Άντε, Πάμε Να Γράψουμε Και Το 2024!..

Φίλοι μου / μας!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ“!

1. Ο Κασσελάκης πήγε τις προάλλες στο Παρίσι για διακοπές ή για να συναντηθεί με τους Ρότσιλντ και να πάρει την… ευχή τους, όπως είχε κάνει και ο “Σόρος-Τσίπρας”, τότε που ερχόμενος από τις Η.Π.Α. στην Ελλάδα, σταμάτησε στο Παρίσι, προκειμένου να δουν τα παιδιά του την… “Disneyland”;

2. Κα Γκελεστάθη, που κάποιος θα πρέπει να σας πει να χαμογελάτε και λίγο, διότι κάτι τέτοιο θα προσέδιδε στην εμφάνισή σας, σας ρωτάμε, επειδή είπατε πως το πρόβλημα με τους Αλβανούς ποινικούς δεν ήταν το τραπέζι με το φαγητό, αλλά τα… κινητά, που απαγορεύονται στις Φυλακές, κλπ, επιπλήττοντας μάλιστα τον Κο Μπαλάσκα, λέγοντας “να μην υπερβάλλουμε”, κλπ! (Σχόλιό σας στην προσφάτως δημοσιευθείσα στα ΜΜΕ “φωτό”):

Δηλαδή, Κα Υφυπουργέ, και γόνε σπουδαίου πράγματι Πατρός, ο κάθε κρατούμενος, μπορεί, όποτε… γουστάρει, να βγάζει ένα τραπέζι έξω από το κελλί του ή όπου αλλού αυτός θέλει μέσα στην Φυλακή και να τρώει, πίνει, κλπ;

Επίσης!

  • Μπορεί αυτό να συμβαίνει με άδεια του Δντή των Φυλακών ή δεν ξέρω και εγώ ποιού άλλου εκεί;
  • Οι Φυλακές δεν έχουν εστιατόρια;
  • Δεν υπάρχει πρόγραμμα συσσιτίου των κρατουμένων, ένα συσσίτιο το οποίο (και αυτό) πληρώνει ο ε/λαός;
  • Το πρόγραμμα της Φυλακής (από του εγερτηρίου, μέχρι και της… κατακλίσεως), δεν εφαρμόζεται για όλους και απ’ όλους;

Για τα “κινητά”, δεν γράφουμε τίποτε! Θα… υπερβάλλαμε, επίσης,ε, Κα Υφυπουργέ;

Ορθώς ο Κος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στον φονιά – τρομοκράτη Πάσσαρη, ο οποίος δεν γνωρίζουμε, αν ακόμα, και μετά από τόσα χρόνια, έχει μεταφερθεί από κελλί του επιπέδου (- 3) των Φυλακών, όπου εκρατείτο στην Ρουμανία, σε κελλί πιό πάνω… επιπέδου!.. (Για σκεφτείτε πού τον είχαν ή έχουν ακόμα, ε; Τρία επίπεδα “υπό την γην”)!..

Ο Πάσσαρης, αν μεταφερθεί σε μία των Φυλακών μας,  θα νοιώσει πως είναι… ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!.. Αχαχαχαχαχα!.. Άραγε, ούτε ο Ιερέας που πήγε να τον σώσει ως ψυχή, μπόρεσε να αλλάξει άποψη στους Ρουμάνους, ώστε να τον φέρουν σε κελλί στο επίπεδο “1” των Φυλακών; Ποιός να ξέρει!..

Υγ. Την ίδια γνώμη με την Κα Υφυπουργό “ΠΡΟ.ΠΟ.” έχει και ο Κος Βαλσάμης, υπάλληλος, αν δεν σφάλλω, των Φυλακών και σήμερα κάτι… μεγάλο στον χώρο αυτόν, Πρόεδρος εργαζομένων ή κάτι συναφές, κλπ!

Θερμά Συγχαρητήρια!..

3. Όσο για το βίντεο με το γλέντι που γινόταν στο Νοσοκομείο, ενώ περνούσε το φορείο με τον ασθενή από τον ίδιον χώρο, κλπ, σκηνή που θύμιζε σκηνές από τα πολύ πετυχημένα χιουμοριστικά “σκετσάκια” του συγχωρεμένου προώρως Άγγλου κωμικού Μπένυ ΧΙΛ (69 +), το μόνον που έχουμε να πούμε είναι: “ΕΛΛΑΣ, ΤΟ… ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ”!..

