Άντε Να… Χαθείτε!.. (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ).

Φίλοι μου / μας!

Ουδεμία σχέση με ξακαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών έχει η δολοφονία των 6 Τούρκων, (φέρεται να εισήλθαν στην Ελλάδα στις 12-08-2023), στην οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα, πρώην Λούτσα, όπου ήταν το 2ο κρυσφύγετό τους. (Το 1ο ήταν στο Π. Φάληρο, όπου ζουν πάρα πολλοί Τούρκοι, οι περισσότεροι της τ/Πρεσβείας στην Αθήνα, αλλά και Έλληνες που εκδιώχθηκαν από την Τουρκία / 1955 και κυρίως το 1964)!

To IX “FORD” των 6 δολοφονηθέντων Τούρκων, με γερμανικές πλαστές πινακίδες: RR 6666

Ενέδρα στη Λούτσα: Γάζωσαν τους έξι με πυροβόλα - Τους ...

“ΤΡΑΒΗΞΑΝ” ΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΑ “Χ”, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 6 ΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!

[Ακούστηκε στα ε/Κανάλια, κλπ, πως οι δολοφονηθέντες σκότωσαν, κατ’ εντολή του Μπογιούν, 2 άτομα στην Γαλλία άλλης ανταγωνιστικής τους εγκληματικής Οργανώσεως και αυτοί τους βρήκαν εδώ στην Ελλάδα και πήραν εκδίκηση! / Πρόκειται -υποτίθεται- για εκδίκηση, για την δολοφονία στην Γαλλία του Αρχηγού της Συμμορίας “ΑΝΟΥΤΖΟΥΡ”, (“ANUCUR ÇETESİ”), ΧΑΛΙΛ ΑΪ (“φωτό”), στις 06-08-2023, από μέλη της συμμορίας του Μπογιούν.

ΧΑΛΙΛ ΑΪ (HALIL AY).

Διέμενε στην πόλη Σατονέ (Chatonnay) της Γαλλίας, όπου φέρεται να είχε εισέλθει με Βουλγαρικά έγγραφα.

Φέρεται να ήταν Κούρδος ομιλών την Ζαζά διάλεκτο! (Οι Κούρδοι Ζαζά ζουν κυρίως στην Α. Τουρκία, και κυρίως στις επαρχίες Τούντζελι και Μπινγκιόλ). Διόλου απίθανο λοιπόν να εκτελέστηκε από τον πιθανώς συνεργαζόμενο πλέον με την “ΜΙΤ” Μπογιούν, κατ΄εντολήν της “ΜΙΤ”, και ακολούθως, όπως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων γίνεται συνήθως, οι εκτελεστές… εκτελούνται, για ευνοήτους / προφανέστατους λόγους]!..

-/-

Δεν υπάρχει αυτό! Οι δολοφονίες της Οργανώσεως του Μπογιούν είναι πάρα πολλές! Γιατί τόσο καιρό δεν πήραν εκδίκηση οι Σέρβοι μαφιόζοι μετά από την δολοφονία, από την Οργάνωση του Μπογιούν, του επίσης μαφιόζου Σέρβου Γιόβαν Βούκοτιτς στην Πόλη ή μετά από την δολοφονία του Κουμπιλάϊ Μπερκ Κιουτσούκ-αρσλάν, ή μετά από την δολοφονία (τον σκότωσε ο ίδιος) του αρχηγού των φανατικών οπαδών της Ομάδος ΚΑΣΙΜ ΠΑΣΑ (Γιουκσέλ Ουστά-Χιουσεϊν), μιας από τις αγαπημένες τ/ποδοσφαιρικές ομάδες του Τ/ΠτΔ, αφού στην γειτονιά αυτή ο ΡΤΕ έζησε, ως παιδί και μεγάλωσε, αν δεν σφάλλω, κλπ;

Δεν γίνονται έτσι ερασιτεχνικά οι αντεκδικήσεις των συμμοριών, ούτε πρόχειρα, αλλά κατόπιν λεπτομερούς σχεδιασμού, σε χρόνο “νεκρό”, κλπ, ενώ ΠΡΟΣΟΧΗ (!)   οι δολοφονηθέντες ήσαν υπό καθεστώς απολύτου τρόμου, τρόμου που είχε παραλύσει την σκέψη τους και που εδράζετο στην γνώση τους ότι ήταν στο κατόπι τους η “ΜΙΤ”, και μάλιστα τρόμου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τους κάνει, ανοήτως, να φύγουν άοπλοι (!) από την τελευταία γιάφκα που είχαν ενοικιάσει!

