Αέραααααααααααααααααααααααααααα!..

ΜΕΡΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ – ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

04-10-2022

 

1. Ο Ομέρ Τσελίκ (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του “ΑΚΡ”), ανακοίνωσε πως θα αυξηθεί αριθμητικά η Στρατιά Αιγαίου.

Η Στρατιά Αιγαίου δεν έχει καμία ανάγκη αυξήσεώς της σε προσωπικό, αφού αριθμητικά, ήδη τώρα, είναι 100.000 “πάνω” σε προσωπικό, σε σχέση με το μάχιμο στα νησιά μας προσωπικό μας!

Συνεπώς η αναφορά αυτή, που προφανώς έγινε με σύσταση – παράκληση του Τ/ΥΠΑΜ – ΓΕΕΔ (Ακάρ), εξυπηρετεί και μόνον τις ανάγκες παραπλανήσεώς μας! Δηλαδή;

Δηλαδή, εάν δούμε “κίνηση” από τα Α. προς τα Δ. τ/στρατιωτικών δυνάμεων ή τ/στρατιωτικές “κινήσεις” στην παράλιο Μ. Ασία, να μην… ανησυχήσουμε, αλλά να πούμε πως απλώς ενισχύουν, όπως μας είπαν, τις δυνάμεις της Στρατιάς Αιγαίου, ενώ στην πραγματικότητα θα πρόκειται για τον ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ της Στρατιάς Αιγαίου στην πολεμική της… μορφή, με βάση τους πολεμικούς σχεδιασμούς της και φυσικά με εντολή του T/ΓΕΕΔ, που είναι αυτό που θα διατάξει και την κατάληψη μιας βασικής νήσου μας τουλάχιστον, Λέσβος παραμένει η 1η τ/επιλογή του Τ/ΓΕΕΔ), και λέμε τουλάχιστον, αφού θεωρητικά οι ΤΕΔ έχουν σήμερα την επχ-κή δυνατότητα να προσβάλλουν 2 βασικές νήσους, με παράλληλες παραπλανητικές κινήσεις σε μικρονήσους.

ΥΓ. Για την Κύπρο μας, (που ανέφερε ο Τ/ΥΠΕΞ), και την εκεί αποστολή δυνάμεων, γράψαμε ήδη “προχθές”, αναφέροντας πως ήδη στο νησί οι Τ/Τ δυνάμεις αριθμούν 60.000 μάχιμο προσωπικό. (Δηλαδή + 20.000)! Απλώς, και εκεί οι όποιες εφεξής τ/”κινήσεις” θα πρέπει να θεωρηθούν / να… ειδωθούν ως πολεμικός μετασχηματισμός των τ/δυνάμεων! (Τ/Τ και Τ/Κ ή “Δυνάμεων Ασφαλείας”). / Τυχόν νέες τ/δυνάμεις που θα “κατέβουν” από την Τουρκία, πιθανότατα να μας καταδείξουν πιο “ανοικτά” και τον τ/πολεμικό σχεδιασμό, για την κατάληψη του υπολοίπου της Νήσου, αν και έχουμε και αυτόν, εδώ, αναφέρει!.. (Βρείτε και διαβάστε και πάλι τα σχετικά άρθρα του “ΕΛΛΗΝΑ” ).

Η σχετικά πρόσφατη μεταφορά τ/δυνάμεων στην ΒΔ… γωνία της Α. Θράκης, όπως και αυτή στο μέσον της ανατολικής της πλευράς, δικαιολογεί (εξεταζόμενη ευρύτερα βεβαίως), τον επίσης πρόσφατο… πηγαιμό (sic) στην Βουλγαρία του Ε/Π-Θ, αν, κοντά στον κύριο… ευρωπαϊκό λόγο της εκεί παρουσίας του, συναντήθηκε και με τους Βουλγάρους ηγέτες της χώρας, για εξέταση αυστηρά θεμάτων ασφαλείας της γειτονιάς μας, όσο φυσικά αυτό να επετράπη, από τον… πυρετό των Βουλγαρικών εκλογών, που ανέδειξαν και πάλι 1ον, αλλ’ όχι αυτοδύναμο, τον παλαιό “Μπράβο” του Ζίβκωφ, Μπόϊκο ΜΠΟΡΙΣΩΦ! (Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε το πολιτικό Β/σκηνικό, αφού αυτό θα έχει διαμορφωθεί και φαντάζομαι θα ξέρουμε και τις τυχόν νέες ή όχι, θέσεις του)!..

