ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

A. OI 3 ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ:

1. “ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ”: 18,85

2. “ΙΩΒ”: 18, 40

3. “ΣΕΜΕΛΗ”: 17,95

Β.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. ΑΝΕΛΥΘΗ ΠΟΛΥ ΣΑΦΩΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ “ΝΤΑΟΥΤ ΧΟΤΖΑ” ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΤΥΧΟΝ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.

2. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ:

α. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ 2 ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ Π. Π., ΗΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ Ρ-Τ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ – ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΤΗΣ Τ/ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ.

β. ΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ “ΓΛΑΣΤΡΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΑ Ε/ΜΜΕ, ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΣΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ(!;) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΤΟΝ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΡΗΤΙΚΟ!..

γ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ Η ΜΗ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΙΣ… ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ (ΜΙΑΣ ΤΩΝ 3 ΠΑΓΚΟΣΙΜΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ”), ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ρ/ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΤΟΥ Ρ/ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80%(!!!), ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ Ρ-Ο ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ!

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΣΤΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ Ρ-Ο ΔΙΕΝΕΞΕΩΣ, “ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (Κ-Β ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ), ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ!..

δ. ΔΕΝ ΑΝΕΛΥΘΗ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”, ΟΣΩΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

ε. ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΤΗΣ ΕΕ!

στ. ΟΛΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” “ΕΠΕΣΕ” Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ! (ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΤΡΑΜΠ, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ).

ζ. ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΟΡΘΑ, ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, “ΚΟΥΚΛΑ” ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ, ΛΙΓΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΣΕ “ΒΙΝΤΕΟ”, ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΛΥΤΟΥ ΒΙΟΥ ΠΟΥ… ΕΖΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!.. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΙΣΩΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!..

Γ. ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ!

Δ. @#76!+2&=22Χ, 4$76!+5^=22, 34%+(!)Χ3=22

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-