8η Παρέμβαση: “Έρχονται Οι Τούρκοι”;

Φίλοι μου!

Κάποιες φορές, η εσκεμμένη αναβολή στην αναφορά κάποιων θεμάτων ή η αναβολή στην αναφορά, η οποία προκαλείται από την επικαιρότητα, κλπ, “βγαίνει” ωφέλιμη!

Γιατί σας το γράφω αυτό, θα ρωτήσετε ευλόγως!

Σας το γράφω, διότι σας είχα υποσχεθεί να αναφερθώ στην πολιτική στα Ε-Τ του Κυριάκου Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, κάτι που δεν έπραξα, γεγονός όμως που με οδήγησε σήμερα στην παρούσα ανάρτηση και μάλλον στο αναφερθέν… όφελος για εσάς, αλλά και για εμάς, μέσω ενός λογικού προβληματισμού μας!..

Σήμερα ουσιαστικά θα απευθυνθώ… καταληκτικά(!) στον Ε/Π-Θ, αλλά παράλληλα και στην “ορατή” ηγεσία της “Διεθνούς -λεγομένης- Κοινότητος” ή αλλιώς στους “φανερούς” ηγέτες της Δύσεως και φυσικά στον Α/Πρόεδρο Κο Τραμπ!..

Σεβαστέ Κε Π-Θγέ (Και όσοι άλλοι προαναφερθέντες… λοιποί ηγέτες)!

Α. 

Έχουμε, ως “σάϊτ”, την πληροφορία (Β1) πως η τ/Κ-Β, και φυσικά ο Τ/ΠτΔ, έχουν αποφασίσει να επιτεθούν στρατιωτικά στην Ελλάδα (στον Ελληνισμό ορθότερα, τον οποίον -στην περιοχή μας- συνθέτουν… εδαφικά οι χώρες της Ελλάδος και της “Κυπριακής Δημοκρατίας”), στο διάστημα από 20-10-2020, έως 30-10-2020 και πάντως προ της 29ης Οκτ. 2020, ημερομηνία που θα είναι οι τ/εορτασμοί, για την 98η επέτειο της ανακήρυξης της τ/Δημοκρατίας!.. (“Ο Θεός να την κάνει”)!..

Οδός Κεμάλ – Αριθμός μηδέν | Πόντος και Αριστερά

ΙΣΜΕΤ “ΙΝΟΝΟΥ” – ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ “ΑΤΑΤ-ΤΟΥΡΚ”

Το Τ/ΓΕΕΔ έχει συσκεφθεί (“κύρια σύσκεψη”*) και αποφασίσει σχετικά, (εκκίνηση των επχ-σεων από ΘΕ Κύπρου), εισηγούμενο στον Τ/ΠτΔ τον χρόνο, εισήγηση που ενεκρίθη! Η σύσκεψη και η -“υπό προϋποθέσεις”-** τελεσίδικη παραπάνω τ/απόφαση φέρεται να έλαβε χώρα το 1ο μισό του Ιουλίου, τρέχοντος έτους. (Ακολούθησαν, με αφορμή δήθεν εμπρηστικές ελληνικές δηλώσεις, οι δηλώσεις των Ευρασιανιστών “Συμβούλων” του ΡΤΕ και … “Επιθεωρητών” (!) του Τ/ΓΕΕΔ και Τ/ΥΠΑΜ, Στρατηγού Ισμαήλ Χακκί ΠΕΚΙΝ και Ντογού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, για μη δυνάμενο πλέον να αποφευχθεί πόλεμο με την Ελλάδα)!..

* Θυμίζω ότι χρονικά ακολούθως έλαβαν χώρα “πολεμικές… συνεγέρσεις” της τ/Στρατιωτικής Ιεραρχίας, όπως πχ βίντεο-κόνφερανςτου Ακάρ, με τους 3 ΥΦΑΜ, με την τ/αποστολή στην Λιβύη (επικεφαλής), με την αντίστοιχη στο Αφγανιστάν (επικεφαλής), με τη στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ (επικεφαλής), με την “ΤΔΒΚ” (προσοχή στα εισαγωγικά, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, από όποιους… αλήτες) / (επικεφαλής), με τους 4 Δκτες Στρατιών, με το αντίστοιχο του δικού μας Τ/ΑΤΑ (επικεφαλής), με τον Τ/Στόλαρχο και τους Υπο… Στολάρχους (Βορείου – Κεντρικού και Νοτίου Τομέως).

** Εφ’ όσον δηλαδή τελικώς η Ελλάδα δεν προσέλθει σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία και πάντα με τους τ/όρους, ήτοι αν δεν ικανοποιήσει τα τ/αιτήματα (συζήτηση για “τα πάντα ή τίποτα”), τ/αιτήματα τα οποία άπτονται πρωτίστως και κυρίως και θίγουν ευθέως την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας, αυτό που ακούτε να το… λένε “κυριαρχικά δικαιώματα!..

Το θέμα, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, αρχίσαμε να το ψάχνουμε “πιο ζεστά”, (με αποτέλεσμα να “φτάσουμε” στην παραπάνω πληροφορία), αμέσως μετά που οι ΤΕΔ απεφάσισαν να “τραβήξουν” την “EFES-2020”,  μέχρι τις 25 Οκτ. 2020, χωρίς αποχρώντα λόγο! [

Από 20-09-2020, έως 25-10-2020 “μας ενημέρωσε”, τον Αυγ., η τ/ 57η Ταξ (ΠΒ), Ταξιαρχία η οποία προφανώς φέτος θα αναλάβει την ευθύνη της όλης διοργανώσεως της ασκήσεως, ότι θα διαρκέσει η υπόψη άσκηση! Να θυμίσω εδώ ότι η Υδκση της 28ης Μ/Κ Ταξ είναι ήδη στα Μ. Ασιατικά παράλια, εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, όπως βεβαίως και οι Τ/Π-Ν, του ΤΠΝ (μια ολόκληρη σχεδόν Μχία πλέον), οι οποίοι εδρεύουν σ’ αυτά, μαζί με τα… πολυ-αγαπημένα τους αεροκίνητα πυροβόλα των 105mm].

[Γράφω “πιο ζεστά”, διότι καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα (τα στρατιωτικά κυρίως), θα πρέπει να απασχολεί το ερώτημα: Θα επιτεθεί ο εχθρός; Αν “ναι”, πότε, πού, πώς και δια ποιάς δυνάμεως“];

-/-

Να θυμίσω, στο σημείο αυτό, επιπροσθέτως, … “λακωνικά” (αφού τα πάντα τα έχουμε εξηγήσει αναλύοντάς τα), ότι η Τουρκία:

  α. Εφαρμόζει το πολιτικο-στρατιωτικό πλέον δόγμα, που λέγει ότι: “Η Άμυνα της Πατρίδος αρχίζει πάντα από το έδαφος του αντιπάλου“!..

 β.  Γνωρίζει ότι, βάσει της “Συνθήκης της Λωζάννης” (Ιούλιος 1923), η “ζωή” της λήγει (τουλάχιστον με τα “νυν”.. δεδομένα), το 2023 και

 γ. Γνωρίζει ότι δεν θα της δοθεί εύκολα ξανά η ευκαιρία να βρει -γενικώς- μια Ελλάδα χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη, με έναν λαό ψυχικά καταπονημένο, οικονομικά εξαθλιωμένο, … έναν λαό, με διεθνές σχέδιο, διχασμένο, με ΕΔ εξοπλιστικά “γηρασμένες” και στα όρια τους, μια χώρα σε οιονεί διαδικασία, επίσης σχεδιασμένης από την “Παγκοσμιοποίηση”, λαθραίας εισβολής ξένων, με στόχο την αρχική της αλλοίωση και την προοπτική της τελική… εξαφάνιση!..

ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ ΚΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ -ιστορικά (κυρίως από της εποχής του Γερμανού Αυτοκράτορος / Καίσαρος (Κάϊζερ), Γουλιέλμου, του Α’ (1871-1888), και της καθιερώσεως του δόγματος “Η Γερμανία Προς Την Ανατολή”, έως και της εποχής του νέου / του σύγχρονου ιδεολογικού Γερμανού… Κάϊζερ, Σοσιαλιστή Βίλλυ ΜΠΡΑΝΤ και τελικώς μέχρι και σήμερα… )- Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 

Οδός Κεμάλ – Αριθμός μηδέν | Πόντος και Αριστερά

ΛΙΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ – ΑΤΑΤΟΥΡΚ

 

Merkel softens up and talks baking, makeup and clothes

ΜΕΡΚΕΛ

ΕΝΩ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΡΩΣ ΟΜΙΧΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ “ΕΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ”, ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ!.. (Το έχουμε αναλύσει και εξηγήσει και αυτό, γεγονός που, εντασσόμενο στην ευρύτερη “σημερινή” “εικόνα”, στενεύει επικίνδυνα τα χρονικά περιθώρια των τ/διπλωματικών ελιγμών, με αποτέλεσμα να οδηγεί την τ/Κ-Β σε απόφαση για Ε-Τ πόλεμο και “ό,τι βγει”, σε μια τελικά λογική, όπως έχουμε εξηγήσει, του “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”)!..

Β.

Οι Τούρκοι επίσης:

 1. Παρακολουθούσαν και παρακολουθούν “εκ του σύνεγγυς” τις Ε-Γαλλικές σχέσεις και κυρίως (!) την παράμετρο των εξοπλιστικών”, εδώ και πολλούς μήνες!

Λυπάμαι ειλικρινά, μέσα σ’ αυτό το “σημερινό” θετικό κλίμα των Ε-Γαλλικών σχέσεων, να σημειώσω ότι η ΜΙΤ διατηρεί ακόμη από πολύ καλές, έως και άριστες σχέσεις με τις Γ/ΜΥ!

[Θα προσέξατε ότι η τ/ρητορική*** (εννοώ των Πολιτικών της και του ΡΤΕ), εντάθηκε και απέκτησε σχεδόν πολεμικό πνεύμα, αμέσως μετά από την επίσημη επιβεβαίωση της Ε-Γ συμφωνίας για τα εξοπλιστικά και κυρίως μετά την πληροφορία (Α1) ότι, τα 18 “RAFALE” θα έλθουν στην χώρα μας τον Νοε, α/φ τα οποία οι Ε/Πιλότοι δύνανται να πετάξουν αμέσως, δημιουργώντας έναν σοβαρότατο “πονοκέφαλο” στα επχ-κά εναντίον μας σχέδια των ΤΕΔ, αφού οι εκτιμήσεις τους “υπολογίζουν” μόνον την ΕΠΑ!

Δεν διέλαθε της τ/προσοχής και (!) η “διαρροή” από τις Η.Π.Α. της πληροφορίας ότι 24 F-35 προορίζονται, από το 2024 και μετά, για την ΕΠΑ, με προφανή, όπως εμείς εκτιμούμε, συναίνεση και του Ισραήλ]!..

*** Παραθέτω παρακάτω δηλώσεις Τούρκων (“2, 3” φυσικά, όχι περισσότερες), μετά(!) που αυτοί πληροφορήθηκαν το βέβαιο “κλείσιμο” της συμφωνίας των Ε-Γ εξοπλιστικών, (εδώ και 1 μήνα), δηλώσεις που, κατ’ εμάς, “ομιλούν” και αποτελούν ενδείξεις… επιβεβαίωσης της πληροφορίας που σας δώσαμε στην εισαγωγή μας!..

  α. ΡΤΕ: Vaktını gelince gereğini yaparız”! / “Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, όταν έλθει ο χρόνος! (Η “ώρα” που λέμε εμείς)! (Αναφερόμενος, χωρίς να την ονοματίζει, στην Δ. Θράκη)!..

  β. ΡΤΕ: Χωρίς την Τουρκία “δεν γίνεται” στην Α. Μεσόγειο“!.. (Σε επικοινωνία του με την Μέρκελ).

  γ. ΡΤΕ: Μετά απ’ αυτό, αυτή που θα δει ζημία στη  περιοχή μας θα είναι η Ελλάδα“!

  δ. Τ/Σύμβουλος ΡΤΕ (Εκ των “Απορρήτων” του ΡΤΕ / Εμίν Σιρίν): Μπορεί ξαφνικά να βγούμε νύχτα σε κάποιο από τα ε/νησιά! Να μην εκπλαγείτε“!

  ε. ΤΕΔ: Οι ΕΕΔ έχουν οριακές στρατιωτικές δυνατότητες!..

  στ. Τ/ΥΠΑΜ: “Μην γίνεται ο μεζές των Γάλλων“. (Επισκέφθηκε δε προσφάτως και επιθεώρησε τους Τ/Π-Ν στην Νέα Φώκαια)!.. 

  ζ. Τ/ΥΠΕΞ: Να φύγει ο στρατός από τα νησιά (να αποστρατικοποιηθούν δηλαδή αυτά), αλλά και να μείνει οι Έλληνες θα τα χάσουν! (Αφού και να μείνει ο Στρατός μας θα τα χάσουμε, τότε γιατί να φύγει Κε Τσαβούσουγλου; Ελάτε να τα πάρετε λοιπόν, αφού τα έχετε… “στανταράκια”! Αλήθεια! Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι ρε “Γιε του Λοχία”, ρε Ελληνο-Γενίτσαρε);

Και… ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!

Είπε και κάτι ακόμα, στην ίδια του δήλωση: Να φύγουν και οι Έλληνες πολίτες από τα νησιά και να παραδοθούν αυτά στο τ/Κράτος!.. (… “Μεταφράστε” το μόνοι σας αυτό)!

  η. Τ/ΥΠΕΞ: Δεν συνομιλούμε με την Ε/Κ Δκση, της Κύπρου“****!

[Απάντηση στον Ρ/ΥΠΕΞ Λαβρώφ, που προσφέρθηκε να μπει η Ρωσία διαμεσολαβητής ανάμεσα σε “Κυπριακή Δημοκρατία” και Τουρκία, (γνωρίζοντας ο Ρώσος την ειλημμένη περί επιθέσεως τ/απόφαση), για τα όσα ακόμα τώρα τεκταίνονται Νως της Νήσου και εντός των “Χ. Υ.” του αναγνωρισμένου, επισήμως και διεθνώς, Κ/Κράτους! (Πχ το “Γιαβούζ” είναι εκεί από τον Μάϊο του 2019, κλπ).

Δεν συνομιλούν βεβαίως, αφού δεν την αναγνωρίζουν, αναγνωρίζοντας μόνον το… “Πειρατικό” “Κατεχόμενο” κομμάτι της, ως “Τ/Δημοκρατία Της Βόρειας Κύπρου” (sic), μαζί με το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, και 2, 3 άλλες χώρες, … ευγενείς υπηκόους των οποίων φιλοξενεί σήμερα η Πατρίδα μας, σε αξιόλογο μάλιστα αριθμό]!