2. Η παραπάνω (παρ.1) δήλωση του Τσελίκ ακολούθησε (με βάση τον σε εξέλιξη – σε υλοποίηση τ/σχεδιασμό που θα μας οδηγήσει στην πολεμική σύγκρουση), την θέση του ιδίου, αλλά και άλλων ανωτάτων Τ/Αξιωματούχων, (βασική μη ανακοινώσιμη ακόμα θέση της τ/Κ-Β στο ρητορικό της αφήγημα των τελευταίων μηνών), περί μελλοντικής (επικείμενης ή μη) αποχωρήσεως της Τουρκίας από την “Συνθήκη της Λωζάννης”, κάτι που όμως ανέφερε “μασημένα” και… ανάποδα (!) ο… αναμεταδότης του – φερέφωνό του στην ΤV (και γενικώς φερέφωνο της τ/Κ-Β), Δντης της ε/φ “Χουριέτ”, λέγοντας ότι η Ελλάδα με την στάση της, ήτοι με την στρατικοποίηση των νήσων παρά την κλπ, Μ. Ασία, θέτει εαυτήν εκτός “Συνθήκης Λωζάννης”!..

Και αυτό “γιατί”;

Διότι έτσι, αποσύροντας οι Τούρκοι (δεν ξέρω βεβαίως με ποιόν νόμιμο νομικό τρόπο, αλλά αυτό λίγο απασχολεί), την υπογραφή τους απ΄την Λωζάννη, και αφού έχουν (εδώ και καιρό), υπερτονίσει την δήθεν παράνομη από εμάς κατοχή των νησιών μας (και έχοντας έτσι / και αμφισβητήσει την κυριαρχία μας σ’ αυτά), λόγω του ότι τα έχουμε αμυντικά εξοπλίσει εξαιτίας τους, και αφού βεβαίως θα έχουν οι δυνάμεις τους και στην Μ. Ασία λάβει την πολεμική τους διάταξη, ξαφνικά, τονίζοντας και το προηγούμενο (θέση τους για τα ε/νησιά), αλλά και αφού θα αναφερθούν επ’ αρκετόν στο δικαίωμα της “νομίμου αμύνης” τους που εσχάτως… ανέσυραν στην ρητορική τους (φυσικά για να υπάρξει “νόμιμη άμυνα” από κάποιον, θα πρέπει να έχει προϋπάρξει προσβολή του*, κάτι που κάνουν πως δεν το ξέρουν οι Τούρκοι), θα επιχειρήσουν εναντίον μας!

* Γι΄αυτό θέλει -πράγματι- την μεγίστη προσοχή, να μην δώσουμε εμείς, ως ΕΕΔ, αυτήν την ευκαιρία στους Τούρκους, να μας πουν ότι πρώτοι εμείς τους προσβάλαμε και αυτοί υποχρεώθηκαν, στην βάση της αρχής της “Νομίμου Αμύνης”, (ποιάς “νομίμου αμύνης”, αλλά λέμε τώρα…), να… απαντήσουν!.. [Ας αποδείξει και ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” με την στάση του, (λίγο δύσκολο γι’ αυτόν, αλλά ας το προσπαθήσει / δύσκολο επειδή έχουμε δει την… ταινία του), πως δεν είναι Κόμμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, μην μιλώντας (όπως τότε με το “ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ”), επίτηδες, για παραβίαση της κυριαρχίας μας από την Τουρκία και… απάθεια του Κ.Κ.Μ. και της ε/Κ-Β, αν θελήσει να το “παίξει” για λίγο ίσως ο Ε/Π-Θ, προκειμένου έστω και την… 12η ώρα να μην εισέλθουμε μαζί τους στο… “Τρελοκομείο”, όπως θα έλεγε και ο… “Εθνάρχης” Κ.Γ.Κ. , ενώ αναμένουμε να μην μιλήσει για Μητσοτάκη πολεμοκάπηλο ή ό,τι άλλο, αν η Ελλάδα προσβάλλει τότε τον πιθανώς εκ νέου… αμφισβητία της κυριαρχίας μας Τούρκο!]

