Απαντήσεις Και Άλλα Και Στο Υποχρεωτικό Μας Τέλος, Οργή!

Φίλοι μου / μας!

1. Καλά πραγματικά πρώτη φορά ακούτε τους Τούρκους να λένε πως την Σμύρνη έκαψαν οι Έλληνες; Εδώ οι Τούρκοι έχουν πει ότι θα ζητήσουν αποζημιώσεις για την “Μικρασιατική Κ/Φ”, και δεν ξέρω αν το έχουν κάνει αυτό, τώρα που “μιλάμε”, και επισήμως! Για ψάξτε το!..

Και κάτι και για τον ΡΤΕ, που ξέχασε να το πει!.. Όχι μόνον οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη, αλλά έβαλαν και την φωτιά στην Αρμενική συνοικία… Κε Ερντογάν, απ’ όπου και ξεκίνησε αυτή, γνωστής της -ιστορικά- Ε-Αρμενικής… έχθρας!..

Ντροπή ρε Μογγόλοι, ντροπή*, αλλά ποιός την έχασε για να την βρείτε εσείς, έ;

– Όσον αφορά το ΝΑΤΟ, (και την δήλωσή του Στρατηγείου του στην Σμύρνη για την 30η Αυγ. και την τ/νίκη κατά των Ελλήνων, κλπ, ), δυστυχώς έχουν μάθει (και μάλλον τους αρέσει!), να… αγαπούν τους Τούρκους, ό,τι και να τους έχει προσφέρει ή να τους προσφέρει η Ελλάς, και όχι μόνον ως ΝΑΤΟ, αλλά ως Δύση ευρύτερα! Δυστυχώς μέσ’ την πουστιά και στο ψέμα ήταν και παραμένει το ΝΑΤΟ απέναντί μας και τάχα αυτό γίνεται, όπως έχουν μάθει κάποιοι να μας λένε και εμείς να ακούμε, λόγω των συμφερόντων του στο… τ/έδαφος!..

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι οι του ΝΑΤΟ συνεχάρησαν την Τουρκία, τώρα που φέρεται να γίνεται μια καλών προϋποθέσεων προσπάθεια για μια πραγματική Ε-Τ προσέγγιση, ήτοι με… αποτύπωμα στο Πεδίο (αν πχ επιτευχθεί η προσφυγή και των δύο στην Χάγη, κλπ, ασχέτως του αν εμείς ισχυριζόμαστε ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ, διότι δεν το θέλουν με τίποτα οι Τούρκοι, κλπ), αν πούμε πως είναι τουλάχιστον ανόητοι, θα μας γράψετε πάλι πως είμαστε… Ρωσόφιλοι;

* Αν τώρα σκεφτούμε το τί είχε πει, πχ η Κα Ρεπούση (“Σόρος-Σύριζα”), για την Σμύρνη, τον συνωστισμό, κλπ, τότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί πολλές φορές διαβάσατε εδώ στο “σάϊτ”, ότι το βρώμικο αυτό Κόμμα του Σόρος στην χώρα μας είχε (και θα συνεχίσει να έχει) τουλάχιστον “σχέσεις στοργής”, με την Τουρκία και ειδικά με το Τ/ΥΠΕΞ και την… “ΜΙΤ!.. (Και βεβαίως, δεν αχθήκαμε στο συμπέρασμα αυτό, μόνον απ’ αυτό το γεγονός με την Ρεπούση, αφού υπάρχουν πάρα πολλά άλλα προς αναφοράν, όπως πχ η δήλωση του κάποτε ΥΠΕΞ μας, με το παρατσούκλι “Στάλιν”, ή “το παχύδερμο με την ρεπούμπλικα”, της Κ-Β του “Σόρος-Σύριζα” περί Ελλήνων “Μοναχοφάηδων” στο Αιγαίο, ή το αγνώστου ακόμα περιεχομένου, … μοναχικό 3ωρο, το 2018, στην Άγκυρα, “τετ α τετ” του “Σόρος-Αλέξη” μας με τον ΡΤΕ και την… “ΜΙΤ”, κλπ, κλπ, κλπ)!..