**** Θυμίζω ότι οι Τούρκοι έχουν “κατεβάσει” -σχεδόν πρόσφατα- στο Νησί και στα “Κατεχόμενα” ένα ακόμα Σύνταγμα (σε μέγεθος προσωπικού), Α/Α Πυραύλους, “Ντρόουνς”, αλλά και άρματα (1 ακόμη ΕΜΑ), ενώ βαίνει προς ολοκλήρωση νέο α/δ, όπου θα είναι και τα ΜΕΑ, αλλά έχουν εντατικοποιηθεί και οι δραστηριότητες κατασκευής ναυτικής Βάσεως, στην Αμμόχωστο!

Στα “Κατεχόμενα” μετέβη πρόσφατα και πάλι ο Ακάρ,

Το μήνυμα Ακάρ σε Ζάεφ: Είμαστε κι εμείς εδώ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

για να παρακολουθήσει την ετήσια, εκεί διεξαγόμενη, άσκηση “Τσενγκίζ ΤΟΠΕΛ”, (που οι άσχετοι και οι πράκτορες των Αθηνών την εμφάνισαν ως κάτι νέο), δεχόμενος και ενημέρωση για την πολεμική ετοιμότητα των εκεί τουρκικών και Τ/Κ δυνάμεων, από τον επικεφαλής τους Τ/Τ Υπτγο Σεζάϊ Οζτούρκ!

  θ. Τ/ΥΠΕΞ: Παρουσιάζει, όλο και συχνότερα, τον τ/Χάρτη, που “απλώνει” την χώρα του έως τον 25ο Μεσ-νό και τα νησιά μας (Α. ΑΙΓΑΙΟΥ) τουρκικά! (“Από τον Βορρά, μέχρι το Νότο”, που λέει και ο δημοφιλής… αοιδός μας Β. Καρράς! / Αναφέρομαι στον Χάρτη, στον οποίον μερίδα του ε/Τύπου… ανακάλυψε ότι οι Τούρκοι παρουσιάζουν την Λέσβο ως τουρκική)!..

  ι. Ναύαρχος (Ε.Α.) Νιχάτ ΓΙΑΪΤΖΙ (Ο… Νονός της τάχα μου… τ/”Γαλάζιας Πατρίδος”): «Να μην τα λέμε πια νησιά του Αιγαίου, αλλά νησιά της Βορείου Μεσογείου και το Αιγαίο “Θάλασσα των Νήσων”»!.. [Θέση πολύ πιο… προχωρημένη (sic) αυτής του Σ. ΝΤΕΜΙΡΕΛ, που είχε πει “να μην τα λέμε ελληνικά νησιά, αλλά νησιά του Αιγαίου“]!.. 

  ια. Ο Τ/Τύπος ανέφερε ότι Τζιχαντιστές θα πολεμήσουν, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, στο πλευρό των ΤΕΔ, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και φυσικά ανταπόδοσης στην Τουρκία, η οποία στήριξε τον αγώνα τους (sic), κλπ, κλπ, κλπ!..

 2. Έδωσαν εντολή να καεί, όπως και κάηκε, το “ΚΥΤ” της Μόριας (Λέσβος)!

Το αυτό επιχειρήθηκε και στην Σάμο, χρονικά λίγο μετά, ενώ την ημέρα της επισκέψεως της Ε/ΠτΔ Κας Κας ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ στο Καστελόριζο (Κυριακή, 13-09-2020) κάποιο απ’ τα… πολυ-επισκεπτόμενα τ/”σάϊτ”, παρουσίασε “φωτό” της ΠτΔ (υποτίθεται “φωτό” από το Καστελόριζο) να ενημερώνεται τοπογραφικά από Στρατιώτη, παρουσία του νυν Δκτού της Ταξιαρχίας της… Σάμου!..

Μπορεί να ήταν δημ/κό λάθος (εκτός αν ο Δκτης της Σάμου, τοποθετήθηκε Υδκτης της Μεραρχίας της Ρόδου… , που δεν νομίζω), μπορεί όμως να ήταν και “μήνυμα – εντολή” (“Κάψτε τους”), σε κάποιους “δικούς” τους στην Σάμο, όπως και επιχειρήθηκε αμέσως μετά!..

Ομοίως, αντίστοιχο “μήνυμα-εντολή” μπορεί να ήταν και η αναφορά των Τούρκων για αποστρατικοποίηση -ειδικά- της Χίου, αλλά μάλλον πλέον “φυλάσσεται”, το εκεί “ΚΥΤ”, καλύτερα απ’ ότι αυτό της Λέσβου!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Εκτός, αν τα Όργανα των Τούρκων στην Χίο είναι… Β’ και Γ’ Κατηγορίας!.. Δεν νομίζω όμως!.. Υπάρχει βεβαίως και η πιθανότητα οι Τούρκοι να αναφέρθηκαν στη Χίο, για “ξεκάρφωμά” μας από την Λέσβο*****!

***** Στην Λέσβο θα επιχειρήσουν απόβαση και κατάληψή της οι ΤΕΔ 1.000.000%! Μάλιστα η 1η Αεραμεταφερόμενη Ταξιαρχία Κομάντος της ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (η παλαιά Ταξχία των Αλεξιπτωτιστών / “Είμαστε Ισχυροί, Τολμηροί, Έτοιμοι”), θα διαδραματίσει πρωτεύοντα, ταυτόχρονο και ύστερο των Τ/Π-Ν, ρόλο, στην κατάληψή της!

Προσοχή!

Νέος της Δκτης είναι ο πρώην Δκτης της 19ης Μ/Χ Ταξ του Αδραμυτίου (!) / Μπαλικεσήρ, Ταξίαρχος (Κομάντο) Οσμάν ΑΫΤΑΤΣ! Τυχαίο; Ίσως!.. (Δείτε οι “μυημένοι” το υπ. αρ. 13 ΥΓ)!

-/-

Το αυτό θα γίνει, αλλά για την 2α Ταξ Κομάντος, αυτήν του Μπολού (Βιθυνίας), για τον Έβρο και δη για τον Β. Έβρο, στην οποία 2α Ταξ-χία Δκτης τοποθετήθηκε ο πρώην Δκτης της 54ης Μ/Κ ΤΑΞ Ταξίαρχος (Κομάντο) Ντιουντάρ Σαχίν ΓΚΙΟΥΝΓΚΙΟΡ, ο οποίος -σημειωτέον- δικάστηκε, αν δεν σφάλλω ως προς το “δικάστηκε”, στην Αδριανούπολη, επειδή κτυπούσε την γυναίκα του Gökben Nur, την οποία -με βάση το Εισαγγελικό κατηγορητήριο πάντα- έβριζε, λέγοντας: “Pisliksin, mikropluk yapmasana”… κλπ, κλπ, κλπ!..

 3. Κάηκε και καίγεται (ίσως όχι πλέον) ο Έβρος, επίσης με εντολή των Τούρκων, υποχρεώνοντας την ε/Κ-Β να στείλει “Ειδική Ομάδα” (“Τασκ Φορς”) στον υπόψη Νομό μας! Γιατί των Τούρκων; Διαβάστε παρακάτω το πρόδηλο “διότι”!

Προσοχή!

Είχαμε φωτιά στις Φέρρες και σχεδόν ταυτόχρονα φωτιά σε δασική περιοχή κοντά στην Αλεξανδρούπολη, δηλαδή φωτιά επί της ΚΠ της τ/επιθέσεως!

Είχαμε φωτιά στο χωριό Φυλακτό, σε μια περιοχή της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ (Νως Σουφλίου), όπου οι ΤΕΔ έχουν επ’ αυτής σχεδιάσει υπερκέραση, μαζί με μεγαλυτέρου εύρους υπερκέραση και(!) από την ΖΕ της 50 Μ/Κ ΤΑΞ! (Ήτοι “Διπλή Υπερκέραση”, στο πλαίσιο της τ/στρατιωτικής… στύσεως ή λαϊκιστί… “κάβλας”, που λέγεται επιδίωξη υλοποίησης της τ/”τανάλιας” στο κάθε αντίπαλό τους)! (Σας έχουμε περιγράψει προ ετών το τ/σχέδιο επιθέσεως, “εδώ” στον “Ε.Θ.”)!..

Είχαμε φωτιές και πιο πάνω (βορειότερα), και πάλι σε κρίσιμα (sic) στρατιωτικά σημεία, αλλά… και εγώ να μην κουράζομαι να γράφω, αλλά και εσείς να μην κουράζεστε… , αφού αντιληφθήκατε το… μήνυμά μου / μας!

 

 4. Έγινε προσπάθεια (πολύ χαμηλότερης εντάσεως βεβαίως εκείνης του 2018, αλλά έγινε όμως) να μπουν φωτιές και πάλι στο στρατηγικό “Εθνικό Κέντρο”, λέγε με Αθήνα, αλλά χωρίς επιτυχία! Είχαμε μόνον μια “καλή” φωτιά στον Ασπρόπυργο, ήτοι ακριβώς δίπλα ή στο κέντρο -αν θέλετε κάποιοι- της βιομηχανικής ζώνης, του Λεκανοπεδίου της Αττικής, όπως και στην Ν. Μάκρη, στην Καμάριζα, πλησίον του “αγαπημένου” των Τούρκων Λαυρίου, κλπ!

Είχαμε τέλος, προηγουμένως, φωτιές, περιφερειακά ενός των πλέον κυρίων τ/στόχων, που είναι η “ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ“, ενώ και πάλι έγινε προσπάθεια να “πάει” φωτιά σε κρισιμότατο ναυτικό μας στόχο, με επανάληψη φωτιάς (18-09-2020) στο Πέραμα, (όπως πριν από λίγο καιρό), “εν μέσω” Ιανού!..

 5. Η “Κυπριακή Δημοκρατία” απεφάσισε να παραχωρήσει Βάση στις Η.Π.Α., ενώ προσφάτως συνασκήθηκε μέρος των ΕΔ της, με τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ! [Μετά την μερική άρση του “εμπάργκο πωλήσεως α/όπλων” προς αυτήν και την επίσκεψη του Κου Πομπέο****** στον Κο Ανα(ν)στασιάδη]!

Πρόκειται για Α/ενέργεια που στενεύει / που περιορίζει κατά πολύ, στο Πεδίο, τις τ/δραστηριότητες και οδηγεί τους Τούρκους σε συντόμευση των όποιων τους αποφάσεων, περί… τερματισμού της ειρήνης στην περιοχή μας, με μια τους επίθεση σε Ελλάδα και Κύπρο! 

****** Προφανώς θα έχει υπάρξει… “κρυολόγημα” στις δήθεν φιλικές, κλπ, σχέσεις Τραμπ-Τούρκων, όπως εσκεμμένα και ανερυθρίαστα περνούσε συνεχώς και καθημερινώς στην χώρα μας η πληρωμένη αδρά προπαγάνδα των Α/”Δημοκρατών” (“Δ.Κ.”), μέσω των ε/ΜΜΕ, ώστε να πεισθούν οι Έλληνες για δήθεν Φιλο-Τουρκισμό του Τραμπ!

Είναι τόσο “βρώμικοι” πλέον δυστυχώς οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” (τα “τσιράκια” δηλαδή στις Η.Π.Α. των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων”), που μία των φιλικών τους ε/φ, η ε/φ “Ν. Γ. Τάϊμς” “έφτασε” να γράψει ότι “αν επανακλεγεί ο Πρόεδρος Τραμπ, τότε υπάρχει πιθανότητα να αποσύρει από το ΝΑΤΟ τις Η.Π.Α.”!!!..

 6. Υφέρπει στα διεθνή ΜΜΕ, εδώ και καιρό, μια πιθανή μεταφορά  Αμερικανών στρατιωτικών, από το Ιντζιρλίκ, σε ελληνικό νησί, γεγονός που αν αληθεύει και υλοποιηθεί, δημιουργεί πρόσθετα (και ταυτοχρόνως μείζονα) επιχειρησιακά προβλήματα – εμπόδια στους κατά της Ελλάδος σχεδιασμούς του Τ/ΓΕΕΔ!..

Η πληροφορία ότι πυρηνικές βόμβες από το Ιντζιρλίκ θα μεταφερθούν στην Ελλάδα, παραμένει ακόμη σε φάση εξέτασης – αναμονής, από τους άμεσα ενδιαφερόμενους “ιδιοκτήτες” τους, λέγε με Αμερικανούς!..

Γ. Την πληροφορία περί επικειμένης (Οκτ. 2020) τ/επιθέσεως στην Ελλάδα – Κύπρο, φέρεται ότι γνωρίζουν οι Ρώσοι και οι αιδημόνως σιωπούντες γενικώς Άγγλοι, σε όλο της το φάσμα!

Έχετε, μήπως εσείς, ακούσει τους Βρετανούς πουθενά να λένε έστω και “κάτι”, πχ για τα Ε-Τ γενικώς θέματα, τα τ/”καουμποϊλίκια”, την Α. Μεσόγειο, το Αιγαίο, την αναδυθείσα Τ-Γαλλική “κόντρα”, για την βαθεία “ερωτική” σχέση Τ-Γερμανίας, κλπ, κλπ, κλπ;

Δ. 

Άρα, σεβαστέ Κε Π-Θ γέ!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ Τ/ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ*******, ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ “DNA” ΤΟΥΣ!

******* Απόδειξη του τυχοδιωκτισμού τους, για παράδειγμα πάντα, είναι το γεγονός ότι δίνουν στους Αιγυπτίους τριπλάσια… νερά, σε σχέση πάντα με την διευθέτηση των 2 ΑΟΖ τους, απ’ ό,τι οι Κύπριοι, ώστε να διασπάσουν, όπως έτσι πιθανώς πιστεύουν, την συμμαχία των χωρών του EAST-MED!..

Ρωτάμε λοιπόν τους… “Σιδερένιους… Αόρατους Κυρίους” αυτού του Πλανήτη και την Κα… Μέρκελ, μία των αγαπημένων τους δοτών “Διαχειριστών Εξουσίας”! Έτσι ενεργεί ένας που πιστεύει ότι έχει δίκιο στην έκφραση και υλοποίηση της πολιτικής του, έτσι ενεργεί ένας που πιστεύει ότι έχει δίκιο στα όσα πρεσβεύει, έτσι ενεργεί ένας σοβαρός πολιτικός “παίκτης” ή μήπως έτσι ενεργεί ένας χαρτοπαίκτης, ένας γενικώς τζογαδόρος, ένας τυχοδιώκτης, ένας… παζαρτζής, ένας νταής, ένας παλληκαράς, μέχρι φυσικά να βρεθεί ένας δυνατότερος ή ένας πιο έξυπνος… αντίδικος, … αντίζηλος ή αντίπαλός τους;

Έως πότε ρε… φίλοι και… αφεντικά μας “Διεθνείς Εβραίοι” θα ποντράρετε ή θα επιλέγετε την Τουρκία, λόγω της Γεωγραφίας της;

Πότε επιτέλους θα αποφασίσετε να συζητήσετε σοβαρά το… περίφημο “Ανατολικό Ζήτημα”; STOP

-/-

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΕ! ΑΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ… ΓΑΪΔΑΡΟ ΣΟΥ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

Να λύνεις, για να αστειευτώ, και κανένα… σταυρόλεξο, όπου εκεί σίγουρα θα συναντήσεις τον… πονηρό, όπως έμεινε στην Οθωμανική, και όχι μόνον, Ιστορία, Βεζύρη (Π-Θ δηλαδή, “μέσες-άκρες”) ΑΑΛΗ! Κατάλαβες!..

