ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Αν αληθεύει η πληροφορία ότι οι Η.Π.Α. συμφώνησαν * με την Τουρκία για τα “F-16”, [μετά τα όσα η Τουρκία… απέδειξε προς την Δύση, για άλλη μια φορά στην μεταπολεμική Ιστορία της, με την στάση της στην πρόσφατη κρίση – πόλεμο στην Μ. Ανατολή, μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων της τρομοκρατικής Οργανώσεως “ΧΑΜΑΣ”], τότε οι Η.Π.Α. και αυτό που ευρύτερα λέγεται Δύση υπέγραψε / – ψαν την σίγουρη ήττα της / – τους στον επικείμενο πόλεμό της / τους με το και πάλι… “Μαύρο Πρόβατο” ** της Γης Ρωσία! 

* Ακούσαμε ότι συμφωνήθηκε (!) να πάρουν οι Τούρκοι 40 F-16 “Viper”, να τους εκσυγχρονίσουν άλλα 70 δικά τους (δηλ. τουρκικά) οι Αμερικανοί και να τους δώσουν σωρεία αναλόγων /σχετικών πυρομαχικών, αν και ξέραμε ότι Τ. και Α. ήσαν σε τεχνικές διαπραγματεύσεις!

** Είδατε λοιπόν πως υπάρχουν, ρε χοντροκέφαλοι Αμερικανοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, που κυβερνάτε σήμερα την χώρα σας και το 90% σχεδόν του Πλανήτη, και άλλες εκφράσεις, όπως αυτή του “Ιερού Ευαγγελίου” (“Μαύρο Πρόβατο”), δυνητικώς χρησιμοποιήσιμες, πλην της ελληνικοτάτης λέξεως “Παρίας”, που χρησιμοποιήσατε κατά την ΑΝΟΗΤΗ (!) και πάλι στάση σας, στο εδώ και 2 χρόνια σε όξυνση (sic) ευρισκόκενο Ρ-Ο θέμα – πρόβλημα, όπου /στο οποίο εσείς και η Δύση γενικότερα ητήθηκε /  – τε (για 2η φορά μετά από το 2014 και την απώλεια της χερσονήσου της Κριμαίας / “το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού”), οριστικώς! (Στάση και πολιτική συμπεριφορά, ακόμα πιο άστοχη αυτής του αποτυχέντος “Κινήματος” που υποκινήσατε στην Τουρκία το 2016).

-/-

Οι Ρώσοι, φίλοι Αμερικανοί, αφού είδαν ότι “τέλειωσε” και στρατιωτικώς το Ουκρανικό [είμαι βέβαιος ότι διαβάσατε τις πρόσφατες δηλώσεις του Α/ΓΕΕΔ της Ουκρανίας, του Στρατηγού Ζαλούζνι, αν δεν σφάλλω, όπου σχεδόν ευθέως και παρά την τεράστια πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική βοήθεια που τους δώσατε, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ της χώρας του από τις “καθήμενες” (ακίνητες) (sic) στην θέση τους ΡΕΔ, (αφού είχαν πάρει, σε ποσοστό σχεδόν 100%, την ρωσόφωνη, και πλειοψηφικά ρωσικής συνειδήσεως, Α. Ουκρανία, όπως σας το είχαμε εδώ γράψει από τον Σεπ. του 2022, αλλά δεν μας διαβάζετε ή μας διαβάζετε και μας… συνδέετε απ’ ευθείας με… Μαρόκο, αχαχαχαχαχαχα), αναφερόμενος σε μια σειρά στρατιωτικών… δικαιολογιών, της μορφής, “οι Ρώσοι έχουν πολύ μεγάλο σε αριθμό προσωπικό, ήτοι εφεδρείες, δεν τους νοιάζει λοιπόν το πόσοι δικοί τους σκοτώνονται, κλπ, είδατε το πώς άντεξαν κατά τον Β’ Π.Π. στην Γερμανική επίθεση”, κλπ, κλπ, κλπ, λες και ό,τι είπε δεν τα ήξερε εξ αρχής, δείχνοντας ότι πολύ κακώς έφερε την τιμή της υπόψη ηγεσίας των “ΟΕΔ”], και αφού μετά από την στενή παρακολούθηση που (σας) κάνουν (Δύση γενικώς και κυρίως σε Η.Π.Α. και Μ. Βρετανία – Γαλλία), είδαν ότι και (!) εσείς, εσχάτως, βλέπατε ότι οι “ΟΕΔ” δεν μπορούν να πάνε πουθενά και πως το παιχνίδι χάθηκε εκεί, (ο πρώην πράκτορας μάλιστα της “CIA” Κος Ρίττερ ήταν πολύ σαφής. απόδειξη ότι υπάρχουν πολύ καλά μυαλά στις Η.Π.Α.), έδωσαν εντολή στο δικό τους “πρόξι”, την “Χαμάς”, να (σας) προσβάλλει την… “Αχίλλειο Πτέρνα” σας, λέγε με ΙΣΡΑΗΛ, “ανοίγοντας” έτσι το 1ο Κεφ. της δικής τους ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ, μετά από τα ουκρανικά… παραμύθια, με τον ίδιο τρόπο (ήτοι με “πρόξι”), που και εσείς προ 2ετίας τους προσβάλατε (!..), αλλά και “ανοίγοντας” ασφαλώς και τους παγκοσμίους “Ασκούς του Αιόλου”, κάτι που έλεγαν ψευδώς πως δεν το ήθελαν τάχα, κλπ, εκτιμώντας (κατ’ εμάς όχι λανθασμένα, όπως σας το γράψαμε ήδη), πως (θα) έχουν, σε σχέση με εσάς, “το πάνω χέρι” στην περιοχή μας, ήτοι στο πολεμικό “τερέν” που θα σας αντιμετωπίσουν, λέγε με κρισιμότατο “Κέντρο της Γης”! (Κων-πολη και “Στενά”)!..