Βεβαίως, ο καταγγέλων και κλέφτης, κατά δήλωσή του, βουλευτής Πολλάκης, “εποίει τον… Αλέκο”, στα όσα όμοια και χειρότερα λάμβαναν χώρα επί ημερών του σε υγειονομικές Μονάδες του Υπουργείου Υγείας! (Η Πασόκα, κατά δήλωσή της, χορευταρού Διοικήτρια του Νοσοκομείου δήλωσε πως ό,τι είδαμε γίνεται επί 30 χρόνια στο Νοσοκομείο αυτό)!..

Και για να μην αναφερθείτε σε συμψηφισμούς και παπάρια , όπως είθισται να λέγουν οι δημ/φοι ή “δημ/φοι” μας, γράφουμε. ως σχόλιο, το εξής: “Ω! της Μπουρδελοποιήσεως, γενικώς, στην χώρα μας”, όπως είναι προφανές πια, και στην υγεία, πλην της ασφαλείας!..

4. Προς δημ/φον “ΣΚΑΪ”, Κα Κορίνα ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

α. Η μύτη σας θέλει περαιτέρω φτιάξιμο! Ίσιωσε βεβαίως, δεν το συζητώ αυτό, αλλά στην άκρη της είναι σαν να κρέμμεται κάτι!

β. Με την κοντή… “ατσούμπαλη” (sic)  φούστα που σας είδαμε προσφάτως στην “TV”, ήσασταν, όπως λέμε, “για πολλές κλωτσιές!”!.. Θυμίζατε θηλυκό … τσολιά!..

Ρωτείστε στον “Αντ1” την Κα Αναστασοπούλου, η οποία έκανε τις ίδιες… θεραπείες στο πρόσωπό της, αλλά επίσης και την Κα Μπιζόγλη, η οποία ενώ έχει τετράγωνη κάτω γνάθο, προσπαθεί να την αλλάξει, με τους γιατρούς της, και να φέρει τα δύο κάθετα κόκκαλα της γνάθου προς τα μέσα, ώστε να πετύχει να φτιάξη μούρη… “Ριτς”, της γνωστής κάποτε (10ετία 1990) σαπουνόπερας!.. (Δείτε τον Ευαγγελάτο και θα καταλάβετε την θεραπεία… “Ριτς”! Αχαχαχαχαχαχα).

Θέλετε και εσείς να γίνετε… Ριτς στο πρόσωπο, όπως καταλάβαμε, (πλην της διορθώσεως της μύτης σας), αλλά εμείς θα σας συμβουλεύαμε να σταματήσετε εδώ, διότι αφ’ ενός είστε μικρή, αλλά και αφ’ ετέρου θα κινδυνέψετε να γίνετε σαν… Μάϊκλ ΤΖΑΚΣΟΝ λίγο πριν πεθάνει, αχαχαχαχαχαχα, όπως δηλαδή ακριβώς έγινε η Άντζελα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!.. Την είδαμε στην κρατική Τ/Ο την Πρωτοχρονιά, δις Κορίνα, και νομίσαμε πως σηκώθηκε από τον τάφο του ο Μάϊκλ ΤΖΑΚΣΟΝ!..

Δις Κορίνα! Σκεφτείτε, για λίγο, αφού ίσως σας ωφελήσει αυτό, την ΑΘΑΝΑΤΗ… καρατερίστρα, την ηθοποιάρα μας Γεωργία ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ!..

5. Συγχαίρουμε τον “ΣΚΑΪ”, που μας άκουσε και δεν κάλεσε και πάλι τον Κο Τατσόπουλο, που καλεί μονίμως λες και δεν υπάρχουν άλλοι ιδεολογικά όμοιοί του, αλλά τον γνωστό και κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλο συμπολίτη μας Κον ή Καν Βαλλιανάτο, για να προβάλλει τις απόψεις του και πιθανώς, αν όχι ίσως, και απόψεις του Καναλιού και των… εκσυγχρονισμένων (sic) δημ/φων του για τον γάμο των ομοφυλοφύλων και την συνημμένη τεκνοθεσία τους!.. Είναι, πράγματι, ένα βήμα… προόδου για το Κανάλι, το οποίο θα μπορούσε επίσης, πρωτοτυπώντας, να αρχίσει να καλεί και ομοφυλόφιλους πχ από τα παλιά Καλλιστεία ομοφυλοφίλων στο Θέατρο “ΠΕΡΟΚΕ”, της πλ. Καραϊσκάκη!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