Και για να ικανοποιήσω και τους αναγνώστες μας, αλλά στο πάρα πολύ “περίπου”, όπως και για να υλοποιήσω την υπόσχεσή μου προς αυτούς, για αναφορά μου στην πολιτική σου στα εθνικά μας θέματα και δη στα Ε-Τ, γράφω σήμερα, χωρίς πλατιασμούς, περικοκλάδες, κλπ, (νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνω μόνον, αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή), πως το “εθνικό καράβι” (άντε, για να μην στεναχωρήσω τους Σορίτες της Κ-Β σου και της ΝΔ, να γράψω, το υπό ελληνική ακόμα σημαία πολυ-πολιτισμικό μας καράβι), το πας, στα Ε-Τ, από πολύ καλά, έως άριστα!

Θα αποκαλύψω ένα μόνον, αλλά αρκετό, όπως λέει ο λαός μας, αρνητικό αποτέλεσμα, της υπόψη αποτελεσματικής, μέχρι τώρα, πολιτικής σου, στην Τ/Κ-Β, για την Τουρκία!..

Η ορθά λοιπόν σχεδιασμένη πολιτική σου στα Ε-Τ, αλλά και ευρύτερα στα εθνικά μας θέματα, πολιτική που την χαρακτηρίζω άκρως “ενεργητική” (θα αποφύγω το επίθετο “επιθετική”, διότι συμφωνώ με την απολύτως έλλογη πολιτική μετριοπάθεια που πρεσβεύεις), και μάλιστα μετά από πολλά χρόνια που είχε να κάνει κάτι τέτοιο η Πατρίδα μας, από την τελευταία, προ Σημίτη, ε/Κ-Β της περιόδου 1993-1996, προκάλεσε στους υπερφίαλους και αλαζόνες Τούρκους πολιτικούς και(!) στρατιωτικούς απόλυτη σύγχυση και απορία – ερωτηματικά, του πώς να συνεχίσουν περαιτέρω την αδιέξοδη (προς τα εκεί οδηγείται) διπλωματία – πολιτική τους, γεγονός που τους έχει προκαλέσει (κυρίως στους Τ/πολιτικούς) έντονο εκνευρισμό και έντονο πολιτικό λαβύρινθο, μετά νυσταγμού, τουλάχιστον 3ου βαθμού! (Νοιώθουν πια σαν να τρέχουν σε συνεχόμενα “εσάκια“)!..

Το πολιτικό τουρκικό μυαλό πλέον Κε Π-Θ γέ, δεν λειτουργεί φυσιολογικά, ήτοι 1, 2, 3, 4, 5, κλπ, αλλά παρουσιάζει έλλειψη συνέχειας και συγχρονισμού, ήτοι λειτουργεί 1, 2, 5, 8, 3. 9, κλπ, κλπ, κλπ, καταλαβαίνεις!

Προς τούτο και η απόφασή τους για Ε-Τ πόλεμο!.. Η επιτυχία σου δηλαδή απέναντί τους είναι οδηγός τους για έναρξη πολεμικής ανάμεσά μας αντιπαράθεσης!..

Σου θυμίζω βεβαίως ότι δεν είχες και είχαμε άλλη επιλογή, αφού δεν θα μπορούσες με τίποτε να γίνεις ένας στείρος Πασιφιστής, όντας Έλληνας και όχι Διεθνιστής, ο οποίος έχοντας μάλιστα τον αενάως αιτούντα από την Ελλάδα Τούρκο απέναντί του, αν ακολουθούσες μια τέτοια πολιτική συμπεριφορά και στάση, θα μας ζητούσαν στο τέλος οι Τούρκοι, μέχρι και την… Ακρόπολη, και όχι μόνον την Δ. Θράκη, την Κρήτη και τα παρά την Μ. Ασία νησιά μας, που τώρα ζητούν! (Εδώ έφτασε ο Ράμα, θα το θυμάσαι, να πει ότι οι Αλβανοί έσωσαν την… Ακρόπολη, κλπ, κλπ, κλπ, άρα βάλε να δεις οι Τούρκοι τί θα μπορούσαν να πουν)!..

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ: Η προέλευση των Αλβανών και η θέση τους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία- τουρκική πηγή

Εσύ, και ορθώς, διεκδικείς σιωπηρώς και χωρίς κραυγές το όλον, ώστε να πάρεις το μείζον, (Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

H σπάνια φωτογραφία με τον Ελευθέριο Βενιζέλο που είχε αναρτήσει ο Μητσοτάκης στο facebook πριν 4 χρόνια (ΦΩΤΟ) - TheCaller.Gr

/ μπράβο σου για την αναφορά σου σ’ αυτόν, αρκεί όμως να τον έχεις μελετήσει σωστά, αφού και ο…

“Νεο-Βούδας”

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Αγνώριστος – Έχασε κιλά και άφησε μούσι! (ΦΩΤΟ) - syros-sports.gr

τον είχε κάνει “Διδακτορικό”, στις Η.Π.Α., αλλά “μας έστειλε στα βράχια” και ακολούθως παρέδωσε, λίαν πονηρά, την χώρα στον “ΓΑΠ”), παρουσιαζόμενος ακόμη… Κος και μη απαιτώντας τίποτα από τον αντίπαλο, (όπως οι Τούρκοι θέλησαν να είναι για εμάς), “βαδίζοντας” πάνω στην πάγια ε/θέση, “δεν διεκδικούμε, δεν παραχωρούμε”! Άποψή μας πλέον είναι πως αυτό θα πρέπει να αλλάξει και μάλιστα άμεσα!.. 

Σου θυμίζω ακόμα ότι η Τουρκία διέπεται (και προϊόντος του χρόνου, θα διέπεται όλο και περισσότερο), από την ψυχολογία του “θνήσκοντος θηρίου”! Την έχουμε αναλύσει και εξηγήσει και αυτήν και με εδραία επιχειρήματα και ο χρόνος δικαιώνει αυτήν μας την θέση, παρακολουθώντας τις τ/πολιτικές δράσεις και αντιδράσεις!..

Είναι βέβαιον Κε Π-Θ γέ πως, αν οι Τούρκοι επιλέξουν τον Πόλεμο, (κάτι που έχουμε εξηγήσει εδώ, γιατί θα πρέπει να το προλάβει η διχασμένη στην παρούσα φάση Δύση, διχασμένη αφού οι Η.Π.Α. διοικούνται από Πατριώτη / Μη Παγκοσμιοποιητή Πρόεδρο και η ΕΕ κυβερνάται από την “Παγκοσμιοποίηση”, που έχει θέσει Π-Θ της ΕΕ την Κα Μέρκελ), τότε αυτοί που θα πάθουν όχι ζημία, όπως είπε για εμάς ο ΡΤΕ, αλλά ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ θα είναι οι Τούρκοι, θα είστε εσείς… Κε ΡΤΕ και όχι η Ελλάδα!..

Έχε επομένως υπόψη σου Κυριάκε την πληροφορία αυτή, την οποίαν λίαν πιθανώς και να γνωρίζεις ήδη από τους όποιους διπλωματικούς σου / μας διαύλους, αλλά μαζί μ’ αυτήν λάβε υπόψη σου και την εκτίμησή μας, η οποία λέγει πως οι Τούρκοι δεν θα επιτρέψουν (και αναφέρομαι στο Πεδίο) την ενίσχυσή μας με τα “Ραφάλ” και τα Ι/Α-Τ, κλπ, κλπ, κλπ, “κτυπώντας” μας προ της όποιας σχετικής παραλαβής μας! (Για να κατευνάσουν την τρωθείσα ψυχολογία του Τούρκου, αναφέρουν και πάλι ότι “έρχεται” το τ/παραγωγής πολεμικό α-φ 5ης Γενιάς TF-X!.. / Κυριάκε, αν (!) όλα πάνε καλά “μπροστά”, μην ξεχάσεις τα F-35! Άκουσέ με / μας)!

Τέλος, σου αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, διότι παράλληλα με την “ενεργητική” Διπλωματία (είναι πράγματι “ήρεμη δύναμη” ο Κος Δένδιας / ο Μιλτιάδης θα πρέπει νομίζω, και με το συμπάθιο κιόλας, “να ανοίξει κανένα βιβλίο” παραπάνω, κλπ, … ), “άκουσες” τις ΕΕΔ, των οποίων (γενικώς των ΕΔ), όπως άριστα γνωρίζεις, η ισχύς, ενισχύει πολλαπλασιαστικά την δύναμη της όποιας -κάθε φορά- επιλεγείσας ασκούμενης εξωτερικής πολιτικής,μιας χώρας!

Οι λοιποί -μη Έλληνες- ηγέτες ας λάβουν και το σημερινό μας άρθρο σοβαρά υπόψη τους και ας λάβουν τα μέτρα τους, πριν να είναι αργά, πριν η βλάβη για την παγκόσμιο ειρήνη καταστεί… ανήκεστος, λόγω της Τουρκίας!.. (Μελετείστε το “σάϊτ” μας και θα βρείτε τα πάντα, Κοι και Κες… λοιποί ηγέτες, αλλά και εσύ Κυριάκε, που εξηγούν πχ το γιατί μια Ε-Τ σύγκρουση, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε έναν νέο (Γ’) Παγκόσμιο Πόλεμο)!..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ “ΠΕΣΟΥΜΕ” ΑΠΛΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (+ , -) “ΕΞΩ“!.. ΠΟΙΟΣ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;  

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ

1.

Μια πολύ καλή προσέγγιση της ουσίας των “σημερινών” Ε-Τ,  είναι η παρακάτω και έγινε από τον τέως Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ, πάντα σοβαρό και… ταπεινό – μετρημένο στον λόγο του, αλλά πάντα επί ή πέριξ -έστω- του κάθε φορά στόχου του! Διαβάστε την! Εμείς, συμφωνούμε στο 100% σχεδόν, της τοποθετήσεως του Στρατηγού!..

Τι λέει ο Κωσταράκος για τους πρόσφυγες και τον ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ) - Usay.gr

«Το Σαββατοκύριακο που πέρασε σημαδεύτηκε με δύο πολύ σημαντικά γεγονότα: Οι κυβερνητικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ ανέδειξαν την ανάγκη ενίσχυσης της εθνικής άμυνας σαν ένα από τα δύο κυρίαρχα θέματα της χώρας, και οι Τούρκοι απέσυραν το ερευνητικό σκάφος Oruç Reis από την περιοχή νοτίως του Καστελλόριζου στην Αττάλεια.

Ήταν από μέρους της Τουρκίας μια ξεκάθαρη κίνηση τακτικισμού για να αποφύγει τις ενδεχόμενες κυρώσεις της ΕΕ, καταφεύγοντας στη συνηθισμένη ανατολίτικη πονηριά του «εμπόρου στο παζάρι της Καισάρειας» που συχνά χαρακτηρίζει την τουρκική εξωτερική πολιτική (κατά τον πρώην ΥΠΕΞ Νταβούτογλου). Ο τρόπος ενέργειας που έχει επιλέξει η Ελλάδα είναι ξεκάθαρος: έντονη, δυναμική και αποτελεσματική διπλωματική δραστηριότητα συνδυασμένη με υψηλή αποτρεπτική ισχύ.

Δυστυχώς όμως, δεν βρισκόμαστε στο τέλος της περιπέτειας αλλά στα πρώτα βήματα της. Είναι ξεκάθαρο για όσους μελετούν την Τουρκία ότι ο νέο οθωμανικός μαξιμαλισμός του Ερντογάν έχει γίνει αποδεκτός και έχει αφομοιωθεί από την πλειονότητα του τουρκικού λαού. Είναι πλέον οι περισσότεροι στην Τουρκία πεπεισμένοι ότι οι Έλληνες «άρπαξαν» τα νησιά του Αιγαίου, κλέβουν τον δικό τους θαλάσσιο πλούτο και στρέφουν την Ευρώπη και τη Δύση εναντίον τους.

Αν ο Ερντογάν “χαθεί” αύριο για οποιονδήποτε λόγο δεν θα αλλάξει τίποτα στις τουρκικές απαιτήσεις. Η τουρκική αντιπολίτευση υπερακοντίζει και η τουρκική κοινή γνώμη αφομοιώνει και οικειοποιείται όλο και περισσότερο το νέο οθωμανικό όραμα των ισλαμιστών, χωρίς υποχρεωτικά το ισλαμικό του υπόβαθρο.

Συνεπώς, η αντιπαράθεση με την Τουρκία δεν θα σταματήσει για τα επόμενα χρόνια και οι σχέσεις μας δεν θα ομαλοποιηθούν ουσιαστικά ποτέ, ακόμα και αν περάσουν σε ένα πιο πολιτισμένο και ήπιο επίπεδο, γιατί ο τουρκικός λαός θεωρεί πλέον ότι τον αδικούμε και τον «κλέβουμε».

Το τζίνι των τουρκικών διεκδικήσεων βγήκε πλέον από το μπουκάλι και δεν πρόκειται να γυρίσει εύκολα πίσω. Και όπως δυστυχώς συμβαίνει με όλους τους μεγαλοϊδεατισμούς, δεν σταματούν και δεν εξαφανίζονται με διπλωματία ή ωριμότητα ή εξέλιξη, αλλά μόνο σαν αποτέλεσμα μιας καταστροφής.

Η Ελλάδα να ισχυροποιήσει την αποτρεπτική της ικανότητα

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση πρέπει να ισχυροποιήσει την αποτρεπτική της ικανότητα γρήγορα και αποτελεσματικά σε μεγάλο χρονικό βάθος, με βάρος στις αεροναυτικές της δυνατότητες και στα πιο ευέλικτα τμήματα του Στρατού, που στην Ελλάδα αποκαλούμε «Ειδικές Δυνάμεις» όπως τα αερομεταφερόμενα τμήματα πεζικού, τους πεζοναύτες και τους αλεξιπτωτιστές. Πρέπει επίσης να ενισχυθεί η αμυντική ικανότητα των νησιών και οι αμφίβιοι καταδρομείς.

Η Ελλάδα είναι μια κυρίως ναυτική δύναμη που χρειάζεται ένα πανίσχυρο στόλο με δυνατότητα «ανοικτής θαλάσσης» σωστά κατανεμημένο που θα κυριαρχεί στο Αιγαίο και στο Ιόνιο πέλαγος αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο και το Λιβυκό πέλαγος.

Ο στόλος αυτός πρέπει να υποστηρίζεται και να προστατεύεται από μια πανίσχυρη πολεμική αεροπορία και να προβάλλει ισχύ ή να ενισχύει τα νησιά με τις κατάλληλες ευκίνητες και ευέλικτες στρατιωτικές δυνάμεις που εκτέθηκαν παραπάνω. Όλες οι θεσμοθετημένες προβλέψεις της οργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να αναθεωρηθούν άμεσα προς τα πάνω.

