Ατενίζοντας Το Απέναντι Βουνό, Σ’ Ένα Όμορφο Ελληνικό Χωριό!..

Φίλοι μου / μας!

1. Από το 2010 γράφαμε και λέγαμε, μεταξύ των… πολλών άλλων, για τον “EAST-MED”, για τους 2 κλάδους του, την Αλεξανδρούπολη, τους σταθμούς υγροποιήσεως φυσικού αερίου, κλπ, καθώς και για το ότι δεν επρόκειτο να περάσει κανείς αγωγός από καμμιά Τουρκία, κάτι που το τονίζαμε, αλλά όλοι συντάσσονταν με τις περί του αντιθέτου απόψεις του γνωστού κυκλώματος, το οποίο για χρόνια λυμαίνεται τον χώρο των “Πληροφοριών – Ασφαλείας” στις ΕΕΔ!

Ερωτώμενοι τότε, αφού δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε και να γίνει αντιληπτή η εκ της λογικής προερχομένη… ενόρασή μας (sic), απαντούσαμε πως δεν υπάρχει πουθενά στον Κόσμο νουνεχής επενδυτής, ο οποίος να θέλει να επενδύσει τα χρήματά του σε περιοχή ακραίου υψηλού ρίσκου, όπου η επένδυσή του θα μπορούσε “ανά πάσα στιγμή” να τιναχθεί στον αέρα! Τόσο απλά!

Σήμερα, λοιπόν, ακούμε και… γελάμε με… πόνο, πως, μετά τα όσα έγιναν και γίνονται ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστινίους (“Χαμάς”), “χάλασε” (!) το σχέδιο που συνεζητείτο ή έμελλε να συζητηθεί (υποτίθεται βεβαίως πάντα) μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, ώστε να περάσουν αγωγοί, κλπ, μέσα από την Τουρκία!..

Καταλάβατε!..

Γι’ αυτό η Ελλάδα, αγαπητοί, έμεινε τόσο χαμηλά, μέχρι που της έδωσε ένα υψηλό εξωτερικό πολιτικό κύρος ο νυν Π-Θ Κ.Κ.Μ.!.. Διότι την κυβερνούσαν ΠΑΝΤΟΥ (!) … “Γκρούεζες”!.. Μακάρι να μην την κυβερνούν ακόμα!..

2. Οι χερσαίες Ι/χερσαίες επχ-σεις άρχισαν, αλλά με τον τρόπο που οι ΙΕΔ επέλεξαν και σας τον γράφαμε, ήτοι αυτόν της χειρουργικής μορφής, με πολύ λεπτότητα και… “τακτ”! Ακούσαμε για Ι/άρματα που εισέβαλαν (25-10-2023) στην Β. Γάζα και ακολούθως εξήλθαν, ενώ προσπάθειες καταδρομικών ενεργειών της “Χαμάς”, σαν αυτήν της δια θαλάσσης που επιχειρήθηκε και απέτυχε, φαίνεται πια ότι δεν πρόκειται να έχουν ουδεμία τύχη, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείονται και παρομοίου τύπου Ισραηλινές… απαντήσεις!..

Η Γάζα, όπως σας είπαμε, θα μετατραπεί σε γήπεδο και μάλιστα ξερό!..  Σύντομα, σχετικώς, οι Παλαιστίνιοι και γενικώς όσοι των Αράβων θεωρούσαν και θεωρούν τους Ισραηλινούς ως “καρκίνο στο σώμα τους”, θα αντιληφθούν ότι αυτός ο καρκίνος θα τους “φάει”, λιώνοντάς τους και χωρίς μάλιστα να έχουν την ευκαιρία ενός… ανακουφιστικού θανάτου!..

Είναι φρόνιμο άπαντες στην Δύση να προσέχουν τις όποιες κυκλοφορούσες πληροφορίες σχετικώς με την Μ. Ανατολή, κλπ, αλλά και γενικώς, τώρα που πλέον… “έσφιξαν τα γάλατα”!.. Σε ό,τι αφορά το Ισραήλ, σας εισηγούμε να αντλείτε την όποια πληροφόρησή σας από τα “Δελτία Τύπου” των ΙΕΔ!..

Απορία μας προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι αντλούν, όπως λέγουν, πληροφόρηση από ρωσικά “σάϊτ”! Πώς μπορεί να γίνεται αυτό; Δεν έχει μπει… φραγή στην Δύση όλων αυτών των “σάϊτ”, με αφορμή τα της Ουκρανίας; Άρα οι Κοι αυτοί, είτε έχουν πληροφόρηση από Ρώσους και συμπαθούντες απ’ ευθείας, είτε μας “δουλεύουν”!

3. Κε ΓΓ/ΝΑΤΟ και Κοι Κυβερνήτες των Η.Π.Α.! Πώς μπορεί η Τουρκία να είναι ακόμα μέλος του ΝΑΤΟ και του δυτικού Κόσμου (καλά αυτό, …. αφήστε-το), όταν “βγαίνει” ο ΡΤΕ και λέγει ότι η “Χαμάς” δεν είναι τρομοκρατική Οργάνωση, αλλά αγωνιστές της Ελευθερίας της Πατρίδος τους και του λαού τους, όταν όχι απλώς ειρωνεύεται, αλλά καθυβρίζει την Δύση και τον νυν “Πλανητάρχη”, όταν, αντιθέτως, αναφέρει το Κράτος του Ισραήλ ως… Οργάνωση (sic), κλπ, κλπ, κλπ;

Θα μας απαντήσετε ή θα συνεχίσετε ακόμα να λείχετε τους Τούρκους, λόγω της Γεωγραφίας τους, η οποία (κυρίως αυτή) ακριβώς, τους έχει, 10ετίες τώρα, καταστήσει… αθυρόστομους, θρασείς, ιταμούς, εκβιαστές, κλπ;

4. Αυτό το “Κολοχανείο”* που όλοι πια βλέπουμε ξεκάθαρα μπροστά μας και λέγεται “Σόρος-Σύριζα”, ήταν κάποτε στην Κ-Β; Κυβέρνησε την άμοιρη Ελλάδα, αυτό το κάτι ανάμεσα σε διεθνιστικό… βουστάσιο και διεθνιστικό… χοιροστάσιο; Και η Ελλάδα… ζει ακόμα;

Ναι, είναι η απάντηση, κυβέρνησε και η Ελλάδα ζει ακόμα!

Και μετά λένε κάποιοι πως δεν υπάρχει Θεός και μάλιστα φιλέλληνας Θεός!..

* Τα όσα μόλις διαβάσατε τα έγραψε ο… Κούλογλου ( Kul Oğlu = “Γιος του Σκλάβου”), με πιό ήπιο τρόπο, αναφερόμενος σε… “Συριζο-Πρωϊνάδικα”, κλπ!.. / Για να μην απορείτε κάποιοι για τα αρχηγηλίκια στον “Σόρος-Σύριζα”, τα… “Καπετανάτα”, κλπ, πάτε και διαβάστε πώς εκλεγόταν στην ΕΣΣΔ ο επόμενος ΓΓ/ΚΚΣΕ, μετά από τον θάνατο του προηγουμένου, αφού όταν λέμε “ΣΥΡΙΖΑ”, στην πραγματικότητα “μιλάμε” για ένα διεθνιστικό Κόμμα ακραίων κομμουνιστικών καταβολών, το οποίο χρησιμοποιήθηκε αριστοτεχνικά [δημιουργήθηκε ως Σύριζα, από τον συνεργάτη της “CIA” “Διεθνή Εβραίο” Σόρος, σχεδόν εξαγοραζομένου όλου του παλαιού ΚΚΕ (Εσ.)] από την “CIA” των Κλίντον – Ομπάμα, για τους σκοπούς τους στην χώρα μας και στην περιοχή μας!..

5. Μετά και από το τελευταίο “γκάλοπ” της “GPO”, ακόμα κάποιοι, εκεί στο “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ” να καταλάβουν ότι “δεν κάνει” για Αρχηγός αυτό το… παιδάκι που λέγεται Ανδρουλάκης, ω(!) Ελλάδα του “μέσου”; (Επιθυμία Σημίτη ο… νέος)!..