6. Η γνωστή, αρχικώς Κομμουνίστρια, από το Πολυτεχνείο του 1973, κόρη Έλληνος Χωροφύλακα από την Κρήτη και μετέπειτα… αριστερή βουλευτής – ευρωβουλευτής, Κα Μαρία ΔΑΜΑΝΑΚΗ, δήλωσε πως: “Υπάρχει ανάγκη για μια παγκόσμια διακυβέρνηση”!

Άραγε ποιόν ή ποιούς να λείχει η Κα Δαμανάκη, αφού έχουν περάσει χρόνια από τότε που χώρισε από τον “γαμ… και δέρνω”, αριστερό, αλλά με δεξιούς δικηγόρους, Κο Κιμούλη, ώστε να ισχυριστούμε πως φταίει για την δήλωσή της αυτή κανένα… κλωτσομπουνίδι του Κου Κιμούλη προς αυτήν, απ’ τα πολλά που φέρεται να έριχνε στις όποιες συντρόφους, συζύγους ή ερωμένες του!.. Σημ.: Τα κλωτσομουνίδια από άνδρα σε γυναίκα, όταν αυτός είναι αριστερός, Κομμουνιστής, κλπ, επιτρέπονται, αφού και (!) ο Μπιμπίλας, αχαχαχαχαχαχαχα, αμέσως επεμβαίνει… σωτηριακά, αλλά και οι γυναικείες Οργανώσεις, (αριστερίστικα παρακλάδια… ), “βγάζουν τον σκασμό”!..

7. Στις 27-12-2023, φέρεται οι Τούρκοι (ΤΠΝ), να δοκίμασαν την τορπίλη “ΑKYA”, από το Υ/Β “ΠΡΈΒΕΖΑ” (“PREVEZE”)! Μάλιστααααα!..

8. Κε Διοικητά της Ασφαλείας της “ΓΑΔΑ”! Πού μπορεί κάποιος με ασφάλεια (!) για τον ίδιον και τους δικούς του, να απευθυνθεί στην Υπηρεσία σας, ώστε να ενημερωθείτε, (αν φυσικά δεν τα γνωρίζετε), για κάποια θέματα, που ίσως να σας ενδιέφεραν; (Υπάρχει στο μυαλό μας “παιδιόθεν” η ρήση, “η Αστυνομία τα ξέρει όλα”! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

Τα “Τμήματα Ασφαλείας” σας, Κε Διοικητά, ειδικά στο Κέντρο των Αθηνών, είναι σε μεγάλο ποσοστό… τρύπια!..

9. Αληθεύει ότι δίνουμε λιγνίτη στα Σκόπια, τα οποία ακολούθως φτιάχνουν ρεύμα και μας το πουλάνε… χρυσάφι; (3 φορές επάνω, … ακούμε)!..

10. Νεαρός Καθηγητής Καραγιάννης! Τον ακούσαμε εσχάτως (τελευταίους 2 μήνες του 2023 στα “Κανάλια”) και έχουμε να πούμε ή μάλλον να γράψουμε, πως ΩΡΙΜΑΣΕ (!) πάρα πολύ στις τοποθετήσεις του, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, διότι είναι νέος άνθρωπος και Έλληνας!

11. Προ ολίγου καιρού είχε προσβληθεί με Α-Τ ρουκέτες η Α/Πρεσβεία στην Βαγδάτη, αλλά τα εντόπια “ΜΜΕ” έκριναν πως δεν έπρεπε να αναφέρουν κάτι, αφού προσεβλήθησαν οι κατ΄αυτούς, προφανώς, κακοί Αμερικανοί! Όμως, όταν πρόκειται για αμερικανικές αντίστοιχες πράξεις – ενέργειες, 9 στις 10 έχουσες αμυντική καθαρά στόχευση και… χαρακτήρα, στα “Κανάλια” και από ειδικούς – υποτιθέμενους – σχολιαστές, “γίνεται ο χαμός” στα όσα… “φοβερά και τρομερά” γίνονται από τους Αμερικανούς… δαίμονες, κλπ, κλπ, κλπ!..

