί στην Πρεσβεία μας στην Μόσχα, να πίνουν βότκες και να κάνουν μασάζ και σάουνες, δεν κυττάνε καλύτερα να μάθουν και να μας πουν, αν ο Πούτιν έχει πράγματι στείλει τελεσίγραφο στον ΡΤΕ, της μορφής: “Πες μου τώρα με ποιόν είσαι; Με την Ρωσία ή με τις Η.ΠΑ.”;

– Μοιάζει να είναι πολύ μάγκας ο Ρ/Πρέσβης στην Άγκυρα! Ακούστε με!..

3. Στην ανάλυση που ελπίζουμε σύντομα να σας παρουσιάσουμε θα σας πούμε και για το “γιατί” συμφωνούμε με τον Τ/ΠτΔ ΡΤΕ, ο οποίος απεκάλεσε το “ΡΛΚ” “πολιτικό πόδι”, της “FETÖ”! Είναι ακριβώς έτσι!..

4.  Καλά ρε συ Ρετζέπ! Τί τον έστειλες τον Αντιπρόεδρό σου τον Οκτάϋ στην Αμμόχωστο; Τώρα, μεταξύ μας, στο… Μαράς τον έστειλες ή στον… Ακιντζί, μπας και τον… συνετίσει; Και 3 ερωτήματα, με την ευκαιρία:

  • Πώς πας με το πρόβλημα στην καρδιά σου;
  • Ολόκληρος “Κιμπάρης” εσύ, δεν είχες κανέναν ομορφότερο να βάλεις για Αντιπρόεδρο; Τον Φουάτ Οκτάϋ βρήκες;
  • Πράγματι “πέρασε” από το μυαλό σου, πρόσφατα, να ενώσεις τα “Κατεχόμενα”, με την Τουρκία, με αποτέλεσμα να κάνει την περίφημη δήλωση στον σκανδαλοθηρικό και δήθεν αριστερό “Γκάρντιαν” ο Μουσταφά Ακιντζί;

5. Ρε συ Ακάρ!

– Γιατί ενοχληθήκατε τόσο πολύ, που η “Κυπριακή Δημοκρατία” θα αγοράσει σύντομα “ΜΙΣΤΡΑΛ” και “ΕΞΟΣΕΤ”; Τί είναι ρε συ Χουλουσί 240 εκ-ρια Ευρώ, μπροστά στα δις Ευρώ που έχετε δαπανήσει και δαπανάτε για εξοπλιστικά εσείς κάθε χρόνο;

– Για να είμαστε όμως εμείς εδώ στους “Αγγέλους” σωστοί, διότι θέλουμε να μην “παίζουμε” βρώμικα, αν σου λέει κάτι αυτό φυσικά, εγώ, αν ήμουν Τούρκος, θα ανησυχούσα πιο πολύ, για κάτι που έχουν, εδώ και μερικές εβδομάδες ήδη, οι της “Κ.Δ.” και το οποίο, όταν θα… φιληθούμε, …  “θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα” στο νησί!.. Τέρμα πια τα “σικέ” παιχνίδια, στυλ “1974”, … Καραγκιοζάκο μου!..

6. Ρε συ Γκιούλ! Ρε συ Αμντιουλλάχ! Μάζεψε ρε συ λίγο την Χαϊρουνίσα!.. Ακόμα δεν το έφτιαξε το Κόμμα του ο Αλί ο ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ, και η γυναίκα σου έσπευσε να μας πει πως θα ενταχθεί στο Κόμμα του! Γιατί άραγε; Τόσο πολύ τον… αγαπάει ρε Αμντιουλλάχ;

– Το… Ισλαμο-Δημοκρατικό σας πρωτόκολλο, άραγε, τί λέει; Επιτρέπεται σε μια πρώην Κα Προέδρου της Δημοκρατίας (ο Θεός να την κάνει βεβαίως), να γίνει, εγώ δεν λέω ένα απλό μέλος ενός Κόμματος, αλλά έστω και βουλευτής;

– Με την ευκαιρία! Τί γίνεται με το αφτί σου; Είσαι καλά τώρα; Μπαίνεις πλέον σε α/φ;

– Πάντως και εσύ και ο Μπαμπατζάν (εξαιρετικός πράγματι / τον αδίκησε ο ΡΤΕ, έτσι πιστεύω), αλλά και ο Νταβούτογλου να ξέρετε πως μετά από τον θάνατο του ΡΤΕ, η επόμενη Κ-Β σας θα είναι στρατιωτική ή στρατιωτικο-πολιτική, όπως όλες οι Χούντες (ειδικά στην χώρα σας) αρέσκονται να… αυτο-ονομάζονται!..

7.  Ρε συ Φατίχ ΕΡΜΠΑΚΑΝ! Εσύ τί πήγες να κάνεις στα “Κατεχόμενα” ρε;

  • Nομίζεις πως υπάρχει περίπτωση να γίνεις ποτέ σαν τον πατέρα σου;
  • Νομίζεις πως υπάρχει περίπτωση ποτέ να αποτελέσεις, εσύ ειδικά, τον πολιτικό (εσωτερικό του τ/ΙΣΛΑΜ σας) αντίποδα του ΡΤΕ, σε λίγο πιο… ριζοσπαστική έκδοση βεβαίως, και με την προϋπόθεση ασφαλώς να ζήσει και άλλο ο… Πρόεδρος;
  • Ούτε καν ένας σκληρός Τουρκο-Ισλαμιστής, αντίπαλο δέος του Μπαχτσελί και του “Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης”, δεν θα γίνεις ποτέ, ακόμα και αν πεθάνουν αύριο και ο ΡΤΕ και ο ευνούχος Ντεβλέτ!..
  • Και τελικά, έχεις δει πώς είσαι ρε Φατίχ;

8. Και τελικά ποιός ήταν αυτός ο δολοφονηθείς Α/ “Ελ Κάϊντα”, Κασίμ Ελ ΡΙΜΙ; Ήταν πχ έστω κάτι από τις τρίχες των όρχεων, του Οσάμα Μπιν ΛΑΝΤΕΝ;

9. Ε/Κορβέτες θα κατασκευάζονται άκουσα στη Σύρο, με την συνεργασία των Ισραηλινών! Μία Κορβέτα σε 250 ημέρες! Για να δούμε λοιπόν!..

10. Ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Διεθνιστές και Παλαιο-Κομμούνιο-Μενίρ! Στρατό στο Μαλί έχουμε εδώ και χρόνια ουσιαστικά! Για ψάξτε το λίγο καλύτερα! Πάντως οφείλουμε και στο Μάλι στρατό να στείλουμε, και στη Σ. Αραβία “Πάτριοτ” και καράβι ή καράβια στον Κόλπο και ό,τι άλλο απαιτείται (αναλογικά πάντα με τις δυνάμεις μας) και στον… Άρη ακόμα, αν αυτό βοηθάει τα εθνικά μας συμφέροντα και πρωτίστως την Άμυνά μας!.. Πριν από 100 χρόνια ο “Εθνάρχης” Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είχε στείλει ολόκληρο Σύνταγμα να πολεμήσει στην Κριμαία, της Ουκρανίας, κλπ, υπέρ των “Λευκών Σκούφων” βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Γιατί το είχε πράξει άραγε; Ήταν χαζός λέτε; Μετά από 100 χρόνια ακόμα έχουμε ανάλογα ψευτο-κομμουνιστο-διλήμματα;

– Α! Συριζαίοι και ειδικά εσύ συμπαθή Μπαλάφα!.. Κόψτε πια την παπαριά του ελέγχου τάχα από την ΕΠΑ μας του Σκοπιανού εναερίου χώρου, “στον οποίον δεν πάνε οι Τούρκοι”, κλπ, για να δικαιολογήσετε ηλιθίως την προδοσία σας! Χρόνια τώρα “φυλάμε” πετώντας και την Αλβανία, ρε συ Μπαλάφα! Λες και λέτε γι’ αυτό οι Τουρκαλβανοί να είναι τόσο… φιλικοί απέναντί μας;

– Και μιας ο λόγος ήρθε και στην Αλβανία!.. Οι Αλβανοί μας λένε ότι ο Κατσίφας… αυτοκτόνησε!.. Μόνον ένας μπάσταρδος αρσενικός, όχι Άνδρας ασφαλώς, μόνον ένας Τουρκαλβανός και βαθιά Μισέλληνας σαν τον Αρχι-Μαφιόζο και ναρκομανή ΡΑΜΑ θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο, βοηθούμενος και από τα “μυαλά” της ΜΙΤ, τα οποία τον περιστοιχίζουν!.. Ντροπή σου ρε σκύλε! Τόσα χρόνια ζεις στην Αλβανία, ούτε καν άκουσες κάτι για την λέξη “Μπέσα”;

kideia

– Να απαντήσουμε και στην ερώτηση φίλου! Ναι, μιλάμε για Ε-Α ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Ε-Α ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!..

– Πρέπει και στις 2 χώρες όμως να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα – πολιτικοί και ασφαλώς να αρχίσουν, σε μια πρωτογενή μορφή βεβαίως, να συζητούν το θέμα, το οποίο και θα πρέπει να το “ανοίξουν”, οριοθετώντάς το και κρίνοντάς το με βάση τα νυν τοπικά και διεθνή δρώμενα και δεδομένα!.. Με Ράμα, αυτό βεβαίως δεν μπορεί να γίνει, αφού ο άνθρωπος αυτός, αν και ελληνικής γενιάς, μισεί την ίδια του την μήτρα, ενώ -να μην το ξεχνάμε- είναι και Όργανο των τ/ΜΥ!..

  • Έχει ο ΘΕΟΣ!..

11. Ρε σεις Κύπριοι αδελφοί! Τί απέγινε με το κτήριο… “Spitfire”; Φωνάζουν ακόμα τα Μεμέτια;

12. Εϊ, εκεί στην Αντιτρομοκρατική! Τον Κύπριο “Αρχιτέκτονα” τον βρήκατε βρε;

13. Ρε συ ΡΤΕ! Άσε ήσυχο πια τον Ιλκέρ! 2 μέτρα άντρας είναι, ενώ είναι και… Μπασμπούγ!.. Αχαχαχαχαχα!.. Τί είπε δηλαδή και “κόλλησες”; Είπε πως είναι αντίθετος με τα όποια… “Πραξικοπήματα” (μετά βεβαίως θα πήγε για… εξομολόγηση, αχαχαχαχαχαχα), αλλά δεν θέλει να δικάζονται οι στρατιωτικοί από πολιτικά δικαστήρια! Πού είναι το κακό δηλαδή; Αχαχαχαχαχαχαχα!

– Αν τους “Κινηματίες” φυσικά, του 2016, τους δίκαζαν στρατιωτικά δικαστήρια, πάνω από τους μισούς θα ήταν ελεύθεροι τώρα βεβαίως, αλλά ΟΚ αυτό το… παραβλέπει ο Μπασμπούγ! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Δεν το παρέβλεψε όμως, και ορθώς, ο… ΡΤΕ!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

– Η έντονη και μετά φανατισμού “Δημοκρατικότητα” του Μπασμπούγ, αχαχαχαχαχαχαχα, φαίνεται στην φράση του: “Πώς μπορεί σ’ ένα Κράτος Δικαίου να συμβαίνει αυτό”; Εννοεί το να δικάζουν πολιτικά δικαστήρια στρ-κούς!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

14. Ρε Τούρκοι! Πώς πήγε η ναυτική άσκησή σας στο διάστημα 11-14 Φεβ. , ΝΑ Κρήτης, ή δεν την κάνατε βρε; Δεν μας είπατε!.. Τώρα πάλι στις 25-02-2020 τα ίδια ή θα βγάλετε νέα “Οδηγία προς… Ναυτιλομένους” για τον… Μάρτιο;

