Αυτός Ο… Αλήτης, Ο Α/ΓΕΕΘΑ, Ο Φλώρος, … Πέτυχε, Ρε Γαμώτο!.. Σκοτώστε τον!.. / ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!

Φίλοι μου / μας!

1.

Στρατηγός Φλώρος: Αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ΓΕΕΘΑ ...

Σας είχαμε γράψει πως το σχέδιο των “Σόρος-Συριζαίων” και των συνεργαζομένων μαζί τους Χουντικών στοιχείων, [στοιχεία που κυρίως “κρύβονται” μέσα στα δεξιά της ΝΔ Κόμματα (περιλαμβάνονται σ’ αυτά και Νεο-Ναζί Χρυσαυγίτες που κυκλοφορούν όμως με πολιτική… μάσκα), όπως και λίγα Καραμανλικά στοιχεία της ΝΔ (αυστηρά της “κλειστής” του “Νεο-Βούδα” κάστας και όχι απαραιτήτως μόνον πολιτικών ή βουλευτών “φίλα προσκείμενων” σ’ αυτόν), σχέδιο που είπαμε πως εκπόνησε πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, σύγχρονος… “Ήρωας” και για χρόνια τρόφιμος κυρίως στο Κόμμα της ΝΔ, όπου τον… άκουγαν ως… εξέχουσα μάλιστα “πηγή πληροφοριών” και όχι μόνον, αλλά το αυτό και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Σημίτη], περιελάμβανε και εσκεμμένη αναφορά στο ότι η Κ-Β και προσωπικά ο ίδιος ο Π-Θ παρακολουθούσε τον νυν Κο Α/ΓΕΕΘΑ!

Όταν είδαν ότι αυτό ”δεν έπιασε”, έγραψαν στη βασική στον σχεδιασμό-τους ε/φ τους (“Ντοκουμέντο”), [αδελφή ε/φ, σε ό,τι αφορά την μπόχα που αποπέμπει, αυτής του Νεο-Ναζιστή Χίου], πως ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ είχε “στήσει” δική του παρακολούθηση (αυτό λέγεται “αντι-παρακολούθηση”, αν ο αντι-παρακολουθών γνωρίζει ότι παρακολουθείται), με στόχο τον νυν Π-Θ! 

Τότε “βγήκαμε” και σας γράψαμε πως “δικαιωθήκαμε”, αφού είχαμε (εξ αρχής του… Κεφαλαίου αυτού που εμπλέκει στις τάχα μου απ’ ευθείας Μητσοτακικές παρακολουθήσεις και τις ΕΕΔ), γράψει πως βασικός στόχος του διεθνιστικού “Σόρος-Σύριζα” ήταν / είναι (ΕΞ ΑΡΧΗΣ!), μεταξύ των άλλων, και η υπονόμευση των ΕΕΔ, όπως και ο ίδιος ο Α/ΓΕΕΘΑ! “Ταξιδέψτε” στο “σάϊτ” μας και θυμηθείτε, τί ακριβώς είχαμε γράψει τότε!..

Γράψαμε για 2η φορά σχετικά, αμέσως μετά από την αναφορά στην Σόρος-Συριζαίϊκη αυτήν κολοφυλάδα ότι ο Φλώρος παρακολουθούσε τον Μητσοτάκη! Πάτε και πάλι, βρείτε το άρθρο μας και θυμηθείτε, τί είχαμε γράψει και προβληματιστείτε για την… κρίση μας, εδώ στον “Ε.Θ.”!..

Φίλοι μου!

Ούτε όμως και η 2η απόπειρα των Χουντο-Συριζαίων “έπιασε”, απόπειρα που στόχευε στο να… εκνευριστεί ο Κ.Κ.Μ., αχαχαχαχαχαχαχα, και να έρθει αυτός πια σε ρήξη με τον Φλώρο, να αρχίσει αυτός να “ψάχνεται” σχετικά!

Έτσι, τί έκαναν; Έγραψαν, οι ίδιοι βρομύλοι, πως, η ΕΥΠ “έπιασε” με τ’ “αφτιά” της τον Φλώρο να έχει προφανώς χρηματοδοτηθεί (“να τα ‘χει πιάσει”, όπως λέμε) από κάποια εταιρεία των εξοπλιστικών και με 600.000 Ευρώ απ’ αυτά ή με τα 600.000 Ευρώ ακριβώς, (δεν αναφέρεται ακριβώς το υποτιθέμενο ληφθέν από τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ “λαδο-ποσό”), αγόρασε σπίτι ή έχτισε σπίτι, αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αν μας το είπε, γράφοντάς το, ο “ψευδός Κούνελος” και ρουφιανο-τσατσόνι ταυτόχρονα των Τσίπρα – Πολλάκη (Μπάρκα)!..