Αν επρόκειτο για αντεκδίκηση από άλλη συμμορία, αφ’ ενός δεν θα ήσαν τρομοκρατημένοι και αφ’ ετέρου θα είχαν μαζί τους οπωσδήποτε τα όπλα τους, (την στιγμή μάλιστα που πήραν μήνυμα SMS “σας εντόπισαν, φύγετε τώρα”), που δεν είχαν όμως μαζί τους, πηγαίνοντας ίσως σε ένα ραντεβού με άνθρωπο ή ανθρώπους της “ΜΙΤ”, ώστε να κανονίσουν την παράδοσή τους στο τ/Κράτος, μετά και από την σύλληψη και παράδοση στις Ιταλικές Αρχές του Αρχηγού τους, ο οποίος, προ καιρού, τελικώς, και μετά από 4 (!) ημέρες κράτηση από τους Καραμπινιέρους, αφέθη ελεύθερος, ενώ πληροφορίες τον φέρουν να ζει σήμερα στο Ρίμινι, υπό καθεστώς απαγορεύσεως εξόδου από την πόλη!

Οι Τούρκοι είχαν ζητήσει, αμέσως με την σύλληψή του στην Ιταλία, την έκδοσή του! Είναι πολύ πιθανό η “ΜΙΤ” (οι σχέσεις Τ-Ι είναι άριστες σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, κλπ) να συζητάει ή να έχει συζητήσει με τον Μπογιούν τους καλύτερους δυνατούς όρους παραδόσεώς του στις τ/Αρχές, με υποσχέσεις δηλαδή καλυτέρας μεταχειρήσεώς του ή και της ίδιας του ακόμα της ζωής, αν θα τους έδινε ή θα δίνει το “Α” ή το “Β”, κλπ, κλπ, κλπ]!..

– Οι δολοφονηθέντες και ο φερόμενος ως Αρχηγός τους Μπαρίς ΜΠΟΓΙΟΥΝ, ήσαν και είναι προγραμμένοι από το τ/Κράτος, το οποίο και έχει αναλάβει, δια της “ΜΙΤ”, την επχ-ση πλήρους εξαλείψεως της υπόψη εγκληματικής οργανώσεως, όπως και άλλων φυσικά!

Ο Μπογιούν “τα έβαλε” με το “ΑΚΡ” (λέγε με ΡΤΕ και άρα με το ίδιο το τ/Κράτος), “μπαίνοντας, ιδιαιτέρως, στην μύτη” του πρώην ΥΠΕΣ Κου Σουλεϊμάν ΣΟΪΛΟΥ (του σύγχρονου Τοπάλ Οσμάν), υπογράφοντας έτσι την καταδίκη του, (αργά ή γρήγορα θα επέλθει μάλλον το βιολογικό του τέλος), καθώς και την διάλυση της Οργανώσεώς του, η οποία αριθμούσε εκατοντάδες άτομα ως μέλη, κλπ!.. (Τώρα, όσοι έμειναν, τρέχουν να σωθούν)!

– Στις τελευταίες τ/εκλογές ο Μπογιούν “έβαλε” ανθρώπους του και επιτέθηκαν με μοτοσυκλέτες* στο εκλογικό Κέντρο του “ΑΚΡ”, στο Μπαχτσελί-εβλέρ, πυροβολώντας στον αέρα πολλές φορές και σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στους παρευρισκομένους εκει οπαδούς και εργαζόμενους στο “Κέντρο”, όλοι ανήκοντες στο Κυβερνών Κόμμα! Αυτό ήταν κάτι που κυριολεκτικώς… τρέλανε τον τότε ΥΠΕΣ, Κο Σ. Σοϊλού.

* Ο Μπογιούν κυριάρχησε ως Μαφιόζος στην Τουρκία, διότι τα κτυπήματά του γίνονταν από μέλη της Οργανώσεώς του με μηχανές / μοτοσυκλέτες, ώστε -στατιστικά- αυτά να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία, όπως και πράγματι είχαν, ενώ παράλληλα είχε στρατολογήσει εκατοντάδες ανθρώπους (νέους** σχεδόν σε ποσοστό 100%) στην Οργάνωσή του, κάτι που του έδινε μεγαλύτερες δυνατότητες… επχ-κής δράσεως και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, σε κάθε του εγχείρημα***! Γι΄αυτό η συμμορία του θα μπορούσε να ονομασθεί ”Η Συμμορία Με Τις Μηχανές” (σίγουρα!) ή και (!) “Η Συμμορία Που Κτυπάει Σε Τουριστικές Περιοχές“, αφού κυρίως ανελάμβανε “δουλειές” σε τέτοιες περιοχές!..

