ΑΝΑ, ΚΑΤΑ, ΔΙΑ, …

1. “Βγήκε” προχθές ο δικηγόρος Λαρίσης Κος ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ [στην Τ/Ο εκπομπή, στο “ΑΛΤΕΡ”, του γνωστού δημοσιογράφου ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, που υποστηρίζει πια τον Βελόπουλο (παλιός Ανδρεο-Παπανδρεϊκός)], και αναφερόμενος στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, αναφέρθηκε σε ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ (!) κάποιων εμπλεκομένων σ’ αυτήν, χωρίς στην συνέχεια να ερωτηθεί σχετικώς, ώστε να εξηγήσει την υπόψη αναφορά του!

Ο δικηγόρος αυτός ανέφερε επίσης ότι, με εντολή του Προέδρου του “ΔΣΑ” Βερβεσού, “άνοιξε” υπόθεση σε βάρος του στην Λάρισα! Πάλι δεν καταλάβαμε το “γιατί”, αφού ο Κος Μπαρτζώκης αναφέρθηκε στο θέμα αυτό… “εξ απαλών ονύχων”!..

Τέλος, ο δικηγόρος ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ είναι αυτός που ανέφερε, σχεδόν αμέσως μετά από την τραγωδία των Τεμπών, πως την ώρα του δυστυχήματος, με βάση έγκυρες, όπως είπε, πληροφορίες του, ΟΥΔΕΙΣ των “εν υπηρεσία” Σιδηροδρομικών υπαλλήλων βρισκόταν εντός του Σταθμαρχείου, αλλά πως “τα έπιναν”, για λίγο, σε εγγύς… μαγαζί, κλπ!

Ας ελπίσουμε ότι το Κράτος τουλάχιστον θα ζητήσει από τον δικηγόρο αυτόν να εξηγήσει τα πάντα (ειδικά τα περί χρηματισμού που ανέφερε και μάλιστα ποίων;) και κυρίως να αποδείξει (!) τα λεγόμενά του, για τα οποία θα πρέπει να γίνει απολύτως σαφής!.. (Πχ ποιούς και σε τί αφορά ο αναφερθείς ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, περί τίνος ακριβώς πρόκειται, κάτι που ο πανέξυπνος ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ έκανε πως δεν άκουσε, διότι -μάλλον- εκτίμησε ότι η επεξήγηση, αν γινόταν, θα ευνοούσε την Κ-Β, κάτι που ο δημοσιογράφος επ’ ουδενί ήθελε)!

Οψόμεθα!

ΥΓ. Μέχρι και “επίδομα πλυσίματος χεριών”, όπως διαβάζω, έπαιρναν (και παίρνουν ακόμα;) στον ΟΣΕ, αλλά κατά τα λοιπά έκαναν εξώδικα για την ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων, στην νυν όμως, μάλλον, μόνον Κ-Β, και όχι και στην προηγούμενη του “Σόρος-Σύριζα”, αφού ακούμε να εγκαλείται απ’ αυτούς μόνον η ΝΔούλα, κάτι που σημαίνει πως επί του πολιτικού Χουντόπαιδος “Σόρος-Τσίπρα” ήσαν όλα καλά και πως ήρθε ο Μητσοτάκης και τα έκανε… “μούτι”!.. Ή δεν είναι έτσι;