Για άλλη μια φορά, φωνή προς το Αθηναϊκό προάστιο… Καστρί! Νικόλα, μήπως ακούς;

6. Μήπως διαβάσατε τί είπε “προχθές” ο Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ για την υπόθεση Μπελέρη μέσα στην Α/Βουλή;

“Στημένη” η όλη υπόθεση από τις Α/ΜΥ (SPAK) και την Αστυνομία, ενώ τόνισε πως και ο μάρτυρας (ψευδομάρτυρας) ήταν πληρωμένος με χρήματα της Α/Κ-Β !

Πάντα λέγαμε πως, ο ΜΠΕΡΙΣΑ ήταν πάντα ένας μπεσαλής πολιτικός, ευθύς και με το θάρρος της γνώμης του και όχι οχιά σαν τον Ράμα! Και κάτι ακόμα σπουδαίο! Ήταν πάντα Αλβανός και τίποτα άλλο! Για όσους καταλαβαίνουν!

7. Στο “ματς” της Αλβανίας με την Τσεχία (4-0) στα Τίρανα, τις προάλλες, δόθηκε η εντολή και άπαντες οι Αλβανοί θεατές – φίλαθλοι έπαιρναν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο και από ένα αλβανικό καπέλο!

Ήταν προφανής η θέληση της Κ-Β (της Κ-Β λέμε εμείς και όχι της Α/Ομοσπονδίας) να τονίσει ότι οι Αλβανοί είναι και μόνον Αλβανοί και τίποτε άλλο, μετά απ’ όλα αυτά τα γελοία, αν όχι αισχρά, που είχαν λάβει χώρα στο “ματς” της Αλβανίας με την Τουρκία και πάλι με γηπεδούχο την Αλβανία!

Αν η εκτίμησή μας είναι ορθή, τότε ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ (!) την Α/Κ-Β (!..), παρ’ ότι όλοι ξέρουμε πως το θέμα της εθνικής συνειδήσεως είναι θέμα πολύ βαθύτερο!..

8. Κε Κασσελάκη! Κανένα κουφέτο δεν έφερες από το γάμο σου, ούτε καν στο Κόμμα σου, ώστε να σου ευχηθούν και να ριζώσει ο γάμος σου με τον Τάϊλερ;

Επίσης! Γιατί δεν μας λέτε, το ποιός είναι ο άνδρας και ποιά η γυναίκα στην σχέση σας; Εκτός, σκέφτομαι, αν κάνετε… αλλαξοκολιές (ο Μπουγάς το λέει στο γνωστό τραγούδι του “Άλλαξε ο Κολιές”…), με αποτέλεσμα να δικαιολογείται (όχι – τε) αυτό που ακούμε, όταν πχ πρόκειται για… υιοθεσία εκ μέρους της σεξουαλικής φάρας σας, Γονέας “Α” και Γονέας “Β”, που δηλώνει ότι είστε και οι 2 τα πάντα και για όλα!

Όταν όμως Στέφανε βγαίνεις, χωρίς κανείς να στο ζητήσει και το παίζεις δήθεν μάγκας αναφερόμενος στον “σεξ”… προσανατολισμό σου, οφείλεις να απαντάς σε όλα τα σχετικά ερωτήματα, όσο σκληρά και να είναι, όπως πχ ο Π-Θ του Λουξεμβούργου, όπου όλοι οι υπήκοοι εκεί ξέρουν στο ζευγάρι ποιός είναι ο θετικός και ποιός ο αρνητικός… πόλος, ποιός ο… δίνων και ποιός ο… παίρνων, ενώ στις διεθνείς συναντήσεις στα γεύματα των γυναικών των Π-Θ, από πλευράς Λουξεμβούργου παρίσταται ο Λουξεμβουργιανός… παίρνων!..

Τόλμα λοιπόν Στέφανε και το επόμενο βήμα! Δείξε μας πόσο μάγκας είσαι και εμείς θα σε συγχαρούμε, … τουλάχιστον!..

9.  Απόλυτο “respect” για τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Σερ Μπόμπυ ΤΣΑΡΛΤΟΝ!..

10. Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα η απόδοση “επενδυτικής βαθμίδος” από τον πολύ σκληρό “Οίκο”, “Στάνταρτ Και Πουρς”!.. Μπράβο στην ε/Κ-Β απλόχερα και χωρίς “κόμπλεξ”!..

Επίσης! Πολύ μεγάλη επιτυχία της χώρας, όσο και ένδειξη του κύρους του Έλληνος “Κεντρικού Τραπεζίτη”, Κου Στουρνάρα, η συνάντηση στην Αθήνα όλων των Ευρωπαίων “Κεντρικών Τραπεζιτών”, όπως και της Κας Κριστίν ΛΑΓΚΑΡΝΤ!

10. Η ελληνική απάντηση των “ΑΓΓΕΛΩΝ” στον ΡΤΕ και κυρίως σ’ αυτόν τον… τύπο (Αλί ΕΡΜΠΑΣ), που θέλει να λέγεται “Δντης Θρησκευτικών (!) Υποθέσεων” της τ/Δημοκρατίας και που πήγε, μέσα στην Ορθόδοξη… Μέκκα, μέσα στον Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας, να βγάλλει πολεμικό λόγο κρατώντας αυτό το τεράστιο… ξίφος, ώστε να έχει οπτική… παράσταση (sic) η ομιλία του, περικλείεται στα λόγια του τραγουδιού του Βασίλη ΤΕΡΛΕΓΚΑ “Στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς κυττώ το πρόσωπό σου… “, κλπ!..

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΑΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, … ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ!.. ΟΥΣΤ!

11. Συνέδριο, … Κε Μητσοτάκη των Σκοπιανών στην Θεσσαλονίκη, με στόχο να “κερδίσουν” τις ψυχές Τούρκων, Βλάχων και Εβραίων, που κυρίως ζουν στα Βαλκάνια σήμερα! (Δεν στέκομαι στο αντικείμενο του… Συνεδρίου τους, αφού αυτό ήταν… “μάσκα”)!.. Η Ελλάς, τί ακριβώς κάνει σχετικώς, Κε Π-Θγέ;

12. Πότε εμφανίστηκε το Ισλάμ, που ομιλεί σήμερα για το… “Αλ Ακσά” και πότε κτίστηκε ο Ναός του Σολομώντος, Κε ΡΤΕ και πολλοί άλλοι… Καππαδόκες; Γνωρίζετε; Για δείτε λοιπόν!..

13. O Μπάϊντεν είπε την αλήθεια! Στο Ισραήλ πήγε, κυρίως (!), για να διευθετήσει το θέμα της “Ανθρωπιστικής Βοηθείας” προς τους Παλαιστινίους και την δυνατότητα του να “την κάνει” όλος ο άμαχος πληθυσμός της Γάζας, προς Ράφα και εκείθεν προς Αίγυπτο!

Ήταν τόσο μεγάλη η ΔΙΚΑΙΑ (!) οργή των Ισραηλινών που ήθελαν να μπουν ΑΜΕΣΩΣ (!) στην “Λωρίδα”, και εκείνος που τους συγκράτησε προβάλλοντας τον “Άνθρωπο” ήταν ο Α/Πρόεδρος και η συνοδεία του, ασφαλώς χωρίς να παραγνωρίζει το “ποιός ήρξατο χειρών αδίκων”!..

Αυτή είναι η αλήθεια! Οι Παλαιστίνιοι επομένως, χρωστούν, “τρόπον τινά” στον Μπάϊντεν και κατ’ επέκταση στις Η.Π.Α.!..

14. Ο ΓΓ/Ο.Η.Ε. προσπάθησε (μάλλον επιτυχημένα, λέμε εμείς), να ανασκευάσει την μεγαλο-παπαριά που είπε σχετικώς με την 07-10-2023 και τα εγκλήματα της “Χαμάς”, πως δηλαδή “η Χαμάς δεν λειτούργησε “εν κενώ” “!..

15. Τα έχει τόσο πολύ χαμένα η τ/διπλωματία, όπως και ο ίδιος ο Τ/Πρόεδρος ΡΤΕ, με αποτέλεσμα να πει ο ΡΤΕ πως το Ισραήλ δεν θα έπρεπε να αναζητεί την ασφάλειά του 10.000 χλμ μακριά, (υπονοώντας τις Η.Π.Α.), αλλά – ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!) – τί είπε! “ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”!.. Αν ήταν / αν είναι ποτέ δυνατόν!..

Θέλει ανάλυση η θέση αυτή του ΡΤΕ! Το πρώτο όμως, και για τώρα μοναδικό, που εμείς, ακούγοντάς την, σημειώνουμε, είναι και πάλι η ΑΚΡΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ (!!!), υπενθυμίζοντάς σας πως “ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ”!..