Χρειαζόμαστε περισσότερα πολεμικά πλοία και περισσότερα μαχητικά αεροσκάφη. Το επιχειρησιακό έργο όπως και η περιοχή ενδιαφέροντος της Ελλάδος έχει ουσιαστικά διπλασιαστεί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό και ένας αριθμός 20 φρεγατών και 12 υποβρυχίων συνδυαζόμενος με 200 μαχητικά αεροσκάφη θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ξεκάθαρο εξοπλιστικό στόχο για την επόμενη δεκαετία.

Δυστυχώς η ασφάλεια και η άμυνα δεν υπάρχουν σε οικονομική συσκευασία. Ένα Ταμείο Εθνικής Άμυνας με εθελοντικές οικονομικές εισφορές από τους πολίτες ενδεχομένως θα βοηθούσε σημαντικά τον κρατικό προϋπολογισμό.

Κάθε συζήτηση επίσης για «απόσυρση» ή «αντικατάσταση» οπλικών συστημάτων, φρεγατών, υποβρυχίων ή αεροσκαφών πρέπει να αποκλεισθεί. Τα χρειαζόμαστε όλα. Και νέα και λιγότερο νέα. Υπάρχουν αποστολές για όλα τα επίπεδα τεχνολογίας. Όταν αντιμετωπίζεις μια δύναμη από τρεις μέχρι οκτώ φορές μεγαλύτερη κατά τομέα, δεν έχεις περιθώρια για επιλογές. Είναι γνωστές η μαχητική αξία και η ικανότητα των Ελλήνων στρατιωτικών αλλά αυτό πρέπει να μη μας παρασύρει σε ριψοκίνδυνες εκτιμήσεις. Στην πραγματικότητα «η ποσότητα εμπεριέχει ποιότητα αφεαυτής» και όποιος το αγνοεί αυτό απλά εθελοτυφλεί και θα το πληρώσει.

Μεγάλη διάρκεια αποτρεπτικών απαιτήσεων

Επιπλέον η εκτιμώμενη μεγάλη διάρκεια των αποτρεπτικών απαιτήσεων απαιτεί την άμεση «ανάσταση» ή επανενεργοποίηση και επέκταση της αμυντικής μας βιομηχανίας. Αυτό είναι αναγκαίο όχι μόνο για την ασφάλεια εφοδιασμού αλλά και για να εξασφαλίσει η χώρα σοβαρά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη καθώς και θέσεις εργασίας από αυτή την αναβάθμιση της αποτροπής.

Όλα τα «εθνικά σχέδια» πλοίων, τεθωρακισμένων, τυφεκίων, υλικών προστασίας, ηλεκτρονικών ή συστημάτων παρατήρησης πρέπει να μελετηθούν και να υλοποιηθούν κατά προτεραιότητα προς όφελος της άμυνας αλλά και της εθνικής οικονομίας. Η κάλυψη από την εγχώρια βιομηχανία των εθνικών αμυντικών αναγκών στο 30% τουλάχιστον, μέσα στην επόμενη δεκαετία, είναι πιθανόν ένας φιλόδοξος αλλά επιτεύξιμος στόχος.

Όσο για το ανθρώπινο δυναμικό, θα πρέπει άμεσα να αλλάξουμε νοοτροπία. Υπάρχουν λύσεις για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού πέρα από τις ασφαλώς απαραίτητες προσλήψεις επαγγελματιών. Όταν όλοι οι ικανοί (Ι1 και Ι2) νέοι μας τοποθετηθούν σε μάχιμες φρουρές στους παραμεθόριους σχηματισμούς χωρίς εξαιρέσεις, όπως κάναμε για περιορισμένα χρονικά διαστήματα στο παρελθόν, τότε σίγουρα θα αυξήσουμε την επάνδρωση και τη μαχητική ικανότητα των μονάδων μας στο επιθυμητό επίπεδο.

Όπως λένε οι Αμερικανοί στρατιωτικοί «την αποστολή των πεντακοσίων στρατιωτών απαιτούνται πεντακόσιοι στρατιώτες για να την εκτελέσουν». Ο στόχος της επάνδρωσης στο 80-100% από του καιρού της ειρήνης είναι επιτεύξιμος.

Με όλα αυτά δεν θα γίνουμε Ισραήλ. Στην πραγματικότητα δεν θα γίνουμε ποτέ Ισραήλ εκτός και αν αποφασίσουμε να τετραπλασιάσουμε την στρατιωτική θητεία, να στρατεύσουμε τις κόρες μας για δύο χρόνια και να εξαπλασιάσουμε τις αμυντικές μας δαπάνες.

Απαιτείται όμως να γίνουμε το συντομότερο δυνατό μια ισχυρή και αξιόπιστη αποτρεπτική δύναμη με ανθεκτικότητα και διάρκεια σε βάθος χρόνου που θα κυριαρχεί στη γωνιά αυτή της Μεσογείου και θα εξασφαλίζει την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία από οποιοδήποτε κακόβουλο γείτονα που θα αισθάνεται να ασφυκτιά στα σύνορα του και θα νιώθει τόσο ισχυρός ώστε να προσπαθεί να κυριαρχήσει στη περιοχή του καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και έννομης τάξης».

2.

Διαβάστε, οι πιο… μυημένοι, μια ακόμα ένδειξη – απόδειξη, του ότι οι Τούρκοι θα πάνε σε πόλεμο, αν οι Έλληνες δεν τους δώσουμε προς… χρήσιν (sic), τα ασθενή πλέον και άσαρκα… οπίσθιά μας, και πως δεν θα αφήσουν να αρχίσει να υλοποιείται η Ε-Γ συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας, στο Κεφ. των εξοπλιστικών!.. (+ Φυσικά και οι άλλοι λόγοι, που αναφέρθηκαν στο κύριο άρθρο μας, παραπάνω συναινούν στην άποψη ότι οι Τούρκοι πλέον πιέζονται χρονικά, αφού το 2023 πλησιάζει επικίνδυνα, ενώ συνακολούθως και λογικά πιέζονται και ψυχολογικά, χάνοντας την δυνατότητα της “καθαρής σκέψεως”)!.. 

Yunanistan 10 yıl sonra Türk ordusunun karşısına çıkamaz hale gelecek

Doğu Akdeniz’deki gerilimin ardından Yunanistan, dev bir silahlanma programı açıkladı. Savunma harcamalarına 10 milyar euro gibi bir bütçe ayıran Atina hükümeti, askerlik süresini de 9 aydan 12 aya çıkarmayı planlıyor. Yunan askeri makamları, Fransa’dan Rafael jetleri satın alarak ve deniz kuvvetlerindeki fırkateynleri yenileyerek Doğu Akdeniz’deki güç dengesinin yeniden sağlanacağı görüşünde. Peki gerçekten öyle mi? Türkiye’nin hem hava hem de deniz kuvvetleri içim devasa savunma sanayi projelerinin olduğunu hatırlatan Emekli Tuğgeneral Fahri Erenel, “Yunanistan 10 yıl sonra Türk ordusunun karşısına çıkamaz hale gelecek. Bugün Fransa’nın ittirmesi ile Yunanistan tabiri caizse buna cüret ediyor. Bundan en fazla komşu Yunanistan’dan zarar çıkacak” diye konuştu.

Hasan Hız  18 Eylül 2020, 08:21  Son Güncelleme: 18 Eylül 2020, 08:23  Yeni Şafak

Türkiye ve Yunanistan’ın askeri güçlerini Doğu Akdeniz’e konuşlandırmasından sonra NATO üyesi iki ülke savaşın eşiğine geldi.

Fransa gibi ülkelerin siyasi desteği ile hareket eden Yunanistan hükümeti, bu gerilim sonrası savunma harcamalarına 10 milyar euroluk bir bütçe ayırdı.

Atina bir taraftan Fransa’dan Rafael savaş uçağı almayı planlıyor diğer taraftan da deniz kuvvetlerinde eskiyen fırkateynlerini yenilemek istiyor.

  • Yunan askeri makamları, bu girişimlerle birlikte ‘Doğu Akdeniz’de güç dengesinin eşitleneceği‘ görüşünü savunuyor.

10 YIL SONRA DENGELER DEĞİŞECEK

Yeni Şafak’a değerlendirmelerde bulunan Emekli Tümamiral Fahri Erenel, Yunanistan’ın 10 yıl sonra Türk ordusunun karşısına çıkamayacağını söyledi.

Emekli Tuğgeneral Fahri Erenel.

İhanetin temeli 2010'da atıldı - tg mobile

Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’deki temel stratejisinin karasularını 12 mile çıkarmak olmadığını söyleyen Erenel, şu ifadeleri kullandı:

  • “Türkiye, TCG Anadolu gemisini bu yıl sonunda denize indirmek üzere. 6 tane hava savunma fırkateyni plan aşamasında. Birçok fırkateyn, korvet, mini denizaltı ve S/İHA’lar üretim aşamasında ve teslimatları yapılıyor. Yunanistan, bütün bunların yanında 10 yıl sonra demografisi daha da yaşlanacak ve güç kaybına uğrayacak. Yunanistan, 10 yıl sonra Türk ordusunun karşısına çıkamaz hale gelecek.”

“BU KRİZDEN EN ZARARLI YUNANİSTAN ÇIKAR”

Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de askeri gerilimi tırmandırmasında Fransa’nın rol oynadığına dikkat çeken Erenel, “Bundan en fazla komşu Yunanistan’dan zarar çıkar. Avrupa Birliği konusunda bugün mülteciler konusunda bir set oluşturduğu için direniyor, aksi taktirde bu özelliği olmadığı sürece Yunanistan asla bu hususlardan baş edemez ve NATO’nun doğu cephesini oluşturamaz. Türkiye’ye karşı yaptırımların hiçbir anlam ifade etmeyeceğini ve Avrupa Birliği’nin tıpkı ABD’nin yaptığı gibi bunu bireysel düzeyde tutacağını düşünüyorum”

Doğu Akdeniz’in tehlikeli adası Meis: Türkiye ve Yunanistan’ın tezleri ne?

Doğu Akdeniz’de Türkiye ve Yunanistan’ın enerji rekabeti, NAVTEX savaşı ve kıta sahanlığı geriliminin merkezinde Meis Adası var. Yunanistan ve Türkiye’yi çatışmanın eşiğine getiren bu adanın statüsüne ilişkin hangi ülke, neyi savunuyor? Çatışma Hattı’nın perde arkasına gelin birlikte bakalım…

 

3. 

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΜΑΣ, ΩΣ “ΣΑΪΤ”, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!.. 

Απάντηση ΝΔ στον Αντώνη Λιάκο με δυο αράδες… γεμάτες φαρμάκι

Μυρσίνη Ζορμπά - Αντώνης Λιάκος: Μαζί έφτασαν χεράκι - χεράκι στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης (φωτό - βίντεο) | Pronews

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΙΑ… ΣΦΡΑΓΙΔΑ!..

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου για την Μόρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε εξηγήσεις σχετικά με το τι ακριβώς εννοούσε, ωστόσο η ΝΔ αντιδρά και απαντά.

“Από την απολογητική απάντηση του κ. Λιάκου, κρατάμε δύο πράγματα: Την ανάγκη του να προβεί σε αυτήν και την εκκωφαντική σιωπή του κ. Τσίπρα που τον καλύπτει πλήρως υιοθετώντας όσα έγραψε. ΥΓ: Για την κόλαση στη Μόρια ας απευθυνθεί στους συντρόφους του που τη δημιούργησαν” είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο της ΝΔ.

Οι εξηγήσεις Λιάκου και οι αντιδράσεις

Νωρίτερα, να εξηγήσει την αρχική ανάρτησή του για τη Μόρια επιχείρησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος, μετά και την έντονη αντίδραση τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Λιάκος απηύθυνε “σύσταση” σε όποιον τον επέκρινε “να καταλαβαίνει το νόημα όσων διαβάζει”. Προσέθεσε δε: “Δεν έγραψα «κάψτε την Μόρια», ή «κάνατε καλά που την κάψατε», ούτε την επικροτούσα”.

Ο κ. Λιάκος υποστήριξε πως η φράση του “Αν ήμουν 16-17 χρονών, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα” ήθελε να δείξει την “απελπισία των ανθρώπων…που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση”.

Ολόκληρη η δήλωση που έκανε ο κ. Λιάκος:

“Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΝΔ, για την ανάρτηση μου στο facebook: Να καταλαβαίνουμε το νόημα όσων διαβάζουμε. Η τραγική κατάληξη του στρατοπέδου στη Μόρια δεν μπορεί να συρρικνωθεί αποκλειστικά σε ζήτημα ασφάλειας. Δεν έγραψα «κάψτε την Μόρια», ή «κάνατε καλά που την κάψατε», ούτε την επικροτούσα. Θέλει να δείξει την απελπισία των ανθρώπων, και κυρίως των νέων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση. Το έγκλημα στη Μόρια είχε συντελεστεί πριν την καταστροφή της. Στην υποκρισία και στην ένοχη σιωπή σας αναζητείστε τις πολιτικές σας ευθύνες”.

click4more Οργισμένη απάντηση Χρυσοχοΐδη σε Λιάκο: «Ποιος άφρων ισχυρίζεται ότι θα έκαιγε κι αυτός την Μόρια;»

Η αρχική ανάρτηση του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η ακόλουθη:

Υπενθυμίζεται πως η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που με ανακοίνωσή της -στην οποία απάντησε με τη δήλωσή του ο κ. Λιάκος- αναφέρει μεταξύ άλλων πως “Αν ο κ. Τσίπρας δεν αντιδράσει, σημαίνει ότι υιοθετεί αυτές τις  απόψεις”

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Μπορεί να έγιναν συνολικά 40 ανακοινώσεις, δηλώσεις και ερωτήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά στη Μόρια, αλλά δεν βρήκαν μια λέξη να ψελλίσουν για τη σύλληψη των μεταναστών που την έβαλαν. Αυτή την αφωνία ήρθε να καλύψει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος. Η απαράδεκτη αυτή δήλωση είναι χαρακτηριστική της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, που εξηγεί την εγκληματική διαχείριση και τη δημιουργία στη Μόρια του χειρότερου καταυλισμού προσφύγων στον κόσμο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC το 2018.

Αν ο κ. Τσίπρας δεν αντιδράσει, σημαίνει ότι υιοθετεί αυτές τις  απόψεις, που είναι χαρακτηριστικές του πως αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ την οργανωμένη πολιτεία, τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη. Όσο ο κ. Λιάκος δεν διαγράφεται, οι χυδαίες, εγκληματικές και αντιδημοκρατικές απόψεις του εκφράζουν τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ανοχή σε τέτοιες αντιλήψεις αποτελεί ντροπή για ένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου. Και φυσικά καθιστά το άνοιγμα στο προοδευτικό κέντρο, το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο δρόμος της επιστροφής στο 3% είναι ορθάνοιχτος”.

4.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ (1978 – 1986) ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ή “ΤΣΙΜΕΝΤΟ”, Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ “ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ” ΤΩΝ 13 ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΝΤΑΝ, Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΑΥΤΟΣ… “ΣΑΟΛΙΝ”!..