2. Τώρα που οι Η.Π.Α., λόγω Σουηδίας και εντάξεώς τους στο ΝΑΤΟ, θέλουν, μετά από το Βίλνιους, να δώσουν σχεδόν τα πάντα στους Τούρκους, με πρώτα τα “F-16”, (όπως είπε και ο Α/ΥΠΕΞ, εμμέσως και αμέσως), έβαλαν, εκεί στην Αμερική, τα… λαμόγια τους να βγάλλουν προς δικαστική έρευνα και εξέταση, (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον… εξεταζόμενο), τα φερόμενα ως … άπλυτα του Νο “1” εμποδίου στο όλο αυτό θέμα, που λέγεται Ρ. Μενέντεζ!

Έτσι, διαβάσαμε για διάφορα, προς οπαδούς του Κόμματος και ψηφοφόρους του ανδρός της, ρουσφέτια της συζύγου του, αλλά και δωροδοκίες του ιδίου, ώστε να “περάσουν” Αιγυπτιακά κρέατα (“Χαλάλ”), στις Η.Π.Α…. “αέρα”!..

Ξεχάσατε ρε “Δημοκρατικοί”, τώρα που ζητάτε να… θάψετε τον δικό σας γερουσιαστή, να γράψετε ότι στην αρχή του πολιτικού του βίου, αν θυμάμαι καλά, είχε ενισχυθεί οικονομικά από το λόμπι των Ε/Κ στις Η.Π.Α.!..

Και τελικά για πείτε μας! Πόσο σχέση, αλήθεια, μπορεί να έχετε εσείς όλοι οι πολιτικοί μαφιόζοι με το κάποτε γνήσιο αμερικανικό “Δ.Κ.” του δολοφονηθέντος Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ;

Και μετά έχετε το θράσσος, εσείς(!), να τολμάτε να λέτε ”τα μύρια όσα” για τον Ν. ΤΡΑΜΠ, ρε ρεζίλια του “Γερο-Τζο”;

“Κυπάρηδες” και πλειοψηφικά “καθαροί” στο εσωτερικό τους, δυστυχώς ή ευτυχώς, ιστορικά, ήσαν κυρίως οι Ρεπουμπλικανοί και απ’ αυτούς οι Πρόεδροί τους, αρκετοί των οποίων είχαν και ξεχωριστό ήθος!

Παράδειγμα! Όταν ο Τζορτζ ΜΠΟΥΣ [ο “Πατέρας” και τέως Α/”CIA”, ΠΡΟΣΟΧΗ (!), όχι ο γιός του, που και αυτός προήδρευσε και… κατέκτησε επαξίως το προσωνύμιο “βλαξ”], επί πατρός Κ.Κ.Μ. είχε έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, ως φιλοξενούμενος του τότε Π-Θ, μοίρασε σηματάκια στους άνδρες του αγήματος, σήματα όμως που δεν έφτασαν για να πάρει και ο τελευταίος Άνδρας του αγήματος! Τότε ο Πρόεδρος ΜΠΟΥΣ (“Σίνιορ”) έβγαλε και έδωσε στον στρτη μας την ζώνη του!.. Τέτοιους Προέδρους γουστάρουμε, ρε, γνήσιους και όχι ανδρείκελα!..

Και εσείς τώρα / σήμερα, φίλοι Αμερικανοί “Δημοκρατικοί”, με εντολή των αφεντικών σας “Διεθνών Εβραίων” βγαίνετε και “χτυπάτε” βρώμικα (βάζοντας, ρε παλιολαϊκιστικές λινάτσες, στοχευμένα / επίτηδες μέχρι και μαύρη Εισαγγελέα εναντίον του, κλπ), ένα πρώην Πρόεδρό σας, λέγε με ΤΡΑΜΠ, επειδή τον φοβάστε (εσείς και τα αφεντικά σας) ότι θα σας νικήσει και πάλι και έτσι πως θα έχετε προβλήματα ξανά στον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών κυρίως πηγών του Πλανήτη μας, νομίζοντας πως με τον τρόπο αυτόν τον ρεζιλεύετε διεθνώς, μην αντιλαμβανόμενοι δυστυχώς ότι γίνεστε, εσείς (!), ΞΕΦΤΙΛΑ διεθνώς(!), ενώ ταυτοχρόνως ξεχνάτε πως “υβρίζοντας το σπίτι σας, αυτό θα πέσει να σας πλακώσει”, αφού ουσιαστικά τα “βάζετε”, λόγω των ηνίων της εξουσίας που κρατάτε σήμερα στις Η.Π.Α. εσείς, με το άλλο μισό του φίλου μας Α/Λαού (Με βάση τα τελευταία, “πειραγμένα” από εσάς, εκλογικά αποτελέσματα σχεδόν το μισό του α/λαού ήσαν οι Ρ-νοί)!..

