“TΣIOY” No “6”! ΣΑΠΙΛΑ και ΜΕΡΙΚΑ… ΥΓ!..

– Μπράβο ρε αρχι-λαμόγιο Βελόπουλε, είσαι πολύ μάγκας… αντιγραφέας, για άλλη μια φορά! Σε ακούσαμε χθες (12-02-2020) να λες για το Αμβούργο και το ότι θα πρέπει να πάει εκεί η Ελλάδα και όχι στην Χάγη, αφού πρώτα ορίσει ΑΟΖ με την Κύπρο, αφού εκεί είναι το Δικαστήριο που δικάζει θέματα… θαλάσσης, κλπ, κάτι που είχαμε γράψει, κλπ, προ καιρού, όχι σχετικά πολλού!..

– Θα μας πεις πως, «εδώ ρε φίλε μας έδωσες με την υπογραφή σου, δηλαδή με το “ΕΛΛΗΝΑΣ”, την ιδέα της ονομασίας του Κόμματός μας, το οποίο ονομάσαμε “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”, το… Αμβούργο δεν θα οικειοποιούμασταν»; (Για να είμαστε δίκαιοι, ήταν και ένας άλλος που, στο Διαδίκτυο αυτός, είχε -περίπου- πάρει επίσης την υπογραφή “ΕΛΛΗΝΑΣ”, ηλιθίως μάλλον και όχι εσκεμμένως, με τον οποίον δεν σχετίζεσαι, ο οποίος είχε βάλει το -ΡΑ- μεταξύ των γραμμάτων “Α” και “Σ”, γενόμενος… “ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ”)!..

– Χαιρόμαστε πάντως που μας διαβάζεις, αφού μαθαίνεις (και) από εμάς! Άλλωστε έτσι φτιάχτηκες κυρίως (!), κάνοντας ανόητες και για γέλια συρραφές πληροφοριών, που μάθαινες και μαθαίνεις… γενικώς, αφού το “IQ” σου, κατά την άποψή μας πάντα, είναι εξαιρετικά χαμηλό! Τώρα όντας και μέσα στο ΚΥΣΕΑ, ως Αρχηγός του σύγχρονου Ρωσικού Κόμματος στην χώρα μας, όπως εκτιμούμε ότι είσαι, με συνδετικό κρίκο σου με τον Πούτιν, τον Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ, θα μαθαίνεις πολλά (ευχόμαστε να μην τα μεταφέρεις… παραέξω, αχαχαχαχαχαχαχαχα), οπότε ίσως να γίνεις καλύτερος στο… παιχνίδι της ορθής συναρμολόγησης των όποιων “Παζλ”!..

– Προσωπικά, ο γράφων είχε “τσιμπήσει” το ποιόν σου από παλιά, απ’ την εποχή που έκανες επερωτήσεις στη Βουλή, για τα… εξοπλιστικά των ΕΕΔ, παίρνοντας και τις ανάλογες του αριθμού των απαντήσεών σου προβλεπόμενες οικονομικές βουλευτικές απολαβές, καθώς βεβαίως -και το σημαντικότερο- παίρνοντας ΕΓΓΡΑΦΩΣ και σημαντικές πληροφορίες από το ΥΠΑΜ – ΓΕΕΘΑ, κλπ, αφού οι οσφυοκάμπτες και φοβισμένοι “πίθηκοι” (εννοώ τους δοτούς “Γαλονάδες”) έσπευδαν να δίνουν (ίσως για να ανέλθουν στην Ιεραρχία κι άλλο) και την τελευταία λεπτομέρεια για όλα τα ερωτώμενα, τα οποία προφανώς εσύ προωθούσες στην Ρ/Πρεσβεία, κάποιοι άλλοι συνάδελφοί σου στη Βουλή, για να είμαι δίκαιος, σε κάποιες άλλες διπλωματικές… αποστολές, αντίπαλες ή ουδέτερες των Ρώσων, κλπ!..

