83η “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” (“ΔΕΘ”), 08-09-2018 Και Λίγα Άλλα!..

Συνεχίζουμε από σήμερα, 07-09-2018, (θα δούμε για πόσο καιρό βεβαίως), επειδή εσείς μας το ζητήσατε!.. Χαρείτε μας!.. 

1. Δώσαμε εμείς (Κ-Β ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Κομμούνια + Νεο-δοσίλογοι) το όνομα, την ταυτότητα και την γλώσσα στους Σκοπιανούς και τάχα μας ενόχλησε το γιατί ο Τραμπ τους ονόμασε στην προχθεσινή επιστολή του “Μακεδονία”; Δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ!..

– Η επιστολή αυτή του ΤΡΑΜΠ, χρησιμοποιείται ήδη από την ντόπια εκπροσώπηση της Παγκοσμιοποίησης, που πληρώνει χοντρά τα Όργανά της, (στην προκείμενη περίπτωση τoυς Δημ/φους), να καταφέρονται και κατά των Ελλήνων “φανς”, (ας τους πούμε έτσι), του Προέδρου Τραμπ! Έτσι προσβάλονται ταυτόχρονα 2 στόχοι! Και οι… “φανς”, ώστε να πάψουν να τον υποστηρίζουν, όπως και να αποδομηθούν, αλλά και ο… κακός -υποτίθεται- Αμερικανός Πρόεδρος!..

Η επικοινωνιακή επίθεση στο Σκοπιανό ακροατήριο, μέχρι και την 30η Σεπ., θα πυκνώσει ακόμα περισσότερο, κάτι που είναι εύλογο, αφού η Δύση θέλει από τους Σκοπιανούς το “Ναι”, για λόγους που η επανάληψή τους και πάλι εδώ, στο “σάϊτ” μας, καθίσταται άκρως βαρετή!

– Γι’ αυτό και είχαμε το πρόσφατο “Wikileak”, που ουσιαστικά λέγει στους Σκοπιανούς πως ότι επιδίωκε η πΓΔΜ από το 2007 – 2008, (τότε που στα Σκόπια κυβερνούσε ο Εθνικιστής Γκρούεφσκι!!!), το πέτυχε 100%, άρα φίλοι Σκοπιανοί ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ! Καταλάβατε! (Ο Νίμιτς το πήγε και πιο πέρα, στο “μη παρέκει”, λέγοντας στους Σκοπιανούς ουσιαστικά, το εξής! “Μαλάκες Σκοπιανοί ψηφείστε τώρα ΝΑΙ, που στην Ελλάδα κυβερνούν προδότες και δοσίλογοι, [όποιος θέλει να αρπάξει κάτι από τους Έλληνες, τώρα μόνον μπορεί και μάλιστα τόσο εύκολα), διότι μετά δεν ξέρετε και δεν ξέρουμε τί θα έρθει στην χώρα αυτή”]!..

– Μόνον που τότε (2008 και μετά) στις Η.Π.Α., πουλημένοι της ντόπιας Παγκοσμιοποίησης, στις Η.Π.Α. κυβερνούσε το “πουλέν” της πόρνης Παγκοσμιοποίησης, (τότε ξεκίναγε την 8ετία του), ο 1ος μαύρος και Μουσουλμάνος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ήθελε τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία, όπως και να τους δοθούν και ταυτότητα και γλώσσα! Το ίδιο ήθελε και  το θηλυκό της πολιτικής συμμορίας ΚΛΙΝΤΟΝ, (μια πολιτική συμμορία των “Δημοκρατικών”, που είχε ήδη κυβερνήσει τις Η.Π.Α.), η βρωμερή Χίλαρυ, η οποία ετοιμάζει από τώρα για μελλοντική Πρόεδρο των Η.Π.Α., την -δήθεν- “φαν” των Μουσουλμάνων κόρη της Τσέλσι, η οποία και αυτή, όλως τυχαίως, είναι παντρεμένη με γόνο Διεθνούς Μεγαλο-Εβραίου! (Στο… Far West υπήρχαν οι Κλάντον και στο σύγχρονο αμερικανικό West οι Κλίντον, κάτι περίπου ανάλογο, με την διαφορά ότι τότε υπήρχε ένας Ουάϊατ ΕΡΠ ΚΑΙ ξεβρώμισε τον… τόπο, ενώ σήμερα ποιός μπορεί να τα βάλλει με τους Κλίντον, πλην αυτών που τους… θεμελίωσαν, λέγε με Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ / κυρίως αυτοί και οι οποίοι δεν έχουν κανέναν λόγο να τους… αγγίξουν)!

– Γι’ αυτό και η Ντόρα είχε γίνει τότε η επαγγελματίας γλείφτριά της και πειθήνιο Όργανό της, (η φωνή της τρομερά Τουρκόφιλης Κλίντον στην Ελλάδα, τότε / στο γραφείο της υπάρχουν ακόμα… σημάδια της αγάπης αυτής), γι’ αυτό και ήθελε και αυτή και τα 3/3, (άσχετα το τί λέγει τώρα, που αναφέρει πως μόνον το 1/3 ήθελε, δηλαδή τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και “για όλες τις χρήσεις”), γι΄αυτό και είχε γίνει μπίλιες” με τον Καραμανλή τον Β’ ή “Νεο-Βούδα, (θα θυμάστε τί έγραφε ο Τύπος τότε, είμαι σίγουρος / διαβάστε και παρακάτω), ο οποίος κατάφερε στη Ρουμανία, έστω και από “σπόντα”, να “μην περάσει” των Η.Π.Α. και του Μπους, υπογράφοντας έτσι το πολιτικό του τέλος, ως κερασάκι στην αντι-αμερικανική και αντι-ΝΑΤΟΪΚΗ τούρτα, που… έτρωγε, συνεχώς και ακρίτως, ως Π-Θ, καθ’ όλη του την θητεία! Αυτή ήταν και η μόνη ορθή πολιτική ΕΘΝΙΚΗ πράξη, του χοντρού, της Ραφήνας, που είναι τόσο νεποτιστής, που ούτε μια βόλτα δεν έκανε στα… καμμένα της περιοχής που ζει και κυρίως στις οικογένειες των ανθρώπων που κάηκαν στις 23-07-2018, ακριβώς όπως και ο κολλητός του ο Τσίπρας, που -κρυφίως από το πόπολο- ο ένας γλείφει τον άλλον, οι σιχαμένοι!..