Η Τ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΣΕΙΡΗΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΞΕΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΤΟΝ ΑΙΣΩΠΕΙΟ ΜΥΘΟ!

Τα έχουν παντελώς χαμένα οι Τούρκοι! Εγγίζει ο καιρός τους!..

Γι’ αυτό και ο νέος Τ/ΥΠΕΞ, Κος ΦΙΝΤΑΝ, (βαθιά θρησκευόμενο και αυτό άτομο), αντιλαμβανόμενος “πού πάει το πράγμα” για την Τουρκία, δήλωσε, μετά από τις πρόσφατες συναντήσεις του με όλους αυτούς τους ομοίους του Φασιστο-Μουλάδες και Ισλαμο-τρομοκράτες, Παλαιστινίους, Καταριανούς, Ιορδανούς και άλλους, πως πλέον οι δρόμοι είναι δύο, είτε αυτός της ειρήνης (με ποιόν τρόπο άραγε, πώς), είτε της διεθνούς κλιμακώσεως και του πολέμου (αορίστως)!..

16. Διαβάσαμε τί εισηγούνται στον Α/Πρόεδρο, οι γερουσιαστές που συνέταξαν ένα κείμενο και του το υπέβαλαν, σχετικώς με την Τουρκία!..

Εκεί μέσα γράφουν, να εξεταστεί από τις Η.Π.Α. η περίπτωση, στις 07-10-2023, να συμμετείχαν μαζί με τους Παλαιστινίους και Τούρκοι Αξιωματούχοι!.. “Τί θέλει να πει ο… ποιητής”;

Θυμηθείτε τί σας γράφαμε εδώ, στα 2 πρόσφατα σχετικά, άρθρα μας περί ενός νέου Π.Π. !..

17. Οι “Χάκερς” που “κτυπάτε” τον ένα και μοναδικό Η/Υ μας (“ανοικτό” σε όλα του) / [καθόλου ανάλογη περίπτωση με εκείνη την γραφομηχανή της… 17Ν (Νο “1”) ], να γνωρίζουν ότι γίνονται αντιληπτοί!.. Παρακαλούνται μόνον να είναι γρήγοροι στις όποιες… παρεμβάσεις τους, ώστε να μην μας σπάνε τους διδύμους γεννητικούς μας αδένες!..

18. Τώρα που γράψαμε εδώ ποιοί ήσαν από πίσω από την “Xαμάς”, “βγήκε” και ο Χανίγιε και μας επιβεβαίωσε, και μάλιστα αναλυτικά ανέφερε, ποιοί ήσαν “από πίσω”, από κάθε της “XAMAΣ” στοχοθεσία, ενέργεια, πράξη, πρωτοβουλία, κλπ!..

“ΧΑΝΙΓΙΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ”!..

19.  Με πολύ σεβασμό, προς Τελ Αβίβ! Αν ο γιος του Κου Β. Νετανιάχου είναι ακόμα στο Μαϊάμι, όταν έχουν επιστρατευτεί περισσότεροι από 360.000 Ισραηλινοί πολίτες, αυτό πιστεύουμε πως είναι ένα θέμα, Κε Π-Θγέ του Ισραήλ! Λέμε εμείς τώρα!..

20. Η Κίνα, γιατί άραγε παραίτησε (ναι, όπως το διαβάζετε), χωρίς μάλιστα να τοποθετήσει νέο, τον ΥΠΑΜ της, Κον Λι Σανγκφού; Θα επανέλθουμε στο θέμα!

21. Ποιοί έστελναν όπλα και πυρομαχικά στην Γάζα, όπλα που όπως ακούμε έπρεπε να πάνε στους Ουκρανούς; (Κοι των Α/Πρεσβειών σε Αθήνα, Άγκυρα, Κάϊρο, Ιεροσόλυμα, ξέρετε κάτι); / Το 70% των οπλικών συστημάτων, κλπ, που πήραν οι Ουκρανοί από την Δύση γενικώς, φέρεται να έχει καταστραφεί από την Ρωσία!

22. Τώρα πέφτουν οι μάσκες όλων στην Τουρκία και εμφανίζονται τα πραγματικά πρόσωπα όλων, όπως Κομμάτων, προσώπων, του Κράτους, κλπ! Ο ΡΤΕ μας λέγει για την “πατριωτική” και όχι τρομοκρατική “Χαμάς”, (άρα καταλαβαίνετε τί γινόταν στις σχέσεις της Τουρκίας με τον “ISIS”, που επιμένουν οι Τούρκοι να τον λένε “DEAŞ”),  το δήθεν φιλο-Κουρδικό Κόμμα “HÜDA-PAR”, βαθιά Ισλαμικό, κλπ, ξέσπασε κατά της Δύσεως και υπέρ της Χαμάς, κλπ, ενώ και το “ΑΚΡ” την Κυριακή 29-10-2023 διοργανώνει τεράστιο συλλαλητήριο υπέρ των Παλαιστινίων, με πιθανή παρουσία σ’ αυτό του ΡΤΕ!..

23. Ο “ευνούχος” Μπαχτσελί δήλωσε πως το θέμα “ΙΣΡΑΗΛ” είχε πάντα και έχει άμεση σχέση με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Τουρκίας και έτσι δικαιολογεί την θέση του “ή εκεχυρεία ή έρχονται πριν από το χάραμα εκεί οι ΤΕΔ”!

Τον ρωτάμε!

α. Μήπως δεν ακούσατε, Κε Πρόεδρε, τί δήλωσε ο Κος ΡΤΕ για το πού θα έπρεπε να “βλέπει” την ασφάλειά του και τον εκφραστή της, το Ισραήλ; Τί ισχύει τελικά; Αυτό που είπατε εσείς ή αυτός που είπε εκείνος; Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή είστε εταίροι στην ίδια Κ-Β!..

β. Τί αλλάζει τώρα στην ασφάλεια της Τουρκίας, ώστε να επιβάλλεται, Κε Πρόεδρε, να σταλούν εκεί στην Γάζα ΤΕΔ; Τόσα χρόνια, υφισταμένου εκεί του Ι/Κράτους, [συγγνώμη (!) της κατά τον εταίρο σας στην Κ-Β Τ/ΠτΔ, Ι/… Οργανώσεως (sic) και όχι Κράτους], γιατί δεν στείλατε εκεί στρατό;

Για γίνετε, λοιπόν, παρακαλούμε, πιο σαφής, ενώ, επίσης, σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ (!), ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ πως οι Η.Π.Α. έριξαν πρόσφατα στην Β. Συρία επιθετικό σας “ΜΕΑ”, ενώ υπάρχει και η “κρίσταλ κλίαρ” δήλωση του Α/Προέδρου, περί μη εμπλοκής οποιουδήποτε “τρίτου”, σε ό,τι τεκταίνεται εκεί κάτω, μετά τις 07-10-2023, με αφορμή την τρομοκρατική εγκληματική δράση των υπό την επήρεια βαρέων ναρκωτικών φίλων σας της “Χαμάς”!.. Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνετε!..

Σας εισηγούμεθα, αντί να παπαρολογείτε και μάλιστα με ρητορική… έμφαση και συνεχώς, να αρχίσετε να ανησυχείτε, μήπως “μια νύχτα ξαφνικά” ή -κατά την παραλλαγή σας- “πριν από το χάραμα”, διαπιστώσετε πως αμερικανικά στρατεύματα “κατέβουν” στα εδάφη που τώρα κατέχετε και που συνιστούν αυτό που από τον Οκτ. του 1923 καλείται νομίμως “Τ/Δημοκρατία”! (Λέμε τώρα Δημοκρατία “και καλά”)!

24. Μήπως ο… Αντι -Μενέντεζ, Κος Καρντίν (αν δεν σφάλλω ως προς το επώνυμό του) θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί τώρα περισσότερο, σε ό,τι αφορά την σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ, Τουρκία; / 06-05-2024, θυμίζω πως είναι η δίκη του Κου ΜΕΝΕΝΤΕΖ, που ασχέτως του τί του καταμαρτυρούν (βιάστηκαν οι Η.Π.Α. να τον… αποκαλύψουν / θα δούμε την δίκη… , λόγω της Σουηδίας, των τ/”F-16″, κλπ, και την “πάτησαν”), ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ σχετικώς ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ!.. Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

25. Προς ενημέρωσή σας, Τούρκοι φίλοι του τ/ΥΠΑΜ, για να μην τρέχετε “δώθε κείθε” σε Πρεσβείες, Προξενεία, κλπ, ή να ρωτάτε όργανά σας στις ΕΕΔ (κανέναν Αλβανικής καταγωγής στρ-τη μας, κλπ), κλπ, κλπ, κλπ! Διαβάστε! Τα “SPIKE” είναι ήδη στις θέσεις τους!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1.

