Χωρίς… Οίκτο!..

Φίλοι μου /μας!

1. Κε Τσοδουλέ, (αν τονίζω καλά το όνομά σου ), που είσαι στο “linkedin”, σε ενημερώνουμε ότι η επαφή σου Αμπντιουλλάχ Μπαχτσί (Abdüllah Bahçı), ειδικός στoυς Η/Υ και κυρίως στα… “Χάκινγκ”, κλπ, είναι ή ήταν Αξκός της τ/Σ-Χ, υπηρετήσας στον Τομέα των “Πληροφοριών – Ασφαλείας”! Ο υπόψη Αξκός είχε, στην θητεία του, αρκετά, αναλόγως πάντα, … “εξωτερικά” (μεταθέσεις) και πολλές στο εξωτερικό “αποστολές”!

2. Αφού η υποδειγματική Δημοκρατία (τουλάχιστον έως τα τώρα) Σουηδία* υποχρεώθηκε να βγάλλει τον Στρατό στους δρόμους της χώρας και κυρίως σ’ αυτούς της πρωτευούσης της, φανταστείτε πού έχουμε φτάσει (και!) στην Ευρώπη, σε ό,τι αφορά το θέμα της ασφαλείας! Το άναρχο… μεταναστευτικό παγκόσμιο σχέδιο μετατρέπει σιγά – σιγά (και!) την Ευρώπη σε ζούγκλα! [Βλέπε, πλην της Σουηδίας, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Αγγλία, (σε μικρότερο βαθμό εκεί), κλπ, κλπ, κλπ]!

* Και ο Στρατός δεν “βγήκε” στους δρόμους της Σουηδίας, λόγω της αντιπαλότητος των 2 συμμοριών, του Κούρδου  και του Έλληνος! (Μετανάστες και οι δύο στην χώρα αυτήν). Το πρόβλημα είναι βαθύτερο και έχει πρωτίστως σχέση με το ΙΣΛΑΜ και την προσπάθεια των μουσουλμάνων μεταναστών να “περάσουν”… “τσαμπουκά” / με το “άστε ντούε”, τα θρησκευτικά και πολιτισμικά τους ήθη και έθιμα και μάλιστα να τα επιβάλλουν στην Σ/κοινωνία – Κράτος!.. Οι… καμπάνες κτυπάνε πια (και!) στην Γηραιά Ήπειρο πολύ δυνατά! Ο… ήχος τους άραγε φτάνει και στην Ελλάδα, όπου η αλήθεια λέγει ότι οι ξένοι είναι πια αριθμητικά 40% και άνω του συνολικού πληθυσμού της χώρας;

3. Η “ΕΛΑΣ” “έκλεισε”, όπως μας είπε, το θέμα με την δολοφονία των “6” Τούρκων Κουρδικής καταγωγής!

Ντροπή ρε, ντροπή! Αυτό μόνον! Οι Έλληνες δεν είναι… αρνιά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!.. Τα παριστάνουν!..

Δουλειά της “ΜΙΤ” είναι όλη αυτή η ιστορία!..

Οι ίδιοι οι Τούρκοι, μόλις προσφάτως, (με αφορμή την σύλληψη του FETÖ-CÜ Κοράϊ ΒΟΥΡΑΛ), δημοσίευσαν την πληροφορία ότι κυνηγάνε τους Γκιουλενιστές παντού στον Κόσμο, αναφερόμενοι κυρίως σε Συρία και Β. Ιράκ, απ’ ό,τι μπορώ να θυμηθώ! Λέτε, άραγε, πως δεν κάνουν το ίδιο στο -μπουρδέλο- / στο κολοχανείο ορθότερα, αφού στο μπουρδέλο υπάρχουν κανόνες, κολοχανείο* λοιπόν, εννοώ πάντα από πλευράς ασφαλείας, Ε/Κράτος; (Μπήκαν οι 200, πόσοι ήσαν τέλος πάντων, Κροάτες και έφτασαν στην καρδιά της πρωτεύουσάς μας και σκότωσαν και όμως ο Α/”ΕΛΑΣ” δεν παραιτήθηκε αμέσως, ούτε όμως και τον… παραίτησαν! Για τον Υπουργό Κο Οικονόμου δεν γράφουμε κάτι, αφού άντε να δεχθούμε ότι μόλις είχε αναλάβει)!..

Πάτε και διαβάστε μας ξανά, “εδώ και πίσω”, να θυμηθείτε τί γράφαμε και για το θέμα του “… χαίρετε”των “6”, αλλά κυρίως για την δράση της “ΜΙΤ” (και!) στην Ελλάδα, όπως πχ για τα σχέδια αποκλεισμού του στρατηγικού μας Κέντρου, σχέδια που η “ΜΙΤ” τα δοκίμασε στο Πεδίο (μας!) και επί “Σόρος-Τσίπρα” και τώρα, επί Μητσοτάκη! (Όταν τα γράφαμε, κάποιοι γέλαγαν και ειρωνευόντουσαν, τώρα όλοι γράφουν πχ για… “Τζιχάντ” στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, κλπ και δηλώνουν “αιφνιδιασμένοι” τα λέσια!