3. Βρε παπάρα Κιλιτσντάρογλου, δεν παρατάς την πολιτική, να πας να ασχοληθείς έστω με την γυναίκα του αρχισυμβούλου σου και φερόμενη ως ερωμένη σου, Κα Χατζέρ ΦΟΓΚΕΡ (ή μετά τις προεκλογικές σχετικές αποκαλύψεις χωρίσατε;), διότι πλέον, όσο κάθεσαι στο “CHP” και κυρίως στην πολιτική, θυμίζεις εκείνον τον αδύνατο γεράκο, που του έριχνε σφαλιάρες ο συγχωρεμένος πια Μπένι ΧΙΛ, σ’ εκείνα τα διασκεδαστικά του, κάποτε, τηλεοπτικά κωμικά “σκετς” του!

Προς στιγμήν, επειδή σας παρακολουθώ, συναγωνίζεσαι με την Μεράλ, για το ποιός είναι ο πιο… μαλάκας! Το έχετε καταλάβει και εσείς ίσως!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Ρε Μεράλ, εσύ που μας “το παίζεις” και… “ξύπνια”, μέχρι και ο διαβολικός πολιτικός Ρασπούτιν και πρώην Αρχηγός σου, ο ευνούχος Ν. Μπαχτσελί σας “πήρε χαμπάρι” και βγήκε και σου κάνει… προτάσεις, κλπ, κλπ, κλπ!..

Προσέξτε, Κα Μεράλ, διότι έτσι “όπως το πάτε”, αν ζήση ο ΡΤΕ, θα πάει και για άλλη 5ετία και θα σας κερδίσει και πάλι, (ως Παράταξη ή ως Συμμαχία εννοώ) αχαχαχαχαχαχα, μετά από το 2028, παρ’ ότι έχει δηλώσει ότι θα την… πουλέψει (το ρήμα αυτό για εμπλουτισμό του επιπέδου διδασκαλίας των ελληνικών αυτών για τους οποίους μεταφράζετε, Κε… Μεταφραστά), με το τέλος αυτής του της θητείας!

4. Τα “ΡΑΦΑΛ” του Κατάρ προσγειώνονται στην Τουρκία, από την Άνοιξη του 2022!..

5. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε το “πώς” και κυρίως το “γιατί” η 1η γυναίκα Π-Θ της Ιταλίας, δεξιά και καμία σχέση έχουσα με την πολιτική ιδεολογία του δικού μας… δεξιού (sic) Π-Θ, Κα ΜΕΛΟΝΙ, έρχεται στην Αθήνα στις 31-08-2023! (Όχι, δεν ήταν μαιτρέσσα ή ορθότερα δεν ήταν “ακόμα μία” μαιτρέσσα, του πολιτικού της μέντορα, προσφάτως θανόντος, Σίλβιο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ).

Για το μετανευστικό θα μιλήσουν; (Θέμα που συνεχίζει να προβληματίζει πολύ, ειδικά αυτές τις 2 χώρες, αφού υπάρχουν οι κάθε είδους… Σόρος, που “δεν πλησιάζονται”, αλλά και όλοι οι δικοί τους “έμποροι  ελπίδας και θανάτου”, πολιτικοί κυρίως, που κερδίζουν εκατοντάδες εκ-ρια $ Η.Π.Α., από την όλη αυτή… ιστορία, προσποιούμενοι τους… αριστερούς, και άρα (τάχα μου ασφαλώς) εξ ορισμού φιλανθρώπους, δικαιωματιστές, φιλειρηνιστές, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Για τις σχέσεις της Ιταλίας με την Τουρκία, στο πολιτικο-στρατιωτικό Πεδίο θα μιλήσουν, σε πολύ κρίσιμη περίοδο για τα Ε-Τ;

Για τις εμπορικές μας σχέσεις θα μιλήσουν;

Για τα… Τέμπη;

Για κάτι άλλο

Για όλα αυτά μαζί;

Για, για, για… ;

6. Πότε δηλαδή θα αρχίσει ο πόλεμος των “BRICS” (Βραζιλία, Ρωσία, Κίνα, Σ. Αραβία, Αργεντινή, Ιράν, Η.Α.Ε., Αίγυπτος, Αιθιοπία), κατά του αμερικανικού δολαρίου;

7. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και συμπτωματικό και τα περισσότερα των γεγονότων δεν είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, ειδικώς αυτά που καταλήγουν σε Κ/Φ, πολύνεκρα δυστυχήματα, κλπ! Αυτό είναι ξεκάθαρο! Δεν μιλάμε πια για την πόλη Πόϊντ Πλίζακ και τον… “Χρησμό Της Πεταλούδας”!..