15. Ρε συ ΡΤΕ! Δηλαδή οι Πακιστανοί σας πρόσφεραν στον “Αγώνα της Ανεξαρτησίας” σας, το 1919-1922, μεγαλύτερη βοήθεια από τους Σοβιετικούς, που τόσο πολύ τους επήνεσες ρε… “Αγάμπεϊ”;

16. Δηλαδή τώρα με την Τ-Σ “εμπλοκή”, στον, κατά τον μεγάλο πράγματι συγχωρεμένο Τ/δημ/φο Μεχμέτ Αλί ΜΠΙΡΑΝΤ, “Συριακό Βάλτο”, θα πάνε / θα καταφύγουν, ως Πρόσφυγες, Κούρδοι… πολίτες (σε 1η φάση όπως οι ίδιοι οι Τούρκοι λένε, ένας αριθμός 150.000 ατόμων, από 1 εκ-ριο ανθρώπους, έτσι όπως πάντα τους “φουσκώνουν” αριθμητικά οι Τούρκοι), στην Τουρκία και όχι στο Ιράκ ή στην Ιορδανία;

17. Για να δείτε και πόσο χαιρέκακοι, μεταξύ των άλλων, είναι οι Τούρκοι! Σχεδόν πανηγυρίζοντας, αναδημοσίευσαν -όπως είπαν- άρθρο του “ΤΙΜΕ”, που κάνει λόγο για 13 προβλήματα των F-35, της “L. M.” και κυρίως στα οπλικά τους συστήματα! Κόστος; Γίνεται λόγος για 425 δις $ Η.Π.Α.!..

– Και τώρα ΠΡΟΣΟΧΗ! Ανέφεραν ΕΥΤΥΧΩΣ αυτό που έγραφε και το αμερικανικό περιοδικό! Τί; Ότι πρόκειται για πληροφόρηση από το “Bloomberg”!.. Καταλάβατε πιστεύω!..

– Την ίδια στιγμή οι… χαζοί (sic) Πολωνοί υπέγραφαν με την α/εταιρεία για την αγορά 32 τέτοιων α/φ, έναντι 4,6 δις $ Η.Π.Α., με πρώτη παράδοση το 2024 και με 2ετή εκπ-ση των Π/Πιλότων, ήτοι μέχρι το τέλος του 2026! (Κάποιοι μου έστειλαν ειρωνικά, αν όχι την… χλεύη τους οι αστείοι, όταν έγραψα ότι μπορούμε να πάρουμε και σύντομα μάλιστα F-35 από τις Η.Π.Α.!.. Είναι οι ίδιοι που όταν ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” “μετρούσε” και έβγαζε ακριβώς την δύναμη σε πιλότους της ΤΠΑ, στις αρχές της 2ης 10ετίας του 21ου αι., γελούσαν και άλλα πολλά, ενώ οι της ΕΠΑ που έλαβαν την… μέτρηση αυτή… εσιώπησαν είτε από ασχετοσύνη, είτε από αεροπορικό εγωϊσμό, είτε από έπαρση και σε κάθε περίπτωση από έλλειψη… ευγένειας, δεν εκστόμισαν ούτε ένα τυπικό “ευχαριστώ”!..

18. “Όλα τα είχαμε”, όπως λέμε, και όλα “τα έχουμε τόσο εντάξει”, που τα κανάλια, ειδικά κάτι κανάλια των… ΜΚΟ, σαν τον “ΑΛΦΑ” και τον “ΑΝΤ1”, μας έπρηξαν κυριολεκτικά, στο πλαίσιο της προπαγάνδας τους και μόνον, με την… χαμένη μικρή Αφρικανούλα Βαλεντίν!………………………………………….. Παρ’ ολίγο η Βαλεντίν να συναγωνιστεί σε τηλεοπτική… παρουσία τον Αντεντοκούμπο!..

19. Επιτέλους ο Κ.Κ.Μ. αναφέρθηκε στην Κα Μ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, με αφορμή την επίσκεψη στο Γραφείο του, των μικρών παιδιών που ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!.. Μπράβο Κε Π-Θ και για τα 2! Και για την αναφορά σου στο έργο (έστω και με 2 λόγια) του Ιδρύματος “ΕΛΠΙΔΑ” και της Κας Μ. Β. , αλλά και για τον τρόπο που υποδέχθηκες και φέρθηκες στα παιδιά αυτά!.. Είδες με πόσο ταλέντο και με πόση ευφράδεια σου είπε “2 λόγια” η πράγματι όμορφη και καλοντυμένη (προφανώς θεραπευθείσα) κοπελίτσα, που καθόταν στα αριστερά σου και στην άκρη στον ίδιο καναπέ;

– Χθες επίσης (15-02-2020), στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, ο Πρόεδρος του 1ου ελληνικού αθλητικού Συλλόγου, του λαοφιλέστατου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. , Κος Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ βράβευσε τον νεαρό Νικηφόρο, που κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο! Την ίδια στιγμή η μάνα του… έκλαιγε στις κερκίδες, ενώ η “Θ7” φώναζε ρυθμικά! “Νι-κη- φόρος Οε οε οε, οε, οε, οέ”!..

20.  Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η αποστροφή του Τ/Πρέσβεως στην Αθήνα (αν αυτή έχει μεταφερθεί σωστά, διότι εδώ είναι Ελλάδα…), ο οποίος φέρεται να είπε: “Η εποχή του συνασπισμού δυνάμεων τελείωσε”!  Και μιλάμε φίλοι μου, για τον καλύτερο πιθανώς Τ/διπλωμάτη, που πέρασε από την χώρα μας, τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια!..

– Μας διαβάζει, ΟΚ! Και μας απάντησε στην θέση που με άρθρο εκφράσαμε, για το πώς θα πρέπει να είναι η εξωτερική πολιτική σήμερα!..