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ (MASTER BILL)

ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ” ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΑ ΤΟΥ!.. ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ… ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ!.. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!..

ΧΘΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΗΣΥΧΩΣ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!..

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μάλλιος, θρυλικός προπονητής του kick boxing

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μάλλιος, θρυλικός προπονητής του kick boxing – Newsbeast

Onlyfighters: Δείτε ''El Brouzini vs Παύλος Μήσιας''. EKTOΣ ΕΑΥΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ στο ''ΤΗΕ ΒΑΤΤLE 2''!

Το θλιβερό νέο ανακοίνωσε ο γιος του!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

21:03

17/09/2020

Ο Γιώργος Μάλλιος, ο οποίος ανέδειξε πολλούς αθλητές πολεμικών τεχνών, έφυγε από τη ζωή λόγω προβλήματος στους πνεύμονες.

Ο εκλιπών ήταν προπονητής-θρύλος του kick boxing στην Ελλάδα και τις τελευταίες μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στους πνεύμονες.

Τελικά δεν τα κατάφερε, με τον γιο του, Γρηγόρη, να ανακοινώνει την Πέμπτη (17/9) τον θάνατό του, γράφοντας τα εξής:

«Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ολων μας, εφυγε…

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ των δασκαλων!

Δυστυχώς μια μαχη που εδωσε της τελευταιες μερες με ενα σοβαρο προβλημα στους πνευμονες,ενα μικροβιο στο αναπνευστικο,ενω καναμε καποιες αλλες ιατρικες εξετασεις, εκανε την καρδια του να σταματησει.

Ποτε δεν του αρεσε το νοσοκομείο…και βρηκε τροπο να το σκασει τωρα που ηταν για πρωτη φορα στη ζωη του μεσα σε αυτο!

Εφυγες οπως ηθελες…χωρις να ταλαιπωρηθεις καθολου!

Και τωρα θα διδαξεις το αγαπημενο σου αθλημα και εκει επανω.

Δυστυχως ακομα δεν μπορω να το πιστεψω…ενα κομματι μου ξεριζώθηκε απο την ψυχη μου…

Μου εμαθες τα παντα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ειχαμε απειρες ομορφες στιγμες στην κοινη μας ζωη.

Ειχαμε χαρες αλλα και στεναχωριες οπως σε ολες τις οικογενειες, μα πανω απο ολα ΑΓΑΠΗ, ολα τα συστατικα της ζωης…και τωρα νιωθω ξαφνικα τοσο μονος…

Ελεγες τον τελευταιο καιρο,τι θα εκανες αν δεν ειχες εμενα…οχι μπαμπα μου…τι θα εκανα εγω αν δεν ειχα εσενα!

Ολα αυτα που ειπαμε να τα θυμασαι και εκει επανω

Εζησε την ζωη του στο 100%

Εφυγε γεματος

Αλλαξε πολλων ανθρωπων τις ζωες προς το καλυτερο!!!!

Εσωσε ανθρωπους απο την καταστροφη!!!

Ηταν παντα ΓΝΗΣΙΟΣ!

ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ!!!

Ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του

Θα ζεις για παντα μεσα μου

Το κενο που μου αφηνεις δεν μπορει να καλυφθει

Σ’ ΑΓΑΠΩ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ».

– “ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” ευχόμαστε και εμείς στην ψυχή του και καλούμε όσους θέλουν και μπορούν, να πάνε να βάλλουν ένα λουλούδι έξω από την (ιστορική) Σχολή του στους Αμπελοκήπους, σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στον μεγάλο αυτόν Έλληνα Αθλητή και Δάσκαλο!..

5.

Video: Deport Soros as a Nazi Collaborator

Η αγκαλιά του Ζόραν Ζάεφ στον Τζορτζ Σόρος (ΦΩΤΟ) | ΣΚΑΪ

It’s high time for the Shadow Party’s Godfather to face justice.

Fri Sep 18, 2020

Frontpagemag.com

[Order ‘David Horowitz’s The Shadow Party: How George Soros, Hillary Clinton, and Sixties Radicals Seized Control of the Democratic Party’CLICK HERE.]

Subscribe to the Glazov Gang‘s YouTube Channel and follow us on Instagram: @JamieGlazov, Parler: @JamieGlazov and Twitter: @JamieGlazov.

With Fox News’ show Outnumbered recently stifling Newt Gingrich’s effort to tell the truth about George Soros funding the riots in America’s streets, Frontpagemag editors have deemed it vital to run the special Glazov Gang episode in which Shillman Fellow Daniel Greenfield discusses Deport Soros as a Nazi Collaboratorrevealing why It’s time for the Shadow Party’s Godfather to face justice.

Don’t miss it!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΤΟΥ Frontpagemag ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΑΞΙΖΕΙ!..

 

6.

ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΙΜΩΣ “ΝΤΟΠΕ” “ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΖΟ”, ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΛΠ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΟ, ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ!

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ!..

ΜΑΚΑΡΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠ – ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, (ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΛΗΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥ ΚΑΤΑΡ), ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ι/ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ… ΘΥΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ! 

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΗ, ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΑ, ΤΗΝ ΧΕΡΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΟΜΠΑΜΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΝ… ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ, ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΓΧΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΤΑΧΑ, ΑΦΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΧ “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”, ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΠΟΝΟ, ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΝ ΣΤΡ-ΚΟ “ΚΙΝΗΜΑ”, ΤΟ 2016, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΕ Ο Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Κο Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ!

The UAE and the Democratic-Muslim Extremist Partnership

Can you visualize Biden strengthening America’s allies in the Middle East?

Thu Sep 17, 2020 

Caroline Glick

The U.S.-brokered peace deal between Israel and the United Arab Emirates, which is scheduled to be finalized this week at the White House, strikes a major blow to the twin forces of Islamic imperialism and terror in the Middle East: the Sunni Muslim Brotherhood and the Shi’ite regime in Iran.

The tripartite alliance between the United States, Israel and the UAE, openly supported by Saudi Arabia, Oman, Bahrain, Sudan and Morocco, gives an institutional structure to a pro-American regional bloc of moderate, anti-jihadist governments all with proven track records of action against the Muslim Brotherhood, Iran and their surrogates.

Based as it is on shared interests, the Israel-UAE alliance is likely to persevere in the years to come. But America’s continued participation in the alliance is significantly tied to the outcome of the presidential elections.

In 2014, the UAE published a list of 82 designated terrorist groups. Nestled between al-Qaeda and Islamic State (ISIS) was the Council on American Islamic Relations, or CAIR, a group with deep ties to the Democratic Party.

The UAE designation was not a slander. As former U.S. prosecutor Andrew McCarthy chronicled in his 2010 book, “The Grand Jihad: How Islam and the Left Sabotage America,” CAIR was founded in 1994 as a front organization for the Muslim Brotherhood and its Palestinian branch, Hamas. In conjunction with other Hamas/Muslim Brotherhood front groups and fundraising arms, CAIR’s job was to promote political Islam. Its operations, based in Washington, were to focus on political influence. To achieve this end, it presented itself as a civil rights organization.

As McCarthy and terror experts Daniel Pipes and Steve Emerson have copiously documented, CAIR’s ties to terrorism are legion and continuous. After 9/11, CAIR refused to condemn Osama bin Laden until after he acknowledged that he ordered the attacks. CAIR denied that al-Qaeda was behind the bombing of the U.S. embassies in Kenya and Tanzania in 1998 and demanded the removal of billboards in Los Angeles describing bin Laden as “the sworn enemy,” of the United States, claiming the depiction was “offensive to Muslims.”

Likewise, CAIR consistently refuses to condemn any terror attacks committed by Hezbollah or Hamas. Making this refusal explicit, in 2004, CAIR Executive Director Nihad Awad said, “If they want us to condemn a liberation movement inside Palestine or inside Lebanon they should condemn Israel dozens of times on all levels at all times, and we will not condemn any organization.”

Seven CAIR leaders have been convicted on terrorism charges. One of the convicted terrorists, Ghassen Elashi, had two jobs. Together with his brother in law, Hamas leader Mussa Abu Marzouk, Elashi founded the Holyland Foundation for Relief and Development, (HLF). HLF was Hamas’s fundraising arm in the United States. He was also the founding director of CAIR’s Texas branch. Following 9/11, federal authorities began investigating HLF and its ties to Hamas and in 2004, HLF was indicted for transferring millions of dollars to the Palestinian terror group. It was found guilty in 2007, and Elashi was sentenced to 65 years in prison. CAIR was named in the trial as an unindicted co-conspirator.

Senate Democratic Minority Leader Charles Schumer noted in 2003, “CAIR, we know has ties to terrorism … Prominent members of CAIR’s current leadership also have intimate connections with Hamas.”

One of the means CAIR uses to block criticism of jihadist Islam is intimidation. Rejecting criticism of Islam as “Islamophobic,” opponents of the group risk being labeled as “hate groups” by CAIR or its allies if they dare to speak out against CAIR’s positions and goals.

For instance, in 2014, CAIR waged a very public campaign to cancel showings on college campuses of “Honor Diaries,” a documentary by Muslim women exposing the cruelty suffered by women and girls in Islamic societies. The same year, CAIR compelled Brandeis University to cancel its plan to confer an honorary degree on Muslim feminist and human rights activist Ayaan Hirsi Ali.

Slamming counterterrorism probes, supporting BDS

Likewise, CAIR disparages and seeks to delegitimize counterterrorism investigations and investigators as “Islamophobic.” A civil suit filed by the estate of 9/11 victim and former high-ranking FBI counter-terrorism agent John O’Neill, Sr. asserted that CAIR’s goal “is to create as much self-doubt, hesitation, fear of name-calling, and litigation within police departments and intelligence agencies as possible so as to render such authorities ineffective in pursuing international and domestic terrorist entities.”

CAIR actively supports the anti-Semitic boycott, divestment and sanctions campaign that seeks to ostracize Jewish supporters of Israel and economically harm Israel. Like Hamas, its members and leaders reject Israel’s right to exist. Although CAIR leaders and spokesmen insist that their rejection of the Jewish people’s right to self-determination and support for Hamas (whose covenant calls for the genocide of Jewry) is not anti-Semitic, CAIR leaders and spokesmen have often made inarguably anti-Semitic statements.

For instance, addressing a pro-Hamas rally in Washington, D.C., during the terror group’s 2014 war against Israel Awad, called Israel a “terror state,” and accused the pro-Israel lobby AIPAC of controlling and corrupting U.S. politics. In his words, “AIPAC should have its hands off the United States Congress. They have corrupted our foreign policy; they have corrupted our political leaders.”

Like the Clinton administration before it, the George W. Bush administration was eager to develop outreach with Muslim Americans and CAIR was a beneficiary of that outreach. But in the aftermath of the 9/11 attacks, the Bush administration gradually began changing its position. In 2008, following the HLF trial, the FBI cut off its ties with CAIR.

Barack Obama reversed course. From the outset of his presidency, Obama shifted U.S. foreign policy towards Iran and the Muslim Brotherhood. At his June 4, 2009 speech at the University of Cairo where he called for a reordering of U.S. ties with the Islamic world, Obama courted the Muslim Brotherhood. Ignoring then Egyptian president Hosni Mubarak’s explicit request, Obama invited representatives of the Muslim Brotherhood to attend his speech.

Back home, among other things, Obama embraced CAIR.

According to terror researcher Patrick Poole, after the HLF verdict, in 2008 federal prosecutors in Dallas intended to indict CAIR for its role in terror funding. Shortly after entering office, then-attorney general Eric Holder ordered the Dallas prosecutors to end legal action against the group.

Senior administration officials held regular meetings with CAIR officials. According to White House visitor logs, CAIR officials visited the White House 20 times during Obama’s first term.

BLM and intersectionality

Since 2014, CAIR has focused on grafting its anti-Israel and anti-Semitic positions onto the Black Lives Matter (BLM) movement. Using the progressive language of intersectionality, CAIR and its allies expanded their anti-law enforcement campaign to include a campaign to demonize policing in African American communities. The narrative they developed claims that African Americans are “Palestinians” and U.S. law enforcement groups are “Israeli security forces.”

The campaign has been wildly successful. In 2016, BLM published a charter that explicitly embraced CAIR’s positions. Israel was castigated as an “apartheid” state that was committing “genocide.” BLM endorsed the BDS campaign and called for the United States to end its military support for the Jewish state.

The Movement for Black Lives, an umbrella group that encompasses BLM, has published identical anti-Semitic positions in its platform. BLM demonstrations in recent months have included the defacing of synagogues and Jewish businesses with anti-Semitic graffiti in Los Angeles, Kenosha and other cities.

The inroads CAIR and allied activists and groups have made with BLM have earned it a powerful position in the progressive wing of the Democratic Party—currently the most powerful wing in the party. CAIR-allied politicians Ilhan Omar and Rashida Tlaib have advanced CAIR’s anti-Israel and anti-Jewish positions on the national stage. And CAIR in turn has been quick to castigate their critics as “Islamophobic.”

In January, CAIR announced it was launching a voter drive to register a million Muslim Americans to vote. As a sign of the group’s political power, 120 lawmakers, (117 Democrats and three Republicans), wrote letters of support for CAIR ahead of its annual gala that month.

In July, CAIR participated in the Million Muslim Voter Summit which endorsed and hosted Democratic nominee Joe Biden. Speaking at the conference, Awad noted that as a 501(C)3 organization, CAIR is barred from endorsing political candidates. He immediately added, “However … we have the pandemic of racism that has been elevated, promoted and endorsed by this administration…. The White House is championing anti-Muslim, anti-immigrant, anti-black policies … I would like to hear on behalf of our constituents … from Vice President Biden, how soon is he planning to repeal the Muslim ban?”

Attesting to CAIR’s influence in the Democratic Party, in his remarks at the summit Biden pledged to end the so-called “Muslim ban” on “day one” of his administration.

At the Democratic Convention last month, CAIR ally and outspoken anti-Semite Linda Sarsour spoke at an event at the convention’s Muslim Caucus. Awad also spoke at the event. Sarsour’s prominence and notoriety for her repeated, well-publicized slurs of Jews has made her a lightning rod and her participation in the convention raised the hackles of Jewish activists and ignited Republican condemnation. Biden’s campaign spokesman Andrew Bates quickly distanced the campaign from Sarsour, condemning her bigotry and disavowing the BDS campaign she supports.

CAIR was infuriated. Awad condemned the campaign for distancing itself from Sarsour. “The Biden campaign has a long way to go to gain support from American Muslim voters,” he said.

Other Muslim and progressive groups including CodePink and MoveOne.org piled on.

In the hopes of controlling the damage, Biden’s top campaign advisers held a conference call with Muslim activists to apologize. Tony Blinken, Biden’s top foreign policy adviser apologized profusely and pledged that a Biden administration will be “genuinely inclusive” and ensure Arab and Muslim representation at the decision-making level.

Given CAIR’s power in the Democratic base, it is hard to imagine Biden long maintaining his anti-BDS position in any meaningful way. It is also hard to imagine a Biden administration building on the Israel-UAE alliance to strengthen America’s allies in the Middle East.