8.  Απορούσαμε και εμείς εδώ, πώς και δεν έβαλαν ακόμα φωτιά στην Ηλεία;

9. Κε Κακλιαμάνη, τί λες βρε παιδί μου; Μιλάμε, έχουμε δίπλα μας το φορητό τηλέφωνό μας και μας ακούνε, έ;

10. Προς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” μας στην Σμύρνη! “Η θάλασσα και ο ουρανός έχουν το ίδιο χρώμα, οι πλούσιοι και οι φτωχοί θα μπουν στο ίδιο χώμα”!..

11. Πολύ καλή η επιλογή των γαλλικών “ΜΙΣΤΡΑΛ-3” από την “Κυπριακή Δημοκρατία”!

12. Τα ίδια και πάλι! “Έφοδος” του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του ματς πρωταθλήματος της “Κούλας” με τις Σέρρες! Ρωτάμε! “Κρατάει” από κάπου την Κ-Β και τον Π-Θ ο Πρόεδρος της “Κούλας” και τυγχάνει αυτής της συνεχούς ασυλίας απ’ το Κράτος; Να είναι, λέτε, η εξήγηση, μόνον το γεγονός των σχέσεων του Κυρίου αυτού, και των ανθρώπων του, με τις Η.Π.Α.;

13.

The Israeli defense minister conveyed the message to Secretary General António Guterres in New York.

By Joshua Marks, JNS

Israeli Defense Minister Yoav Gallant on Monday called for the United Nations to step in to stop the growing threat from Hezbollah at the Lebanon border.

The minister made the request during a meeting at the organization’s headquarters in New York with U.N. Secretary General António Guterres.

“Minister Gallant raised the growing tensions on Israel’s northern border as a result of ongoing provocations and flagrant violations by the Hezbollah terrorist organization—including the erection of a Hezbollah tent within Israeli territory, the establishment of dozens of military compounds along the border, and increasing patrols and presence by Hezbollah operatives,” the Defense Ministry said in a statement.

In early April, Hezbollah pitched two tents a few meters on the Israeli side of the Blue Line. The position, located across from an IDF post, was reportedly manned by three to eight armed terrorists.

Israel’s Foreign Ministry has revealed that Hezbollah has in the past year constructed no fewer than 27 military posts along the border. The posts were built under the guise of Green without Borders, which poses as an environmental NGO.

In the latest reported provocation, a Hezbollah terrorist on Aug. 13 threw a firebomb into Israeli territory, damaging water infrastructure near the security fence.

“Minister Gallant stressed the urgent need for immediate U.N. intervention in de-escalating tensions by strengthening UNIFIL authority in the region, ensuring their freedom of movement and implementing their mandate.

“Minister Gallant noted that Israel will not tolerate increasing threats to the security of its citizens, and will act as required in their defense.”

The U.N. Security Council is expected to renew UNIFIL’s yearly mandate, which expires on Thursday. The U.N. peacekeeping force in southern Lebanon was established in 1978 to confirm Israel’s withdrawal from Lebanon following a military incursion. After the summer of 2006’s Second Lebanon War between Hezbollah and Israel, UNIFIL’s mandate was expanded to monitor the cessation of hostilities.

Gallant also discussed the Iranian threat with Guterres, using the Hezbollah situation at the Lebanon border as an example of the danger of Tehran working to extend its tentacles to the regions surrounding the Jewish state via its terrorist proxies.

The meeting with Guterres also included Israel’s Ambassador to the U.N. Gilad Erdan, Gallant’s Chief of Staff Shachar Katz and Military Secretary Brig. Gen. Guy Markizano, IDF International Cooperation Division head Brig. Gen. Effie Defrin and Dror Shalom, director of the Defense Ministry’s Political-Military Bureau.

Gallant also expressed appreciation to Guterres for his “personal contribution and investment” in helping to bring back Israeli citizens held captive by the Hamas terrorist group in the Gaza Strip.

14.

