ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..

1. Μου έστειλε, ένας καλός φίλος, απόσπασμα από ένα βιβλίο που σκέπτεται να εκδώσει, (φέρει τον τίτλο “Ο ποδόγυρος και τα… αλεξίπτωτα”), προκειμένου να του πω την γνώμη μου!

Πρόκειται για την θλιβερή (;) / ιλαρή (;) / κάτι άλλο (;) ιστορία ενός στρατιωτικού (Πάρης λέγεται στο έργο), ο οποίος κατορθώνει να φτάσει μέχρι και Αρχηγός του Ε/Στρατού, αλλά πάντα βουτηγμένος μέσα στον βούρκο, είτε τον προσωπικό, είτε τον επαγγελματικό, όντας απολύτως αδίστακτος, αν κατάλαβα καλά τον… ήρωα του έργου !

Για παράδειγμα! Ο στρατιωτικός αυτός, δικτυωμένος στην κλίκα του ισχυρού στις ΕΕΔ στρατιωτικού “Πάτρωνα”, προκειμένου να ανέλθει στην Ιεραρχία, “κάρφωνε” συνεχώς συναδέλφους του και πολλά άλλα, ενώ επίσης συνεχώς “τα φόραγε” στην γυναίκα του (Βενεδίκτη λέγεται στο έργο), η οποία κάποια στιγμή… επαναστάτησε και τον… χώρισε, ξανασμίγοντας όμως η δόλια μαζί του, μετά από παρακάλια του, όταν εκείνος έγινε Αρχηγός, αφού αυτός τότε θα έπρεπε να είχε… μούρη!..

Ο… Πάρης, όντας Ταξίαρχος σε κάποιο ακριτικό μας νησί, τα φτιάχνει με την… Ελένη, συνάδελφό του Τχη των (ΤΘ) (Ελένη το όνομά της στο έργο), την οποίαν έχει υφιστάμενή του στο Επιτελείο του εκεί, αλλά επειδή είναι επικίνδυνο να τους δει κανένα μάτι… κακό, κανονίζουν τα Σ-Κ να βρίσκονται σε ξενοδοχείο γειτονικού μικρού νησιού, και να ζουν εκεί τον έρωτά τους!

Έλα όμως που το… κακό μάτι ενός ντόπιου ΕΠΟΠ Δνέα (Ρούλης Νταλμάς το όνομά του στο έργο) τους είδε, όπως όμως και το ανάποδο, ήτοι και ο Πάρης είδε τον Νταλμά!..

Ο Πάρης ζήτησε να μάθει για τον Νταλμά, ο οποίος όπως τον πληροφόρησαν, έφερνε από τα τ/παράλια “λάθρο”, σε συνεννόηση με τους απέναντι ομοίους του, διότι δεν του έφταναν τα λεφτά του Στρατού!.. (Τυχαίως, “κύττα να δεις, ρε παιδί μου”, σήμερα (16-11-2022) συνελήφθη στην Ρόδο ο Τ/Σ-Χ (Επαγγελματίας Δνέας), Σ-Χ κατά δήλωσίν του, ο οποίος μετέφερε “λάθρο” στο νησί μας αυτό, διότι όπως ανέφερε δεν του φτάνουν τα 410 Ευρώ της τ/Σ-Χ και έτσι είπε να… ποντάρει στα 5.000 Ευρώ της φοράς αυτής της… άτυχης γι’ αυτόν, όπως πιθανότατα και σε κάποια άλλα πιο πριν χιλιάδες Ευρώ, αλλά πλέον χωρίς… αύριο, αφού, είτε έτσι, είτε αλλιώς, η μοίρα του πια είναι πολύ… σκοτεινή, ειδικά με την παράδοσή του από τις ε/Αρχές στις τ/Αρχές, μετά ασφαλώς όλες τις αναγκαίες διαδικασίες από πλευράς Ελλάδος)!.. 

Αυτό ήταν! Ο Πάρης για να ησυχάσει από τον Νταλμά τον κάλεσε στο Γραφείο του και εμμέσως πλην σαφώς τον απείλησε πως αν μιλήσει θα τον έδιωχνε από τις ΕΔ!.. Έτσι το έκλεισε το στόμα του ο Ρούλης μας και μετά, όποτε τα πανέξυπνα γαλανά του μάτια έβλεπαν τον Πάρη και την Ελένη, αμέσως άλλαζαν οπτικό πεδίο!..