Στην διεθνή ειδησιογραφία, από Κομμουνισμού ακόμα στον Πλανήτη, ήτοι από εποχής “ΕΣΣΔ” ακόμα, οι Η.Π.Α., το Ισραήλ, η Αγγλία, η Γαλλία, κλπ, (κυρίως αυτές οι χώρες), ήσαν οι χώρες “του… αναθέματος”, για όλους αυτούς τους “εκτοξευτές μίσους”, τους, κατά δήλωσή τους πάντα, “καλούς δημοκράτες” της Γης και στην πραγματικότητα “Κόκκινους Φασίστες” του Κερατά, όπως στην πραγματικότητα ήσαν !.. Για τους ελληνικής καταγωγής “καλούς Δημοκράτες” Κομμουνιστές μας, επειδή ο Κομμουνισμός επέζησε στην Πατρίδα μας με εντολή των απάτρηδων Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”, οι χώρες αυτές παραμένουν ακόμα ο “αποδιοπομπαίος τράγος”, ο φανταστικός ή πραγματικός εχθρός, που θα πρέπει να προσβληθεί, με όποιον τρόπο!.. Το αυτό σήμερα συμβαίνει και σε δυτικές χώρες, όπου ακόμα υπάρχουν φωνές (έστω λίγες πια) απογόνων αυτών των κόκκινων μιασμάτων, που όχι μόνον μόλυναν, αλλά και κοκκίνησαν με το αίμα δεκάδων ή και εκατοντάδων εκ-ρίων ανθρώπων (δικών τους ή ξένων) τον Πλανήτη Γη!..

Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τις δημ/κές ανταποκρίσεις, των ε/ΜΜΕ κυρίως, τώρα που οι αμερικανικές ΕΔ, όπως όλα δείχνουν, θα επέμβουν για όλους εμάς (!) *, στην Υεμένη, κατά των εκεί ανεγκέφαλων υποχειρίων των τρομοκρατών Ιρανών Μουλάδων, “Χούτι”!..

* Λόγω της στρατηγικής σημασίας της θαλασσίας οδού που περνά από το Άντεν και μετά από το Σουέζ, κλπ!

Προσέξτε! Για τα Κομμούνια, “μαμούθ” και μεταλλαγμένα, που την Ελλάδα κυβερνούν ιδεολογικά στα ΜΜΕ, στα Παν-μια, στα Εργοστάσια, στον Συνδικαλισμό, κλπ, είναι καλοί πχ οι “Χούτι”, που κλείνουν την σημαντικότερη ίσως στην Γη θαλάσσια οδό μεταφοράς προϊόντων, είναι πχ καλοί οι Παλαιστίνιοι, που μπαίνουν στο Ισραήλ, με Ρωσο-Ιρανικό σχεδιασμό και Σινο-Τουρκική γνώση, και σφάζουν 1200 ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλλου, αιχμαλωτίζοντας και κάμποσους Ισραηλινούς ή εβραϊκής καταγωγής πολίτες άλλων χωρών, αλλά είναι κακοί οι Αμερικανοί που θα πάνε στην Υεμένη να βγάλλουν “το φίδι από την τρύπα”, (φέρεται να στέλνουν πλοία τους οι Ιρανοί, κάτι που σημαίνει κλιμάκωση), ώστε πρωτίστως να μην ανέβουν και άλλο οι τιμές των προϊόντων και (!) στην χώρα μας, που τάχα για το… ύψος τους νοιάζονται όλα αυτά τα πολιτικά φίδια, (άλλο που δεν θέλουν), και είναι επίσης κακοί και δολοφόνοι οι Ισραηλινοί, όταν αμύνονται των εδαφών τους, του Κράτους τους, του λαού τους και τελικώς της ίδιας τους της ζωής, αφού ο εχθρός τους δηλώνει συνεχώς πως θέλει την πλήρη Κ-Φ τους!..

