Απαντήσεων Συνέχεια Και Άλλα!..

Φίλοι μου / μας!

1. Εκεί στον ΣΚΑΪ, καταλάβετέ το ρε, δεν είστε Κανάλι του Μπάϊντεν, όσα πιθανώς και να του δίνουν οι Αμερικανοί του αφεντικού σας, αυτού του πονηρού γαμίκου “Ελληνο-Εβραίου”! Ξεφτιλιστήκατε πάλι, με όσα αηδή είπατε στις ειδήσεις σας, για τον νέο Αργεντινό Π-Θ, μην ξεχνώντας να βγάλλετε, όπως πάντα, χολή για τον ΤΡΑΜΠ, συνδέοντας τον Αργεντινό μαζί του!

Αυτό λέγεται δημοσιογραφία, ρε σκουλήκια, που καταντήσατε αναγνώστες των όσων κάποιοι… επιτήδειοι, εσκεμμένως σας γράφουν και σας βάζουν να λέτε, εκεί στο Ν. Φάληρο;

Ουστ κόπροι, ούστ!..

Από την άλλη, ο 2ος σιτοβολώνας του Κόσμου, ήτοι η Αργεντινή, δεν πρόκειται να σηκώσει ούτε τώρα κεφάλι, όσο αποφασισμένος και να είναι ο εκτός κλίματος των “Διεθνών Εβραίων” νέος Π-Θ! Ξέρετε γιατί; Διότι τόλμησε, ευρισκομένη μάλιστα “εν αδίκω”, να τα “βάλλει”, τότε επί ΘΑΤΣΕΡ (1980-1981), με την Μ. Βρετανία, για εκείνα τα νησιά, τα Φώκλαντ, θέλοντας να της τα πάρει “τσαμπουκά”, με αποτέλεσμα να την υποχρεώσει να στείλει στρατό και στόλο 3.500 ΝΜ από τις ακτές της για να τα υπερασπιστεί και τελικώς να τα “κρατήσει”!

Από τότε και μετά η Αργεντινή “δεν είδε άσπρη ημέρα” και ούτε θα δει, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΕΙ “ΕΡΓΟΙΣ”, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ! (Θυμάστε ένα πρόσφατο άρθρο μας, με τίτλο “η σημασία του να είσαι πραγματιστής”, κλπ, που είχε σαν κεντρικό πρόσωπο τον νυν Ε/Π-Θ και τοπικό “διαχειριστή εξουσίας”, που κάποιοι εξ υμών το διάβασαν και αποδεικνύοντας ότι είναι μόνον για… “Καφενείο”, εκνευρίστηκαν);

Δεν έχει καμία σημασία αν τα νησιά ήσαν παρά την Αργεντινή, αφού ήσαν και είναι ακόμα υπό Βρετανική κατοχή, για λόγους που άπτονται των συμφερόντων της Μ. Βρετανίας, όπως προφανώς έχει απ’εκείνη εκτιμηθεί!.. Την ίδια φοβερή και ανάλογη των Φώκλαντς μεγαλοπαπαριά καλλιεργούν ακόμα ορισμένοι ανεγκέφαλοι στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, σε σχέση με τις βρετανικές Βάσεις στο νησί!.. Ας μην το αγγίξω όμως το θέμα αυτό, διότι μπορεί να εκνευριστούν και έτεροι… υπερ-Πατριώτες και να μας δείξουν και αυτοί… κόκκινη κάρτα!..

2. Επειδή, τούτον τον καιρό που παίζεται το δράμα “ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ”, ακούμε και διαβάζουμε πολλά, ……. ΟΚ! Για την εκλογική συντριβή του Κόμματος του Σόρος στην χώρα μας, έφταιξε ο Κατρούγκαλος με τον Νόμο του “ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ” για όλους μας, έναν Νόμο σαν την… λέπρα, δεν μπορεί να βγει από πάνω μας, έναν Νόμο με γνώση φυσικά και έγκριση του “Σόρος-Τσίπρα”, αφού οι Μνημονιακοί μας ζητούσαν γενικώς… “Παπάδες”, όπως πχ αυτό το γνωστό οικονομικό “μαξιλάρι” (17 δις βεβαίως και όχι 37), έναν Νόμο σαν την διακρατική συμφωνία των ελληνικής καταγωγής Διεθνιστών μας, με τους Εθνικιστές των Σκοπίων, για τα… βαφτίσια τους, Νόμο δηλαδή που όλοι ξέρουν, πως από της ψηφίσεώς του στα 2 Κοινοβούλια, αίρεται πλέον μόνον με πόλεμο ή με και πάλι εκατέρωθεν συμφωνία, “τη εγκρίσει” όμως της “Διεθνούς Κοινότητος”!!!..

Φταίει επίσης ο Κατρούγκαλος και διότι είπε, 3 ημέρες πριν από τις εκλογές, στην Τηλεόραση, την γνωστή τεραστίου μεγέθους παπαριά για τους ελεύθερους επαγγελματίες, παπαριά που εξεστόμισε είτε για να εκδικηθεί τον Τσίπρα, όπως εμείς πιστεύουμε, διότι ο Τσίπρας δεν τον έβαζε με τίποτα σε εκλόγιμη θέση στο “Επικρατείας”*, είτε διότι τον παρέσυρε ο συνομιλητής του τότε στο “πάνελ” και πολιτικός του αντίπαλος, Άδωνις Γεωργιάδης, κάτι που στοιχηματικά “δίνει, δεν δίνει”… 1,02…

* Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ (ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΔΥΝΑΜΗ” ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ), ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΠΙΑ ΣΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ”, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚ-ΡΙΟ, ΝΑ ΕΞΕΛΕΓΕΤΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΖΗΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΛΕΞΗ”, ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! ΕΤΣΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!.. (Σας το είχαμε γράψει)!

Το Χουντόπαιδο όμως, ο “Σόρος-Τσίπρας”, (που μας έφερε προ ολίγων μηνών και επέβαλε με έξωθεν και πολύ… άνωθεν εντολή το “GAY” φτωχόπαιδο από την Εκάλη, κλπ, κλπ, κλπ), δεν φταίει ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΔΡΕΥΕ, από την στιγμή που όχι μία, αλλά τουλάχιστον τρεις φορές βρέθηκε με τον τότε Α/Πρέσβη στην Αθήνα, Κον Πάϊατ, για το θέμα των Ε-Α συμφωνιών στρατηγικής σημασίας και αρνείτο αιδημόνως και πεισματικώς να συμφωνήσει και να τις υπογράψει και αυτός;

3. Το ξαναγράφουμε, διότι είναι μείζον!.. Το θέμα των συμμοριών των νεαρών, που τις κατευθύνουν άπασες Αλβανοί μαφιόζοι, όπως αυτό πια αρχίζει και “καθαρίζει”, ως τοπίο, πρόκειται για ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (!) των Αλβανικών “ΜΥ”, με συγκεκριμένους στόχους, πρώτος των οποίων είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (!) των όσων Ελληνόπουλων έχουν μείνει στην χώρα (όσα παιδιά είναι μεγάλα και έμειναν στην Πατρίδα) ή εξελίσσονται ηλικιακά, από μικρά στο “Δημοτικό Σχολείο”, μέχρι και στο Λύκειο!.. Απώτερος στόχος και απόρροια του πρώτου είναι η κάποια στιγμή νομοτελειακή κυριαρχία των Αλβανών στην χώρα μας και ο έλεγχος των κυρίων -πρωτίστως- Μεγαλουπόλεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ειρήνη και πόλεμο!..

Θυμίζουμε και πάλι πως οι Αλβανοί μαφιόζοι (συνεργαζόμενοι με τις αλβανικές “ΜΥ”) διαπλέκονται με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλγερινούς, Γεωργιανούς, και λοιπούς… ανθούς! (Με τους Τούρκους, δεν τίθεται καν θέμα)!..

Στο πρόβλημα, όπως κατάντησε (και θα μεγαλώνει και θα διογκούται, όσο αντιμετωπίζεται, “ως μέχρι τούδε”, από το Κράτος και τα “Μίντια”), πρέπει να εμπλακούν ΑΜΕΣΩΣ η “ΕΥΠ”* και η “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ”*, ενώ θα πρέπει με σχεδιασμό και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ να κτυπιέται συνεχώς η “ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ” παραβατικότητα και εγκληματικότητα, διότι ΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗΣ… , ΤΟΤΕ “ΒΡΑΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ”!..

* Δυστυχώς δεν μπορούμε να γράψουμε περισσότερα γι΄αυτές!..

Τέλος, ασφαλώς και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (και όχι η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ των “Συριζο-ΚΚΕ”, όπως και όχι αυτήν που είδαμε στην πρόσφατη υπόθεση του “ματς” Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με την “Πράσινη” Δικαστίνα) θα πρέπει ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ!..

Η ευθύνη των γονέων επίσης, θα πρέπει να γίνει, δυστυχώς (!), ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ και να κρατούνται, ώστε να αλλάξουν πιθανώς συμπεριφορά και αυτοί, να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον, κλπ, διότι σε ό,τι ειδικώς αφορά τους Αλβανούς, πολλοί εξ αυτών ενθαρρύνουν τα παιδιά τους σε πράξεις δήθεν… ανδρισμού καλλιεργώντας παράλληλα τον δήθεν ελληνικό προς αυτούς ρατσισμό, μια καραμέλα που πιπίλησαν και πιπιλάνε ακόμα και τους “βγήκε”, (η καλλιέργεια αυτού του προσχήματος έγινε και γίνεται από Κέντρα εκτός Ελλάδος, λέγε με Αλβανία), αφού κονόμησαν πάρα πολλά ριάλια και όχι μόνον, ξεχνώντας πως στην χώρα μας είναι σίγουρα πια 1,5 εκ-ρια κόσμος απ’ αυτούς, παρ’ ότι ο συμπαθής αρμόδιος Υπουργός Κος ΚΑΙΡΙΔΗΣ μας είπε προσφάτως πως “οι Αλβανοί στην χώρα μας ήσαν κάτι παραπάνω από 500.000 και τώρα μειώθηκαν σε 300.000, διότι 200.000 έφυγαν από την χώρα μας”!..