** Μέσω των “Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσεως” ο Μπουγιούν έβρισκε νέους που τους άρεσαν τα όπλα, είχαν σχέση με αυτά, υπό την ένννοια ότι είχαν κάνει βολές, είχαν δικά τους, κλπ, ενώ παρουσίαζαν έναν φανερά επιθετικό χαρακτήρα, εκδηλούμενο με συγκεκριμένη ρητορική, κλπ!

*** Η συμμορία του Μπογιούν έχει “επίσημο” φάκελο για 8 αποδεδειγμένες εγκληματικές ενέργειες – δολοφονίες, που έχει κάνει, τα τελευταία 2 χρόνια! Διαβάστε-τες παρακάτω!

Γιουκσέλ Ουστά-Χιουσεϊν: Δολοφονήθηκε στις 16 Απρ. 2022.

Γιόβαν Βούκοτιτς: Δολοφονήθηκε στο Σισλί της Πόλεως, στις 08 Σεπ. 2022.

Γιασίν Κεσκίν: Δολοφονήθηκε στο Μπεσίκτας της Πόλεως, στις 22 Σεπ. 2022, μπροστά σε νυχτερινό “κλαμπ”.

Χαλίλ Γκιουζέλ: Δολοφονήθηκε, στις 15 Οκτ. 2022, στο Μπαχτσελί-Εβλέρ της Πόλεως.

Μουράτ Φιράτ Τζανλί: Δολοφονήθηκε στις 20 Νοε 2022, στο Μπέϊογλου της Πόλεως.

Ραμαζάν Αρσλάν: Δολοφονήθηκε στις 24 Δεκ 2022, στο Καγίτ-χανέ της Πόλεως.

Τζουμαλί Ασλάν: Δολοφονήθηκε στις 14 Ιαν 2023, στην γέφυρα του Κεράτιου, στην Πόλη και

Φερχάτ Γεσίλ-καγιά: Δολοφονήθηκε στις 02 Φεβ 2023, στην περιοχή Ζεκερία-κιόϊ, του Σαριγιέρ της Πόλεως.

-/-

Το κτύπημα αυτό στο εκλογικό κέντρο του “ΑΚΡ” ήταν η αρχή του βιολογικού τέλους του, που μάλλον… εγγίζει!..

– Ο Σοϊλού και οι… Αρχές συνέλαβαν αμέσως μετά από την επίθεση στο “Εκλογικό Κέντρο” του “ΑΚΡ” 180 μέλη συμμοριών, από τα οποία τα 131 (!) ήσαν μέλη της συμμορίας του Μπογιούν! (Αρχή του ξηλώματος της Οργανώσεως του Μπογιούν).

– Ακόμα! Στις 03-05-2023 συνελήφθη στο Μπολού (Βιθυνία) το “δεξί χέρι” του Μπογιούν Κεμάλ Ουρούν, ο οποίος είχε σκοτώσει εκεί έναν εκ των υπευθύνων ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου “Ρούμπι”, ενώ είχε με μακρύκαννα όπλα (“τηλεβόλα”), εξ αποστάσεως, προσβάλλει τις επχ-σεις ΦΕΡΜΑΣ και ΡΟΛΣ ΡΟΛΙΣ!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

– Επίσης! Η “ΜΙΤ” και ο Σοϊλού ήσαν και είναι στο κατόπι του Μπογιούν πιθανότατα και για έναν ακόμα λόγο, ίσως σοβαρότερο της επιθέσεως του Μπογιούν στο Μπαχτσελί-Εβλέρ! Μέλη ή πρώην μέλη ή και απλοί “γνωστοί” της Οργανώσεως του Μπογιούν, ίσως (!!!) να “εργάζονταν” ή να “εργάζονται” και για τον εισέτι καταζητούμενο (;) από την “ΜΙΤ” Αρχηγό* της τ/ΜΑΦΙΑ Σεντάτ ΠΕΚΕΡ και πρώην “συνεργάτη” της “ΜΙΤ”!..(Καταλάβατε! Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι περισσότερο)!..