Αυτά λοιπόν είναι τα… Μαμουθ – ο – Κομμούνια ή τα Αμερικανο-Μπάϊντεν-ο-Κομμούνια ή ακόμα και τα Αμερικανο-Φιλελεύθερα πολιτικά (και μη)… βλήτα των άλλων Κομμάτων μας και Όργανά τους αυτοί που πχ ύψωσαν στο Σύνταγμα την παραμονή Πρωτοχρονιάς Παλαιστινιακές σημαίες, εμπρός από την ορχήστρα που έστησε ο Δ. Αθηναίων, για να εορτάσει την αλλαγή του χρόνου εκεί η σεβαστή μουσουλμανική.. μειονότητα των Πακιστανών, η αντίστοιχη των Μπαγκλαντεσιανών, κλπ, και συγκεκριμένα όλοι αυτοί οι ξένοι (οι περισσότεροι “λάθρο” και άγνωστοι στο ε/Κράτος)… Πιονέροι του αναμενόμενου μισού εκ-ρίου, για την… γεωργία μας φυσικά, Πακιστανών, κλπ!..  ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΑΛΛΟ! STOP*!..

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα, να καταλαμβάνεται η ιστορικότερη ελληνική Πλατεία από τις ορδές των ξένων λάθρο εισβολέων, των στον διεθνή σχεδιασμό μελλοντικών… Ελλήνων!.. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε “φέρτε και άλλους Αλβανούς” στην χώρα σημερινοί πολιτικοί προδότες… Σαμαράδες, έστω και αν αυτοί είναι οι πιο βαθείς ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ (!), όπως συνήθως συμβαίνει μεταξύ ατόμων του ιδίου αίματος, αφού μιλάμε για εξισλαμισμένους κάποτε Έλληνες!…

Ω, της απελπισίας!.. Αλλά καλά να μας κάνει ο Θεός, αφού τον πουλήσαμε και γίναμε ΤΟΜΑΡΙΑ!..

* Να βρείτε και να διαβάσετε το σχεδόν πρόσφατο άρθρο στα “ΝΕΑ”, του τέως Υπουργού Κου Ανδρέα ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,  με τίτλο “ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ”! (Δια του “youtube”). ΑΞΙΖΕΙ!.. (Νομίζω στα ΝΕΑ Σ-Κ, της09-10 Δεκ. 2023). / Στο ίδιο φύλλο, διαβάστε και το άρθρο του Γ. Σκαμπαρδώνη, με τίτλο “Η Φατμέ Στο Γενί Τζαμί”!..

12. Να μην φοβάται ο Κος Κ. Α. Καραμανλής και όποιος ή όποιοι άλλοι βαθείς… Πατριώτες πολιτικοί, και δεν αγοράζουμε ή αιτούμεθα ειρήνης, έναντι παραχωρήσεως κυριαρχίας, … γενικώς! Θα έρθουν έτσι τα πράγματα και ακόμα και κάποιοι να το θέλουν, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί!..

13. Και ενώ κάποιοι πολιτικοί μας ή πολιτικοί, κάνουν είτε ψευδο-πολιτική, είτε πολιτική Γκρούεζα ευρύτερα (δηλ. όχι μόνον στα οικονομικά μας, αλλά και σε άλλους τομείς) και με μια φράση πολιτική “του κόλου τα εννιάμερα”, ο ΥΠΑΜ, Κος ΔΕΝΔΙΑΣ δείχνει την αδιαμφισβήτητη σοβαρότητά του, αλλά και δια της ανησυχίας του την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και λέγει από την Λήμνο σε όλους μας, πως πια είναι επιτακτική η ανάγκη (το νόημα των λόγων του), η -ευρύτερη- προσαρμογή στα σύγχρονα στρατιωτικά δεδομένα των “ΕΕΔ”, των οποίων σήμερα προϊσταται, ώστε να καταστεί δυνατή η αποτροπή οποιασδήποτε δυνητικής, ξένης ασφαλώς, απειλής!.. Και είναι βέβαιο, φίλοι αναγνώστες και οι… άλλοι, πως το… χαλί  των “ΕΕΔ” είναι ήδη στρωμένο και δεν θα στρωθεί τώρα!..

“Λίρα 100” ο νυν ΥΠΑΜ, Κος Δένδιας, και (!) στο ΥΠΑΜ! Η μετάθεσή του σ΄αυτό, ίσως (!), να ήταν η στρατηγικότερη υπουργική τοποθέτηση που έκανε ο νυν Ε/Π-Θ, στην νέα του κυβερνητική θητεία!..