Το παραπάνω, φαίνεται ότι θα επιδιώξει να το πετύχει η Τουρκία με την μίσθωση / ενοικίαση της “ΑΟΖ” της Λιβύης, γι’ αυτό και βρέθηκαν χθες (03-10-2022), τα “πρώτα βιολιά” της στην Τρίπολη! Το πέτυχε; Νοίκιασε τα υποτιθέμενα Λιβυκά νερά, μισά στην πραγματικότητα, αφού η Λιβύη είναι διηρημένη, κλπ; Θα το μάθουμε σύντομα!..  (Δεν θα ασχοληθώ τώρα με το καθεστώς στην Λιβύη, ούτε με τις διαφορές… απόψεων που φάνηκαν στην συνέντευξη Τύπου, ανάμεσα στην Τουρκόφιλη Λίβυα ΥΠΕΞ και στον Τ/ομόλογό της)!..

Αν τα νοίκιασαν τα νερά οι Τούρκοι, τότε τα νοίκιασαν, μόνο και μόνο, για να στείλουν εκεί εσκεμμένως τον Αμπντούλ Χαμήτ τον Β’, τον Ορούτς Ρέϊς, τον… Φούφουτο, κλπ, με στόχο να μας αναγκάσουν να τους προσβάλλουμε, αφού θα έχουν παραβιάσει τα θαλάσσια σύνορά μας, Κε… Τσίπρα!.. Έτσι, μετά, θα μιλήσουν για “Νόμιμη Άμυνα”, και θα μας προσβάλλουν… απαντητικά, κλπ, κλπ, κλπ!..

Εκτιμούμε πως, όταν οι Τούρκοι θα μπουν στοχευμένα και επίτηδες στα νερά μας, θα έχουν βγει προηγουμένως (Τούρκοι είναι αυτοί και θα βρουν μια δικαιολογία), από τη Συνθήκη της Λωζάννης και αφού προηγουμένως οι ΤΕΔ θα έχουν λάβει την πολεμική τους διάταξη, φέρνοντας τα πράγματα στο… “Αμήν”! (Προφανώς θα έχουν αποτύχει και οι όποιες, σε εξέλιξη, Αμερικανο-Τουρκικές συνομιλίες – προσπάθειες των Η.Π.Α. για να επαναφέρουν στην λογική τους Τούρκους γενικώς και ειδικώς**, Τούρκοι, οι οποίοι με ό,τι λένε και κυρίως με ό,τι πράττουν επιχειρούν να εκβιάσουν τους Αμερικανούς ώστε αυτοί, με την σειρά τους, “να τους… ανοίξουν τα πόδια”, ικανοποιώντας τα όποια -γνωστά “εν πολλοίς”- τουρκικά προς αυτούς αιτήματα… “Παππάδες”).

** Γενικώς, με ό,τι αφορά την στάση τους στο θέμα της εντάξεως στο ΝΑΤΟ των Σουηδίας – Φινλανδίας, στο θέμα της στάσεώς τους απέναντι στην Ρωσία, στο θέμα της στάσεώς τους στην ενσκύψασα και πάλι σύγκρουση Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν, κλπ, και ειδικώς, σε ό,τι αφορά τις Ε-Τ σχέσεις, σχέσεις που, εξ αιτίας της Τουρκίας, βαίνουν με γεωμετρική σχεδόν πρόοδο “επί τα χείρω”! (Εξ αιτίας της Τουρκίας βεβαίως, αφού κατά τον ΡΤΕ και Πρόεδρό της, την Τουρκία δεν την χωρούν / δεν την φτάνουν τα 780.000 χλμ² που διαθέτει ως κρατική οντότητα, και που πάλι κατά τον ΡΤΕ, η Τουρκία επιθυμεί διακαώς να βρεθεί και πάλι, όπου υπάρχει…. τ/Ν-Φ … ! Καταλάβατε!..)

