Από Σημειώσεις Σε… Χαρτοπετσέτες! (2)

Φίλοι μου / μας!

1. Ο Κάρολος ο Γ’, ο Βασιλιάς της Αγγλίας, μετά απ’ την πρωτοφανή πολιτική αλητεία του Κου Ρ. ΣΟΥΝΑΚ προς τον Π-Θ μας, εμφανίστηκε στο Ντουμπάϊ, στην συζήτηση για το κλίμα του Ο.Η.Ε., φορώντας γραββάτα με ελληνικές σημαίες και ανάλογο μαντηλάκι!..

Σ’ αγαπάμε Βασιλιά“!

WE LOVE YOU KING

2. Άτεκνο γηραλέο ελληνικό ζευγάρι απ’ τον Έβρο, που εργάστηκε για χρόνια στην Γερμανία, έδωσε τις οικονομίες του, (100.οοο Ευρώ), στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, προκειμένου αυτό να τα χρησιμοποιήσει για την ικανοποίηση αναγκών του!.. Αυτοί είναι ακόμα οι παλαιοί Έλληνες, αυτοί είναι ακόμα οι Εβρίτες!.. Μας έκαναν αυτοί οι 2 Έλληνες να δακρύσουμε, μετά από καιρό!..

Συγχαρητήρια και στην ξεχωριστή, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει εδώ, Κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία έσπευσε να τους συγχαρεί τηλεφωνικώς! Και προσέξτε τί της είπαν τα 2 αυτά γερόντια!.. “Κα Πρόεδρε! (Που αμφιβάλλω αν πολλοί θα την αποκαλούσαν, ως θα όφειλαν, με τον τίτλο της). Να έρθετε όταν θα γίνει το ευχέλαιο στο Νοσοκομειακό”!.. (Προφανώς αγοράστηκε τέτοιο όχημα)!

3. Επιτέλους! Καθιερώνεται σύντομα η επιστολική ψήφος, ενώ ακούμε ότι “ΕΡΧΕΤΑΙ” με το νέο έτος 2024 και η μεταρρύθμιση με τα ιδιωτικά Παν-μια! Είθε!.. Επίσης και ο Κος ΦΛΩΡΙΔΗΣ γνώστης και εξαίρετος στο να μετουσιώνει σε πράξη, τις όποιες αποφάσεις, προχωράει με μεταρρυθμίσεις στην σωστή κατεύθυνση, στην Δικαοσύνη!..

Όσο, τέλος, και να σκούζουν, κάποιοι… , και όσο και να υποκρίνονται τους “προστάτες” τους κάποια πολιτικά Κόμματα, ως “αρπακτικά”, επιτέλους (!) “θα μπει, έστω, ένα χέρι” κυρίως στους ελευθέρους επαγγελματίες, οι οποίοι παρουσίαζαν μηδενικά έσοδα στις φ/δηλώσεις τους ή πως ζούσαν -για δήθεν ξεκάρφωμα- με κάποια… ψίχουλα!.. Δεν είναι δυνατόν το 4% των Ελλήνων να πληρώνει για -τουλάχιστον- το 50% των υπολοίπων!.. Αυτή και αν είναι μεταρρύθμιση, αρκεί “να μην κάνει πίσω” ο υπεύθυνος Υπουργός, (ίσως ο μόνος βάζελος που συμπαθούμε, λόγω του “ΙQ” του και του ξεχωριστού “χιούμορ” του) ή να μην το… εκλεπτύνει (sic) πολύ το θέμα, δεχόμενος πολλές αλλαγές σε ό,τι αρχικώς ακούσαμε, μετά από το πέρας της όποιας διαβουλεύσεως με τους όποιους φορείς!..

4. Συνελήφθη στην Αλβανία, αν δεν σφάλλω, και ο υπεύθυνος Α/Αστυνομικός της “Συνοριακής Ασφαλείας” Κορυτσάς, ο οποίος “έχωνε” κιλά ναρκωτικών (20 κιλά κάνναβης) σε ομόφυλό του Αλβανό (προφανώς διακινητή κυκλώματος), στην πόλη της Φλώρινας, Αλβανός που συνελήφθη από την “ΕΛΑΣ” στην ακριτική αυτήν πόλη μας!..