Είχαμε γράψει τότε (Με αναλύσεις και μάλιστα λίαν επεξηγηματικές):

  • Ποιός πραγματικός Έλληνας, ακόμα και αυτό να συνέβαινε, θα έβγαινε να το πει “ανοικτά” και όχι αυστηρά και μόνον στην υπεύθυνη Κ-Β της χώρας, μάλιστα σήμερα που οι ΤΕΔ… ετοιμάζονται απέναντι για “ντου” στην χώρα μας, κάτι που το ξέρουν άριστα, πχ οι εδώ… Πρεσβείες, Αμερικής, Μ. Βρετανίας, κλπ;

Ειδικότερα:

α. Είχαμε γράψει, στον Κ. Κ. Μ., εδώ στον “Ε.Θ.”, εξ αρχής, για το ποιά θα ήταν / θα είναι η συμπεριφορά των Χουντο-Σόρος-Συριζαίων, λίγο πριν το Ε-Τ “μπαμ  – μπουμ”, αλλά και με το ξέσπασμά του! [Ο Κ.Κ.Μ. θα καταλάβει, κατά πως πάνε τα πράγματα, πως η μειοδοσία του “Σόρος-Σύριζα” δεν (θα) περιορίζεται μόνον στο μεταναστευτικό θέμα, όπως δήλωσε από τον Έβρο, το τελευταίο Σ-Κ, με αφορμή την περσινο-Καλοκαιρινή “Σόρος-Τσιπρο” βρωμιά,  αλλά πως (θα) είναι… πολυπλόκαμος και χρονικά… μακρά]!..

β. Είχαμε επίσης γράψει για τον διεθνιστικό χαρακτήρα του “Σόρος-Σύριζα” και τί ακριβώς σημαίνει ή συνεπάγεται αυτός ο χαρακτήρας!

γ.  Όλοι στην χώρα μας πια (και ας “κάνουν το παγώνι” κάποιοι), ξέρουν πολύ καλά το ποιά είναι η βασική αποστολή του “Σόρος-Σύριζα” στην Ελλάδα, από της ιδρύσεώς του ακόμα!.. (Έχει άμεση σχέση με το ουσιαστικό “Διάλυση”)!..

δ.  Είχαμε γράψει και συνεχίζουμε να γράφουμε και να τονίζουμε την στρατιωτική αξία και το ειδικό βάρος του Στρατηγού Φλώρου, τονίζοντας ότι κατ’ εμάς είναι, μετά ή μαζί με τον τέως Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κο Γράψα Δ., (είχε ουσιαστικά υποχρεωθεί σε παραίτηση, όταν συγκρούστηκε με την τότε ΥΠΕΞ Κα Μπακογιάννη), ο καλύτερος Α/ΓΕΕΘΑ των τελευταίων 20+ ετών

ε. Είχαμε γράψει, για τις άριστες(!) σχέσεις του Νο “1” Κόμματος του Σόρος στην Ελλάδα, του “ΣΥΡΙΖΑ”, με τον ΡΤΕ και την σημερινή κατάσταση στην Τουρκία! Εμείς εδώ είχαμε με παρρησία επιπροσθέτως γράψει πως, ο “Σόρος-Τσίπρας”, εκών-άκων, είναι ή κατέστη Όργανο του ΡΤΕ

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ:

– ΓΙΑΤΙ “ΠΑΙΖΕΙ” ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, Ο,ΤΙ “ΠΑΙΖΕΙ”!

– ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΕΟ-ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!..

– ΤΙ, ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ, [ΕΙΘΕ ΟΧΙ(!)] ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!..

Ειδικότερα και για επαγγελματίες κυρίως, ας προβληματιστούν αυτοί στα ακόλουθα:

– Πώς μπορεί να εξυφανθεί μια συνωμοσία, η οποία στοχεύει σε ανατροπή νομίμων Κ-Β;

– Πώς ένα σχέδιο, “πλαστό” ως προς την αλήθεια… του, δύναται να περιλαμβάνει πραγματικά στοιχεία, ώστε να γίνεται , όσο το δυνατόν περισσότερο πιστευτό, από την μεγάλη λαϊκή και… απαίδευτη μάζα στην οποίαν και κάθε φορά κυρίως απευθύνεται, όταν βεβαίως ο στόχος είναι ένα Κράτος, μια Κ-Β, αλλά και όσο το δυνατόν δυσκολότερο για τον στόχο να υπερασπιστεί αρχικώς εαυτόν και ακολούθως να αποδείξει ότι δεν υφίστατο κάτι τέτοιο, για το οποίο κατηγορήθηκε / κατηγορείται!