 • Θυμίζω ακόμα ότι τότε η απύθμενα σκληρή και ανήθικη πολιτικά Ντόρα, ούσα ΥΠΕΞ, … κατέβασε από το α/φ Έλληνες Αξκούς που θα πήγαιναν στη Ρωσία, για τα όσα όπλα, σαπάκια και μη, μας είχε φορτώσει ο πραγματικός Ταμίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., (από το ΠΑΚ Γερμανίας ακόμα), “Τσοχο!..
 • Θυμίζω επίσης ότι, η Ντόρα “καθάρισε”, “εν μιά νυκτί”, έναν από τους πλέον αρίστους των Α/ΓΕΕΘΑ, μετά βεβαίως από τον ΕΛΛΗΝΑ – ΘΡΥΛΟ Αρχηγό, τον Στρατάρχη Αλέξανδρο ΠΑΠΑΓΟ, τον Στρατηγό(!!!!!!!!!) ΓΡΑΨΑ, ο οποίος φέρεται (έτσι πρέπει να γράψω, φέρεται) ότι είχε κατορθώσει να ανατρέψει -τότε- μέχρι και σχέδια του Αμερικανικού 5γώνου, για κατάληψη ελληνικών μικρο-νήσων του ΝΑ Αιγαίου, από τις ΤΕΔ και άλλα πολλά!
 • Μπορεί η ΕΥΠ Κε Ρουμπάτη (γιατί μας τρως το… ψωμί ρε; / τί δουλειά έχεις εσύ στην ΕΥΠ και μάλιστα και Αρχηγός;), να μας πει ποιοί είχαν παραβιάσει τότε το σπίτι, (στο Ψυχικό νομίζω), της κόρης του Γράψα, μιας γυναίκας, υπαλλήλου μάλιστα της Υπηρεσίας σου; (Τότε, τουλάχιστον)!.. Και μετ’ ου πολύ ο Γράψας, “χαίρετε”, και ήταν και Στρατηγός 4 αστέρων, Α/ΓΕΕΘΑ! (Και μετά ψάχνουν κάποιοι, που δούλευαν νυχθημερόν για την ελληνική Άμυνα, στον σκοτεινό κόσμο των πληροφοριών, κάποιοι ηλίθιοι βεβαίως, να βρουν πώς και γιατί έχασαν παιδιά και όχι σκυλιά… και ποιοί τους “πούλησαν”)!..
 • Ο Γράψας έφυγε με απόλυτη αξιοπρέπεια, αναφέροντας στο προσωπικό του πως καμμία(!) σχέση δεν είχε η αποχώρησή του, με όσα τότε ακούγονταν! (Είχε βουήξει όλο το Επιτελείο ότι η Μπακογιάννη, κλπ, κλπ, κλπ / Η ίσως μόνη παραδοσιακά έγκριτη ελληνική ε/φ, “το ΒΗΜΑ”, είχε γράψει τότε πολλά, σχετικά)!..
 • Επίσης, Κε Ρουμπάτη, μπορείς να μας πεις ποιοί ήσαν, αλλά και ποιοί είναι, από την Υπηρεσία σου, οι πληροφοριοδότες της Κας Μπακογιάννη, η οποία είχε και έχει ένα από τα πιο δυνατά δίκτυα πληροφοριών, όπως κάποτε και ο “υπ’ αυτήν”… συμπαθής “πολιτικός απόμαχος” (το έχει καταλάβει, αλλά του αρκεί να μην γίνει Κ-Β η ΝΔ!.. καταλάβατε!..), Γ. Καρατζαφέρης; Ξέρεις ή τα περιμένετε όλα από τα… βαλιτσάκια Κε Ρουμπάτη; Γελάει όλη η κοινωνία, και τα κάποτε… μπετά του Αλέφαντου ακόμα!..
 • Γι΄αυτό και την κοπάνησε φίλοι μου τότε και αμέσως μετά η Ντόρα από τη ΝΔούλα, φτιάχνοντας το… Χιλαρικό Κόμμα… “Δημοκρατική Συμμαχία, (ο τότε στρατιωτικός της “ιδιαίτερος” είναι σήμερα το ίδιο, στο ΥΠΑΜ, του νεοδοσίλογου Καμμένου, “ιδιαίτερος” του “Καζινάκια” ή “Κολοδακτυλάκια” ή όπως αλλιώς θέλετε), αφού είχε “σκοτωθεί” με τον “Νεο-Βούδα” για το θέμα της Μακεδονίας και μην ακούτε αυτά που έλεγαν μετά (“λόγια του κόλου”), ότι οι σχέσεις τους ήσαν άριστες, κλπ, κλπ, κλπ! (Αν η μνήμη μου δεν με απατά, και αυτήν την… εργολαβία του εξωραϊσμού των σχέσεων Βούδα – Ντόρας, την είχε αναλάβει για το πόπολο ο Μπακογιαννικός δημ/φος Πολίτης, ναι ο επονομαζόμενος “Κεφάλας”, αυτός! Ο άλλος Μπακογιαννικός είναι αυτός με την υψηλού δείκτη ορθοφωνία, δύσμορφος Άκης Παυλόπουλος)!..
 • Γι’ αυτό και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, που ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ με την αδελφή του και που ΔΕΝ έχει δοκιμασθεί ως Π-Θ, ρε αλήτες, “δεν την θέλει -πολιτικά- στα πόδια του”, (όπως και κανέναν – καμμία από τους παλιούς και μιαρούς πολιτικά ΝΔούληδες), και μακάρι η Κα αυτή να γίνει… Περιφερειάρχης στην Κρήτη, “βγαίνοντας” από την κεντρική πολιτική σκηνή, θέση από την οποία θα μπορούσε να βοηθήσει πολιτικά, αν ήθελε φυσικά, και τον αδελφό της, αλλά κυρίως και το ταλαντούχο πολιτικά, όπως δείχνει, παιδί της, που όπως όλα δείχνουν θα το “κατεβάσει” η ΝΔ για Δήμαρχο στην Αθήνα, μπας και δούμε -επιτέλους- μια άλλη Αθήνα!..

Σημειώνω για άλλη μια φορά, επανερχόμενος!

 • Οι νυν Η.Π.Α., (με Πρόεδρο τον Ρεπουμπλικανό Τραμπ), ήταν “στα παπάρια τους”, το αν θα ονομάζονταν τα Σκόπια Μακεδονία ή όπως αλλιώς! Το μόνον, και ΟΡΘΩΣ(!), που τους ενδιέφερε ήταν και είναι η ένταξη του κρατιδίου αυτού στις Ευρω-Ατλαντικές δομές και “κόψτε το παραμυθάκι”… Κε Τάκη, των “Παραπολιτικών” και λοιποί άλλοι “Παγκοσμιοποιημένοι”!.. (Ο “Αδελφούλης” μας, ο Κος Τάκης, φέρεται ως ένα από τα νέα “πουλέν” της Ντόρας). Ο Μεγάλος -ίσως ο μεγαλύτερος του 20ου αι.- διπλωμάτης, ο 2ος μεγαλύτερος, μετά τον Αυστριακό Μέττερνιχ, καταγεγραμμένος μισέλληνας Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, είχε πει στις αρχές της 10ετίας του 1990, πως εγώ το ξέρω πως η Μακεδονία είναι ελληνική, οι Έλληνες πολιτικοί το ξέρουν; Στην αποστροφή αυτή του Γερμανο-Αμερικανο-Εβραίου, “Διεθνούς Εβραίου”, (μια από τις ελάχιστες θετικές εξαιρέσεις των “Διεθνών Εβραίων”), κρύβεται ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, για εμάς, τους δυστυχείς Έλληνες και(!) του 21ου αι.!..
 • Ως “Μακεδονία” τα Σκόπια, τα ήθελαν, πλην των Δημοκρατικών των Η.Π.Α., η Μέρκελ (αυτή κυρίως) και γενικώς ΟΛΟΙ οι “παγκοσμιοποιημένοι”, μίσθαρνα και μη υποχείρια των “Διεθνών Εβραίων”, (Μακρόν, κλπ), οι οποίοι έχουν σοβαρούς λόγους ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ την Ελλάδα και τον διαχρονικό Οικουμενικό Ελληνισμό! [Εδώ μισούν και μάχονται τα -κατά τεκμήριον- αδέλφια τους, τους Ισραηλινούς, στους Έλληνες θα στεκόντουσαν οι “Διεθνείς Εβραίοι”; Η ευκαιρία των ελληνικής καταγωγής νεο-κομμουνιστών κυβερνητών σήμερα της Ελλάδος και Οργάνων τους, -άλλωστε Κομμουνιστές ήσαν και οι 9 στους 10 “Διεθνείς Εβραίοι”, στο βρώμικο παρελθόν τους- δεν θα έπρεπε να χαθεί και μάλλον δεν θα χαθεί, όπως φαίνεται! Ο Τσίπρας φέρεται ότι στο Παρίσι, κατά την επιστροφή του από το ταξίδι του στις Η.Π.Α., έλαβε από τους Ρότσιλντ και 2η 4ετία, ως Π-Θ, αρκεί(!) να συνεχίσει και μάλιστα πιο δυναμικά “το τέλος της χώρας μας” και πιθανώς ο Κυριάκος να περιμένει άλλα 4 χρόνια ακόμα, αν “δεν πάμε” φυσικά σε Ε-Τ σύγκρουση! Αλήθεια ξέρουν στην ΝΔούλα, αλλά και στο “ΚΙΝΑΛ” (γιατί άλλαξες το όνομα “ΠΑ.ΣΟ.Κ.” Κα Γεννηματά, σε τί σε “χάλαγε” αλήθεια, και το έκανες “ΚΙΝ.ΑΛ” που θυμίζει… “ΑΜΕΑ”, και με πολλά και ειλικρινή συγγνώμη στα άτομα αυτά), σε πόσους “λάθρο” έδωσε ελληνική ιθαγένεια ο αρσενικός… Αυλωνίτου, ο Σκουρλέτης];
 • Αν τα Σκόπια εισέλθουν στις Ευρω-Ατλαντικές δομές, είτε μας / σας αρέσει, είτε όχι, αυτό θα πιστωθεί ως ΕΠΙΤΥΧΙΑ, των Η.Π.Α. και του Τραμπ προσωπικά, (ενός Τραμπ, τον οποίον συνεχίζει να πολεμάει μετά μνημειώδους μανίας η “Παγκοσμιοποίηση”, αλλ’ αυτός επειδή είναι μέγας μάγκας αντέχει ακόμα / τώρα τον πολεμάνε ακόμα πιο βρώμικα, προσπαθώντας να του σπείρουν ζιζάνια, με το βιβλίο του Κου αυτού, που δεν ξέρουμε ποιοί χρηματοδότησαν, και που αναφέρεται σε… λόγια κάποιων που υπηρέτησαν στον Λ. Οίκο, επί Τραμπ), ό,τι και να λέτε ή να πείτε, λαμόγια!.. Δυστυχώς βεβαίως που αυτό θα γίνει, με το 3 στα 3 (3/3) όπως το ήθελαν, εδώ και 3 γενιές, τα ελληνικής καταγωγής Κομμούνια, που σήμερα μας κυβερνούν, (μαζί με τους νεο-δοσίλογους / νεο-μαυραγορίτες των ΑΝΕΛ) και που δικαίως επαίρονται, αφού πέτυχαν χωρίς πόλεμο, ό,τι δεν μπόρεσαν οι προδότες παππούδες τους με τα όπλα!..
 • Δεν φταίει λοιπόν ο Τραμπ, αν η Ελλάδα κυβερνάται σήμερα από αμόρφωτους, στην πλειοψηφία τους, λακέδες! (Κρυφοπρεζόνια, Κουτσαβάκια, Καθαρίστριες, ντόπιους και ξένους Κουκουλοφόρους, Ρουβίκωνες και μη, Μπούληδες, Πόρνες, κλπ, κλπ, κλπ αθύρματα)! Ένα είναι το σίγουρο! Κανείς δεν αγάπησε τον προδότη, σε αντίθεση βεβαίως με την προδοσία!.. Μ’ αυτούς όμως ιστορικά, (με τους προδότες δηλαδή), οι “επικυρίαρχοί” μας έκαναν πάντα τις “βρωμοδουλειές” τους στην γη του ΗΛΙΟΥ και του ΦΩΤΟΣ!..
 • Τέλος:
 • Tα περί 140+ χωρών που έχουν αναγνωρίσει τάχα τα Σκόπια ως Μακεδονία, είναι -το ξαναγράφω- ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ(!!!), των κυβερνώντων κομμουνιστών / “κόκκινων φασιστών” του ΣΥΡΙΖΑ, των νεο-δοσίλογων κουκουλοφόρων προδοτών των ΑΝΕΛ ΚΑΙ(!) του θλιβερού οπαδού της… “Παθητικής Άμυνας” και αποκαλούμενου… “το διπλό ροκέ”, νυν Ε/ΠτΔ Προκόπη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, (συλλήβδην δηλαδή όλων των σύγχρονων “Καρεκλοκένταυρων” και πρώην “Σφετεριστών” της εξουσίας), αφού οι χώρες αναγνωρίζονται όπως ακριβώς είναι καταγεγραμμένες στον Ο.Η.Ε.!.. Εκεί τα Σκόπια είναι (για λίγο ακόμα, όπως φαίνεται) καταγεγραμμένα ως πρώην Γ/Β Δημοκρατία, της Μακεδονίας, και όχι ως Μακεδονία! Προσέξτε! “ΠΡΩΗΝ”(!), κάτι που σημαίνει ότι εκκρεμεί το “ΝΥΝ”, ήτοι το σήμερα, για το οποίο “πάλεψαν” και που όπως όλα δείχνουν το κερδίζουν οι Σκοπιανοί! Είναι αυτό που ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ(!!!) ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ του μέλλοντος θα καταγράψει ως “ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ” ή ως “Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΟΛΛΗΤΟΙ” ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ!..
 • Το “Β. Μακεδονία”, σε λίγα από σήμερα χρόνια, (αν δεν πει κάτι άλλο ο Έλληνας ΘΕΟΣ), θα ζητάει ένωση με το… “Ν. Μακεδονία” (καταλάβατε) και κάποια στιγμή (διαβάστε λίγο τί σας έγραφα / -με εδώ,στο “σάϊτ” μας για την Εβραϊκή Ευρώπη) θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα σχηματιστεί “το όλον” “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!.. (Διαβάστε και τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”)!.. Στόχος τους μάλλον είναι η Ελλάδα να ξαναγίνει, η Ελλάδα προ του Βασιλέως Γεωργίου του Α’!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα (Ή μάλλον, … κλαυσίγελως)!..
 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ “ΣΗΜΕΡΑ” “ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ” (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ / ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ αντάμα), [ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ(!) ΗΓΕΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ “ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΟΙ ΕΕΔ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ”], ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ, Η(ΔΙΑΖ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Κε… ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ… ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ(!!!), ΤΟ 1974!.. Η 2Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ! Τί άραγε έπεται ρε προδότες;