Εμείς, αντιδεοντολογικώς βεβαίως, αλλά τολμούμε (!), με σεβασμό, να συγχαρούμε τον Κο ΥΠΑΜ, για το πνεύμα* με το οποίο διοικεί ένα θεωρητικά εύκολο Υπουργείο, αλλά το πιο… ηλεκτροφόρο και φορέα… “ζωής ή θανάτου” για μια ολόκληρη Πατρίδα, για έναν ολόκληρο λαό, αν ποτέ το επιτρέψει ο Μεγαλοδύναμος!.. Λέμε ακόμα, πως είναι ευλογία για την χώρα μας να έχει ως ένα των Υπουργών της, αυτόν τον Έλληνα πολιτικό άνδρα!..

* “Για την ιστορία”, ο Κος Υπουργός μίλησε ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!..

14. Συνελήφθησαν στις 01-01-2024, δύο νεαρά άτομα Πολωνικής καταγωγής να κατασκοπεύουν με “drones” και “φωτο”μηχανές τον Ναύσταθμο Σαλαμίνος!

Μάλιστα! Τί δεν έχουμε πει και γράψει, εδώ στον “Ε.Θ.”, σχετικά με την εχθρική σε βάρος μας κατασκοπευτική δραστηριότητα, εδώ και χρόνια τώρα;

Τώρα, ξέρετε εσείς, αφήστε τους ελεύθερους ή αλλιώς… “ταϊστε και άλλο το θηρίο”!..

Την ίδια στιγμή στην Τουρκία έγιναν σε 8 Νομούς “επχ-σεις αντικατασκοπείας” και συλλήψεις ατόμων! Στην Πόλη φέρεται να συνελήφθησαν 33 άτομα, που φέρεται να δούλευαν για την “ΜΟΣΑΝΤ”, όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι.

15. Στα τέλη του 2023, στην Αλβανία, 600 κατάδικοι αφέθησαν ελεύθεροι, αφού έλαβαν αμνηστία από τον Ελληνο-Γενίτσαρο, “Σόρος-Όργανο” Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ!

Μάλιστα! Κατά τ’ άλλα, ο Αλβανός Κος Π-Θ, δεν θα αφήσει, όπως δήλωσε τις προάλλες με μακροσκελέστατη σχετικά ανακοίνωσή του, με αφορμή την “Υπόθεση… Εκδήλωσεως Μίσους, ΜΠΕΛΕΡΗ”, κανέναν και τίποτα να χαλάσουν την σε εξέλιξη ευρισκόμενη… μεταρύθμιση στην α/Δικαιοσύνη, που τους ετοίμασαν και επιβλέπουν -υποτίθεται πάντα- οι Η.Π.Α.!.. Αυτοί είναι οι Αλβανοί και έτσι / και τέτοιοι θα παραμείνουν!.. Μοχθηροί και Αχάριστοι!..

Εδώ, αυτός ο Κύριος, έθεσε σε κατ΄οίκον περιορισμό, τον Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ, ο οποίος είναι ένας καθαρόαιμος Αλβανός πολιτικός, ένα άτομο μεπολιτικό και ανθρώπινο ήθος, ένας πολιτικός (Ψυχίατρος στο επάγγελμα), που επί Χότζα αποτέλεσε μια καλή και άκρως λειτουργική (!) αναπνευστική βαλβίδα για τον αλβανικό λαό, μέσα στο σκοτάδι της τότε “Κόκκινης Χούντας”, είτε με Ρωσικό, είτε με Κινεζικό πρόσημο, έναν άνθρωπο που βοήθαγε μαζί με την γυναίκα του “έργοις” τον λαό του πάντα και γι΄αυτό μέχρι σήμερα ΔΕΝ (!) απώλεσε ποτέ την αγάπη των γνήσιων Αλβανών και όχι (!) βεβαίως των μπάσταρδων, των Τουρκόφιλων, των μαφιόζων, κλπ, κλπ, κλπ!..

Ο ΜΠΕΡΙΣΑ, που μόνον ως φίλος των Ελλήνων δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, είπε την αλήθεια για την στημένη υπόθεση ΜΠΕΛΕΡΗ και αυτό έτσουξε τον Ράμα, που ξέρει την αγάπη και την επιρροή των Αλβανών στον 79χρονο Α/Πολιτικό!..