5. Ψάχνουμε διακριτικά (!) (και αναφέρουμε στο “Κέντρο”), για τον κάτοχο, κλπ (!!!) της “μεγάλης σχετικώς κυβισμού” μηχανής, μάρκας “ΚΑΒΑΣΑΚΙ”, χρώματος πρασίνου, με αριθμό κυκλοφορίας ΜΖΒ 528! Η μικρή πινακίδα της, ελαφρώς παραποιημένη (έχει μια μικρή κάθετη… ζάρα), είναι κάτω από την σέλα, ώστε να μην καταγράφεται από τις κάμερες, και η μηχανή φαίνεται ότι δεν έχει πινακίδα!..

6. Συνεχίζει συμμορία Αλβανών Β’ γενιάς να μοιράζει ναρκωτικά στον Άγιο Πανελεήμονα, τα μέλη της οποίας δρουν… εμπορικώς με απύθμενη θρασύτητα και η “ΕΛΑΣ” που γνωρίζει, δεν ξέρουμε αν και “θεάται” ακόμα!.. Όταν πεθάνει κανένα κοριτσάκι ακόμα και κλάψουν μανούλες, τί λέτε να κάνουν οι γονείς αυτοί μετά;

Κε Οικονόμου, Κε Φλωρίδη, Κε Α/”ΕΛΑΣ” ;

7. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Η Ιαπωνία αφήρεσε το “ΡΚΚ” από τις τρομοκρατικές Οργανώσεις!..

8. Το τελευταίο τ/ “ΣΕΑ” στις 29-11-2023, δεν “έβγαλε” κάτι σπουδαίο, πλην αυτού του περίφημου “ΚΑΖΆΝ ΚΑΖΑΝ” που ακούσαμε την επομένη να λέγει ο ΡΤΕ σχετικώς με τις Ε-Τ σχέσεις!..

Με εντολή, και λίγο πριν έρθει στη Αθήνα ο ΡΤΕ και η κουστωδία του, βγήκαν στο “Α HABER TV” και αναφέρθηκαν και πάλι, μετά από καιρό στον “ΤΑΪΦΟΥΝ” και στο τί μπορεί αυτός να κάνει στους… Έλληνες και στους Σύρους, “αν δεν… βάλλουμε μυαλό”! (Αυτό δεν το είπαν, το εννόησαν)!..

Προ ολίγου μόλις καιρού είχε “βγει” ο Τ/Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κος Τατλίογλου (και αυτός με εντολή) και μας είχε και πάλι… ζαλίσει με την τ/”Γαλάζια Πατρίδα”, τα ε/νησιά που κατά το τ/ΓΕΕΔ είναι αμφισβητούμενα και σίγουρα όχι ελληνικά, ενώ εσχάτως ξανακούσαμε πως η πετρελαϊκή νήσος Ζουράφα είναι και αυτή… τουρκική! Τατλίογλου, Τατλίογλου, αλλά μόνον μέλι δεν έβγαλε από το στόμα του!..

Επίσης, είχε “βγει” και πριν, αλλά και μετά απ’ τον Τατλίογλου, ο Κος ΦΙΝΤΑΝ και είχε μιλήσει για τουρκική μειονότητα στην Δ. Θράκη, όπως και για την ζωή των Τούρκων στα 12 νησα!.. Το ίδιο πάντα… άμουσο τ/βιολί!..

Τα παραπάνω εντάσσονται στην γνωστή, προ διεθνών πολιτικών συναντήσεων, τουρκική τακτική, μια τουρκική έκδοση της τακτικής “του μαστιγίου και καρότου”!..

9. Βοά ο κόσμος στην Τουρκία για το ότι η Ακσενέρ είναι “κλέφτρα” (αυτό λένε στα μουλωχτά, αλλά στο προσκήνιο αναφέρονται στον γιό της ως… κλέφτη), και την ίδια στιγμή ο νέος Α/”ΡΛΚ” Κος Οζέλ, την καλεί σε πολιτική συμμαχία!!!..

10. Εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία “γεμάτη” λένε οι Τούρκοι (κορυφαίοι επιστήμονες από το Καντήλι, κλπ) για μεγάλο/ …  “εκκωφαντικό” μάλιστα / σεισμό στην Πόλη! Τώρα “το πήρατε μυρωδιά”, Κε… Λέκκα; Και ως γνωστόν η Αθήνα επηρεάζεται άμεσα απ’ ό,τι συμβαίνει στην Πόλη, ακόμα και καιρικά!.. (Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός επιστήμονας για να ψάξεις πχ τον καιρό ενός έτους στην Πόλη και τον καιρό, στο αυτό χρονικό διάστημα, στην ευθεία που ενώνει την Πόλη με την Αθήνα και σε ό,τι από αστικό ιστό ευρίσκεται πιο κάτω, ήτοι στην συνέχεια της νοητής αυτής ευθείας, για να διαπιστώσεις ότι με ελάχιστη χρονική διαφορά ό,τι γίνεται καιρικά στην Πόλη, ακολουθεί και πιο κάτω… σε εμάς! Δεν μιλούσαν τυχαία οι Αρχαίοι μας πρόγονοι για το τρίγωνο Πόλη – Αθήνα / Δελφοί – Δήλος, ούτε και ο Βύζας μετέβη και έκτισε το Βυζάντιο, εκεί όπου αργότερα κτίστηκε η Πόλη)!..

Το καμπανάκι των 7,5 Ρίχτερ που κτύπησε στις Φιλιππίνες, θα πρέπει να ηχήσει δυνατά και στα αφτιά της Κ-Β μας, ώστε, κλπ, να μην το γράψω και το… μελετήσω!.. Φυσικά οι όποιοι υπεύθυνοι επιστήμονες σεισμολόγοι θα έπρεπε ήδη να είναι “εν εγρηγόρσει”, σε μια ιδιότυπη συνεχή “επιφυλακή”, να έχουν ενημερώσει πλήρως το Κράτος, το οποίο και αυτό με την σειρά του θα έπρεπε / θα πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο κακό, μια αναλόγου μεγέθους καταστροφή!..

11. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ “ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ” ΣΤΟ Ε/ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!.. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ “ΑΝΤΕΧΕΙ” ΑΚΟΜΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!..

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!..

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

12. Επανήλθε στην πολιτική και ΟΡΘΟΤΑΤΑ (!) ο Κος Ανδρέας ΛΟΒΕΡΔΟΣ και ακούσαμε και πάλι εξ ίσου ευφυείς σκέψεις, αλλά και θέσεις, (σαν αυτές του ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ (!) Καθηγητού και πολιτικού Κου Συρίγου), για τις Ε-Τ σχέσεις! Πιστεύουμε πως θα ακούσουμε προσεχώς απ’ τον ίδιο πολιτικό μας και άλλες του τοποθετήσεις για άλλα θέματα, εξ ίσου ενδιαφέροντα τον λαό και την Πατρίδα μας!.. Και τώρα ρωτάμε!

ΟΚ! Ο ΓΑΠ “πλήρωσε” την παγίδα που του είχαν στήσει ως Π-Θ, του έρριξαν την ευθύνη για την χρεοκοπία και έτσι δεν τόλμησαν οι Πασόκοι να τον ψηφίσουν για Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ΟΚ (!) “ΚΙΝΑΛ” !.. Όμως είναι δυαντόν να μην ψηφίστηκε ο Λοβέρδος για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και να ψηφίστηκε αυτός ο εμφανισιακά… “Γιδογάμης”, που μόνον που τον βλέπει ή τον ακούει κανείς να μιλάει, είναι σαν να του λέει “ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ”;

13. Εμείς συμφωνούμε κατά 99% με την Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, την οποίαν στην συνέντευξη που εσχάτως έδωσε την είδαμε πολύ ταλαιπωρημένη! Μακάρι να ξεπεράσει γρήγορα το θέμα της υγείας της!.. Σε τί συμφωνούμε;

Συμφωνούμε 99% ότι ο καλύτερος πολιτικός / Π-Θ της χώρας, μετά από το 1974 και την λεγόμενη μεταπολίτευση,  είναι ο Κυριάκος Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, όσο βεβαίως, και πάντα αναλογικά, μπορούν να γίνουν συγκρίσεις των τεραστίων πολιτικών μεγεθών, όπως Κ.Γ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, που μεσουράνησαν τότε, με  τον Κυριάκο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