– Αν είναι όμως έτσι Κε Πρέσβη, τότε γιατί εσείς συνασπιστήκατε με Ρώσους και Ιρανούς; Γιατί “ανοιχτήκατε” πχ στην Αφρική; Γιατί στα Βαλκάνια; Τί ακριβώς έχετε υπογράψει πχ με την Αλβανία, τα Σκόπια και την Βουλγαρία, πχ σε στρατιωτικά και σε θέματα Πληροφοριών; Κλπ, κλπ, κλπ!..

– Αν πράγματι δηλώσατε κάτι τέτοιο, τότε -τουλάχιστον- θα πρέπει να γίνετε πιο σαφής!..

21. 

Α.

Başkan Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi şeytani planı bozdu!

MİT Müsteşarı Hakan Fidan dahil 5 MİT görevlisinin 7 Şubat 2012’de ifadeye çağrılmasına ilişkin FETÖ kumpasında soruşturma tamamladı. MİT görevlilerinin ifadeye çağrıldığı saatin dönemin Başbakanı Erdoğan’ın ameliyat saatine denk getirildiği, Erdoğan ameliyata geç girince kumpasın bozulduğu belirtildi.

Başkan Erdoğan'ın ameliyata geç girmesi şeytani planı bozdu!
15.02.2020 

Kapatılan İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı’nın KCK operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest kalan ve gazetecilik yaparken MİT’e çalıştığı ortaya çıkan Mustafa Özer’in Nisan 2015’te yaptığı şikâyet üzerine başlatılan soruşturma 5 yıl sonra tamamlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nca hazırlanan 154 sayfalık iddianamede, Mustafa Özer ile o tarihte başbakan olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 61’inci hükümet üyeleri ve 7 Şubat 2012’de ifadeye çağrılan Hakan Fidan, eski MİT Müsteşarı Emre Taner, MİT çalışanları Fatma Afet Güneş, Yaşar Hakan Yıldırım, Hüseyin Emre Kuzuoğlu’nun da arasında bulunduğu 32 kişi mağdur olarak yer aldı. İddianamede, 13 Eylül 2011’de kamuoyunda “Oslo görüşmeleri” olarak bilinen ses kayıtlarının basına sızdırıldığı belirtildi.

ELEBAŞI GÜLEN DE İDDİANAMEDE

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün firari elebaşı Fetullah Gülen, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer, Erol Demirhan, Kazım Aksoy, Yurt Atayün, Serdar Bayraktutan ile örgütün o dönemki emniyet, yargı ve MİT sözde imamlarının da aralarında bulunduğu 15’i firari 34 kişi iddianamede şüpheli oldu. Fetullah Gülen’in de arasında bulunduğu 34 sanığa “hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs”, “silahlı terör örgütü kurma ve yönetme”, “devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme”, “gizliliğin ihlali” ve “nitelikli resmi belgede sahtecilik” suçlarından 26 yıl ile ağırlaştırılmış müebbet arasında değişen hapis cezaları talep edildi.

17. O tarihte Hakan Fidan’ın da aralarında bulunduğu 5 MİT görevlisini ifadeye çağıran eski savcılar Bilal Bayraktar ve Sadrettin Sarıkaya hakkında ise bu iddialar ve başka suçlamalar nedeniyle Yargıtay’da dava açıldığı hatırlatılarak takipsizlik kararı verildi.

İddianame başsavcının onayının ardından İstanbul 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

7 ŞUBAT’IN ADİL ÖKSÜZ’Ü

FETÖ’nün ‘7 Şubat’ MİT kumpasına ilişkin soruşturma tamamlandı. 7 Şubat 2012’de eski MİT Müsteşarı Emre Taner, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, yardımcısı Afet Güneş, MİT personelleri Hüseyin Emre Kuzuoğlu ve Yaşar Hakan Yıldırım’ı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ameliyat gününde gözaltına alıp tutuklamak isteyen örgütün kumpası, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede detaylarıyla anlatıldı. Elde edilen bulgulara göre Milli İstihbarat Teşkilatı’nı terör örgütü PKK ile ilişkili göstererek çökertme planında örgüt, düğmeye 7 Şubat’tan bir ay önce bastı. FETÖ’nün o dönem ‘Türkiye Emniyet İmamı’ Çetin Özgür ve ‘Yargı İmamı’ İlyas Şahin 2012 Ocak ayı içerisinde İstanbul’dan ABD’ye giderek örgüt elebaşı Fetullah Gülen’den doğrudan talimat aldı. Savcılığa göre bu ziyaretler 7 Şubat MİT kumpas soruşturmasının bilgilerini FETÖ elebaşına aktarmak ve onay almak için gerçekleştirildi. 13 Ocak 2012’deki KCK operasyonunda ele geçtiği iddia edilen Oslo kayıtlarına ait dijital bilgiler de bu seyahatlerden hemen sonra, 3 Şubat 2012’de incelemeye alındı. Talimatla derhal harekete geçen FETÖ’nün emniyet birimleri işlemleri hızlandırdı. 4 günlük süre zarfında delillerin bulunduğu harddiskin incelemesi tamamlandı ve MİT personeline yönelik gözaltı kararının Erdoğan’ın ameliyat olduğu gün 7 Şubat’ta çıkarılması sağlandı.

FETÖ’nün ‘Kozanlı Ömer’ kod isimli Emniyet İmamı Osman Hilmi Özdil’in yardımcısı ‘Bahadır’ kod adlı Çetin Özgür, 19 Ocak’ta İstanbul’dan ABD’ye gitti; 29 Ocak’ta Bosna Hersek üzerinden Türkiye’ye geri döndü. ‘Kartal’ kod adlı Yargı İmamı İlyas Şahin ise 20 Ocak’ta gittiği Pensilvanya’dan 30 Ocak’ta dönüş yaptı. ABD turu öncesi örgütün emniyet ve yargı imamları Diyarbakır’da toplantı gerçekleştirirken, ABD dönüşü ikinci toplantı ise 2-4 Şubat 2012 tarihleri arasında Ankara’daki Asya Termal Otel’de yapıldı.