* Αρχηγό τα τελευταία 10 – 15 χρόνια, αφού το… ιστορικό Νο “1” της τ/ΜΑΦΙΑ είναι ο… γέρων πια Αλλαεντίν ΤΣΑΚΙΤΖΙ, ο “κολλητός” του “ευνούχου” Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, Προέδρου του  “ΜΗΡ” και συνεργάτη – συγκυβερνήτη του ΡΤΕ.

Fotoğraf açıklaması yok.

-/-

– Ένας τέτοιος για παράδειγμα ίσως να είναι ο Βολκάν ΡΕΤΣΜΠΕΡ, (ο οποίος παλαιότερα… πολεμούσε την αναρχικο-αριστερή τ/Οργάνωση “DHKP-C”, με σχέσεις με το ΡΚΚ, κλπ, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα να ήταν στρατολογημένος από την “ΜΙΤ”), είχε δημιουργήσει και δική του συμμορία, την “Συμμορία Της Λίμνης”, που ονομάστηκε έτσι, διότι μετά από… δράσεις της συνήθιζε να πετάει σε λίμνες τα όποια “πειστήρια εγκλήματος” θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε βάρος της, αν αυτά θα έπεφταν στα χέρια της τ/ Αστυνομίας.

volkan-recber

ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΛ… , ΚΛΠ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ! ΜΑΚΑΡΙ Η “ΕΛΑΣ” ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ “ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!… ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ!..

– Ο ΒΟΛΚΑΝ ΡΕΤΣΜΠΕΡ πήγε στο Μαυροβούνιο, όπου συνελήφθη (α/δ Ποντγκόριτσα) και φέρεται να κρατείται στις εκεί Φυλακές, ενώ οι τ/Αρχές φέρεται να έχουν ζητήσει την έκδοσή του!..

– Απόδειξη του ότι το ίδιο το Ερντογανικό Κράτος “νοιάζεται” (καταλάβατε!!!) για όλους αυτούς τους Μαφιόζους του, για τους δικούς του λόγους, είναι ότι εκτός από τους Μπογιούν και Ρετσμπέρ, οι Τούρκοι έχουν ζητήσει να εκδωθούν στην χώρα τους και οι παρακάτω μεγαλο-μαφιόζοι τους!

  • Μπιναλί Τζαμγκιόζ (Παρατσούκλι: “Ντενίζ”) / Κρατείται σε Φυλακές στο Μαυροβούνιο.
  • Μεχμέτ Σαμπρί Σιρίν (Παρατσούκλι: “Μεκς”) / Κρατείται σε Φυλακές στην Ολλανδία.
  • Σερκάν Κουρτουλούς και ο βοηθός του Λιντέρ Τζαμγκιόζ/ Ο Κουρτουλούς κρατείται στην Αργεντινή.
  • Φαρούκ Φατίχ Οζέρ: Ιδρυτής της “THODEX”,  εταιρείας “ΚΡΥΠΤΟΧΡΗΜΑΤΟΣ”, ο οποίος το 2022 συνελήφθη στην Αυλώνα της Αλβανίας και σήμερα κρατείται στις αλβανικές Φυλακές.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, [ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ “ΙΝΤΕΡ-ΠΟΛ”], ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΥΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΖΕΡ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ – ΖΗΜΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ, ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΠΡΟΣΟΧΗ και πάλι τώρα!

Οι Τούρκοι“ΜΙΤ”= Εξωτερική πλέον Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας, με ισχυρή πια και (!) στρατιωτική υποδομή, όπως τα έχουμε πει εδώ και γράψει] είναι γνωστό πια πως όταν θέλουν να σκοτώσουν ή συλλάβουν κάποιον φτιάχνουν “Ειδικές Ομάδες”, (“Ομάδες Κυνηγών Κεφαλών” ουσιαστικά), που αναζητούν τον στόχο ή τους στόχους παντού στον Πλανήτη!.. Καταλαβαίνετε πιστεύω!.. (Δείτε τί γίνεται “σήμερα” με την “ΜΙΤ”, πχ στο Β. Ιράκ ή στην Β. Συρία, κλπ, ή τί γινόταν με συλλήψεις παλαιότερα και μεταφορά στην Τουρκία καταζητουμένων ατόμων, όπως πχ υψηλόβαθμων ΡΚΚ-άδων, κλπ)!..

