Από Σημειώσεις Σε … Χαρτοπετσέτες!.. (1)

Φίλοι μου / μας!

1. Τί έχει το αριστερό μάτι του Κου Π-Θγού μας; Παίζει, μήπως, μποξ; Σαν γροθιά μας φάνηκε κάτι που είδαμε στο μάτι του!.. Καλόν θα ήταν να μας πουν από το Γραφείο του ή και ό ίδιος ακόμα! Μήπως τα παιχνίδια του Π-Θ με το… “Κομματόσκυλο” επέφεραν αυτόν τον μικροτραυματισμό, μήπως είναι κάτι δερματικό, λέμε τώρα και καλά, ή κάτι άλλο, κλπ!..

2. Ο Κος Σαμαράς, στις “ριμπάουντ” δηλώσεις που έκανε (αυτών των αρχικών) περί της επισκέψεως του ΡΤΕ στην Ελλάδα στις 07-12-2023 και για τον γάμο των ομοφυλοφύλων, κλπ, αναφέρθηκε στην Κύπρο! Απεριφράστως λέμε πως ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ 100% μαζί του, χωρίς όμως -το τονίζουμε και πάλι- αυτό να εμποδίζει τις όποιες και όποιου επιπέδου, Ε-Τ επαφές, είτε αυτές είναι πολιτικές, είτε οικονομικές, είτε στρατιωτικές!

Το “ΚΥΠΡΙΑΚΟ” και η επίλυσή του θα πρέπει να είναι πάντα “Η ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ”, επί της οποίας ή γύρω από την οποίαν, θα πρέπει να κινείται η ε/διπλωματία σε ό,τι αφορά τις Ε-Τ σχέσεις!

Από ε/πλευράς, ο,τιδήποτε που αφορά τις Ε-Τ σχέσεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΩΘΕΙ ΠΟΤΈ (!!!) ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΩΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ / ΣΤΑΘΕΡΑΣ, στα πάντα που τυχόν συζητάμε ή θα συζητάμε με την Τουρκία και μάλιστα ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ / ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΤ ΘΕΜΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΛΕΜΕ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΈ, ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ “ΚΥΠΡΙΑΚΟ”, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Η “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ “ΠΡΟΧΘΕΣ” Η ΕΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΡΘΩΣ ΥΠΕΜΝΗΣΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΠΟΡΕΛ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ), ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΑ Τ/ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ!..

3. Κίσσιντζερ!

α. Αρχικώς γράφουμε το εξής, με αφορμή το θάνατο του Δρος Χ.Κ. : “… ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΧΩΜΑ, ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΨΥΧΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ… “! (“ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΪ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”, ΣΤ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ)

β. Κορυφαίος ή αλλιώς ένας γνήσιος πνευματικός πολιτικός γίγαντας του 20ου, αλλά ολίγον και του 21ου αι. ! “Έφυγε”, στο σπίτι του, στο Κονέκτικατ των Η.Π.Α., στα -παρά κάτι μήνες- 100! (Τον Μάϊο του 2024 θα γινόταν 100 ακριβώς)!..

Ο Γερμανο-Αμερικανο-Εβραίος αυτός, [… πολιτικός για πολλές 10ετίες εγκέφαλος, όπως και πολιτική βιτρίνα / μόστρα των Κοσμοκυρίαρχων Απάτρηδων ομοφύλων του “Διεθνών Εβραίων”], κατεύθυνε τα νήματα της πολιτικής της “Παγκοσμίου Εξουσίας”, όντας Ρεπουμπλικανός (διότι κάπου ιδεολογικά θα έπρεπε να πρόσκειτο ώστε να αναδεικνυόταν πολιτικά*, όπως και συνέβη), ήταν ανθέλληνας… λένε!.. Εμείς θα γράψουμε πως σίγουρα δεν ήταν… φιλέλληνας, ενώ μια άλλη διάσταση, καθόλου αρνητική, ασχέτως του αν εμάς δεν μας αρέσει, προσδίδεται στο πολιτικό ποιόν του, αν τον δει κανείς ως πολιτικό των Η.Π.Α., που νοιάστηκε για τα συμφέροντα και μόνον της Πατρίδος του και Υπερ-δυνάμεως Αμερικής!..