– Έτσι εξηγείται και ότι εσύ, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, είπες “ΟΧΙ” στην πρόσφατη ψηφισθείσα από την Βουλή μας Ε-Α συμφωνία στρ-κής συνεργασίας, κλπ, σε μια περίοδο που η ψυχορραγούσα στην… εντατική Ελλάδα παλεύει (παρ’ ότι πνέει τα λοίσθια) να μην την… αποσυνδέσουν και από τα μηχανήματα, ώστε να εκπνεύσει!.. Άλλος στην θέση σου θα έλεγε ίσως ρε Βελόπουλε: “Και από τον Βούδα ακόμα θα πάρω όπλα να πολεμήσω τον Τούρκο και τον όποιο άλλον επιβουλεύεται την Πατρίδα μου και μάλιστα την χρεοκοπημένη Πατρίδα μου, αυτή των γόνων των πολιτικών τσιφλικιών, που πούλησαν μέχρι και το 1821, μέχρι και την Τριαδική Θεότητά μας, την ίδια την Θρησκεία μας, στους σύγχρονους “Διεθνείς Εβραίους”, όπως και αυτή την Πατρίδα των πουλημένων στους ίδιους σύγχρονους “Εμπόρους των Εθνών”, “Διεθνιστές” – “Νεο-Κομμουνιστές”, σάπιους γόνους παλαιών πλουσίων Χουντικών οικογενειών”, την Πατρίδα αυτή που έχει ακόμα, και δυστυχώς σε ενεργό… φάση, “εραστές” και… φίλους των 2 πιο αιματοβαμμένων και λαομίσητων στον κόσμο πολιτικών ιδεολογιών, ας τις ονομάσω έτσι καταχρηστικά, ήτοι των Ναζισμού και Κομμουνισμού!..

– Είσαι λοιπόν και εσύ γενικώς “fake” Βελόπουλε, (πώς λοιπόν να μην είσαι και “Αντιγραφέας” / το δύσκολο βεβαίως είναι να μπεις στο μυαλό του όποιου άλλου, στις ρίζες της σκέψης του και όχι το να “κλέβεις” ιδέες, λόγια, κλπ), όσο και η Σορίτισα Μπακογιάννη, όσο και οι Σορίτες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΜΕΡΙ-τες, όσο και οι βρωμερές μαύρες και κόκκινες (ιδεολογικά αδελφές ουσιαστικά) πολιτικά ΟΧΙΕΣ, ήτοι Ναζήδες και “Παλαιο-Κομμουνιστές”, που υποτίθεται ότι όλους αυτούς… μάχεσαι!

– Κατάλαβες τώρα Κε Βελόπουλε, γιατί τις προάλλες έγραφα απ’ εδώ στον Κ.Κ.Μητσοτάκη, “ΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ”, και πως και αυτός ΑΝ(!) αποδειχθεί “ΔΟΥΛΟΣΟΡΙΤΗΣ” και “ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΒΡΑΙΟ ΟΡΝΤΙΝΑΤΖΑ” (το νόημα αυτό ήταν), ο Έλληνας δεν θα έχει που αλλού να στραφεί, αφού η μαύρη μοίρα της χώρας μας ήθελε να είμαστε μονίμως, από της απελευθερώσεώς μας, από της “ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ”, έως και σήμερα, ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΟΥΛΟΙ των κατόχων του παγκοσμίου χρήματος και χειριστών της παγκοσμίου Οικονομίας “Διεθνών Εβραίων” και των εκτελεστικών τους Οργάνων, ήτοι των λεγομένων “ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”;

 ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ρε αντιγραφέα Βελόπουλε, επειδή είσαι τάχα… αρσενικός, όπως λες, και μας είπες ότι είσαι Μπάουκ, [κατ’ εμάς βεβαίως είσαι βαθιά Αντι-Ολυμπιακός, (σε έχουμε ακούσει και εσένα, ακόμα και μέσα στην Βουλή… να καταφέρεσαι, επιλεκτικά, μόνον κατά του Ε. Μαρινάκη, όπως και να… μεταφέρεις “αλήτικα”, δηλαδή με άλλο πλασάρισμα, το γνωστό “Εθνο-Βελοπούλειο”, τα λεκτικά κόπρανα του υιού Γκαγκάτση περί χωρίσματος της Ελλάδος στα 2, κλπ, λες και η Άνω και Κάτω Τούμπα είναι η μισή Ελλάδα)], μήπως ξέρεις να μας πεις αν αυτή η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δικαστικός με το ονοματεπώνυμο Βιργινία ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία βράβευσε τον έμμισθο “Τηλε-Δικαστή” του Σαββίδη στο “OPEN Beyond” K. Θωμαϊδη ή “Πελεκάνο” ή “Σακά”, λόγω της προτεταμένης κάτω γνάθου του και γενικώς λόγω της σιχαμάρας που αναδύει γενικώς, αν αυτή η Κα λοιπόν είναι συγγενής της νέας μας ΠτΔ;