Το ίδιο συμβαίνει / γίνεται και με τους Τούρκους στην “Ιντερπόλ”, οι οποίοι και αυτοί οργανώνονται σε “ειδικές ομάδες”, όταν “κυνηγούν” στόχο ή στόχους!

Οι Τούρκοι Αστυνομικοί της “Ιντερπόλ” είναι σίγουρα πρώην έμπειρα στελέχη ή και εκ παραλλήλου μέλη ή Όργανα της “ΜΙΤ” ή της “Δνσεως Πληροφοριών” της τ/”Κρατικής Ασφαλείας” (τ/ΥΠΕΣ) και έχουν επαφές και συνεργασία μαζί τους, με στόχο την εύρεση και συνήθως την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ(!)… , του όποιου καταζητουμένου ή των όποιων καταζητουμένων από την Τουρκία!..

– Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, της δημιουργίας “ειδικών ομάδων”, κλπ, “έφτασαν” οι Τούρκοι (και ασφαλώς και μέσω των ανταλλαγών πληροφοριών με Υπηρεσίες άλλων χωρών, όπως πχ της Γεωργίας, της Ιταλίας, κλπ) και στους “6” του Μπογιούν και τους “καθάρισαν”!..

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Είναι βέβαιον ότι, πλέον, οι της “ΜΙΤ” δρουν, δυστυχώς (!), στην Ελλάδα, όπως σχεδόν θα δρούσαν στην χώρα τους, υπό διάφορα πρόσωπα και προσωπεία, κάτι στο οποίο τους διευκόλυνε, τα προηγούμενα χρόνια, η ίδια η χώρα μας!

Είναι βέβαιον ότι έχουν άριστες σχέσεις με την δρώσα στην Ελλάδα Αλβανική μαφία, η οποία κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ελέγχεται από τις συνεργαζόμενες με την “ΜΙΤ” Αλβανικές ΜΥ και η οποία τους παρέχει κάθε είδους αιτουμένης… διευκολύνσεως (sic)!.. (Για τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” είναι βεβαία η εμπλοκή της εδώ Α/Μαφίας στο θέμα της εκτελέσεως των 6 Τούρκων).

– Ο Τούρκος* που συνελήφθη στο α/δ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣκαι θα πήγαινε Τουρκία, μέσω Λέσβου, μας… “προδίδει” τα παρακάτω / τα ακόλουθα!

* Ονομάζεται Σουλεϊμάν Νταλγκίτς (32 ετών), με πορτογαλικό διαβατήριο (πλαστό;) και οι ε/Αρχές εξετάζουν την σχέση του με αυτό το… “τρίγωνο” Ελλάς – Πορτογαλία – Τουρκία. Πρόκειται για άτομο που φέρεται να ήταν μέλος της “FETÖ”, αλλά εξωπετάχτηκε απ’ αυτήν για λόγο ή λόγους μη γνωστό ή μη γνωστούς, ενώ φέρεται να είναι πρώην ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ! (Αστυνομικός, μέλος της τ/”Κρατικής Ασφαλείας”).