Καταλάβατε μήπως τώρα, γιατί ο Τσίπρας στάθηκε σε στάση προσοχής στο Σκοπευτήριο, στην Καισαριανή και με σηκωμένη την γροθιά του, όταν ορκίστηκε Π-Θ, ενώ ήταν με τα πόδια “ανοικτά” (όχι δεν έπιανε τα… του) δίπλα στην Μέρκελ, (όταν αυτή είχε έλθει στην χώρα μας ως… υπερ-Π-Θ… της), στον “Άγνωστο Στρ-τη”, (πόσο περισσότερο Ταξικός Π-Θ θα μπορούσε να είναι κάποιος / κάτι που απέδειξε αργότερα “πηδώντας” την “Μεσαία Τάξη”, που πολέμησε κάποτε την… Τάξη του, αυτήν των ανήθικων ελιτιστών, κεφαλών των… Μουζίκων ελληνικής καταγωγής), εκεί που αργότερα, σε μια διαδήλωση, και ένας Υπάλληλος της ΔΕΗ κάπνιζε… μαγκιόρικα, πατώντας το “Κενοτάφιο”, αλλά που ο Ρουμπάτης ούτε αυτόν δεν μπόρεσε να βρει, ενώ οι Τσολιάδες γιάλυζαν, ως συνήθως τα… τσαρούχια τους, αφού τους έχουν εκεί για μόστρα και μόνον!..

Όλα λοιπόν έχουν την εξήγησή τους και τίποτα και πουθενά δεν είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ και ΤΥΧΑΙΟ!.. 

 • Και οριστικό… τέλος! Διαβάστε παρακάτω!
 • Όμως! Η “μη έχουσα λόγο” (προσωπική εμπειρία) Μπακογιάννη και η κάθε… αρσενική ή θηλυκή, “πολιτικού και μη”, “τύπου” Μπακογιάννη, πολιτικός ή διπλωμάτης, από το 1950 και έως σήμερα, μπορεί να είπε στις διαπραγματεύσεις για τα Σκόπια, ό,τι ήθελε, αλλά ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!..
 • ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, (χουντικό, αφού δεν απετόλμησαν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, με το… νεολογικό και πλάνο πολιτικό δικαιολογητικό εφεύρημα ότι “δεν μπορεί να αποφασίσουμε εμείς, για το πώς θα λέγονται οι άλλοι” / αφού εσείς ρε αλήτες τους δίνετε κάτι δικό μας!.. Γι’ αυτό και μόνον θα μας ρωτούσατε, αν θέλαμε δηλαδή να τους το δώσετε ή όχι, αυτό το δικό μας, ρε βρωμεροί πολιτικοί ερυθρο-τραμπούκοι, που μας περνάτε για… ρήσους)ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ, δια χειρός του ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Ε/ΥΠΕΞ Ν. ΚΟΤΖΙΑ, (τόσος πολιτικός κυνισμός Κε… Πάϊατ; / ένας Κοτζιάς, ο οποίος πήγε στην Κίνα πρόσφατα και τους είπε πως οι ιδέες του Μάο, που σκότωσε περισσότερους από 120 εκ-ρια ανθρώπους, είναι ανώτερες αυτών του Διαφωτισμού…), και αυτοί οι… Κοι είναι αυτοί οι οποίοι θα καταγραφούν ως οι δολοφόνοι, ως οι εκτελεστές της Μακεδονίας και βεβαίως ως οι σχεδιαστές και ηθικο-φυσικοί αυτουργοί της προοπτικής μελλοντικά εθνικής κολόβωσης της Ελλάδος, που σίγουρα θα επιχειρηθεί (είναι θέμα χρόνου) και μάλιστα πολλαπλώς, πολυμερώς, κλπ!..
 • ΘΥΜΙΖΩ λοιπόν ΣΤΟΥΣ… Κους ΑΥΤΟΥΣ και πάλι ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ, ΠΕΡΙ… ΨΩΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ! Τα όσα άλλα είναι “ΝΑ ‘ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ”!..