Το λάθος του Μητσοτάκη (ένα εξ αυτών των λίγων, αλλά σοβαρών, που έκανε ως Π-Θ, διότι το… εργο-πρόσημό του είναι με διαφορά θετικό, ανάμεσα στα… καλά και στα… κακά του κυβερνητικού του έργου), ήταν ότι “ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ” ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ και(!) στον ΟΣΕ, έναν ΟΣΕ… μονίμου ιδιοκτησίας του… ΚΚΕ και των κάθε Συριζαίων συνδικαλιστών Γενιντουνιάδων, κλπ, (δεν ακούσαμε και για κανέναν της ΝΔ συνδικαλιστή, ώστε να τον βάλουμε και αυτόν “μέσα”), αν και η αλήθεια είναι ότι η κυβερνητική του θητεία αναλώθηκε συνεχώς σε μείζονες εσωτερικές και εξωτερικές κρίσεις, τις οποίες ο Κ.Κ.Μ. ξεπέρασε επιτυχώς(!) ή με τις λιγότερες δυνατές για την χώρα και τον λαό μας απώλειες, ανατάσσοντας την διεθνή θέση και το παγκόσμιο πολιτικό και άλλο κύρος της Ελλάδος, εξασφαλίζοντας την άμυνά της με την μορφή γεωμετρικής προόδου, φέρνοντας παγκόσμιες εταιρείες στην χώρα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, ανατάσσοντας, όσο ήταν δυνατόν, για μια υποθηκευμένη έως το 2115, χώρα, την Οικονομία μας, μειώνοντας την ανεργία και μια σειρά από φόρους, ενώ ένα εκ των σημαντικοτέρων που έπραξε ήταν -κατ΄εμάς πάντα- το “άνοιγμα” και πάλι της “ΕΑΒ” και η επαναλειτουργία των 3 μεγάλων Ναυπηγείων της χώρας!..

Όμως, ο Κ.Κ.Μ., δεν έλεγξε το Κράτος, παρά τα από την Αντιπολίτευση θρυλούμενα, όχι μόνον διότι δεν πολέμησε με όλα τα Συνδικάτα των Κουκουέδων και των ιδεολογικών μεταλλάξεών τους, αλλά και διότι δεν ήλεγξε ποτέ την διαβρωμένη, σχεδόν διαλυμένη, Χουντο-Χρυσαυγιτικο-Συριζαίϊκη “ΕΥΠ” που παρέλαβε, ενώ άφησε και χωρίς δικαιοσύνη… την δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ακριβώς όπως την άλλαξε και του την άφησε ο “Σόρος-Τσιπρο-Καλογήρου”, λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει ο “Σόρος-Σύριζα” από την Κ-Β!.. Έτσι, το ε/Κράτος παραμένει χωρίς Φυλακές και χωρίς Νόμους ικανούς να αποτρέψουν γενικώς το έγκλημα, αποτελώντας έτσι η χώρα μας τον θελκτικότερο παγκόσμιο προορισμό για τον κάθε είδους παραβατικό της Γης, ο οποίος γνωρίζει πως ό,τι και να κάνει, αν συλληφθεί, σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι ελεύθερος να συνεχίσει το όποιο… ευγενές έργο του!..

Τέλος, ακόμα “2” πραγματάκια! Ο Κ.Κ.Μ., (το πρώτο), δεν μπόρεσε να απογαλακτιστεί από τον Αρχι-Ρουφιάνο των ΝΑΖΙ και “Καρφί” της ίδιας του της Φυλής, με την ιδιότητα μάλιστα τότε του Χριστιανού, (αφού για να ζήση είχε αλλάξει, ψευδώς βεβαίως, την θρησκεία του), “Διεθνή Εβραίο” και “Παγκόσμιο Πράκτορα” Τζορτζ ΣΟΡΟΣ, έχοντας ανθρώπους του Κου αυτού σε κρίσιμα “πόστα” Υπουργείων και Υπηρεσιών, όπως πχ στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” τον τέως Α/”ΕΛΑΣ” Κο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ή “Κοντοσουπιά”, κλπ, και το δεύτερο ότι δεν είχε κατάλληλους συμβούλους, σχεδόν σε όλα τα θέματα, (κυρίως σ’ αυτά της εσωτερικής πολιτικής), πλην φυσικά του “Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας” Κου Αθανασίου ΝΤΟΚΟΥ, ο οποίος απεδείχθη, παρά τα όσα… αιωρούντο και… εφέροντο, λόγω της “ΕΛΙΑΜΕΠ”… καταγωγής του, “ΛΙΡΑ 100”, αποδεικνύοντας ότι το άτομο αυτό διαθέτει ΜΥΑΛΟ – ΓΝΩΣΕΙΣ – ΗΘΟΣ και ΒΑΘΥ (χωρίς… ΚΡΑΥΓΕΣ) ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!..