HEPSİ ORADAYDI

Örgüt imamlarının MİT kumpasına yönelik ‘dev buluşmasına’ çok sayıda isim katıldı. Bunlar arasında FETÖ’nün MİT, Emniyet, Yargı imamları ve Rus Büyükelçi Karlov cinayetini işleyen katilin bağlı olduğu 2 mahrem imam da vardı. Asya Termal toplantısında, ABD’den gelen kumpas talimatı sonrası izlenecek yol haritası belirlendi. Asya Termal’deki FETÖ buluşmasına ‘Arif’ kod isimli Marmara Bölgesi Emniyet İmamı Ali Rıza Tekinkaya da katıldı. Kızılcahamam’daki otelde ‘5202’ numarada kalan Tekinkaya’nın bitişik odasında Güneydoğu Bölgesi Emniyet İmamı ‘Bekir’ kod isimli Hüseyin Civan bulunuyordu. Otelde o tarihlerde kalan isimleri tek tek inceleyen savcılık, ABD’deki Hakan Atilla davasının hakimi Richard Berman’ı 2014 yılında İstanbul’da ağırlayan firarî avukat Yüksek Karkın başta olmak üzere hakkında FETÖ üyeliği suçundan soruşturulan 96 kişinin daha konakladığını ortaya çıkardı. 96 kişilik kadroda ‘Yavuz’ kod adlı ‘mahrem imam’ Murat Tokay ile örgüt mevkidaşı ‘Necdet’ kod adlı Ahmet Kılınçarslan da bulunuyordu. İki isim, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş’ın FETÖ ‘abileri’. 7 Şubat öncesi Asya Termal imam heyetindeki diğer isimlerden bazıları şöyle: Deniz Kuvvetleri mahrem imamı Sunay Elmas, polis memurları Türkiye İmamı Kamil Bayram, ‘Bekir’ kod isimli Güneydoğu Anadolu Emniyet İmamı Hüseyin Civan, Marmara Emniyet mahrem imamı Sebahattin Kaplan.

17-25’LE AYNI TAKTİK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 7 Şubat MİT kumpasına yönelik iddianamede mağdur olarak o dönemki hükümetin liderliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere dönemin kabine üyeleri, eski MİT Müsteşarı Emre Taner, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş, MİT personelleri Hüseyin Emre Kuzuoğlu ve Yaşar Hakan Yıldırım yer aldı. Tek müşteki ise eski MİT mensubu Mustafa Özer oldu. Şüpheliler arasında ise 1 numarada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen olmak üzere, ‘MİT Mahrem Hizmetler İmamı’ Murat Karabulut, ‘Marmara Bölge İmamı’ ‘Arif’ kod adlı Ali Rıza Tekinkaya, avukat Murat Karkın, dönemin İstanbul Tero?rle Mücadele şube Müdür Yardımcısı Serdar Bayraktutan, “emniyet mahrem imamları” Murat Tokay, Bekir Kalağası, Hüseyin Civan, Muhammet Bekar, Ramazan Yılmaz, MİT mahrem imamlarından Sunay Elmas, ‘Türkiye polis memurları ülke imamı’ olan Kamil Bayram ve eski komiser Hüseyin Özkan firari-yakalamalı şüpheli olarak yer aldı. Olay tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görev yapan eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün, Erol Demirhan’ın da aralarında bulunduğu 13 eski polis ile gazeteci Mustafa Gökkılıç’ın tutuklu şüpheli olarak yer aldığı iddianamede, 5 şüpheli de bu dosyadan tutuksuz olarak bulundu. Şüphelilerin, ‘Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme’, ‘silahlı terör örgütü kurma ve yönetme’, ‘devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme’ gibi suçlardan birer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 26 yıl ile 53 yıl arasında hapis cezalarına çarptırılmaları isteniyor. İddianamede, Fidan’ın gözaltına alınması durumunda ‘emri Başbakan’dan aldığı’ algısıyla Erdoğan’ın ve hükümetin istifaya zorlanması ve hatta devrilmesinin planlandığı anlatılarak, bu kurgu ve kumpas soruşturmasının, istihbarat görevlileri hakkında soruşturmaların izne bağlanması sistemine geçilmesi ve Erdoğan’ın ameliyata geç girmesiyle bozulduğu ve önlendiği vurgulandı. İddianamede, dönemin İstanbul Emniyeti İstihbarat Müdürlüğü’nden Sorumlu Mahrem İmam ‘Veysel’ kod isimli Mansur Ünal ile yine Yargı İmamı İlyas Şahin’in aynı taktiği 17-25 Aralık darbe girişimi öncesinde de uyguladığı anlatıldı. İki isim, 17-25 operasyonlarında yapılacakları FETÖ elebaşına sunmak için ABD’ye gitmişti.

‘FİDAN’A BUNLARI SORARIZ’

Hükümete yönelik 7 Şubat kalkışmasında yol haritasını Asya Termal Oteli’nde çizen FETÖ üyeleri, Kızılcahamam’daki buluşmadan 3 gün sonra harekete geçti. İddianamede örgütün o dönem Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ndeki üyelerinden sorumlu mahrem imamı olan ‘Bayrak’ kod adlı gizli tanığın ifadelerine yer verildi. “Bayrak”, ifadesinde örgütün Türkiye Emniyet İmamı olan ‘Bahadır’ kod isimli Çetin Özgür’ün 2012 Ocak ayı içerisinde Diyarbakır’a gelerek buradaki mahrem imamlardan Hüseyin Civan’la görüştüğünü söyledi. Bayrak’a göre, bu görüşmede MİT’in PKK ile mücadeleyi sekteye uğrattığını ileri süren Özgür, kentte FETÖ üyeleriyle geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Toplantıya Batman, Siirt, Muş ve Bitlis’ten emniyet mensupları da katıldı. Bu toplantıda, ‘yakında’ gözaltına alınması planlanan Hakan Fidan’a sorulabilecek sorular planlandı. Bayrak, “Talimat bizzat ilgili ünitelerden sorumlu bölge imamı veya Türkiye imamı tarafından ABD’ye gidilerek alınmış olabilir” şeklinde ifade verdi.