Πώς γίνεται λοιπόν να είναι τόσοι πολλοί Αλβανοί σε μια τόσο… ρατσιστική χώρα, σαν την Ελλάδα, αναφορά που πια έχει απολύτως πολιτική διάσταση και στοχεύει την ίδια την χώρα μας, μια αναφορά την οποίαν βεβαίως υποστηρίζουν και οι διεθνιστές του Κόμματος του Σόρος στην χώρα μας (υποχρεώθηκε ο Κασσελάκης να πει ότι θέλει στο Κόμμα αυτούς που δεν έχουν αλλεργία με την ε/Σημαία, ρε… ξεφτιλισμένοι), το ΚΚΕ ασφαλώς, κλπ!..

Μιλάνε για ε/ρατσισμό, ποιοί; Οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, κλπ, λαοί που ουσιαστικώς δεν έχουν ούτε δείγμα ξένου στην χώρα τους! Ειδικά οι Αλβανοί, που με άλλον σχεδιασμό τελειώνουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της λεγομένης Β. Ηπείρου, οι Αλβανοί που “καθάρισαν” στεγνά τον ΚΑΤΣΙΦΑ (150 άνδρες των “Ε.Δ.”, προς 1 και δη άοπλο) και ακολούθως του αφήρεσαν και τα ζωτικά όργανα ή τον Αριστοτέλη ΓΚΟΥΜΑ που τον πάτησαν με την μηχανή του Αλβανοί φασίστες με τα αμάξια τους, διότι είχε τολμήσει να μιλήσει ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο Καφενείο του χωριού του, οι Αλβανοί που στην Ελλάδα, λόγω του ότι αυτή κυβερνάται από Σορίτες της ΝΔ και κυρίως από διεθνιστές και δικαιωματιστές – “τσεπολάγνους” της πρώην Κομμουνιστικής και νυν Αμερικανοκατευθυνόμενης (από το Α/”Δ.Κ.”) Αριστεράς, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και κάνουν ό,τι θέλουν!.. (Η απάντηση βεβαίως εδώ, δεν είναι “ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ”)!..

“ΤΣΟΝΤΑ”:

Α. Να πούμε ότι ξέσπασε σάλος στην Αλβανία, με τα 2 “καμπ” για μετανάστες πάσης φύσεως, λάθρο, κλπ, που κατόπιν συμφωνίας Ράμα – Μελόνι, θα χτιστούν στην Αλβανία!.. (Ειπώθηκε, δια επισήμων χειλέων,ότι η συμφωνία αυτή ΔΕΝ αντιβαίνει το ευρωπαϊκό… πλαίσιο, κλπ)!..

Β. Αλβανοί παραβατικοί, κυρίως ποινικοί*, αλλά και άλλοι, που κρατούνται στην Μ. Βρετανία και έχει διαταχθεί η απέλαση τους στην Αλβανία, ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ (!!!), διότι δεν θέλουν να μεταβούν στις Αλβανικές Φυλακές, αναφέροντας χαρακτηριστικώς, πως “δεν είμαστε ζώα”, κλπ!.. Για ψάξτε το!..

* Εκεί στην “ΕΛΑΣ”! Ρωτάμε!

β1: Αυτός ο Λαέρτης ΧΑΤΖΙΑ (από την Ιθάκη θα είναι μάλλον, αχαχαχαχαχαχα), κρατείται ή τον “βγάλαμε έξω και αυτόν”;

β2: Ο άλλος ο Αλβανός, αυτός που έκανε τον Αρχηγό στην Παν-πολη, κρατείται; Επίσης! Ανακρίθηκε από ειδικούς… Κα ΕΥΠ, ώστε να μιλήσει, όντας τέως ενεργός πράκτορας των αλβανικών “ΜΥ”; (Εκτιμούμε πως, πλην των άλλων, ξέρει πού ακριβώς υπάρχουν όπλα και σε ποιούς, τουλάχιστον εντός Λεκανοπεδίου)!..

4. Ο “Γιδογάμης” ακόμα να το καταλάβει, αν και του το είχαμε γράψει! Στόχος μας, είπε, είναι να νικήσουμε την ΝΔ και όχι η 2η θέση! Σωστά λεβέντη μου, αλλά για να την νικήσετε, τί λες, δεν πρέπει να περάσετε πρώτα τον “Σόρος-Σύριζα” ανεβαίνοντας στην 2η θέση; Άϊντε ξύπνα, άσε τα… μεγαλόπνοα σχέδια για Κ-Β, και κύττα πρώτα να ανεβάσεις τα ποσοστά σου ως Κόμμα εγκαθιστάμενος οριστικώς πια στην 2η θέση στην προτίμηση των ψηφοφόρων, ώστε το 2031, αν υπάρχουμε και το θέλει ο Θεός, να γίνετε Κ-Β εκεί στο… μη ΠΑΣΟΚ! *

* Μη (!) ΠΑΣΟΚ, αφού αυτό το Κόμμα μόνον ΠΑΣΟΚ δεν είναι, φίλε… Γιδογάμη!..

5. Οι Αυστραλοί (“ΜΥ”) “ανακάλυψαν” ότι οι Κινέζοι κάνουν επαγγελματικό “χάκινγκ” παντού!..

6. Φιλαράκι! Για να μπει ο οποισδήποτε να εργαστεί σε οποιαδήποτε στρατιωτική εγκατάσταση, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!.. Αυτό μόνον!.. Αυτός που θα μπει, πχ ένας εργολάβος, αν θα φέρει μαζί του “Χ” αριθμό εργατών – υπαλλήλων του, τότε και αυτοί θα πρέπει πριν εργαστούν να έχουν όλοι άδεια, κλπ!.. Θέλει προσοχή στους ελέγχοντες, κυρίως στις Πύλες, κλπ, και όχι… εκπτώσεις, διότι ενίοτε παρεισφρύουν και αλλότριοι χωρίς άδεια, προβάλλοντες, όταν γίνουν αντιληπτοί, διάφορες ανόητες δικαιολογίες, της μορφής “ήρθε σήμερα και ο Έντι, διότι ξέρει να κάνει… αβγά, κλπ”!.. Καταλαβαίνετε!..

Επίσης, (πραγματικό γεγονός), εργαζόταν κάποτε στον Έβρο μπροστά στο ποτάμι και μάλιστα στα αμυντικά μας έργα Έλληνας Μουσουλμάνος από την Ξάνθη, έχοντας μαζί του τον δήθεν γαμπρό του, ο οποίος όμως ήταν… “Μπορντό Μπερελί”!..

Νταλικέρηδες, σαν αυτόν “προχθές” στο Καστέλι, στον Έβρο μπαίνουν στις καβάντζες, που υπάρχουν στην εθνική οδό Αλεξ-πόλεως – Ορεστιάδος, κοντά και σε στρατόπεδά μας, δήθεν για ξεκούραση και με ειδικά μηχανήματα, που τους έχουν δώσει… κάποιοι, “πιάνουν” τα “ΚΕΠΙΚ” των Σχηματισμών, τωνΜονάδων μας, κλπ!..

Άντε λοιπόν (κάποια) γίδια, ξυπνάτε! Οι άλλοι στρατοί δεν είναι, στο Θέμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, και μάλιστα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, “στα παπάρια τους”, αλλά “ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ” συνεχώς και αδιαλλείπτως!.. Πάψτε λοιπόν κάποιοι άσχετοι και ανόητοι μαζί, αλλά σε θέσεις ευθύνης, να γελοιοποιείτε ακόμα και το πιο αστείο που ακούτε, αλλά ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ (!), θηρευτές ή σφετρεριστές, αναλόγως, της στρατωτικής εξουσίας!..

7. Ο Ινδικής καταγωγής Άγγλος Π-Θ Σουνάκ αποδεικνύεται “ΛΙΡΑ 100”!.. Μπράβο!..

8. Μετά μου λέτε για τον Μπάϊντεν και την πολιτική του, κάποιοι!.. Η Γάζα λέει να δοθεί στην “Παλαιστινιακή Αρχή” μετά το πέρας του πολέμου!.. Και “βγαίνει” πολύ σωστά ο Ι/Π-Θ, Κος Β. Ν. και απαντάει, επίσης πολύ ορθά, λέγοντας πως “δεν σκοτωνόμαστε τώρα για την Γάζα, για να την δώσουμε μετά στους Παλαιστινίους”!..

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΡΘΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΑΛΛΆ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!..

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΥΝ Ι/Π-Θ, ΚΑΘΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΟΞΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΙΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜ, ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΩΕ, – ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΗΣΑΝ Ο ΧΑΜ ΚΑΙ Ο ΙΑΦΕΘ – ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ), ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ “ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟΥ” (SOS) Ι/ΚΡΑΤΟΥΣ!

“ΤΣΟΝΤΑ”

Α. Ο Ι/Π-Θ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 8 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ Ι/ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ι/ΛΟΓΙΚΗ), ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΩΑ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗ!..

Β. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ Ο ΝΥΝ Ι/ΥΠΑΜ, ΘΑ ΗΤΑΝ… “ΚΟΥΦΕΤΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ Π-Θ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!.. Ο ΚΟΣ ΓΚΑΛΑΝΤ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Τ/Ο ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ!

Γ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Ι/Π-Θ ΚΟΥ ΟΛΜΕΡΤ ΣΤΟ “ΟΠΕΝ ΤV”; ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, Ο ΚΟΣ ΟΛΜΕΡΤ ΕΙΠΕ: «Ο ΡΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ “Η ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ (!!!) ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ”»!

Δ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ “ΙΕΔ” ΠΟΥ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ” “ΒΙΝΤΕΟ” ΜΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΝΤΑ Ι/ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΗΣ “ΛΟΑΤΚΙ” ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Ι/ΓΛΕΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡ-ΚΗ Ι/ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 100% ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΣΚΑΜΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΔ ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΙΕΔ, ΟΡΙΩΝ!..