Επίσης! Η κίνηση του Ράμα να πει, προ ημερών, στους Αλβανούς πως: “Κυττάξτε! Μπορεί να σας πάρω την γη σας, διότι την έχω εντάξει στον κρατικό σχεδιασμό, για τον άλφα ή βήτα σκοπό, κλπ, αλλά θα σας αποζημιώνω”, είναι εμφαντικώς δηλωτική της ΑΛΗΘΕΙΑΣ της ΥΠΟΘΕΣΗΣ “ΜΠΕΛΕΡΗ”, αλλά και ευρύτερα του τί ακριβώς θέλει ο Ράμα από τους Έλληνες (διότι Έλληνες είναι και λέγονται, βάσει των διεθνών κειμένων συνθηκών), της λεγομένης -κακώς, όπως έχουμε εξηγήσει εδώ- “Β. Ηπείρου”!.. Με μια διαφορά! Στους Έλληνες θέλει να αρπάξει τις περιουσίες και να τους “πετάξει στην θάλασσα”,ήτοι χωρίς καμμία αποζημίωση, με στόχο να τους εκδιώξει στην Ελλάδα ή να τους υποχρεώσει να γίνουν Αλβανοί!.. Καταλαβαίνετε!..

Όταν εξετάζεται την Αλβανία του Ράμα, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΈ, (ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ), ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ “ΣΤΑΤΟΥΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ Τ/ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟΥ ΡΤΕ!..

16. Χωρίς βίζα πλέον θα μπορούν να κινούνται στην ΕΕ οι Αλβανο-Κοσσοβάροι!

17. Μετά από τις δηλώσεις του Σερβο-Βόσνιου ηγέτη Ντόντικ, οι Σ-Βόσνιοι θα αποσχιστούν του ΝΑΤΟΪΚΟΥ… εκτρώματος που λέγεται Β-Ε;

18. Οι Ρώσοι άρχισαν πια να πιέζουν, σιγά – σιγά, με ιδιαίτερη αντοχή και κυρίως υπομονή και σαν την ΠΡΕΣΑ, τους Ουκρανούς, οι οποίοι άρχισαν να υποχωρούν μαζικά, μετά από την δυτική, με Ουκρανική σημαία, επίθεση με πυραύλους στην ρωσική πόλη του Μπέλγκοροντ!.. Τα είχαμε πει και γράψει εδώ, έχοντας προβλέψει σχεδόν τα πάντα, αλλά ήμασταν… Ρωσόφιλοι, ανόητοι, όσο και εύκολοι σε γρήγορες κρίσεις και χαρακτηρισμούς!..

Σημειώστε ότι οι Ρώσοι επιτίθενται με ένταση, από τις αρχές Δεκ. του 2023, στο Χάρκοβο, από Βορρά και Νότο, με στόχο μάλλον την κατάληψή του!.. (Ρίχνουν και βόμβες ΤU-45 MS)

Παρακαλώ, αν θα θέλατε, κάντε μια “βόλτα” στον “Ε.Θ.” και βρείτε τί γράφαμε σχετικώς με τους Ρ/σχεδιασμούς, όταν ξεκίναγε η ρ/εισβολή στην Ουκρανία, η (όπως το είχαμε εξηγήσει “γιατί”), πράγματι ρ/”Ειδική Επχση”!.. Αξίζει, για να πειστείτε ακόμα περισσότερο για το τίο είδους ” σάϊτ” διαβάζετε, από πλευράς ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ!..

Με την ευκαιρία, θυμίζουμε πως ο Πρόεδρος Β. ΠΟΥΤΙΝ δήλωσε πως θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα για την Προεδρία της χώρας, στις εκλογές του 2024!..

19. Ο κατηγορηθείς από το Α/Κράτος, λέγε με κυβερνών Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, (ιστορικά ο 1ος Πρόεδρος που κατηγορείται, κλπ, τα ξέρετε), Κος Ν. ΤΡΑΜΠ, δήλωσε πως επί Μπάϊντεν ο πληθωρισμός στις Η.Π.Α. έφτασε στο 30%, σπάζοντας όλα τα “ρεκόρ” στην χώρα και πως αν δεν κερδίσει αυτός τις επόμενες εκλογές, αλλά ο Μπάϊντεν, τότε η Αμερική θα γνωρίσει οικονομική κατάρρευση (“κραχ”) μεγαλύτερη και απ’ αυτήν του 1929 – 1930!..