Όραμα και αποστολή του Τουρκικού Αιώνα

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΓΙΟΥΡΕΚΛΙ
HABER7

Όραμα και αποστολή του Τουρκικού Αιώνα

21.10.2023

Ο αείμνηστος δάσκαλός μας Sezai Karakoç, ο οποίος βλέπει την ανάσταση ως τη θέση αναγέννησης του ισλαμικού πολιτισμού, την ορίζει ως “Resurrection Civilization”, που είναι το όνομα του συστήματος που ξεκινά με την εκπαίδευση του ατόμου μέσα στην προοπτική του “πολιτισμού”. και φτάνει στο βαθμό να ανανεώνει την κουλτούρα της κοινωνίας, μετατρέποντας τον κόσμο σε «χώρα των χαιρετισμών» με μια ριζική αλλαγή [1] . Ο διακηρυγμένος Τουρκικός Αιώνας θα πρέπει να καθορίσει το όραμα και την αποστολή του στα πλαίσια του «Πολιτισμού της Ανάστασης», του «Πολιτισμού της Αλήθειας» ή του «Πολιτισμού της Ανθρωπότητας», που αποτελούν τη θέση αυτών των εδαφών. Εάν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, παραμένει ουτοπία.

Στην οπτική του πολιτισμού του Sezai Karakoç, αφενός, ο Hz. Από τον Αδάμ στον Hz. Υπάρχει ο «Πολιτισμός της Ανάστασης», που χρονολογείται από τον Προφήτη Μωάμεθ, και από την άλλη πλευρά υπάρχουν τοπικοί πολιτισμοί: «Ο ένας είναι ο «πολιτισμός» που απευθύνεται σε όλη την ανθρωπότητα και ο άλλος είναι οι πολιτισμοί που ονομάζονται συγκεκριμένα στην ιστορία, ως ιστορικός όρος. Υπάρχει και σχέση και διαφορά μεταξύ του «πολιτισμού της ανθρωπότητας» και των άλλων πολιτισμών, που ξεκίνησε από τον πρώτο άνθρωπο και συνεχίζεται μέχρι το τέλος της ανθρωπότητας. Με άλλα λόγια, αυτό που λέμε «πολιτισμός» είναι κατά μία έννοια το «ιδεώδες του πολιτισμού». Οι άλλοι είναι πραγματικοί πολιτισμοί που έγιναν πραγματικότητα αναζητώντας αυτό το ιδανικό.

Αν σκεφτούμε έναν ενιαίο πολιτισμό για όλη την ανθρωπότητα από την αρχή μέχρι το τέλος, οι πολιτισμοί γίνονται μέρη αυτού του πολιτισμού. Ο Ισλαμικός Πολιτισμός είναι βασικά και ουσιαστικά αυτό που λέμε «πολιτισμός». Άρα κατά κάποιο τρόπο είναι ιδανικό. Είναι ο «Πολιτισμός της Αλήθειας» [2] .

ΟΡΑΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Σύμφωνα με τον Sezai Karakoç, ο μόνος και πραγματικός πολιτισμός είναι ο πολιτισμός της αλήθειας. Με άλλα λόγια, είναι ο Ισλαμικός Πολιτισμός. Αυτός ο πολιτισμός είναι ο πολιτισμός των προφητών που βρίσκονται έξω από τον ανατολικό και δυτικό πολιτισμό. Είναι ένας πολιτισμός που στέκεται ενάντια στο κακό, έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα με θεϊκή βοήθεια και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Το σημάδι της αποκάλυψης, το σημάδι του Προφήτη: αυτά είναι τα σημάδια του ουρανού που έχει χάσει ο άνθρωπος. Ουσία και σημάδια που κρατούν την καρδιά ζωντανή. Ο ιερός λόγος και πνεύμα, η απόσυρση των οποίων δημιουργεί ένα ανεπανόρθωτο κενό και ανούσιο στην ανθρώπινη καρδιά. Το ίχνος του Προφήτη χωρίζει την ανθρώπινη ιστορία από τη γεωλογία, τη φυσική ιστορία από τη φυσική και την καλεί να αποκτήσει μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Το ίχνος του Προφήτη δίνει στο ανθρώπινο πεπρωμένο όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος και ελευθερία. Από την άλλη πλευρά, ρυθμίζει τη φύση να μην υπερβαίνει το όριο και να μην υπερβαίνει τη γραμμή της [3] ».

Προφήτης στον κόσμο της τέχνης και της σκέψης του Sezai Karakoç. Είναι ένα πρόσωπο που καθιέρωσε τη σύνδεση του Ισλαμικού Πολιτισμού με την πηγή της αλήθειας. Ο Προφήτης προσπαθεί να τερματίσει τον φόβο και την εξέγερση του ανθρώπου ενάντια στο πέρα ​​από το φυσικό, και ενσταλάζει στον άνθρωπο τον σκοπό της δημιουργίας και της αποστολής στη γη.

Ο Προφήτης είναι ένα ιερό πρόσωπο που φοβίζει τους ανθρώπους και τα τζιν σχετικά με το αρνητικό αποτέλεσμα που θα συναντήσουν αν τελειώσουν τη ζωή τους στη γη εκτός του προγράμματός τους και δίνει τα καλά νέα ότι θα φτάσουν σε ηρεμία τόσο σωματικά όσο και πέρα ​​από τη φυσική εάν δεν πάνε πέρα από τον προγραμματισμό του δημιουργού τους.

Οι προφήτες, οι μεγάλοι του Αναστάσιμου Πολιτισμού που επιλέχθηκαν από τον Θεό ανάμεσα στους ανθρώπους στη γη, συγκεντρώνουν ανθρώπους γύρω τους και σχηματίζουν αναστάσιμους κύκλους. Κάλεσμα για ανάσταση στη διαμόρφωση του κόσμου και του ανθρώπινου πολιτισμού στην ουσία του, το πρώτο κύτταρο, ο πρώτος πυρήνας. Οι κοινότητες που σχηματίστηκαν γύρω από τους προφήτες ήταν οι κοινότητες που συνειδητοποίησαν τον πολιτισμό της αλήθειας. Για τη νέα ανακάλυψη του πολιτισμού, πρέπει να σχηματιστεί ένας αναστάσιμος πυρήνας. Η κοινότητα των πρώτων γύρω από τους προφήτες είναι ένα παράδειγμα κοινότητας αυτού του πυρήνα [4] .

Sezai Karakoç, Hz. Υποστηρίζει ότι η ανθρώπινη ιστορία, από τον Αδάμ μέχρι σήμερα, έχει περάσει από μια διαδικασία παρόμοια με τη διαδικασία της ζωής μεμονωμένων ανθρώπων. Η πίστη υπήρχε πάντα ως μια από τις πιο αποτελεσματικές έννοιες αυτής της διαδικασίας. Sezai Karakoç, Hz. Από τον Αδάμ στον Hz. Συγκρίνει την περίοδο μέχρι τον Αβραάμ με την παιδική ηλικία του ανθρώπου. Οι περιπτώσεις του Νώε, του Σαλίχ, του Χαντ και του Λωτ είναι επίσης τέτοιες. Σε αυτή τη διαδικασία, το άτομο συμπεριφέρεται σαν παιδί, χωρίς να ακούει αυτά που λέγονται. Hz. Ο Αβραάμ μπορεί να θεωρηθεί η αρχή της περιόδου ωριμότητας της ανθρωπότητας. Η ανθρωπότητα έχει κληθεί σε μια πολύ πιο ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη πίστη. Αυτή η ανακοίνωση είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ανθρωπότητα και τον Hz. Αυτό που έφερε ο Μωυσής χτίστηκε πάνω σε αυτό το θεμέλιο. Hz. Με τον Ιησού, είχε ως στόχο να εμβαθύνει την πίστη των ανθρώπων στον Θεό. Karakoç, Hz. Αναφέρει ότι με τον Μωάμεθ χαράχθηκε μια τελική γραμμή και ο «δρόμος του Αλλάχ» καθορίστηκε ως αιώνια μορφή [5] .