Συμφωνούμε με την Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (όπως και την πιστεύουμε ότι πιστεύει αυτό που είπε), διότι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ… ΑΣ ΠΟΥΜΕ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΠΡΟΓΟΝΙΚΟΥΣ, “ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ”, … ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ Ε/Π-Θ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΡΤΙ ΕΞΕΛΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… “ΠΑΙΚΤΑΡΑ” ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ;), ΜΕ 1ο ΚΥΡΙΟ “ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ” ΤΟ 2060, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ (!) ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ – ΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΙ (!) ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ “COVID-19”, THN ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ – ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΤΗΝ “ΣΗΚΩΣΕΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ Τ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ -ΤΟΠΙΚΗ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ-ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟ 2020 ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ “ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ” ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ (!) ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ – ΠΑΓΙΔΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑΡΚΕΣ – ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΛΠ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ 99% ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ! ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ 1%! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ”! ΑΝ Ο Ε/Π-Θ, ΕΝΑΣ Π-Θ ΜΟΝΙΜΩΣ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!!!) – “ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ”(!), ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ Π-Θκή ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ “ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΡΘΙΑ” ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, (ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΣ Γ’ Π.Π., ΗΤΟΙ ΜΙΑ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΣΕΩΣ – ΡΩΣΙΑΣ), ΤΟΤΕ “ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Π-Θ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 60 ΕΤΩΝ (ΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΟ 2030 – 2031)!..

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ! ΑΛΛΑ ΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΝ 20 ΑΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ΕΠΙΣΗΣ! ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ Η ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΜΕΣΕΣ – ΑΚΡΕΣ”, (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ!), ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ “ΚΡΑΤΗΣΑΝ” ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ”, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ – ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”- ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ Κ-Β “ΓΑΠ”!..

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΑΕΤΙΣΙΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, “ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ), ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΟΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ!) “ΟΠΑΔΟΣ” ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ, ΕΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!..

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ” ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΩΣ (!) ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (!!!), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ Ο Γ’ (!), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΝΤΑ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ Π-Θ Ρ. ΣΟΥΝΑΚ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΓΙΑ Π-Θ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ Ο Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ Π-Θ, Π-Θ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΚΥΨΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΘΕΜΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ!..

14. Κε ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ! ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΧΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ… ΟΥΜΠΑΛΑ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ Η (ΔΙΑΖ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΜΕ ΝΕΟ “ΣΚΥΛΙΤΣΗ”, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗ-ΜΑ-ΡΧΟΣ! ΤΕΛΟΣ!..

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ, Η (ΔΙΑΖ) ΤΟΝ ΕΧΘΡΕΥΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ (ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 60% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΓΚΑΛΟΠ”) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η (ΔΙΑΖ) ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ 60% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ (ΓΙΑ 3Η ΝΟΜΙΖΩ ΦΟΡΑ), ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ! ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΝΕΟ! ΔΕΙΞΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ “ΠΑΜΕ”, ΑΠΛΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥΣΕ!..

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΊ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ… “ΚΑΘΑΡΟΙ” ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ “ΑΝΔΡΕΣ” ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ! (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΣΑΣ, ΗΤΟΙ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΪΛΕΡ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ή ΑΝ ΕΙΣΤΕ “ΔΙΠΛΟΙ” / “DUAL”, ΩΣ ΖΕΥΓΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ… ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΑΣ)!..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!..

15. Το είδαμε στις 29-11-2023, στην πρωϊνή εκπομπή του Κου ΛΙΑΓΚΑ, στον ΑΝΤ1!

“Βγήκε” (και το “έπαιξε” το Κανάλι), ο λαϊκός επιφανής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης και δήλωσε, μεταξύ των άλλων, με αφορμή την πρόσφατη σκαιά συμπεριφορά του Βρετανού Π-Θ προς τον Ε/Π-Θ, πως “η ανθρωπότητα μας οφείλει” και πως για τους “Ολυμπιακούς Αγώνες θα έπρεπε η χώρα μας να παίρνει πνευματικά δικαιώματα” και ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΠΕΥΣΕ μια σχετικά μικρή ηλικιακά ξανθιά ή μάλλον βαμμένη ξανθιά διεθνίστρια, (“ΤΣΙΠΡΟ-ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ”;) εμφανισιακά καλή, δημ/φος (ποτέ δεν έχει πάρει μια ελληνική θέση, κλπ), να υποβαθμίσει τις δηλώσεις του τραγουδιστή, ενώ ο Λιάγκας τήρησε μια περίπου -“του κόλου” περισσότερο- ισορροπιστική στάση, στάση του “ναι μεν αλλά”, αλλά με μεγαλύτερη… κλίση προς το “αλλά”!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ“!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-