Ρε Θωμαϊδη Αρχι-τσάτσε, (είναι πχ όπως λέμε Αρχι-Διαιτητής, Αρχι-Αρχίδης, κλπ), δεν λες ρε “Σακά” στην Μπενέα να φοράει τίποτα πιο μακρύ στην εκπομπή σου; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά διότι κάτι αντι-Ολυμπιακά γερόντια που σε παρακολουθούν, δεν τα “πιάνουν” όλα όσα… φοβερά λες, διότι προσπαθούν να βαρέσουν μαλακία με τα μπούτια της ρε ξεφτίλα!..

2. Επειδή κάποιοι μας αμφισβήτησαν, ως προς τον βρώμικο ρόλο του Γ. Αρσένη, αλλά και των σχέσεων του ιδίου, όπως και της οικογένειάς του με τον Σόρος και γενικώς με τους φερόμενους ως… Αριστερούς “Διεθνείς Εβραίους”, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται, δείτε παρακάτω ένα παλιό πρωτοσέλιδο της ε/φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” του “Επικίνδυνου”, όπως τον χαρακτηρίσαμε, Κου Χίου, (στερείται μάλλον “Χειριστού”), και εστιαστείτε στην κεντρική φωτογραφία, η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΜΟΝΤΑΖ”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “FAKE”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΨΕΥΤΙΚΗ” ΚΑΙ “ΚΑΛΠΙΚΗ”, αλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΝΗΣΙΑ!.. Τίποτα άλλο, ως απάντησή μας!

efimeris-makeleio-2-tsipras-ptyxio

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η Κα ΑΡΣΕΝΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΣΩΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΠτΔ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ.;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ “ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ”!..

ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΞΚΟΙ “ΕΠΕΣΑΝ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΝΩ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο “ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ” ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ), ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ (ΟΝΤΑΣ ΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΠΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ Φ/Γ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΩΣ ΡΕ, ΠΩΣ;  

– Αυτός ο Κεφαλονίτης Αρχιπροδότης ήταν, ως ΥΠΑΜ, επικεφαλής το 1996, με τα Ίμια, κλπ, για ένα γεγονός, το οποίο είχε σχεδιάσει η “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, αυτή του βαθιά Τουρκόφιλου Κου Μπιλ… Λεβίνσκι, σχέδιο που γνώριζαν, αφού είχαν συμφωνήσει στην υλοποίησή του, [από πριν ακόμα το τ/εμπορικό πλοίο (“Φιγκέν Άγκατ”, αν δεν κάνω λάθος, ως προς την ακρίβεια του ονόματός του) προσαράξει, κλπ, κλπ, κλπ], και οι 2 Κ-Β, ήτοι Ελλάδος και Τουρκίας!.. Και γι΄αυτό, όταν οι Τ/Κομάντος, παρά τον σχεδιασμό και την τριπλή συμφωνία, μεταξύ Η.Π.Α. – Ελλάδος – Τουρκίας, η οποία δεν περιλάμβανε Ε-Τ σύγκρουση και κυρίως δεν είχε νεκρούς, έριξαν το ΕΕ/Π, τηρώντας τους “Κανόνες Ασφαλείας” που είχαν διδαχθεί, όταν αυτό πήγε ακριβώς από πάνω τους και αυτοί φοβήθηκαν για την ζωή τους, ο Σημίτης, όντας πολύ “Κος”, ευχαρίστησε τους Αμερικανούς για την… ομαλοποίηση, ενώ αργότερα “βγήκαν από την μέση”, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ, άπαντες οι Τ/Κομάντος, που εκείνη την  νύχτα είχαν “βγει” πάνω στην Δ. Ίμια, που αν και ο Α/ΓΕΕΘΑ ΛΥΜΠΕΡΗΣ είχε ζητήσει από τον Αρσένη άδεια να την επανδρώσει, αυτός είχε πει “ΟΧΙ”, αφού έπρεπε να πάνε οι ΤΕΔ στον άλλον… βράχο, ώστε ο Ντεμιρέλ και η Τσιλλέρ να δημιουργούσαν το περίφημο “ισοδύναμο τετελεσμένο”, και ακολούθως -όπως και έγινε- να έρχονταν οι Η.Π.Α. και να έλεγαν περιφραστικά, με την αποστροφή τους “Όχι πλοία, Όχι Σημαίες, Όχι Στρατεύματα”, πως απ’εκείνη τη στιγμή η εκεί περιοχή ήταν “ΓΚΡΙΖΑ”, που σημαίνει σε απλά ελληνικά, άνευ… κυριότητος!!!..

