98,6 Ντέρτι FM Και… Όποιοι Άλλοι, Η (Διαζ) Ο Νεο-Κομμουνιστής Υπουργός με το… Μαντηλάκι!..

Ε! Εκεί στο Ντέρτι FM και όποιοι άλλοι, … γρήγοροι στη σκέψη!..

– Εντάξει Κε Μαστή, Κε εκφωνητά!.. Το είπες και(!) εσύ και μάλιστα 2, 3 φορές!.. Δεν υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη μας, αλλά Έλληνες πολίτες, Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, τουρκικής όμως καταγωγής (ή όχι;), ώστε να έλθουν πολιτικοί από την Τουρκία να τους κάνουν “μπίρι – μπίρι”, κλπ, για το “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα της 15ης Απρ. 2017 και για να σπεκουλάρουν “λάϊβ” υπέρ της νίκης του Ισλαμο-Δικτάτορα ΡΤΕ!..

– Και ποιός σας είπε ρε φιλαράκια ότι δεν θα έλθουν οι Τούρκοι στη Θράκη για το συγκεκριμένο θέμα, επειδή εκεί ζουν Έλληνες πολίτες, Μουσουλμάνοι, κλπ, κλπ, κλπ, και ό,τι άλλο θέλετε;

– Διαβάστε λοιπόν εδώ (επόμενη παράγραφος), μια δικαιολογία που θα μπορούσαν, λίαν πιθανώς, να χρησιμοποιήσουν οι Τούρκοι, (οι οποίοι δεν ορωδούν προ ουδενός, κάτι που ξεχάσατε), αν θα θελήσουν να δημιουργήσουν πραγματική ένταση ή ό,τι άλλο σχετικό με εμάς ή να αυξήσουν, πραγματικά όμως, την όποια υφιστάμενη σήμερα ένταση με την Ελλάδα, σε ένα μέρος (Δ. Θράκη), όπου ακόμα βλέπετε ότι δεν “παίζουν”, [για το Αιγαίο μόνον ομιλούν συνεχώς και σε κάποιες περιοχές του αναφέρονται, είτε οι ίδιοι, είτε οι όποιοι δοτοί, (δικοί τους ή… άλλων), εντός Ελλάδος], και αυτό για να μην φοβίσουν τους εκεί δικούς τους, έτσι, χωρίς λόγο, και κυρίως διότι εκεί (Δ. Θράκη) είναι ο βασικός, ο κύριός τους ΑΝΣΚ και γι’ αυτό επιβάλλεται να είναι, όπως και είναι, αλλά και θα είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, στις όποιες τους ενέργειες ή και προσεγγίσεις ακόμα!

– «Την τάδε του μηνός θα επισκεφτεί τη Δ. Θράκη, πχ ο Τ/ΥΠΕΞ, για να ενημερώσει (αυτό είναι το κρίσιμο ρήμα) το ομογενειακό μουσουλμανικό στοιχείο, (μουσουλμανική μειονότητα), σχετικά με το Δημοψήφισμα της 15ης Απρ. 2017».

– Και αν φίλοι μου, όχι τη μειονότητα, θα μπορούσε να έρθει όχι μόνον ο Τ/ΥΠΕΞ, αλλά και ένας οποιοσδήποτε άλλος Υπουργός ή και ανώτατος κρατικός λειτουργός ακόμα και όχι απαραίτητα Υπουργός, για επίσκεψη – ενημέρωση στο Προξενείο της Κομοτηνής, προ του Δημοψηφίσματος, και καταλαβαίνετε, νομίζω, πως αν κάτι τέτοιο επιδιωχθεί, αφ’ ενός τί συνειρμούς θα δημιουργούσε, αλλά και αφ’ ετέρου πόσο εύκολα και αιφνιδιαστικά θα μπορούσε να συγκεντρωθεί ένα… πλήθος μειονοτικών, απλώς για να… χαιρετήσει(sic) και τίποτα άλλο, τον όποιον τέτοιον, εκ Τουρκίας, … επισκέπτη!..

– Το θέμα λοιπόν για την Τουρκία και ταυτόχρονα το πρόβλημα για την Ελλάδα, θα είναι να θέλει πραγματικά η Τουρκία να ανάψει το… φυτίλι στη Δ. Θράκη, κάτι που -για να μαθαίνετε και για να ασκηθείτε… πνευματικά- όταν το κάνει στη Δ. Θράκη, (Ελεύθερη Θράκη), θα το κάνει παράλληλα και με άλλες ενέργειες, επιδιώκοντας τη δημιουργία κρίσης, πιθανώς την κλιμάκωση, επεισόδιο ή συμπλοκή, κλπ, ανάλογα με το σχεδιασμό των Επιτελών της!

– Να θυμάστε πως η Τουρκία ΠΡΟΣΕΞΤΕ “σέβεται επιχειρησιακά” εξ ίσου, (για τους δικούς της αυτονόητους λόγους φυσικά), τη Δ. Θράκη, όσο και εμείς!..