9.  Ποιός είναι αυτός ο Εσσάϊ ΑΛΑΝΤΑΣΙ ή κάπως έτσι, φερόμενος Πρόεδρος της “Παλαιστινιακής Παροικίας” στα Ιωάννινα (η… ρατσιστική Ελλάδα που γράφαμε και λέγαμε πιο πάνω), νοσηλευτής στο [Ν] “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ”, που έδωσε συνέντευξη στον ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ και είπε πως η “ΧΑΜΑΣ” δεν είναι τρομοκράτες, πως οι Ισραηλινοί “εκείνο και το άλλο”, κλπ, πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα κοινό κομμουνιστικό πλαίσιο αγώνα, κλπ, και γενικώς έκανε έναν πραγματικό… εμμετό ψεύδους, από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ; (Ο Κος αυτός ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον εκλεγέντα νέο Δήμαρχο Ιωαννίνων, Κο ΜΠΕΚΑ, “αγαπημένο παιδί” του “Σόρος – Σύριζα”)!..

10. Μπορεί κάποιος επαϊων να μας δώσει τον ορισμό της εσχάτως γεννηθείσης λεγομένης “Ερευνητικής Δημοσιογραφίας”; (Αυτή που τόσο προέβαλαν μέσα στην σχεδιασμένη ψευτιά τους οι Συριζαίοι με τον “Κούνελο” δημ/φο του Χουντόπαιδου, όταν δήθεν ανακάλυψαν την… Αμερική, δηλαδή ότι η χώρα μας ήταν για χρόνια “Κέντρο Πρακτόρων” και συνεπώς και “Κέντρο” πάσης φύσεως παρακολουθήσεων, κάτι που εμείς εδώ το γράφαμε από το 2015 που… “ανοίξαμε” ως “σάϊτ”, ότι “έπαιζε” από το 2008 ακόμα, διότι όλη η λεκάνη της Α. Μεσογείου είχε από τότε γεμίσει με πράκτορες όλων των… ευυπόληπτων “ΜΥ” του Κόσμου);

11. Διαβάζω! Ο ψεύτης που έκανε την προβοκάτσια κατά της Ελλάδος, με την τάχα μου “Νεκρή Μαρία” στον Έβρο ποταμό (ξέρετε, η “στημένη” υπόθεση των 38 “λάθρο”, για να βοηθηθεί τότε ο διεθνιστικός “Σόρος-Σύριζα” προεκλογικά και για να δυσφημιστεί παράλληλα και η Ελλάδα, την ίδια (!!!) τότε στιγμή που ο δικτάτορας ΡΤΕ μας κατηγορούσε ότι σκοτώνουμε “μετανάστες” στον π. Έβρο ή τους πνίγουμε στο Αιγαίο / η σημερινή “ΕΥΠ”, αν σεβόταν τον εαυτό της, θα έπρεπε να ερευνήσει τις σχέσεις “Σόρος-Σύριζα” – Τουρκίας / ΡΤΕ), δημ/φος ή “δημ/φος” και ανταποκριτής του “DER SPİEGEL” στην χώρα μας, Γεώργιος ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, έγινε Γενικός Γραμματέας της “Ενώσεως Ανταποκριτών Ξένου Τύπου”! Προφανώς…. ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ, επειδή λειτούργησε αντεθνικά, κάτι που είθισται πια στην χώρα μας!..

12. Διάβασε την απάντησή μας!

Ο Οδυσσέας ΑΓΓΕΛΗΣ! Ο Στρατηγός αυτός – ΠΡΟΣΕΞΕ (!) – ήταν ο… ΠΑΤΟΝ της Χούντας του Παπαδόπουλου! Καταγόμενος από την Στενή της Ευβοίας, υπήρξε μια τεράστια στρατιωτική (!) προσωπικότητα, που, για να καταλάβεις, όταν πήγαινε στο “ΝΑΤΟ”, εστέκοντο εμπρός του ΠΡΟΣΟΧΗ, αναγνωρίζοντας το στρ-κό του “ειδικό βάρος”, όπως και το ήθος του!.. [Ανάλογος στρ-κή περίπτωση ήταν μόνον ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ο οποίος διεκρίθη τόσο πολύ στην Γερμανική στρ-κή Ακαδημία, όπου (και) εκεί εφοίτησε, με αποτέλεσμα να κάνουν εκεί πλάκα οι Γερμανοί, η οποία έγραφε και γράφει, (διότι κάπου και σήμερα θα την έχουν οι τυπικοί, πειθαρχικοί και οργανωτικοί Γερμανοί), πως “ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΥΤΟΝ ΠΑΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ”]!..

Ο Οδυσσέας ΑΓΓΕΛΗΣ, ο οποίος μιλούσε, αν θυμάμαι καλά, 3, 4 ξένες γλώσσες, πλην του στρ-κού νου του, δυστυχώς (!) αυτοκτόνησε (κρεμμάστηκε), μέσα στις Φυλακές ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, προφανώς διότι άτομα σαν αυτόν έχουν πάντα, εκτός από υψηλό δείκτη ευφυϊας και ανάλογον ευαισθησίας!..

Δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του στο Πεδίο της Τιμής (Κύπρος 1974), αφού φρόντησε γι’ αυτό η βρωμερή κλίκα ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που έριξε τον Παπαδόπουλο, γκρεμίζοντας τις όποιες πιθανότητες επαναφοράς έστω και ψήγματος Δημοκρατίας στην χώρα, όπως ο Γ.Π. το είχε σχεδιάσει και τροχοδρομήσει και προκειμένου για την νίκη των Ισραηλινών ομοφύλων του, “έφερε” τους Τούρκους στην Μεγαλόνησο, στο πλαίσιο μιας πρωτοφανούς ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!..

Ο Στρατηγός ΑΓΓΕΛΗΣ όμως “είχε βάλλει το χεράκι του”, και μάλιστα πάρα πολύ, στους ε/εξοπλισμούς των ΕΕΔ τότε, ΕΕΔ που επέτυχαν και είχαν το “ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ”, συγκρινόμενες τότε με αυτές των Μογγόλων, εξοπλισμοί που όμως δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, όπως τα ΦΑΝΤΟΜ, τα Υ/Β, κλπ, κλπ, κλπ!… Όλοι, σας θυμίζω, έπαιρναν δγές και γύρναγαν πίσω από την Κύπρο μας, αφού οι Αρχηγοί και των 3 Κλάδων των ΕΕΔ και Ιωαννιδικά… σκουπίδια, ήσαν όλοι τους “πιασμένοι”, με πρώτον και καλύτερον αυτόν του “ΕΠΝ”, Α/ΓΕΝ Ναύαρχο ΑΡΑΠΑΚΗ!..

Βεβαίως φταίει ο δικτάτορας Γ.Π. που αρνήθηκε την 2η φορά (1973) “γην και ύδωρ” στις Η.Π.Α. – Ισραήλ, (δια στόματος και του ΥΠΕΞ-του τότε Χρήστου ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ), αντιθέτως με ό,τι είχε πράξει το 1967, λόγος για τον οποίον και τον έφεραν τότε στην εξουσία οι Κοσμοκυρίαρχοι, δείχνοντας έτσι μια ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ… ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! (“Η ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ”, που γράφαμε εδώ, κλπ)!..

Ο Στρατηγός ΑΓΓΕΛΗΣ ήταν επομένως κατ΄εμάς (!) η ΝΟ “1” ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 7 ΧΡΟΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ, Ο Ε/ΣΕ ΟΛΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΟΦΡΟΝΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!..

ΕΧΑΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ… ΕΠΕΛΕΞΕ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ “ΚΡΙΜΑ”!.. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ!..

ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ, “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΓΝΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ… ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ!..

13.  Πράγματι! Το ΦΙΕΡΙ έχει τους πιο σκληροπυρηνικούς Αλβανούς κάτω από τα Τίρανα, ενώ η ΛΕΖΑ, τους πιο “βρώμικους”, ήτοι εμπλεκόμενους με πορνεία, ναρκωτικά, “νύχτα”, κλπ!..

14. Οι Τούρκοι στις 29-12-2023 ετοιμάζονται να “βγάλλουν” στο πανί, ταινία του “TRT” ή ορθότερα “συμπαραγωγή”, αφιερωμένη στον Αχμέτ ΣΑΔΙΚ!.. Στις 07-12-2023, θυμίζουμε, ο ΡΤΕ θα είναι στην Αθήνα!..

15. Μπράβο στην Ελλάδα, η οποία (λόγω της αλβανικής “ΡΑΜΑ-βρωμιάς” με τον εκλεγέντα Δήμαρχο Χιμάρας ΜΠΕΛΕΡΗ / τώρα… δημαρχεύει ο εξωμότης Γ. Γκόρος), ΔΕΝ (!) υπέγραψε, όπως έπραξαν οι υπόλοιπες χώρες της “ΕΕ”, το έγγραφο για την έναρξη της ενταξιακής διαδικασίας της Αλβανίας στην Ευρώπη!..

Δεν “τσίμπησε” και συνεπώς… δεν “έφαγε”, όπως λέμε, ο Κ.Κ.Μ. το κοκκαλάκι που το πέταξε ο Ελληνο-γενίτσαρος ΡΑΜΑ, με την παρουσία του στα πρόσφατα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατέρα του Ε/Π-Θ, Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην λεγόμενη κακώς “συγκεκριμένη” Β. Ήπειρο!* (Από πλευράς Ελλάδος παρέστη ο τέως Ε/ΥΠΕΞ και τέως “Ευρωπαίος Επίτροπος”, Κος Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)!..