2. Για εμάς το κύριο χαρακτηριστικό του πρόσφατου ανασχηματισμού ήταν το γεγονός ότι ο Τσίπρας έγινε “πολιτική κυλλότα” του Καμμένου, αφού αυτός ο… αριστερός Π-Θ έκανε Υπουργό (φυσικά κατ’ εντολήν Καμμένου) μέχρι και το πολιτικό ξόανο, που λέγεται Χρυσοβελώνη, [αυτή η… Αυστριακή (εκ Βόλου γαρ) δικηγόρος(;), που έκανε, ρε… Ρουβίκωνες του Λαφαζάνη, 37 σπίτια, με τον ιδρώτα της, όπως μας είπε], ενώ τακτοποίησε και το Σερραϊκό πολιτικό “παραμύθι” ή “απολειφάδι”, που τάχα… έκλαψε πρόσφατα, εμπρός στα αιώνια θύματα, τους στρατιωτικούς, για την Μακεδονία, γενόμενη και Υφ. Άμυνας ή Αναπληρώτρια, δεν έχει σημασία, αλλά που δεν τόλμησε, αν και έχουσα 1/2 επώνυμο με… τσαρούχια, αφού έχει τάχα τόσο όρθιο… αιδοίο και τόση υποκριτική δεινότητα, να πάει στα “ΕΛΕΥΘέΡΙΑ” της πόλεως των Σερρών, όπου εστάλη ο… τυφλός Ακαρνάνας τέως Υπουργός του… Σαρωνικού, ένα από τα πολιτικά “πουλητάρια” που πέρασαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη συνέχεια έφτυσαν, εκεί όπου έγλειφαν!.. Για τον πολιτικό τέλος Καραγκιόζη των Μεσογείων, τον Κατσίκη, τί να γράψω; Ό,τι και να έγραφα, ακόμα και αρνητικά, θα του προσέδιδα μη δικαιούμενο… ειδικό βάρος!.. Μιλάμε για την απόλυτη ΚΑΤΑΝΤΙΑ!..

– Τί κρίμα για την πολιτική ιστορία του τόπου, ένας Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να έχει γίνει Π-Θ από έναν Κατσίκη (τον πατέρα αυτού του λαμπρού σημερινού στελέχους των ΑΝΕΛ) και να έχει χάσει την εξουσία από έναν Κιλκισιώτη γιατρό, που δεν τον θυμάται πια κανείς (ούτε ακόμα και εγώ, που ισχυρίζομαι πως έχω πολύ δυνατή μνήμη)! (Η αλήθεια είναι πως θυμάμαι ακόμα την γυναικάρα του γιατρού! Μιλάμε για μια κούκλα φίλοι μου, αλλά τί να το κάνεις, θα μου πείτε, αφού παντρεύτηκε τα πολιτικά… κόπρανα της εποχής της)!..

– Όμως στο ΥΠΑΜ πήγε και ο Ρήγας! Διαβάστε παρακάτω και σκεφτείτε μόνοι σας, αν ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, που τον “έφτυσε” ο Τσίπρας στα ίσα, πήγε στο ΥΠΑΜ, επειδή τα είχε ψάλλει στο παρελθόν στον νυν Υπουργό του! Στον ΕΣ ξέρετε συνηθιζόταν αυτό κάποτε! Δενν ξέρω αν συνεχίζεται! Έστελναν, ειδικά επί ΠΑ.ΣΟ.Κ., τον τάδε, που δεν είχε μέσον, να υπηρετήσει υπό τον ισχυρό δείνα, ώστε ο δείνα να τον… “ιππεύσει”, διότι κάποτε ο τάδε είχε… τολμήσει να τα βάλλει μαζί του! Καταλάβατε! Εδώ φυσικά φίλοι μου ο Καμμένος θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του τον Ρήγα! Καταλάβατε!..

– Διαβάζουμε λοιπόν με προσοχή παρακάτω και ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ μόνον, όπου δούμε… “Ρήγα”!.. Μην σταθείτε δηλαδή στο με ποιόν τακίμιασε ο Τσίπρας, στη σχέση Μελισσανίδη – Σ. Καλλιντερίδη – Καμμένου – ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλάβατε!..

Ο «ΚΑΡΛΟΣ, ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ» ΚΑΙ Ο «ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΣ. «ΜΗΤΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ», «ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ 17 Ν Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ». ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΝΙΟΣ Κ’ Ο Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!..

Αναρτήσεις στο διαδίκτυο όπως αυτή της  el.wikipedia.org αναφέρουν πως ο κ. Πάνος Καμμένος έχει επικριθεί για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη», όπου υποστήριξε την συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην τρομοκρατική οργάνωση “17 Νοέμβρη”.

Στο γνωστό του βιβλίο, σύμφωνα με το luben.tv ο Πάνος Καμμένος καταφέρεται ενάντια σε όσους υποστηρίζουν τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, υποστηρίζοντας ότι διαπλέκονται με την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Λίγα χρόνια μετά, το 1999, ο Καμμένος γίνεται θερμός υποστηρικτής του Οτσαλάν και συνεργάζεται με όλους αυτούς τους οποίους κάποτε στοχοποιούσε ως τρομοκράτες.

Το “Τρομοκρατία: Θεωρία και Πράξη” είναι ένα πολυσέλιδο παραλήρημα κίτρινου χρώματος. Στο σπουδαίο αυτό σύγγραμμα, ο Καμμένος αποφαίνεται ότι πίσω από την τρομοκρατική δραστηριότητα στην Ελλάδα βρίσκεται… το ΠΑΣΟΚ. Στις παράνοιες του βιβλίου – και μάλλον η πιο γνωστή κοτσάνα που εκστομίζεται μέσα – είναι ότι ο διαβόητος τρομοκράτης Κάρλος δολοφονήθηκε από την KGB. Όταν εκδόθηκε το βιβλίο, φυσικά ο Κάρλος ήταν μία χαρά ζωντανός.

Ο κυβερνητικός του εταίρος του Αλέξη Τσίπρακαι πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος είχε χαρακτηρίσει όπως διαβάζουμε στο liberal.gr, πριν από 25 χρόνια, τη “Νέα Αριστερά” ως μήτρα του εξτρεμισμού και κατονόμαζε στελέχη του Συνασπισμού! (Σώπααααααααααααααααααααααααα)!..

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Παραπολιτικά”, σε βιβλίο του Π. Καμμένου που κυκλοφόρησε το 1992 με τίτλο “Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη” έγραφε:

“Οι τρομοκράτες δρουν πρωτίστως αν όχι αποκλειστικά, στο χώρο της Αριστεράς” (Εκδόσεις Ελληνική Ευρωεκδοτική), αναφερόμενος µάλιστα ονοµαστικώς σε πρόσωπα, τα οποία είναι είτε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Μανιός και η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, είτε κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος, όπως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, η Λίνα Αλεξίου (πρώην σύζυγος του κ. Κωνσταντόπουλου), η «Μαργαρίτα Γιαρουλή» (το ορθό είναι «Γιαραλή» και είναι σύζυγος του Ν. Μανιού), ο Περικλής Κοροβέσης (πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Φώτης Κουβέλης (επανεντάχθηκε στο κυβερνών κόµµα κατά το τελευταίο συνέδριο).

Κατά τον συγγραφέα, ως μήτρα θεωρείται (σελ. 336-337) “η Νέα Ελλαδική Αριστερά” την οποία συγκρότησαν, “διάφορες μικρές ομάδες εγχώριων σπουδαστών και διανοούμενων του εξωτερικού” από τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Μια εξ αυτών, όπως γράφει, το “Κίνημα της 20ης Οκτώβρη”, με ιδρυτικό μέλος τον Ν. Μανιό. Τα κοινά χαρακτηριστικά όλων αυτών των οργανώσεων ήταν μεταξύ άλλων: “Η άποψη πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν αμέσως βίαια ένοπλα μέσα” και η “κοινωνική ανατροπή” με στόχο “την άμεση, όχι απώτερη, επιβολή ενός αυτόνομου, αντιγραφειοκρατικού σοσιαλιστικού καθεστώτος”.

Συγκεκριμένα στην 5η ενότητα του βιβλίου χαρακτηρίζει “τρομολάτρες, συμπαθούντες” την νυν πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, τη Λίνα Αλεξίου και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο σημειώνοντας: “Οι συμπαθούντες προσπαθούν…να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, διότι μιλούν για ένοπλη λαική βία, αλλά δεν είναι καθόλου λαική. Μιλούν για “συντρόφους”, κάνουν διάλογο μαζί τους, μιλούν για επαναστατικό αγώνα, ενω δεν πρόκειται για επαναστατικό, αλλά για δολοφονικό αγώνα”.