Οι της “Χαμάς” είπαν μια αλήθεια, μισή βεβαίως! Εδώ θα την διαβάσετε όλη σήμερα!

Ποιά;

Ότι ετοίμαζαν την 07 Οκτ 2023 και τα όποια γνωστά και αναμενόμενα, τουλάχιστον γι’ αυτούς, “επέκεινα” της εκδηλώσεως της φρίκης τους, εδώ και 2 χρόνια!.. (Φυσικά και δεν εννοούσαν ότι την 7η Οκτ. 2023 την ετοίμαζαν 2 έτη! Αν θα ήταν ποτέ δυνατόν ένα κτύπημα σαν αυτό της 7ης Οκτ 2023 να σχεδιάζεται 2 έτη!..)!..

Αν νομίζετε, φίλοι Αμερικανοί, ότι οι Ρ/ΜΥ υπνώττουν όλο αυτό το διάστημα των 2 ετών της Ρ-Ο (αυστηρώς εξ αιτίας σας!) συμπλοκής, μιας συμπλοκής που προφανώς ούτε θελήσατε, όταν σχεδιαστικά την αποφασίσατε να την ξεκινήσετε, να δείτε ή να ακούσετε, τις συνέπειες για την Δύση μιας ήττας του “πρόξι” σας “Ουκρανία” και συνεπώς “εν εκτάσει” και δική σας ήττας, στο έδαφος της κάποτε “Μικράς Ρωσίας”, σφάλλετε, γελιέστε!..

Οι Ρώσοι (δια της ηγεσίας τους και του ανέκαθεν “δεξιού χεριού τους”, ήτοι των ΜΥ τους), αμέσως αναζήτησαν τον τρόπο ή τους τρόπους να σας “απαντήσουν” με τον ίδιον τρόπο!

Τί έπραξαν λοιπόν οι Ρώσοι;

Συνεταιρίστηκαν στρατηγικά με τα άλλα “πολυ-ιοβόλα” φίδια που λέγονται Ιρανοί,

με τους μουλωχτούς Κινέζους, [που το πείσμα του Προέδρου σας Τ. Μ. να τους εκιδικηθεί, παρά την προτέρα άκρως αγαστή συνεργασία σας (Κ-Β Ομπάμα – Κίνας, όπως και μετά επί Τραμπ, όταν σχεδιάσατε την πτώση του με τον εκ Κίνας “COVİD-19”), διότι ξεφτίλισαν παγκοσμίως τον γιό του Χάντερ στα “Τικ Τοκ”, κλπ, (έτσι πιστεύουμε και λέμε εμείς), δεν σας επέτρεψε ούτε αυτών, ήτοι των Κινέζων, να δείτε “καθαρά” τους στόχους, “κολλώντας” πεισματικά και πάλι στο ότι απλώς στοχεύουν στην προσάρτηση της κάποτε “Εθνικιστικής Κίνας” (Ταϊβάν, κλπ), και πιθανότατα στην 100% κυριαρχία τους στην Κινεζική θάλασσα, όπως και το αυτό στην ΝΑ Ασία, κλπ],

ενώ (οι Ρώσοι ασφαλώς) χρησιμοποίησαν ως Όργανό τους (και χρησιμοποιούν ακόμα βεβαίως), τις περισσότερες φορές μάλιστα παραπλανητικά, την Τουρκία, μια Τουρκία που “κρατάει ακόμα στα χέρια της”, αν είναι ποτέ δυνατόν (!), … την “Γεωγραφία του Κόσμου”, υποδυόμενη, διότι της το επιτρέπετε πάντα ιστορικά εσείς (!), τον ρόλο του επιτήδειου αμφι-ομοφυλόφιλου, πιο… “ελληνιστί”, του “ιδιόμορφου” “Κολομπαρά”, ήτοι αυτού που πάει και με άνδρες και με γυναίκες (η… μετάφραση του “ιδιόμορφος”, ή του “διπλός”, αν θέλετε)***, και φυσικά (εδώ μπαίνει το “Κολομπαράς” ή η “Ντουλάπα”, κλπ) αυτού που “τον παίρνει” και “τον δίνει”, με το συμπάθιο!..

*** Ίσως θα πρέπει να ρωτήσουμε, για την απόλυτο ακρίβεια των ορισμών των πιο πάνω λέξεων, τον νέο Αρχηγό του “Σόρος-Σύριζα”, που μας στείλατε και μας τον επιβάλλατε, μετά από εντολή των “Διεθνών Εβραίων” της “Γκόλντμαν Ζακς”, αν δεν απατώμαι!..