* Η σημερινή Αλβανία, από των Ε-Α συνόρων, έως και της γραμμής Τίρανα – Δυρράχιο (Επίδαμνος), είναι στην πργματικότητα η… Β. Ήπειρος, αν θα θέλαμε να ήμασταν ιστορικώς σωστοί!.. Απ’ εκεί και πάνω είναι Αλβανία, όπου ζουν άτομα που το πολύ μακρινό προγονικό τους παρελθόν χάνεται στον Καύκασο!.. Απ’ εκεί και κάτω “μιλάμε”, είτε για άτομα ελληνικής συνειδήσεως, αυτούς που λέμε Β. Ηπειρώτες σήμερα, είτε για εξισλαμισμένους Έλληνες, τους γνωστούς μας Τουρκαλβανούς, με τους οποίους κυρίως και πολεμήσαμε κατά την Εθνική μας Επανάσταση, το 1821!.. (Η τραγικότητα της πανάρχαιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ)!..

16. Οι Η.Π.Α. στις οποίες αναφέρεσαι, ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΘΝΟΣ, (άντε να δεχθούμε ότι τελικώς κατέστησαν), όπως ήταν και είναι η ΕΛΛΑΣ! Κατάλαβες; ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ!..

17. Απευθυνόμαστε στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ, αν και κάναμε υπομονή, λόγω της 7ης Δεκ. 2023 και δεν μιλούσαμε, με τα συνεχώς αναφερόμενα απ’ αυτόν “σύνορα της καρδιάς του”!… Σήμερα μας είπε πως δεν υπάρχει καμία διαφορά γι΄’ αυτόν της Θεσσαλονίκης, με την Μοσούλη, κλπ!.. Του λέμε!

Ρε, ΡΤΕ! Πριν από εσάς, και πάντα με την ίδια δική σου / σας λογική, εμείς, είτε υπό τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, είτε υπό τους Βυζαντινούς προγόνους μας, (μιλάμε για 2 τεράστιες ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ), είχαμε ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ! ΤΊ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΞΕΡΕΙΣ; ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΕΠ’ ΟΛΙΓΟΝ, ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!… ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!…

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! ΤΟ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ… “ΤΟΥΡΚΑΣΙΑΤΕΣ”… ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ… “AYDINLIK”!..

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΙΡΑΚ, ΣΕ ΣΥΡΙΑ, ΣΕ ΛΙΒΥΗ, ΣΤΟΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ – ΚΑΡΑΜΠΑΓ, ΣΤ’… ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ (!) ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΛΙΟ-ΛΕΡΑ!.. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΑΙ ΠΙΑ ΡΕ ΡΤΕ, ΕΛΕΟΣ!.. Α! ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ -ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ- ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΙΤΗ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΩ! ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

ΜΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΣΑΙ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΣΑΣ!..

Α! ΑΣΚΟΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΤΑΤΛΙΟΓΛΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΛΙ!.. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ – ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ… ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ… ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ, Η(ΔΙΑΖ) ΑΥΤΗ “ΤΟΥ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ”! ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, ΚΟΝ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ / -ΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ, ΚΛΠ!..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ:

ΧΑΝΕΣΤΕ ΡΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ! ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ / – ΜΕ!..

18. Θα αρχίσει πια “στα ίσα” και “απ’ ευθείας” ανάμεσα σε Δύση και Ρωσία, η κυρία φάση του Γ’ Π.Π. / “Α’ Ημίχρονο” και στην Ελλάδα θα ασχολούμαστε ακόμα, με το αν θα διαλυθεί ή όχι ο πρώην Κομμουνιστικός “Σόρος-Σύριζα”, με τους “6+6”, με τις “ομπρέλες” και γενικώς με τους… “πιάστε τα παπάρια σας άπαντες τώρα”!.. Τί είναι αυτά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Τόσο πολύ χρήμα λοιπόν (κυρίως στα “ΜΜΕ”), έχει ρίξει η “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, για την… θεμελίωση στην ε/πολιτική σκηνή του δυστυχούς και δυστυχισμένου Κου ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ;

19. Θα μας πει κάποιος, αν μπήκε και πάλι στα στρατόπεδά του ο Στρατός στην Σουηδία; Βρέθηκαν τελικώς οι 2 Συμμορίτες αντίπαλοι, ο Τούρκος Κουρδικής καταγωγής και ο Έλληνας “Συνάδελφός” του ΤΕΝΕΖΟΣ;

Αφήστε ρε Σουηδοί τα σάπια και πείτε μας: “Τους… ηρεμήσατε τελικώς τους Κούρδους”;

20. Όλα αυτά τα Κομμούνια και οι όποιες παραλλαγές τους, αυτή η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα ΑΠΌ ΤΑ Ρ/Φ και τις ΤV, ή και διαδηλώνουν -ΔΗΘΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣ- για την Παλαιστίνη, για τα αθώα παιδάκια, (μονόπλευρα βεβαίως), κλπ, για πείτε μου! Αυτοί όλοι, ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΈ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ Τ/ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΗΣ – ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Β. ΚΥΠΡΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ, ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΥΣΑ ΚΟΛΟΒΩΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΈ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1999… ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ (!!!) ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΟΥ, ΑΜΠΝΤΙΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΈ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ” ΙΡΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ “ΙΣΛΑΜ”, ΓΙΑ, ΓΙΑ, ΓΙΑ, ;;; ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΙΔΙΑ, ΟΥΣΤ!..

21. ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ:  (ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ 1Ο ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ)

Που καταντήσαμε, πρωθυπουργέ μου!

Που καταντήσαμε, πρωθυπουργέ μου!
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 

*** Είναι πλέον κοινή πεποίθηση. Το φετινό πρωτάθλημα, το ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ η κυβέρνηση στον Αλαφούζο και το Σκάϊ για λόγους πού ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε. Με την Αεκ και το Μπάοκ να μη φέρνουν αντιρρήσεις γιατί το στόμα τους είναι γεμάτο. Από κει και πέρα, το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ! Αυτοί με τις σκευωρίες, εμείς ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ! Και βλέπουμε… ***

*** Μέσα στα πολλά άλλα πού θα ήθελε πλέον ο Ντέμης, είναι και να γίνει πρόεδρος της Επο. Αλλά … δεν ! Αυτοί πού αποφασίζουν τον έχουν για καμένο χαρτί ***

*** Ολοι τους ίδιοι είναι, αλλά οι καινούργιοι είναι χειρότεροι ! Αυτός ο αρχιδήμαρχος Δούκας, άλλα έλεγε προεκλογικά, πού μας είχε ζαλίσει με τον … «πράσινο Βοτανικό» και άλλα λέει τώρα, πού έφτασε στο κιούπι με το μέλι. Τουλάχιστον ο προηγούμενος, ο Μπακογιάννης είχε πεί απ’ την αρχή τι σκόπευε να κάνει με το Βοτανικό. Τούτος ο καινούργιος ξεκίνησε με κωλοτούμπες και άμα ξεκινάς έτσι, είναι σίγουρο πως έτσι θα συνεχίσεις ***

*** «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βγάζουν τους προέδρους της ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δύναμη στις ενώσεις αλλά δεν τη χρειάζεται, γιατί έχει τη στήριξη της κυβέρνησης λόγω ΣΚΑΪ κλ.π. Και ο Μαρινάκης … «είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός, αυτός που κυβερνάει τη χώρα» ( Μάκης Σβολιαντόπουλος ) ***

ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ !!!

*** «Εδώ δεν έχει σύνορα, δεν έχει καλοσύνη

μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι.

Τραπέζι πεντακάθαρο, λεφτά, χαρτιά και τσόχα

κρατάς τη μύτη σου μακριά να μη σε πάρει η μπόχα»

( «ΤΟΥΜΠΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥ ΖΑ», 1975 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, 2023 ) ***

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ !

ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ

ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΟΠΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ Η ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ Η ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΦΟΥΦΩΤΟΥ

*** Παίρνω την πάσα από μία χθεσινή ανάρτηση του καλού φίλου και μεγάλου Ολυμπιακού, Νίκου Μαυρωνά, Γράφει : «Υποθετικά, αν γραφόταν και λεγόταν στα μέσα ενημέρωσης ότι ” κατόπιν συμφωνίας Α΄ ομάδας και Ολυμπιακού που είχε γίνει για τις εκλογές της ΕΠΟ, τώρα είναι η σειρά του Ολυμπιακού να βάλει πρόεδρο στην ΕΠΟ”, θα γινόταν χαλασμός Κυρίου. Θα έπεφτε η κυβέρνηση και θα δικάζονταν για άλλη μια φορά για … “εγκληματική οργάνωση” ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης…»

*** Να το δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά το θέμα. Και όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, το να γίνει πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης ή Ο ΟΠΟΙΟΣ Μάκης Γκαγκάτσης, κατόπιν συμφωνία Ιβάν – Μελισσανίδη, είναι γεγονός απλώς ΓΕΛΟΙΟ. Το να γίνεται ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ των Ιβάν και Μελισσανίδη, για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος στην Επο, είναι μία πραγματική ΤΡΑΓΩΔΙΑ πού δεν ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ μόνο την Επο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μια σειρά από ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, μεταξύ των οποίων την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, αλλά και ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας !

*** Η υπόθεση της υπόδειξης από ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ του νέου προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεν είναι καινούργια. Με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ, δηλαδή με ΣΥΜΦΩΝΙΑ μετά από ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΑ και άλλα νταραβέρια, είχαν ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ όσοι πρόεδροι ΥΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ή ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ από τους δύο, από την εποχή της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.

*** Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διορίστηκε ο Γραμμένος, με τον ίδιο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον ίδιο ο Παναγιώτης Δημητρίου, με τον ίδιο * και … χειρότερο ), ο νυν Μπαλτάκος ! Με τον ίδιο ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ και αυτή τη φορά, ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ από τους δύο «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Ρώσο Ιβαν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

*** Το αν θα πρόκειται λοιπόν για τον Γκαγκάτση, τον γιό του Γκαγκάτση, τον θείο του Γκαγκάτση, ή τον αδελφό του Φούφωτου, δεν έχει καμία διαφορά. Ακόμα και το παιδί πού κάνει ντιλίβερι τα καφεδάκια τους να έκαναν πρόεδρο, ελάχιστη σημασία θα είχε επί της ουσίας.