Γράφαμε για το κρίσιμο έτος 2023 και κυρίως για την… Τουρκία, (λόγω της “Σύνθήκης της Λωζάννης”), την… φίλη μας αυτήν χώρα και επίσης γέλαγαν! Τώρα όμως θα τα… λουστούμε όλοι μαζί, τώρα που το σκατό, από τον φόβο, έφτασε από τον κόλ… στα γόνατα όλων αυτών των… Κυρίων, χωρία όμως εμείς να φταίμε)!..

* Και όλα αυτά λόγω της κρατούσης νοοτροπίας μας, εξ αιτίας της Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ (!), (κατέστη τέτοια πια, από ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ που ήταν και φυσικά παραμένει**)  κυρίως τα τελευταία 20+ χρόνια, (πλέον στην χώρα επικρατούν οι… εραστές του απολύτου “ΣΙΚΙΜΕ ΚΑΝΤΑΡΙΣΜΟΥ”), αλλά και λόγω της μη υπάρξεως στον λαό μας “κουλτούρας” ασφαλείας! Τους λες για πληροφορίες, τους λες για ασφάλεια (οποιασδήποτε μορφής, από “Εθνική” μέχρι και αυτήν την ατομική / προσωπική) και ή γελάνε ή σε κοροϊδεύουν, κλπ!.. Αλλά από την άλλη ο ίδιος ο λαός θέλει την ασφάλειά του στις πόλεις του, στις γειτονιές του, κλπ και ως ζητούμενο / ως θέμα η “ασφάλεια” πάντα “παίζει” πρώτο ή από τα πρώτα, όταν έχουμε εκλογές! (Φυσικά και στον τομέα αυτόν, αυτοί που πάντα… κερδίζουν είναι τα Κομμούνια και οι “ουρές” τους, οι αυτοαποακλούμενες “δημοκρατικές” και “προοδευτικές”! Πχ στο θέμα των καμερών, και σε άλλα… 1000!..

** Και μετά, έτσι όπως πάει η παγκόσμιος πολιτική κατάσταση, (“άνοιξε” τώρα και η Μ. Ανατολή), όταν θα σκοτώνουν και θα σφάζουν μέσα στις ε/πόλεις Αλβανοί, Γεωργιανοί, Αλγερινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί, Σύροι αντικαθεστωτικοί (λέγε με Τούρκοι Β’, πώς λέμε “SUPER LEAQUE 2” “ένα πράγμα”;), και άλλοι, τότε θα ψάχνουν όλοι να δουν ποιός φταίει, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά!.. Και αυτοί, βεβαιωθείτε πως θα σφάξουν πρώτους όλους αυτούς που εργάστηκαν και δούλεψαν γι’ αυτούς, όλους αυτούς που τώρα διαδηλώνουν υπέρ αυτών κλπ, κλπ, κλπ, πχ εσένα Κε Αρχηγέ του “ANTAΡ-CIA”, του κόμματος των υπογείων της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Κλίντον – Ομπάμα, όπως και εσάς Κοι του “Σόρος-Σύριζα” και ειδικά εσένα Κε… Παπα…σπιτούλη ή Παπα…χρηματούλη ή Παπα…ευρούλη, αν σε λέω καλά, κλπ, κλπ, κλπ!.. Απ’ την άλλη, τα καθ’ αυτό Κομμούνια έχουν ήδη επιλέξει τους φονιάδες τους! Θα είναι οι Πακιστανοί νέοι τάχα μου… Κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν “αγκαλιαστεί” από τον Περισσό, καλύτερα απ’ ό,τι θα αγκάλιαζαν τις μάνες τους!.. Κουτσούμπα Άντρακλα, όλα Ο.Κ.; Αλήθεια, για πες μας, πόσοι Κομμουνιστές υπάρχουν στον Ισλαμικό Κόσμο (Σούνι και Σίϊ) και γιατί άραγε;

4.  Γιατί ο Νομπελίστας ΚΛΑΟΥΖΕΡ μίλησε για μη ύπαρξη “Κλιματικής Αλλαγής” και ποιοί και γιατί ακολούθως τον… εξαφάνισαν;

5. Για τις φωτιές στην χώρα (τουλάχιστον για το 90% αυτών) ρωτείστε την… “ΜΙΤ” και ασφαλώς μετά το ανύπαρκτο και ανίκανο Ε/Κράτος στο να την “προλάβει” (Την “ΜΙΤ”)!..