  • Είναι 100%, είτε πράκτορας της “ΜΙΤ”, είτε συνεργαζόμενος με αυτήν, ως μισθωμένο επχ-κό Όργανο (εμείς “κλείνουμε” περισσότερο προς αυτήν την θέση / 60% – 40%)! Το γεγονός ότι δεν πέταξε από πάνω του τους 4 κάλυκες (;) που φέρεται να βρήκαν πάνω του οι της “ΕΛΑΣ” όταν τον συνέλαβαν, οφείλεται στην βιασύνη του “να την κάνει” από την χώρα μας, στο γεγονός ακόμα ίσως, ότι ΟΥΔΕΙΣ ΣΕΒΕΤΑΙ τις ε/Υπηρεσίες Ασφαλείας και το ε/Κράτος, το οποίο όλοι αυτοί οι Κοι θεωρούν “Κολοχανείο” (ούτε καν μπουρδέλο, αφού ουσιαστικά δεν υπάρχουν ποινές, ενώ υπάρχουν μεγαλο-δικηγόροι που τους χρηματίζει “υπογείως” η ντόπια και αλοδαπή Μαφία και έτσι έχουν πιο πολλές πιθανότητες να βρεθούν γρήγορα ελεύθεροι, κλπ) και έτσι πίστευε ότι θα διέλαθε εύκολα της προσοχής των Ε/αστυνομικών υπαλλήλων του α/δ, κλπ, ή ότι δεν βρήκε τόπο ή χρόνο να τους πετάξει κάπου, πηγαίνοντας προς το α/δ!.. Σε κάθε περίπτωση το γεγονός δείχνει, είτε ερασιτεχνισμό, είτε υπέρμετρη εμπιστοσύνη στον εαυτό του!..
  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ!..
  • Ήταν σίγουρα παρών στην δολοφονία των 6 (σχεδόν 100%), αν δεν ήταν μάλιστα και αυτός που έδωσε τις χαριστικές βολές στα θύματα, ενώ πρέπει να ήταν και αυτός που πιθανώς να είχε πείσει τα θύματα να πάνε στο “ραντεβού με τον θάνατο“, βγάζοντάς τους άοπλους από το κρυσφύγετό τους!.. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!..  (Και τους Αλβανούς ή ακόμα και Αλβανο-Κοσοβάρους εκτελεστές και συνεργάτες του, που έμειναν στην χώρα μας ή “υπνώττουν” στην γη μας, μέχρι να μπορέσουν να φύγουν, αν ήρθαν απ’ τα Βαλκάνια)!.. Γι΄αυτό και “πάση θυσία” θα πρέπει να μιλήσει!..
  • Το γεγονός ότι πήγαινε Λέσβο, δείχνει βεβαίως ότι μάλλον τελικός προορισμός του θα ήταν η Πόλη (περνώντας απέναντι με το καραβάκι στο ΑΪΒΑΛΙ / ΚΥΔΩΝΙΕΣ), κάτι που ασφαλώς λίγο μας ενδιαφέρει, δείχνει όμως ότι στην Λέσβο, όπως χιλιάδες φορές το έχουμε πει και γράψει εδώ στον “Ε.Θ.”, οι Τούρκοι έχουν πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο πληροφοριών – υπ-ξεως πάνω στο νησί, με μέλη του Έλληνες ή άτομα ε/καταγωγής “ρευστής συνειδήσεως”, και άλλης ιδεολογικής… προελεύσεως άκρως κυριαρχούσης στον Κόσμο, αλλά και Αλβανούς, μέλη “ΜΚΟ”, κλπ!.. Πατώντας στην Λέσβο ο Τούρκος αυτός θα… “ανάσανε”!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

– Πίσω από την δολοφονία είναι 100% η “ΜΙΤ”!..

– Οι εκτελεστές ήσαν Αλβανοί ή και Έλληνες (ίσως κάποιοι) μέλη της εδώ ή και στα Βαλκάνια ευρισκομένης Α/Μαφίας, μαζί ίσως και με τον Σουλεϊμάν ΝΤΑΛΓΚΙΤΣ!

– Ο επικεφαλής της όλης ενεργείας ήταν ο Τούρκος που φέρεται να παρουσιάζεται στην ανάκριση ως “σκληρός”!.. (Δώστε την “φωτό” του και το όνομά του στην δημοσιότητα)!.. Θα πρέπει να (μας) πει πότε μπήκε στην χώρα, πού έμενε, ποιούς είδε, αν μετέβη σε Πρεσβείες και ποιές, πού αλλού μετέβη, κλπ, κλπ, κλπ!

– Τους 6 μάλλον τους “έδωσε” για να σώσει το τομάρι του ο ίδιος ο Μπογιούν!

– Δεν υπάρχει, δυστυχώς, καμιά “ΕΥΠ”, ενώ και η “Κρατική Ασφάλεια”, ως αποτέλεσμα, στερείται πληροφοριών!.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ (!!!), ΘΕΛΟΥΝ… ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, αχαχαχαχαχαχαχα, ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!..

 

ΧΑΙΡΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

1. ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ Τ/Ε-Φ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ! 

Milliyet Gazetesi İlk Sayfası

Hürriyet Gazetesi İlk Sayfası

ΣΤΗΝ Ε/Φ “ΧΟΥΡΙΕΤ” ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ” ΜΠΑΡΙΣ ΜΠΟΓΙΟΥΝ*! 