*** Το θέμα μας, το θέμα της ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ πού έχει διαβρώσει τον χώρο, είναι ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ πού έχουν οι ΔΥΟ, να ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από τους ΚΑΝΟΝΕΣ, τους ΘΕΣΜΟΥΣ και τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

*** Και διευκρινίζω. Ο πρόεδρος της Επο, αναδεικνύεται κατόπιν ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, σύμφωνα με τις ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ δημοκρατικές διαδικασίες. Ειδικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η εκλογική διαδικασία γίνεται κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης των ΜΕΛΩΝ της. Πού συγκαλείται ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.

*** Ψηφίζουν μερικές δεκάδες εκπροσώπων των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας απ’ όλη την Επικράτεια, στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανήκει η επιλογή. Και από το αποτέλεσμα ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, αναδεικνύεται ο πρόεδρος. Αυτός είναι εν ολίγοις ο τρόπος εκλογής του προέδρου της Επο ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

ΩΜΟ, ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΠΛΗΓΜΑ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ «ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ» !

*** Για να δούμε τώρα, ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ και ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ παραβιάζονται δια της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Μελισσανίδη και Ιβάν, για την οποία … ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ΄ΟΛΑΣ οι ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ της ξεπουλημένης ενημέρωσης. Κατ’ αρχήν, η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ και μάλιστα κατά τον πιο ΩΜΟ, ΚΥΝΙΚΟ και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ τρόπο, παραβαίνει τους κανόνες των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. *** Εχουμε δηλαδή, ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ουσιαστικά, πράγμα πού σε άλλες χώρες αποτελεί ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Υπενθυμίζω ότι η κατηγορία των αλβανικών αρχών κατά του Ελληνα δημάρχου Χιμάρας, δικαίως ή αδίκως, ακριβώς σε τέτοιου είδους παράβαση του Ποινικού της Κώδικα στηρίχτηκε.

*** Από κεί και πέρα, εύκολο είναι να αντιληφθούμε ότι η διαμόρφωση αυτής της αρρωστημένης κατάστασης στην Επο απηχεί στους «πολιτικούς χειρισμούς» της κυβέρνησης, όσο και στα ΣΤΕΓΑΝΑ της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού ενώπιόν μας βρίσκονται ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΗΔΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ και ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ, «στα σκαριά» αν όχι ήδη ολοκληρωμένη.

*** Αφησα για το τέλος, φίλοι μου, το θέμα – θέαμα των ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ πού συνωθούνται στην αίθουσα των ΓΣ της Επο, «για να εκλέξουν» τον νέο πρόεδρο. Και τον εκλέγουν … διαβάζοντας πολύ προσεκτικά το όνομα στο χαρτάκι πού τους έδωσαν, εν στενώ κύκλω. Με ελευθέρα τη βούλησή τους, εννοείται. Αν θέλουν τον ψηφίζουν. Δεν τους έβαλαν δα και το πιστόλι στον κρόταφο …

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ … ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

*** «Άκουσα στο ραδιόφωνο της έρασπορτ , τον δημοσιογράφο Μαλισιώβα, ενός εκ των «υποστηρικτών» του ΠΑΟΚ στο δημόσιο ραδιόφωνο όλων των Ελλήνων και φυσικά των ομάδων, να μας λέει επί λέξει : «Μετά το αμαρτωλό παρελθόν της ΕΠΟ, τώρα είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να προτείνει πρόεδρο όπως έχει συμφωνηθεί» !!!!

*** Έτσι χωρίς ντροπή και χωρίς δισταγμό, μας λένε πως αυτό αποφασίζουν!! Και ποιο είναι το προσόν του Γκαγκάτση υιού που είναι τώρα διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ ? Σύμφωνα με τον “εξαίρετο” Μαλισιώβα, επί λέξει «Διότι διαφέρει από το πατέρα του που είχε το όνομα του ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό και αυτός ούτε κατά διάνοια έχει» !

*** Δηλαδή το προσόν του προέδρου της ΕΠΟ μας λένε ανερυθρίαστα και θρασύτατα, πρέπει να είναι … Αντιολυμπιακός!!! Μάλιστα κύριοι!! Ετσι… και κανενός τ’ αυτί δεν ιδρώνει. Ενώ κάποτε, μόνο γιατί ο Μαρινάκης μίλαγε στο τηλέφωνο σε κάποιους παράγοντες, βρέθηκε κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης !

*** Εδώ αυτοί αποφασίζουν, μιλούν για ενώσεις, λένε για συμφωνίες για προκαθορισμένες εκλογές και όλοι κάνουν τουμπεκί !!! Θλίψη, αηδία, και θυμός για όλους μας και κυρίως, σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!!! (Spiros Kalisperatis ) ***

-/-

Οι κρυμμένες αλήθειες για την πορεία του ΠΑΟ στους «4» το 1985

Οι κρυμμένες αλήθειες για την πορεία του ΠΑΟ στους «4» το 1985
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 
Η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων, μάς δίνει μία ευκαιρία να ανοίξουμε το αρχείο μας και να προχωρήσουμε σε μία ακόμα ιστορική έρευνα. Αντικείμενό της, μία από τις 3-4 «πορείες» που επικαλούνται κάποιοι για να στήσουν το παραμύθι του «Ευρωπαίου Παναθηναϊκού». Αυτή τη φορά θα εστιάσουμε στην «πορεία» της σεζόν 1984/85, όταν ο Παναθηναϊκός έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης, μία «πορεία» για την οποία έραψαν κάποτε αστέρι στη φανέλα.

Θα δούμε βίντεο και δημοσιεύματα από τον Τύπο της εποχής για τις αισχρές διαιτησίες που ευνόησαν τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας τον στα ημιτελικά. Ήταν τόσο καραμπινάτο το σπρώξιμο του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία που ακόμα και οι ουδέτερες, πολιτικές εφημερίδες της εποχής που στήριζαν τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, αναγκάζονταν να το παραδεχτούν, έστω και κομψά, όπως θα δούμε σε ντοκουμέντα από το αρχείο μας.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μία επώνυμη καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας, ενώ μέσα σε όλα, ο Παναθηναϊκός είχε και κληρώσεις με «καφενειακούς» αντιπάλους.

1. ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η «ΠΟΡΕΙΑ»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έδωσε 16 αγώνες στην πορεία του μέχρι τους «16» του Europa League το 2020, αλλά ο Παναθηναϊκός έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης το 1985, αντιμετωπίζοντας μόλις τρεις αντιπάλους: Στους «32» την Ολλανδική Φέγενορντ, στους «16» την Λίνφιλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία και στα προημιτελικά τη Σουηδική Γκέτεμποργκ.

Τέλος, αντιμετώπισε στα ημιτελικά την Λίβερπουλ, από την οποία αποκλείστηκε με το βαρύ 4-0 του Άνφιλντ και την ήττα 0-1 στο ΟΑΚΑ.

Ιδιαίτερα η κλήρωση με την Λίνφιλντ στους «16», ήταν… λαχείο, καθώς επρόκειτο για μία ομάδα που είχε 17 χρόνια να προκριθεί σε επόμενη φάση, ενώ απαρτίζονταν από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός ΜακΓκάχι ήταν οδηγός νταλίκας, άλλος δούλευε σε ταξί, άλλος ως μάγειρας κτλ.

ΕΘΝΟΣ 06/10/1984:
«Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ Η ΛΙΝΦΙΛΝΤ – 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ!»
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

2. ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ

Περνάμε στο «ζουμί» και την ουσία. Δηλαδή στις διαιτησίες που απόλαυσε ο Παναθηναϊκός σε μία σεζόν, κερδίζοντας τέσσερα ανύπαρκτα πέναλτι!

Α. ΦΑΣΗ «16» (πρώτος αγώνας)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΙΝΦΙΛΝΤ 2-1

Στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λίνφιλντ στις 24/10/1984, οι Βορειοϊρλανδοί προηγήθηκαν στο 20′ και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης.

Στο 42′ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι, και στο τέλος πήρε τη νίκη με γκολ-οφσάιντ. Οι δύο φάσεις, στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι εφημερίδες για το γκολ-οφσάιντ

Τα Νέα, 25/10/1984
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

Ελευθεροτυπία, 15/10/1984
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

Β. ΦΑΣΗ «16» (επαναληπτικός)
ΛΙΝΦΙΛΝΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-3

Στη ρεβάνς της Βόρειας Ιρλανδίας στις 07/11/1984, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να διασύρεται με 3-0 στο 26ο λεπτό Στο 29′ μείωσε σε 3-1. Πώς; Με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Δημόπουλος και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι, καθώς πλέον χρειαζόταν ένα γκολ για την πρόκριση. Εν τέλει το τελικό 3-3 έδωσε στους πράσινους το εισιτήριο για τα προημιτελικά!

Επειδή και πάλι τα λόγια περιττεύουν, μπορείτε να δείτε το πέναλτι που έβαλε τον Παναθηναϊκό στο κόλπο της πρόκρισης, στο βίντεο που ακολουθεί:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 09/11/1984
«ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΟ ΠΕΣΙΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ 3-0 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 3-3»
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 09/11/1984:
«ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ»
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

Γ. ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (πρώτος αγώνας)
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1

Στα προημιτελικά, ο Παναθηναϊκός κληρώνεται με την Γκέτεμποργκ. Στον πρώτο αγώνα της Σουηδίας στις 06/03/1985, το τριφύλλι θα νικήσει με σκορ 0-1 παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης. Το γκολ πέτυχε ο Σαραβάκος στο 50′ με τι άλλο; Με πέναλτι! Αλλά τι πέναλτι; Τα λόγια περιττεύουν ξανά!