Άρα να μην είστε τόσο… γρήγοροι στη σκέψη, (δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο), και αν είστε… Επιτελείς πχ στο ΥΠΕΞ ή αλλαχού, καθίστε και ετοιμάστε σενάρια για όλο το ελληνικό έδαφος, (διαδικασία αμύνης), αλλά και για όλο το τουρκικό έδαφος (διαδικασία επίθεσης), με πιθανές τουρκικές δράσεις και ελληνικές αντιδράσεις! (Είδατε εκσυγχρονίζομαι και εγώ, … SOROS-ποιούμαι “τρόπον τινά”, αφού γράφω για… δράσεις και… αντιδράσεις)!..

– Καταληκτικά! Διαβάστε παρακάτω:

– Ο Κος Κατρούγκαλος, Κε Μαστή και όποιοι άλλοι Κοι και καλοπροαίρετοι -θέλω να πιστεύω- … κατήγοροί του, είχε απόλυτο δίκιο(!) και μίλησε άριστα, (αναφέρομαι στη δήλωσή του, για το θέμα / καταλάβατε), αν και ξαναγράφω ότι ΔΕΝ(!) μιλάμε και ΔΕΝ(!) απαντάμε στον… Τούρκο!..

– Να ΜΗΝ(!) είστε λοιπόν φίλοι μου -γενικώς- τόσο… βιαστικοί στις όποιες κρίσεις σας, αλλά και ειδικότερα, στις όποιες κρίσεις σας τις σχετικές με τα… σύγχρονα Ισλαμοφασιστόμουτρα του ΡΤΕ ή τα αντίστοιχα των ΤΕΔ! Αντιθέτως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(!) να είμαστε όλοι μας και ΦΕΙΔΩΛΟΙ στις όποιες “ανοικτές” δηλώσεις, όπως και όχι… βιαστικοί (γενικώς)!..

– Τέλος, για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ε-ΝΟ-ΤΗ-ΤΑ(!) ΟΛΩΝ των Ελλήνων και μάλιστα ΑΡΡΑΓΗΣ(!) και όχι εύκολη και μάλιστα εκ του ασφαλούς κριτική, των όποιων νομίμως εμπλεκομένων, (εννοώ δημοκρατικά εκλεγμένων και εκ των ορισθέντων καθηκόντων τους, υπευθύνων), πολιτικών μας! Τότε, γιατί μιλάμε, πχ για… “Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας”, κλπ;

– Το “σάϊτ” μας, αν το αφήσουν να… επιβιώσει, θα βρεθεί απέναντι σε όλους εκείνους που θεωρούν ή θα θεωρήσουν κάποιους Έλληνες… “Προδότες” και κάποιους άλλους… “Πατριώτες”, σε όλους τους τομείς και ειδικά σε θέματα χειρισμών!

– Είναι άλλο αγαπητοί πχ να έλαβε κάποιος μια θέση κομματικά, όντας ανίκανος, εξαργυρώνοντας… επιταγές και να κάνει, ως εκ τούτου, λάθη στο… πόστο του και άλλο να φτάσουμε στο σημείο να τον πούμε… Προδότη!.. Εμένα τους Έλληνες, μου τους έμαθαν ΗΡΩΕΣ και όχι ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Και στο φινάλε – φινάλε, έως πότε θα παίζουν οι όποιοι Επικυρίαρχοι, με το καρκίνωμα της Διχόνοιας μας; Δεν μας φτάνει το ότι είμαστε ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ; (Διαβάσατε για τη… Διχαλία… στο άρθρο με τα… “Βρώμικα Κοινοβιακά Μοναστήρια”);

– Σας είχα γράψει πως σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα θα είμαστε δίπλα στον Π-Θ Τσίπρα! Θα το θυμάστε! (Ξεχωρίζω το της Οικονομίας και δεν θα το εξηγήσω εδώ, αν τόσο καιρό δεν έχετε καταλάβει τί γράφεται εδώ)! Σας το ξαναγράφω σήμερα! Μπορούμε να του “σούρουμε” (όπως λέγει ο λαός μας) ό,τι νομίζουμε, και πάντα βεβαίως με επιχειρήματα, στο εσωτερικό  της χώρας, (όπως και έχουμε κάνει και κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αν συνεχίσει την ίδια… βιόλα), για τα μείζονα και φλέγοντα θέματα που μας ταλανίζουν σαν λαό, αλλά ΔΕΝ(!) ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ το κάθε… Τουρκάκι,… Τουρκαλβανάκι, Σλαβάκι κλπ, να τον βάζει στο στόμα του και ειδικά όταν πρόκειται για τα μείζονα και μονίμως ζέοντα εθνικά μας θέματα!..

– Τον Τσίπρα είμαστε εμείς που τον είπαμε μέχρι και… Ιντέγιε και… “99” και… άθεο και… “Ρόντυ” και ό,τι άλλο γουστάρετε και πιστεύουμε ΔΙΚΑΙΩΣ(!), αλλά αυτό είναι άλλο και άλλο να μην υποστηρίξουμε τον Έλληνα Π-Θ, όταν αυτό απαιτήσει η Ελλάδα, λόγω των όποιων ηλιθίων κομματικών μας -πιθανώς- επιλογών και θέσεων!..