Το περίφημο βιβλίο για την Τρομοκρατία

Oπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr, τότε υποστήριζε μέσω πρόχειρων και κυρίως ανεπιβεβαιώτων «συρραφών» από διάφορες πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πως η 17 Νοέμβρη έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Τον πρόλογο εκείνου του βιβλίου τον είχε γράψει ο στρατηγός Γρυλλάκης (συγχωρέθηκε σχεδόν πρόσφατα, γνωστός και από την υπόθεση των υποκλοπών με πρωταγωνιστή τον… ΠΑΣΟΚ-ο Χρήστο Μαυρίκη). Ένας από τους «τρομοκράτες» της 17 Νοέμβρη που είχε υποδείξει τότε, ήταν και ο Κώστας Λαλιώτης! «Δυστυχώς, διάφοροι καμμένοι και “χαμένοι” συγγραφείς και διάφοροι βαμμένοι και “βλαμμένοι” στρατηγοί, μαζί με κάποιους μικρονοϊκούς πολιτικούς, υφαίνουν έναν ιστό αράχνης, ένα παρακράτος», δήλωνε τότε ο Λαλιώτης. Από το βιβλίο είχε πάρει αποστάσεις και η Νέα Δημοκρατία διά του τότε κυβερνητικού της εκπροσώπου (κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη), Βασίλη Μαγγίνα. (Μέγας… Κονιόρδος, … μπαμπάς του… Κοντονή! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

Ναι, είναι αυτό το βιβλίο στο οποίο ο συγγραφέας ανέφερε πως ο διαβόητος τρομοκράτης Κάρλος το «Τσακάλι» είχε δολοφονηθεί από την KGB. Βέβαια, μετά από αυτήν την… ηχηρή αποκάλυψη Καμμένου, πέρασαν ορισμένα χρόνια για να συλληφθεί ο Κάρλος. Εν ζωή φυσικά… Πάντως, αυτό που υποστηρίζουν ορισμένοι μελετητές είναι πως το βιβλίο για την τρομοκρατία του Πάνου Καμμένου είχε «κάποια κοινά στοιχεία» μ’ ένα άλλο βιβλίο το οποίο είχε εκδοθεί το 1970 από τον Ελληνικό Εκδοτικό Οργανισμό και είχε τίτλο: «Πυρηνική Ειρήνη». Συγγραφέας του ήταν ο πρώην υπουργός της Χούντας και πρώην Κομμουνιστής εξ… Ουγγαρίας (Χωρίον “Μπελογιάννης”), Γεώργιος Γεωργαλάς. Πώς δικαιολογείται αυτό; «Οι πιθανές εξηγήσεις είναι μόνο δύο: είτε ο Γεωργαλάς, ο οποίος εμφανίζεται ως κρυφός σύμβολος του Καμμένου, είναι πράγματι ο συντάκτης της “Τρομοκρατίας”, είτε το βιβλίο του Καμμένου είναι εν μέρει προϊόν υποκλοπής». Αναφέρονται σε μια παλιά ιστορία που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Ο Πάνος Καμμένος και ο Γεώργιος Γεωργαλάς (Συγχωρέθηκε πρόσφατα)!

Στις 17 Νοεμβρίου 1996 κυκλοφορεί το περιοδικό «Εψιλον» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας με μια συνέντευξη του Γεώργιου Γεωργαλά στον Απόστολο Διαμαντή και τίτλο: «Γράφω τους λόγους του Καμμένου». Τη φωτογράφηση τότε την είχε κάνει ο Λάμπης Παπαδόπουλος. Όταν ο Διαμαντής τον ρώτησε: «Με τη ΝΔ συνεργαστήκατε αυτά τα χρόνια;», ο Γεωργαλάς απάντησε: «Με τη ΝΔ όχι. Μεμονωμένα με βουλευτές. Με τον Πάνο Καμμένο. Τον συμβουλεύω, γράφω τους λόγους του… Εχω και άλλους φίλους, όπως ο κ. Ράλλης του ΔΗΚΚΙ». Λίγες ημέρες μετά, «από το γραφείο του βουλευτή της Β’ Αθηνών κ. Π. Καμμένου μας κοινοπιήθηκε η παρακάτω επιστολή του κ. Γ. Γεωργαλά, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια», διαβάζουμε σε μονόστηλο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (24/11/1996). Μεταξύ άλλων ο Γεωργαλάς διαμαρτύρεται διότι όπως υποστηρίζει: «Είχε συμφωνηθεί ότι θα εγίνετο μια μακρά ελεύθερη συζήτησις, με βάσιν την οποίαν θα διαμορφώνετο από κοινού ένα κείμενο κοινής αποδοχής»….

Και «Περιορίζομαι σε μίαν αποκατάσταση της αλήθειας – του σημείου που αναφέρεται στον βουλευτή κ.Π. Καμμένο. Κατά το κοινής αποδοχής κείμενο, δε λέγω ότι “του γράφω τους λόγους του”, αλλά ότι εκτιμώ τις ιδέες του, ιδίως στα εθνικά θέματα, το θάρρος, την μαχητικότητα και το αδιάφθορόν του, θεωρώ θετική την παρουσία του στη Βουλή και γι’ αυτό του προσφέρω όποια και όση βοήθεια μπορώ, δοθέτος μάλιστα ότι είμαστε φίλοι από πολλά χρόνια, συνδεόμενοι με αμοιβαίαν εκτίμηση». Ενδιαφέρον, όμως, έχει και η απάντηση της Διεύθυνσης της εφημερίδας:

«Κανενός είδους συμφωνία δεν κάναμε με τον κ. Γεωργαλά. Απλώς, αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε ορισμένα σημεία από μία συνέντευξη 4.500 λέξεων, για να μπορέσει να χωρέσει στις σελίδες που είχαμε προβλέψει γι’ αυτήν – και πρόκειται για μια πάγια δημοσιογραφική (άνευ εισαγωγικών) τακτική. Οσο γι’ αυτά που αναφέρει ο ίδιος ο κ. Γεωργαλάς για τη σχέση του με τον κ. Π. Καμμένο, είναι εύγλωττο και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του». Το εξώδικο Γεωργαλά στον Καμμένο!

Την αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία έφερε στο φως εξώδικο του Γεωργίου Γεωργαλά -υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ την περίοδο της δικτατορίας- στο οποίο κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι δεν τον πλήρωσε για υπηρεσίες που του προσέφερε.

Ο Γιώργος Γεωργαλάς ισχυρίζεται στο εξώδικο που έστειλε στον Πάνο Καμμένο πως υπήρξε ο επικοινωνιακός σύμβουλος του, ενώ του έγραψε βιβλίο για την τρομοκρατία, αλλά και μελέτη για τη σημερινή κρίση, εργασίες για τις οποίες όπως λέει δεν πληρώθηκε. Συγκεκριμένα αναφέρει «Στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλος σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομα σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περιμένω τα υπόλοιπα… σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μου καταβάλετε 14.000 ευρώ»

Είναι μία ιστορία που σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος θα ήθελε να ξεχάσει. Αν μπορούσε να επιβάλλει στη google να την αποκρύψει από τα κατάστιχά της, μπορεί και να το έκανε…

Τι έχει πει ο Καμμένος για τον Γεωργαλά:

Τι έχει πει ο Αδωνις για σχέση-συνεργασία Καμμένου με Γεωργαλά:

Να σημειωθεί ότι  απάντηση του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ήταν άμεση και σχολίασε στο twitter «Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών». Επίσης έκανε γνωστό πως ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.

Oι πληροφορίες είναι δημοσιευμένες και αντλήθηκαν από parapolitika.gr,ελευθεροτυπία, Δημοκρατία, luben.tv, liberal.gr, iefimerida.gr, wikipedia, newsbomb.gr.

ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΑΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ: «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» – ΡΗΓΑΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ): «ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ»

 

Για πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση που τον επισκέπτονταν στη φυλακή μίλησε, τοποθετούμενος ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Πειραιά, ο ισοβίτης για την υπόθεση του Νoor 1, Μάκης Γιαννουσάκης.

Ειδικότερα, ο Γιαννουσάκης που επέστρεψε στη φυλακή μετά την απόρριψη του αιτήματός του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, είπε: «Είναι η πρώτη φορά που οι εκβιαστές έχουν εκπρόσωπο Τύπου. Αυτός έγραψε δημοσίευμα ότι ήρθε πρώην υπουργός της ΝΔ στη φυλακή να με πείσει να αλλάξω την κατάθεσή μου. Είναι όμως ερασιτέχνες λασπολόγοι γιατί ούτε από τοπική της ΝΔ δεν έχει έρθει κάποιος να με επισκεφθεί. Αντίθετα έρχονταν στελέχη πολιτικά του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση.

Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για εκπρόσωπο Τύπου των εκβιαστών».

«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της σοβαρά και να κληθεί από τον εισαγγελέα ο υπουργός να δώσει όλα τα στοιχεία» σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας ερωτηθείς για την υπόθεση Καμμένου και τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Μάκη Γουννουσάκη.

Ο κ. Ρήγας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, πρόσθεσε ωστόσο πως αυτή η υπόθεση δεν ταλανίζει την κοινωνική ζωή της χώρας. Τέλος, αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τις ίδιες πολιτικές με τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας «προφανώς υπάρχουν αβελτηρίες  αλλά δεν είμαστε ίδιοι».

Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Θα πρέπει να εξετάσουμε τι διεμήφθη μεταξύ υπουργού και ισοβίτη

Στην παραδοχή πως «θα πρέπει σε δεύτερη φάση να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη» προχώρησε, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky, «Παρεμβάσεις», ο βουλευτής και μέλος των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.