KAYNAK: HÜRRİYET
Β.

Detaylar birer birer ortaya çıkıyor! Erdoğan’ın ameliyatını fırsat bilen teröristlerden Hakan Fidan’a tuzak

FETÖ üyelerinin 7 Şubat 2012’de, MİT Başkanı Hakan Fidan’ın da aralarında bulunduğu MİT görevlilerini ifadeye çağırmasına ilişkin kumpas soruşturması sonucunda hazırlanan iddianamede örgütün küstah hamleleri birer birer ortaya çıkıyor.

2020-02-14 

Detaylar birer birer ortaya çıkıyor! Erdoğan'ın ameliyatını fırsat bilen teröristlerden Hakan Fidan'a tuzak

FETÖ üyelerinin 7 Şubat 2012’de, MİT Başkanı Hakan Fidan’ın da aralarında bulunduğu MİT görevlilerini ifadeye çağırmasına ilişkin kumpas soruşturması sonucunda hazırlanan iddianamede yer alan bilirkişi raporunda, “13 Ocak 2012’de Diyarbakır DTP il binasında yapılan aramada ele geçirildiği iddia edilen Oslo’daki görüşmelere ait ses kayıtlarının olduğu harddiskleri FETÖ’nün yerleştirdiği” belirtildi.

İddianamede, 7 Şubat 2012 tarihli MİT kriziyle ilgili 2011 yılı sonbaharında, o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dizi konsültasyon yaptırdığı ve ameliyat için gün alındığı belirtilerek, bu durumu fırsat bilen FETÖ’nün ilk etapta stratejik hedef olarak görülen MİT Müsteşarı Hakan Fidan için hazırlanan planı yürürlüğe koyduğu ifade edildi.

Soruşturmayı yürüten FETÖ mensuplarının soruşturmalarda genellikle ihbar, tanık, gizli tanık, suç uydurma ve yalan ifadelere başvurduğu, İstanbul ve Ankara’da yürütülen soruşturmaların içeriklerinin aynı olduğu, bir birine denk bir tarihte işlemlerin başladığı kaydedilen iddianamede, örgütün kumpas şeklinde kurguladığı ve yürüttüğü diğer soruşturmalara bakıldığında sözde Selam-Tehvid soruşturması örneğinde olduğu gibi 7 Şubat soruşturmasının da İstanbul ve Ankara’da aynı soruşturma içerikleriyle eş güdümlü biçimde yapıldığı anlatıldı.

İddianamede, yürütülen soruşturmalara bakıldığında, operasyondan kısa süre önce tespit tutanaklarının tanzim edildiği, diğer soruşturmalarda da (örneğin sözde Selam-Tehvid Kudüs Ordusu) aynı şekilde aceleyle tutanak düzenlendiğinin görüldüğü belirtilerek, bu soruşturmada ve diğer soruşturmalarda legal biçimde yapılan toplantı ve buluşmaların illegal gibi gösterilerek tespit tutanağı haline getirildiği vurgulandı.

Γ. 

16.02.2020

Kapalı Maraş Açılımı

Bir önceki hafta sonu, Azerbaycan’daki Parlamento Seçimleri’ni tâkip etmek üzere Bakü’deydik.

Dönüşte, yüreğimizi yakan şehit haberlerinin geldiği, büyük insanlık dramının yaşandığı İdlib’e gittik.

Oradaki göç yollarında, kamplarda “katil rejim”in tehdidi altında inim inim inleyen, kışın soğuğunda donarak ölme noktasına gelen kardeşlerimize ulaştık, insanlık dramının acı sahnelerine içimiz parçalanarak şâhitlik ettik.

Kafamızın bir yerinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki “Tarihi Toplantı”ya katılmak da vardı, ama kısmet olmadı.

Gözümüz, kulağımız, kalbimiz ateş topuna dönen coğrafyamızda ve elbette “Kapalı Maraş’ı Açma Açılımı”ndan dolayı Yavru Vatan KKTC’de.

Evet, Kapalı Maraş, Allah’ın izniyle açılacak.

BM, AB, ABD, İsrail, Rusya ve başka bin türlü belâ bu işe karşı; hatta “KKTC’nin başındaki” bile bize karşı ama…

Allah’ın izniyle, Kapalı Maraş açılacak.

İçimizdeki “İrlandalılar”a rağmen açılacak!

Malûmunuz, dün Cumhurbaşkanı  Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’dan oluşan heyet,  “Kapalı Maraş”ta düzenlenen, “Hukuki, Siyasi ve Ekonomik Yönleri ile Kapalı Maraş Açılımı” adlı toplantıya katılmak üzere Yavru Vatan’daydı.

Yunan şımarıklığının had safhaya ulaştığı ve çok daha kötüsü KKTC’nın başındaki zâtın “Yunanlıları sevindiren” berbat lâflarla öne çıktığı bir süreçte “son derece anlamlı” bir hareket.

Nisan ayında KKTC’de seçim var.

Ada’daki  “azınlık zihniyeti”, Türkiye’yi hedef alıyor.

Yıllardır “KKTC’de olan bitenlere” dikkat çekmeye çalışıyoruz, “Kıbrıs gençliği kayıyor!” diye diye dilimizde tüy bitti.

 “Kıbrıs’ın en güzel yerlerini Türkiye düşmanlarının politik amaçlarla satın aldığına”, Kıbrıs’taki kesimleri birbirine düşürmek isteyen ajanların cirit attığına, manevi eğitimin yerlerde süründüğüne, cami yapılmak üzere bağışlanan arazilere “kötü ev”lerin yapıldığına dair ne yazılar kaleme aldık, ne haberler yaptık…

Lâkin…

“Yukarıdan sinyal gelmeden topa girmeme” alışkanlığı edinmiş “medya unsurlarını”harekete geçirmeyi bir türlü başaramadık.