Γράφει και άλλα περιστατικά με τον Πάρη και τις… γυναίκες του ο πολύ ευφάνταστος νέος μας συγγραφέας και καλός φίλος, όπως ότι ο Πάρης εκμεταλλευόταν μετά την υψηλότατη θέση του στον Στρατό, αυτήν του Αρχηγού, και ζητούσε από τους υφισταμένους του να ικανοποιούν τα ερωτικά του σχέδια, λέγε με διευκολύνσεις, με παράνομες μετακινήσεις ανδρών στελεχών, που είχε σχέσεις με τις γυναίκες τους, κλπ!..

Στο 2ο μεγάλο μέρος του έργου, γίνεται αναφορά στην επαγγελματική… αλητεία, του Πάρη, αλλά εκεί είναι κάτι εξειδικευμένο και πρέπει ο αναγνώστης να ξέρει από Στρατό για να καταλάβει το τί διαβάζει!..

Σας κούρασα!

Απάντησα ήδη στον φίλο, πως έχει πολύ νοσηρή φαντασία, αφού ούτε ο Ζεράρ Ντε Βιλιέ δεν θα μπορούσε ίσως να σκεφτεί τέτοια πλοκή, ενώ τον διαβεβαίωσα πως τέτοια πράγματα δεν συνέβησαν και δεν συμβαίνουν ποτέ στις ΕΕΔ, οι οποίες ανέκαθεν είχαν στελέχη αυστηρώς επιλεγμένα και από άποψη ήθους, όσο και από επαγγελματικής καταρτίσεως!.. Οι ΕΕΔ ουδέποτε είχαν πόρνους ηγέτες, πόρνους και ασώτους – ανήθικους Αρχηγούς, είτε “γυναικάδες” και… εμπροσθοβάλλοντες, είτε… “γυναικωτούς” και… οπισθογεμείς, καθώς και άτομα που διαπλέκονταν με τυχόν υφιστάμενες κλίκες, πολιτικές / Κομματικές, στρατιωτικές, κλπ, (ούτε κάτι τέτοιο υπήρξε ποτέ), προκειμένου να ανέλθουν στην θέση που τελικώς τιμήθηκαν και κατέλαβαν!..

Συνεπώς του εισηγήθηκα να μην ξοδευτεί τζάμπα (εννοώ εκδοτικά, κλπ), διότι μάλλον ως φαιδρό και γραφικό, όπως… είθισται… , θα τον περάσουν οι όποιοι θα αγοράσουν το πόνημά του, αν δεν τον… μισήσουν κιόλας ένιοι… των ενστόλων (ε.ε. και ε.α.) υπερευαίσθητοι εξ… επαγγέλματος!..

Δέχθηκα ευγενικά να διαβάσω και ό,τι άλλο μου στείλει και… τόσο!..

Αγαπητοί!

Η Ελλάδα δεν είναι πχ Η.Π.Α., ώστε να μπορούσε να δεχθεί (τουλάχιστον ακόμα) για Αρχηγό του Στρατού της, της ΕΠΑ και του ΕΠΝ, πχ τυχόν ομοφυλόφιλα στελέχη της, στελέχη με έκλυτο γενικώς βίο, χαρτοπαίκτες, Κομματικούς,  Αξκούς “δεμένους” σε όποιας μορφής και σχήματος… άρματα, κλπ, κλπ, κλπ!.. Η Ελλάδα, ευτυχώς ακόμα, δεν έχει και ούτε προβλέπεται να έχει, τουλάχιστον στο προβλεπτό μέλλον, για Αρχηγούς των ΕΔ της και των Κλάδων τους τέτοια… ΑΝΟΜΑ στελέχη, στελέχη που δεν είναι συμβατά με την ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ των ΕΕΔ!..

Αυτά του απάντησα και τον… χαιρέτησα!..