Προσεχώς, θα δούμε επίσης, αν οι καμμένες εκτάσεις στην χώρα θα αναδασωθούν στο 100%  ή σε μέρος αυτών θα τοποθετηθούν και ανεμογεννήτριες, Κε… Ροκφέλερ!.. Δεν είμαστε μαλάκες οι Έλληνες, όπως πιστεύω και άλλοι λαοί! Απλώς οι πχ αναφερθέντες, λόγω του θέματος, Ροκφέλερ είναι οι πανίσχυροι του Πλανήτη λόγω κατοχής, εκ μέρους τους, ενός μεγάλου κομματιού του παγκοσμίου Κεφαλαίου, ενώ εμείς είμαστε τα… παπάρια μου, “με το συμπάθιο”! Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι… “Μπρους – Λη” και εμείς οι παγκόσμιοι “Σκατά – Λη”!

Για τις πλημμύρες τώρα, φταίμε πρώτα εμείς ο λαός και μετά το κάθε φορά Κράτος ή άντε το ίδιο, αφού αυτό έχει πάντα ή δεν έχει, όταν δεν θέλει, λόγω των ψήφων, τον τελευταίο, όπως λέμε, λόγο!.. Διαβάστε λοιπόν τί και ποιός, κατ΄εμάς, έφταιξε! (Και πάλι τώρα, αλλά και κατά το παρελθόν / Ενδεικτικώς βεβαίως)!..

 • Τα κτισμένα βουνά! (Εδώ πχ το Χαϊδάρι έφτασε μέχρι την κορυφή του βουνού)!..
 • Το ένα σπίτι που κτιζόταν και κτίζεται πάνω στο άλλο!
 • Τα μπαζώματα των ρεμάτων!
 • Το βούλωμα των φρεατίων!
 • Οι εργολαβίες “του κόλου” ή αλλιώς οι “αρπαχτές” των τάχα μου κατασκευαστών των όποιων δρόμων μας, και κυρίως των επαρχιακών, αγροτικών, κλπ, κλπ, κλπ!
 • Η αυθαίρετη αλλαγή του ρου των ποταμών!
 • Η άναρχη και κατά το πώς συμφέρει τον καθένα τοποθέτηση σωλήνων, όπως πχ των αποχετευτικών, αυτών στα διάφορα δίκτυα, όπως πχ σ’ αυτό του νερού, αυτών στα χωράφια, κλπ!..
 • Οι μεγαλο… μάγκες των περιοχών της Πατρίδος μας, οι οποίοι λόγω της οικονομικής των κυρίως ισχύος επεμβαίνουν, χωρίς “να τρέχει τίποτε” και αλλάζουν πχ τα πάντα στον Θεσσαλικό κάμπο, λέγε με Μεγαλο-Τσιφλικάδες, είτε αυτοί είναι τα γνωστά αλληλο-υποστηριζόμενα Κομμούνια (με τις γνωστές τους τακτικές), είτε οι άλλοι, οι όμοιοί τους σε χαρακτήρα, τάχα μου… ”Εθνο-Πατριώτες”, με πολύ “Παρά” και με άκρες στα μείζονα αστικά κόμματα (ΝΔούλα – Πασόκ, κλπ! Πού είσαι, ρε Ανδρουλάκη, ζεις; Τρίζουν τα ιερά κόκκαλα του “Ανδρέα του λαού”, ρε!.. Νίκο Παπανδρέου, τελικώς δεν θα κατέλθεις στα Κομματικά);
 • Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, λόγω κυρίως της υφιστάμενης ανοργανωσιάς!
 • Η καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, από τα πάσης φύσεως όρνια των Δήμων και των Περιφερειών, τα οποία δεν ελέγχονταν, (και πιθανώς κάποια να μην ελέγχονται ακόμα), για μια σειρά από λόγους και αιτίες!..
 • Και το σπουδαιότερο για εμάς! Είναι δυνατόν σε μία πόλη που κτίστηκε για να δεχθεί ένα ανθρώπινο… βάρος (διότι οικιστικά, περί αυτού πρόκειται), πχ 1.000.000 άντε 1,5 ή και 2 ακόμα εκ-ριων ανθρώπων, όπως είναι, για παράδειγμα, η Αθήνα*, να ζουν σήμερα 6+ εκ-ρια άνθρωποι (το αυτό συμβαίνει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ), και να “ψάχνουμε” τάχα να βρούμε τί φταίει που πχ πλημμυρίζουμε ή ό,τι άλλο μας έρχεται, κατά καιρούς, στο κεφάλι; (* Τόσα χρόνια τώρα ακούμε, πχ για την αναφερθείσα πόλη των Αθηνών! “Φταίει” ο Γερο-Καραμανλής, ακούμε πάντα, κλπ! Δεν είναι αλήθεια αυτό! Είναι προπαγάνδα! Η Αθήνα, όπως και η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο, κλπ κτίστηκαν για έναν συγκεκριμένο αριθμό κατοίκων, και η “εν λόγω” Αθήνα κτίστηκε για 1,5 – 2 εκ-ρια… κόσμο και μάλιστα αριθμητικώς τόσο προοπτικά! Το ίδιο και οι λοιπές ε/πόλεις! Σήμερα η Αθήνα έχει φτάσει προς Β και ΒΑ μέχρι την Χαλκίδα και σε λίγο μέχρι την… Λαμία και Α. μέχρι την Κόρινθο)!..
 • ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ, αλλά πιστεύουμε ΧΡΗΣΙΜΑ, ως μια πολύ… μικρά περίληψη, για το θέμα!..