* Οι “Διεθνείς Εβραίοι”, εξουσιαστές του Πλανήτη Γη για αιώνες τώρα, είχαν, παράλληλα με τον… Ρεπουμπλικανό (sic) Δρα Χ. Κ., και στους “Δημοκρατικούς” τον δικό τους άνθρωπο, ώστε να είναι πάντα… in (!), αχαχαχαχαχα, επίσης μια τεράστια πολιτική προσωπικότητα, η οποία όμως κατάφερε να τηρήσει πολιτικά την Μασωνική Αρχή “λάθε βιώσας”, με αποτέλεσμα να μην προκαλέσει τόσο η παρουσία του την “Παγκόσμιο Κοινότητα”!.. Επρόκειτο για τον Πολωνο-Αμερικανο-Εβραίο Ζμπίγκνιου ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ, τον συγγραφέα της “Διεθνούς Σκακιέρας“!

-/-

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ο Γ’, ως επικεφαλής της “Κυπριακής Δημοκρατίας” και ουσιαστικά ως επικεφαλής του μοναδικού ίσως (!) “Παγκοσμίου Νησιού”, καταλάβατε (!), δεν του παρεχώρησε το 1972 την οροσειρά του Τρόοδος για να φτιάξουν εκεί οι Η.Π.Α. Βάση Ραντάρ, [κάτι που τελικώς πολύ αργότερα δημιούργησαν / βλέπε “ECHELON”], με αποτέλεσμα ο Χ. Κ., ΥΠΕΞ τότε των Η.Π.Α. στην Κ-Β του Ρ. ΝΙΞΟΝ, να του… υποσχεθεί σύντομα, όπως και… σύντομη ΕΚΔΙΚΗΣΗ! (“Έπαιζε” τότε επίσης ο 2ος, μετά το 1967, Α-Ι πόλεμος, κλπ)!..

Η εκδίκηση δεν άργησε! Ήρθε το 1974 και είχαμε την τ/εισβολή ή ορθότερα τ/εισβολή – παρέλαση και την διχοτόμηση του νησιού! Ο Μακάριος ο Γ’ έπαθε από τις Η.Π.Α. ακριβώς, (αλλά κοντά σ’αυτόν όμως έπαθε δυστυχώς και σύμπας ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ), ό,τι και ο μισητός του δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος, και μάλιστα για τον ίδιο λόγο, λόγος που ακούει στο όνομα ΙΣΡΑΗΛ και ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟ 1973 ΣΤΟΝ Α-Ι ΠΟΛΕΜΟ, ΑΥΤΟΝ… “ΤΗΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ”, σε ό,τι αφορά φυσικά την ελλαδική και Ε-Κ διάσταση του αμερικανικού τότε αιτήματος προς τον Αρχιεπίσκοπο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δρ Χ. Κ. “βοήθησε” (sic)… χειρουργικά (!) στην πτώση από την Προεδρία των Η.Π.Α. του Προέδρου Ρ. ΝΙΞΟΝ (“ΓΟΥΟΤΕΡ – ΓΚΕΪΤ”), για τον λόγο ότι αυτός ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΙΑΣ Τ/ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!..

Τότε και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ο Γ’ δεν φάνηκαν ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, όντας μάλιστα μεταξύ τους και σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΔΙΧΟΝΟΙΑ, κάτι που σημαίνει ότι οι Η.Π.Α. στο ελληνικό κομμάτι της υλοποιήσεως των πολιτικών τους “ΘΕΛΩ”, “έπαιζαν” 100% μόνες τους! (Θυμηθείτε το συναφές άρθρο μας, που σχετιζόταν με τον νυν Ε/Π-Θ! / Βρείτε το και διαβάστε το και πάλι)!..

