82 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ!..

28/10/1940 – 28/10/2022

 

Σαν προσκύνημα και τιμή στους ΕΛΛΗΝΕΣ προγόνους μας, που το 1940 – 1941 πολέμησαν τον μαύρο Φασισμό και αμέσως μετά τον Χιτλερικό Ναζισμό, και των οποίων τον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ θυμόμαστε για 82η φορά στις 28-10-2022, έναν ΑΓΩΝΑ χάρη (και!) στον οποίον είμαστε σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ανακαλούμε στην μνήμη μας και στην μνήμη σας, τα λόγια – απάντηση του Στρατηγού “ΔΑΡΕΙΟΥ”Υποστρατήγου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (Μάνος Κατράκης), Δντη της Δνσεως Πληροφοριών του Γενικού μας Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, προς την πολιτική υπάλληλο του Επιτελείου Νίκη (Τζένη Καρέζη), όταν αυτή τον ρώτησε “πότε θα σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος στον Κόσμο” (Από την επική ε/ταινία: “Κονσέρτο Για Πολυβόλα”)!

Της απάντησε λοιπόν, εξ όσων έχει συγκρατήσει το μυαλό μου (εννοώ το νόημα των λόγων του), ότι ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!.. 

28 Οκτωβρίου 1940 - ΟΧΙ | Www.Melwdos.Net

 

28η Οκτωβρίου: Το «Έπος του Σαράντα» μέσα από σπάνιες ...

 

Δείτε τα πρωτοσέλιδα της 28ης Οκτωβρίου 1940 - Φωτογραφίες ...

 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΟΥ

1940“! 

Σάϊτ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

ΥΓ.

1. Σεβαστέ Κε Π-Θγέ και εσύ, επίσης σεβαστέ, Κε ΥΠΕΞ!

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!

Τί;

Βάλτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) ένα τέλος στο ΟΝΕΙΔΟΣ των Αλβανών, που ακόμα δημιουργούν προσκόμματα και κάθε είδους εμπόδια, στο να βρεθούν, στην σημερινή χώρα τους, και να ταφούν, όπως αρμόζει στην Ιστορία μας και κατά τα πανάρχαια θρησκευτικά έθιμά μας, όλα τα ιερά κόκκαλα των πεσόντων ΕΛΛΗΝΩΝ προγόνων μας, κατά την Ε/ΕΠΟΠΟΙΪΑ του 1940-1941, ώστε να αναπαυθούν πια και οι ψυχούλες τους, αλλά να ησυχάσουν και οι απόγονοί τους, για τους ανθρώπους τους!..

 

2. Στην παραπάνω ταινία που διαβάσατε, (και στην οποία υπήρξε απόλυτος σεβασμός στα ιστορικά στοιχεία, που τα στρατιωτικά  αντλήθηκαν, για τις ανάγκες της ταινίας, από το Γ. Επιτελείο), ακούνε όλοι ότι 2 Μεραρχίες Αλβανών (18 Τάγματα) πολέμησαν εναντίον μας! (Στην 1η “στημένη” σύσκεψη του “Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου”)!

Το “σάϊτ” μας έγραφε πως εναντίον-μας πολέμησαν 12 Α/Τάγματα! Έπεσε έξω 6 Τάγματα!..

Να θυμίσω ακόμα ότι οι Ιταλοί είχαν καταλάβει τότε την Αλβανία και οι Αλβανοί τους είχαν δώσει τα πάντα!.. [Κατά τ’ άλλα, οι Αλβανοί λένε σήμερα πως ο ΕΣ εισέβαλε (sic) τότε στην χώρα τους και επίσης πως ποτέ δεν πολέμησαν εναντίον μας]!.. 

 

3. Π-Θ γέ της Αλβανίας, Κε Ράμα! Διάβασε!

Όσο και να μισείς την Ελλάδα και τους Έλληνες, λόγω της γενιτσαρικής σου ελληνικής καταγωγής ή πιθανώς για λόγους πολιτικής (Ελληνο-Γενιτσαρο-φασιστο-ΤΣΑΜΗΔΕΣ, κλπ), φανού, ρε συ, πραγματικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ, αλλά και ΑΝΔΡΑΣ ρε και κατάλαβε επιτέλους ότι ΔΕΝ(!) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με τέτοια θέματα, θεματα τόσο λεπτής υφής!..

Αν το θέμα λήξει επί ημερών σου, ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΑΜΕΣΩΣ (!) την άποψή μου ότι είσαι μια ΟΧΙΑ, ένας ΑΣΤΡΙΤΗΣ, όπως επανειλημμένως σε έχω χαρακτηρίσει, ενώ θα πάψω να σε αποκαλώ αυτό που είσαι, ήτοι ένας ΜΑΦΙΟΖΟΣ και ένας άνθρωπος των Τούρκων και συγκεκριμένα πολιτικό Όργανο του Τ/ΠτΔ, ΡΤΕ! Αν το θέμα λήξει, θα πάψουν και οι κατάρες των Ελλήνων και προς το πρόσωπό σου, μετά απ’ εκείνες που ακόμα “κυνηγούν” τον Μπερίσα!.. 

-/-

-/-