-/-

Αφού σχεδίασαν λοιπόν τα πάντα οι Ρώσοι και αφού “έσυραν” και τους φανατικούς κατά του Ισραήλ Ιρανούς στο όλο “κόλπο”, (και με -στο τέλος- πλήρη και συνολική ενημέρωση της Κίνας), με τσάτσο και κύριο λακέ τους στο Πεδίο το Όργανό τους, ήτοι την… “Μάγειρα” Τουρκία και τις ΜΥ της, σε γνώση, το ξαναγράφω, και σιωπή ή αποδοχή και της Κίνας, διέταξαν (!), όπως εκτιμούμε δια της Τουρκίας, την “Χαμάς” να κτυπήσει το Ισραήλ με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,

[την στιγμή μάλιστα που η επιβίωση του Ισραήλ ευρίσκεται “επί ξηρού ακμής”, κρέμμεται σε μια κλωστή, είναι σαν την “Δαμόκλειο Σπάθη” επί της… κεφαλής τους, λόγω και πάλι της… ασφυκτικής προς αυτό εχθρικής Γεωγραφίας του!

Τί άλλο να σας γράψω, ώστε να αντιληφθείτε… την Ψυχολογία του Ισραήλ, μια Ψυχολογία για την οποίαν ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε σοβαρά, κυττάζοντας -η δική σας Κ-Β ειδικώς, μόνον το πώς θα ανατρέψετε τον δημοκρατικώς (!) εκλεγμένο Ι/Π-Θ, Κον Β. Ν., (αν είναι ποτέ δυνατόν!), διότι τον έχετε ιδεολογικό σας αντίπαλο και απέναντί σας ως μη… “Προσκυνητή” σας…)],

ενώ -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- επειδή οι Ρώσοι και μετά οι Ιρανοί (κυρίως όμως οι Ρώσοι), ήξεραν και ξέρουν ότι ένα από τα πολύ πιθανά… “επέκεινα” του σχεδίου τους, που υλοποιεί τώρα γι’ αυτήν, ΗΛΙΘΙΩΣ βεβαίως, η “Χαμάς”, είναι η αρχή ή η 2η Φάση, αν θέλετε, του Γ’ Π.Π., (1η Φάση ήταν / είναι η Ρ-Ο σύγκρουση, με υποκινητή την Δύση και πρώτες εσάς τις Η.Π.Α.), όλο αυτό το διάστημα των 2 ετών ετοιμάζονταν κυρίως στρατιωτικώς γι’ αυτόν τον νέο “Μεγάλο Πόλεμο”, και γι’ αυτό ακούγατε, (αλλά προφανώς, φίλοι Αμερικανοί, δεν δίνατε σημασία), να ομιλούν, κατά καιρούς, οι Ρώσοι  (πχ ο Νο “2” της Ρωσίας και επικεφαλής του Ρ/”ΣΑ”, Κος Μεντβέγιεφ, κλπ), για Γ’ Π.Π., ακλόμα και για πυρηνικό… ενδεχόμενο, ενώ είδαν και όλες τις σημερινές στρατιωτικές ελλείψεις τους και έτσι “έβαλαν στο κόλπο” και την στρατιωτικά (τεχνολογικώς) άκρως προηγμένη Β. Κορέα, δεδομένη ιστορική αντίπαλο της Δύσεως, η οποία άρχισε ήδη να τους προμηθεύει με ό,τι τους έλλειπε, ως “ΡΕΔ” (!), καθώς και με νέα υπερσύγχρονα όπλα, και για τους 3 Κλάδους των “ΡΕΔ”, τα οποία αυτές εστερούντο!

Έτσι, οι “3 του “Άξονος Του Κακού”, Ρωσία – Ιράν – Κίνα, έγιναν, προστιθεμένης και της Β. Κορέας, 4, μαζί με τον λακέ και ρουφιάνο τους Τουρκία****, (αφού αυτή είναι μέλος της “Δυτικής Συμμαχίας”), ενώ βεβαίως “άνοιξαν”, λίγο μετά από την σχετικώς πρόσφατη Ρ – Β. Κορεατική προσέγγιση (στην Σιβηρία, κλπ), και την “μεγάλη πληγή” για την Δύση, στην Μ. Ανατολή, (αυτό που τώρα βιώνεται εκεί και ζούμε όλοι μας με αγωνία για το πολύ μεγάλο που έρχεται εμπρός), μια ενέργεια που, όπως οι ίδιοι εκτιμούν, δύναται να επιφέρει παράλληλα, έως και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ (τουλάχιστον τέτοια, αλλά και αυτή θα αρκούσε για τους “4”), στο δυτικό στρατόπεδο! [Μάλλον αυτή η διχόνοια ή έστω “η έκφραση άλλης απόψεως”, (sic), ήδη άρχισε, αν “δούμε” τί έγινε στην τελευταία ψηφοφορία στον Ο.Η.Ε., που ο Καναδάς και όχι ο Ο.Η.Ε. “έφεραν”, αν είναι ποτέ δυνατόν, σχετικώς με μια εκεχειρία στην Γάζα, για ανθρωπιστικούς -υποτίθεται- λόγους, ένα “υποτίθεται” που το έχομε εδώ σαφώς εξηγήσει]!..