– Έτσι και προϊόντος του χρόνου θα φτάσουμε σε λίγο, μετά ακριβώς από 24 χρόνια, οι Τούρκοι, με τις ευλογίες των “Διεθνών Εβραίων” και άρα / επομένως και των Ευρωπαίων ηγετών, οι οποίοι είναι δοτά Όργανά τους, αλλά ίσως και του Ρεπουμπλικανού Τραμπ, είτε διότι αυτός έχει μάθει να λύνει… εμπορικά τις υποθέσεις του, είτε διότι αυτός πιθανώς να… απέχει της διαφοράς, λόγω του αναγγελθέντος εκ μέρους του νέου, (2ου, μετά την περίοδο του Α/Προέδρου Ουϊλσωνος), Αμερικανικού “Απομονωτισμού”, να… παρακαλάμε, όντας μάλιστα στην… εντατική, όπως είπαμε, τους Τούρκους, που όλοι, λόγω της Γεωγραφίας τους, ποντάρουν συνεχώς πάνω τους, όχι να μην μας πάρουν το Αιγαίο, αλλά να μην μας πάρουν ακόμα και την… χώρα!..

– Αυτό φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη τώρα, από τους ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ (κατά σχεδόν 80% της Γης) “Διεθνείς Εβραίους”, οι οποίοι κυβερνούν την Ευρώπη, αφού:

  • Η Ελλάδα κατακτιέται σιγά – σιγά από Μουσουλμάνους όλης της… Γης, ενώ όσοι λοιποί ξένοι ζουν ή εργάζονται εντός της, είναι φάρες εχθρικές προς τον Ελληνισμό και έτοιμες να τον πολεμήσουν.
  • Την ίδια στιγμή οι προδοτικές Ε/Κ-Β τους “χαϊδεύουν” όλους αυτούς, κυρίως οικονομικά πολλαπλώς, αφού πχ αυτοί “βγάζουν” αφορολόγητα τα χρήματά τους στις Πατρίδες τους, τους δίνουν οι Ε/Κ-Β με ψεύτικα χαρτιά ιθαγένεια και υπηκοότητα, τους πληρώνουν αδρά στα “ΑΤΜ”, φορολογούν τους Έλληνες και τους ταϊζουν, σε βάρος των… χρεοκοπημένων με έξωθεν σχέδιο Ελλήνων, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Το πολιτικό τσογλάνι ο Τσίπρας, τους είχε δώσει και ΑΦΜ)!..
  • Η Ελλάδα τελειώνει Ελληνο-δημογραφικά, αφού τα γνήσια Ελληνόπουλα έφυγαν στην αλλοδαπή και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ! Οι νέοι (λευκοί) Έλληνες θα είναι πια Αλβανοί Β’ Γενιάς, αυτοί που έχουν, δασκαλαμένοι άριστα από τους γονείς τους, όχι μόνον βαθιά αλβανική συνείδηση, αλλά βαθύ Μισελληνισμό, αυτοί που δέρνουν, μαχαιρώνουν, κλπ, στα ελληνικά σχολεία, όποιον Έλληνα ή Ελληνίδα συμμαθητή τους αναφέρει πχ ιστορική άποψη με ελληνικό… χρώμα ή όποιος δηλώνει Έλληνας, όπως πχ στον Βύρωνα, αλλά Αλβανοί που επιτίθενται μέχρι και στους Καθηγητές τους, όπως πρόσφατα στο ΕΠΑΛ στην Θεσσ-νίκη, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε τώρα γιατί οι Τουρκο-Αλβανικές ΜΥ έστελναν στην χώρα μας κρυφά, από το 2010 κυρίως και μετά, βιβλία Αλβανικής Ιστορίας, στην ελληνική γλώσσα, κλπ;
  • Είναι τα ίδια παιδιά που άλλοτε, μέσω εντολής, εισήλθαν ή ορθότερα κατευθύνθηκαν στην “Χ. Αυγή”, αργότερα στον “ΣΥΡΙΖΑ” και στον δήθεν “Αναρχικό και Αντι-εξουσιαστικό” χώρο, τα ίδια νεαρά άτομα που φτιάχνουν συμμορίες σχεδόν σε όλες τις ελληνικές γειτονιές πια, καθοδηγούμενα από την κυριαρχούσα πλέον Αλβανική ΜΑΦΙΑ, αφού κάποιοι… ηλίθιοι στην ΕΥΠ άφησαν να εκμηδενιστεί τελείως η αντίστοιχη ελληνική, ποινικούς, κλπ, που μάλιστα και κάποιες Κ-Β μας, λέγε με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μέσω Νόμων, “Ποινικών Κωδίκων”, κλπ, θέλησαν να τους οικειοποιηθούν και πολιτικά!..
  • Έχει λοιπόν μάλλον δίκιο εκείνη η νεο-προβεβλημένη από τα πουλημένα στους “Διεθνείς Εβραίους” κανάλια, όπως πχ τον ΑΛΦΑ- τον ΣΚΑΪ, κλπ, ΣΥΡΙΖΑΙΑ… διανοούμενη, (την ξεχνάω τώρα, σε -πουλου νομίζω τελειώνει το όνομά της), που εκθειάζει τους μαύρους Έλληνες! Αν “πάνε” έτσι τα πράγματα στην χώρα, τότε ναι, ίσως μας σώσουν οι μαύροι νεο-Έλληνες!..
  • RE KERAMEOS! SE POIO YPOURGEIO EISAI YPOURGOS; 
  • RE SY MITSOTAKIS! THN AGGELOPOULOU NA RWTHSOYME GIA TO TI PAIDEIA THA EXOYME STO MELLON STHN ELLADA RE ASIKH;
  • Η Ελλάδα είναι ΔΟΥΛΑ και πάλι στους “Διεθνείς Εβραίους”, μέχρι το 2115, όπου, αν ζήσουμε ως Ελλάδα και φτάσουμε εκεί, θα μας ξανασκλαβώσουν για άλλα 100 χρόνια…
  • Στην Δ. Θράκη έλαβαν εντολή από την Τ/Κ-Β, μέσω της ΜΙΤ να αρχίσουν να ξεσηκώνονται σιγά – σιγά! Δείτε τί έγινε προ ημερών στην Προύσσα, ενώ θυμηθείτε (σας το γράψαμε εδώ) ότι οι Τούρκοι κάλεσαν τον Κ.Κ.Μ. να αφήσει τις όποιες συνομιλίες με τον… Χαφτάρ, και να αρχίσει να συνηθίζει στην σκέψη ότι από το φετινό Καλοκαίρι, έτσι είπαν, θα συνομιλεί με τους πολιτικούς εκπροσώπους των… Τούρκων (sic) της “Αυτόνομης Δ. Θράκης”, κλπ!.. (Και εδώ, ντόπιοι προδότες ή κυρίως ηλίθιοι, γράφουν ότι οι ΤΕΔ άδειασαν σχεδόν τουρκική ΤΘΤ της Α. Θράκης από τα άρματά της, για να τα στείλει στα Τ-Σ σύνορα, στο ύψος του Ιντλίμπ! Εύχομαι αυτοί που το έγραψαν αυτό να μην είναι στρατιωτικοί, διότι σ’ αυτήν την περίπτωση, οϊμέ, αλί και ιαί…)!..
  • Την Ελλάδα την κυβερνούν πια άνθρωποι των “Διεθνών Εβραίων”, βαθιά Ανθέλληνες, είτε φανεροί, είτε κρυφοί, αφού πάντα “ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ”! Έχουμε ακόμα μια αμυδρά, δυστυχώς αμυδρά, ελπίδα, αν ο Κ.Κ.Μ είναι Σορίτης, να ΑΝΑΝΗΨΕΙ και να φανεί “ΕΛΛΗΝΑΣ”, μπας και την… σκαπουλάρουμε, χωρίς… αίμα!..

– ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΛΟΒΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΟΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ/Φ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΥΡΑ!..

– ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ! “ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”!.. ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑ ΙΝΑΘΑΝΑΗΛ; ΑΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΡΟΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ “ΕΛΙΑΜΕΠ”, ΠΟΥ ΕΖΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Π-Θ), Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ “ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ” ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΤΕΛΙΚΑ- ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ!..

3. Ρε Αντίχριστη παλιοπατσαβούρα ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, παλιο-ταπο-ξεκολάκι! Πάψε να ειρωνεύεσαι μωρή τα ΑΓΙΑ των ΑΓΙΩΝ και τα ΙΕΡΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, γαμώ τον ΣΚΑΪ σου και τον… Αλαφούζο σου!.. (Αυτός μωρή ξανθο-βαμμένη τάπα, σου χάρισε το σκυλάκι); Ποιά είσαι εσύ μωρή που μπορείς να λες “ναι, ναι” ειρωνικά και κυρίως με κακία, όταν διαβάζει ο Οικονόμου στην “Ε.Ω.” (“δεν εξετάζω τί ε/φ είναι αυτή”), που έγραφε “άνοιξε τα μάτια του ο Ταξιάρχης”; Πρόσεξε μην τον δεις μπροστά σου μωρή, που τώρα “βγήκες απ’ το αυγό” και το παίζεις και… Αμανπούρ!.. Για να γίνεις κάποτε Νο “1”, θα πρέπει μωρή ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΟΥ;

4. 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ-Β ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ” ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ… ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ -“ΙΣΜΟΥΣ”, ΜΟΝΟΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”), ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!.. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΛΑΟ!..

5. ΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΙΕ!

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΟΥ, ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΙΧ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ Κ.Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ Π-Θ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΥ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΜΑΖΑ, ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!..

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜ-ΦΙΑ ΧΙΕ, ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΙΑ!.. ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ… ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ!..

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ, ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ! ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΒΑΜΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ… “ΕΓΕΡΘΗΤΩ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

1.indd

ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ “ΚΟΜΜΕΝΕΣ” ΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ “Χ.ΑΥΓΙΤΗΣ” ΔΝΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΕΠΙ “ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ”, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΞΑΦΕΛΦΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “Χ. ΑΥΓΗ”, ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

6. ΟΙ “ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ”, ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ (12-02-2020) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”;

7. ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ;

Ω4

ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΒΑΡΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (“ΕΙΔΙΚΟΥΣ”) ΚΕΜΑΛΟ-ΙΣΛΑΜΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟ 1955, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ”!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ… ΚΑΚΟΙ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΚΑΙ… ΚΑΛΟΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ “ΓΚΕ ΜΠΕ ΟΥ”!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ “ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ” 50 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 1, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ / ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΕΙΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ή ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ… ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ “ΑΝΤΑΡ-CIA”, ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ “ΑΝΤΙ-FA”, ΚΛΠ!..

ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΨΗ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ (“ΝΟΜΟΣ”!!!) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ!.. ΜΗΝ  ΕΚΤΡΕΦΕΙΣ ΦΑ-ΣΙ-ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ… ΙΟΒΟΛΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΣ!!!..

8. ΠΑΛΙ ΣΑΣ “ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ” ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΟ “RAND C.” ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ (ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ) ΑΞΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΕΔ, ή ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ “ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΑΚΑΡ, ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΥΠΑΜ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ… ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΑΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΜΗΠΩΣ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΗΛΘΕ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ… 1984, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΚΟΙ ΣΑΣ, ΠΧ “ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ”;

Ε, ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΠΕΚΙΝ, ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ;

dogru haber

9. $^&98_ 32!!2

-/-