2. Είδαμε την Κα Μπακογιάννη, χθες (28-03-2023), στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κουβαρά, στην “ΕΤ-1”.

Χαρήκαμε πολύ, ως άνθρωποι, που η γυναίκα αυτή ξεπέρασε, όπως φαίνεται, το πρόβλημα με τον καρκίνο στα οστά της! Ευχόμαστε την εκ Θεού δύναμη, στην συνέχεια του “αγώνος ζωής” που θα δίνει πια, θέλοντας και μη!..

Ήταν πάρα πολύ λαμπερή (!), με ζωντανή (!) την φωνή της και ομοίως ζωντανές (!) τις όποιες της αντιδράσεις στην συζήτηση που είχε με τον δημ/φο, μια γυναίκα όπως την ξέραμε, με πολύ “σικ” και ηγετικό ντύσιμο, με ωραίο βάψιμο στα μάτια της, αλλά, για πρώτη φορά, δεν μας άρεσε το χτένισμά της, (δεν θα πούμε ποτέ ψέματα εμείς), το οποίο είχε κάποια λάθη… συμμετρίας, γεγονός που της εμφάνιζε να φαίνεται αυτό το συγκεκριμένο χτένισμα ως… κράνος στο κεφάλι της! (Ιδιαιτέρως, όταν η κάμερα έδειχνε το αριστερό της “προφίλ”)!..

Η Κα Μπακογιάννη είναι και πάλι… εδώ, όπως παλιά!..

3. Θερμώς παρακαλούμε κάποιους, να μην γράφουν… παπαριές, της μορφής, “ο ΡΤΕ αποσύρει τα Λέοπαρντ”, κλπ!.. Όλη η Α. Θράκη είναι γεμάτη από τα πιο σύγχρονα και τελευταίας γερμανικής κατασκευής / παραγωγής τέτοια άρματα μάχης! Πάνω σ’ αυτά, που έκαναν κάτι αρκετά χρόνια για να τα μάθουν οι ΤΕΔ (οι χειριστές τους, κλπ), είναι σχεδιασμένη η όλη κατά της χώρας μας στρατιωτική… φιλοσοφία εισβολής και επικρατήσεως, εκεί στην Δ. Θράκη, Α. Μακεδονία, κλπ!..

Μην παρασύρεστε, φίλοι και φίλες αναγνώστες, άντε για να σας δικαιολογήσω, από “στημένους”… Κωστίδηδες, και άλλους… μεγάλους (sic) Τ/Ο αναλυτές, κλπ, (κυρίως Έλληνες και Τούρκους “Ντίλερς” Όπλων ή και “επικοινωνιολόγους” του τ/ΥΠΕΞ), που είδαν τους Τούρκους να ομιλούν για μαζική παραγωγή του “ΑΛΤΑΪ” και είπαν (!), από καμιά… Καφετέρια του Κολωνακίου μάλλον, “ευκαιρία είναι να κάνουμε τους Έλληνες, εκεί στο Πεντάγωνό τους, να “τρέξουν” λίγο”!..