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu leads a cabinet meeting at the Prime Minister’s Office in Jerusalem on June 4, 2023. Photo by Amit Shabi/POOL
Netanyahu Cabinet Meeting

Saleh Arouri, who commands Hamas terror cells in Judea and Samaria, threatened war if Israel began launching targeted assassinations of Hamas leaders in Gaza or Lebanon.

By Pesach Benson, TPS

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu dismissed threats of war from a senior Hamas terror commander in remarks at the beginning of Sunday’s weekly Cabinet meeting.

Saleh Arouri, who commands Hamas terror cells in Judea and Samaria, threatened war if Israel began launching targeted assassinations of Hamas leaders in Gaza or Lebanon.

“The leaders of the occupation government, with their extremist policies, will cause an all-out war in the region,” the Lebanon-based Arouri told the pro-Hezbollah newspaper Al-Mayadeen in an interview on Friday. “Some in the cabinet are considering actions such as taking control of Al-Aqsa Mosque and dividing it, along with assassinations, knowing that this would lead to a regional war. If we reach the point of an all-out confrontation, Israel will face an unprecedented defeat in its history, and we are confident of that.”

In response, Netanyahu said, “I also heard the arrogant words of senior Hamas official Arouri, from his hiding place in Lebanon. He knows very well why he and his friends are in hiding places. Hamas and other branches of Iran understand very well that we will fight with all means against their attempts to create terrorism against us – in Judea and Samaria, in Gaza and anywhere else.”

The Prime Minister added, “Whoever tries to harm us, whoever finances, whoever organizes, whoever sends terror against Israel – will pay the full price.”

The Security Cabinet’s decision last Tuesday came amid mounting Palestinian terror attacks. So far in 2023, Palestinian terrorists have killed 34 people (33 Israelis and an Italian tourist) in Israel and committed almost 200 shooting attacks in Judea and Samaria.

Sources within the Gaza Strip told the Tazpit Press Service that Arouri “is currently considered an extremely important asset for the Iranians and therefore it should be estimated that his elimination abroad will lead to the ignition of an all-out campaign, certainly on the northern front.”

15. Ναι! Κατά τις Η.Π.Α., η Β. Κορέα ευρίσκεται σε συνομιλίες με την Ρωσία, προκειμένου να την προμηθεύσει οπλισμό!

16.

 

Αυγ 23, 2023.

Οι Νοτιοσλάβοι της Αλβανίας μέσω του συλλόγου τους που φέρει την ονομασία «Μακεδονική Κοινωνία Ίλιντεν- Τίρανα», καταδικάζουν έντονα τις αυθαίρετες και άκρως προσβλητικές δηλώσεις σχετικά με τον πληθυσμό στην περιοχή της Μάλας Πρέσπας ως Βουλγαρικό, όπως γράφει σχετικά η Nova Makedonija.

Συγκεκριμένα, το ίδρυμα «Βουλγαρική Μνήμη» (Българската памет), ανακοίνωσε ότι από τις 18 έως τις 20 Αυγούστου 2023, γιατροί από τη Βουλγαρία θα πραγματοποιούν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε περιοχές με βουλγαρικό πληθυσμό στη Δημοκρατία της Αλβανίας.

Είναι σαφές σε όλους ότι το βουλγαρικό κράτος ασκεί εδώ και χρόνια άνευ προηγουμένου πιέσεις στη νοτιοσλαβική μειονότητα στη Δημοκρατία της Αλβανίας.

Σχετικό:

Έλληνες και Βούλγαροι εναντίον της νοτιοσλαβικής προπαγάνδας στην Αλβανία

Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα όλων αυτών που δαπανήθηκαν για την αποεθνικοποίηση των Σλάβων στη Δημοκρατία της Αλβανίας δεν έχει ακόμη επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, σίγουρα ειδοποιεί όλες τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση του αναγκαστικού εκβουλγαρισμού τους στη Δημοκρατία της Αλβανίας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μάλας Πρέσπας.

Είναι επίσης σαφές στους Νοτιοσλάβους (που αυτοαποκαλούνται ‘Μακεδόνες’) σε όλη την Αλβανία ότι η εξαγγελθείσα δράση για δωρεάν εξετάσεις ασθενών θα πρέπει να αποτελέσει ένα επιπλέον δέλεαρ για τον πληθυσμό της περιοχής των Πρεσπών να δηλώσει βουλγαρικός στην επικείμενη απογραφή στην Αλβανία.