– Το ίδιο θα σας έγραφα και για όποιον άλλον ήταν ή θα είναι Π-Θ στην χώρα μας!

Δεν νομίζετε ότι ήλθε ΕΠΤΕΛΟΥΣ η στιγμή να ΕΝΩΘΟΥΜΕ αληθινά / πραγματικά όλοι οι Έλληνες, ώστε να μας… ξανανοιώσει η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ;

– Σε ό,τι αφορά τους… προδότες, θα ήθελα να σας καλέσω να πάτε στην… Ιστορία μας και να δείτε ότι αποκλήθηκαν προδότες και ανθέλληνες, από των αρχαιοτάτων χρόνων ακόμα, (τότε αν δεν τους εκτελούσαν, τους εξοστράκιζαν), οι μεγαλύτερες πολιτικο-στρατιωτικές φυσιογνωμίες, που ανέδειξε ποτέ αυτή η ιερή γη!..

– Ας αφήσουμε λοιπόν το Μεγαλοδύναμο και για τους… αθέους ή αγνωστικιστές, ας αφήσουμε τον Χρόνο, (αλλά και την ίδια τη ζωή θα προσέθετα), να αναδείξει τους όποιους τυχόν… προδότες, (αυτοί αν θα υπάρξουν, δεν θα είναι Έλληνες), να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι!.. Αυτό να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα γίνει!

Επομένως: (Να και κάτι ακόμα, ως… παράπλευρο εξαγόμενο… σκέψης!.. Διαβάστε)!..

– Δεν θα ήταν λάθος να πρότεινα να είμαστε και λίγο πιο “κουλ”, λίγο πιο “λάϊτ”, και τελικά λίγο πιο συγκρατημένοι στο λόγο μας, όταν μάλιστα είμαστε πολιτικοί ταγοί και αμύντορες αυτής της γης, αυτής της τόσο ιδιαίτερης Πατρίδας! [Ταγοί, που οι σημερινοί συγκεκριμένοι του ΥΠΕΞ φαντάζομαι ότι θα έχουν τελειώσει και(!) ή χωρίς “και”, την ελληνική Σχολή Διπλωματών ή Διπλωματίας, (δεν θυμάμαι πώς ακριβώς λέγεται) και άρα, … καταλαβαίνετε, όλο και κάτι σχετικό, με την έλλογη μετριοπάθεια, θα άκουσαν]!.. 

– Σε ό,τι αφορά τους λοιπούς και ειδικότερα εμάς(!), πιστεύουμε ότι εδώ στο “σάϊτ” θα πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως ΟΙΣΤΡΟΣ!.. Καταλάβατε!..      

                                                                                        “ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                                                                   “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                  – / –

                                           “Η ΜΕΣΑΙΑ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟΣ“! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΥΓ.

1. Και κάτι ακόμα εκεί στο ΝΤΕΡΤΙ FM! Είστε πολύ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ρε παιδιά! Αυτός ο ΣΥΡΙΓΟΣ που λέει τα… σύντομα αθλητικά, ο βαζελάκος που ρίχνει συνεχώς χολή, δηλητήριο και ειρωνεία για την Ομάδα του Λαού μας, είναι συγγενής του “συγχωρεμένου” μπασκετικού και μεγάλου ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Φίλιππα ΣΥΡΙΓΟΥ;

– Αφήστε λοιπόν την… Τουρκία και…             μαζέψτε τον επιτέλους“! / Βάλτε και λίγο… Καζαντζίδη! Πολύ… φλωροποίηση σημειώνω!..

                                                                                              – / – 

2. Θα σας στεναχωρήσω εκεί στο ΥΠΕΞ, αν έγραφα:

   – α. Ότι οι Τούρκοι δεν είναι… νευρικοί, κλπ, αλλά “ένα θηρίο που ξεψυχάει” και άρα..!..!..  ; 

   – β. Ότι αρκετά μιλήσατε για την τουρκική… νευρικότητα  ;  Και 

   – γ. Ότι θα πρέπει να πάψετε, για μια σειρά από λόγους, (όχι της παρούσης) να αποκαλείτε τον ΡΤΕ Σουλτάνο, διότι έτσι τον προβάλλετε [αυτό θέλετε(;)], αλλά – ΠΡΟΣΕΞΤΕ– Χουνταίο, Δικτάτορα, Ισλαμοφασίστα, κλπ;  Αν με αντιλαμβάνεστε!.. (Ρητορικό Σχήμα).  

                                                                                   E;  Τί λέτε λοιπόν;

3. Φτάσαμε με τα Ε-Τ να ασχολείται και το… ΝΤΕΡΤΙ FM! Είναι ή δεν είναι και αυτό αρνητικό σύμπτωμα των καιρών; Τί έγινε ρε γαμώτο, μουτζωμένοι είμαστε;

                                                                                                     – / –