Α! Και κάτι ακόμα! “Χρυσαυγίτη” Χίε, αλλά και όσοι άλλοι ασπάζονται / – στε το ίδιο, διότι σας συμφέρει πολιτικώς, όπως πχ εσείς του νόθου ιδεολογικά “αδελφού” των Νεο-Ναζί, “Σόρος-Σύριζα”!

“Τους νεκρούς ΔΕΝ (!) μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να τους κρύψει, δημοσιογραφική παλιοπαπάρα!”

6. Χρωστούμενο και αυτό! Ο “Επιθεωρητής Όπλων” του “Ο.Η.Ε.” και πρώην… Όργανο της “CIA”, που σας γράψαμε πως δήλωσε, (όπως σας γράφουμε εδώ από τον Σεπ. του 2022), πως “η Ρωσία δεν εκτελεί ενεργές επιχειρήσεις στην Ουκρανία” και πως “η Ουκρανία έχει ηττηθεί” (αυτό το είπε επίσης και το γράφουμε τώρα), λέγεται ΡΙΤΝΕΡ!

7. Το ΙΣΡΑΗΛ θα μετατρέψει την “Λωρίδα της Γάζας” σε ΓΗΠΕΔΟ (!) ή ορθότερα σε ποδοσφαιρικό “τερέν” άδειου Γηπέδου, δηλαδή “τερέν” που δεν το πατάει κανείς, αλλά “τερέν” πάρα πολύ κακής… ποιότητος, που ούτε στα Γήπεδα των χωριών στην χώρα μας δεν μπορεί να βρεις!.. Καταλάβατε!..

Μιλάνε όλοι και προσβάλλουν το συναίσθημα των Ελλήνων πολιτών, γνησίων ή αλλοεθνούς καταγωγής και κυρίως τα πάσης φύσεως Κομμούνια, γνήσια και μεταλλαγμένα (τα ξέρετε πια καλά και αυτά… ), και τώρα υποστηρίζουν τους… καλούς Παλαιστινίους και για πιο “μούρη” λένε πως υποστηρίζουν δήθεν το ΔΙΚΑΙΟ, αρκεί βεβαίως αυτό να προσβάλλει πάντα το ΝΑΤΟ και την Δύση, έχοντας όλοι αυτοί ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ “ΤΊ ΕΣΤΙ” ΙΣΛΑΜ, τί πχ “ΧΑΜΑΣ”, που τώρα την υποστηρίζουν με δαιδηλώσεις στο “Σύνταγμα”, κλπ, αλλά και ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ του τί εστί ΙΣΡΑΗΛ και φυσικά ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ του όλου θέματος!.. Πχ! Όσοι δεν ξέρουν το Ισραήλ (ας “πιάσουμε” τώρα αυτό, αφού για το Ισλάμ έχουμε αρκετές φορές μιλήσει / αναφερθεί), προσπαθούν τάχα να το σταματήσουν, να μην αντιδράσει, κλπ, κλπ, κλπ, αφού κυρίως (!) φοβούνται την περαιτέρω ισχυροποίησή του, για την παρούσα φάση μια θετική υστεροφημία του νυν Ι/Π-Θ, και άλλα, πράγματι πολλά σε αριθμό!..

Οι Κοι αυτοί (κυρίως τα Αρχι-Κομμούνια και λοιπά… δημοκρατικά και προοδευτικά στοιχεία που κατεβάζουν τον κοσμάκη στους δρόμους, αλλά και όποιοι άλλοι των αυτών απόψεων και… ιδεών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό), … ξεχνούν, [ΙΣΩΣ(!), διότι εμείς λέμε πως ξέρουν ή έστω πως έχουν εντρυφήσει σχςεδόν στα πάντα] ότι οι Εβραίοι ακολουθούν πάντα και κατ’ εμάς -σε επίπεδο Κρατών ορθότατα- το γνωστό “ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ” και το “ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ”; (Αιφνιδιαστήκαμε από εσάς, Κε Μητσοτάκη, αν πράγματι δηλώσατε πως “τα οργανωμένα Κράτη δεν λειτουργούν εκδικητικά”, που σημαίνει πως δεν ξέρετε το Ισραήλ, ενώ η δήλωσή σας “σηκώνει” πολύ συζήτηση! Θέσατε, προς προβληματισμό ασφαλώς, ένα πολύ ωραίο θέμα)!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ = Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”!.. (ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ… ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΟ-ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ)!..

