ΑΛΗΘΕΙΕΣ!..

1. Αγαπητοί!

α. Η “Κούλα”, με ό,τι έκανε στο Περιστέρι χθες (05-02-2023) με τα δοκάρια και “την μεζούρα… της ράφτρας”, απέδειξε ότι άλλαξε προς το καλύτερο και στα όποια διοικητικά της, (ας πούμε ότι το θέμα αυτό εντάσσεται σ’ αυτά, με μια ευρεία ασφαλώς… θεώρησή του), αφού πάντα ο τελικός νικητής κρύβεται στην ή στις λεπτομέρειες!..

Τί εννοούμε;

Διαβάστε!

Οι “άνθρωποί” της παρατηρούν τα πάντα και μπράβο τους! Και “ναι” είχαν – έχουν δίκιο, για το τέρμα που είναι απ’ την πλευρά της φισούνας του γηπέδου του Ατρομήτου!

Ο “Ε.Θ.” είχε παρατηρήσει το υπόψη τέρμα ότι ήταν προβληματικό, απ’ το ματς εκεί του ΘΡΥΛΟΥ*, στο φετινό 1-1!..

Αν βάλετε την κασέτα να δείτε και πάλι (λέμε τώρα) το ματς αυτό, θα διαπιστώσετε ότι και με “γυμνούς οφθαλμούς” φαίνεται το οριζόντιο δοκάρι του υπόψη τέρματος να έχει μια εμφανή (όχι βεβαίως μεγάλη) κλίση προς τα κάτω!.. (Είναι βέβαιον ότι θα ήταν και από πιο πριν)!..

Τότε σκεφτήκαμε πολλά, φυσικά κυττάζαμε, σ’ όλο το ματς, και το άλλο τέρμα, προσπαθώντας να δούμε από την “TV” αν και αυτό είχε…θέμα, χωρίς όμως να διακριβώσουμε κάτι! [Παρενθετικά, στο σημείο αυτό, θέλουμε να σημειώσουμε επίσης ότι, τότε (νομίζουμε πως τότε ήταν), αναρωτηθήκαμε γιατί πλέον οι διαιτητές που σφυρίζουν τον ΘΡΥΛΟ μας, δεν έχουν πια μαζί τους (στην κολότσεπη) το “σπρέϊ” με τον αφρό, αυτό με το οποίο χαράσσουν αυτοί στο έδαφος το πού θα πρέπει να σταθούν, κάθε φορά, οι αμυνόμενοι παίκτες (1 ή περισσότεροι), σε εκτελέσεις φάουλ! Φυσικά την απάντηση την ξέρουμε, σε ό,τι αφορά τον ΘΡΥΛΟ μας, εκτός αν καταργήθηκε το μέτρο αυτό και πλέον είναι κάτι που ισχύει για όλες τις Ομάδες, αν και δεν το νομίζουμε].

β. Εμείς πιστεύουμε, ας μας συγχωρέσει το τσατσο-σωματείο αυτό του Μπάουκ, ο Ατρόμητος Αθηνών, πως ο Πρόεδρος και οι παράγοντες, αλλά και οι παίκτες της Ομάδος του Περιστερίου, (ίσως όχι όλοι), ήξεραν το θέμα και δη από καιρό! Ας πουν λοιπόν για ποιόν λόγο ή λόγους δεν είχαν λάβει μέτρα αντιμετωπίσεως του θέματος στα οικεία Όργανα! (Δεν συζητάμε καν την υποχρέωση του κάθε γηπεδούχου να είναι πλήρως συμμορφωμένος και να εφαρμόζει τα ισχύοντα, τα επιβαλλόμενα, για την διεξαγωγή ενός αγώνος στην έδρα του)!..

γ. Στη συνέχεια:

  • Η “Κούλα”, με την εκδηλωθείσα ακολούθως στάση της, έδειξε και πάλι, κατ΄εμάς πάντα, που θέλουμε να είμαστε με την πλευρά της ηθικής και στο ποδόσφαιρο, πως είναι μικρό Σωματείο, κάτι άκρως προσβλητικό για το ιστορικό της μέγεθος!
  • Τυπικά όμως έχει δίκιο και ΟΥΔΕΙΣ(!), λέμε εμείς πάντα, θα πρέπει να την μεμφτεί, αν διεκδικήσει το ματς στα “χαρτιά”, αφού αυτό προβλέπουν οι οικείοι κανονισμοί!.. Οι άλλοι ας πρόσεχαν!.. (Είναι άκρως σατανικό να σκεφτούμε πως κάποιοι στον Ατρόμητο, “στημένοι” από την “Κούλα”, “έφτιαξαν” το δοκάρι, ώστε μετά οι ίδιοι να δημιουργήσουν το θέμα που ανεδείχθη)!..
  • Για εμάς τους Ολυμπιακούς που είμαστε “ντεκλαρέ” και “καθαροί” άντρες, με παρομοία νοοτροπία και σε όλον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αθλητικό Οργανισμό μας, πιστεύουμε πως η “Κούλα” αυτο-υπονομεύεται που δεν θα κατέβει να παίξει το “ματς”, όπως ακούμε να διατείνεται ο Κος “Διοικητής” της, κλπ, ή ίσως που πιθανώς να σκέφτεται να το αφήσει ως “καβάντζα” μέχρι το τέλος του Πρωτ/τος και να το “παίξει”, αν θα απαιτηθεί, και μόνον, να πάρει τον τίτλο!..
  • Χθες, επίσης, με το να μην “παίξει” η “Κούλα” (και μάλιστα με αυτόν τον χιονιά), οι παίκτες της ξεκουράστηκαν εν όψει του ντέρμπι (1ο “ματς”) που έρχεται στο Κύπελλο με τον ΘΡΥΛΟ μας (Πέμπτη / 09-02-2023 / «ΟΠΑΠ “ΑΡΕΝΑ”» ή ορθότερα “ΤΖΑΜΠΑ-ΣΟΦΙΆ”), την ίδια στιγμή που η Ομάδα μας, η θρυλική αυτή ερυθρόλευκη ΑΘΑΝΑΤΗ(!)… Στρατιά, έπαιξε ένα άκρως απαιτητικό, όσο και κρίσιμο παιχνίδι στην Τούμπα, με την Ομάδα της συμφωνίας των… “Πρεσπών”, έχοντας και μια σειρά δικών της προβλημάτων!.. Η “Κούλα”, αγαπητοί, θέλει “μεθαύριο” οπωσδήποτε να κερδίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον οποίον έχει να τον κερδίσει 4,5 χρόνια, παλαίουσα κάθε χρόνο να ηττάται με όσο το δυνατόν λιγότερα τέρματα, να χάνει απ’ αυτόν με τις λεγόμενες… αξιοπρεπείς ήττες!..
  • Τέλος, η φετινή “Κούλα”, όπως ισχυριζόμαστε εμείς, ήταν σε θέση, όχι απλώς να “περάσει” άνετα από το (χιονισμένο) Περιστέρι, αλλά σημειώνοντας μάλιστα και ευρεία νίκη!..

δ. Συμπεράσματα:

  • Ο Ατρόμητος (που “μια ζωή” παίζει με μίσος τον Ολυμπιακό, με… “Καρά-τε”…, αν και θα μου πείτε “και ποιός δεν παίζει έτσι την Ομάδα μας”) γνώριζε(!) και συνεπώς, αν μηδενιστεί, δικαίως θα μηδενιστεί!..
  • Η “Κούλα” έχει “τύποις” δίκιο! Έδειξε όμως, για άλλη μια φορά στην ιστορία της, πως δεν έχει εκείνο το ΗΘΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, το ΗΘΙΚΟ εκείνο ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ώστε να διαχειριστεί ένα τόσο φαινομενικά(!) δευτερεύον και τριτεύον ζήτημα, που όμως αντανακλά ευθέως στον χαρακτήρα της, ως θεωρητικά μεγάλης Ομάδος!..
  • Τέλος, παρακαλούμε, θυμηθείτε ότι ήταν εδώ που είχαμε γράψει πως, ο Κος ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ(!!!) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”!.. (Όπως και ο ΑΛ-ΑΦΟΥΖΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ “ΤΖΙΓΚΕΡ”)!..

2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΠΧ Ο… ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΣΑΤΣΟ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ”!.. ΝΤΡΟΠΗ, ΡΕ, ΝΤΡΟΠΗ!.. ΠΡΟΕΔΡΕ; (ΞΕΧΑΣΑ! ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ… “ΕΡΑΣΤΗΣ” ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”)!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-