Η σημασία των προφητών, των ιδρυτικών μεγάλων του Πολιτισμού της Ανάστασης, οδήγησε τον Sezai Karakoç να γράψει τον Χαμένο Παράδεισο ως σύγχρονη ερμηνεία και ανανέωση του έργου Füsusu’l-Hikem του Muhyiddin İbn-i Arabî, ενός από τους μεγάλους στοχαστές. Στο Lost Paradise, ο Sezai Karakoç περιγράφει τις οκτώ πύλες του ουρανού ως Αδάμ, Νώε, Αβραάμ, Ιωσήφ, Μωυσής, Σολομώντα, Ιωάννη, Ιησού και τον ίδιο τον παράδεισο Αξιολογεί τις εμπειρίες ζωής του Μωάμεθ στο πλαίσιο των σχέσεων ανθρώπου-πολιτισμού. Ο Θεός να τους έχει όλους καλά.

Ο Sezai Karakoç, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη θέση στον Μωάμεθ (ειρήνη σε αυτόν) σε αυτό το έργο που ονομάζεται Lost Heaven, βλέπει τον Μωάμεθ (ειρήνη σε αυτόν) ως ηγέτη της αιτίας της ανάστασης, καθώς είναι ο τελευταίος προφήτης και το έθνος των όλοι οι προφήτες. Ο Sezai Karakoç, ο οποίος δηλώνει ότι στην περίπτωση της Ανάστασης, όλοι οι προφήτες πρέπει να γίνονται πιστευτοί χωρίς να τους διακρίνει ο ένας από τον άλλον, βλέπει τον Μωάμεθ (ειρήνη σε αυτόν) ως ηγέτη της αιτίας της Ανάστασης επειδή υψώνεται από τον Αλλάχ και περιλαμβάνεται στο ummah. Εκείνος: «Ναι, εμείς, οι άντρες της ανάστασης, καταφεύγουμε κάτω από τη σημαία του Τελευταίου Προφήτη. Είναι καθήκον μας, είναι σοφία μας να υπάρχουμε, να μην πέσει αυτή η σημαία στο έδαφος [6] ». λέει.

Karakoç, Hz. στο Lost Paradise. Παρουσιάζει τον Προφήτη με καλλιτεχνικό ύφος ως εξής:

«Δεν ήταν πύλη του ουρανού, αλλά ο ίδιος ο παράδεισος. Οι οκτώ προφήτες που αναφέραμε σε σχέση με τις οκτώ πόρτες του ελέους του ουρανού και οι άλλοι προφήτες που συνδέονται με αυτές πάντα ανοίγουν σε Αυτόν ως πόρτες σωτηρίας. Κάθε προφήτης ήταν μπροστά Του. Όλα τα μέτωπα ήταν ενσωματωμένα σε Αυτόν. Γι’ αυτό η θρησκεία ολοκληρώθηκε σε Αυτόν./ Επανέφερε στη γη το έθνος των πιστών. Καθιέρωσε την κοινωνία των πιστών και το κράτος των πιστών. Έθεσε τους κανόνες για να μην αλλάξουν ποτέ. / Έφερε την τελειότητα. Το βιβλίο που Του αποκαλύφθηκε ήταν το τελευταίο Βιβλίο. Το Βιβλίο ισχύει μέχρι την Ημέρα της Κρίσεως./ Αν κάθε προφήτης και άγιος ήταν ένα καμένο λυχνάρι, ήταν ένα δάσος από καμένα λυχνάρια και δάδες. Ήρθε και έσπασαν όλα τα γυαλιά. Ήρθε και έσπασαν όλα τα μνημεία της περηφάνιας./Ήταν ο προφήτης της ανάστασης. Ο αναστάτης της πίστης στον Ένα Θεό. Ο αναστάτης του μονοπατιού των προφητών, ο Πολιτισμός της Αλήθειας [7] ».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Σύμφωνα με τον Sezai Karakoç, ο Πολιτισμός της Ανάστασης πρέπει να έχει μια τεχνική, μια έκφραση τέχνης και αισθητικής, μια δυναμική σκέψης και ένα δίκτυο επιστήμης στην εποχή μας. Αυτά χρειάζεται ο αναστάσιμος άνθρωπος για να προστατεύσει την ταυτότητά του και να πολεμήσει ενάντια στον δυτικό πολιτισμό. Αυτές οι απαραίτητες ανάγκες μπορούν να καλυφθούν μόνο με την αναβίωση όλων των Σούννα του Προφήτη (ειρήνη σε αυτόν).

Ο Sezai Karakoç δηλώνει ότι ο Προφήτης sallahu alaihi wa sallam αντιμετώπισε τους μη πιστούς τόσο με λόγια όσο και με σκέψεις, ηθική, λατρεία του Αλλάχ, όπλα και ποίηση μουσουλμάνων, και λέει ότι οι στρατιώτες της ανάστασης πρέπει να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με όλα αυτά. -που περιλαμβάνει εξοπλισμό [8 ] .

Σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, κοινωνικούς, πολιτιστικούς, επιστημονικούς, φιλοσοφικούς και καλλιτεχνικούς. οικονομική , τεχνολογική και οργανωτική· Ο πήχης θα μπει ψηλά σε διπλωματικό και πολιτικό πεδίο και η εποχή θα καθοριστεί. Με την αποστολή του Πολιτισμού της Αλήθειας, οι Μουσουλμάνοι θα ξεκινήσουν τη δική τους εποχή και θα ζήσουν μια αξιοζήλευτη ζωή που αποτελεί παράδειγμα για την ανθρωπότητα. Το να ζεις στην εποχή κάποιου άλλου δεν είναι σύγχρονο, είναι παρασύρεται.

Σε αυτό το πλαίσιο, μπορούμε να πούμε ότι ο Sezai Karakoç είδε τους προφήτες ως τους κύριους αρχιτέκτονες της ανάστασης. Γιατί σε κάθε περίοδο που η ζωή άρχιζε να πεθαίνει στη γη, εμφανιζόταν ένας προφήτης. Έτσι με τον προφήτη ξεκίνησε μια ανάσταση από εκεί που ξεκίνησε ο θάνατος [9] . Ανάσταση είναι να ζεις στη σωστή κατεύθυνση.

Ελπίζω ότι ο Αιώνας της Τουρκίας, που κηρύχθηκε το 2023, θα βρει την κατεύθυνση του αφού καθορίσει το όραμα και την αποστολή του 2071 στο πλαίσιο του Πολιτισμού της Αλήθειας και θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή με συναρπαστική και πυρετώδη δουλειά. Η αυτοπεποίθηση που επιδιώκει ο ισλαμικός κόσμος, οι παγκόσμιες αξίες που αναζητά η Δύση και ο Πολιτισμός της Αλήθειας πρέπει ευτυχώς να είναι το δώρο του Τουρκικού Αιώνα.

Ο τερματισμός του χάους στην ισλαμική γεωγραφία, η αποτροπή της καταπίεσης, της εκμετάλλευσης και της γενοκτονίας του έθνους μας και η διασφάλιση της ασφάλειάς του θα καταστεί δυνατή με τον Πολιτισμό της Αλήθειας. Türkiye Century, δίκαιη διοίκηση στον ισλαμικό κόσμο. Θα πρέπει να εμφυσήσει αυτοπεποίθηση, ηθικό και ελπίδα σωτηρίας μέσα από την πρόταση της επιστήμης, της τεχνολογίας, της προγραμματισμένης οικονομίας και της παραγωγής. Ο Τουρκικός Αιώνας πρέπει να κάνει κάποιον να νιώσει ότι είναι μια ευκαιρία να διασφαλίσει την ενότητα, την αλληλεγγύη και την ακεραιότητα του ισλαμικού κόσμου από τη στιγμή που θα δείξει το πρόσωπό του.

[1] Karakoç, Thoughts I, , Diriliş Yayınları, İstanbul 2010, σελ. 17.

[2] Sezai Karakoç, Daily Articles IV Gün Saati, Diriliş Yayınları, İstanbul 2013, σελ. 237–238.

[3] Karakoç, Resurrection of Humanity, Εκδόσεις Diriliş, Κωνσταντινούπολη 1978, σ.34-35.

[4] Karakoç, Çağ and İlham II, Diriliş Yayınları, İstanbul 2013, σ.49.