Πιο συγκεκριμένα, στην πίεση του υποψήφιου για τη Β’ Αθήνας με τη ΝΔ, Μανόλη Γραφάκου, ο κ. Κατσίκης παραδέχτηκε πως «σε δεύτερη φάση, θα πρέπει να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη», αν και ο αρμόδιος υπουργός και εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο πρόεδρος του κόμματος με το οποίο ο κ. Κατσίκης εκλέγεται, Πάνος Καμμένος.

Πρόκειται για μια ακόμη διαφοροποίηση του κ. Κατσίκη από το κόμμα του και τον Πάνο Καμμένο, που δημιουργεί ρήγμα και αναταραχή, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή για άλλα ζητήματα.

Και αυτό διότι για πρώτη φορά βουλευτής των ΑΝΕΛ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πρέπει να διερευνηθεί η επίμαχη επικοινωνία του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη για την υπόθεση του «Noor 1».

-/-

3. Μετά από την “Παναγία την Ελευθερώτρια”, που γκρεμίστηκε για να γίνει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ [αφού δεν υπάρχει αναγνωρισμένη διεθνώς μουσουλμανική μειονότητα στην Αθήνα(!!!), αλλά και στην Ελλάδα, πλην της γνωστής στην ελεύθερη Θράκη μας], το Τέμενος στο Βοτανικό, μια εκκλησία που ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι ανήκει στις ΕΕΔ και ο πολύς Χριστιανός Καμμένος ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΛΕ ¨ΚΙΧ¨ /  ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, τώρα προσφέρει από την… τσέπη του και έκταση του ΥΠΑΜ, για νέο γήπεδο του Μπάουκ στην Θεσ-νίκη! Έτσι, θα κλέισετε τα στόματα των Μακεδόνων ρε για την προδοσία σας; Διαβάστε, με την ευκαιρία αυτή, και για τις σχέσεις Μελισσανίδη – Κ-Β και Τζαμπασοφιάς!..

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ (Έγκριτος Δημ/φος, του “Κόκκινου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ”)!

ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ;

Του το ζήτησε ο ίδιος ο Τσίπρας και ο Καμμένος το δέχτηκε χωρίς κανένα δισταγμό

Απροκάλυπτα ανήθικη, χυδαία και εμετικά λαϊκίστικη είναι η δέσμευση πού υπήρξε από τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, να παραχωρήσει για τις ανάγκες της ανέγερσης νέου γηπέδου του Πάοκ ( «Νέα Τούμπα» ) περιουσία ιδιοκτησίας του Υπουργείου του !

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πού αναφέρονται στην προπαρασκευή της επίσκεψης του Τσίπρα στη ΔΕΘ, σε σύσκεψη πού πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Τσίπρα, του Καμμένου και του υπουργού περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, συζητήθηκε το ενδεχόμενο στις εξαγγελίες πού θα γίνουν από τον πρωθυπουργό να συμεπριληφθεί και η … «Νέα Τούμπα» !

Ο Καμμένος συμφώνησε σε ό,τι του ζητήθηκε και δεσμεύτηκε ότι ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ να του παραχωρηθεί ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου, πού ΑΝΗΚΕΙ στο Ταμείο Εθνικής Αμυνας !!!

Εχουμε λοιπόν την δραστηριοποίηση του μηχανισμού κατασπατάλησης δημόσιας περιουσίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών με ιδιοκτήτες πού ή ανήκουν στην πλευρά των «φίλων και συμμάχων μας», ή δεν ανήκαν, αλλά δεν έχουν καμία αντίρρηση να ανήκουν, από δω και στο εξής.

Κατασπατάληση πού ξεκίνησε με τη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ της Τζαμπασοφιάς ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ), συνεχίστηκε με τις ουτοπικές δεσμεύσεις περί «Νέας Αθήνας» ή «ΑthensAlive» (γήπεδο Παναθηναϊκού) και τώρα συνεχίζεται με την … «Νέα Τούμπα» και την περιουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Να το ακούσουμε λοιπόν και αυτό στη ΔΕΘ και βεβαίως, να … απολαύσουμε το χειροκρότημα από τον … ένδοξο λαό του Πάοκ, πού θα υποδεχτεί τη δέσμευση Καμμένου.

ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΑΕΚ vs. ΑΡΔ ΚΑΙ … ΑΡΔ vs. ΑΕΚ :

ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ !

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ … «ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΥ» ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ότι τα πράγματα θα έφταναν ως εκεί, μετά την διάλυση της «συμμαχίας» Μελισσανίδη – Σαββίδη, ήταν τόσο προβλέψιμο και αναμενόμενο και προβλέψιμο, ότι, ας πούμε, αύριο θα είναι Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο πρώην σύμμαχοι και φίλοι, έγιναν αντίπαλοι και εχθροί. Ποδοσφαιρικά, εννοώ. Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το πιο φυσικό επακόλουθο είναι πάντα όλη η ένταση στις σχέσεις των δύο, να μετατίθεται και στους πρώην κοινούς, φίλους, συμμάχους, αλλά και υπαλλήλους.

Το χρηματοδοτούμενο από τον Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι ηλεκτρονικό sdna.gr, ήταν, από τότε πού φτιάχτηκε, ένα ηλεκτρονικό Μέσον πού «χρησιμοποιούσαν» και οι δύο πλευρές στις επιθέσεις τους, πάντοτε προς μία και μοναδική κατεύθυνση : Τον Ολυμπιακό, όσους πίστευαν στον Ολυμπιακό, αλλά και όλους όσους αρνούνταν να ενεργήσουν εναντίον του Ολυμπιακού, η να συμπαραταχθούν υπό την εξουσία των δύο αφεντικών.

Πάνω σ’ αυτό τον αγώνα, το sdna.gr τάχθηκε αναφανδόν στους σκοπούς και στόχους της «συμμαχίας», λειτουργώντας υπό τις εντολές και των δύο. Και του Σαββίδη, πού ήταν και είναι ο χρηματοδότης, αλλά και του Μελισσανίδη, πού ήταν και είναι το αφανές αφεντικό, σαν εκφραστής της «συμμαχίας των εξυγιαντών», δηλαδή των εχθρών του Ολυμπιακού.

Στη ζωή όμως, αλλά και στο ποδόσφαιρο, πού είναι κομμάτι της ζωής, όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Οσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος λέγανε οι παλιοί και αυτά πού έφερε η ώρα του τελικού Κυπέλλου στο Βόλο, ανέτρεψαν όλα όσα είχαν προηγηθεί τα τελευταία τρία χρόνια. Σαββίδης και Μελισσανίδης, Μελισσανίδης και Σαββίδης χώρισαν τα τσανάκια τους. Μεταξύ των οποίων και τα ΜΜΕ επιρροής τους.

Το sdna.gr ήταν αυτό πού πλήρωσε τη νύφη. Η μάλλον, αυτό πού προβλέπεται να την πληρώσει … γιά τα καλά, αν ληφθούν υπ’ όψιν ο καταγγελτικός λόγος, αλλά και οι απειλές, με υπονοούμενα και χωρίς αυτά, πού ανταλλάχτηκαν στις αρχές της εβδομάδας με ανακοινώσεις, μεταξύ της ΠΑΕ Αεκ και του διευθυντή του sdna.gr Βασίλη Παπαθεοδώρου. Μιλάμε γιά πραγματικό ξεκατίνιασμα μεταξύ δύο πρώην συμμάχων, αλλά και κάτι παραπάνω από συμμάχων : Μεταξύ δύο φανατικών και αδίστακτων εχθρών του Ολυμπιακού. Και αυτή ήταν η κατάληξη πού όχι μόνον είχε ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ από αυτήν εδώ τη στήλη, αλλά περίπου είχε … ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ( τα δημοσιεύματα υπάρχουν και είναι αρκετά ).

Φυσικά, τα πεπραγμένα και το ξεκατίνιασμα μιάς διαμάχης πού θυμίζει κατιναριό, δεν μας ενδιαφέρουν δημοσιογραφικά. Απλά, τα απολαμβάνουμε ως αποτελέσματα πού περιμέναμε, αλλά δεν γνωρίζαμε τον ακριβή χρόνο πού θα παρουσιάζονταν.

Όμως, μερικές αναφορές, ένθεν κακείθεν, παρουσιάζουν κατά την άποψή μου ευρύτερο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον και πρέπει να επισημανθούν.

Διαβάζω, για παράδειγμα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Αεκ εναντίον του sdna.gr ότι σε κάποιο από τα θέματά του «να χαρακτηρίζεται γήπεδο με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου το όνειρο των φιλάθλων μας για το «σπίτι» μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το μοναδικό πού πραγματοποιείται με ιδιωτικά κεφάλαια».