* Ερίζουν ως προς την ηλικία του και τον τόπο γεννήσεώς του! Πολλοί λένε ότι είναι 30 ετών και όχι 40, ενώ μάλλον γεννήθηκε στην Πόλη! (Και στις 2 ε/φ αναγράφονται τα ονόματα* των “6”! Μετά την δολοφονία των 6 για την Μ. Ασιατική Κ/Φ έχουμε μετά από σχεδόν 100 χρόνια και άλολη μια δολοφονία 6 ανθρώπων μαζί, στην Αττική Γη! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

* Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς (15 σε βάρος του ποινικές κατηγορίες και 7 εγκλήσεις)

Αμπντουραχμάν Τεκρού (25 ποινικές κατηγορίες + 16 εγκλήσεις)

Ομέρ Κανζά (6 ποινικές κατηγορίες + 2 εγκλήσεις) / Καλές σχέσεις με Αλβανούς ;

Οζάν Καάν Τοζλού (13 ποινικές κατηγορίες + 2 εγκλήσεις) / Αυτός φέρεται να είχε πολύ καλές σχέσεις με Αλβανούς / Φανατικός Κεμαλιστής / Ψηφοφόρος του “ΜΗΡ“. 

Μπαρίς Τσαγάν (Πάρα πολλές ποινικές κατηγορίες και εγκλήσεις)

Μπουράκ Ταχμάζ (32 ποινικές κατηγορίες + 6 εγκλήσεις) / Ειδικός Κυβερνοπολέμου ;

Yunanistanda 6 Türke kanlı infazda detaylar ortaya çıktı Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...

Από αριστερά προς τα δεξιά! Τσαγάν, Τεκρού, Ταχμάζ, Τοζλού, Μπουγιούκτουντς, Κανζά. 

ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΧΑΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΥΠ”, ΕΠΕΙΔΗ ΠΧ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ “ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ” Η ΥΠΟΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!..

2. Ρε μπουρδέλα των “ΜΚΟ” και των “Γιατρών του Κόσμου”, πού είστε να πάτε στην Θεσσαλία ή στην Λιβύη; Δεν έχει κονόμα εκεί τώρα, έ; Ρε Παπαδημούλη, πολιτικό μεγαλο – τσογλάνι του συνεργάτη των ΝΑΖΙ Γ. ΣΟΡΟΣ, γιατί δεν στέλνεις καμιά “ΜΚΟ”, ρε συ, στην Θεσσαλία, ρε πεότριχα του Γέρο Τζο Προέδρου των Η.Π.Α. ; Ουστ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΥΣΤ!.. 

3. Και εσύ ρε Αλ Αφούζε, το παίζεις κάργας με τα χρήματα του λαού, με το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, έ; Μόνος σου δεν μπορείς, ρε; Δώσε, ρε “Καβούρια” και εσύ, τίποτα δικά σου εκ-ρια ΕΥΡΩ, για τους εξαιρετικώς αγρίως πληγέντες Θεσσαλούς συμπατριώτες μας και πάψε συνεχώς να ζητάς από τους πενόμενους πια Έλληνες, για να το “παίζεις” μάγκας!.. Την ίδια και εδώ νοοτροπία δείχνεις ότι έχεις, με εκείνη που σε έκανε να βάζεις τους οπαδούς της ομάδος σου να σου βάφουν τα κάγκελα του γηπέδου σας! Τί είναι αυτά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

4.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ, 12-09-2023!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ 2 – 0

ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΚΟ

ΚΑΙ

Η ΒΕΣΑΡΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ“!..  

5.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ;

 

6. Akşam Gazetesi İlk Sayfası

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ… ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 12Η ΣΕΠ 1980 ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ’ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ Τ/ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ;

ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ… ΣΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΣΕΠ. 1980, Η ΟΠΟΙΑ… ΤΕΜΝΕΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΤΟ Τ/ΚΡΑΤΟΣ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; 

ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” (ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ “ΣΟΦΟΙ” ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΤΕΔ), ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ “ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ” ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η (ΔΙΑΖ) ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ, ΑΡΑΓΕ; 

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ. , ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (“ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ”), ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΕΒΡΕΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1982 ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

7. “ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ” ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ! ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.”, ΤΊ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ!.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΝΑΙ (!), ΝΑ (!) ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.!