[5] Karakoç, İslam, σ.32.; Münire Kevser Baş, Basic Concepts in Sezai Karakoç’s Thought and Art, University Social Sciences Institute της Άγκυρας, Τμήμα Ισλαμικής Ιστορίας και Τεχνών, Αδημοσίευτη Διδακτορική Διατριβή, 2005, σελ.217.

[6] Karakoç, Diriliş Neslinin Amentüsü, Diriliş Yayınları, İstanbul 1978, σ.11.

[7] Karakoç, Lost Heaven, σ.121, 122, 123.

[8] Karakoç, Resurrection Generation’s Creed, σελ. 30.

[9] Karakoç, Yitik Cennet, Diriliş Yayınları, İstanbul 2013, σ.97.

 

2.

Παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι, πόλεμος μέσα στον πόλεμο

ΜΕΧΜΕΤ ΑΤΣΕΤ
HABER7

Παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι, πόλεμος μέσα στον πόλεμο

21.10.2023

Την περασμένη εβδομάδα, όταν τελείωσε η πρώτη εβδομάδα του πολέμου Ισραήλ/Χαμάς που ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου, έλαβα ένα αξιοσημείωτο μήνυμα από έναν φίλο δικηγόρο μου.

Ο φίλος μου είπε, “Ενώ οι απώλειες από την παλαιστινιακή πλευρά ανακοινώνονται πάντα με σαφή νούμερα, ο αριθμός των ισραηλινών απωλειών αναφέρεται πάντα σε στρογγυλούς αριθμούς” και δήλωσε ότι αυτή η κατάσταση προκάλεσε κάποιες αμφιβολίες σε αυτόν.

Πράγματι, αυτά τα στοιχεία ανακοινώθηκαν πάντα με αυτόν τον τρόπο από τις 7 Οκτωβρίου.

Για παράδειγμα, στις 14 Οκτωβρίου, την πρώτη εβδομάδα του πολέμου, η παλαιστινιακή πλευρά ανακοίνωσε τον αριθμό των θυμάτων σε 1799, ενώ το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ήταν 1300.

Ενώ οι απώλειες της παλαιστινιακής πλευράς αυξήθηκαν σε «σαφείς αριθμούς» τις επόμενες ημέρες, το Ισραήλ χρησιμοποίησε ξανά έναν στρογγυλό αριθμό και ανακοίνωσε ότι ήταν πάνω από 1400.

Όπως σωστά σχολίασε ο φίλος μου, από την οπτική γωνία του Ισραήλ, αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια ύποπτη εικόνα υπο- ή υπερβολικής εξήγησης των απωλειών του.

Εάν ναι, είναι απαραίτητο να ρωτήσετε χωριστά ποιος είναι ο σκοπός εδώ.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Χθες, μια μικρή αναλαμπή ελπίδας εμφανίστηκε στον ορίζοντα για τα 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιους στη Γάζα που έχουν εκτεθεί σε έναν από τους βαρύτερους βομβαρδισμούς στην ιστορία εδώ και δύο εβδομάδες.

Οι αιγυπτιακές αρχές αποδέχθηκαν το άνοιγμα της Πύλης Ράφα στα αιγυπτιακά σύνορα, η οποία θεωρείται η μόνη πύλη εξόδου, για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας 20 φορτηγών.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Γκουτέρες, μιλώντας από τη συνοριακή πύλη της Ράφα κατά τη διάρκεια της ημέρας, είπε: «Η άφιξη φορτηγών βοήθειας στη Γάζα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου».

«Ένα θέμα ζωής και θανάτου» είναι μια ακριβής περιγραφή.

Πράγματι, όσο προχωρούν οι μέρες, ο κίνδυνος στη Γάζα κινείται προς ένα σημείο που μπορεί να προκαλέσει άλλου είδους ανθρωπιστικές καταστροφές, όχι μόνο λόγω των σφαγών που προκάλεσαν οι ισραηλινές βόμβες, αλλά και λόγω της έλλειψης ρεύματος, νερού, τροφής και το ανθυγιεινό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους επιδημικές ασθένειες.

Η Αίγυπτος και η Ιορδανία δήλωσαν ότι οι πόρτες τους είναι κλειστές για τους Παλαιστίνιους που μπορούν να έρθουν στη χώρα τους ως πρόσφυγες από τη Γάζα.

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Σίσι πρότεινε να επανεγκατασταθούν οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα στην έρημο Νεγκέβ, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο αυτή η κατάσταση να φέρει τη χώρα του και το Ισραήλ σε σύγκρουση.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ!

Όλες αυτές οι εξελίξεις δείχνουν ότι η κατάσταση στη Γάζα βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Τις προάλλες, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Κοέν εξέφρασε τις προθέσεις τους λέγοντας: «Η Χαμάς θα εξαφανιστεί, η Γάζα θα συρρικνωθεί».

Αυτά τα λόγια σημαίνουν ότι η Γάζα θα καταληφθεί από το Ισραήλ από τον Βορρά και στη συνέχεια οι Παλαιστίνιοι, που ήδη έπρεπε να ζουν εδώ σε μια συμφόρηση που δεν μοιάζει με κανένα άλλο μέρος στον κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα περιοριστούν σε μια ακόμη στενότερη περιοχή.

Η επιδείνωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στη Γάζα σημαίνει περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης.

Ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, ο οποίος επισκέφθηκε τον Λίβανο τη Δευτέρα, δήλωσε: «Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αποτρέψουμε την εξέλιξη του πολέμου με τρόπο που θα οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση των χωρών της περιοχής, ιδιαίτερα του Λιβάνου, της Αιγύπτου και της Ιορδανίας» .

Αυτά τα λόγια δείχνουν ότι η Άγκυρα έχει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το ενδεχόμενο να εξαπλωθεί ο πόλεμος που ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου.

Το προηγούμενο βράδυ, Αμερικανοί αξιωματούχοι έκαναν μια δήλωση ότι πολλοί πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από την Υεμένη εξαλείφθηκαν από αμερικανικά πολεμικά πλοία στην περιοχή.

Αυτά τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε μια γεωγραφία όπου μια σπίθα μπορεί να προκαλέσει τεράστιες πυρκαγιές.

Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια ατμόσφαιρα όπου η αβεβαιότητα αυξάνεται, η προβλεψιμότητα γίνεται δύσκολη και ενδέχεται να υπάρξουν εκπληκτικές εξελίξεις, όπως στις 7 Οκτωβρίου.

Σε ένα περιβάλλον όπου ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν διέταξε αεροπλάνα που μεταφέρουν υπερηχητικούς πυραύλους με βεληνεκές άνω των 1000 χιλιομέτρων που μπορούν να χτυπήσουν αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη για να περιπολούν τη Μαύρη Θάλασσα, είναι πάντα χρήσιμο να έχουμε κατά νου πόσο μακριά θα μπορούσε να εξαπλωθεί ο πόλεμος.

3.

Οι Βρετανοί δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΓΙΛΝΤΙΖ
HABER7

Οι Βρετανοί δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους

25.10.2023

Μια ενδιαφέρουσα είδηση ​​αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα…

Χάθηκε στον βομβαρδισμό των ειδήσεων.

Αναφέρθηκε ότι η The Guardian, μια από τις κορυφαίες εφημερίδες της Βρετανίας, απέλυσε τον επί 42 χρόνια σκιτσογράφο Στιβ Μπελ, εξαιτίας μιας γελοιογραφίας που ασκούσε κριτική στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Στο καρτούν, ο Μπελ απεικόνισε τον Νετανιάχου με το στομάχι του, έτοιμος να κόψει το περίγραμμα της Λωρίδας της Γάζας με ένα νυστέρι.

«Κάτοικοι της Γάζας… Φύγετε τώρα», είπε ο Νετανιάχου στη γελοιογραφία.

Ο Guardian βρήκε το σχέδιο του Μπελ «αντισημιτικό».

Σύμφωνα με τον Bell, ο λόγος για τον οποίο η γελοιογραφία δεν θα δημοσιευτεί είναι ότι μας θυμίζει τη γραμμή «μισό κιλό κρέας» του χαρακτήρα του «τοκογλύφου Εβραίο» Σάιλοκ στο έργο «Ο Έμπορος της Βενετίας» των Άγγλων του 17ου αιώνα. ποιητής Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Ο Σάιλοκ θεωρείται ένας από τους πιο διαβόητους Εβραίους χαρακτήρες στην αγγλική λογοτεχνία λόγω της άπληστης φύσης του.