8. Κάνει “μπαμ” πως το ένα και μοναδικό [Ν] της Γάζας το προσέβαλαν οι της “΄Χαμάς”, για να δημιουργήσουν “ΚΛΊΜΑ”, “εν όψει” της επικείμενης Ι/εισβολής, προσβάλλοντας το συναίσθημα των πολιτών του Κόσμου και κυρίως αυτών της Δύσεως, αφού οι Μουσουλμάνοι ακολουθούν πιστά και με θρησκευτική ευλάβεια, και με απόλυτο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΙ Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ! Εμείς το περιμέναμε*, όπως περιμένουμε και άλλο, ομοίας στοχέυσεως, κτύπημα, σύντομα και όχι υποχρεωτικώς στην Γάζα!..

* ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΤΟ (Ν) ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ “ΕΒΓΑΛΑΝ” ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ / ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ή ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΆΡΙΚΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΛΕΩ), ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΟΥΓΓΑΘΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Μ. ΑΜΠΑΣ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ “ΓΡΑΜΜΗ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ)! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟ, ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ!..

Πολύ καλή η όλη δουλειά που έκανε ο Κος ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ του “ΣΚΑΪ”, ο οποίος στο μεσημβρινό Δελτίο του Σταθμού, στις 18-10-2023, εξήγησε τεχνικώς – στρατιωτικώς (άφησε να εννοηθεί), το “γιατί” δεν ήσαν οι Ισραηλινοί εκείνοι που προσέβαλαν το (Ν)!.. Η νεαρά Κα, η εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη μεταδίδουσα ή καλύτερα η αναγνώστης των Ειδήσεων, βιάστηκε να τον “κόψει”, είτε από φόβο, είτε από ιδεολογία!..

9. Σεβαστέ, Κε Π-Θ του Ισραήλ, Κε Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, αλλά και εσείς Κε Ι/Α/ΓΕΕΔ! Διαβάστε!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-10-2023, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΙΣ ΙΕΔ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΕ-ΒΑ-ΣΜΟ, ΠΩΣ ΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΧ-ΣΗ (ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΧ-ΣΗ ΣΑΣ), Η ΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΩΜΩΔΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ΟΛΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ) ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ (ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ) “ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ” (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ!), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ!..

10. Ο Σολτς ήθελε να γίνει ο νέος Βίλυ ΜΠΡΑΝΤ, αυτός του 21ου αι., ακολουθώντας το “Πορεία Προς Ανατολάς”, και δη Κ. Ασία και μάλιστα πάλι δια της Τουρκίας, της πολιτικής δηλαδή που χάραξε και προσπάθησε να υλοποιήσει ο Γ/ Αυτοκράτορας, ο “ΚΑΪΖΕΡ” τον 19ο αι., αλλά ο Γ/Καγκελάριος δεν είχε υπολογίσει τα όσα τώρα τεκταίνονται στην Μ. Ανατολή!..

Τώρα μάλιστα που η “Χαμάς” προσπάθησε να τον “στείλει” με πυραύλους κατά του α/φ του, άραγε τί έχει να πει για το όλο θέμα; Να ρωτήσει επίσης την γερμανική διπλωματική αποστολή στην Άγκυρα, ώστε να μάθει με ακρίβεια 100% πώς τον “βλέπουν” τώρα οι Τούρκοι!..

11. Ναί! Ισχύει ο Νόμος περί “Προσωπικών Δεδομένων”, κλπ, του σύγχρονου “Εθνικού Καταστροφέα”, όπως και “Καταστροφέα” -κυρίως- του “Εθνο-Πατριωτικο-Λαϊκού” ΠΑΣΟΚ, που “έκτισε με αίμα και δάκρυα” ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Κων-νος ΣΗΜΙΤΗΣ (Ααρών ΑΒΟΥΡΙ;)! Μάλιστα! Όμως!

Όμως, θυμίζουμε προς όλους και κυρίως προς τον δημοσιογραφικό Κόσμο, πως η πληροφορία πρέπει να απαντά στα ακόλουθα ερωτήματα! Τις (Ποιός) – Τί – Πού – Πότε – Πώς ! Αυτό!.. ΟΚ;

12. “Εν μιά νυκτί” είναι το σωστό και όχι “Εν μία νυκτί”!.. Επιτέλους!..

13. Στρατηγέ, Κε ΜΠΑΛΤΖΩΗ! Έλεος πια! “Κρατηθείτε” και λίγο! Σας έχουν και μας έχουν πάρει οι Τούρκοι… “αμπάριζα”, με μερικά από τα όσα κατά καιρούς λέτε! Γίνατε και εσείς “Πανελίστας”, λόγω της… γνωριμίας σας με τον… Νταραβεριτζή… Ήρωα, αλλά συγκρατηθείτε και λίγο!..

14.

α. Με… Ρέτσο και… Ντόη, “δεν πάει πουθενά” ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ο Ρέτσος σε κάθε ντέρμπι θα δίνει, αναλόγως, 1 ή 2 γκολ, στους αντιπάλους μας! (Αλλά και όχι μόνον σε ντέρμπι / αναλόγως των… αναγκών των συνδιεκδικητών μας, αυτών του τίτλου και του Κυπέλλου, αφού αυτό αρχίζουμε και πιστεύουμε πια, λόγω του ότι παίζει και στην Αεκτζίδικη Εθνική πια βασικός!..!