**** Ο κύριος (!) λόγος για τον οποίον ο Κος Χ. ΦΙΝΤΑΝ μετεπήδησε από τις ΜΥ στο τ/ΥΠΕΞ, πιστεύουμε ότι σχετίζεται αμέσως με τον πολιτικό πια έλεγχο από τον ίδιον της δράσεως όχι μόνον της “ΧΑΜΑΣ“, που αυτός (ΜΥ) μαζί της σχεδίασε σίγουρα, (εννοώ το επχ-κό της… έργο, όταν ήταν Α/”ΜΙΤ”), αλλά και ευρύτερα, (ούσα η χώρα του ένας “σπιούνος” μέσα στο δ/στρατόπεδο), με τον έλεγχο και τον καλύτερο συντονισμό του όλου σχεδίου που εξύφανε η Ρωσία πρώτη και ακολούθως υποχρεωτικώς μαζί με το Ιράν, (υποχρεωτικώς κυρίως λόγω της… “Χιζμπολλάχ”), διότι έτσι ο Κος Χακάν Φιντάν θα είχε, όπως και έχει, ευκολότερα επαφές με τους πολιτικούς επικεφαλής των Η.Π.Α. – Μ. Βρετανίας, καθώς και της ΕΕ (ευρύτερα των ηγετών της Δύσεως), για την… επίλυση του ανακύψαντος (!) προβλήματος, κάτι που θα έφερνε και την Τουρκία να διεκδικεί να “παίζει” τον Νταβά του Ισλαμικού Κόσμου, αλλά και να εκβιάζει και πάλι την Δύση και τις Η.Π.Α., προσδοκώντας στο δικό της αυστηρώς όφελος!..

-/-

Έτσι, αντί οι Η.Π.Α. να πράξουν όπως ακριβώς εδώ γράψαμε και τους εισηγηθήκαμε και να κατεβάσουν ΑΜΕΣΩΣ (!) ΔΥΝΑΜΕΙΣ μέσα στην Τουρκία (κυρίως εκεί, αφού εκεί – ΣΤΗΝ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ- “θα παιχτεί” ο νικητής του… αγώνος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ “ΑΕΤΟΣ” – ΡΩΣΙΚΗ “ΑΡΚΟΥΔΑ”), κλπ, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ), και αντί να επιβληθούν ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ακούμε να τους δίνουν τα “F-16”, κλπ, δείχνοντας ότι είναι τουλάχιστον… ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ, αφού όλο αυτό το μετά από την 7η Οκτ. χρονικό διάστημα, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Κ-Β, όπως και ευρύτερα την Δύση! 

(Καταλαβαίνετε τώρα γιατί η οχιά ΡΤΕ αναφερόταν συνεχώς, δοθείσης πάντα ευκαιρίας, με τον έναν ή άλλον τρόπο, στο “τί κάνουν εδώ στην περιοχή μας οι Η.Π.Α., 10.000 χλμ μακριά από την χώρα τους”, κλπ);

Επίσης! Ενώ οι Η.Π.Α. θα έπρεπε να “κατέβουν” ΑΜΕΣΩΣ (!) και “ΑΕΡΑ”, λίγο μετά από την 7η Οκτ., στην Τουρκία στρατιωτικά, πλην της ανεξήγητης στάσεώς τους να συζητούν και τελικώς να συμφωνούν με την Τουρκία για τα F-16, λες και θα γίνει κάτι, αν η Σουηδία δεν μπει στο ΝΑΤΟ, κλπ, ομιλούν για “ανθρωπιστικές βοήθειες”, κλπ, ενώ δεν ξεχνούν και το μίσος τους για τον Ι/Π-Θ, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, συκοφαντώντας τον πολλαπλώς, όπως πχ λέγοντας ότι τάχα είχε ενημερωθεί για την 7η Οκτ και δεν ενήργησε (συνεχίζουν και το “παίζουν” αυτό τα διεθνή ελεγχόμενα απ’ αυτούς ΜΜΕ, με πρώτα, αν δεν απατώμαι, αυτά της Γαλλίας), την ίδια στιγμή που η “CIA”, αλλά και καμιά ΜΥ της Δύσεως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ “ΜΥΡΙΣΤΕΙ”, ΤΟ ΤΊ ΓΙΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο “ΤΡΙΕΘΝΗΣ ή ΤΕΤΡΑΕΘΝΗΣ ΠΙΑ ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ” (Ρωσία – Ιράν – Κίνα – Β. Κορέα), μαζί με τον στρατηγικό τους τσάτσο Τουρκία, σχεδίαζαν λαι τελικώς εκτέλεσαν!.. Έχουμε απαντήσει εδώ στον ισχυρισμό αυτόν, ενώ ας ρωτήσουμε και αντιστρόφως, γιατί αυτοί, λέγε με Δυτικοί, και πχ πρώτες οι Η.Π.Α. , δεν ενημέρωσαν αυτές τον Κο Ι/Π-Θ, αν παρ’ ελπίδα ήξεραν κάτι για την 7η Οκτ. 2023; Ευθύνη της Δύσεως και κυρίως των Η.Π.Α. (“CİΑ”), σε ό,τι έγινε, δεν υφίσταται; Όλη η άμυνα της Δύσεως, στην τόσο κρίσιμη στρατηγική περιοχή της Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ και του Ισλαμικού Κόσμου, κρέμμεται μόνον πάνω στο Ισραήλ και στις ΜΥ του; 

Εμείς, εδώ, σας είχαμε γράψει, φίλοι Αμερικανοί, πως μια τέτοια στάση απέναντι στην Τουρκία, δείχνει πλην της φοβικότητός σας, ότι οι Τούρκοι σας έχουν βάλλει έναν “χαλκά στην μύτη” και πως ό,τι ώρα θέλουν “σας τραβάνε” απ’ αυτόν!.. Αναρωτιώμαστε λοιπόν! Μπορεί μια τέτοια δύναμη, τέτοιες Η.Π.Α., να ηγείται / – νται του Πλανήτη;

Επιπλέον, ακούμε ότι ο Κος ΜΠΛΙΝΚΕΝ, ο… Εβραίος, όπως τον απεκάλεσαν υβριστικώς οι Τούρκοι, στις 5 και 6 Νοε θα είναι στην Τουρκία!.. Ρε σεις Αμερικανοί, δεν αντιλαμβάνεστε, πραγματικώς (;), ότι… ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ έτσι στο έπακρον, μπροστά στα μάτια όλου του Κόσμου;

ΓΙΑ Ο,ΤΙ, ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ, ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΩΣ… ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!..