2. Τα βλήματα οι… κακοί(sic) Ρώσοι, λόγω Γεωγραφίας, τα ρίχνουν από τα Ανατολικά, προς τα Δυτικά και οι… καλοί(sic) Ουκρανοί φαντάζομαι ακριβώς το αντίθετο, ήτοι από Δυτικά, προς τα Ανατολικά! (… “Χονδρικά” τουλάχιστον)!.. Πώς λοιπόν Ουκρανικό βλήμα και μάλιστα S-300 (S-300, κατά την Κα Ζαχάροβα, η οποία είπε το αμίμητο “Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΒΛΗΜΑ S-300”, αχαχαχαχαχαχα), πώς λοιπόν ένα τέτοιο βλήμα από λάθος έπεσε στο Πολωνικό έδαφος, σκοτώνοντας 2 άτομα και τραυματίζοντας 6 νομίζω; Θα θέλατε να μου πείτε; (Μην σκεφτείτε τί ιστορικά θέλει η Πολωνία ή και η Πολωνία από την σημερινή Ουκρανία και παλαιά “Μικρά Ρωσία”, κατά το “η Μικρά Αγγλία” του Π. Βούλγαρη, νομίζω!)

Καλώς κάνουν οι Ρώσοι και η όμορφη(!) Κα Ζαχάροβα (καλησπέρα σας, Κα… Γεροβασίλη / έγραψα όμορφη και σας θυμήθηκα πάλι), και κάνουν πλάκα σχετικά με το θέμα και τον παρ’ ολίγον Γ’ Π.Π., που… απεφεύχθη, κλπ, κλπ, κλπ!

Ο Ζελένσκι δεν είναι ένα απλό Όργανο των “Διεθνών Εβραίων” παγκοσμίων αφεντικών μας! Ο Ζελένσκι είναι ένας πολύ φανατικός άνθρωπος (Ουκρανός εβραϊκής καταγωγής), ακριβώς διότι είναι γενίτσαρος και φέρει τον φανατισμό του επήλυδος και νεοφώτιστου!

Γι΄αυτό και μόλις ολοκληρωθεί το κακό θέατρο… της “PROXY” Ουκρανίας, κλπ, και επανέλθει η ηρεμία και ησυχία, αμέσως μόλις οι Ουκρανοί πάψουν να σκιαμαχούν(!), αφού οι Ρώσοι είπαμε ότι δεν πολεμούν από τις αρχές Οκτ. ακόμα, όπως είπαμε και το τί ακριβώς κάνουν στα μέρη που κατέλαβαν, αλλά τί κάνουν και γι’ αυτά προκειμένου να παγιώσουν τις προσαρτήσεις τους, θα ήταν φρόνιμο η Δύση να αλλάξει αμέσως τον Ζελένσκι, με έναν πραγματικό και έμπειρο διπλωμάτη, εξαπολύοντας παράλληλα, όπως αυτή ξέρει, και έναν -έστω και υποκριτικό(!)- πόλεμο κατά των ΝΑΖΙ στην χώρα αυτή (δύσκολο, αν ο υπεύθυνος Πληροφοριών του ΝΑΤΟ είναι απόγονος ΝΑΖΙ, γι’ αυτό γράφω “υποκριτικό”), ώστε να διατηρήσει, κυρίως προς τους λαούς της, την μέχρι τώρα (και μάλιστα μετά από την λήξη του Β’ Π.Π. στον οποίον η Δύση κατενίκησε τους ΝΑΖΙ), “έξωθεν καλή μαρτυρία” της, … ελευθερώνοντας και πάλι τα ρ/ΜΜΕ στην παγκόσμιο κοινότητα, κάτι που αν δεν είχε κάνει (εννοώ την απαγόρευση), θα απεκάλυπτε ευκολότερα στον Πλανήτη την ρωσική στάση στο “Ουκρανικό” (στο πλαίσιο των “Επχσεων Επιρροής” της) και προφανώς θα προκαλούσε μεγαλύτερο πλήγμα στην… “Αρκούδα”!..

Θα γελούσαμε με το χθεσινό φιάσκο, αν δεν είχαμε τους νεκρούς και τους τραυματίες στην Πολωνία!..