Μάλιστα, ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, όταν αρνιόταν στις Η.Π.Α. βοήθεια, κλπ, το 1973, με αποτέλεσμα να τον “ρίξει” με έξωθεν σχεδιασμό, ο “δικός” του Ελληνο-Εβραίος Ταξίαρχος Ιωαννίδης, κλπ, έκανε το λάθος να ξεχάσει, (δεν γράφω ΑΝΟΗΣΙΑ, όπως θα έπρεπε, διότι γνώριζε την αμερικανική… υπόσχεση στον Μακάριο τον Γ’), πως είχε φέρει πίσω / πως είχε ανακαλέσει από την Μεγαλόνησο την Μεραρχία, που είχε στείλει εκεί, για προφανείς λόγους, ο μέγας Έλληνας (!) ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (!) και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗΣ (!) Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, μετά που ανέλαβε Π-Θ, με εκείνο το εκπληκτικό, όσο και εξωπραγματικό και βεβαίως θριαμβευτικό 53% των εκογών του Φεβ. του 1964!..

Έχετε διαβάσει εδώ στον “Ε.Θ.” ότι η Κύπρος ήταν “ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ” και πως αποτελούσε “ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ” η ΕΝΩΣΗ της με την “ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ”, από  του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ακόμα!

Όταν το 1930, ο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, όντας Π-Θ, μετά και τα γεγονότα στην Κύπρο, εζήτησε την “ΕΝΩΣΗ”, ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ “ΔΙΕΘΝΗ -ΛΕΓΟΜΕΝΟ- ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ”, ΤΟΝ “ΕΡΡΙΞΑΝ” ΤΟ 1932 ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ!.. (Παρόμοιο πολιτικό τέλος είχε και ο γιός του Σοφοκλής, ο “Πορθητής της Προύσσης”, αλλά και ύποπτο βιολογικό! Έχουμε γράψει σχετικώς εδώ)!..

Όταν ακολούθως ο Βενιζελικός Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ξεκίνησε από “Αρχηγός Νεολαίας” του Βενιζελικού Κόμματος των “Φιλελευθέρων”), αμέσως με την απελευθέρωση, το 1944, ως Π-Θ, έθεσε θέμα Κύπρου και ζήτησε και αυτός την ΕΝΩΣΗ, (ήταν τότε που θα εδίδοντο στους νικητές του Β’ Π.Π. … “λάφυρα”, αχαχαχαχαχαχα, κλπ), τον καθήρεσαν από Π-Θ και τον προέγραψαν πολιτικά, κάτι που απεδείχθη με τα όσα του επεφύλασσαν μετά που ανέλαβε Π-Θ το 1964!.. (Βεβαίως ευθύνεται και η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ απέναντι στον Α/Πρόεδρο Λ. Τζόνσον, όταν επισκέφθηκε, ως Π-Θ, τις Η.Π.Α.)!..