Μιλάμε γιά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ αναφορά, πού δεν περίμενα να διαβάσω ούτε από πρωτοετή μαθητή μιάς από τις δεκάδες «δημοσιογραφικές σχολές» – απάτη πού λειτουργούν στη χώρα.

Κατ’ αρχήν, ο συντάκτης της ανακοίνωσης θα πρέπει να γνωρίζει ότι ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ στη λέξη «σπίτι», σημαίνουν και εννοούν … ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, πού δεν είναι ούτε … αθώο, ούτε … αγνό. Εν ολίγοις όταν βάζεις εισαγωγικά σ’ αυτή τη λέξη, παραπέμπεις σε ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.

Πάμε όμως στην ουσία του θέματος. Ώστε λοιπόν είναι ψέματα ότι η Τζαμπασοφιά χτίζεται με χρήματα του ελληνικού δημοσίου ; Συγνώμη, αλλά αυτά τα ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πού ΡΙΧΝΕΙ η … Περιφέρεια της Δούρου, ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ; Είναι … δικά της, του Καραμέρου, του Μελισσανίδη, ή του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ; Αυτά δεν είανι λεφτά πού θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν π.χ. για ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ στη ΜΑΝΔΡΑ, η για ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ στο ΜΑΤΙ; Ερώτηση κάνω, πέσ’ τε με αφελή, αν θέλετε.

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ … ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑΣ

Επειδή λοιπόν προσπαθώ να μην είμαι αφελής όσο … φαίνομαι, θα κάνω μερικές ακόμα ερωτήσεις.

 1. ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΑΡΧΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ;
 2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ … ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ» ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ, Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;

Εγώ δεν έχω ακούσει γιά ΚΑΝΕΝΑ ιδιώτη πού έχει βάλει λεφτά ( εκατομμύρια ) γιά την ανέγερση της Τζαμπασοφιάς. Εχω δεί επισκέψεις στο εργοτάξιο, έχω δεί και διαβάσει γιά αγιασμούς, για επιθεωρήσεις, για αυτοπρόσωπη επίβλεψη, γιά εντολές επιτάχυνσης, γιά υπογειοποιήσεις, τα πάντα όλα. Για ΛΕΦΤΑ όμως, δεν έχω ακούσει τίποτα, πέραν από τα εκατομμύρια της Περιφέρειας της Δούρου. Ποιος μπορεί να απαντήσει σ’ αυτό ;

( Είμαι βέβαιος, ότι αυτοί πού … μπορούν να απαντήσουν, δεν θα το πράξουν. Προς μεγάλη μου … στενοχώρια, βεβαίως )

«ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ MEDIA» !

Πάμε σε ένα άλλο σημείο της ανακοίνωσης της Αεκούλας κατά του sdna.gr : «Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την κριτική, δεν διαθέτει δικά της media, δεν έχει ποτέ αποπειραθεί να ποδηγετήσει την ενημέρωση, αλλά δεν είναι δυνατόν να παραμείνει απαθής στα συνεχόμενα στημένα δημοσιεύματα …»

Συμφωνώ κι’ εγώ ότι η ΠΑΕ Αεκ «δεν έχει δικά της ΜΜΕ», με την υποσημείωση όμως ότι δεν έχει ΜΜΕ πού ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως είναι δικά της. Το … ιδιοκτησιακό καθεστώς κάποιων ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΕΚ σύμφωνα με όσα ακούγονται και κυκλοφορούν ευρύτατα στη δημοσιογραφική πιάτσα, θυμίζει τις ιδιοκτησίες κάποιων νυχτερινών μαγαζιών, πού σε άλλον ανήκουν, αλλά άλλος φέρεται να είναι ο ( εικονικός ) ιδιοκτήτης. Και δεν ομιλώ μόνον γιά κάποιον απλό «αυτοφοράκια».

Και μία ακόμη … «υποερώτηση» για την Αεκούλα. Δεν έχετε, λέτε, δικά σας ΜΜΕ. Εντάξει. Δημοσιογράφους, όμως, ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ; Τους έχετε … μετρήσει ; Είναι δύσκολο, το καταλαβαίνω. Ισως να έπρεπε πρώτα να πάρετε στοιχεία από τις λίστες επιτροπών του ΟΠΑΠ, από τα γραφεία των υφυπουργείων των συριζανελητών, από τους φυτευτούς στα payroll της ΕΠΟ και πάει λέγοντας. Είναι πολλή η δουλειά και μεγάλος ο φόρτος. Το καταλαβαίνω.

Θα επανέλθω όμως, με την «απάντηση» του διευθυντή του sdna.gr

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΔ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΚΟΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΒΟΡΓΙΑ ( ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ )

Βοργιάς : «Να φύγεις απ’ τη διαιτησία και να πάς στην αγαπημένη σου ομάδα να πάρεις πόστο»

Η εκ του μηδενός «κόντρα» πού δημιουργήθηκε μεταξύ του Σωτήρη Βοργιά και του Παναγιώτη Βαρούχα, συνεχίστηκε και χθες, όταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών τηλεφώνησε στον παλιό διεθνή διαιτητή και του ζήτησε τον λόγο :

«Τι είναι αυτά πού διαβάζω».

Ο Βοργιάς απάντησε : «Αλήθειες διαβάζεις. Αν κάτι απ’ αυτά δεν είναι αλήθεια, να το διαψεύσεις».

Στη συνέχεια του διαλόγου ( και ενώ ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν διέψευσε απολύτων τίποτα ) ο Βοργιάς αναφέρθηκε στο διοικητικό παρελθόν τους :

«Σου παρέδωσα ένα Σύνδεσμο με ΔΕΚΑ διαιτητές στη Σούπερ Λίγκα, εκ των οποίων οι τρείς διεθνείς και ΔΕΚΑΟΚΤΩ επόπτες. Ακόμη, με 14 διαιτητές στη Β’ Εθνική. Σήμερα, όπως τα έχετε καταφέρει με τον Δημητρίου ( σ.σ. τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών ) η Αθήνα έχει δύο διαιτητές στην Σούπερ Λίγκα εκ των οποίων ο ένας διεθνής, Είσαστε πίσω και από τη Θεσσαλονίκη κι’ αυτό δεν έχει ξανασυμβεί».

Αυτά, ήταν τα τυπικά, τα προκαταρκτικά. Η συζήτηση συνεχίστηκε και με πιο «βαριά» θέματα.

«Μου λές με περηφάνεια ότι μιλάς με τον Τεβεκέλη. Είναι άθλος δηλαδή να μιλάς με έναν υπάλληλο μιάς ΠΑΕ ; Αν θυμάσαι καλά, πριν από χρόνια, όταν ήσουνα κοντά στον παναθηναϊκό ήθελες να με γνωρίσεις στον πρόεδρο τον ΓΛΑΣΤΡΑ. Δεν δέχτηκα όμως. Και ξέρεις γιατί κόβονται οι διαιτητές ; Επειδή κάποιοι τους πάνε να γνωριστούν με κάποιον παράγοντα. Όταν όμως φεύγει ο παράγοντας αυτός και έρχεται ο επόμενος, τους κόβει. Γνωρίζω και ονόματα και γεγονότα και είμαι έτοιμος να τα αναφέρω όπου χρειαστεί. Ελπίζω όμως να μη χρειαστεί. Τόσο εσύ, όσο και ο Δημητρίου, έχετε μεγάλη ευθύνη πού κόβονται οι διαιτητές του συνδέσμου μας. Η Αθήνα του Δημητρίου σήμερα δεν είναι πουθενά στην ΕΠΟ. Ούτε σε επιτροπές, ούτε στην αντιπροεδρία. Καλά, δεν αισθάνεται προσβεβλημένος ; Γιατί δεν αντιδράτε; Συνηθίσατε, μετά από τόσα χρόνια στην αφάνεια ;»

Και ο Βοργιάς κατέληξε : «Το καλύτερο πού έχεις να κάνεις, είναι να φύγεις από τη διαιτησία. Είναι ευκαιρία τώρα με την μεταβίβαση πού ακούγεται, να πας στην αγαπημένη σου ομάδα να πάρεις κανένα πόστο. Σίγουρα εκεί θα προσφέρεις πολύ περισσότερα».

Ο υπογράφων τη στήλη, ανέκαθεν θεωρούσε τον Παναγιώτη Βαρούχα ικανότατο ως διαιτητή και ως πρόεδρο του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών, αργότερα, όταν παρέλαβε από τον Βοργιά την προεδρία. Αυτή την άποψη έχω διατυπώσει κατ’ επανάληψη από τη στήλη μου, εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Επίσης, θεωρώ την κριτική του για τις αμφισβητούμενες φάσεις ενδιαφέρουσα και σωστή κατά μεγάλο ποσοστό. Όμως, ακριβώς γι’ αυτό, έχω δικαίωμα να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ όταν διαπιστώνω πως ο Βαρούχας ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ την πραγματικότητα με κριτικές σαν αυτή πού ακούσαμε, ότι το πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή ήταν … ανύπαρκτο ! Πόσο μάλλον, όταν η εξωφρενική αυτή άποψη, συνοδεύτηκε από τον ΑΠΑΤΗΛΟ τίτλο … «καθηγητής διαιτησίας».