– Πώς είναι, εκ του Νόμου, δομημένα τα σημερινά πολιτικά Κόμματα; Έχουν, ναι ή όχι, δικούς τους παρακρατικούς μηχανισμούς (τρομοκρατικές Οργανώσεις, δήθεν “ακτιβιστικές Οργανώσεις”, εγχώρια και ξένη Μαφία, νόμιμες Οργανώσεις που δρουν υπό νομιμοφανή τίτλο και τρόπο, αλλά ελέγχονται από ΜΥ στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, κλπ), και αν “ναι” πώς ακριβώς διαπλέκονται μαζί τους;

Αν η απάντηση είναι “ναι”, τότε, επίσης, νομίζετε πως είναι αυτός ο λόγος που αριθμός Κομμάτων στην χώρα δεν επιθυμούν να παρακολουθούνται, (στο όνομα πάντα μιας δήθεν… “Δημοκρατίας”, “δήθεν”, όπως η πολιτική βιωτή όλων αυτών αποδεικνύει ότι… πιστεύουν), ώστε έτσι να προστατεύεται πρωτίστως η χώρα και ακολούθως και οι ίδιοι, σε αντίθεση με την γενικώς ισχύουσα διεθνή, σε άλλες χώρες, πρακτική;

– Πώς μια ξένη δύναμη (εχθρική και άλλη) μπορεί να εκμεταλλευθεί, θετικά γι΄αυτήν, κάτι τέτοιο;

Και το ερώτημα, για το… “ΑΡΙΣΤΑ”, όπως λέμε, μόνον όμως για “προχωρημένους” των επαγγελματιών αυτό, ήτοι για παλαιούς κυρίως και εμπείρους των “Πληροφοριών – Ασφαλείας”, είναι:

Μπορεί να χαρακτηρισθούν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ(!), όσοι εκπόνησαν και όσοι υλοποιούν στο Πεδίο, τόσο καιρό τώρα στην Ελλάδα, ένα τέτοιο σχέδιο, αν αποδειχθεί μέσα από τις όποιες επίσημες και προβλεπόμενες συνταγματικά κρατικές κινήσεις ότι όλα ήσαν / είναι, “και με σφραγίδα” (!), “παραμύθι”, “σίριαλ” ή ό,τι άλλο σχετικό;

2. Αγαπητοί αναγνώστες!

α. Τα πάντα, όσα πράττουν δηλαδή και σήμερα τα μεταλλαγμένα Κομμούνια, έχουν ως βατήρα εκκινήσεως το ΜΙΣΟΣ(!) τους για την Ελλάδα, για τον λόγο ότι η χώρα μας, (που την θέλουν “χώρο”), εξ αιτίας… κάποιων (sic), δεν έγινε ποτέ Σοβιετική επαρχία!..

β. Όσα ζούμε, συμβαίνουν, διότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία επιβιώνει ακόμα ο Κομμουνισμός ή “Δικτατορία Του Προλεταριάτου” ή “Κόκκινος Φασισμός”, εξ αιτίας, όπως εκτιμούμε, σχετικής αποφάσεως των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων” και φυσικά, διότι ομοίως(!), (πολιτικά και μη), επιβιώνουν, για λόγους ουσιαστικά βοηθείας υπάρξεως στην χώρα μας των Κομμουνιστών, γνησίων ή μεταλλαγμένων, και των όποιων γραφικών πια Χουντικών, αλλά και των Νεο-Ναζιστών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια προωθήθηκαν ταχέως (και ξαναπροωθούνται επίσης τώρα, αν και έχουν χαρακτηρισθεί “εγκληματίες” / επί της θητείας της νυν Κ-Β), με συγκεκριμένο πάντα ρόλο και με πρωτεύοντα αυτόν της υπονομεύσεως του γνησίου Πατριωτισμού των Ελλήνων, όπως και της προς την Πατρίδα μας αγνής και άδολης αγάπης και συνεπώς της εμμέσου υποστηρίξεως ειδικώς των “Σόρος-Συριζαίων”, που στοχεύουν (όσο και να μην το λένε) στην διάλυση της Ελλάδος!.. (Πιστεύετε ότι από μόνη της γεννήθηκε η “θεωρία των 2 άκρων”);