7. 

A Biden Ally and J Street Vice Chair’s Company Offers Access to Senior Chinese Officials

And what it says about the Democrat Party.

Wed Sep 16, 2020 

Daniel Greenfield

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

“Meet and build relationships with China’s senior governmental and private sector leaders in your chosen area of business,” the invitation on the site of Empire Global Ventures read. “Join us for elite curated experiences with the people who decide the future of China’s tech sector, craft and enforce its regulations, dominate its industries and chart its path forward.”

The only thing more intriguing than the invitation may be Empire Global Ventures whose CEO is also the Vice Chair of the board of J Street and a prominent Democrat donor and fundraiser.

When Governor Andrew Cuomo split up with his celebrity girlfriend after over a decade of shacking up together, media accounts made sure to mention the role of Alexandra Stanto in introducing the formerly happy couple.

As the CEO of Empire Global Ventures, Stanton has come a long way since then. But the name of her company closely echoes Empire State Development, an arm of the New York State government, where Stanton had served as chief of staff from 2006 through 2008.

Stanton had worked for David Patterson, back when he was in the State Senate. Then Eliot Spitzer, New York’s megalomaniacal Attorney General picked Patterson, the black and partly blind Senate Majority Leader, as his running mate, to score with voters.

Patterson was never expected to actually take the governor’s office, but then Spitzer imploded, after allegations of prostitution and thuggish behavior, and was forced to step down.

Stanton, who had been Patterson’s deputy campaign manager for policy, and Sam Natapoff, her husband, had scored six figure gigs with Empire State Development, with Sam earning the grand title of, “Senior Advisor to the Governor of New York State for International Commerce.” Today, Sam is the president of Empire Global Ventures and writes editorials attacking President Trump over his work to help Americans resist China’s abusive trade policies.

Stanton and her husband had been pumping sizable amounts of money into Paterson and Cuomo’s war chests. Stanton alone had donated $10,000 to both Paterson and Cuomo. But Stanton’s fundraising soon went national with an Obama fundraiser running as much as $20,000 a ticket. And Obama named Stanton a general trustee of the Kennedy Center.

The money has kept on rolling out with Stanton donating thousands to Mayor Bill de Blasio and scoring an $8,000 per month consulting job for City Hall.

By then, Stanton had become the vice chair of J Street: a key anti-Israel lobby group.

Alexandra Stanton has spent the last 12 years serving as Vice Chair of the anti-Israel group originally funded by George Soros and has, in media accounts, been dubbed a “Jewish leader.”

Alexandra is the granddaughter of Hellenic Lines shipping tycoon Pericles Callimanopulos. The Greek tycoon’s funeral service was held at the Greek Cathedral of the Holy Trinity in Manhattan.

Pericles’ daughter and Alexandra’s mother, Domna Stanton, a feminist academic who is a longtime board member of Human Rights Watch and had a prominent role at Planned Parenthood, was named by De Blasio as one of New York City’s human rights commissioners.

Domna and her husband Frank, a successful entrepreneur who had made his mark helping his brother Arthur import the Volkswagen Beetle to America and trying to launch an early VCR, showed up in Tom Wolfe’s famously mocking profile of Leonard Bernstein’s Black Panther party.

The Stanton family has connections by marriage to socialites from New York to D.C. and Domna’s Hamptons garden parties are required attendance for celebrities and the smart set.

Alexandra Stanton has kept up the tradition with cocktail parties attended by none other than House Speaker Nancy Pelosi. She was on the host committee for Hillary Clinton’s million dollar fundraiser for Bill de Blasio, and, more recently, she took part in a Joe Biden fundraiser.

When Pelosi spoke at the anti-Israel J Street’s gala, she thanked Stanton by name.

And when Obama descended into ugly antisemitic attacks against Jewish opponents of the Iran Deal, Alexandra Stanton was there to claim that he “has a right to combat what he thinks are campaigns against him laden with non-facts and offensive statements.”

But Alexandra has a lot of irons in the fire besides campaigning against the Jewish State.

These days, Stanton has also been marketing Little Lives PPE face shields for children, scoring a FOX profile, who described the politically connected Democrat, as a “mom”. The Wall Street Journal mentioned Stanton’s face shields for children in its article on reopening schools alongside a quote from Randi Weingarten, the head of the American Federation of Teachers.

The American Federation of Teachers, the country’s largest network of Democrat teachers’ unions, had its PPE purchases facilitated by Stanton and Empire Global Ventures.

Randi Weingarten, the AFT’s head, who recently faced criticism for claiming that it’s not safe for teachers to go back to school even while attending Al Sharpton’s 50,000 strong rally in D.C., was described as knowing “people at Empire Global Ventures, a business development firm with experience in China, where much of the world’s PPE is manufactured.”

This wasn’t the only strange intersection between Empire, Democrats, and the coronavirus.

The sister-in-law of Chris Cuomo, a CNN anchor and Governor Cuomo’s brother, works for Empire Global Ventures, and has been touting hypochlorous acid from Y2X Life Sciences as an answer to the coronavirus. Cuomo’s sister-in-law claimed that spraying hypochlorous acid could keep businesses safe from the virus. Alexandra Stanton and her husband are listed as Y2X Life Sciences advisers, along with Matt Kennedy, RFK’s grandson and Joe Kennedy III’s brother, who sits on the boards of Kennedy institutions, and had held down various positions in the Obama administration, along with Dick Gephardt, the former Democrat House Majority Leader.

In July, a job posting for Empire Global Ventures described it as a medical products company.

What does Empire Global Ventures actually do and whom does it know in China?

An invitation on the company’s site offers the opportunity to meet with “China’s senior governmental and private sector leaders” and “China’s key decision makers”.

Who are these senior government officials and how does Empire have access to them?

These are all questions that the media might be asking considering Alexandra Stanton’s long history of access to top Democrat officials, including Obama and Biden, the large checks, and Stanton’s key role at J Street, a domestic group whose funding came from George Soros and, allegedly, Bill Benter, a gambler operating out of Hong Kong. They choose not to ask them.

Alexandra Stanton’s career shows why people join the Democrats, not because they want a fairer world, but because family and political connections pave the path to success, not for the poor, but for wealthy families that are already exceedingly well connected in that world.

The granddaughter of a Greek shipping tycoon became a Democrat operative and fundraiser (and Jewish leader), and while her company claims close access to the officials of a foreign government, she has a powerful position in a foreign policy lobby giving her access to Biden.

Considering Biden’s own longstanding and problematic connections to China, and the role that the Communist dictatorship is allegedly playing in boosting his campaign, this is troubling.

It’s a good thing that the media isn’t interested in asking any tough questions.

8.

Donald Trump’s Foreign Policy Successes

How Trump’s paradigm-shift ended a long string of failures under both parties.

Wed Sep 16, 2020 

Bruce Thornton

Bruce Thornton is a Shillman Journalism Fellow at the David Horowitz Freedom Center.

The recent agreements between Israel and two Gulf states mark yet another foreign policy achievement by the Trump administration. Five years ago no one could have anticipated that two more Arab states would normalize relations with Israel, with others to follow, perhaps even Saudi Arabia, “The Custodian of the Two Holy Mosques.” The decrepit “peace process” was stalled, and Barack Obama’s appeasing nuclear deal with the mullahs had left the region to the tender mercies of Iran and Russia. America was, as Obama put it, just one nation among others, “mindful of its imperfections.”

Then came Donald Trump, the amateur outsider whom the foreign policy establishment, trapped like a fly in amber by stale, failed paradigms, mocked and dismissed with predictions of existential doom from his foreign policy ignorance and bumbling. Yet Trump, like the “amiable dunce” Ronald Reagan, understood that the establishment’s narratives were endangering our security and interests. He brought some practical wisdom, common sense about human nature, and real-world experience to foreign policy, and recalibrated it with a few simple, Reaganesque principles: We win, they lose; America’s interests are paramount; and we should always be “no better friend, no worse enemy,” a foundational principle of foreign relations that Obama had turned on its head.

Trump’s current successes, on top of the agreement he brokered between bitter historical enemies Serbia and Kosovo, show that his paradigm-shift must be followed by a new foreign policy that can end the long string of failures under both parties. The longest of these is the Israeli-Arab conflict. Resolving this dispute has been the greatest prize for the “rules-based global order” that believes brokered negotiations, treaties, summits, photo-ops, and copious foreign aid, are the only means of ending conflict.

In terms of the Israel-Arab conflict, the old approach favored––and worsened––by Barack Obama illustrates the revolutionary nature of Trump’s foreign policy shift. Obama, a product of the elite’s unexamined received foreign policy wisdom, accepted the State Department’s hoary nostrums and doctrines. Seventy years of wars and terrorist violence were thus explained by the Palestinian people’s unfulfilled nationalist aspirations and dreams of independence, unlike the old colonies of the Western nations who gained independence after World War II.

In the Middle East, as this narrative continues, after the Great War France and England had continued their imperialist control over the region, thwarting independence in order to protect their own geopolitical and commercial interests. Eventually those peoples achieved their own states––all but the Palestinians. That’s because the U.S. and its allies helped to establish Israel as a neo-colonialist garrison and a Cold War satellite. Israel’s existence depended on the suppression of the indigenous peoples now subject to an apartheid regime of check-points, land-grabbing settlements, and occupation of an Arab homeland. Understandably, the Palestinians turned to armed resistance and terrorism, faced as they were by a well-armed foe backed by the U.S.

The solution for this conflict, in the eyes of the globalist, multinational institutions now running the world, was a “peace plan” that would require from Israel concessions like “land for peace” and the dismantling of the “illegal settlements” encroaching on a future Palestine’s territory. Little was demanded from the Arabs other than empty promises to recognize Israel’s legitimacy and cease terrorists attacks.

This narrative, of course, is historically false. The imperial power most responsible for the region’s fate was not Britain or France, but the Ottoman Empire, whose feckless sultans allied with the Germans, and as a result lost its Middle East and Balkan provinces to the victorious Entente powers. There’s no such thing as a “Palestinian” national identity, any more than there’s a Californian national identity. The nation and national self-determination are alien, infidel ideas to traditional Muslim peoples, whose organizing political unit is the caliphate and the umma, the global community of Muslims who transcend mere national identity and loyalty.

There has been no “occupation” of a Palestinian homeland, since the last controlling authority of the region was the Ottomans, who after World War I surrendered the territory to the mandatory powers by means of international treaties. Arabs are not the original inhabitants of the territory west of the Jordan River, and any Arabs living there are the descendants of invaders, conquerors, occupiers, colonists, and immigrants; whereas the Jews have a documented historical record of residence stretching back three millennia. The check-points, surveillance, and security wall were made necessary by three full-scale military invasions and constant terrorist violence. Finally, “nationalist aspirations” have always been, like terrorism, a tactic for gulling Westerners in order to achieve a Muslim state “from the river to the sea,” and cleansing the region of Jews, Islam’s oldest enemy.

Obama’s treatment of Israel during his tenure reflected that bankrupt paradigm. Israel was the impediment to peace, and had been enabled by its close alliance with the United States and the sinister “Jewish lobby.” Iran––whose hands have been stained up to the elbows with American blood for over 40 years––needed to be integrated into the “rules-based international order” with a suite of concessions, cash, and a glide-path to nuclear capability. Obama’s approach required distancing the U.S. from Israel, our alliance with whom had unbalanced our reginal relations and created Arab enmity.

Hence Obama’s insults to Bibi Netanyahu; the U.S.’s abstention from his engineered 2016 UN Security Resolution 2334,  which basically confirmed the historically challenged paradigm sketched above; his condition that to achieve peace Israel had to withdraw from the strategically critical Golan Heights, and his other actions  that distanced the U.S. from Israel to achieve “balance” in the region.

Trump reversed this program. He regularly praises Israel as one of our country’s most important and stalwart allies. He recognizes its sovereignty over the Golan Heights, Jerusalem, moving our embassy there––and essentially all of Israel by dismissing the 1967 armistice line as the future border of an Arab Palestinian state. He also stood behind Netanyahu’s move to establish sovereignty over the Jordan Valley, a plan Netanyahu has postponed as a concession to the UAE. In short, he has nullified the seven-decade-long foreign policy narrative that, with few exceptions like the cold peace with Egypt and Jordan, brought nothing but terrorist violence to Israel, concessions without reciprocity, and incessant calumny from the “community of nations” that demonize the only liberal-democratic, religiously tolerant, economically dynamic nation in the region.

Finally, Trump dumped the Iran nuclear deal, which was an act of appeasement worthy of enrollment in the Neville Chamberlain catalogue of dishonor. And he punctuated his rejection by vaporizing Iran’s terrorist-in-chief Qassem Soleimani––all actions that the foreign-policy establishment’s big brains warned would lead to military escalation and likely war. But Obama’s cringing rapprochement with Iran particularly had astonished and insulted our Arab allies in the region. He seemed not to get that Shia Iran is a much more lethal threat to Sunni Arabs than Israel, and that the Arabs had been moving closer to Israel as a reliable and powerful geopolitical friend. Rather than, like Obama, being the region’s “no worse friend, no better enemy,” Trump has supported our allies and distanced us from our common enemy Iran as the way best to serve and protect our national interests and security.

Most important, Trump’s actions have put paid to the long, failed, expensive “peace process” and its magical thinking of “land for peace,” “two nations living side-by-side in peace,” moral equivalence, and endless summits and agreements––all to hide the UN, EU, and progressive American despicable demonization of Israel. That calumny has been so relentless, unjust, and irrational that it has become the face of post-holocaust anti-Semitism.

The agreements with the United Arab Emirates and Bahrain are likely the beginning of a cascade of Arab Sunni nations, perhaps even Saudi Arabia, normalizing relations with Israel. To be sure, this sea-change is based solely on those states’ national economic, military, and geopolitical interests, reflecting the old tribal wisdom that “the enemy of my enemy is my friend.” If  this happens, Donald Trump will go down as the most consequential foreign policy president since Ronald Reagan. But don’t expect a Nobel Peace Prize. If Reagan, engineer of the collapse of the Soviet Union, was passed over for Mikhail Gorbachev––which is like recognizing the bravery of a man who fled his burning house instead of staying to redecorate––Donald Trump doesn’t stand a chance.

Ultimately, the long-terms consequences will be the further discrediting of the “rules-based international order,” the old dubious idea that the whole world is evolving into Westerners who prize what we do––peace, prosperity, freedom, rule by law, human rights, sex equality, religious tolerance, non-violent resolution of disputes, and peaceful relations with other countries. And all these boons will be realized by transnational institutions and organizations, and international law and covenants to which diverse nations cede some portion of their national sovereignty. Just from evidence in the last decade, from the Iran deal to the pandemic unleashed by communist China, that exchange has always been a fool’s bargain.

For the facts of history repudiate this arrogant idealism. Most of the world, while no doubt desiring the benefits of wealth and technology, still want to remain what their histories, mores, customs, faiths, and traditions have made them. Even in the supranational EU, at times of crisis we see Italians acting like Italians, the French acting like Frenchmen, and the Germans acting like Germans, inhabitants of distinct cultures demarcated by language, culture, and fixed national borders. The EU’s imperial apparat in Brussels cannot change that existential reality, or the eternal fact that nations pursue their particular interests as they define them, and only make bargains when the terms advance those interests.