Bu yazılar ve haberler Türkiye ve KKTC’de bu konularla yakından ilgilenen geniş bir çevreye ulaşmamızı sağladı, onlarla sık sık görüşürüz.

Bugün, gelinen noktada, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Kıbrıs meselesine “çözüm getirecek” bir kararlılıkla asıldığını görmenin heyecanını yaşıyoruz bu dostlarımızla birlikte.

Endişelerimiz var ama ümitlerimiz çok daha fazla.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın başını çektiği Türkiye heyeti, Kıbrıs’taydı dün.

Büyük bir toplantı;
Akademisyenler, STK yöneticileri ve ilgili uzmanların sunumları…

‘Kapalı Maraş’ın açılmasına yönelik “siyasi” ve “hukuki” bir yol haritası belirlenmesi için istişareler…

Sayın Fuat Oktay’ın “Maraş Açılımı” hakkındaki değerlendirmeleri oldukça çarpıcı.

Şu cümleni altı özellikle çizilmeli:

“Maraş Kıbrıs Türkü’nün Toprağıdır!”

Evet, Maraş bir ara bölge değil.

Kapalı durumda olsa da, bizim toprağımız.

Lefkoşe neyse, Güzelyurt neyse, KKTC’ye ait olan diğer yerler ne ise, Maraş’ta o.

Tek farkı, fiilen kapalı olması.

Türkiye, görüşmeler çerçevesinde bir “iyi niyet” gösterisi olarak, “Hadi kapatalım, çözüm olunca açarız.” demişti 46 yıl evvel.

O günden bugüne Maraş bizim ama kapalı!..

FUAT OKTAY: “MARAŞ, FARELERE TERK EDİLEMEZ!”

Şimdi…

Buraları “hayata” açma vakti.

Beraberindeki heyetle birlikte gezdiği “Kapalı Maraş”taki binaların, bankaların, iş yerlerinin, muhteşem otellerin, pazarların “farelere” terk edilmesinin kabul edilemezliğine vurgu yapan Sayın Oktay “8600’e yakın bina var. Buradaki büyük zenginliğin, dünyanın bu harika merkezinin bu halde kalması, Kıbrıs Türkü’ne, buradaki ailelerimizin refahına, gençlerimizin çocuklarımızın geleceğine kötülüktür.” diyor.

Buralardaki taşınmazların “birer vakıf malı” olduğunun, İngiliz sömürgesi döneminde “mülkiyete dönüştürme” oyunlarının oynandığının altını çizen Fuat Oktay, “Evrensel bir kuraldır, vakıf malı satılamaz, devredilemez!” vurgusuyla, işin bir başka boyutuna dikkat çekiyor.

(Malûm, Kıbrıs’ın tamamı Sultan İkinci Abdülhamit’ten miras olarak ‘Osmanlı’ya ait”tir.  Burası uzun mesele.)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın Kıbrıs’tan verdiği “Kapalı Maraş Açılımı” mesajları son derece çarpıcı.

“Maraş’ın kapalı kalmasına artık tahammül edilemeyeceği”nin altını çizmesi…

“Sabrın da bir sonu vardır!” diyerek “Bu işin bitirileceği” yönündeki kararlılığa vurgu yapması çok önemliydi.

Türkiye, sınır ötesindeki operasyonlarını bütün karşı çıkışlara rağmen kararlılıkla devam ettirdi.

Libya krizinde ağırlığını koyarak, “Doğu Akdeniz’de oldu bittiye müsaade etmeyeceğini” ortaya koydu.

İdlib için “Bu ay sonuna kadar süre” verdi.

Ve…

“Kapalı Maraş Açılımı”yla çok önemli bir adım daha attı.

Türkiye, bu dik yokuşu büyük bir kararlılıkla tırmanmaya çalışıyor.

Yorulmak yasak!

İçimizdeki İrlandalılara rağmen “başaracağız” Allah’ın izniyle.

Milat

Δ. Επειδή αναφερθήκαμε στο Ραντάρ στο Τρόοδος, που ζήταγε ο Κίσσιντζερ, από τον Μακάριο τον Γ’, το 1973, κλπ, οι Τούρκοι μας απάντησαν!..

Türkiye‘nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı‘nda sona yaklaşıldı

Türkiye‘nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı’na kuruldu, test aşamasının ardından hizmete başlayacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, “Milli Gözetim Radarı’mız ile sivil uçaklarımız daha güvenli iniş kalkış yapacak” dedi.

Haber Merkezi  
PSR radarı, S bantta çalışarak 112 kilometre menzile ve 8,5 kilometre azimut kapsama alanına sahip bulunuyor.
PSR radarı, S bantta çalışarak 112 kilometre menzile ve 8,5 kilometre azimut kapsama alanına sahip bulunuyor.
 Türkiye’nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı (MGR) göreve hazırlanıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Havalimanı’nda kule ve radar binası inşaatı biten MGR, test aşamasının ardından hizmete girecek.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, radarın TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü iş birliğinde yerli ve milli olarak geliştirildiğini bildirdi.

Milli radarda sona yaklaşıldı
Milli radarda sona yaklaşıldı
Türkiye’nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı (MGR) göreve hazırlanıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Havalimanı’nda kule ve radar binası inşaatı biten MGR, test aşamasının ardından hizmete girecek.

MGR’nin test aşamaları tamamladıktan sonra tam fonksiyonlu olarak DHMİ’ye teslim edileceğini belirten Varank, ardından da hava trafik kontrol hizmetlerinde aktif olarak kullanılacağını kaydetti.

Türkiye’nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı’na kuruldu, test aşamasının ardından hizmete başlayacak.

Bakan Varank, BİLGEM’in Türkiye’nin kendi özgün teknolojilerini geliştirmede çok önemli bir fonksiyona sahip olduğuna işaret ederek “Elbette TÜBİTAK enstitülerinin temel görevi kritik Ar-Ge çalışmaları yürütmek. Bu geliştirdiğimiz teknolojileri ticarileştirmek, seri üretimini yapmak isteyen firmalarla iş birliğine, onlara bu teknolojiyi lisanslamaya da hazırız” değerlendirmesinde bulundu.