γ. Ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρος με την τεράστια ποιοτική αναβάθμιση των ΕΕΔ που πέτυχε (και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γινόταν), όχι μόνον βγάζοντας συνολικώς τον Στρατό μας (με την γενική του ονομασία), από τον… Τάφο, όπου τον είχαν ρίξει ακρίτως κάποιοι, αλλά κάνοντάς τον παράλληλα και πολύ… μάγκα, ικανό πια να υπερασπιστεί 100% την ΕΛΛΑΔΑ μας, (φυσικά σε συνεργασία με το “ευήκοον ους” και κυρίως με την οξύνοια του Π-Θ Κ. Κ. Μ.), ΕΝΟΧΛΗΣΕ αρκετούς, εντός και εκτός Ελλάδος και κυρίως:

– Όλα τα κανονικά και μη… Κομμούνια, γνήσια και μεταλλαγμένα, με πρώτον τον “Σόρος-Σύριζα”!

– Παλαιούς Χουντικούς, αλλά και σημερινούς γόνους παλαιών Χουντικών, οι οποίοι δεν ανέμεναν και δεν ήθελαν να πετύχει στην αποστολή του ο Φλώρος, “με τίποτα”, λόγω του ότι Κ-Β είναι η ΝΔ! Να θυμίσω ότι υπάρχει ένα κληρονομικά… μεταφερόμενο (sic) μίσος από τους προγόνους Χουνταίους στους απογόνους τους, λόγω του ότι ο Κ. Γ. Καραμανλής τους είχε φυλακίσει, (κυρίως τους στρατιωτικούς της εκπροσώπους), αλλά και διότι με επικεφαλής τον Ε. ΑΒΕΡΩΦ, είχε προβεί στην περίφημη απο-Χουντοποίηση!..

– Στρατιωτικούς, με πρώτους απ’ όλους, λίαν πιθανώς, παλαιούς Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΕΘΑ, (έως μια 10ετία πίσω), ακριβώς λόγω του ότι μέχρι σήμερα(!) η θητεία του ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη!

–  “Ντίλερς” εξοπλιστικών (ντόπιους κυρίως), επειδή τους “έκλεισε την πόρτα” και τους “χάλασε” τον παλιό τρόπο με τον οποίο “μπαινόβγαιναν” και κυρίως “δούλευαν” και στα 4 ε/Επιτελεία, όντας πιθανότατα αρκετοί εξ αυτών και Όργανα ξένων δυνάμεων!..

3. Εμείς, επιπροσθέτως, κρατάμε και την σχετική ανακοίνωση (δείτε την στο ΥΓ. / παρ. 6), την οποίαν ορθότατα εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ (όντας εμείς σίγουροι ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ), αλλά και την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Κ-Β, ως όφειλε, δια του εκπροσώπου Τύπου της, Κου Οικονόμου, μετά την νέα βρωμιά του “Ψευδού Κούνελου”, περί λαδώματος του Κου Α/ΓΕΕΘΑ!

Το ίδιο πράξτε και εσείς, αγαπητοί, χωρίς ασφαλώς να ξεχνάτε ό,τι, εδώ στον “Ε.Θ.”, σχετικό με το Κεφ. με τίτλο “Δημιουργία Ρήξεως Μεταξύ Π-Θ – Α/ΓΕΕΘΑ”, του “Σόρος-Χουντο-Συριζαίϊκου” “σίριαλ” “Παρακολουθήσεις Π-Θ Κ.Κ.Μ.”, έχετε διαβάσει κατά το παρελθόν, αλλά και σήμερα!

4. Αν υπήρχε το ο,τιδήποτε πραγματικό, τα νεο-μεταλλαγμένα Κομμούνια, αυτοί οι νέοι διεθνιστές δυτικού πια όμως τύπου, θα το είχαν κάνει… Σημαία και θα είχαν οι ίδιοι “ρίξει” την Κ-Β Μητσοτάκη! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΗΛΙΔΩΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΣΤΟ “ΚΟΜΜΑΤΙ” ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ!.. 