Από την στάση σας αυτή απέναντι στην Τουρκία, φίλοι και σύμμαχοι Αμερικανοί, και “βλέποντας” πίσω στο ιστορικό παρελθόν, τοπικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο, καταλήγουμε και σε 2 ακόμα συμπεράσματα, πλέον εκείνου που ΣΗΜΕΡΑ (!) σας χαρακτηρίζει, ως πολιτική αμερικανική παγκόσμιο ηγεσία πάντα, ως αναξιοπρεπείς! Διαβάστε τα!

  • Το σημερινό “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ” έχει και πάλι ως “Κεντρική Ιδέα” του, το: “Προσκυνάμε (η Δύση εννοείται και όχι μόνον οι Η.Π.Α.), την Τουρκία” στα πάντα!
  • Η Ελλάς το ότι ιστορικώς, μετά από το 1821, όχι μόνον επέζησε (ΚΑΙ ΕΠΙΖΕΙ!) σε ένα τέτοιο, εκ των πραγμάτων, εχθρικό προς αυτήν περιβάλλον (λόγω του οιωνεί “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ”), αλλά και το γεγονός ότι απελευθέρωσε ένα ικανό μέρος των εδαφών της, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΗΡΩΪΚΟ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !

Και επειδή, φίλοι Αμερικανοί, πιθανώς κάποιοι από εσάς ή τους Δυτικούς ευρύτερα, να νομίζουν ότι γράφουμε έτσι διότι είμαστε Έλληνες και μας πειράζει / πείραξε που η εχθρός μας Τουρκία “παίρνει” τα F-16, κλπ, (πολύ φτηνή και πρόχειρη στην… οικοδόμησή της προσέγγιση), σας γράφουμε και πάλι, (διότι σας το είχαμε γράψει και πάλι εδώ), πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως γράφουμε αυστηρώς με “δυτικό καπέλλο”!..

Αν δεν μπορούμε να σας πείσουμε γι’ αυτό, τότε κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε!.. Θα μπορούσαμε ίσως να αντιτείνουμε πως, όσοι εξ υμών πιστεύετε κάτι τέτοιο είστε Τουρκόφιλοι ή συμπαθούντες, αλλά δεν θα το πράξουμε, διότι πσιτεύουμε (επιτρέψτε μας την οίηση), πως έχουμε Ε-ΠΙ-ΠΕ-ΔΟ!..

Τέλος, καλόν είναι να διαβάσετε όλα τα εδώ παρουσιασθέντα άρθρα, σχετικώς με τα όσα έως τώρα “έπαιξαν”, μετά την 7η Οκτ., και σίγουρα την προς εσάς στρατιωτική πρότασή μας, φίλοι Αμερικανοί, ΑΛΛΑ (!!!) ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ (ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ), ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ! (Θα την βρείτε σε προηγούμενο άρθρο μας)! Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ, βρε!..

Α! Και θυμηθείτε! Καμμία Κίνα, κανένα Ιράν και πολύ περισσότερο καμμιά Β. Κορέα ΔΕΝ (!) πρόκειται στρατιωτικώς να βγουν απέναντί σας (μας), λόγω της φύσεως και των χαρακτήρων τους, εννοώ ως λαών, αλλά κυρίως αυτής των εξαιρετικώς… ΠΗΛΙΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ τους! (Έχουν άλλωστε μάθει να “παίζουν” πάντοτε μόνον στα… γήπεδά τους)!

Απέναντί σας (μας), στο βραχυπρόθεσμο ή μεσοπρόθεσμο μέλλον, θα “βγει”, και μάλιστα με το 100% των πολεμικών της δυνατοτήτων, μόνον η Ρωσία! (Πιστεύω ότι ακούσατε τουλάχιστον την σχεδόν πρόσφατη δήλωση ανωτάτων Αξιωματούχων της, που έλεγε… “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Γ’ Π.Π.”, αλλά και τις “χθεσινές”, (“εν αιθρία” ;), δηλώσεις του Κου Γερμανού ΥΠΑΜ, για το ότι “οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για έναν διεθνή πόλεμο”, κλπ! Ή όχι);

 

“WITH LOVE”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Όχι, Κε Μελισσανίδη, καμμία… προπαγάνδα δεν κατέρρευσε χθες με την ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΑΣ (!!!), επειδή ο διαιτητής δεν σας έδωσε το πράγματι πέναλτυ στον Λ. Γκαρσία! Γιατί; Διαβάστε, αν και την ΑΛΗΘΕΙΑ την ξέρετε!

Διότι:

α. Το πηγαίνατε “λάου – λάου” το ματς, ώστε να μην φανεί ότι θα περνάγατε “αέρα”, ώστε να μην σας πουν ότι «οι τσάτσοι σας “άνοιξαν τα πόδια” τους», να φαινόταν δηλαδή ότι περάσατε δύσκολα, κλπ! Έτσι, ο “πιασμένος” ξένος της Κηφισιάς, έκανε το πέναλτυ και θα σας έδινε την νίκη λίγο πριν από την λήξη! Αυτός ήταν ο σχεδιασμός σας!..