Ο ίδιος ο Δημόπουλος φάνηκε αρχικά να απορεί με την υπόδειξη του πέναλτι υπέρ του και τελικά το πανηγύρισε!
Τελικά δεν έπεφτε μόνο ο Αλεξανδρής…

Σας παρουσιάζουμε τη φάση στο βίντεο που ακολουθεί με την αμήχανη περιγραφή της κρατικής τηλεόρασης: «…και έχουμε ένα πέναλτι… μπήκε ο Δημόπουλος μέσα στην περιοχή, ο γκολκίπερ βγαίνει και απλώνοντας το χέρι κόβει την μπάλα, ο διαιτητής έχει σφυρίξει ένα πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρονται οι Σουηδοί, θα τους ακούτε…».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, 07/03/1985:
«ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ»

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ: «ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΠΑΟ – ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ – 6 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ»

ΣΟΥΗΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ:
«ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΠΕΝΑΛΤΙ»

ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ – ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ

ΓΚΜΟΧ: «ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ»

Δ. ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (επαναληπτικός)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 2-2

Η ρεβάνς έγινε στις 20/03/1985 στο ΟΑΚΑ. Η Γκέτεμποργκ προηγήθηκε με 1-2 και είχε σκορ πρόκρισης. Στο 78′ ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει σε 2-2 και η πρόκριση ντύνεται πράσινη! Πώς ισοφάρισε; Μα φυσικά με πέναλτι!

Και επειδή τα λόγια περιττεύουν, αξίζει να δείτε τη φάση στο βίντεο που ακολουθεί:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 21/03/1985 – 22/03/1985:

«ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ»
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

Ε. ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (πρώτος αγώνας)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-0

Μετά από μία σωρεία απίστευτων διαιτητικών λαθών που ευνόησαν τον Παναθηναϊκό και που αναγνωρίστηκαν ακόμα και τα εγχώρια ΜΜΕ, ακολούθησε η συντριβή από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά με 4-0. Μετά από τόση εύνοια, υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟ που έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία στο αγώνα με τη Λίβερπουλ, στη συντριβή του 4-0. Αιτία, ένα γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε σωστά, καθώς υπήρχε παίκτης σε θέση οφσάιντ που επηρέαζε τη φάση.

Αλλά ακόμα και σε αυτόν τον αγώνα, ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε από διαιτητικό λάθος, καθώς με το σκορ στο 0-0, δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ σε καθαρό χέρι του Ζάετς που ήταν σε αφύσικη θέση και μάλιστα αλλοίωσε την πορεία της μπάλας! Το βίντεο τα λέει όλα:

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα πέναλτι πήρε ο Παναθηναϊκός στην πορεία του 1984/85! Ένα στον πρώτο αγώνα με την Λίνφιλντ για τους «16», ένα στον επαναληπτικό με την Λίνφιλντ, ένα στον πρώτο αγώνα με την Γκέτεμποργκ για τα προημιτελικά και ένα στη ρεβάνς με την Γκέτεμποργκ. Τέσσερα ανύπαρκτα πέναλτι προκρίσεων! Προσθέστε σε αυτά, το οφσάιντ γκολ με την Λίνφιλντ στο ΟΑΚΑ και το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Κάντε τώρα τις συγκρίσεις με τον Ολυμπιακό. Αν ο Παναθηναϊκός πήρε τέσσερα πέναλτι σε μία σεζόν στο κύπελλο πρωταθλητριών (και μάλιστα ανύπαρκτα), πόσα χρόνια χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να φτάσει τέσσερα (υπαρκτά) πέναλτι σε ομίλους/νοκ άουτ Τσάμπιονς λιγκ, όπου έδινε μίνιμουμ έξι αγώνες το χρόνο, από το 1997 που ξεκίνησε;

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια και τρεις μήνες!

Πρώτο πέναλτι: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-1 (προημιτελικά 1998/99)
Δεύτερο πέναλτι: Ολυμπιακός-Βαλένθια 1-0 (πέμπτη αγωνιστική ομίλων 2000/01)
Τρίτο πέναλτι: Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν 6-2 (πρώτη αγωνιστική ομίλων 2001/02)
Τέταρτο πέναλτι: Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1 (έκτη αγωνιστική ομίλων 2013/14).

Αν μάλιστα έχετε γερό στομάχι, μπορείτε να δείτε τις τραγικές διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει διαχρονικά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, με πλήθος ντοκουμέντων, σε αυτό το μεγάλο αφιέρωμα της Αθλητικής διαπλοκής.

3. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

Εκτός από το διαιτητικό κομμάτι της «πράσινης» πορείας της σεζόν 1984/85, υπάρχει και το παρασκηνιακό κομμάτι, με βάση μία σοβαρή καταγγελία που είχε γίνει.

Τέτοιες μέρες πριν από 29 χρόνια, στις 10/11/1994, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ Μαρκ Λόρενσον κατήγγειλε επίσημα και δημόσια στην «Daily Mirror» ότι δέχθηκε πρόταση 25.000 λιρών Αγγλίας, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον ημιτελικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1984/85:

Στις 28/05/1995 ο ίδιος άνθρωπος βρέθηκε στην Ελλάδα και επανέλαβε τις καταγγελίες του:

Για ποιο λόγο ο αρχηγός της Λίβερπουλ έκανε τόσο σοβαρές και συγκεκριμένες καταγγελίες; Είχε κανένα όφελος; Ερευνήθηκαν ποτέ από την ΟΥΕΦΑ;

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ

Κλείνοντας, αξίζει να δούμε την ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού εκείνη την εποχή. Ακριβώς έναν χρόνο πριν από την πορεία του ΠΑΟ το 1984/85, ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει μία αξιόλογη παρουσία στο κύπελλο πρωταθλητριών, μόνο που δεν είχε να αντιμετωπίσει τους ψαράδες της Λίνφιλντ, ούτε έπαιρνε το ένα πέναλτι μετά το άλλο.

Στους «32» αντιμετώπισε τον Άγιαξ και μετά την ισοπαλία 0-0 στην Ολλανδία, πέτυχε μία ιστορική νίκη-πρόκριση στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-0:

Ελεύθερος Τύπος, 29/09/1983


Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής


Έθνος, 29/09/1983
Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής

Στους «16» ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε τυχερός όπως ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟ όπως είπαμε κληρώθηκε με τους ερασιτέχνες της Λίνφιλντ της Βόρειας Ιρλανδίας. Ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπενφίκα:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 01/10/1983
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

Παρά τη δύσκολη κλήρωση, ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπενφίκα στην Αθήνα με 1-0 χάνοντας πέναλτι και άλλες απίστευτες ευκαιρίες για να ισοπεδώσει τους Πορτογάλους και εν τέλει στη ρεβάνς, αποκλείστηκε:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 20/10/1983
(Αρχείο Αθλητικής διαπλοκής)

Συμπερασματικά, η «πορεία» του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του 1985, ήταν μία σύνθεση διαιτητικής εύνοιας και τυχερών κληρώσεων και όλα αυτά συνοδευόμενα από μία σοβαρή «σκιά» καταγγελίας.

Αδιάψευστος μάρτυρας της έρευνάς μας, είναι τα ρεπορτάζ των Ελληνικών εφημερίδων που φέρνουμε στο φως και οι οποίες πανηγύριζαν για μία Ελληνική ομάδα, αλλά έλεγαν και την αλήθεια για τη διαιτησία, σε εποχές που αυτό ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό, τι σήμερα.

Αυτή ήταν η δεύτερη «πορεία» του Παναθηναϊκού, δεκατέσσερα χρόνια μετά το Γουέμπλεϊ, όπου το παρασκήνιο ήταν πολύ μεγαλύτερο και «οργίαζε» (διαβάστε εδώ τη σχετική έρευνα της Αθλητικής διαπλοκής για τον φάκελο Γουέμπλεϊ). Όπως και τη χρονιά του Γουέμπλεϊ, έτσι και το 1985, ο Παναθηναϊκός ήταν μία μέτρια ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι καμία από τις δύο χρονιές δεν κατέκτησε τίτλο. Τη σεζόν του Γουέμπλεϊ (1970/71) πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ και κυπελλούχος ο Ολυμπιακός και τη σεζόν 1984/85 πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ και κυπελλούχος η ΑΕΛ.

Παρόλα αυτά, τόσες δεκαετίες μετά, ακόμα μιλάνε για τις πορείες εκείνες, για τις οποίες έφτασαν στο σημείο να ράψουν ακόμα και αστέρι στη φανέλα τους!

Την ίδια εποχή με την πορεία που αναλύσαμε, ο Ολυμπιακός έδινε μάχες με ευρωπαίους τιτάνες και έγραφε τη δική του ιστορία, χωρίς να παίζει με ξυλοκόπους και χωρίς να παίρνει γελοία πέναλτι.

Αντίστοιχα, το 1996, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την Λέγκια της Βαρσοβίας, ενώ 3 χρόνια αργότερα ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στην ίδια φάση την πανίσχυρη Γιουβέντους του Ζιντάν και των άλλων αστέρων.

Άλλος ένας μύθος λοιπόν είχε μείνει χωρίς σοβαρή ιστορική έρευνα και τεκμηρίωση, παρηγορώντας με δήθεν «παρελθοντικά μεγαλεία» τους απογοητευμένους εδώ και χρόνια πράσινους φιλάθλους.

-/-

Κεραυνοί ΗΠΑ κατά Μελισσανίδη

Κεραυνοί ΗΠΑ κατά Μελισσανίδη
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 

*** Πάνω: ο νυν υπουργός οικονομικών πέρυσι στη Λεωφόρο. Κάτω: ο πρώην υπουργός οικονομικών πριν από λίγες μέρες στη σουίτα του Μελισσανίδη.Περιμένετε να κινηθούν οι μηχανισμοί κατά της φοροδιαφυγής μετά τις καταγγελίες Κουντούρη ; ( Αθλητική διαπλοκή) ***
*** Χαράς ευαγγέλια ! Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αθλητισμού, «διατίθενται άμεσα 11 εκατ. ευρώ για έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του ΟΑΚΑ και αυξάνεται η ετήσια χρηματοδότησή του με επιπλέον 3,5 εκατ. Ευρώ» ! Α, μπράβο ! Θα το φτιάξουν, θα το σινιάρουν, θα το στολίσουν και … θα το δώσουν στον Παναθηναϊκό και την Αεκ ! Τι, αχούρι θα τους έδιναν ; ***

*** «Προγραμματισμένοι οικονομικοί έλεγχοι και χωρίς οικονομικούς ελεγκτές δεν είναι έλεγχοι, είναι καλαμπούρια» John Eagle ***

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ !

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ «ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ AEGEAN MARIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΚΑΙ «ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ» !

*** Η ΕΙΔΗΣΗ δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας μας καθώς και σε άλλα Μέσα. Την αναδημοσιεύω εν ολίγοις, για να συμπληρώσω με μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία

*** Το Συμβούλιο Εποπτείας Λογιστικών Εταιρειών των ΗΠΑ (PCAOB) επέβαλε υψηλό πρόστιμο και πειθαρχικές κυρώσεις στην PwC Greece και το στέλεχός της Νίκο Γεώργιο Κωμοδρόμο για παραβιάσεις των κανόνων και προτύπων της PCAOB σε σχέση με τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του 2016 της Aegean Marine Petroleum Network Inc, που είχε ιδρύσει και υπήρξε μέτοχος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

*** Όπως αναφέρει στην έκθεσή του το PCAOB, ο κ. Κωμοδρόμος και η ομάδα ορκωτών λογιστών της PwC Greece, απέτυχαν να ανταποκριθούν με τον δέοντα επαγγελματισμό σε ασυνεπή ελεγκτικά στοιχεία, που αφορά σε τέσσερις πελάτες της Aegean του Μελισσανίδη, από τους οποίους προέκυψε το 13% των αναφερόμενων εσόδων της πετρελαϊκής εταιρείας το 2016.

Για την ακρίβεια, η απόφαση υποστηρίζει ότι οι ορκωτοί ελεγκτές δεν αποκάλυψαν -ως όφειλαν- το γεγονός ότι υπήρχαν εικονικές συναλλαγές της Aegean Marine με εταιρείες-φαντάσματα, με επικεφαλής πρώην υπαλλήλους, διευθύνσεις σε πολυκατοικίες και «μαγειρέματα» που έβλαψαν τους μετόχους.

*** Ας δούμε τώρα και το ΟΥΣΙΩΔΕΣ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για μας τους … φίλους του αγνού, πεντακάθαρου και αγνού σαν το βρακί της Γαβριέλας ποδοσφαίρου, σημείο της έκθεσης :

*** Τόσο ο κ. Κωμοδρόμος όσο και η PwC Greece κατανόησαν ότι σημαίνον στέλεχος της Aegean Marine είχε προηγουμένως καταδικαστεί ποινικά για λαθρεμπόριο καυσίμων που περιελάμβανε «εικονική τιμολόγηση» και κατηγορήθηκε για μια ποικιλία άλλων εγκληματικών δραστηριοτήτων. Λόγω ανησυχιών σχετικά με την ακεραιότητα και την ηθική της διαχείρισης, ο Κωμοδρόμος και η ομάδα ανάθεσης αξιολόγησαν έναν σημαντικό κίνδυνο ουσιώδους ανακρίβειας λόγω απάτης.

Ο Κωμοδρόμος και η ομάδα των ορκωτών λογιστών αγνόησαν και δεν επέλυσαν ασυνέπειες από ορισμένα αντιφατικά στοιχεία ελέγχου σχετικά με τις ασυνήθιστες συναλλαγές με τους τέσσερις πελάτες, παρά τους αυξημένους κινδύνους απάτης στην Aegean Marine και τις αρχικές ανησυχίες της ομάδας ανάθεσης για τις συναλλαγές» !

*** ΝΑ’ ΤΑ ΜΑΣ, λοιπόν ! «Σημαίνων στέλεχος της Aegean Marine είχε προηγουμένως ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ πού περιελάμβανε «εικονική τιμολόγηση» και κατηγορήθηκε για μια ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ» !!!

*** Όχι, ρε παιδιά, δεν τα λέω εγώ αυτά, πού είμαι … «εχθρός της Αεκ» ( έτσι με λένε, εκεί στα πέριξ του … Ποδονίφτη ) Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τα λένε. Δηλαδή οι ΕΛΕΓΚΤΕΣ του Συμβουλίου Εποπτείας Λογιστικών Εταιρειών των ΗΠΑ ! Μιλάμε, εν ολίγοις, για … ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ :

«ΝΑΙ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ» !

*** Και βέβαια, εγώ ούτε … ελεγκτικός μηχανισμός είμαι, ούτε δικαστήριο, ούτε και είχα ποτέ οικονομικά πάρε δώσε με τον άνθρωπο. Ούτε βεβαίως και με … κόφτει αν ο Μελισσανίδης θα πληρώσει το πρόστιμο ή θα αφήσει να … γραφτεί κι’ αυτό στο χιόνι. Άλλο είναι πού με εξιτάρει. Αυτό πού λέγαμε χθες και βεβαίως είχαμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ : Του Αχιλλέα Μπέου !

*** Τι είπε ο Μπέος ; Αυτό πού λέμε όλοι μας εδώ και ΧΡΟΝΙΑ και οι ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ της χώρας ΑΠΟ ΤΟ 2010 και μετά ( βάζω και του Σαμαρά μέσα, διότι ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ) κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, αλλά ΑΛΛΟΥ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ! Ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ : Ενός Ρώσου, του Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι και του περιγραφόμενου όπως αναφέραμε παραπάνω, επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη !

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ

*** Και ερωτώ, ήταν ποτέ δυνατόν να λειτουργήσει σωστά, χωρίς παραβατικότητα και παραβιάσεις κάθε ορίου αθλητικής δεοντολογίας και έντιμου συναγωνισμού, ένας κολοσσιαίας σημασίας οργανισμός της κοινωνίας, όπως το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;

*** Ηταν ποτέ δυνατόν να λειτουργεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα χωρίς ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, χωρίς ΤΣΑΤΣΟΥΣ, χωρίς ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ, χωρίς ΛΑΜΟΓΙΑ, χωρίς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ σαν ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΥΓΝΑ και ΩΜΑ ότι ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ τους ΠΑΝΤΕΣ και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ;

*** Όσο για τους διατελέσαντες και διατελούντες υπουργούς επί των Οικονομικών, πού διαπρέπουν φιλοξενούμενοι στην σουίτα του ίδιου του «δακτυλοδεικτούμενου» από τους αμερικανούς ελεγκτές «κυβερνήτη», εντάξει, δεν φταίνε αυτοί γι’ αυτές τις εικόνες. Αυτός πού τους έκανε υπουργούς φταίει. Και πού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ τους ΕΛΕΓΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ τους.

*** «Εικόνα σου είμαι, κοινωνία και σου μοιάζω» ( Γαλάτεια Καζαντζάκη ) ***

«ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΑΝ Μ΄ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ»

*** «Σπίλωσαν έναν άνθρωπο, επιστήμονα μ ένα χαρτί τουαλέτας. Κατασυκοφάντησαν τον Πρόεδρο μας κ τον έκαναν όμηρο τους για 5-6 χρόνια, μέχρι που όλα πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, χωρίς κανείς να λογοδοτήσει…

*** Ολόκληρος Πρωθυπουργός ασχολήθηκε προσωπικά, η ολιστική μελέτη που έρχεται, από που άραγε κ ακόμη κάνουν κουμάντο, στο δύσμοιρο ποδόσφαιρο, δύο άνθρωποι καταδικασμένοι, με τα δεκανίκια τους…

*** Καληνύχτα σας!» (Γιώργος Ουσταγιαννάκης ) ***

Η ΚΕΔ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

«ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ»

*** H ΚΕΔ με ανακοίνωση της τοποθετήθηκε για την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση του Έλληνα διαιτητή, Ανδρέα Γκάμαρη, εξέφρασε τη συμπαράσταση της και τόνισε πως τέτοια περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό.

*** Όμως, αν υπάρχει κάποιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο πού «προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό», δεν είναι άλλος από την … ΚΕΔ και τα φιντανάκια της, με τις παράτυπες, αντιδεοντολογικές και ανήθικες διεργασίες, συμπεριφορές και δραστηριότητές της στο χώρο.

*** Αλήθεια, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο ξένος αρχιδιαιτητής ρε ΠΟΝΗΡΑΚΗΔΕΣ ; Τον πληρώνετε για να κάθεται σπιτάκι του και να κάνετε ανενόχλητοι κουμάντο και ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ, σαν να μην τρέχει τίποτα ; Και έχετε και το θράσος να μιλάτε για «ανησυχίες και προβληματισμούς» ; ***

-/-

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023

Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει το ρόλο Βασιλαρά, Νικολογιάννη, Μπενόγλου και Παπαθεοδώρου στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας» και τα ασύστολα ψέματα του «ΙΕΚ sdna» για τις «χάρτινες νίκες» του Ολυμπιακού που διασύρονται από στοιχεία και ντοκουμέντα.

Πριν από ενάμιση χρόνο, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καμάρωνε ότι το site που διευθύνει, έχει μετατραπεί σε «ΙΕΚ SDNA», καθώς μεγάλοι σύλλογοι της χώρας (όλοι φυσικά αντίπαλοι του Ολυμπιακού), τροφοδοτούν το γραφείο Τύπου τους με δημοσιογράφους της ιστοσελίδας (ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ, κτλ).

Βέβαια, τα δεδομένα είναι μάλλον αντίστροφα, καθώς οι δημοσιογράφοι αυτοί δεν αναδείχθηκαν μέσω του site του, αλλά ήταν ήδη γνωστοί στο χώρο των ομάδων που στηρίζουν, στις οποίες απλώς επέστρεψαν με καθαρά επαγγελματική σχέση, αλλά δεν θα του χαλάσουμε το όνειρο.

Αξίζει όμως να δούμε την εμπλοκή του λεγόμενου «ΙΕΚ sdna» στην υπόθεση που έχει ανακύψει από την Κυριακή.