5. Αν τόσο εύκολα “έπαιρναν” και “παίρνουν” ακόμα πιθανώς στοιχεία και πληροφορίες από την ΕΥΠ τα νεο-Κομμούνια δυτικού τύπου πια, όπως είπαμε, αυτά του “Σόρος -Σύριζα”, τότε κανένας… Κοντολέων (του Π-Θ, κλπ, όπως κατηγορούν την Κ-Β) δεν υπήρχε στην Υπηρεσία αυτή ως Δκτης, και άρα και καμιά Κ-Β δεν διοικούσε ουσιαστικά, αφού “εκ των πραγμάτων” Δκτης ή Δκτές της ΕΥΠ, όπως γίνεται σαφές, ήσαν οι… πληροφοριοδότες (προφανώς άτομα ακατάλληλα για μια τέτοια Υπηρεσία), του Ψευδοκούνελου και ταυτόχρονα τσάτσου, όπως είπαμε και αρχι-ρουφιάνου του “Σόρος-Τσίπρα”!

6. Αυτά και πριν σας αφήσω, να σας δώσουμε και εμείς μια πληροφορία, η οποία όμως ακόμα είναι ανεπιβεβαίωτη και την οποίαν μάλλον δεν θα την αναφέρει ο “Σόρος-Σύριζα”!.. Διαβάστε!

“Ο Στρατηγός Φλώρος με τα λαδο-λεφτά που πήρε* εκτός από σπίτι που αγόρασε, αγόρασε και έναν χώρο, όπου ήδη άρχισε να κτίζει Οίκημα, το οποίο θα λειτουργήσει ως “Οίκος Ανοχής” και μάλιστα “Πολυτελείας”, όπου θα έρχονται και θα πηδιούνται(!) επιφανείς και μη, “Σόρος-Συριζαίοι”, με νταβατζή τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ!..”

Άντε να χαθείτε βρωμερές ύαινες, οσμηρές κολάθρες!..

* Αφήστε το δήθεν λαδο-σπίτι του Φλώρου, όπως και τον Φλώρο, πολιτικά και άλλα μεταλλαγμένα Νεο-Κομμουνιστικά καριόλια, δυτικού πια τύπου και μορφής, και πέστε μας για τα εκ-ρια Ευρώ, που είπε στην γνωστή και σε εξέλιξη δίκη … σας, (Καλογρίτσα, κλπ), η μάρτυρας Κα Διαμαντή πως κατέληγαν στα Ταμεία του Κόμματός σας!.. Αρκεί επίσης μόνον, να μας πείτε, επίσης, για το πώς αποκτήθηκε η περιουσία Παπαδημούλη ή μόνον για τα πόσα… Σορίτικα και “CIA”-λεφτά “έπεσαν” σε Υπουργούς σας, όπως και σε άλλους… , ώστε να γίνετε Νονοί των Σκοπίων!.. (Πχ στον Κοτζιά, κλπ)!..

Αφήστε τον Στρατηγό Φλώρο, ρε παλιο-λιμά και πείτε μας για τον… τότε Γιάνη σας, με ένα “ν”, για την υποθήκευση μας για 99 χρόνια με το 3ο Μνημόνιο, όπου βγάλατε στο 90’+ την Ακρόπολη από την λίστα των προς… αμανατι-κή πώληση… ε/μνημείων (σαν το χθεσινό πέναλτυ του βάζελου στα Γιάννινα το κάνατε, όπου όλοι “έκαναν γαργάρα” το προηγηθέν του πέναλτυ του Μορέϊρα, χέρι του Κουρμπέλη…), που μέχρι και αυτήν είχατε μέσα, για την ΑΡΠΑΓΗ εκ μέρους σας της περιουσίας της ε/”Μεσαίας Τάξης”, (ώστε να φτάσετε στο ζητούμενο από τους δανειστές μας ποσόν των 37 δις), για την σταλινική εκ μέρους σας αλλαγή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος του 2016, για τα 100 επιπλέον δις που μας χρεώσατε, παλιο-πολιτικοί-μπιντέδες, κλπ, κλπ, κλπ!..

Τέτοια ώρα λοιπόν και στιγμή, δεν θα έπρεπε να κυκλοφορείτε, αλλά θα έπρεπε να ήσασταν στα λαγούμια σας!..

7. Ήδη, από σήμερα, ο νυν Κος Α/ΓΕΕΘΑ είναι για 1 έτος ακόμα Α/ΓΕΕΘΑ, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, σε πείσμα των ανόσιων, ρυπαρών και μιαρών… εγκεφάλων του “Χουντο-Σόρος-Σύριζα” και των παραφυάδων τους, φανερών και κρυφών, οι οποίοι προσπάθησαν για 3η φορά να φέρουν σε ρήξη Π-Θ και Α/ΓΕΕΘΑ=ΕΕΔ, προκειμένου να πλήξουν και τους “2” και ίσως και να ικανοποιήσουν και τυχόν εκτός Ελλάδος εντολείς ή φίλους τους !..