Ο,τιδήποτε άλλο πιθανότατα σκέπτεται ο παλιός μου φίλος Παναγιώτης, δεν με εκφράζει. Και γι’ αυτό, απλά το πετάω στα σκουπίδια και το αγνοώ.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ:

ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ… ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο… “ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ”! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ “GPS” “!..

4. Να μην ενοχλείστε για την παρουσία των Η.Π.Α. στην ΔΕΘ ρε… νεο-κομμούνια και για την Αστερόεσσα, συνεργάτες τους στην πράξη! Τί να κάνουμε που δεν υπάρχει πια ΕΣΣΔ, έ; Μπορείτε όμως ρε ξεφτίλες να αφιερώσετε την επόμενη ΔΕΘ, αν θα είστε και πάλι Κ-Β, (Τσίπρα λίγο γλείψιμο ακόμα στον Σόρος και στον Γιό του και θα τα καταφέρεις να είσαι και του χρόνου ως Π-Θ στη ΔΕΘ  / ο Ράμα πιο μάγκας, “κτύπησε” και τον γιό ΣΟΡΟΣ, αφού ο μπαμπάς πολυ-πούρεψε πια και τον πήγε για καφέ και φαγητό στην… παράλιο Αλβανία, τις προάλλες), στην… πλούσια Βενεζουέλα και τον “αδελφό” σας Μαδούρο, αυτόν τον σημερινό… ΜΕΓΑ Επαναστάτη, αχαχαχαχαχαχαχα, που διέλυσε έναν ολόκληρο λαό και τον έκανε ένα άθροισμα πεινασμένων και δαρμένων… σοσιαλιστικών δήθεν ζώων!.. Κε ΤΡΑΜΠ πού είσαι; Κε Μπόλτον ίσως;

– Από την Αστερόεσσα, όπως και από την σημαία της Μ. Βρεττανίας, παρά τα όσα μπορεί κάποιος να τους καταμαρτυρήσει και στο ελληνικό Πεδίο, φάγατε και τρώτε και σήμερα ρε… κ(α)λόπαιδα, όπως και οι πολιτικοί σας πρόγονοι αυτοί οι αποτυχημένοι Εθνοφονιάδες της 10ετίας του 1940! Για παράδειγμα, πόσοι και πόσοι “δικοί” σας δεν φτιάχτηκαν από τις εξ ουρανού, ως νέο -τότε- μάννα, αγγλικές λίρες, που πετούσαν τα εγγλέζικα πολεμικά α/φ, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΟΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ(!..), ΛΑΜΟΓΙΑ, Ε ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ… 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΙΒΔΗΛΕΣ… ΔΕΚΑΡΕΣ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΚΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!.. ΟΥΣΤ! ΟΥΣΤ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!..  

– Μπείτε λοιπόν αμέσως στις τρύπες σας ρε ή έστω, [μαζί με την αστική σας(!) ΕΛΑΣ που σας φυλάει (πώς το καταδέχεστε αυτό, εσείς οι μεγάλοι επαναστάτες)], φάτε μαζί με τα υπερατλαντικά αφεντικά σας, με τον Αμερικανό Υπ. Εμπορίου δηλαδή, ό,τι μπορείτε ακόμα, από τους μεζέδες των Θεσσ/κων δεξίωσεων σε μια χώρα που οι κύριοι ιδιοκτήτες της πεινάνε και μετά βουλώστε το, χαμένοι στην νιρβάνα και στην ψευδοηδονή του δήθεν τερματισμού των… Μνημονίων!

5. Στο επόμενο άρθρο, διότι κουράστηκα τώρα φίλοι μου, θα σας γράψω την αλήθεια για τον ΜΠΡΑΝΣΟΝ, γεγονός που θα αναδείξει και την ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ, που αναδύει το ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ (ή για πιο “λάϊτ” αναφορά μας), ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ καθεστώς ΡΤΕ!..

– Ακόμα θα διαβάσετε και 1, 2 “πραγματάκια” για τις 4 δήθεν “νέες” (“τύποις”, ναι, νέες) Μεγάλες Μονάδες (ΜΜ) Κομάντος, των ΤΕΔ, για την 3μερή συνάντηση Τουρκίας – Ιράν – Ρωσίας, στην Τεχεράνη σήμερα, κλπ, κλπ, κλπ! Συντονιστείτε λοιπόν!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ”   

-/-

ΥΓ.

Προσωπικά δίνω ένα μεγάλο και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ (!) ΜΠΡΑΒΟ στον Μελισσανίδη, που τόλμησε και προσκάλεσε τον Αμερικανό Πρέσβη ΠΑΪΑΤ στο εργοτάξιο, του νέου γηπέδου της Ομάδος του, (στην οποία είναι ακόμα… Διοικητής), γράφοντας τελείως στα παπάρια του, τους αναρχικούς, τους ΑΝΤΑΡ-CIA, τους ΑΝΤΙ-FA, τα Κουκούδια, και όποιους άλλους ομοίους, φανατικούς οπαδούς της Ομάδος του, (το 100% των φανατικών της Κούλας είναι τέτοιοι), οι οποίοι έσπευσαν να βγάλλουν μάλιστα καταδικαστική ανακοίνωση κατά του Προέδρου τους, (τόσο μυαλό και τόση αχαριστία), για την επίσκεψη αυτή!..

– Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ Κε Μελισσανίδη και ξέρεις και εμένα στα δικά μου τα παπάρια για το Σωματείο σου, αλλά τα συγχαρητήρια, μου βγήκαν πηγαία!..

– Άσε που τα ανιστόρητα αυτά παιδάκια, τα δήθεν… αναρχικά, αγνοούν ότι οι Η.Π.Α. ήσαν το μόνο τότε (1922) επίσημο Κράτος, που με τον Πρόξενό τους στην Σμύρνη (επειδή αναφέρθηκαν και σ’ αυτήν), τον Γιώργο τον Χόρτον, όπως και με τις εκεί αποστολές τους, φιλανθρωπικές και άλλες, (UCLA, κλπ.) έσωσαν από το Τσέτικο μαχαίρι κοσμάκη και κοσμάκη, Έλληνες και Ελληνίδες αμάχους, μωρά και γέρους, ενώ και στη συνέχεια ήσαν εκείνοι που στην Μητροπολιτική Ελλάδα (πάλι εμπλέκεται ο Χόρτον, που έγραψε την “Μάστιγα της Ασίας”, βιβλίο το οποίο και να διαβάσεις, αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμα), στήριξαν ποικιλοτρόπως την εγκατάσταση των 1,5 εκ-ρίων Ελλήνων προσφύγων στην χώρα μας και δεν συζητάμε για το οικονομικό “κομμάτι”, που έδωσαν ό,τι μπορούσαν και αυτό το “μπορούσαν” ήταν υπερβολικά μεγάλο! ΑΪ ΣΙΚΤΙΡ” λοιπόν και επιτέλους(!) με τους Ψεύτες και τους Προπαγανδιστές Κομμουνιστές, που έχουν δηλητηριάσει όλη την ΝΕΟΛΑΙΑ!!!..

– Πότε άραγε θα τελειώσεις με τους αναρχικούς οπαδούς σας Κε Μελισσανίδη; 

– Ακόμα! Οι κινήσεις σου, μετά τις βρωμιές του Λόπεζ και κυρίως του Κροάτη Λιβάγια (πώς πήρατε Κροάτη παίκτη, εσείς που παίξατε στο Βελιγράδι κάποτε… / εδώ μήπως υπάρχει υποκρισία, λέω εγώ τώρα), στο ματς με την Βιντεότον, δείχνουν πως πλέον “έβαλλες και εσύ… μυαλό” και έτσι, “έτσι και μόνον έτσι”, θα γίνει η Κούλα σας, μεγάλο ευρωπαϊκό “ΚΛΑΜΠ”, με εντελώς νέα και υγιή νοοτροπία!.. Δεν το ανέμενα!

– Τέλος, δείξε γενναιότητα και πες στους Διαιτητές της Λίγκας, που ΟΛΟΙ(!!!) ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ, να παίξουν “στα ίσα” στο Πρωτάθλημα και όχι με κίτρινα γυαλιά! Μπορείς; Έχεις τα “γκατς” να τους το πεις, αυτό που μόλις διάβασες; Έχεις τόση δύναμη ψυχής;

-/-