Όμως!

β. Όμως ΔΕΝ (!) υπολογίσατε τον διαιτητή (και το “VAR”), οι οποίοι ήσαν “ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ”, αλλά από άλλους… , αχαχαχαχαχαχαχαχα, αφού η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!.. Έπρεπε, από πλευράς διαιτησίας, να βάζατε (ΜΑΝΤΑΛΟΣ) και πάλι τον Αστυφύλακα Σιδηρόπουλο, ώστε να είχατε δική σας την νίκη 100% ΣΙΓΟΥΡΗ!..

Καλά! Εσείς, Κε Πρόεδρε, με τόση και τέτοια εμπειρία, ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΕΝ ΜΑΤΣ ΘΡΥΛΟΣ – ΒΑΖΕΛΟΣ, ένα “ματς” στο οποίο άκουσαν οι κουφοί και είδαν και οι τυφλοί; Να πιστέψουμε κάτι τέτοιο για εσάς, θα ήταν μάλλον… προσβλητικό για τον γνώστη της μπάλας και του μαφιόζικου ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, Κο… Μελισσανίδη!

Σε μια αγωνιστική “έκοψαν” “τσαμπουκά”, και βεβαίως με σχέδιο, 4 βαθμούς από τον πρώτο στην βαθμολογία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον έκαναν 2ον από πρώτον, ενώ (και!) στην Λαμία ο διαιτητής “έπνιξε” πέναλτυ υπέρ της αγαπημένης σας ΛΑΜΊΑΣ στο 86΄και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ενώ ο αρχι-αληταράς βάζελος Βόκολος έκανε αλλαγή τους 2 καλυτέρους τους παίκτας, ήτοι τους Νιούνες και Καρλίτος!.. Τυχαία!… Αχαχαχαχαχαχαχαχα!…

ΕΠΕΙΔΉ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ, ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ, ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΡΕΣΚΑ ΜΑΤΣ ΘΡΥΛΟΣ – ΒΑΖΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ! (ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΙΣ… ΚΑΡΕΚΛΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ)!…

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ… ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗΝ!.. ΕΙΘΕ!..

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ, ΚΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΤΟ ΠΌΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΝΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΑΦΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟ ή ΒΑΘΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2ΟΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΣΚΑΪ” ΤΗΣ… ΝΔ!

ΝΑΞΙΕ, ΠΟΝΗΡΕ, ΚΕ ΒΡΟΥΤΣΗ! ΠΏΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΗΤΟΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΡΏΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Κ.Κ.Μ.;

ΚΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ!

ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΧ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ… ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ;

ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΏΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ;

ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΚΑΜΠΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΕΡΥΣΙ, ΠΟΥ ΤΟ “VAR” (ΣΟΥ) ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ;

ΕΚΛΕΨΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΛ-ΑΦΟΥΖΟΣ (ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑ), ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΕ “ΣΤΗΣΕΙ” -ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ- ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΑΤΣ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ, Μ’ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ!.. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΙ ΤΗΣ… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!..

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΣ ΕΣ”, ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΣΙΝΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ, (ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 3-0 ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ή ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ;), Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ”, Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΓΗΠΕΔΩΝ, Η ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ… ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΤΗΘΕΝΤΟΣ ΣΤΟΝ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΒΑΖΕΛΟΥ ΚΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!… 

ΚΡΙΜΑ ΚΕ Π-Θ, ΚΡΙΜΑ!…

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ! ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΞΑΝΑ! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ “Χ.Ο.”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΣ (!!!), ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΧΘΕΣ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΚΕ ΑΛ-ΑΦΟΥΖΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ… “ΠΟΚ”, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΑΠΟ… ΣΠΟΝΤΑ, ΣΤΟΝ… ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΙΣΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΜΠΑΟΥΚ!.. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!.. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ! ΤΊ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ; ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΑΡΑΓΕ;

2. Είδαμε τον Κο Μπέο, Δήμαρχο Βόλου, στην Τατιάνα Στεφανίδου, στο Τ-LIVE, στον “ΑΛΦΑ”!

ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΕ ΜΠΕΕ, ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΑΣ ΛΑϊΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ… ΣΚΥΛΊΤΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

ΕΜΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΝΤΟΜΠΡΑ, ΝΤΕΚΛΑΡΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΤΟΜΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, “ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕ 1000”, ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΟ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΝΑ Σ’ ΑΦΗΝΕΙ  ΚΕ ΜΠΕΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ!..

3.

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 

Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει το ρόλο Βασιλαρά, Νικολογιάννη, Μπενόγλου και Παπαθεοδώρου στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας» και τα ασύστολα ψέματα του «ΙΕΚ sdna» για τις «χάρτινες νίκες» του Ολυμπιακού που διασύρονται από στοιχεία και ντοκουμέντα.

Πριν από ενάμιση χρόνο, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καμάρωνε ότι το site που διευθύνει, έχει μετατραπεί σε «ΙΕΚ SDNA», καθώς μεγάλοι σύλλογοι της χώρας (όλοι φυσικά αντίπαλοι του Ολυμπιακού), τροφοδοτούν το γραφείο Τύπου τους με δημοσιογράφους της ιστοσελίδας (ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ, κτλ).