-/-

Όλα αυτά, θα πει κάποιος, είναι σενάρια και συγκεκριμένα σενάρια εισαγωγής σε έναν Ε-Τ πόλεμο και θα έχει δίκιο! Φυσικά τα πάντα στην πολιτική και ευρύτερα στην γεωπολιτική είναι ρευστά, ευκόλως και πολλές φορές και αιφνιδιαστικά ανατρεπόμενα, ως προς την πορεία τους! Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” όμως, όπως και εγώ, “περπατάμε”… συντηρητικά, πάνω σε πολύ δύσκολα, εμπρός μας, μεταβαλλόμενα πεδία και προς τούτο πιστεύω πως δεν έχουμε εκτιμήσει λάθος το… μέλλον! (Φρόνιμον είναι να διαβάσετε και πάλι τα παρουσιασθέντα, προσφάτως, στο “σάϊτ” μας, σενάρια Ε-Τ πολέμου).

Λίγο μετά που εξελέγη Π-Θ ο Κ.Κ.Μ. στην χώρα, και είχε αρχίσει να γίνεται λόγος για τουρκική παραβίαση (και) των εθνικών μας υδάτων, κλπ, Νως, ΝΑ και ΝΔ της Κρήτης μας και λόγος για το πώς θα ενεργούσε (και θα ενεργήσει πλέον) ο Ε/Π-Θ, ήτοι η υπ’ αυτόν Ελλάδα, ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” είχε γράψει την απάντηση της Ελλάδος στο “πώς” και είχε καταδείξει – αναφέρει και το ακριβές σημείο*** στο οποίο θα πάνε οι Τούρκοι (αυτό που μοιάζει ότι θα κάνουν τώρα με τον σχεδιασμό τους, που περιλαμβάνει ό,τι έκαναν χθες στην Τρίπολη), μέσα στα νερά μας, σημείο στο οποίο και θα αναμένουν να προσβληθούν, ώστε ακολούθως να… “παίξουν τη  μπάλα τους”!..  Πάτε βρείτε το άρθρο και διαβάστε το πάλι και προσεκτικά!..

*** Λίγο πιο κάτω από το Ν. Λασηθίου και λίγο -πιθανότατα- ανατολικά και πάντως Δκως του 28ου Μεσημβρινού!.. Καταλάβατε!

-/-

ΑΣ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ε/Π-Θ, ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!.. 

[ΤΣΟΝΤΑ: Μην κανείς… ανεγκέφαλος, όπως συνήθως γίνεται, δει, πόσο μάλλον προσδώσει, στον “ΙΑΠΕΤΟ”… ΝΔκά αισθήματα, χαρακτηριστικά, κλπ, μετά την αναφορά μας αυτή! Εδώ, εμείς, λειτουργώντας επαγγελματικά (τουλάχιστον αυτό προσπαθούμε), απλώς παρακολουθούμε, ερευνούμε, αναλύουμε, εξετάζουμε και καταγράφουμε τα γεγονότα και τις συμπεριφορές, φυσικών και μη, προσώπων, και μετά  τοποθετούμεθα… ενώπιόν σας! Μάθετε να ξεχωρίζετε καταστάσεις, συνθήκες, κλπ, “ανεβείτε επίπεδο” και πάψτε κάποιοι να βάζετε ταμπέλες στους γύρω σας, ξεχνώντας την βασική λέξη… ΔΙΑΚΡΙΣΗ, όπως θα έλεγαν και οι… Γέροντες της Ορθοδοξίας μας]!..

3. Ας αφήσουν οι “ΧΟΥΝΤΟ-ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” της ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (και ο Δντης της Κος “ΣΥΡΙΖ… ΟΥΛΗΣ” / πήγαινε ξυρίσου ρε, να σου φύγει η βρώμα), τα περί ήττας και μάλιστα… “σοβαρής” της Ε/Κ-Β, όπως έγραφε σήμερα πρωτοσέλιδα, με αφορμή τα χθεσινά… Τ-Λυβικά!.. Μην, βρε ανόητοι, σας τυφλώνει το μίσος σας για τον Κ.Κ.Μ.!.. Άντε παπάρες που είδατε και “εθνική ήττα” και μάλιστα και… “σοβαρή”!

Βγάλτε επιτέλους οι Χουντικοί το μίσος από μέσα σας για την ΝΔ, επειδή “έκλεισε” τους Χουνταίους Αξκούς στην Φυλακή, και μάλιστα μέχρι του θανάτου τους, ο παππούς του “κολλητού” του αγαπημένου σας, τα τελευταία χρόνια, Τσίπρα, Κ.Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!.. (Για τα νυν… Δυτικο-Κομμούνια, όψιμους και πάλι φίλους σας, δεν γράφω κάτι ανάλογο, αφού το μίσος στα Κομμούνια είναι δομικό του χαρακτήρος τους στοιχείο, που σημαίνει πως χωρίς αυτό πεθαίνουν)!..

4. Αν, Κα Μπακογιάννη, δεν μας έκανες πλάκα το πρωϊ (04-10-2022) στον  Τ/Ο δίαυλο “ΣΚΑΪ”, λέγοντας πως “πέσατε από τα σύννεφα, με τις τουρκικές περί Λωζάννης αιτιάσεις της Τουρκίας” και το εννοούσες, τότε -δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις- αλλά είναι σαν να μας είπες / σαν να μας λες, πως και εσύ, που διετέλεσες ΥΠΕΞ, αλλά και όλη πιθανώς συνολικά η ε/εξωτερική πολιτική, είναι -εδώ και χρόνια- για τα… σκυλιά!..

Εκτός αν αναφερόσουν αυστηρά(!) στην επίσκεψη του ΡΤΕ στην Ελλάδα επί “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” και συγκεκριμένα στην επίσκεψή του σ’ αυτόν τον… τρομερό και… φοβερό πολιτικό μας, που λέγεται… Προκόπης ο… “Παθητικός” (λόγω εκείνου του αξέχαστου 2008) ή και Προκόπης ο… “Γκρούεζας” (λόγω του… χρυσού μεταλλίου που κατέχει στους εν Ελλάδι διορισμούς) και στις εκεί περί Λωζάννης αναφορές του, οπότε σου ζητάμε συγγνώμη, αν και πάλι, ειδικά εσύ η πολιτική… γάτα, θα έπρεπε να το είχες μυριστεί!.. Ή όχι;

Με την ευκαιρία, ο γιος σου ο “Βαζελο-Κώστας”, τί το ήθελε αυτό το βραβείο στον… Ζελένσκι; Δεν είναι λίγο νωρίς να στέλνει έτσι θετικά… μηνύματα στους Κοσμοκυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους”;

Άραγε, οι… δικοί σου, σε ενημέρωσαν για τα όσα διθυραμβικά είπε η… Ζελένα (σύζυγος του μεγάλου αυτού Καραγκιόζη Ζελένσκι), για την Τουρκία και την στάση της στο Ρ-Ο πρόβλημα και ιδιαιτέρως σ’ αυτό της μεταφοράς των σιτηρών; Ούτε… Τουρκάλα να ήτανε!..

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι -λέω εγώ τώρα- απέναντι σ’ αυτόν τον μεγάλο… ηγέτη Ζελένσκι, σ’ αυτόν τον Ουκρανό… Εθνάρχη, όπως παρουσιάζεται, εφάμιλλο του δικού μας Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, αχαχαχαχαχα, (και οι 2 ονομάστηκαν έτσι έχοντας χάσει ικανότατο ποσοστό εθνικού τους εδάφους, ο ένας μάλιστα, ο δικός μας, αμαχητί), λίγο πιο συγκρατημένοι στους επαίνους μας, στους ύμνους μας, στα καντήλια και στα λιβάνια που του… ανάβουμε;

Κα Μπακογιάννη! Με την ευκαιρία της αναφοράς μας, πιο πάνω, στο επιθετικό πρόθεμα “Βάζελος”, αλήθεια, φέτος η Κ-Β σας έχει δώσει εντολή για πρωτάθλημα στον Βάζελο; Βλέποντας τις διαιτησίες που έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, αλλά και το όλον της φετινής διαιτητικής ΜΠΑΛΤΑΚΕΙΟΥ συμπεριφοράς αυτό αντιλαμβανόμαστε! [Πώς και έχετε, το πολιτικό σύστημα εννοώ, Κα Υπουργέ, ένα σύστημα ΣΟΡΙΤΙΚΟ στην βάση του, άντε… “ΜΠΑΪΝΤΕΝΙΚΟ”, έναν “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ” (demek ΝΔτη) ως Πρόεδρο της ΕΠΟ;]

Με αυτήν, τέλος, την αναφορά μας στον “ΣΚΑΪ”, καλούμε τους Κους ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ και κυρίως το υπόδειγμα της… ορθοφωνίας Παυλόπουλο, αχαχαχαχαχαχαχα, να μην ΑΓΩΝΙΑ(!), όπως είπε, για τυχούσα τουρκική στην χώρα μας επίθεση, διότι αυτά ακούνε και βλέπουν οι Τούρκοι και τους επιτείνεται… εκτατικά και χρονικά η προς εμάς εσχάτως συνεχής… στύση τους!..

Με καταλαβαίνεις… Άκη; Άντε, χέστη! Οι Έλληνες ΠΟΤΕ δεν φοβήθηκαν / – με, ρε, ποτέ και ΚΑΝΕΝΑΝ!.. Είπαμε να εκφράζετε μια ΑΝΗΣΥΧΙΑ (και αυτή ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ), αλλά ΟΧΙ ΦΟΒΟ, παπαρίδι, άντε! Ορθώς η ευγενής Κα Μπακογιάννη, σας τόνισε αμέσως, όταν της δώσατε τον λόγο, το ουσιαστικό ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, αντί να σας… ξεχέσει, με το συμπάθιο!.. Τί λες δεν θα μπορούσε να το κάνει, έστω και ευσχήμως;

5. ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”!

ΞΑΝΑΛΕΜΕ:

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ, Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΡΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ!

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Τ/ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΥΟΝΤΑ ΣΤΑ Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ Τ/”ΒΑΘΕΩΣ… ΛΑΡΥΓΓΙΟΥ”, ΚΑ… ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ… “ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ” ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΣΚΕΨΕΩΣ ή ΑΠΟΨΕΩΣ”, ΚΛΠ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΩΣ… ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΚΗ -ΑΝΤΕ… ΟΡΑΜΑΤΙΚΗ- Τ/ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!..

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ -ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ- ΤΗΝ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ, ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ), ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΠ’ ΑΡΚΕΤΟΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΑ ΓΕΩ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΣΧΟΙΝΙΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΗΤΟΙ Η Ε-Τ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η Τ/ΔΙΑΛΥΣΗ!.. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, (“ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ” / ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΣΜΕΤ “ΙΝΟΝΟΥ” ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1923, ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ”), ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ… ΛΩΖΑΝΝΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ, “ΠΕΣΑΤΕ”, ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ “ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ”, ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ Ε-Τ ΘΕΜΑΤΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΝ… ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ… ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ (Ο,ΤΙ ΠΙΟ… ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ), Ο ΡΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ!..

ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ “ΤΟΥΡΚΙΑ”! “ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ”!.. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ, (ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΣ) ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΑ” ΕΔΩ, ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΤΟΥ Ε.Θ.!.. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! (2015)

ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ, ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ή ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΣΕ “Τ/ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ”, ΣΤΗΝ “ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ Τ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΩΣ “ΓΙ΄ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”, ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝ ΟΛΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!.. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΛΑΘΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ ΑΠΛΩΣ, ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ!..

6. Διαβάσατε ότι ο ΜΑΣΚ ζήτησε από τον Ζελένσκι, ερχόμενος σε ρήξη μαζί του, να αφήσει οριστικά την Κριμαία στην Ρωσία και να σταματήσει τον πόλεμο; Το αφήνω στην κρίση σας!..

– Μετά το φυσικό αέριο, στα ύψη, όλως τυχαίως, και το πετρέλαιο!.. (Οι τιμές του)!..

Τί είχαμε πει και γράψει εδώ; Η “Παγκόσμιος Τάξη” / “Διεθνείς Εβραίοι” αποφάσισαν την δημιουργία του νέου Κόσμου! Τέρμα στα πετρέλαια και στα φυσικά αέρια (που θα μπουν σε 5η και 6η μοίρα, μέχρι της πλήρους εξαφανίσεώς τους από την ζωή μας, προοπτικά βεβαίως), προς χάριν και δόξα των ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ και όλων των συναφών συγχρόνων τεχνολογιών!..