Το “ΑΛΤΑΪ”, αν πούμε ότι οι ΤΕΔ βρήκαν πχ τώρα (29-03-2023) κινητήρες και δη κινητήρες ικανούς να προσαρμοστούν, (έστω και με… τ/πατέντα), στην μηχανή του / τους, (από Ν. Κορέα, από Ιταλία, κλπ), ώστε τα άρματα αυτά να καταστούν λειτουργικά και ικανά να κριθούν ότι δύναται να προχωρήσει η μαζική παραγωγή τους, μετά και από δοκιμές “περπατήματος” (όπου ελέγχονται μια σειρά από “ενδείκτες”, κλπ), δοκιμές επίσης βολών (το γράφω ξεχωριστά επίτηδες), ώστε να δούνε οι Τ/Τεχνικοί το πώς αντιδρά το άρμα συνολικά, κλπ, τότε, σε μαζική παραγωγή, θα αρχίσουν να βγαίνουν από το 2026 και μετά, και στις ΤΕΔ θα είναι από το 2028 και στην καλύτερη πάντα για τις ΤΕΔ περίπτωση, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ και ΛΟΙΠΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 90%(+) ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, (ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΔ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗ  Τ/ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ), ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΟ 2027, ΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2028 ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Μ’ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ “ΜΑΘΕΙ” ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΔ ΣΤΟ / ΣΤΑ ΠΕΔΙΟ / -Α!

Από το 2008 το “παλεύουν” οι ΤΕΔ το “ΑΛΤΑΪ” οι ΤΕΔ και έχουμε 2023 και ΟΥΔΕΝ… “ΣΗΜΑΔΙ” έχει φτάσει στα αυτιά των χρεωμένων με το θέμα “ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ”, ότι “επιτέλους βρέθηκε λύση για το θέμα – πρόβλημα ευρέσεως κινητήρος”!..

Είναι πάντως “απορίας άξιον” το γεγονός ότι δεν μπορούν οι ΤΕΔ και γενικότερα η τ/”Αμυντική Βιομηχανία” να βρει ή -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- να μην μπορεί η ίδια να κατασκευάσει κινητήρα για το “Εθνικό Άρμα” “ΑΛΤΑΫ”, αλλά να μπορεί, κατά τα θρυλούμενα, να κατασκευάσει κινητήρα για το πολυ-διαφημισμένο μαχητικό τ/”Εθνικό Α/Φ”, ένα Α/Φ που έχει παρουσιαστεί, αν όχι ανώτερο σε τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, τουλάχιστον… ίσο του αμερικανικού F-35!.. (Κάπου στα τέλη του Απρ. του 2023 ο ΡΤΕ θα το παρουσιάσει και αυτό, μαζί -ακούω- με το “ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ” και βεβαίως με τον Π/Σ του… “Ak Kuyu” / “Λευκού Βράχου”)!..

Τί λέτε και εσείς; Γράψτε μου να διαβάσω τις απόψεις σας!..

4. Ο τέως Α/ΓΕΣ Καμπάς, γνωστός Χουντο-Συριζαίος (τέως “Χουντο”, λόγω Πατρός και νυν Συριζαίος, λόγω συζύγου), γνωστός και ως “ο θαυμαστής του Ψινάκη”, είπε χθες (28-03-2023), στην εκπομπή, στο “Attica TV”, του δημ/φου του “Σόρος-Σύριζα” Παναγιωτόπουλου, (ο Σκουρής, “Ο Εραστής του…. Παρά, “παλιά που…να”, κατάλαβε ότι έπρεπε “να την κάνει” και “την έκανε” από την εκπομπή), είπε πως η συμφωνία των Πρεσπών βοήθησε πολύ την Ελλάδα και ας κουνάνε κάποιοι το δάκτυλό τους από τον καναπέ!..

Επειδή, ρε Καραγκιόζη, παλιο απάνθρωπη στρατιωτική λινάτσα, που ήσουν και παραμένεις, όχι μόνον ως πολιτική ιδεολογία, αλλά και ως άνθρωπος, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ως το κόκκαλο, (πώς να ξεχάσουμε πχ ότι έβαζες τον 1ετή διπλανό σου στην ΣΣΕ να τρώει κάτω από το τραπέζι), σεβόμαστε κάποια πράγματα, δεν θα σου απαντήσουμε αυτήν την φορά, αλλά θα σε καλέσουμε να μας πεις, ειλικρινά όμως, ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ, μέχρι που σε έκανε… Στρατηγό η τότε γνωστή κυβερνώσα κλίκα τις ΕΕΔ και… Αρχι-στράτηγο, αχαχαχαχαχα, η “ΣΥΡΙΖΑΙΑ” γυναίκα σου, ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΕΔ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΣΑΝ / ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ!.. (Αν ήξερες δηλαδή το… β + α = βα για τις ΤΕΔ)!..