Βέβαια, τα δεδομένα είναι μάλλον αντίστροφα, καθώς οι δημοσιογράφοι αυτοί δεν αναδείχθηκαν μέσω του site του, αλλά ήταν ήδη γνωστοί στο χώρο των ομάδων που στηρίζουν, στις οποίες απλώς επέστρεψαν με καθαρά επαγγελματική σχέση, αλλά δεν θα του χαλάσουμε το όνειρο.

Αξίζει όμως να δούμε την εμπλοκή του λεγόμενου «ΙΕΚ sdna» στην υπόθεση που έχει ανακύψει από την Κυριακή.

ΙΕΚ SDNA
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Ουσιαστικά, η μοναδική επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το περιστατικό της Κυριακής, ήταν η δημοσίευση της φωτογραφίας του γιατρού του αγώνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media της ομάδας.

Η εν λόγω δημοσίευση γελοιοποιήθηκε σε όλη τη χώρα, καθώς, λίγα λεπτά αργότερα, η Αθλητική διαπλοκή αποκάλυψε τα παναθηναϊκά αισθήματα του γιατρού του αγώνα.

Η γκάφα έχει φυσικά την υπογραφή του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ. Ποιος είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας; Ο Νικόλας Βασιλαράς, «απόφοιτος»… του «ΙΕΚ sdna»!

ΙΕΚ SDNA
Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ποιος ήταν αυτός που έβγαλε τα στοιχεία του γιατρού στη δημοσιότητα και ακολούθησαν πάνω από 3.000 υβριστικά και απειλητικά μηνύματα εναντίον του; Ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του Bwin Σπορ ΦΜ, παραληρώντας το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμα επίλεκτο μέλος του «ΙΕΚ sdna».

Ο γιατρός του αγώνα ανέφερε ότι ετοιμάζει προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Νικολογιάννη. Δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιμετωπίσει ο Νικολογιάννης τις δικαστικές περιπέτειες. Αν θέλει όμως νομικές συμβουλές, μπορεί να απευθυνθεί στον διευθυντή του… ΙΕΚ, Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε νομικές περιπέτειες και είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΙΕΚ SDNA
Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ

Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου είναι ένα ακόμα μέλος του «ΙΕΚ sdna». Δεν μπορούσε να λείψει από το πάρτι στοχοποίησης του γιατρού του αγώνα, δημοσιεύοντας φωτογραφία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της Κυριακής και αναφέροντας ότι «έτσι κρίνονται οι τίτλοι, με πειραιώτικη, ολυμπιακή μαγκιά»:

Ο άνθρωπος που απειλούσε με μηνύσεις και προσφυγές στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σχολιαστές στα social media, επειδή άφηναν υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή, δεν δίστασε να βάλει κι εκείνος στο στόχαστρο τον γιατρό με δημόσιες δημοσιεύσεις του.

Φυσικά, όταν αποδείχθηκε ότι ο γιατρός είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ο Μπενόγλου διασύρθηκε δημόσια και έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει στα χαρτιά «ό,τι ομάδα και αν είναι ο γιατρός». Πλέον είναι και αυτός στο κάδρο των αγωγών για αποζημίωση:

Εν τέλει, μόλις σήμερα, ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε δημόσια ότι τον ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ! Τι σημαίνει στοχοποιώ; Μετατρέπω σε στόχο. Ο Μπενόγλου παραδέχτηκε λοιπόν ότι μετέτρεψε σε στόχο και «έστησε στον τοίχο» έναν άνθρωπο, ο οποίος ακολούθως δέχτηκε χιλιάδες υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Το αν μεταγενέστερα ζήτησε συγγνώμη, δεν αναιρεί ότι στοχοποίησε.

Αλήθεια, ποια είναι τα στοιχεία της έρευνας που δεν είχε κάνει αρχικά ο Μπενόγλου και όταν τα πληροφορήθηκε, ζήτησε συγγνώμη από τον γιατρό; Τι νέα στοιχεία ανέκυψαν που δεν γνώριζε αρχικά; Μα φυσικά ότι ο γιατρός είναι Παναθηναϊκός. Δηλαδή, το κριτήριο για να στοχοποιήσει ή όχι ο Μπενόγλου έναν άνθρωπο είναι οι οπαδικές του προτιμήσεις;

ΙΕΚ SDNA
Ο ΒΕΡΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης ανήκει επίσης στο δυναμικό του «ΙΕΚ sdna». Η εφημερίδα που διευθύνει, στοχοποίησε τον γιατρό του ντέρμπι, την Δευτέρα 23/10:

Το πρωί της επομένης, φιλοξένησε τον γιατρό του αγώνα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Libero». Όποιος άκουσε τη συνέντευξη και το ύφος του Βέργη απέναντι στον γιατρό, έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν το σημείο στο οποίο, ο γιατρός κατήγγειλε τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που δέχεται εναντίον της ζωής του και αναφέρθηκε στην ευθύνη συγκεκριμένων δημοσιογράφων που τον στοχοποίησαν, λέγοντας: «Υπάρχουν έμμισθοι συνάδελφοί σας που τα παίρνουν από σωματεία για να προβοκάρουν».

Τότε ο Βέργης έγινε έξαλλος και ορυόταν:

«ΩΠΑ ΩΠΑ, ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ;»

Ακούστε το απόσπασμα στο 21:17 του βίντεο.