Στο έργο, ο Σάιλοκ απαιτεί μια λίβρα από τη σάρκα κάποιου για ένα χρέος που δεν έχει αποπληρωθεί.

Υπάρχει και μια ταινία με το ίδιο όνομα με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο.

Ωστόσο, μια λεπτομέρεια που παραβλέπεται αλλάζει την όψη του θέματος.

Στο έργο Ο έμπορος της Βενετίας, ο άπληστος Εβραίος έμπορος Σάιλοκ θέλει να αγοράσει τη σάρκα ενός χριστιανού που δεν έχει πληρώσει το χρέος που έλαβε από αυτόν.

Σύμφωνα με τη βενετική νομοθεσία, επιτρέπεται να σφάζει κρέας, αλλά όταν εμφανίζεται ένας δικηγόρος και λέει ότι το κρέας μπορεί να σφάξει με βάση μια λέξη στην πράξη, αλλά πρέπει να σφάξει χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα, η κατάσταση ανατρέπεται. κάτω.

Δεν γίνεται ένας Εβραίος έμπορος να σφάξει μισό κιλό κρέας χωρίς να χύσει αίμα.

Παρόλο που ο Εβραίος που το γνωρίζει αυτό εγκαταλείπει το κρέας, το δικαστήριο επιμένει.

«Όχι, θα σφάξετε μισό κιλό κρέας, αλλά δεν θα ρίξετε ούτε σταγόνα αίμα!

Διαφορετικά, πρέπει να δώσετε τα μισά αγαθά σας στον έμπορο που δανείστηκε από εσάς και τα μισά στα ταμεία του κράτους!

Μόνο ο δούκας της Βενετίας θα του χαρίσει τη ζωή!».

Τότε, ο Εβραίος Έμπορος, που τρόμαξε πολύ, είπε: «Μη μου πάρεις τα αγαθά, πάρε τη ζωή μου!». παρακαλεί.

Τελικά, βγαίνει από αυτή την κατάσταση δωρίζοντας τα αγαθά του στον έμπορο που δανείστηκε από αυτόν.

Άρα αυτό το καρτούν δεν είναι ένα απλό «πράγμα ψυχαγωγίας». Στην πραγματικότητα, είναι μια αναμέτρηση 2000 ετών.

Σύμφωνα με τον χριστιανικό κόσμο , οι Εβραίοι σκότωσαν τον θεό τους (τον Ιησού) σταυρώνοντάς τον.

Μισούν τους Εβραίους, τους οποίους χαρακτηρίζουν ως «deicit», δηλαδή θεοκτόνους.

Ωστόσο, πρόσφατα, με την αλλαγή της τάξης στον κόσμο και την απόκλιση συμφερόντων, ο δυτικός κόσμος άρχισε να συναλλάσσεται με τους Εβραίους.

Εδώ είναι το μεγάλο θέμα.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο μέσος χριστιανός δεν θέλει το Ισραήλ να ιδρύσει κράτος, πόσο μάλλον οι Εβραίοι που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, θεωρώντας ότι είναι Θεοκτόνοι.

Πώς αλλιώς μπορούν να εξηγηθούν οι σφαγές που διέπραξαν οι χριστιανοί εναντίον των Εβραίων σε όλη την ιστορία;

Ως αποτέλεσμα, ποτέ δεν βλέπουν (ή προσεγγίζουν) αυτά τα θέματα τόσο ανεκτικά όσο οι Μουσουλμάνοι.

Άλλωστε, σύμφωνα με αυτούς, οι Εβραίοι είναι οι δολοφόνοι των θεών των χριστιανών.

Από αυτή την άποψη, ο σκιτσογράφος του Guardian σκοντάφτει όσους θέλουν να κάνουν τους ανθρώπους να ξεχάσουν την αναμέτρηση 2000 ετών.

Τι να κάνει ο άντρας; Αποφάσισε να σχεδιάσει ένα καρτούν, αλλά προκάλεσε σάλο και έχασε τη δουλειά του.

Αν το Ισραήλ θέλει να πιστέψει αυτούς που χαμογελούν στο πρόσωπό του αυτές τις μέρες και λένε “είμαστε πίσω σας”, ας προειδοποιήσουμε.

Οι πρώτοι που θα φύγουν θα είναι αυτοί που θα πουν περισσότερο «είμαστε πίσω σας».

Mustafa Yıldız – Haber7

4.

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τοιχογραφία για τα βασανιστήρια των Εβραίων

Στο παρελθόν η τοιχογραφία είχε γίνει ξανά στόχος βανδαλισμού

evraioi_thess

Στόχος βανδάλων έγινε για ακόμα μια φορά το mural (τοιχογραφία) για τα δεινά των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί που βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Καλού, στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwfhjot7ybzl)

“Free Gaza”, “Free Palestine” και “Εβραίοι=Ναζί” έγραψαν άγνωστοι με μαύρο χρώμα πάνω στην τοιχογραφία με θεματική τη συμβολική ιστορία ενός μικρού παιδιού εβραϊκής καταγωγής από τη Θεσσαλονίκη.

evraioi_thess2
evraioi_thess3
evraioi_thess4
evraioi_thess2
evraioi_thess3
evraioi_thess4

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία του Ελληνικού Εβραϊσμού για τις εκδηλώσεις αντισημιτισμού που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες ως επακόλουθο του πολέμου του Ισραήλ εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς. Τόσο τα γκράφιτι στην τοιχογραφία για το Ολοκαύτωμα, που βρίσκεται στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη, όσο και οι ζημιές που προκλήθηκαν σε κατάστημα Έλληνα Εβραίου, προκαλούν αποτροπιασμό. Η εποχή της ανοχής στον αντισημιτισμό έχει περάσει οριστικά και, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη, οι ελεύθερες φωνές μπορούν να επιτρέψουν την επιστροφή των πογκρόμ σε βάρος των Εβραίων».

5.

Τα ντοκουμέντα της διαχρονικής πράσινης αλητείας σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ

Τα ντοκουμέντα της διαχρονικής πράσινης αλητείας σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 

Σήμερα πονάει το αυτί τους, κάποτε όμως οι οπαδοί τους μαχαίρωναν, πυροβολούσαν και τραυμάτιζαν αθλητές του Ολυμπιακού σε αγωνιστικούς χώρους. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει μία σοκαριστική αναδρομή και θυμίζει την αλήθεια σε όσους έχουν το θράσος να ζητάνε τα ρέστα από την ίδια την ιστορία…

Όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, η υποκρισία ξεχειλίζει. Οπαδοί του Παναθηναϊκού και «πράσινες» σελίδες, προσπαθούν να κοροϊδέψουν τη φίλαθλη Ελλάδα και να αυτοπροβληθούν ως θύματα, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ να φύγουν από το γήπεδο και να προσπαθήσουν να κερδίσουν στα χαρτιά ένα ντέρμπι, επειδή μία κροτίδα έσκασε σε απόσταση 5 μέτρων από έναν παίκτη τους.

Η Αθλητική διαπλοκή γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμίζει όσα έχουν συμβεί από το 2000 μέχρι και τις μέρες μας στα ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ και τη στρούγκα της Λεωφόρου, αναδεικνύοντας την πρωτοφανή υποκρισία που διέπει πράσινες σελίδες, ΜΜΕ και οπαδούς…

2000/01
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ

Τη σεζόν 2000/01, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο γήπεδο της Λεωφόρου μετά από 16 χρόνια και το πρώτο ντέρμπι αιωνίων διεξήχθη στις 12/11/2000 για την έκτη αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, δέχτηκε κάθισμα στο κεφάλι από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έμεινε και αγωνίστηκε και μάλιστα δεν έχασε (0-0).

2001/02
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σις 24/03/2002 διεξήχθη στη Λεωφόρο το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της σεζόν 2001/02, το οποίο σημαδεύτηκε και πάλι από έκτροπα που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Εκτός από τον διαιτητή Ευθυμιάδη που έφυγε αιμόφυρτος από το γήπεδο, επειδή είχε το θράσος να δώσει ένα καθαρό πέναλτι κατά του Ολυμπιακού, οπαδοί των γηπεδούχων μαχαίρωσαν στο πρόσωπο τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Άγγελο Γεωργίου, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με διαμπερές τραύμα, δηλαδή με τρύπα (!) στο μάγουλο και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Τραυματίας αποχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο εργοφυσιολόγος του Ολυμπιακού Χρήστος Μουρίκης.

Ο Ολυμπιακός έμεινε και αγωνίστηκε και μάλιστα δεν έχασε (1-1).