Άντε παλιοστρατιωτική κουράδα που έγινες και Τουρκολόγος, κολομαριονέτα του Χουντόπαιδος των… αναρχο-Εξαρχειο-τόπουλων, που κουνάς και το δάκτυλο, αναφερόμενος ΕΣΥ(!), ειδικά ΕΣΥ(!), σε… καναπέδες!..

Τί θα έλεγε ο πατέρας σου, ρε παλιοστρατιωτική λινάτσα, αν σε άκουγε πχ να αναφέρεσαι σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και “Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, όπως έκανες χθες το βράδυ στον Συριζαίο αυτόν δημ/φο; Μπορείς να μας πεις;

Υπερασπίζεσαι ένα πολιτικό κολόπαιδο, που ήρθε “εξ… ουρανού” και που για να περάσει το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” πήδηξε το Κόμμα της άλλης πολιτικής κουράδας και συγκυβερνήτη του Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, πήρε βουλευτή από τον… “ΠΙΤΣΑ” και βουλευτές από το “ΠΟΤΑΜΙ”, κλπ*, την ίδια στιγμή που έρρεε άφθονο στο ε/ΥΠΕΞ το προδοτικό “ΣΟΡΟΣ-ΧΡΗΜΑ” για να λαδωθούν αυτοί και άλλοι στο εσωτερικό, αλλά και Σκοπιανοί ακόμα, αν απαιτείτο!..

* Και μετά, αυτός ο “ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΣ”, μιλάει για… “Κυβερνήσεις… Κουρελού”, κάνοντας και… πνεύμα!..

Γιατί ο… πολύς ΚΟΤΖΙΑΣ, ρε Στρατο-Ψινάκη, ένας χοντροκέφαλος ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ που διοίκησε (Ω! ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ), το ε/ΥΠΕΞ, δεν επιδιώκει να πάει στα Δικαστήρια τον Π. Καμμένο (όσο αυτός ζει ακόμα ή άντε, όσο ζουν και οι δυό τους), έναν Καμμένο που σ’ εκείνο το γνωστό και περίφημο “Υπ. Συμβούλιο” ανέφερε, ξεφτιλίζοντας τον Αρχηγό σου και όλους τους Υπουργούς του, ρε παλιο-μαϊμού του Κωλέττη, πως ο Κοτζιάς “τα είχε πιάσει” από τον Σόρος, για την ονοματοδοσία των Σκοπίων;

Και τέλος, γιατί ενώ ξέρετε ότι πρόκειται για διεθνή συμφωνία, που αλλάζει μόνον με πόλεμο, κατηγορείτε τάχα σήμερα τον Κ.Κ.Μ. ότι δεν την… αλλάζει;

Μέχρι και Σχης και πολύ σου ήταν… Ψωμί, Γάλα… Καμπά! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ(!) ΣΤΙΣ ΕΕΔ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΕΤΟΣ 2023, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΚΛΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!..

ΟΥΣΤ!..

5. Οι Η.Π.Α. του ΜΠΑΪΝΤΕΝ δεν έκαναν ό,τι είχαν κάνει με τον Ομπάμα, σχετικά με το Ισραήλ, που και τότε κυβερνάτο από τον Νετανιάχου, που και τότε δεν τον ήθελαν οι Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”!

Τότε, απλώς, υπήρχε ένας διακηρυγμένος πόλεμος των Η.Π.Α. προς το Ισραήλ και οι Η.Π.Α. υπονόμευαν συνεχώς ό,τι έκανε σε διεθνές κυρίως επίπεδο η Κ-Β του Ι/Π-Θ, χωρίς να καταφέρουν να τον “ρίξουν” από την εξουσία, παρά μόνον να τον “λερώσουν”, στο τέλος, αφού κατηγορήθηκε (100% ΣΤΗΜΕΝΑ), για διαφθορά από την Ι/Δικαιοσύνη!