Ας το γράψουμε τρεις φορές, για να το εμπεδώσουμε:

– Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες.

– Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες.

– Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες..

Δεν το σχολιάζουμε περαιτέρω…

ΙΕΚ SDNA – ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:
ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΝΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το επιστέγασμα του αίσχους ήρθε με ένα εμετικό άρθρο στο οποίο προσπαθούν να συμψηφίσουν την επιθυμία τους για νίκη του Παναθηναϊκού στα χαρτιά με υποτιθέμενες «χάρτινες» νίκες του Ολυμπιακού:

Το πιο αισχρό είναι ότι δεν περιορίστηκαν στις νίκες του Ολυμπιακού σε Λεωφόρο (2015) και Τούμπα (2018) οι οποίες ορθότατα ήρθαν με εφαρμογή του κανονισμού, αλλά αναφέρθηκαν σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και οι οπαδοί τους τα έσπασαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά ο αγώνας και να κατακυρωθεί 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού που νικούσε ούτως ή άλλως στο γήπεδο!

1. Σεζόν 2011/12, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (πρωτάθλημα)
Ο Ολυμπιακός νικούσε 0-1, οι οπαδοί του ΠΑΟ έκαψαν ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ από το ημίχρονο, ο αγώνας διακόπηκε στο 82′ ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.2. Σεζόν 2014/15, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2014/15 (ημιτελικά κυπέλλου)

Ο Ολυμπιακός νίκησε με το γκολ του Χάρα στο 90′, μπροστά σε χιλιάδες αγάλματα και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Κάποια αγάλματα ξεμαρμάρωσαν και ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Για το site του Παπαθεοδώρου είναι χάρτινη νίκη.

3. Σεζόν 2015/16, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (ημιτελικά κυπέλλου)

Ο Ολυμπιακός νικούσε με 1-2 και στο 89′, οπαδοί του ΠΑΟΚ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

4. Σεζόν 2018/19, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός νικούσε με 0-1 και 20 λεπτά πριν το τέλος, οπαδοί του Παναθηναϊκου ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο ξένος διαιτητής διέκοψε τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Μάλιστα, οι οπαδοί τους είχαν μπουκάρει και στην αρχή του αγώνα τραμπουκίζοντας τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Με λίγα λόγια, έχουμε σπαθάτες νίκες του Ολυμπιακού ΜΕΣΑ στα γήπεδα και επειδή οι οπαδοί τον άλλων ομάδων ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ και εισέβαλαν στους αγωνιστικούς χώρους, κατηγορείται ο Ολυμπιακός ότι νικούσε στα χαρτιά!

Αλήθεια, μήπως ήταν χάρτινη και η νίκη του Ολυμπιακού πέρυσι στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να διακοπεί ο αγώνας και να σταματήσει το μαρτύριο του 35-63;

Ξεπλένουν τα αίσχη των επεισοδίων που έκαναν όταν νικούσε ο Ολυμπιακός και τα συμψηφίζουν με μία κροτίδα που έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου, την ώρα των πανηγυρισμών για την ισοφάριση, σε απόσταση 5 μέτρων από τον Χουάνκαρ.Ο Ολυμπιακός δεν έφυγε ποτέ γιατί ισοφαρίστηκε. Αυτό είναι προνόμιο της Παναθηναϊκής ψυχής! Στις «χάρτινες νίκες» του, ο Ολυμπιακός έκανε αυτά μέσα στα γήπεδα:

Και οι οπαδοί τους αντιδρούσαν, κάνοντας αυτά:

Οι νίκες του Ολυμπιακού ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ οδηγούσαν στα αίσχη και σήμερα έχουν το θράσος στο «ΙΕΚ sdna» να μιλάνε για «χάρτινες νίκες», επειδή απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά για τη λήξη και οι οπαδοί τους μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο!

Αν λοιπόν ήταν «χάρτινες» αυτές οι νίκες του Ολυμπιακού, έχετε σκεφτεί πόσους τίτλους έχετε κατακτήσει στα χαρτιά στο μπάσκετ; Θυμάστε πόσες φορές φύγατε με 0-20 από το ΣΕΦ;

Ενδεικτικά σας θυμίζουμε τον αγώνα της κανονικής περιόδου του 2002, τα πρωταθλήματα του 2010 και του 2013, μαζί φυσικά με το χάρτινο πρωτάθλημα του covid (2020), το πρωτάθλημα και το κύπελλο του 2019. Είστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές χάρτινων τίτλων στο μπάσκετ!

Η αλήθεια των όσων συνέβησαν την Κυριακή, είναι η αλήθεια της «παναθηναϊκής ψυχής». Όπως τα έσπασαν στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο για να σταματήσει ο διασυρμός στο 35-63, έτσι έφυγαν τρέχοντας μετά την ισοφάριση του Καμαρά. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και σανός για πρόβατα:

ΥΓ: Η Αθλητική δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή του αγώνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαμεσολαβητής ανέλαβε ο αρχιδιαιτητής κ. Μάνταλος. Η έκθεση βρέθηκε δηλαδή στα χέρια της επικεφαλής της πρωτοβάθμιας αθλητικής δικαιοσύνης και του επικεφαλής της διαιτησίας. Δεν γνωρίζουμε αν διέρρευσε από κάποιον από αυτούς, αλλά πού διέρρευσε; Μα φυσικά στο SDNA!
-/-