β. Προχθές το πέναλτυ που έκανε ο Ρέτσος στον Ολλανδό το “κατάπιε” ο διαιτητής Ερνάντεζ, αφού ήδη είχε δώσει το 2ο και νικηφόρο άλλο στους “Ουράνιε”, ενώ ήμασταν στο 90΄και το 1-0 ήταν ακλόνητο, αφού η Εθνική μας επιθετικά ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ Α-ΝΥ-ΠΑ-ΡΚΤΗ (!!!), ούσα 2, 3 κλάσεις κάτω από την Ολλανδία! Τώρα θα “παλαίψει” με κάτι… Καζακστάν και με τα… Λουξεμβούργα για να δούμε, αν θα πάμε τελικώς στο “EURO” το 2024! Πόσο έχουμε ξεφτιλιστεί ως Εθνική, αλλά και πόσο έχει ξεφτιλιστεί και ο θεσμός του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, για τις εθνικές ομάδες!

Τους πήγαμε τους Ολλανδούς στα… Φιλαδέλφεια, λόγω Μελισσανίδη, καταστρέψαμε τον αγωνιστικό χώρο μπας και τους χαλάσουμε το παιχνίδι, αλλά τζίφος! Εθνική χωρίς φιλάθλους, χωρίς ελληνικές σημαίες, με παίκτες στην πλειοψηφία τους από το εξωτερικό, με προπονητή, πρώην προπονητή της “Κούλας”, μια Εθνική για τις μεταγραφικές -λέγε με ποδοσφαιρικές οικονομικές-  ανάγκες του Μελισσανίδη!..

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!..

γ. Η “Κούλα” θέλει “Χ” στο ντέρμπι ή ήττα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την Κυριακή, 22-10-2023, στο ματς του ΘΡΥΛΟΥ με τον Βάζελο, μπας και πλησιάσει στην κορυφή! Με τον… παικταρά Ρέτσο και τον πιθανότατα “ακουμπησμένο” [από τον Αλβανό (άνθρωπο του Μελισσανίδη), ΚΟΝΈ], Αλβανικής καταγωγής Ντόη, όλα “παίζονται”!.. Οι καρδιές μας όμως τί φταίνε, Κε… Καραπαππά;

δ. “ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ”! Είναι ένα από τα συνθήματα, το οποίο θα πρέπει να ακούγεται “εν χορώ” και κάπου- κάπου, σε όλα τα παιχνίδια μας στο Ν. Φάληρο!..

15. Τί είναι, ρε Αμερικανοί, αυτός ο “ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΟΣ” [ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ (!), αφού και οι Ρώσοι δεν μπορούν χωρίς… “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”], που οι Ρώσοι ανέφεραν ως το νέο “ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ” τους;

16. Φέρεται ότι οι Ουκρανοί έχασαν το 70% των όπλων που έλαβαν από την ΔΥΣΗ! Αληθεύει, Κοι του Α/ΥΠΑΜ;

17. Στις 19-09-2023, τυχαίως πήγε ο Ρ/ΥΠΕΞ, Κος ΛΑΒΡΩΦ, στην Κίνα; Είναι επειδή οι Ρώσοι δεν ήξεραν τάχα τίποτα απ’ όσα θα έκαναν, λιγότερο από έναν μήνα μετά, οι τρομοκράτες της “Χαμάς”, ούτε καν που το είχαν αυτοί σχεδιάσει και “μαγειρέψει” με τους συμμάχους τους / στρατηγικούς εταίρους τους Τούρκους!.. Ντροπή σας, ρε, ντροπή σας!!!..

18. Λέτε τον Νοε φέτος να έχουμε μεγάλο σεισμό στην Αθήνα, Κε… Μητσοτάκη; Είμαστε έτοιμοι σχετικώς ή “θα τρέχουμε” πάλι;

19.  Είδε και ο Κος Κων-νος ΦΙΛΗΣ, “κρίση στην Δύση”! Από πότε το γράφουμε αυτό εδώ, Κε… Καθηγητά;

20. Διαβάζουμε και ρωτάμε! “Τώρα ψάχνει για Ισλαμική… τρομοκρατία” στην Ελλάδα, η “ΕΥΠ”;

21. Χονδρικά! “Κόβιντ-19”, Ρ-Ο πόλεμος, πετρελαϊκή κρίση, κρίση πληθωρισμού, Μεταναστευτικό, πόλεμος στην Μ. Ανατολή και ακόμα συνεχίζουν να λένε, σε μια χώρα, σαν την Ελλάδα, που δεν παράγει σχεδόν τίποτα και εισάγει σχεδόν τα πάντα, και μάλιστα σε μια αναλογία “Ευρώ – Δραχμής”, στην οποίαν το 1 Ευρώ μας το… προσέφερε ο Σημίτης ίσο με σχεδόν 350 δρχ (!), πως για την ακρίβεια φταίει ο… Μητσοτάκης, ο… Χουντικός (sic) Γεωργιάδης, ο όμοιος Βορίδης, και δεν ξέρω και εγώ ποιός άλλος!.. Μιλάμε για διεθνιστές ξεφτίλα, που προσπαθούν με συνεχή ψέμματα και βιασμό της λογικής να προσβάλλουν τον Κ.Κ.Μ. , αλλά έτσι πετυχαίνουν οι ηλίθιοι να τον δυναμώνουν ακόμα περισσότερο!