If he wins a second term, Donald Trump’s defining legacy will be the rejection of this globalist dream of Western imperialism 2.0, and a return to the principle of American national sovereignty and exceptional identity, whose “glory,” as John Quincy Adams famously said in 1821, is “not dominion, but liberty. Her march is the march of the mind. She has a spear and a shield: but the motto upon her shield is, Freedom, Independence, Peace. This has been her Declaration: this has been, as far as her necessary intercourse with the rest of mankind would permit, her practice.”

9.

China Wins if Biden Wins

File:Chinese flag (Beijing) - IMG 1104.jpg - Wikimedia Commons

Biden’s disturbing record of pro-China bias.

Mon Sep 14, 2020 

Joseph Klein

China will have a great friend in the White House if Joe Biden wins the presidency. At the same time, Joe Biden’s son Hunter will acquire more friends in Beijing anxious to do business with a member of the U.S. president’s immediate family in order to gain access to the Oval Office.

Joe Biden has a long record evidencing his pro-China bias. Thus, it was not a surprise when Biden said last year about China: “They’re not bad folks, folks … They’re not competition for us.” After Biden received backlash for this remark, Biden’s handlers tried to turn him into a hawk on China. But Biden cannot escape his enabling of China’s rise in power while he was in public office, helping China to become the U.S.’s number one national security threat.

As Barack Obama’s vice president and point man on China, Biden cozied up to China’s Communist Party leaders. At the opening of the third session of the U.S.-China Strategic & Economic Dialogue in May 2011, Biden said that “a rising China is a positive, positive development, not only for China but for America and the world writ large.” Biden characterized the relationship with China sought by the Obama-Biden administration as “a cooperative partnership.”

In August 2011 at a U.S.-China business round table held in Beijing, Biden declared that  “President Obama and I, we welcome, encourage and see nothing but positive benefits flowing from direct investment in the United States from Chinese businesses and Chinese entities.”

Following meetings between Biden and Chinese President Xi Jinping (then-Vice President) in 2011 and 2012, the Obama-Biden administration agreed to allow Chinese companies access to U.S. capital markets without having to go through the same rigorous inspection of their books by U.S. regulators that is required for U.S. companies. Biden’s idea of a “cooperative partnership” was to help boost the economic power of a “rising China” to further heights by handing Chinese companies an opportunity to cheat on a silver platter.

A “rising China” is a positive development only for China. A “rising China” is a very negative development for the United States. China’s rapid economic growth, aided by Biden, has enabled the Chinese Communist regime to build up its military and cyber technology to the point that it has become the greatest single threat to our national security.

China did not become our chief adversary on the global stage overnight. China’s economy took off only after it joined the World Trade Organization (WTO) in 2001. And Joe Biden was in China’s corner every step of the way, beginning with his strong advocacy for China’s membership in the WTO while he was in the Senate.

In July 2000, during a Senate Foreign Relations Committee hearing on giving permanent normal trade relations status to Communist China, then-Senator Biden asserted as a foregone conclusion that “granting permanent normal trade relations to China has little to do with our national security. It does not increase their access to controlled U.S. technology. It does not increase their access to our markets.” Biden then claimed that bringing the Chinese regime into contact with the international norms of the WTO “is the best way to get China to clean up its act.”

Biden was wrong as usual. The Chinese Communist dictatorship did not clean up its act. It did the opposite. As former assistant director of intelligence for the FBI Kevin R. Brock observed in an article he wrote for The Hill, “China largely has cheated its way to prosperity.” Stealing valuable intellectual property and using deceptive tactics to gain an unfair economic advantage are second nature to the regime and its state-owned companies. The regime’s atrocious human rights abuses have gotten much worse.

According to the Economic Policy Institute, “the growing U.S. trade deficit with China has eliminated 3.4 million U.S. jobs between 2001 and 2017, including 1.3 million jobs lost since 2008 (the first full year of the Great Recession).” This all took place since China became a member of the World Trade Organization, right under Biden’s nose and with his help while he was a senator, vice president, and Obama’s point man on China.

The most benign explanation for Biden’s pro-China bias is that he is a fool, who is oblivious to China’s growing threat to the U.S.’s position as the world’s preeminent global economic and military superpower.

There is also a more sinister explanation for Biden’s willingness to give China the benefit of the doubt. Joe Biden’s son Hunter reportedly cashed in while his father was the point person on Obama-Biden administration policy towards China.

Peter Schweitzer, a prominent author on government corruption who put together a documentary entitled “Riding the Dragon: Uncovering the Bidens’ Chinese Secrets,” has exposed Hunter Biden’s involvement in questionable deals with Chinese government affiliated entities while his father was vice president. Schweitzer charged that “the Bidens were prepared and willing to make money, even if it damaged our military posture vis-a-vis the Chinese who are our chief rivals on the global stage.”

Hunter Biden was involved with a Chinese-dominated investment firm called Bohai Harvest RST (BHR) through a U.S. company named Rosemont Seneca Partners that Hunter had formed in 2009 with Chris Heinz, the stepson of former Secretary of State John Kerry, and others. BHR was formed in late 2013 by a merger between the Chinese-government linked firm, Bohai Capital, and Rosemont Seneca Partners.

Around the time of the merger creating BHR, Hunter Biden flew aboard Air Force Two with his father to China. While in China, Hunter helped arrange for Jonathan Li, CEO of Bohai Capital, to “shake hands” with then-Vice President Joe Biden. Hunter Biden met with Li for reportedly a “social meeting.” The coincident timing of Hunter Biden’s sojourn to China with his father, the forming of BHR by Bohai Capital and Rosemont, and the father and son face times with Bohai Capital’s CEO is suspicious, to say the least. Moreover, the business license of BHR was approved by China shortly after the Biden trip’s conclusion. Through its equity participation in BHR’s business, Hunter’s firm stood to make a tidy profit.

Last year, Senate Finance Committee Chairman Chuck Grassley (R-Iowa) wrote a letter to Treasury Secretary Steven Mnuchin focusing on the questionable acquisition of a U.S. automotive technology company, Henniges, by a Chinese aviation company and BHR.  Henniges’ technology reportedly has military applications. Grassley expressed concerns over the process by which the Obama-Biden administration’s Committee on Foreign Investment in the United States (CFIUS) approved this acquisition.

According to Grassley’s account, “In September 2015, BHR joined with a subsidiary of the Aviation Industry Corporation of China (AVIC) to acquire Henniges for $600 million. Because the acquisition gave Chinese companies direct control of Henniges’ anti-vibration technologies, the transaction was reviewed by CFIUS. CFIUS approved the transaction despite reports that in 2007, years before BHR teamed up with AVIC’s subsidiary, AVIC was reportedly involved in stealing sensitive data regarding the Joint Strike Fighter program. AVIC later reportedly incorporated the stolen data into China’s J-20 and J?31 aircraft.”

Aviation Industry Corporation of China is identified by the Pentagon as one of the Chinese companies “owned by, controlled by, or affiliated with China’s government, military, or defense industry.” The Obama-Biden administration’s approval of the joint acquisition of  a U.S. company with military-related technology by an AVIC subsidiary and its partner BHR is highly troubling. Obama’s VP and China point man Joe Biden needs to answer some key questions now as voters consider his candidacy for the U.S. presidency.

For example, what interactions did CFIUS members or their staffs have with Obama, Biden or their staffs on the Henniges transaction? What did Joe Biden know about the joint acquisition of Henniges by BHR (in which his son’s firm had an equity interest) and a subsidiary of the Chinese government affiliated AVIC? Did Biden or his staff exert any pressure on CFIUS to approve the Henniges acquisition despite its obvious national security implications? Was the Henniges transaction subject to a national security arrangement? If not, why not?

Joe Biden needs to answer these questions and others now without equivocation concerning the Chinese-related business dealings of Hunter Biden’s firm while Joe Biden was vice president. Otherwise, voters will be entitled to assume the worst about what is likely to lie ahead for U.S.-China relations if Hunter’s father Joe Biden is elected president.

10.

The Utopian Virus in Power

Why Marxist revolutionaries are able to sow as much destruction as they do today.

Fri Sep 11, 2020 

Jamie Glazov

Editors’ note: As we witness the Marxist revolution currently transpiring in America, alongside the surreal totalitarian lockdowns, a vital question confronts us: how did the Left achieve so much power to be able to now so effectively damage America and its democracy? What allowed the Left to gain so much control and influence?

This is, without doubt, one of the most pertinent questions of our time. Frontpage Mag editors have therefore deemed it vital to run, below, an excerpt from Jamie Glazov’s book, Jihadist Psychopath: How He is Charming, Seducing, and Devouring Us. The excerpt, which is the third chapter, titled The Virus in Power,” explores how the Left took power in America — and why it had such an easy time doing so. This equips us with the understanding of why Marxists and Lockdown-Enforcers are now able to sow as much destruction as they do today.

Don’t miss this essay.

[The essay has been slightly edited to meet current events. To read the chapter on what the Utopian Virus itself actually is, CLICK HERE.]

*

The Utopian Virus in Power.

By Jamie Glazov

As we learned in the previous chapter, the utopian virus gives birth to the Left and pushes it towards an alliance with the Jihadist Psychopath. It becomes clear, therefore, what a catastrophe the virus represents for the West, now that it has taken hold of the West’s  main institutions and power structures. Having seized power in both America and Western Europe, the Left is now actively enabling a Marxist — and an Islamic Supremacist — destructive encroachment on its own democratic host societies.

Trump’s entry into the White House brought much hope that the progressive/Islamic supremacist tide could be halted on several fronts, but the problem remained that the Left had its forces deeply entrenched in the federal government and within the Trump administration itself.[1] The Left also remained extremely powerful, retaining control over the media, academia, Hollywood and the culture at large. This chapter will examine the Left’s dominion in each of these realms and reveal how and why it got there. In so doing, it will provide a concrete understanding of the Unholy Alliance’s[2] strength and its inordinate ability to achieve power.

The leftist Obama administration ruled America for eight years and wreaked horrific damage in the process.[3] Despite the coming to power of Donald Trump, the Left’s forces remained deeply embedded within the government and within the new administration itself. The Utopian Virus also continued to possess a suffocating grip on the culture at large and, consequently, on the boundaries of what is presented to be permitted discourse in America.

Consequently, our situation today:

In terms of the American media, the Left maintains almost complete control. While Fox News remains one of the conservative exceptions (with significant caveats), one only needs to watch MSNBC and CNN, or read the New York Times and Washington Post, to get a glimpse of how the Left rules U.S. media. No space exists in these outlets, for instance, for a real discussion about what Marxism is and how it inspires Black Lives Matter and Antifa ideology and violence. No space is provided for an authentic dialogue about what Islamic theology is and how its texts inspire and sanction Islamic Jihad. This is a tell-tale indicator of how the Left regulates language and thought in America.

There is, we should note, obviously an “independent” conservative media on the Internet, just as there are various conservative websites. Web-tv stations such as The Rebel, Info Wars, and the CRTV network, and websites such as BreitbartFrontpagemag.com and JihadWatch.org are definitely part of a “resistance” movement that offers people information about the Left and Islamic supremacism that they will not find in the mainstream media. While these outlets are courageous in their dissident efforts, and while they maintain some strength and popularity, they still remain marginalized from the levers of power in the culture at large, and the malicious manner in which they are repeatedly censored — and slandered by the Left (as being racist, Islamophobic, etc.) — helps to keep them on the periphery of the national discourse.[4]

With regard to academia, the situation today is an abomination. The Left completely controls the curricula and has brutally decimated free speech on campus. Leftist professors outnumber conservative professors roughly 12 to 1 at universities across America.[5] But although they are the overwhelming majority in numbers, leftists on campus now demand a “safe space” to shield them from any ideas they deem offensive — and cowardly university administrators surrender to them on a regular basis. Conservative faculty and students know they will be demonized and ostracized if they dare to break from the leftist Party Line. Prominent conservatives who dare to come speak on a U.S. campus face fascistic riots, violence and threats.

The riots that prevented Milo Yiannopoulos from speaking at UC Berkeley in February 2017, followed by that university’s blocking of Ann Coulter’s and David Horowitz’s attempts to speak there in April 2017, are just a few examples of the fascist Left’s takeover of academia.[6] Additional examples abound, including the violent protests that aimed to prevent Ben Shapiro from speaking at California State University in February 2016 and the major uproar that occurred at Yale when ex-Muslim Ayaan Hirsi Ali was invited to speak there in September 2014.[7] All of these blatant illustrations of the Left’s totalitarianism on American campuses reveal how “progressives” have taken over academia and stamped out all intellectual diversity — a phenomenon that David Horowitz has meticulously documented in many of his works.[8] It is no surprise, of course, that it is especially Islamic Jihad and its true sources that cannot be discussed on a U.S. campus today, and the Unholy Alliance plays a central role in this narrative, seeing how the Saudi funding of American universities is heavy and has its obvious and intended results.[9]

In Hollywood, it is a given that we are dealing with uncontested leftist terrain. One could never imagine even one movie about Black Lives Matter and its true Marxist roots and objectives. Nor could one ever imagine even one movie about the terror war that would honestly discuss Koranic texts in terms of how they inspire and sanction Jihadists’ war on the West. There are, to be sure, some rare exceptions where a film might dare to suggest that Jihadists are the bad guys, such as American Sniper. But Hollywood does not allow any depiction of Islamic terrorism as a function of Islamic theology — and that is because the industry is ruled by the utopian virus. We know, of course, what Hollywood does allow: the propaganda which contends that “Islamophobia” — and not Islam — poses the real danger to the United States and to the world at large. And that is why anyone can be a terrorist in Hollywood movies — anyone, that is, except a Muslim. Instead, Muslims are always the victims. Films such as SyrianaTraitorKingdom of Heaven and Redacted are perfect examples of this phenomenon.[10]

It is no coincidence, just like with the academic setting, that Muslim Middle-East countries are investing in Hollywood.[11] Muslim Brotherhood front groups also apply consistent pressure on the industry to produce Islam-friendly films. The Muslim Public Affairs Council (MPAC), for instance, which was founded by Muslim Brotherhood members,[12] has its own Hollywood Bureau which intimidates film-makers on the subject of Jihad and Islam, “offers” consultations for script approval, and gives out awards to those who portray Islam in the Brotherhood-approved way.[13]

Hollywood’s deference to its Unholy Alliance masters also explains why, along with aiding and abetting Islamic supremacism, its movies routinely assail the Judeo-Christian tradition while promoting all other radical agendas.[14]

How did we come to this point, where the Left so thoroughly dominates the West’s popular culture? The key to understanding this phenomenon is to grasp that the Utopian Virus infects the psychic DNA of its host with the impulse to wage perpetual war. The virus is, in and of itself, a form of constant rebellion. When the serpent deceived Eve in the Garden, it wasn’t a momentary mental lapse that he had, in the sense that he was bored and, to pass the time, he whimsically approached Eve and deceived her. And it was not as if, upon having completed his task, he just contentedly turned his attention to other mundane and benign activities. No, the serpent is always at work in his rebellion against God. He is always at war, and his agenda is ferocious and destructive. And the progressive moment on earth is his war in its earthly incarnation.