Επίσης, και το σημαντικότερο(!), με την εκ νέου επιλογή του Στρατηγού Φλώρου, για για ένα ακόμα χρόνο θητεία στην θέση του, ΗΤΤΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, είτε στον προφανή εξ αρχής σχεδιασμό τους ή στην πορεία του όλου θέματος, (των δήθεν υποκλοπών του “Σόρος-Σύριζα”), εκπονηθέντος σχεδίου τους, να “ρίξουν” τον Ε/Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό ΦΛΩΡΟ ΚΩΝ-ΝΟ, με ό,τι αυτό θα σήμαινε!

Ευχόμαστε, διότι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ(!), να ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ(!) ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Π-Θ ΞΑΝΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, παρά την θέληση του σημερινού ΙσλαμοΚεμαλικού τ/καθεστώτος!..

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠ’ ΕΞΩ), ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ(!) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η(ΔΙΑΖ) ΗΛΙΘΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ… ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ (SIC) ΞΕΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ Η(ΟΧΙ) ΔΥΝΑΜΕΙΣ!..     

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-

ΥΓ.

1. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΩΡΟ ΚΩΝ-ΝΟ, ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ “Η” ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ! ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η “ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΣ” ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΟΝΟΥΣ!..

2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ Α/ΓΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”! ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ Α/ΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ(!) ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ!..

3. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Σ’ ΕΝΑ ΚΌΜΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ Ο “ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε/Β/ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ) ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!..

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ “ΤΡΩΝΕ” / ΠΟΥ “ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΡΙΝΩΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΗ  ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΤΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ… ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΞΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΞΙΟ-ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΨΗΛΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΔΚΤΗΣ ΤΟΥ Α’ ΣΣ, ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ… ΑΣΠΡΙΣΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΪΚΟΥ “ΠΑ.ΣΟ.Κ.”, ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ”;

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΡΒΑΝΑ” ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ”, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ “ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ”, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ Κ-Β ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α.!

Ο.Κ.! ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ, Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΥΝ “ΔΕΔΟΜΕΝΗ”, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ, ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Η.Π.Α.! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… ΧΑΟΣ ΤΟ…  ΜΗΔΕΝ, ΑΦΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!..

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 40+ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ “ΚΛΕΒΕΤΕ”, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 2, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ Ο “ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΝΤΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ), ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ, ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ, 3ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΟΙ “ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ”!..

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ; ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ, ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ, ΚΛΠ! ΑΡΑ; ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ; ΤΗΝ… “ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥ… ΠΑΡΙΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ;

ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, ΟΤΑΝ Ο Κ.Κ.Μ. ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ “ΓΕΡΟ ΤΖΟ” ΚΑΙ ΑΝ ΛΙΓΟ… “ΦΩΤΑΤΕ”, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΙ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΤΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΣ “ΠΟΥΛΑΓΑΝ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ Η.Π.Α. !

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΩΛΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ!..

4. ΑΣΧΕΤΟ ΥΠ. ΑΡ. “1”! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟ ΛΟΒΕΡΔΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (16-01-2023) ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”! “ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΗΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”!..

5. ΑΣΧΕΤΟ ΥΠ. ΑΡ. “2”: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Π-Θ!

Ο ΘΑΝΩΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ Ο Β’ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΓΕΝΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΣΑΣ, ΕΣΤΩ… “ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”;

ΚΕ Π-Θ! ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ… ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ!.. Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, Η ΚΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!..

6.

Ψεύτικοι, συκοφαντικοί και αναπόδεικτοι οι ισχυρισμοί για τον ΑΓΕΕΘΑ και την οικογένειά του

Συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος

Του Ηλία Προύφα

Έχοντας στον πλευρό του την κυβέρνηση, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία και Έλληνες πολίτες, ο επιτυχημένος στο έργο που η πολιτεία του ανέθεσε, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνστανταντίνος Φλώρος, διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις κατηγορίες που αποδίδονται μέσω δημοσιευμάτων, εναντίον του ιδίου και μελών της οικογενείας του.

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος, συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα που η πολιτεία του έχει αναθέσει.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση:

Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων.Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους.

-/-