Σήμερα όμως “το πράγμα χόντρυνε” και ο εύμορφος Μπάϊντεν εργάζεται πιο σατανικά του προκατόχου του Ομπάμα! Έτσι, δια των Υπηρεσιών του (“CIA”), ξεσήκωσε την Ι/Αντιπολίτευση στην χώρα, όπως και άτομα που ελέγχει στους κόλπους της Ι/Κ-Β, ώστε μέσω μιας καταστάσεως περίπου “αρχής εμφυλίου”, το Ισραήλ να βιώσει το τελευταίο διάστημα ένα πρωτοφανές για την πολιτική του Ιστορία γεγονός, μετά από το 1948 και την ίδρυσή του!..

Οι Η.Π.Α. ως παγκόσμιος δύναμις, στα χέρια πια, εδώ και 2,5 σχεδόν χρόνια, απολύτως πια, των “Διεθνών Εβραίων”, εφαρμόζει στο δύσμοιρο Ι/Κράτος, με εντολή ΜΠΑΪΝΤΕΝ, το γνωστό παλιό Βρετανικό δόγμα του “ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ”!..

Είναι κρίμα όμως για τους Ισραηλινούς πολίτες, αυτόν τον πολύπαθο, πολυμαθή και οξύνου λαό, να μην έχει αντιληφθεί στο σύνολό του ό,τι η Κ-Β ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ήταν και είναι για τους ίδιους και την Πατρίδα τους ΕΥΛΟΓΙΑ!

Ρωτάμε όλους αυτούς της Ι/Αντιπολιτεύσεως! Πώς και ο Κος Β. Νετανιάχου, σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα, όπως το Ισραήλ, είναι τόσα χρόνια Π-Θ, στερεωμένος, τόσα χρόνια, με… “ΟΥΠΑ”(!) στις καρδιές της πλειοψηφίας των Ισραηλινών πολιτών;

ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ! ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΟΛΝΤΑ ΜΕΪΡ, Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ -ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ- ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!

Εμείς λέμε πως θα είναι προς το συμφέρον των Η.Π.Α., ΑΝ “ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ” ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΓΑΣΤΑ (Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ “ΑΓΑΣΤΑ” ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Ι/Π-Θ!

Είναι δυνατόν να πιστέψουμε αυτό που θέλουν να μας “περάσουν” κάποιοι, ήτοι ότι ο Ι/Π-Θ, Κος Β. Ν., τα “έβαλε” με το “Ανώτατο Δικαστήριο” της χώρας του, το οποίο αποτελεί το ίδιο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ του ΚΡΑΤΟΥΣ, αφού ως γνωστόν το Ισραήλ δεν έχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ, της μορφής τουλάχιστον που εμείς το γνωρίζουμε στην χώρα μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη;

Γιατί δεν θα πρέπει δηλαδή να έχει -έστω- λόγο στον διορισμό των όποιων δικαστών και η εκάστοτε Κ-Β; Δηλαδή η ανεξαρτησία της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και τελικώς η Νομοθετική Εξουσία ή ορθότερα η εγκρίνουσα το όποιο Νομοθετικό έργο Αρχή, είναι ανεξάρτητη της “Εκτελεστικής Εξουσίας” και αν “ΝΑΙ”, τότε πώς μπορεί η κάθε Κ-Β να περνάει τα νομοθετήματά της και, τέλος πάντων, πώς μπορεί να εφαρμόσει το κάθε φορά εξαγγελθέν κυβερνητικό πρόγραμμά της, αν κάθε φορά προσκρούει στους… δικαστές;

Ή κάτι εμείς δεν έχουμε καταλάβει καλά, ή κάποιοι μας… “δουλεύουν”! Το σίγουρο πάντως είναι η εμπλοκή των Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών” και αυτό είναι που μας λυπεί!.. Ήδη ο Κος Β.Ν. που “είδε” αμέσως το ποιός είναι “από πίσω” από τις ταραχές αυτές, έκανε σχετική δήλωση για τις Η.Π.Α., στις οποίες ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!..

Σαν Έλληνες, και δη σαν “ΑΓΓΕΛΟΙ”, θλιβόμαστε για όσα τώρα βιώνονται στο Ισραήλ και σίγουρα και για τα όσα και πάλι μέλλει να “τραβήξει” ο Ι/Πρόεδρος, Κος Β.Ν., στον οποίον ευχόμαστε “ΔΥΝΑΜΗ” Πνεύματος, Ψυχής, Σώματος και… Στομάχου!..

ΥΓ. Καλούμε κάποιους σαν τον αποπεμφθέντα Ι/ΥΠΑΜ, να σταματήσουν να θέλουν να κάνουν καριέρα, στις πλάτες του Ι/Π-Θ και κυρίως σε βάρος του ίδιου του Ισραήλ!..

6. Συγχαρητήρια στις ε/”Υπηρεσίες Εθνικής Ασφαλείας” για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής Οργανώσεως που είχαν συστήσει Πακιστανοί διαβιούντες παρανόμως στην Ελλάδα, οι οποίοι κατευθύνονταν από το Ιράν, (από Πακιστανό που ζει στο Ιράν*, άρα;), και που σχεδίαζαν να κτυπήσουν Ι/στόχους στην χώρα μας (Αθήνα, κλπ)!..

Για το θέμα θα μιλήσουμε, όταν “κλείσει”!

* Πρόκειται για Πακιστανούς Σιϊτες, (μια πολύ μικρή αριθμητικά μειονότητα στο Σουνιτικό Πακιστάν, ένα 10% του συνολικού πληθυσμού του Πακιστάν), οι οποίοι σπουδάζουν, αλλά και ζουν βεβαίως, στην ιερή για τους Σιϊτες πόλη του Ιράν, ΧΟΜ, με άδεια ασφαλώς των Μουλάδων!..

ΟΣΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ “ΑΓΓΕΛΟΣ” ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, … ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!..

7. Μην ακούτε τις εκ Κύπρου προερχόμενες… παπαριές, των όποιων… Χ” Κωστήδων, περί αλλαγής της οδεύσεως του “EAST-MED” και αποκλεισμού της “Κυπριακής Δημοκρατίας” απ’ αυτόν, με εντολή τάχα Νετανιάχου, παπαριές που στοχεύουν στο να προσβάλλουν τις σημερινές σχέσεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, με το ΙΣΡΑΗΛ!..

Αν και όταν θα συζητηθεί, στο άμεσο μέλλον προφανώς, “πακέτο”, από τις… λουόμενες (sic) από την Μεσόγειο χώρες, το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ στην Α. Μεσόγειο, (αυτός είναι ο σχεδιασμός των Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών”, από εποχής Ομπάμα ακόμα), τότε και η “Κυπριακή Δημοκρατία” θα είναι, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, μέσα στο… κόλπο!..

Καλόν είναι, ειδικά κάτι ημεδαποί… Κοττάκηδες, όπως και ο ίδιος, αλλά και λοιποί… “αδέσμευτοι” δημ/φοι και όποιοι άλλοι, πριν πουν το ο,τιδήποτε, ειδικά σε τόσο ευαίσθητα θέματα όπως είναι τα εθνικά, να ρωτούν πρώτα το ε/ΥΠΕΞ, ώστε αυτό να επιλύει την ή τις όποιες τους απορίες, ώστε να μην προκαλούν και στον λαό μας, τουλάχιστον μη θεμιτές από την Κ-Β-μας εντυπώσεις… τουλάχιστον! (Αυτό φυσικά, αν η πρόθεση των όποιων -γενικώς- δημοσιογράφων και δημοσιογραφούντων είναι “καθαρή” και δεν αποβλέπει αλλού, όπως στο να πλήξει απλώς την ε/Κ-Β)!..