ΙΕΚ SDNA
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Ουσιαστικά, η μοναδική επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το περιστατικό της Κυριακής, ήταν η δημοσίευση της φωτογραφίας του γιατρού του αγώνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media της ομάδας.

Η εν λόγω δημοσίευση γελοιοποιήθηκε σε όλη τη χώρα, καθώς, λίγα λεπτά αργότερα, η Αθλητική διαπλοκή αποκάλυψε τα παναθηναϊκά αισθήματα του γιατρού του αγώνα.

Η γκάφα έχει φυσικά την υπογραφή του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ. Ποιος είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας; Ο Νικόλας Βασιλαράς, «απόφοιτος»… του «ΙΕΚ sdna»!

ΙΕΚ SDNA
Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ποιος ήταν αυτός που έβγαλε τα στοιχεία του γιατρού στη δημοσιότητα και ακολούθησαν πάνω από 3.000 υβριστικά και απειλητικά μηνύματα εναντίον του; Ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του Bwin Σπορ ΦΜ, παραληρώντας το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμα επίλεκτο μέλος του «ΙΕΚ sdna».

Ο γιατρός του αγώνα ανέφερε ότι ετοιμάζει προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Νικολογιάννη. Δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιμετωπίσει ο Νικολογιάννης τις δικαστικές περιπέτειες. Αν θέλει όμως νομικές συμβουλές, μπορεί να απευθυνθεί στον διευθυντή του… ΙΕΚ, Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε νομικές περιπέτειες και είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΙΕΚ SDNA
Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ

Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου είναι ένα ακόμα μέλος του «ΙΕΚ sdna». Δεν μπορούσε να λείψει από το πάρτι στοχοποίησης του γιατρού του αγώνα, δημοσιεύοντας φωτογραφία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της Κυριακής και αναφέροντας ότι «έτσι κρίνονται οι τίτλοι, με πειραιώτικη, ολυμπιακή μαγκιά»:

Ο άνθρωπος που απειλούσε με μηνύσεις και προσφυγές στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σχολιαστές στα social media, επειδή άφηναν υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή, δεν δίστασε να βάλει κι εκείνος στο στόχαστρο τον γιατρό με δημόσιες δημοσιεύσεις του.

Φυσικά, όταν αποδείχθηκε ότι ο γιατρός είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ο Μπενόγλου διασύρθηκε δημόσια και έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει στα χαρτιά «ό,τι ομάδα και αν είναι ο γιατρός». Πλέον είναι και αυτός στο κάδρο των αγωγών για αποζημίωση:

Εν τέλει, μόλις σήμερα, ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε δημόσια ότι τον ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ! Τι σημαίνει στοχοποιώ; Μετατρέπω σε στόχο. Ο Μπενόγλου παραδέχτηκε λοιπόν ότι μετέτρεψε σε στόχο και «έστησε στον τοίχο» έναν άνθρωπο, ο οποίος ακολούθως δέχτηκε χιλιάδες υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Το αν μεταγενέστερα ζήτησε συγγνώμη, δεν αναιρεί ότι στοχοποίησε.

Αλήθεια, ποια είναι τα στοιχεία της έρευνας που δεν είχε κάνει αρχικά ο Μπενόγλου και όταν τα πληροφορήθηκε, ζήτησε συγγνώμη από τον γιατρό; Τι νέα στοιχεία ανέκυψαν που δεν γνώριζε αρχικά; Μα φυσικά ότι ο γιατρός είναι Παναθηναϊκός. Δηλαδή, το κριτήριο για να στοχοποιήσει ή όχι ο Μπενόγλου έναν άνθρωπο είναι οι οπαδικές του προτιμήσεις;

ΙΕΚ SDNA
Ο ΒΕΡΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης ανήκει επίσης στο δυναμικό του «ΙΕΚ sdna». Η εφημερίδα που διευθύνει, στοχοποίησε τον γιατρό του ντέρμπι, την Δευτέρα 23/10:

Το πρωί της επομένης, φιλοξένησε τον γιατρό του αγώνα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Libero». Όποιος άκουσε τη συνέντευξη και το ύφος του Βέργη απέναντι στον γιατρό, έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν το σημείο στο οποίο, ο γιατρός κατήγγειλε τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που δέχεται εναντίον της ζωής του και αναφέρθηκε στην ευθύνη συγκεκριμένων δημοσιογράφων που τον στοχοποίησαν, λέγοντας: «Υπάρχουν έμμισθοι συνάδελφοί σας που τα παίρνουν από σωματεία για να προβοκάρουν».

Τότε ο Βέργης έγινε έξαλλος και ορυόταν:

«ΩΠΑ ΩΠΑ, ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ;»

Ακούστε το απόσπασμα στο 21:17 του βίντεο.

ς το γράψουμε τρεις φορές, για να το εμπεδώσουμε:

– Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες.

– Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες.

– Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες..

Δεν το σχολιάζουμε περαιτέρω…

ΙΕΚ SDNA – ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:
ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΝΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το επιστέγασμα του αίσχους ήρθε με ένα εμετικό άρθρο στο οποίο προσπαθούν να συμψηφίσουν την επιθυμία τους για νίκη του Παναθηναϊκού στα χαρτιά με υποτιθέμενες «χάρτινες» νίκες του Ολυμπιακού:

Το πιο αισχρό είναι ότι δεν περιορίστηκαν στις νίκες του Ολυμπιακού σε Λεωφόρο (2015) και Τούμπα (2018) οι οποίες ορθότατα ήρθαν με εφαρμογή του κανονισμού, αλλά αναφέρθηκαν σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και οι οπαδοί τους τα έσπασαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά ο αγώνας και να κατακυρωθεί 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού που νικούσε ούτως ή άλλως στο γήπεδο!

1. Σεζόν 2011/12, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (πρωτάθλημα)
Ο Ολυμπιακός νικούσε 0-1, οι οπαδοί του ΠΑΟ έκαψαν ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ από το ημίχρονο, ο αγώνας διακόπηκε στο 82′ ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

2. Σεζόν 2014/15, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2014/15 (ημιτελικά κυπέλλου)

Ο Ολυμπιακός νίκησε με το γκολ του Χάρα στο 90′, μπροστά σε χιλιάδες αγάλματα και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Κάποια αγάλματα ξεμαρμάρωσαν και ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Για το site του Παπαθεοδώρου είναι χάρτινη νίκη.

3. Σεζόν 2015/16, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (ημιτελικά κυπέλλου)

Ο Ολυμπιακός νικούσε με 1-2 και στο 89′, οπαδοί του ΠΑΟΚ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

4. Σεζόν 2018/19, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός νικούσε με 0-1 και 20 λεπτά πριν το τέλος, οπαδοί του Παναθηναϊκου ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο ξένος διαιτητής διέκοψε τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Μάλιστα, οι οπαδοί τους είχαν μπουκάρει και στην αρχή του αγώνα τραμπουκίζοντας τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Με λίγα λόγια, έχουμε σπαθάτες νίκες του Ολυμπιακού ΜΕΣΑ στα γήπεδα και επειδή οι οπαδοί τον άλλων ομάδων ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ και εισέβαλαν στους αγωνιστικούς χώρους, κατηγορείται ο Ολυμπιακός ότι νικούσε στα χαρτιά!

Αλήθεια, μήπως ήταν χάρτινη και η νίκη του Ολυμπιακού πέρυσι στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να διακοπεί ο αγώνας και να σταματήσει το μαρτύριο του 35-63;

Ξεπλένουν τα αίσχη των επεισοδίων που έκαναν όταν νικούσε ο Ολυμπιακός και τα συμψηφίζουν με μία κροτίδα που έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου, την ώρα των πανηγυρισμών για την ισοφάριση, σε απόσταση 5 μέτρων από τον Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός δεν έφυγε ποτέ γιατί ισοφαρίστηκε. Αυτό είναι προνόμιο της Παναθηναϊκής ψυχής! Στις «χάρτινες νίκες» του, ο Ολυμπιακός έκανε αυτά μέσα στα γήπεδα:

Και οι οπαδοί τους αντιδρούσαν, κάνοντας αυτά:

Οι νίκες του Ολυμπιακού ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ οδηγούσαν στα αίσχη και σήμερα έχουν το θράσος στο «ΙΕΚ sdna» να μιλάνε για «χάρτινες νίκες», επειδή απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά για τη λήξη και οι οπαδοί τους μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο!

Αν λοιπόν ήταν «χάρτινες» αυτές οι νίκες του Ολυμπιακού, έχετε σκεφτεί πόσους τίτλους έχετε κατακτήσει στα χαρτιά στο μπάσκετ; Θυμάστε πόσες φορές φύγατε με 0-20 από το ΣΕΦ;

Ενδεικτικά σας θυμίζουμε τον αγώνα της κανονικής περιόδου του 2002, τα πρωταθλήματα του 2010 και του 2013, μαζί φυσικά με το χάρτινο πρωτάθλημα του covid (2020), το πρωτάθλημα και το κύπελλο του 2019. Είστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές χάρτινων τίτλων στο μπάσκετ!

Η αλήθεια των όσων συνέβησαν την Κυριακή, είναι η αλήθεια της «παναθηναϊκής ψυχής». Όπως τα έσπασαν στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο για να σταματήσει ο διασυρμός στο 35-63, έτσι έφυγαν τρέχοντας μετά την ισοφάριση του Καμαρά. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και σανός για πρόβατα:

ΥΓ: Η Αθλητική δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή του αγώνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαμεσολαβητής ανέλαβε ο αρχιδιαιτητής κ. Μάνταλος. Η έκθεση βρέθηκε δηλαδή στα χέρια της επικεφαλής της πρωτοβάθμιας αθλητικής δικαιοσύνης και του επικεφαλής της διαιτησίας. Δεν γνωρίζουμε αν διέρρευσε από κάποιον από αυτούς, αλλά πού διέρρευσε; Μα φυσικά στο SDNA!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-