22. Από το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”,χωρίς την άδειά του!

Από το Iron Dome στο Iron Beam: Το Ισραήλ επιστρατεύει και την τεχνολογία laser για την αεράμυνά του

Τι είναι το σύστημα Iron Beam και πώς λειτουργεί – Επισπεύδεται η ανάπτυξή του στο έδαφος του Ισραήλ καθώς είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και απείρως φθηνότερο στη χρήση του από το Dome

Ακρόαση άρθρου3 λεπτά
iron_beam_2xr

Οι εξελίξεις στην Γάζα και οι συνεχιζόμενες πυραυλικές επιθέσεις που δέχεται το Ισραήλ αλλά κυρίως ο φόβος ότι μπορεί να εκδηλωθεί μια μαζική επίθεση με πυραύλους και ρουκέτες από την Χεζμπολάχ υποχρεώνουν το Ισραήλ να επισπεύσει την ένταξη στο οπλοστάσιό του του νέου υπερσύγχρονου και εξελιγμένου αντιαεροπορικού όπλου Laser, του Iron Beam. Ήδη υπάρχουν αναφορές ότι μονάδες του Iron Beam, που πρώτη φορά δοκιμάστηκε επί του πεδίου το 2022, έχουν αναπτυχθεί ήδη στο έδαφος του Ισραήλ.

Το Iron Beam, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο των τελικών δοκιμών, είναι δημιούργημα της ισραηλινής εταιρείας Rafael και πρόκειται για φθηνό, υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και εξουδετερώνει τους στόχους του με ακτίνες Laser.
Στα τέλη Αυγούστου ο Γιουβαλ Στάινιτς, επικεφαλής της Rafael που έχει διατελέσει και υπουργός οικονομικών, ενέργειας και στρατηγικών υποθέσεων του Ισραήλ, προανήγγειλε ότι στα μέσα του 2024 το Ισραήλ θα είναι η πρώτη χώρα που θα έχει σε μεγάλο βαθμό προστασία από συστήματα Laser με στόχο η πλήρης κάλυψη να έχει επιτευχθεί μέχρι το 2025.
iron_beam_xr

Το Ισραήλ που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια την απειλή των πυραυλικών επιθέσεων ακόμη και με αυτοσχέδιες ρουκέτες από την Γάζα και από τον Λίβανο αναζητεί έναν πιο αποτελεσματικό και κυρίως πιο οικονομικό τρόπο για την αντιαεροπορική άμυνά του.

Το περίφημο Iron Dome είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό (σύμφωνα με στοιχεία του IDF στην κρίση που είναι σε εξέλιξη έχει ποσοστό επιτυχίας σχεδόν 96%) αλλά είναι εξαιρετικά ακριβό καθώς δυο βολές που απαιτούνται συνήθως εναντίον του πυραύλου ή της ρουκέτας που εκτοξεύεται εναντίον ισραηλινών στόχων, στοιχίζουν σχεδόν 100.000 δολάρια, ενώ μαζικές επιθέσεις που έχουν στόχο να τυφλώσουν το σύστημα, βρίσκουν «τρύπες» πλήττοντας έτσι τους στόχους τους.

Η κάθε δέσμη laser του Iron Beam που λειτουργεί με 100kw έχει κόστος μόλις 3,5 δολάρια…

Η Rafael εργάζεται εδώ και χρόνια στην ανάπτυξη της τεχνολογίας του Laser στην αντιαεροπορική προστασία που θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πυροβολικό, ρουκέτες, αντιαρματικούς πυραύλους , drones και κάθε άλλο αντικείμενο που θα εντοπίζεται με την ακρίβεια του laser και με την ταχύτητα του φωτός .

Στους σχεδιασμούς της Rafael είναι η εφαρμογή του Laser και σε πλοία και σε αεροσκάφη για την αντιμετώπιση στόχων αλλά αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο.