20. Ο Γάλλος Πρόεδρος Ε. Μακρόν ανέφερε πως ο στόχος της Γαλλίας, από το 2020, έως το 2050, να έχει τριπλασιάσει τους αντιδραστήρες της, παραμένει! “Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ”, είπε ο Γάλλος στο Ντουμπάϊ, στην πρόσφατη σύνοδο για την “Κλιματική Κρίση”!..

Και μιας ο λόγος για τον Μακρόν, να θυμήσουμε πως ο Γάλλος Πρόεδρος θέλει στην “Κομισιόν” τον Ιταλό Μ. ΝΤΡΑΓΚΙ, τέως Διοικητή της “Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης” (“ΕΚΤ”)! Εμείς όμως, θα προτείναμε απ’ εδώ στους “Διεθνείς Εβραίους”, για την θέση αυτήν, τον Έλληνα νυν “Κεντρικό Τραπεζίτη”, Κον Στουρνάρα!.. Επιτέλους, ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ βρε!..

21. Ετοιμαστείτε! Στο πλαίσιο της προσπάθειας μειώσεως του CO2 από τον Πλανήτη, κάτι που αποτελεί πιθανότατα τον 1ο στόχο της Παγκοσμίου “Διεθνούς Εξουσίας”, έρχονται και οι τεχνητές τροφές και η χημική παρασκευή κρέατος!..

Να λοιπόν ποιοί κρύβονται πίσω από τους “Βίγκανς”! Αρχίζουν πια να φαίνονται καθαρά και αυτοί, αλλά (!) και  -πιθανότατα- και ποιοί είναι πίσω από τις αυξήσεις των τροφίμων παγκοσμίως (της λεγόμενης “εφοδιαστικής αλυσίδος”), αν με καταλαβαίνετε! Για σκεφτείτε λίγο τί σας γράφω εδώ!…

22. Ως ο (!) επκρατέστερος για την θέση του νέου ΓΓ/ΝΑΤΟ υποψήφιος, μετά από την αποχώρηση, στο τέλος του 2024, του νυν Τουρκόφιλου ΓΓ, Κου Γιενς ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, φαντάζει ο Ολλανδός Κος ΡΟΥΤΕ! Είναι όμως ακόμα σχετικά νωρίς να αναφερθούμε! Θα επανέλθουμε!..

Άραγε, γιατί να πήγε αιφνιδιαστικά, το βράδυ της Παρασκευής 08-12-2023, στην Ολλανδία, ο Έλληνας Π-Θ, όπου και συνάντησε εκεί τον Κο ΡΟΥΤΕ;

23. Σου απαντώ, αν και είσαι αδικαιολόγητος! Ο Καναδάς παρείχε, μέχρι το 2020, στους Τούρκους, τις κάμερες των “drones”! OK; (Ο Καναδάς έθεσε “εμπάργκο” στους Τούρκους, λόγω της αναμείξεώς τους στο “Ναγκόρνο Καραμπάγ”)!..

Γι΄αυτό ο ΡΤΕ, μετά από αρμοδία υπόδειξη, ζήτησε πρόσφατα (μετά από την θετική “κρίση” – στάση της τ/”Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων”, της τ/Βουλής, για την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ), από του τηλεφώνου, από τον Μπάϊντεν, μαζί με τα άνευ όρων “F-16” και την παράλληλη / ταυτόχρονη άρση του Καναδικού “εμπάργκο”!..

24. Τα 2 στρατόπεδα μεταναστών στην Αλβανία, που θα διοικούνται από Ιταλούς θα γίνουν στο Σετζίν και στην Λέζα και θα είναι συνολικής χωρητικότητος 36.000 ατόμων!..

25. “Αιωνία -ας είναι- η Μνήμη” του προσφάτως θανόντος ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥ μας, Χρήστου ΖΑΧΑΡΑΚΗ, σε ηλικία 84 ετών!.. Τεράστια προσωπικότητα στον χώρο της ε/εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία 40 χρόνια!.. Αρκούν αυτά, αφού και ο ίδιος ΔΕΝΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-