 Για τη Βουλγαρία, ως χώρα, μια από τις προτεραιότητες για την απόδειξη ότι οι Νοτιοσλάβοι της Βόρειας Μακεδονίας είναι Βούλγαροι είναι «η διατήρηση της τερατώδους μυθοπλασίας ότι εμείς, οι ‘Μακεδόνες’ από την Αλβανία, θα γίνουμε Βούλγαροι και ότι όσοι έχουν τα προσωπικά μας δεδομένα θα τα χρησιμοποιούν για να μας κάνουν Βούλγαρους στα χαρτιά, παραποιώντας τα αποτελέσματα της απογραφής.

Η «μακεδονική κοινωνία Ίλιντεν- Τίραν» εκφράζει τη λύπη της που τα υψηλότερα στελέχη του αλβανικού κράτους επιτρέπουν να εκβιάζονται από Βούλγαρους πολιτικούς σε βάρος του σλαβικού πληθυσμού στην Αλβανία και που υποκύπτουν σε αυτόν τον εκβιασμό με αυτόν τον τρόπο.

Ο Σύλλογος των Νοτιοσλάβων καλεί τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που ισχυρίζονται ότι βασίζονται στη δημοκρατική συμπεριφορά σε σχέση με τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, να αντιμετωπίσουν τη σκληρή και αδίστακτη επίθεση των Βούλγαρων απεσταλμένων στη σλαβική (αυτοαποκαλούμενη μακεδονική) μειονότητα στη Δημοκρατία της Αλβανίας, γράφει στην ανακοίνωσή της η «Μακεδονική Κοινωνία Ίλιντεν – Τίρανα».

The Hellenic Information Team

17. Πολύ γελάσαμε ρε Ράμα, τί να σου πω!..

Το βιτριολικό ανέκδοτο του Έντι Ράμα για Πούτιν και Πριγκόζιν – «Το αεροπλάνο δεν έχει απογειωθεί ακόμα…»

Το είπε στο περιθώριο της Συνόδου των Βαλκανίων

Newsroom

Ο Έντι Ράμα είναι γνωστός για τα βιτριολικά ανέκδοτα που λέει -σε βαθμό να προκαλέσει παραλίγο διπλωματικό επεισόδιο– και αυτή τη φορά σχολίασε τη στάση του Βλαντιμίρ Πούτιν στο θάνατο του αρχηγού της Wagner Γιεβγκένι Πριγκόζιν.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της Συνόδου των Βαλκανίων στη Σλοβενία, ανέφερε χιουμοριστικά ότι η Ρωσία επιδιώκει να έχει κοινή ώρα σε όλη την επικράτεια, για να αποφεύγονται τυχόν προβλήματα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Ρώσος πρωθυπουργός κάλεσε σχετικά τον Πούτιν και τον ενημέρωσε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της διαφορετικής ώρας. Τότε, ο πρόεδρος περιέγραψε και το δικό του πρόβλημα

Ακολουθεί το ανέκδοτο του Αλβανού πρωθυπουργού:

«Δεν ξέρω αν το ακούσατε, η Ρωσία έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να έχει κοινή ώρα σε όλη την επικράτεια της, επειδή υπάρχει διαφορά 9 ωρών από το ένα μέρος στο άλλο.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τον Πούτιν και είπε “κύριε πρόεδρε έχω πρόβλημα. Στέλνω την οικογένεια μου διακοπές και καλώ να πω καληνύχτα, αλλά είναι πρωί και βρίσκονται στην παραλία. Τηλεφωνώ στον Όλαφ Σολτς για την επέτειο και λέει πως είναι αύριο. Καλώ τον Σι Τζινπίνγκ να ευχηθώ καλή χρονιά και μου λέει ότι ο χρόνος δεν έχει αλλάξει.

Και ο Πούτιν απάντησε: Συμβαίνει και σε εμένα. Κάλεσα την οικογένεια του Πριγκόζιν για συλλυπητήρια, αλλά το αεροπλάνο δεν είχε απογειωθεί ακόμα».

18. ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΣΕ ΕΝΑ “ΣΑΪΤ” “ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ”, ΣΑΝ ΤΟΝ “Ε.Θ.”, ΕΣΑΣ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ… ΤΟΣΟ!..

ΕΣΕΙΣ ΧΑΝΕΤΕ, ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ “ΑΝΟΙΞΕΤΕ… (ΚΑΠΟΙΑΙ ΣΤΙΓΜΗ) ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ”!.. ΑΥΤΟ! 

ΠΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΘΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΣ “ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ” ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ;

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-