8. ΝΑΙ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!.. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ / ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ, ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ)!..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ… ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ!.. ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”;

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ!.. (Θα γράψουμε σχετικώς κάποια στιγμή)!..

9. Είναι, κατ΄εμάς, σχεδόν σίγουρο, παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα  καθημερινώς, ότι Τσίπρας και Ανδρουλάκης έχουν συμφωνήσει σε Κ-Β συνεργασίας από τις 21 Μαϊου κιόλας, ακόμα και με τον “Σόρος-Σύριζα” ως 2ο Κόμμα! Τότε θα βάλουν “μέσα” Βαρουφάκη, αν έχει μπει στην Βουλή (μάλλον “ναι”, διότι εδώ και καιρό τώρα ο “Γιάνης” προωθεί τα σχέδια των Κοσμοκυρίαρχων “ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ”), και τότε, με δεδομένο ότι ο Τσίπρας θα είναι ηττημένος, θα αποφασίσουν για Π-Θ!.. Άλλως πως, … “ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ… ΡΙΖΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΕΙ”!.. Ναι! Υπάρχει και αυτή η πολύ σοβαρή πιθανότητα!.. Μακάρι όμως να τους διαψεύσει ο Λαός μας!.. Οψόμεθα!

Κάποτε, γράφαμε για τον… “Ρόντι”: Τσίπρας! Πάμε μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Αυτό εξακολουθεί βεβαίως να ισχύει!

Τώρα όμως, γράφουμε: Ανδρουλάκης! Πάμε πάλι μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Αυτός ο αξύριστος πολιτικός ποντικός (κάποιος “ΑΓΓΕΛΟΣ” μας παρατήρησε, λέγοντάς μας ότι θυμίζει “ΡΑΚΟΥΝ” και όχι ποντίκι), ούτε τρίχα των όρχεων του Σημίτη δεν είναι, ούτε ζάρα στους όρχεις του “ΓΑΠ” και όμως έγινε Αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ… – ΚΙΝΑΛ!.. (Θα ήταν η μεγίστη των ιεροσυλιών να αναφέραμε και τον ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)!..

Νίκο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ παραιτήσου από Ευρωβουλευτής και γύρνα να πάρεις, μετά από τις εκλογές, το Κόμμα, βρε!.. Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ρε συ Κώστα ΛΑΛΙΩΤΗ, τί γίνεται βρε; “ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΞΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ”, έ;

10. “Βγήκε” και ο Δραγασάκης και είπε σε προεκλογική του ομιλία ότι ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” θα πάει στο 10%, από το 5% που είναι σήμερα τα μερίσματα για τις επχ-σεις, κλπ!.. (Το ΠΑΣΟΚ ακούσαμε ότι θα τα πάει στο 15%)!..

Καταλάβατε λοιπόν ή όχι, ότι επανέρχεται βαριά φορολογία, αν μας ξανακυβερνήσουν τα μεταλλαγμένα ροζ… Κομμούνια ή ο γίγας του… Ηρακλείου Ανδρουλάκης ή έστω και κάποιος… συνδυασμός τους; Ποιά 37 δις Ευρώ, που πήραν από τους Έλληνες, με τον Πράκτορα της ΜΙ6 Τσακαλώτο!.. Αυτήν την φορά θα πάρουν τα πάντα με κάποιον άλλον Οικονομικό Υπουργό… Καραγκιόζη, ήτοι άσχετο περί τα Οικονομικά, έναν όμως Υπουργό που θα ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να μαζεύει λεφτά και μόνον από χαρατσο-φορολογία!..

ΜΕΤΑ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ “ΒΓΗΚΕ” ΚΑΙ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΣΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!.. ΨΕΜΑ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΑ, Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-