Από Την Τριμερή Ελλάδος – “Κυπριακής Δημοκρατίας” – Ισραήλ, Το Πιο Σημαντικό, Έως Τώρα!..

Σεβαστέ Κε Πρόεδρε της “Κυπριακής Δημοκρατίας”! Αγαπητέ Κε Χριστοδουλίδη!

Σε είδαμε χθες με γένια, που μάλλον θα γίνουν μούσια, αν τα αφήσεις και φυσικά “βγήκαμε από τα ρούχα” μας, απ’ τον θυμό μας!..

Τί είναι αυτά, ρε συ Πρόεδρε;

Τράβα, επειγόντως, και κάνε ένα καλό ξύρισμα και σουλουπώσου, γενόμενος και πάλι ΠτΔ!

Ξέχωρα από το ότι η θέση που κατέχεις, αλλά και το γεγονός βεβαίως ότι είσαι Έλληνας, απαιτούν να είσαι γενικώς “ΚΟΝΤΗΣ” (!), είναι δυνατόν να σε επισκέπτονται (ένας επιπλέον λόγος) δύο πολύ μεγάλες διεθνείς πολιτικές προσωπικότητες, μια ήδη φτασμένη και τεράστια, σαν τον Ισραηλινό Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ και μια ανερχόμενη διεθνής, σαν τον σημερινό Ε/Π-Θ, Κο Κ.Κ.Μ. και να παρουσιάζεσαι σαν… τσόλης;

Κάναμε αγώνα απ’ εδώ, ώστε να παρουσιάζεται εμφανισιακά πάντοτε “ΚΥΡΙΟΣ”(!) ο Κ.Κ.Μ., ο οποίος επιτέλους και τον εαυτό του προσέχει και την εμφάνισή του! Με σύζυγο (Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη), Νο “1”(!) στα στυλιστικά, και να παρουσιάζεται πάντοτε πχ με την ίδια γραββάτα ή με το ίδιο κοστούμι, αχτένιστος, ακούρευτος ή αξύριστος, δεν ήταν… τρελό; (Δεν τον είδαμε βεβαίως ποτέ με τα γένια τα χθεσινά τα δικά σου)!..

Ο Π-Θ και ΠτΔ (ασφαλώς και όλοι οι… συνημμένοι), θα πρέπει πάντα να… λάμπουν γενικώς, πόσο μάλλον στα… μάτια μας, ειδάλλως… γάμα τα Κε Πρόεδρε!..

Εμείς, είμαστε σίγουροι, πως τουλάχιστον ο Κος Β. Ν. , όταν θα σε είδε, θα αναρρωτήθηκε αν ξαφνικά σ’ απασχολούν / αν αντιμετωπίζεις ψυχολογικά προβλήματα!..

Σου ζητάμε συγγνώμη, αν ήσουν έτσι χθες (04-09-2023), διότι πιθανώς να πενθείς, κάτι που δεν γνωρίζουμε! Αν αυτό συμβαίνει τότε Α-ΠΟ-ΛΟ-ΓΟΥ-ΜΑ-ΣΤΕ!

ΜΕ

ΣΕΒΑΣΜΟ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-