Διαβάστε παρακάτω: 

Ermeniler ile Amerikalıların ortak tatbikatı “Eagle Partner 2023” Ermenistan’da başladı

13.09.2023 
Ermeni-Amerikan askeri tatbikatı “Eagle Partner 2023“, Ermenistan topraklarında başladı.

Ermenistan’ın resmi haber ajansı Armenpressin haberine göre, uluslararası barış koruma misyonlarına katılım hazırlıkları çerçevesinde Ermenistan ile ABD arasında yapılacağı duyurulan “Eagle Partner 2023” ortak tatbikatı geçtiğimiz gün başladı.

Ermenistan Savunma Bakanlığa bağlı Barış Koruma Tugayı “Zar” eğitim merkezinde icra edilen tatbikatın açılış törenine, Ermenistan Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Birinci Yardımcısı Tümgeneral Edvard Asryan katıldı.

Tatbikatın, barış koruma misyonları esnasında çatışan taraflar arasındaki istikrarın sağlanması görevlerini içerdiği bildirildi.

Tatbikatın amacının, uluslararası barışı koruma misyonlarına katılan birliklerin birlikte çalışabilirlik düzeyini geliştirmek, en iyi idari ve taktik muhabere uygulamalarının paylaşılmasını sağlamak ve Ermenistan birliğinin NATO/Barış İçin Ortaklık (BİO) “Harekat Yetenekleri Kavramı” değerlendirmesi kapsamında barışı koruma harekatlarına hazırlık durumunu artırmak olduğu kaydedildi.

Ermenistan Savunma Bakanlığınca, 6 Eylül’de, Ermenistan ile ABD’nin, 11-20 Eylül’de ortak “Eagle Partner 2023” tatbikatı gerçekleştirileceği açıklanmıştı.

Tatbikata Ermenistan’dan 175, ABD’den 85 askerin katılacağı belirtilmişti.

PAŞİNYAN RUSYA’YA YÖNELİK OLMADIĞINI BEYAN ETTİ

Öte yandan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Roma statüsünü onaylamıştı. 1 Eylül’de Ermenistan Ulusal Meclisi’ne gönderilen söz konusu anlaşma Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin (UCM) emri uyarınca Ermenistan topraklarında tutuklanması gerektiği anlamına geliyor.

Bugün Ermenistan devlet televizyonuna konuşan Paşinyan, “Örneğin bu tesadüf Lahey mahkemesi bağlamında yaşandı. Roma Statüsü’nün onaylanması sürecinin Ermeni-Rus ilişkileriyle değil, yalnızca sınır gerilimiyle ilgisi olduğunu söylemek istiyorum.” ifadeleriyle bu adımın bizzat Rusya Federasyonu’na yönelik olmadığının garantisini veren ifadeler kullandı.

RUSYA’NIN ERMENİSTAN’A NOTASI

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermeni politikacıların Rusya karşıtı söylemleri ve Ermenistan ile ABD arasında ortak tatbikat yapılacağı duyurusunun ardından 8 Eylül’de Ermenistan’a nota verdi.

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ermeni “siyasi elitlerin” son dönemde, Rusya ile ikili ve Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü (KGAÖ) nezdindeki ilişkileri sorguladığı belirtildi.

Ermenistan’ın, Azerbaycan’la ilişkilerin normalleşmesine yönelik Rusya ile varılan üçlü anlaşmaların geçerliliğini de sorguladığına işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bu bağlamda Ermenistan yönetimi, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Roma Statüsü’nün onaylama sürecinin başlatılması, Ermenistan Başbakanı’nın eşi Anna Hakobyan’ın, Kiev’deki Nazi rejimine insani yardım ulaştırmak için Kiev’e gitmesi ve ABD’nin katılımıyla Ermenistan topraklarında askeri tatbikatların düzenlenmesiyle ilgili son günlerde bir dizi dost olmayan adım atmıştır.”

Söz konusu nedenlerden ötürü Ermenistan’ın Moskova Büyükelçisi Vagharshak Harutyunyan’ın Rusya Dışişleri Bakanlığına çağırıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kendisine sert bir sunum yapıldı ve protesto notası iletildi. Notada, Ermenistan Ulusal Meclisi Başkanı Alen Simonyan’ın 6 Eylül’de Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova’ya ve bir bütün olarak Rusya Dışişleri Bakanlığına yönelik hakarete varan açıklamalarının kabul edilemezliğine işaret edildi.”

Açıklamada, Moskova’nın, Rusya ile Ermenistan’ın müttefik olarak kalacağı ve ikili anlaşmaların tam olarak uygulanacağını “varsaydığı” vurgulandı.

-/-