Menzili 112 kilometre

MGR, tam yedekleme özelliğine sahip birincil gözetleme radarı PSR ve ikincil gözlem radarı SSR’den oluşuyor. PSR radarı, S bantta çalışarak 112 kilometre menzile ve 8,5 kilometre azimut kapsama alanına sahip bulunuyor. SSR radarı da MODE-S desteği sağlıyor. Bu sayede, uçağın tescil işareti, mevkisi, irtifası ve hızı gibi bilgiler iletilebiliyor.

DHA
Türkiye’nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı’na kuruldu, test aşamasının ardından hizmete başlayacak.

Hareketli hedef takibi yapabilen algoritmaya sahip MGR, yağış konumunu ve yoğunluğunu da ölçebiliyor.

PSR sisteminin tam yedeklilik testleri ve fabrika kabul testleri tamamlandı. Sistemin saha kabul test süreci ise 24 Şubat’ta başlayacak.

22.

Exposed: Islam’s Role in the Transatlantic Slave Trade

Even in this “exclusively” European enterprise, the hidden hand of Islam lurks in the background.

 

Raymond Ibrahim is a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center.

Islam’s history with the West has been one of unwavering antagonism and seismic clashes, often initiated by the former.  By the standards of history, nothing between the two civilizations is as well documented as this long war.  Accordingly, for more than a millennium, both educated and not so educated Europeans knew—the latter perhaps instinctively—that Islam was a militant creed that for centuries attacked and committed atrocities in their homelands, all in the name of “holy war,” or jihad.

These facts have been radically “updated” in recent times. According to the dominant narrative—as upheld by mainstream media and Hollywood, pundits and politicians, academics and “experts” of all stripes—Islam was historically progressive and peaceful, whereas premodern Europe was fanatical and predatory.

Whatever else can be said about such topsy-turvy claims—and there is much—they beg the question:  if such a formerly well-known, well-documented and atrocity-laden history could be revised in a manner that presents its antithesis as the truth—with little objection or challenge—what then of Islam’s more subtle but also negative influences on history, the sort that, unlike the aforementioned centuries of violence vis-à-vis Europe, are not copiously documented or readily obvious but require serious historical investigation?

Take Islam’s role in facilitating the transatlantic slave trade—which otherwise is almost always presented as an exclusively European enterprise.

Slavery is, of course, as old as humanity.  Centuries before the coming of Islam, Europeans—Athenians, Spartans, Romans—were fully engaged in the slave trade.  With the coming of Christianity, and as it spread all throughout the Roman and post-Roman empire (circa. fourth-seventh centuries), the institution of slavery was on its way to becoming extinct.

Then Islam came.  While hardly the first to exploit human flesh, it was the best at perfecting and thriving on it in the post classical, medieval, premodern, and even modern eras—with untold millions of non-Muslims enslaved throughout the centuries (one source indicates that 15 million Europeans were alone enslaved).

As usual, it was only natural for those near and in constant contact with Islam to be infected by the same vice of dehumanizing—and thus taking advantage of—the “other.”  After all, the few instances of Christians in Europe buying and selling slaves are largely limited to the long war with Islam.  Malta’s Knights of Saint John, for instance, responded to Islamic slave raids by enslaving the raiders and other Muslims.  Similarly, those Europeans who first became involved in the African slave trade, the Spanish and Portuguese, also just so happened to be the ones who for centuries lived side by side with—often in violence and themselves enslaved to—Muslims (those of al-Andalus).

Islamic slave raids into Africa began in the mid to late seventh century; then, according to Muslim records, astronomical numbers of Africans—in the millions—were enslaved in the name of jihad.  By the time seafaring Europeans reached the coasts of West Africa, the Islamic slave trade was bustling.

While most Western historians are aware that it was African “tribesmen” who captured and sold enemy tribesmen to Europeans, left unmentioned is that the “tribal” differences often revolved around who was and was not Muslim.

As John Alembillah Azumah, an African academic and author of The Legacy of Arab-Islam in Africa, explained in an interview:

Slavery was a very important part of Islamic expansion in West Africa, and in fact in the Sudan, and from the very earliest period of Islamic penetration of Africa.  … Slavery was a very endemic part of Islamic interaction with Africa.  And in West Africa, the jihad’s period of the eighteenth and nineteenth centuries involved massive slave raiding and slave trading; and many of the slaves that were captured and sold and sent to the transatlantic slave trade [were captured by Muslims]; most of those who were doing the slaving at the time were Muslim communities (emphasis added).

A look at historic maps seems to confirm this: the western coast of Africa, where captives were enslaved and sold to Europeans, were hotbeds of jihadi slave raids.  The populations from Senegal to Angola—the regions where arguably most African-Americans trace their bloodlines—were roughly half Islamic, half pagan between the sixteenth and nineteenth centuries.

More to the point, if today, when slavery has been formally abolished around most of the world, Muslim groups are still subsisting on the slave trade all throughout Africa—“Slavery Prevalent in Africa 400 Years After Transatlantic Trade Began” is a recent headline—the role Muslims played in facilitating the transatlantic slave trade should be evident.

Unfortunately, however, and as mentioned, if the obvious things of Islamic history—such as more than a millennium of unprovoked jihadi attacks on Europe—have been revised in a manner that presents the antithesis as truth, surely Islam’s more insidious or subtle role throughout history, such as its facilitation of the transatlantic slave trade, will remain unheard of.

As such, here is a general rule of thumb to help cut through all fake, pro-Islamic histories: to know what Islam did in the past, simply look to what it is doing in the present, which includes a thriving underground—and of course aboveground—slave market.

Meanwhile, Europeans/Christians—who were actually the ones to outlaw slavery internationally—will continue to be the blame all for this tragic episode of history.

* * *

Image from Wikipedia

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-