3. Τώρα και ο Κος Κωστίδης, μετά και τα πάλι εναντίον μας (ενν. κατά της Ελλάδος)… νυχτερινά (sic), του Κου ΡΤΕ, δέχεται πως αυτό δεν το είπε ο πολύ αδυνατισμένος και αδύναμος (θα τον είδατε φαντάζομαι) Τ/ΠτΔ στους “G-20”, για το εσωτερικό της χώρας του, ήτοι για τον λαό του και λόγω των εκλογών (αν ποτέ η Τουρκία φτάσει σ’ αυτές το 2023 και αν φτάσει, αν θα είναι ο ΡΤΕ παρών και μέρος αυτών), λόγω δηλαδή αυτής της γνωστής και επαναλαμβανόμενης από ασχέτους τουρκικής… εκλογικής ρητορικής μεγαλο… παπαριάς!..

Στο σημείο αυτό, ΣΑΣ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ και πάλι, για δικό σας ΟΦΕΛΟΣ(!), να… “ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ” και πάλι στο “σάϊτ” μας!.. Καταλάβατε το γιατί και πού ακριβώς θα πρέπει να… “ταξιδέψετε”!..

4. Τούρκοι! Ποτέ και ΚΑΝΕΙΣ(!), (τουλάχιστον επίσημο χείλος), δεν είπε πως ΔΕΝ(!) ενδιαφερθήκατε για την τραυματισθείσα Ελληνίδα, 39χρονη Κα Δεπόλα! Αντιθέτως!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, εις των οποίων βρέθηκε (όντας “εν αδεία” στην Πόλη με την αρραβωνιαστικιά του) σχεδόν αμέσως μετά στο (Ν) είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει το ειλικρινές και άμεσο ενδιαφέρον σας και (!) για την Ε/υπήκοο! Έτσι λέτε βγήκε και το ΥΠΕΞ μας αμέσως, όπως και ο Π-Θ μας και σας ευχαρίστησε, μαζί με τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια;

Συνεπώς, παρακαλούμε μην(!)… παπαρολογείτε αδικώντας μας!..

Ευχαριστούμε!..

5. Καλούμε απ’ εδώ, και πάντοτε με πολύ σεβασμό(!), [αν και άσχετοι περί τα στρατιωτικά (ό,τι απλώς θυμόμαστε από την προ πάρα πολλών ετών θητεία μας, “ήμουν νιός και γέρασα”… , γράφουμε)], τις ΕΕΔ και συγκεκριμένα τον ΕΣΞ, [με δεδομένο ότι έδαφος ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, όσο μάγκες και να είναι… , και με βάση αναφορές “ΑΓΓΕΛΩΝ” μας], να δούνε πάλι οι Μονάδες του και οι Μεγάλες Μονάδες του, γενικώς, τα πολυβόλα τους και από κάθε άποψη*!!!

Αναφέρομαι κυρίως στα όσα πολυβόλα είναι πχ στα νησιά μας, ταγμένα ή μη, (επί των όποιων… αψύχων μετα-φορέων τους, κλπ), τα οποία θα αντιμετωπίσουν… , αυτά κατ’ ουσίαν, πρώτα με την ψυχή των… υπηρετών τους, τον Τούρκο, που “θα… ‘ρθει νύχτα”, αχαχαχαχαχαχαχα, αφού φαίνεται ότι ο Τούρκος ξεπέρασε πια τον γνωστό φόβο των Μωαμεθανών να πεθάνουν νύχτα και έτσι να μην πάνε στον Παράδεισο και στα παρθενικά… Ουρί τους!..

* Κάννες κανονικές, ανταλλακτικές, κλείδες “go no go” / “fire no fire”, αναγκαίες ρυθμίσεις… ευστοχίας, (κλείδες, εφ’ όσον φυσικά αυτές υπάρχουν ακόμα και σε όσα “παλαιά” πολυβόλα τις δέχονται), θέσεις βολής (κανονικές, συμπληρωματικές), τομείς βολής, υπηρέτηση, πυρομαχικά, γνώση ρυθμών βολής, και οπωσδήποτε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ(!) μεταξύ τους, όντας ενταγμένα στο πλαίσιο της κοινής αμύνης!.. Όχι μόνον οι Α-Τ / -στές μας, με τα νέα τους Ισραηλινής… καταγωγής Α-Τ / -κά, αλλά και οι πολυβολητές θα πρέπει να είναι, ας με συγχωρήσετε, “ΣΚΥΛΙΑ μοναχά”!..