Το Iron Dome κάθε άλλο παρά πρόκειται να αποστρατευθεί καθώς έχει μια σημαντική ακόμη αποστολή, του υπολογισμού της τροχιάς των εισερχόμενων πυραύλων. Ο υπολογιστής του συστήματος αναλύει την τροχιά του πυραύλου σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, υπολογίζοντας τη γωνία, την ταχύτητα και το υψόμετρο και στη συνέχεια αποφασίζει εάν θα αναχαιτίσει τον πύραυλο ή θα τον αφήσει να προσγειωθεί ακίνδυνα σε μια ανοιχτή, ακατοίκητη περιοχή. Εάν είναι απαραίτητη μια αναχαίτιση, η τοτε θα μπορει να ενεργοποιηθεί Iron Beam για την αναχαίτιση.

Ακόμη πάντως δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για το πόσες μονάδες Iron Beam είναι διαθέσιμες και πόσες έχουν ήδη αναπτυχθεί στα μέτωπα της Χαμάς και της Χεζμπολάχ.

23.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός παρουσίασε την ιεραρχία της ηγεσίας της Χαμάς – «Σας ξέρουμε…»

Ο επικεφαλής Χανίγια, το «πρόσωπο του κακού» και ο «επισκέπτης», οι καταζητούμενοι των IDF ενόψει της χερσαίας εισβολής στη Γάζα

Ακρόαση άρθρου4 λεπτά
hamas_leadeship

Έτοιμος να εξαπολύσει τη χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γαζας είναι ο στρατός του Ισραήλ (IDF) με στόχο να εξουδετερώσει πλήρως τη Χαμάς. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Ισραηλινές Δυνάμεις προσδιόρισαν την Τρίτη, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, την οργανωτική ιεραρχία της τρομοκρατικής οργάνωσης και ορκίστηκαν να την καταστρέψουν, στοχεύοντας τα ανώτατα στελέχη της, τα οποία ήταν «υπεύθυνα» για τις επιθέσεις εναντίον ισραηλινών πολιτών. Μάλιστα, συνόδευσαν την ανάρτηση με το «απειλητικό» μήνυμα «ξέρουμε ποιοι είστε».

Ο επικεφαλής Χανίγια, το «πρόσωπο του κακού» και ο «επισκέπτης»

Ο ισραηλινός στρατός αποκαλεί τον Γιαχία Σινουάρ, τον σκληροπυρηνικό ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα, το «πρόσωπο του κακού». Ανώτεροι αξιωματικοί λένε ότι είναι ο κορυφαίος στόχος των δεκάδων χιλιάδων ισραηλινών στρατευμάτων που είναι έτοιμα να εισβάλουν στον παράκτιο θύλακα και να καταστρέψουν την ηγεσία του. Ο Σινουάρ, ο οποίος θεωρείται εδώ και καιρό βάναυσος εκτελεστής για λογαριασμό της Χαμάς και άσπονδος εχθρός του Ισραήλ, βρέθηκε για περισσότερες από δύο δεκαετίες σε ισραηλινές φυλακές προτού απελευθερωθεί σε μια ανταλλαγή κρατουμένων το 2011. Αναδείχθηκε ηγέτης της μαχητικής οργάνωσης στη Γάζα – η ανώτατη ηγεσία της διαμένει στο εξωτερικό – το 2017, ανέφεραν οι New York Times.

Κλείσιμο
Ο Μοχάμεντ Ντιάμπ Ιμπραχίμ αλ-Μασρί, γνωστός ως Ελ Ντέιφ (ο επισκέπτης), επειδή, εδώ και καιρό, έμενε σε διαφορετικά σπίτια κάθε βράδυ για να αποφύγει τον εντοπισμό, και την εκτέλεσή του από το Ισραήλ, τώρα είναι επικεφαλής της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς, των Ταξιαρχιών Αλ Κάσεμ. Το 1996 ο Ελ Ντέιφ, ικανός κατασκευαστής βομβών, ήταν πίσω από ένα κύμα τεσσάρων επιθέσεων αυτοκτονίας που σκότωσαν 65 ανθρώπους στην Ιερουσαλήμ και το Τελ Αβίβ και άλλες ενέργειες που αποσκοπούσαν στον εκτροχιασμό της ειρηνευτικής διαδικασίας, ανέφερε το CNN.

Με δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες να έχουν διαταχθεί να καταλάβουν την πόλη της Γάζας και να καταστρέψουν τη σημερινή ηγεσία του θύλακα, ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται να εισβάλει σύντομα στη Λωρίδα της Γάζας. Ο στρατός έχει ανακοινώσει ότι απώτερος στόχος του είναι να εξαλείψει την ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ιεραρχία της Χαμάς.

Σε τηλεοπτική της δήλωση, η Χαμάς ανέφερε ότι άλλοι περίπου 50 κρατούνται από άλλες “παρατάξεις της αντίστασης αλλού”. Οι ξένοι όμηροι είναι “καλεσμένοι μας”, δήλωσε ο Ομπέιντα, υποσχόμενος να τους προστατεύσει και να τους απελευθερώσει όποτε οι συνθήκες “επί του εδάφους” το επιτρέψουν, ανέφεραν οι Times of Israel.

24. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ.!..  / “ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ‘ΡΧΟΤΑΝ ