ΑΛΛΑΓΗ… ΦΡΟΥΡΑΣ!..

Αναγνώστες του “Ε.Θ.”!

– Όπως διαβάσατε στο τελευταίο μας έκτακτο άρθρο – επιστολή προς τους “Διεθνείς Εβραίους”*, οι διεθνείς εξελίξεις, οι οποίες σχετίζονται αμέσως με τις τοπικές μας όμοιες, (κυρίως αυτές των Ε-Τ), μας υπεχρέωσαν να “σπάσουμε” την… φυγή μας και να επανέλθουμε, ως “σάϊτ” φυσικά, στον… “αέρα”, προσπαθώντας κυρίως να βοηθήσουμε στην διατήρηση της ειρήνης ή στην ήττα εκείνων που παντελώς ανοήτως θα μας επιτεθούν, με πρώτους τους Τούρκους (ΤΕΔ)!

– Έτσι, από σήμερα, θα τα λέτε με τον “Ιαπετό”, μέχρι και προ ολίγων ημερών σύνδεσμό μας (ενν. των “ΑΓΓΕΛΩΝ”), στους “ellinestitanes”!..

– Όσοι εξ υμών μελετούσαν τον “Ε.Θ.” εξονυχιστικά, θα δουν τώρα, με όσα θα λάβουν χώρα εδώ, στο κέντρο της Γης, να επαληθεύεται το 90% (+) των θέσεών του, απόψέών του, αναλύσεών του, κλπ!.. (Ήδη έχουμε επαληθευτεί δυστυχώς στα περισσότερα)!..

– Πιστεύουμε ακραδάντως ότι ο “ΙΑΠΕΤΟΣ”, εντασσόμενος ως “έκτακτος συνεργάτης” στον “Ε.Θ.”, θα ενισχύσει έτι περαιτέρω την αξιοπιστία, εγκυρότητα και ορθή κρίση του “Ε.Θ.” και ως αποτέλεσμα την δική σας, όσο το δυνατόν πιο πλήρη, ενημέρωση!..

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον “ΙΑΠΕΤΟ” στον “Ε.Θ.” και του ευχόμαστε “Καλή Επιτυχία” στην αποστολή του, ενώ σε ό,τι αφορά εσάς, φίλοι αναγνώστες, … ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!..

* Είναι δικαίωμα του κάθε αναγνώστη μας να εξάγει, αφού βεβαίως μας μελετάει(!) τα δικά του συμπεράσματα, δεν είναι όμως θεμιτό για εμάς να μας κοινοποιεί όχι τις όποιες τυχόν… ενστάσεις του, σε ό,τι εδώ διαβάζει, αλλά τις ύβρεις του, την όποια τυχόν γενική δυσφορία του, κλπ! Απαντάμε λοιπόν συγκεκριμένα, σε… συγκεκριμένα ερωτήματά του, σε έναν “διαμαρτυρόμενο”, για κάποια πράγματα που γράψαμε και τα διάβασε στην τελευταία επιστολή μας προς τους Κοσμοκυρίαρχους, Βαρώνους και Δούκες του παγκοσμίου πλούτου, “Διεθνείς Εβραίους”!

Καλέ μας… φίλε!

α. Αν ο Μπάϊντεν είχε ικανοποιήσει το αίτημα των Ρώσων για μη εγκατάσταση πυρηνικών πυραύλων, κλπ, στην Ουκρανία, όπως και για την μην ένταξη της χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ, [γενικότερη δυτική προϋπάρχουσα(!!!), από πολλών ετών, δέσμευση προς την Ρωσία], η Ρωσία θα εισέβαλε με τις ΕΔ της στo κράτος – “proxy” πλέον των Η.Π.Α. και της Δύσεως, λέγε με Ουκρανία;

β. Αν οι Η.Π.Α. ήσαν ειλικρινείς στα όσα λέγουν για το Ιράν, αλλά και αν πραγματικώς ενδιαφέρονταν για τον πράγματι πολύ-καταπιεζόμενο Ιρανικό λαό, έναν αρχαίο και με βαθύ πολιτισμό λαό, αλλά και αν ακόμα νοιάζονταν αληθινά για το μαρτυρικό Ισραήλ, δεν θα κατέστρεφαν τον επί Τραμπ σχεδιασμό για “τα πυρηνικά του Ιράν” (όπως και -ευρύτερα- για την Μ. Ανατολή α/σχεδιασμό, της τότε Α/Κ-Β των Ρεπουμπλικανών, σχεδιασμός που καλύτερος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρξει ξανά), πηγαίνοντας τώρα σε μια νέα συμφωνία μαζί του, κατ’ εμάς συμφωνία ντροπής και κατάπτυστη, συμφωνία με ένα Κράτος που αποτελεί την επιτομή του “Κράτους – Αρχι-Τρομοκράτη”, αφού αν δεν επιτρέπει, τουλάχιστον δεν απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά την μετατροπή (το γράφω γενικά) του Ιράν σε μια σύγχρονη πολεμική πυρηνική δύναμη, με ό,τι αυτό σημαίνει, όχι μόνον για την ασφάλεια του Ισραήλ, αλλά και για την παγκόσμιο κοινότητα ευρύτερα!.. Αν υπογράψουν μια τέτοια συμφωνία οι Η.Π.Α., τότε σίγουρα άπαντες και σίγουρα πρώτοι οι Ισραηλινοί θα θυμηθούν τον Π-Θ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ και το πόσο δίκιο είχε στα όσα, με πολύ περίσκεψη, σοφά είχε πει και για το θέμα αυτό!..

Επίσης! Θα έπρεπε, φίλε, οι Η.Π.Α. να είχαν κάνει (προ αρκετού χρόνου πίσω βεβαίως) το αυτονόητο! Τί; Στρατιωτική επίθεση στο Ιράν και δι΄αυτής αποκαθήλωση των τυράννων στην χώρα αυτήν Σιϊτών Μουλάδων με ταυτόχρονη επαναφορά κοσμικού – λαϊκού Κράτους εκεί, γεγονός που θα είχε σήμερα και άλλα (θετικά ασφαλώς) αποτελέσματα (πλην του ελέγχου του Ιράν) για τις Η.Π.Α., την Δύση και τα συμφέροντα του “Διεθνούς Κεφαλαίου”, όπως και ενδεικτικώς παρακάτω (σου) αναφέρω:

– Έλεγχο του Ιράκ, (και συνεπώς και όσων δυνάμεων μέσα στον “ISIS” δεν ελέγχονται πιθανώς από τις Η.Π.Α. ακόμα), ένα Ιράκ το οποίο σήμερα ΜΙΣΕΙ τις Η.Π.Α., περισσότερο από ποτέ, και υπονομεύει κρυφά και φανερά τις όποιες δράσεις της στην περιοχή της Μεσοποταμίας και όχι μόνον! Ένας τέτοιος έλεγχος θα σήμαινε ουσιαστικά και έλεγχο του “Περσικού”, όπως και της Αραβικής χερσονήσου, εκ του πολύ, πολύ, πολύ… σύνεγγυς!..

– Έλεγχο και 1ο λόγο στην… πλούσια Κασπία Θάλασσα!

– Έλεγχο στα Αρμενο-Αζερικά θέματα – προβλήματα και γενικώς έλεγχο στον Ν. Καύκασο (Υπερ-Καυκασία)!

– “Ακινησία” της Τουρκίας, που θα σήμαινε ανυπαρξία τουρκικών… τσαλιμιών, … μαγκιάς και απειλητικής προς τις Η.Π.Α. και την Δύση ορθώσεως της… υπερφουσκωμένης αλαζονικής κεφαλής της!.. Συνεπώς δεν θα υπήρχαν Ε-Τ σε… κρίση, ούτε ένα ΝΑΤΟ με… “Πάρκινσον”, ένα ΝΑΤΟ με… πόδια που να τρέμουν και μάλιστα στην πιο κρίσιμη παγκόσμιο γειτονιά, όπως είναι η περί την Κων-πολη και τα Στενά-της περιοχή!.. (“Κέντρο της Γης”, με ό,τι σημασία και ειδικό βάρος μεταφέρει η λέξη “Κέντρο”)!..

– Η Ρωσία (“Ρωσική Ομοσπονδία” ορθότερα) θα ήταν πιο… σοβαρή και πιο… μετρημένη στις όποιες δικές της… δράσεις, αφού πλέον θα γειτνίαζε, (έστω “τύποις”), με τον αμερικανικό… αετό και από τα… μέρη μας (που είναι μάλιστα και… στεριανά) και όχι μόνον από… Αλάσκα μεριά, όπου υπάρχει και το συνοριακό… εμπόδιο ενός τεράστιου ωκεανού!..

– Η Κίνα (αλλά και η Β. Κορέα) θα ένοιωθε / – θαν πλέον την ανάσα των Η.Π.Α., και γενικώς της Δύσεως, πολύ έντονα(!) και από… μπροστά και από… πίσω, ήτοι και από δυτικά, εκτός από Ανατολικά και Νότια και ομοίως, όπως η.. “Αρκούδα”, θα ήταν πιο προσεκτική / – κές στις όποιες… κινήσεις της / τους!..

– Το Ισραήλ τέλος είναι σίγουρο πως θα… ανέπνεε πολύ καλύτερα, με ένα δυτικόφιλο Ιράν, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ!…

– Σήμερα όμως τί συμβαίνει; (Χονδρικά)! Διάβασε φιλαράκο!

– Το Ιράν, που πια έχει αποθρασυνθεί τελείως, παίρνοντας θάρρος και από τις αμφιλεγόμενες γι’ αυτό πολιτικές Μπάϊντεν και ορθότερα των αφεντικών του, έχει μεταβληθεί γενικώς σε χώρα “1η Μούρη” ή “Νταβατζή” ή “Νταή” και Αρχι-τρομοκράτη, σχεδόν σε όλες τις πιο πάνω περιοχές, έχοντας μάλιστα μετακομίσει και ελέγξει αυτό, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, τον Λίβανο, την Συρία και τους τρομοκράτες Παλαιστινίους της Γάζας (“Χαμάς”), ενώ -ας μην το ξεχνάμε και αυτό- αποτελεί, ως χώρα, την… “Κεντρική Ιδέα” και χώρα “Γεωγραφική Βάση” (δείτε τον Χάρτη), αυτού που αποκαλείται Ευρασιανισμός, … ορισμός που φαίνεται να ενώνει αυταρχικές, αν όχι ολοκληρωτικές, δυνάμεις, όπως είναι η Ρωσία, η Κίνα, το ίδιο το Ιράν, όπως και μικρότερες πολυ-προβληματικές δυνάμεις, όπως πχ η προς διάλυση Τουρκία, [προς διάλυση, αφού επιμένει συνεχώς να φαντασιώνεται… και να μην λογαριάζει τον… Προκρούστη, κάτι που αν έκανε θα την… επαναλογίκευε (νεολογισμός) και θα την επανέντασσε στην Δ. Συμμαχία πραγματικά και όχι “τύποις”], σε λίγο το Αζερμπαϊτζάν, κλπ!..

– Κατάλαβες τώρα, φίλε, με την… βαριά την γλώσσα, γιατί έγραψα για… Αμερικανική / “Διεύθυνση Αποσταθεροποιήσεως Καθεστώτων”, στα όσα τεκταίνονται σήμερα στην Περσία, γεγονότα που, όπως πιστεύουμε, δεν θα οδηγήσουν στην πτώση κανενός καθεστώτος εκεί, ούτε ακόμα και σε αλλαγή του Χαμενεϊ, με έταιρον, “για τα μάτια του Κόσμου”, … Καππαδόκη, παρά μόνον σε πάρα πολλούς θανάτους αθώων αμάχων, όπως φυσικά και των εκεί σταλθέντων πρακτόρων;

– Αλήθεια και με την ευκαιρία αυτή! Λες, μόνοι τους, άραγε, οι Αλβανοί να ήλθαν, ακριβώς λίγο πριν από τα γεγονότα που λαμβάνουν σήμερα χώρα στο Ιράν, σε αυτήν την ακραία πολιτικά σύγκρουση με τους Ιρανούς, απελαύνοντας, προ ημερών, ολόκληρη την διπλωματική “Ιρανική Αντιπροσωπεία” από την χώρα τους;

– Είναι τέλος προφανές πως, είσαι άτομο που αρέσκεται εύκολα και άκριτα να χαρακτηρίζει τους άλλους και δη εύκολος στο να τους “βάζει ταμπέλες”, γεγονός που σημαίνει ότι είσαι “επιφανειακός” και άρα “λίγος”, μη όντας ποτέ(!) ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ(!) του “σάϊτ” μας και έτσι έχεις κάθε δικαίωμα να μας εκλαμβάνεις ως Ρωσόφιλους και πιθανώς δεν ξέρω και εγώ τί άλλο!.. Είναι φυσικά δικαίωμά σου, όμως για πες μας και εσύ που έκανες “αβα βα” το ερώτημά μας στο άρθρο μας, «κέρδισε ποτέ κανείς με τα ψέματα και αν κέρδισε για λίγο και… “κοντόχρονα”, κέρδισε ποτέ προοπτικά, ολοκληρωτικά και τελεσίδικα»;

ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ -ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΑΝΟΗΤΕ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Αυτήν την ΞΕΦΤΙΛΑ, την ΣΙΧΑΜΑΡΑ και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ του “GNTM”, ποιά δημ/κή, επιχειρηματική ή άλλη… προοδευτική ή… φιλελεύθερη ΚΟΥΦΑΛΑ την χρηματοδοτεί;

Η μοντελο-βρωμιάρα η Καγιά (που πανέξυπνη ούσα ξέρει τί προβάλλει η εποχή και ενδιαφέρεται μόνον να μαζεύει φράγκα και φράγκα και φράγκα…) μας είπε χθες (“ζάπινγκ” κάναμε και πάλι, αφού δεν βλέπουμε αυτό το όζον και αντι-ανθρώπινο πλέον σκουπίδι, που λέγεται “GNTM”), πως είναι πολύ περήφανη με τον Κύπριο Πούστη που έβγαλαν χθες και που μας τον είπαν “ΤΡΑΝΣ”, κλπ, τον οποίον μάλιστα απεκάλεσε, σχεδόν κλαίγοντας… “κορίτσι”!.. Πώς μωρή μοντελο-ξεκ… ρα είναι κορίτσι, αφού μπροστά είχε… μόριο; Κορίτσια είναι τελικά όλοι αυτοί ή… “τρανς”; Και τελικά δεν μας δίνεται μια μέρα όλους τους ορισμούς, ώστε να μην κάνουμε λάθος και εμείς; (Δηλαδή τί είναι Τρανς, τί γκέϊ, κίναιδος, πούστης, ομοφυλόφιλος, έμφυλος, τα αρχικά του “ΛΟΑΤΚΙ”, τ’ αρχίδια μου, κλπ)!.. 

Μωρή μοντελο-ξεκ… ρα Καγιά, έδιωξες, καθυβρίζοντάς το, το 17χρονο Κυπριωτάκι, το κοριτσάκι -ΚΟΥΚΛΑ / ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ- από την Κύπρο, το έκανες μωρή μοντελο-βρωμιάρα να κλαίει (10 φορές ΤΣΟΠΕΗ θα γινόταν η μικρή μωρή / θα μπορούσατε εσείς να την κάνατε, αν υπήρχε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ και όχι ΒΡΩΜΙΑ και ΚΛΙΚΑ), για να κλάψεις και να μας πεις το πόσο υπερήφανη είσαι για την αγριόπουστα από την Κύπρο;

Τί σχέση μπορεί να έχει μωρή, ο ρατσισμός και η μη βεβαίως αποδεκτή για κανένα πλάσμα του Θεού βία, με την πασαρέλα και την ομορφιά μωρή, που παίζεις έξυπνα με τα όσα η βρωμερή μας εποχή… διατάσσει απ’ έξω;

Ποιός μωρή είπε πχ να σκοτώσουμε την αγριόπουστα και ποιός, αν το πει, δεν θα πρέπει να του κόψουμε τον κόλο;

Τί σχέση όμως μπορεί να έχει αυτό με την ομορφιά και την πασαρέλα και την προσπάθειά σας να μας τους κάνετε όλους Ωυτούς κανονικότητα;

Ποιός μωρή δεν σέβεται πχ τον Γ. Μαρίνο ή δεν σεβόταν πχ τον Μάνο Χατζηδάκη; Άκουσες όμως ποτέ τίποτα γι’ αυτούς; Βγήκαν να… παρελάσουν για την… τρύπα τους και να μας πουν πχ το πόσο περήφανοι είναι για την διάμετρό της, κλπ, ή να μας πουν ότι αυτό που αυτοί κάνουν / έκαναν είναι / ήταν το σωστό, κάτι που, σεξουαλικά, φυσικά και δεν επιτρέπεται σε κανέναν, είτε φυσιολογικό, είτε μη;

Θεωρείς ότι ο κοσμάκης δεν καταλαβαίνει το γιατί μπερδεύεις και μπερδεύετε επίτηδες, όλοι εσείς της δήθεν μόδας, που κατάντησε πια ένας ελεεινός… βόθρος, την… βίτσα, με την… γκλίτσα;

Μετά περιμένετε να μην μας τιμωρήσει ο Θεός, ρε… Μητσοτάκη; 1000 ΡΑΦΑΛ να φέρεις ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

Πώς κατάντησε έτσι η κάποτε ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Γιατί το πώς και τί κάνει ο καθένας στο κρεββάτι  του, θα πρέπει να μας το λέει και μάλιστα να προσπαθεί ακόμα και να μας το επιβάλλει;

Ανάψτε και πάλι τα φώτα της Βουλής σε καμιά παρέλαση όλων αυτών και χειροκροτείστε τους δυνατά, γιατί μέχρι σήμερα υπέφεραν, γι’ αυτό εδώ και 10ετίες κυριάρχησαν στην χώρα, αν δεν την κυβέρνησαν κιόλας!.. 

Αν ρε συ Κυριάκο (χρόνια πολλά και για την επικείμενη εορτή σου), δεν ήταν απ’ έξω επιβαλλόμενο, (εννοώ η πλήρης πουστοποίηση γενικώς), θα το είχαμε όλο αυτό το “κιτς” (τουλάχιστον τέτοιο) στην χώρα; 

Και με “το χέρι στην καρδιά”! Αν για τους Αμερικανο-Ευρωπαιο-διεθνιστές του Μπάϊντεν και άλλων ομοίων, όλη αυτή η βρώμα και η σε δημόσια έκθεση σαπίλα λέγεται πολιτισμός και πρόοδος, πες μας, αν εσύ προσωπικά, πιστεύεις πως μπορεί αυτή η ταχεία οπισθοδρόμησή μας προς τον γκρεμό, να λέγεται, στην κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού ΕΛΛΑΔΑ, πολιτισμός και πρόοδος; 

Φίλε Κε Αναστασιάδη και… Κυπριακή ΚΥΠ! Σας παρακαλούμε “ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΑΣ, (ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΡΑΤΟΣ), ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ “ΣΑ ΚΑΤ” ΠΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

2.

Η αναφορά του Θρύλου στον Μασούρα (photo)

Η αναφορά του Θρύλου στον Μασούρα (photo)

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλησε να κάνει μια ειδική μνεία σε εκείνον, στη φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media, το πρωί της Τρίτης (27/9).

Δείτε την ανάρτηση:

ΓΙΑ NA MHN ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛ ΚΑΒΛΑΡΑΜΠΙ

-/-