Να λοιπόν γιατί έχουμε την στημένη – διαταχθείσα από τους παγκόσμιους αφέντες μας πρόσφατη αύξηση και(!) του πετρελαίου,

να γιατί ο Σολτς δήλωσε πως και ο Πούτιν να “πέσει” και να έλθει άλλος Ρώσος στην εξουσία στην Ρωσία, ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο δεν θα μπει ξανά στην Γερμανία,

να γιατί εμφανίστηκαν οι 15 της ΕΕ με πρόταση για πλαφόν στις τιμές του ρ/φυσικού αερίου, κάτι που πρώτη η ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ (αρχικώς βεβαίως) είχε πει και τότε “έπεσαν να την φάνε”,

να γιατί ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΡΧΙ-ΓΑΤΟΣ Κ.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πρωτοστάτησε των “15”,

να γιατί είχαμε το… σαμποτάζ στον “Νορντ Στριμ 2”, (αυτός ήταν, αν δεν σφάλλω), σαμποτάζ που αν δεν το έκαναν οι Η.Π.Α. ή άλλος της Δύσεως, το έκανε ο ιδιωτικός στρατός των Κοσμοκυρίαρχων αφεντικών μας,

να γιατί άνοιξε και πάλι, με υπαιτιότητα των δυτικόστροφων Αζέρων το Αρμενικο-Αζερικό πρόβλημα, (ώστε να κοπεί και απ’ εκεί η τροφοδοσία με φυσικό αέριο της Ευρώπης),

να γιατί τρελάθηκαν και οι… Σ. Αραβικές τιμές,

να γιατί κλονίζεται ακόμα το εσωτερικό του σιϊτικού Ιράν, να, να, να, κλπ, κλπ, κλπ!.. 

Τί δεν καταλαβαίνετε πια, βρε;

Η “Νέα Εποχή” θα έχει ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ, ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ… ΠΑΣΩΝ, ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!..

ΟΙ… ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ “ΚΑΘΕΤΟΙ” ΡΩΣΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ, ΔΕΝ… ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ 80% (+) ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!..

ΕΤΣΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, Ο,ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ-ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΠΑΝΤΑ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!..

ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΓΕΡΟ-ΤΖΟ”, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ – “ΦΩΝΕΣ” ΤΟΥ ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΙΚΟΥ “CNN”, Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΗΤΤΗΘΕΙ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!..

ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ… ΕΡΓΟΥ ή ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ 3ο Π.Π., ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ!

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ… ΠΡΟΔΙΔΕΙ, ΙΣΩΣ, ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ Ρ-Ο ΣΥΝΟΡΑ, [ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ, “ΣΑΪΤ” (ΤΟ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟ ΠΡΩΪ, ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”].

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝ ΕΓΙΝΕ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΧΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΕΙ ΑΝΣΚ ΤΗΣ, ΑΝΣΚ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΠΡΩΗΝ Ο. ΚΑΙ ΝΥΝ Ρ/ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ (ΓΙΑ ΕΜΑΣ “ΝΑΙ”), ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ-ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Ρ-Τ, ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, ΒΕΒΑΙΑΣ ΡΗΞΕΩΣ!..

7. Κα Μπακογιάννη! Δώστε και σ’ εμάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, παρακαλώ! Είδαμε και εμείς την… “μεγάλη εικόνα”! Και εμείς συζητήσαμε για την Μπουρκίνα Φάσο και τα εκεί τεκταινόμενα, χθες εδώ, στην δική μας σύσκεψη, όπως ακριβώς και αυτός ο σκληρός διοπτροφόρος Κομμουνιστής “Ιταλός” δημ/φος της ε/φ “ΑΥΓΗΣ”, που το “παίζει” “low profile”, ως άλλος… λύκος εμπρός σε φυλασσόμενη στάνη αιγοπροβάτων στο Κόμμα του (“ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), αλλά και γενικώς!..

 

ΙΑΠΕΤΟΣ

-/-