Όταν, επίσης, ο Στρατάρχης Αλέξανδρος ΠΑΠΑΓΟΣ, ζήτησε και αυτός, από τους τότε… ισχυρούς, ως Π-Θ και Αρχηγός του “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ”, την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα, δεν πέρασε πολύς καιρός και πέθανε, χωρίς μέχρι σήμερα να μάθουν οι Έλληνες, από τί ακριβώς “πήγε”, εκείνος που απεκλήθη σε τραγούδι “ΝΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ”, αφού κυρίως είχε συντελέσει ως ο αδιαμφισβήτητος ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ στο ΕΠΟΣ του 1940, αλλά και λίγο αργότερα στην συντριβή της τότε συμμαχίας των ελληνικής, αλβανικής και σλάβικης καταγωγής Κ-Σ και της διατηρήσεως της χώρας μας στον “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ”, ένας ΠΑΠΑΓΟΣ που, [όπως και ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, που πέθανε από εγχείριση… αμυγδαλών(!) σχεδόν στα… γεράματά του], επειδή αρνήθηκε στους Άγγλους να δεχθεί ως βοήθεια τυπικές βρετανικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση της Γερμανικής στην χώρα μας εισβολής το 1941, ζητώντας επιμόνως από την Αγγλία να στείλει σοβαρές δυνάμεις ενισχύσεως, ώστε να υπήρχε αποτέλεσμα στην άμυνά μας απέναντι στους Ναζί, τον άφησε, λίγο πριν από την είσοδο των Γ/στρατευμάτων στην Αθήνα, με αγγλική εντολή (καταλάβατε!), ο Βασιλιάς, στην Αθήνα (τον υποτιθέμενο Βασιλικό Α/ΕΕΔ ΠΑΠΑΓΟ) και δεν τον πήρε μαζί του στην Αίγυπτο, με αποτέλεσμα λίγο μετά να τον συλλάβουν οι Γερμανοί και να τον στείλουν, λίγο μετά, με τρένο και μαζί με 3, αν δεν σφάλλω, των Σωματαρχών του, στα “Στρατόπεδα Συγκενρώσεώς” τους!..

Να σημειώσετε στα παραπάνω ακόμα, ότι Η “ΕΟΚΑ” ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ (1955 – 1959), ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ”, ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, Η(ΔΙΑΖ) ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, “ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ” ΚΡΥΦΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΠΙ Κ-Β ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟ… ΚΑΠΟΙΟΙ… , ΝΑ “ΦΑΝΕ” / ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ!

ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ “ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΣΕΣΟΝ” (Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ “ΥΠΕΡ”), ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΟ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ), ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Ο Γ’ (ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΝΕΙΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ 1972 – 1973) – ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ (ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ “ΡΑΦ” ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ), και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που ΕΠΕΙΣΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!……

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! 

ΑΝ ΟΙ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ (“ΔΙΓΕΝΗΣ”), Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ’, ΚΛΠ, ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ -ΠΡΟΣΟΧΗ- ΠΩΣ ΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΊ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ, Η (ΔΙΑΖ) ΠΩΣ ΗΣΑΝ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΒΛΗΘΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΣ … , ΑΦΘΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ, ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΝΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ!.. (ΠΧ “ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ” ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ή ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ Τ/ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΩΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ)!

ΟΜΩΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΩΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑ”, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΝ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΛΕΙΧΟΥΝ Η (ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΑΚΕ ΜΕ ΧΡΥΣΗ… ΛΙΒΡΕΑ! ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ!..

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΥΝ Π-Θ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠ’ ΕΔΩ!

ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ, (ΗΤΟΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ” ΜΑΣ), ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ, ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ Γ’ Π. Π. (ΒΕΒΑΙΟΥ ΠΙΑ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ), Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, “ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ”, ΟΥΔΕΤΕΡΑ, ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, “ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ”, ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ” ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ!..

-/-

Καταληκτικώς! Ο Δρ Χένρυ Κίσσιντζερ ήταν, εξ αιτίας των… Ελλήνων, (αυτή είναι η σκληρή αλήθεια), για τους Έλληνες, για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ό,τι ήταν και προεπαναστατικά του 1821 ο Αυστριακός τότε ΥΠΕΞ, και ο επινοήσας την “ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ, (αυτός όμως ήταν γεννημένος ΜΙΣΕΛΛΗΝ!), και μάλιστα ανώτερος αυτού, αφού ο Κίσσιντζερ μπορούσε να γίνει, όταν απαιτείτο, και… Ρασπούτιν!.. (Πολιτικός φυσικά Ρασπούτιν εννοούμε, όχι ερωτικός, όπως ο Ρώσος αυτός δαιμονόπαπας)!..

Φίλοι και Εχθροί! ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! “Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΧ ΤΟ 1920, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1928-1932, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΗΛΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ… ΟΛΕΘΡΟ!..ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ!..

ΔΙΑΚΟΠΗ!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-