Με τα θεωρητικώς απλά ασχοληθείτε αγαπητοί, εκεί στον ΕΣΞ και αφήστε τους πυραύλους των… 561 χλμ, τα… “ΣΕΑ”, τα… “ΜΕΑ”, κλπ, για τους οιηματίες και ψεύτες Τούρκους!..

6. Φίλε! Δεν γνωρίζω αυτά που μου λες και δεν μπορώ να τα υιοθετήσω! Πού να ξέρω αν η Κα Όλγα ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, εξελέγη βουλευτίνα με τα πιστόλια, όπως μου γράφεις, έχοντας χάσει στα… κουκιά από τον αντίπαλό της τότε στο Ρέθυμνο, ανθυποψήφιος που έκανε “πίσω”, λόγω φοβίας, χρηματισμού ή λόγω και των δύο;

Τί ξέρω; Διάβασε πιο κάτω!

Γεγονός είναι ότι είναι “λίγη”! Δεν ήξερε ούτε να μιλήσει στην αρχή, ήταν φανερό! Η παρουσία της στα βουλευτικά έδρανα, όπως και σ’ αυτά της Ευρωβουλής, την βοήθησε λίγο στο λεκτικό της, όπως και στο… μυαλό, στο πώς να “στέκεται”, τί θα πρέπει και πώς να τα λέει, κλπ, κλπ, κλπ!

Την “πάει” με 1000 ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κατ’ εμάς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (!) Βαρδής ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, (μακάρι και ο γιός του, ο Γιάννης / πιο γνωστός ως “Τζίγκερ”, να βγει τουλάχιστον ίδιος σε Πατριωτισμό), και την προωθεί και στηρίζει, “όσο δεν παίρνει”!..

Τέλος, ο γάμος της με τον Έλληνα εβραϊκής καταγωγής υιό Μάτσα (αριστεράς αποκλίσεως στα των Ισραηλινών πολιτικών πραγμάτων, εξ όσων γνωρίζω), μια οικογένεια ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ όχι μόνον στα της εβραϊκής Κοινότητος “εν Ελλάδι”, αλλά και στα των πολιτικών πραγμάτων στην χώρα μας, με τον… “τρόπο της” φυσικά, την βοηθάει “έτι περαιτέρω” στα όποια… κανονικά (συμβατά με τον… ρεαλισμό) και μη κανονικά όνειρά της!..

Οι 2 παραπάνω Οικογένειες την κάνουν ίσως να “βλέπει” μέχρι και Π-Θγία στην χώρα μας, αφού πρώτα πάει στην Προεδρία της ΝΔ!

Δεν κάνει όμως! Είναι πολύ λίγη κατ’ εμάς! Ο Ανδρουλάκης στο “ΚΙΝΑΛ”, για να καταλάβεις φίλε μου, μπροστά της, φαντάζει πολιτικός γίγας και πολιτικός… τιτάνας!..

Θα μου πεις όμως! Ελλάδα είμαστε! Εδώ έγινε Υπουργός ο Αποστολάκης, απλώς και μόνον διότι προωθείτο από την Οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ και για να ψηφίσει την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς! Τα πάντα γίνονται στην χώρα μας! Οι ανάξιοι υπερισχύουν παντού και οι άξιοι… πεθαίνουν!..

Αυτά φιλαράκο, αυτά!.. Δεν υιοθετώ συνεπώς τίποτε εξ όσων μου έγραψες!

Α! Το γεγονός ότι φέρεται να… αμφισβητεί τάχα τον Κ.Κ.Μ. είναι πραγματικά για να γελάει κανείς! Τί να συγκρίνει κάποιος; Τα ασύγκριτα; Άστα παλληκάρι μου! Βουλευτής και πολύ της ήταν!.. Τόσο! Ας γίνει μια καλή μανούλα, λέω εγώ και ας αφήσει τα μεγάλα… πνευματικά της και όποια τυχόν άλλα… πετάγματα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 2 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΤΟΥΣ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΕΝΔΙΑ!.. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΛΑΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο… ΑΝΟΗΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΟΦΟΣ!!!..

Πριν σ’ αφήσω, να σου πω ότι γνώριζα τον πατέρα της! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, συμπάθα με, ΒΑΘΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, αλλά ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΛΑΟ! ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ!!!..

7. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ  ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ;  Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

8. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΔΕΙΤΕ / ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!