The Left, in other words, never sleeps. Having inherited the utopian virus from the serpent,[15] progressives are in a perpetual state of battle. Political war is their raison d’être, and their overriding goal is to destroy democratic-capitalist society and the Judeo-Christian tradition on which it is based.

No author has dissected and explained the Left’s perpetual war better than David Horowitz. His scholarship thoroughly lays bare the Left’s basic nature, its preferred tactics, and the reasons behind its victories in political battle.[16] He crystallizes how the Left’s hatred and utopian vision inspires a missionary zeal which is perfectly suited to aggressive tactics and no-holds-barred combat. In illuminating this phenomenon, Horowitz also shows how conservatives are severally disadvantaged in fighting the Left because they are not trying to transform the world; they are not at war 24/7, the way the Left is. Conservatives are much more inclined to simply live their lives, rather than to be engaged in endless crusades to transform society. For them, unlike for leftists, the personal can be separated from the political.

For these reasons, conservatives commonly fail to understand that there is a political war in process. Many of them even disapprove of their fellow conservatives engaging in political war when they perceive one. For the most part, conservatives just want to be nice; they prioritize being polite, having tidy and well-trimmed lawns, and avoiding conflict. They do not realize that the Left is out to destroy them and the society that they love. Consequently, they are severely handicapped in fighting political war. Horowitz’s book, Take No Prisoners: The Battle Plan for Defeating the Left, makes this point with crystal clarity, showing exactly why the Left is so good at political warfare, why conservatives fail at it, and what the latter need to do to fight back and win.[17]

Another crucial factor that facilitates the Left’s success in political battle is its shrewd focus on winning the culture. Italian Stalinist Antonio Gramsci played a pivotal role in teaching the Left this path to power. In his writings in the 1930s, Gramsci stressed that the Left had to put cultural institutions at the center of its revolutionary battle. In his vision, this meant infiltrating and taking over academia, the media, churches, the arts and all other realms of culture.[18] By this process, progressive ideas would be introduced into the general culture and into the national discourse and, inevitably, people’s thinking would be reshaped. The leftist vision would mold the ruling ideas and, eventually, produce the ruling political class. In other words: capture the culture and own political power. Authors such as David Horowitz and Barry Rubin have  documented that it is precisely by this Gramscian prescription that the Left fought the culture war and subsequently captured power.[19]

In terms of political power itself, the Left has thoroughly infiltrated and taken control of the Democratic Party in America. As Horowitz has documented in his book Shadow Party, radical billionaire George Soros played a major role in this development by putting together a coalition of wealthy funders, radical activists and political apparatchiks who eventually gained a lock on the Democratic Party’s political apparatus, excluding moderates and molding party policies in a radical direction.[20] And the rest was history: After taking control of the Democratic Party, the Left captured the White House with the coming to power of Barack Obama.[21] Obama’s entire political career, as Horowitz shows, was shaped, funded and made possible by the Left’s financial and political network.[22]

In his documentation of the workings of the Shadow Party, Horowitz dispelled the myth that conservatives and the Republican Party somehow represent the rich and powerful, while progressives and the Democrats are “the party of the people.” Much to the contrary, Horowitz demonstrated that it is the Left that has successfully built the richest and most powerful political machine in American history. His work The New Leviathan exposed this influential and wealthy network and shows how the Left routinely moves radical ideas like Obamacare from the periphery of society, normalizes them, and then makes them the priority agendas of the Democratic Party.[23]

It is precisely in this way that the Left has succeeded in maneuvering America’s entire national and social policy debate onto its own radical territory, thereby transforming the nation’s political and cultural climate.[24] This is precisely why, as Horowitz has also demonstrated, Democrats and political leftists have controlled the governing councils and public schools of every major inner city in America for fifty years or more.[25]

The Left has actually achieved so much power, and is effecting such fundamental toxic change in America, that Horowitz felt it necessary to create an entire online encyclopedia of the Left, DiscovertheNetworks.org, which provides a map of all of its networks, funding, operatives and agendas. The site identifies the purveyors of Islamic supremacism, lays bare the Left’s alliance with them, and describes all the radical networks that surrounded the Obama administration and the Democratic Party leadership up till the present.[26]

Thus, it becomes clear how and why the Left has taken so much power in America and has gained control of the boundaries of permitted discourse. We can see why the Left has been so successful, by means of its Unholy Alliance with radical Islam, in enabling the Marxist Revolution and totalitarian lockdowns today — and the Jihadist Psychopath who is also currently conquering us.

One of the main weapons that the Left has used in its position of power to aid and abet the Jihadist Psychopath is Jihad Denial. By making us unable to see, and speak about, the true threat and enemy we face, it has crippled our ability to defend ourselves. Jihad Denial, therefore, is a vital component for us to explore and comprehend. And so, we deconstruct and unveil its dark character and mechanisms in the next chapter.

Notes:

[1] See Introduction, p.17 and Chapter 18.

[2] The Unholy Alliance is the term this work uses to label the Left-Islamic Supremacist alliance, a phenomenon documented by David Horowitz in his work, Unholy Alliance: Radical Islam and the American Left (Washington, D.C.: Regnery, 2004), and on his website/database, DiscovertheNetworks.org. See the description of the alliance in our Introduction, pp.xxxiii-xxxiv. For more discussion and analysis on the Left’s romance with Islamic Supremacism and how this romance is an extension of the Left’s alliance with communism during the Cold War, see Jamie Glazov, United in Hate: The Left’s Romance With Tyranny and Terror (Los Angeles: WND, 2009).

[3] See Chapter 1, “The Case.” The damage caused by the Obama administration will also be solidified in subsequent chapters, especially in Chapters 15-17.

[4] For two strong works that demonstrate how and why the Left controls our media, see: Tim Groseclose, Left Turn: How Liberal Media Bias Distorts the American Mind (New York: St. Martin’s Press: 2011) and Ben Shapiro, Bullies: How the Left’s Culture of Fear and Intimidation Silences Americans (New York: Threshold Editions: 2014).

[5] Bradford Richardson, “Liberal professors outnumber conservatives nearly 12 to 1, study finds,” The Washington Times, October 6, 2016. http://www.washingtontimes.com/news/2016/oct/6/liberal-professors-outnumber-conservatives-12-1/

[6] For the riots blocking Yiannopoulos’ talk, see Matthew Vadum, “Berkeley Riots Provoked by Freedom Center Campaign,” Frontpagemag.com, February 2, 2017. http://www.frontpagemag.com/fpm/265678/berkeley-riots-provoked-freedom-center-campaign-matthew-vadum. For the cancellations of Coulter’s and Horowitz’s appearances, see Thomas Fuller, “Conservative Groups Sue Berkeley Over Ann Coulter Cancellation,” NYTimes.com, April 24, 2017. https://www.nytimes.com/2017/04/24/us/ann-coulter-university-of-california-berkeley.html?_r=0 and David Horowitz, “My Free Speech at Berkeley, Not,” Frontpagemag.com, April 12, 2017. http://www.frontpagemag.com/fpm/266394/my-free-speech-berkeley-not-david-horowitz

[7] Daniel Mael, “Yale Students ‘Disrespected’ That Ayaan Hirsi Ali Is Speaking On Campus,” TruthRevolt.org, Sept. 11, 2014. http://www.truthrevolt.org/news/yale-students-disrespected-ayaan-hirsi-ali-speaking-campus; Natalie Johnson, “Campus Protesters Try to Silence Conservative Speaker, Demand College President’s Resignation,” DailySignal.com, February 26, 2016. http://dailysignal.com/2016/02/26/campus-protesters-try-to-silence-conservative-speaker-demand-college-presidents-resignation/

[8] See David Horowitz’s four works on the Left’s Stalinist control of American campuses: The Professors: The 101 Most Dangerous Academics in America (Washington, D.C.: Regnery 2006), Indoctrination U.: The Left’s War on Academic Freedom (New York: Encounter, 2009), One-Party Classroom — co-authored with Jacob Laksin — (New York: Crown, 2009), and Reforming Our Universities: The Campaign for an Academic Bill of Rights (Washington, D.C.: Regnery, 2010).

[9] Denis MacEoin, “Western Universities: The Best Indoctrination Money Can Buy,” GatestoneInstitute.org, June 26, 2016. https://www.gatestoneinstitute.org/8331/universities-indoctrination; “Saudi & Arab Influence on American Education,” DiscoverTheNetworks.org, http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=213; Gitika Ahuja, “Saudi Prince Donates $40 Million to Harvard, Georgetown Universities,” abcnews.go.com, http://abcnews.go.com/International/story?id=1402008.

[10] For a powerful discussion on how the Left controls Hollywood’s boundaries of discourse on the terror war, see: Oliver Williams, “Hollywood, Islam and Political Correctness,” GatestoneInstitute.org, July 10, 2014. http://www.gatestoneinstitute.org/4397/hollywood-islam-political-correctness.

[11] Georg Szalai, “Hollywood primes the pump for Mideast money,” HollywoodReporter.com, June 12, 2007. http://www.hollywoodreporter.com/news/hollywood-primes-pump-mideast-money-156661

[12] Andrew C. McCarthy, “The History of MPAC,” NationalReview.com, August 7, 2012. http://www.nationalreview.com/article/313257/history-mpac-andrew-c-mccarthy

[13] Deborah Weiss, “Islamist Influence in Hollywood,” HumanEvents.com, Aug 8, 2015. http://humanevents.com/2015/08/08/islamist-influence-in-hollywood/

[14] Ben Shapiro provides a strong work documenting the Left’s control of Hollywood in his book, Primetime Propaganda: The True Hollywood Story of How the Left Took Over Your TV (New York: Broadside Books, 2011).

[15] See previous chapter, Chapter 2, “The Utopian Virus.”

[16] For the most comprehensive reading on the Left’s nature, ability to accumulate power, and how it wields that power, see David Horowitz’s nine volume series The Black Book of the American Left, which is the most complete, first-hand portrait of the Left as it has evolved from the inception of the Cold War through the era of Barack Obama. Visit: blackbookoftheamericanleft.com.

[17] David Horowitz, Take No Prisoners: The Battle Plan for Defeating the Left (Washington, D.C.: Regnery, 2014).

[18] For an excellent account of how the Left sees culture as the main vehicle through which to achieve power, how Gramsci molded this vision, and how the Left captured power through its culture wars, see Horowitz, The Black Book of the American Left Volume V: Culture Wars (Los Angeles: Second Thought Books, 2015).

[19] Ibid and Barry Rubin, Silent Revolution: How the Left Rose to Political Power and Cultural Dominance (New York: HarperCollins, 2014).

[20] David Horowitz and Richard Poe, The Shadow Party: How George Soros, Hillary Clinton, and Sixties Radicals Seized Control of the Democratic Party (Nashville, Tennessee: Thomas Nelson: 2006).

[21] Ibid.

[22] David Horowitz and Jacob Laksin, chapter 2, “The Making of a President” in The New Leviathan: How the Left-Wing Money Machine Shapes American Politics and Threatens America’s Future (New York: Crown Forum, 2012).

[23] Horowitz and Laksin, The New Leviathan.

[24] Ibid.

[25] Horowitz, Take No Prisoners.

[26] To learn more about the necessity and rationale for DiscovertheNetworks.org, which went online in February 2005, and the uproar surrounding its publication, see Volume 2, Progressives, of The Black Book of the American Left.

 

11.

ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η Ε/Φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΙΧΕ “ΞΕΦΥΓΕΙ”, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε/Φ ΤΩΝ “ΚΡΥΦΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ”, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ “ΣΥΡΙΖΑ”, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ  ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ Κ-Β, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΔ!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ Κ-Β ΤΗΣ ΝΔ “ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ Κ-Β ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΧΘΕΣ! 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!.. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Ε/Φ ΤΩΝ… ΚΑΜΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΕΚ… ΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ… ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΩΝ… ΧΑΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ! ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ… ΑΡΙΣΤΕΡΑ!..

ΕΤΣΙ, ME TETOIA ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΝΥΝ Π-Θ; 

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο Ε/… ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ… ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! BE SURE OF THAT!..

 

12.

ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,  ΑΝΑΦΟΡΕΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ) ΣΤΟΝ Ε/ΤΥΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ!

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑΝΤΟ! Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΔΕΝ “ΜΑΣΗΣΕ” ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ:«Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ» – ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! – Makeleio.gr

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ “ΚΑΙ… ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ”, ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ Α/ΓΕΕΘΑ – Α/ΓΕΣ, ΚΛΠ, ΠΟΥ “ΠΕΡΑΣΑΝ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΕΔ! ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” “ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ, ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ!..

ΟΜΩΣ ΡΩΤΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΠΟΙΟΥΣ! ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η(ΔΗΘΕΝ), ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ”, ΚΛΠ;

ΕΜΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!..

ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ… ΜΕΓΕΘΗ, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΏΡΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ!.. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!..

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Γράψας χαιρετά τον Τούρκο ομόλογο του Γιασάρ ... | Photos

13. 

Terörle mücadelenin yeni A takımı

Terörle mücadelede önemli görevler alan birliklerin komutanlıklarında da değişiklik yaşandı.

Terörle mücadelenin yeni A takımı
SEYFETTİN ERSÖZ Ankara

Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’na 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğg. Dündar Şahin Güngör getirilirken, Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı’na da 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğg. Osman Aytaç atandı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Tuğg. Gürcan Sezengöz, Tunceli 4. Komando Tugay Komutanı oldu. Kars Sarıkamış’ta bulunan 9. Komando Tugayı’nın başına ise 2. Özel Kuvvetler Tugay Komutanı Tuğg. Mustafa Koşan getirildi. Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğg. Mehmet Özeren de 11. Komando Tugay Komutanı olarak atandı.

Hakkari Çukurca’da konuşlu 3. Hudut Tugay Komutanlığı’na ise Yüksekova’daki 3. Piyade Tümen Komutan Yardımcısı Tuğg. Fethi Oltulu atandı. Tuğg. Ümit Durmaz da Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı oldu. 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper ise görevini sürdürecek.

Yerlerini korudular

Bu yıl tümgeneralliğe yükseltilen İdris Acartürk de 7. Komando Tugay Komutanlığı’ndan, Şırnak’taki 23. Piyade Tümen Komutanlığı’na getirildi. FETÖ’nün İzmir Askeri Casusluk kumpasından 20 ay tutuklu kalan Acartürk, beraat ettikten sonra TSK’ya dönmüş ve geçtiğimiz yıl yapılan Barış Pınarı Harekâtı’nda Fırat’ın doğusuna ilk geçent Tugay komutanı olmuştu.

Özel Kuvvet Tugay Komutanı Tümgeneral Hakan Öztekin de, Barış Kalkanı Harekat Bölgesi (İdlib) komutanı oldu.

 

-/-