Στον ίδιο αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν κατά του προπονητή του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή:

2002/03
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΚΟΥΠΑ ΚΑΦΕ «ΣΚΑΕΙ» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ

Στις 12/02/2003, διεξήχθη το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2002/03. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης του Ολυμπιακού, δέχτηκε μία κούπα με καφέ στο πρόσωπό του από μεγάλη απόσταση.

Ο Ολυμπιακός έμεινε και αγωνίστηκε.

2006/07
ΟΑΚΑ: ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στις 05/11/2006 ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της σεζόν 2006/07.

Πέντε μήνες πριν, στις 07/06/2006, οπαδοί του Παναθηναϊκού πυροβολούσαν (!) με αεροβόλο μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στα πλαίσια του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ, με αποτέλεσμα οι παίκτες των Ερυθρόλευκων να διακομίζονται στα νοσοκομεία και το τριφύλλι να πανηγυρίζει ένα ακόμα πρωτάθλημα της ντροπής. Όμως αυτός ο φάκελος θα ανοίξει αναλυτικά άλλη στιγμή, καθώς σήμερα, εστιάζουμε στο ποδόσφαιρο.

Στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του ΟΑΚΑ όμως, δεν άλλαξε τίποτα, ως προς το κλίμα κόλασης και τρομοκρατίας για επαγγελματίες αθλητές. Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ και τον Μιχάλη Κωνσταντίνου με κλωτσιές, μπουνιές και μπουκάλια:

2009/10
ΟΑΚΑ: ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τη σεζόν 2009/10, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 21/03/2010, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από τις ρίψεις καπνογόνων και φωτοβολίδων, τραυματίστηκαν 45 άνθρωποι, ενώ μία κροτίδα προκάλεσε τον ακρωτηριασμό μίας γυναίκας που έχασε δύο δάχτυλα.

Όταν έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, δηλαδή επαγγελματίες αθλητές, δέχτηκαν μπουκάλια, καφέδες, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα, γιατί ως γνωστόν μόνο η Ριζούπολη ήταν κόλαση. Μάλιστα, λίγο έλλειψε να παραδοθεί στις φλόγες το πούλμαν του Ολυμπιακού.

Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο της υποδοχής του Ολυμπιακού:

Αξίζει επίσης να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο την υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ το 2010 συγκριτικά με την υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη το 2003:

Ο Ολυμπιακός πάντως έμεινε και αγωνίστηκε και μάλιστα νίκησε, σε αντίθεση με κάποιους που έμειναν στην ιστορία ως «κότες». Ούτε «κότες», ούτε «φταίχτες» λοιπόν. Αντρίκειο διπλό και τίποτα παραπάνω.

2011/12
ΟΑΚΑ: ΝΕΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Όσο περνούν τα χρόνια, τα λόγια στερεύουν. Στις 18/03/2012, διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2011/12 και τα αίσχη των πράσινων τραμπούκων προκάλεσαν για μία ακόμη φορά σοκ στην Ελληνική κοινωνία.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβαλαν φωτιές και προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια με τα ΜΑΤ, ενώ επιτέθηκαν και εναντίον παικτών του Ολυμπιακού:

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι καθυστέρησε μία ώρα να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, καθώς υπήρχε κανονικός πόλεμος που συνεχιζόταν, αλλά ο διαιτητής Τάσος Κάκος δεν προχωρούσε στην οριστική διακοπή του αγώνα και το έκανε μόλις 8 λεπτά πριν τη λήξη του. Οι κακοήθεις λένε ότι ανέμενε να δει αν θα καταφέρει να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν συνέβαινε.

2014/15
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ

Τη σεζόν 2014/15, ο Ολυμπιακός βίωσε ξανά τρικοκοσμικές συνθήκες πολέμου στη στρούγκα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής που διεξήχθη στις 22/02/2015.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι δέχτηκε φωτοβολίδα και τραυματίστηκε:

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που ακολουθεί:

Στον ίδιο αγώνα, ακολούθησε επίθεση με φωτοβολίδες και αντικείμενα στο τότε προπονητή του Ολυμπιακού Περέιρα, επειδή είχε το θράσος να επιθεωρήσει τα δίχτυα των τερμάτων του αγωνιστικού χώρου!

Επίθεση με φωτοβολίδες δέχτηκε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ η αποστολή του Ολυμπιακού αντιμετώπισε κλίμα κανονικού πολέμου, παρόλα αυτά έμεινε και αγωνίστηκε!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το επίσημο κανάλι της Θύρας 13 στο YouTube, οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού καμάρωναν για τα προμελετημένα επεισόδια κατά του ιδιοκτήτη, του προπονητή και των παικτών του Ολυμπιακού, την ώρα που τα ΜΜΕ τούς ξέπλεναν, κάνοντας λόγο για πρόκληση, επειδή ο Περέιρα και ο Μαρινάκης περπάτησαν στον αγωνιστικό χώρο!

2015/16
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ

Συνθήκες κόλασης και τη σεζόν 2015/16 με φωτοβολίδα να χτυπάει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον του Ολυμπιακού λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική στις 21/11/2015.

Από το βίντεο που ακολουθεί, προκύπτει ότι η επίθεση με φωτοβολίδα, ήταν στοχευμένη εναντίον του Ισλανδού ποδοσφαιριστή.

Οι πράσινοι Νεάντερταλ συνέχισαν να επιδίδονται στα πατροπαράδοτα έκτροπα και ακόμα και σήμερα το φέρουν βαρέως για το ότι μία φορά εφαρμόστηκε ο νόμος και τιμωρήθηκαν:

2018/19
ΟΑΚΑ: ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!

Αν νομίζετε ότι όλα αυτά σταμάτησαν στα χρόνια που οι κανόνες «αυστηροποιήθηκαν», κάνετε λάθος. Στις 17/03/2019 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τέθηκαν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της σεζόν 2018/19.

Μόλις στο 5′ της αναμέτρησης, οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν την αποστολή του Ολυμπιακού στον πάγκο της ομάδας:

Μάλιστα ένας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έφερε μαχαίρι:

Εν τέλει, δεν συνελήφθη κανείς…

ΕΠΙΜΥΘΙΟ

Κλείνοντας αυτή την αναδρομή από το 2000 μέχρι σήμερα, τα συμπεράσματα σοκάρουν.

Η πράσινη προπαγάνδα έχει γιγαντωθεί εδώ και δεκαετίες για μία Ριζούπολη στην οποία οι παίκτες τους, ο προπονητής τους, οι οπαδοί τους, η διοίκησή τους και ο Τύπος τους είχαν ομολογήσει εκείνη τη μέρα την αλήθεια για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, χωρίς την παραμικρή αναφορά σε «κόλαση» και «τρομοκρατία». Τα παραμύθια τα δημιούργησαν αργότερα (διαβάστε αναλυτικά εδώ όλη την αλήθεια για τη Ριζούπολη με ντοκούμεντα).

Αντίθετα, οι πράσινοι οπαδοί δημιουργούσαν συστηματικά σοβαρά έκτροπα εναντίον αθλητών, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στη Λεωφόρο, όπως σας αποδείξαμε με ντοκουμέντα. Μάλιστα δεν επεκταθήκαμε καν στο χώρο του μπάσκετ και του ερασιτέχνη, όπου έχουν συμβεί ακόμα πιο σοκαριστικές επιθέσεις εναντίον αθλητών του Ολυμπιακού.

Σήμερα, οι οπαδοί των μαχαιρωμάτων κατά αθλητών, οι οπαδοί των πυροβολισμών κατά αθλητών, οι οπαδοί που ζητάνε λευτεριά σε νεοναζί δολοφόνους, οι οπαδοί που καλούσαν με πανό σε ομαδικό βιασμό αθλήτριας, οι οπαδοί που έβριζαν τους νεκρούς της Θύρας 7, είναι σοκαρισμένοι, επειδή το αυτί του Χουάνκαρ ήταν ευαίσθητο σε μία έκρηξη μίας κροτίδας, στα πλαίσια πανηγυρισμών για ένα γκολ και όχι στα πλαίσια στοχευμένης επίθεσης και ζητάνε να πάρουν στα χαρτιά, αυτό που είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να πάρουν στον αγωνιστικό χώρο.

Είστε κατάπτυστοι ξεφτίλες και όσα ζείτε σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη σας αξίζουν 100%!

-/-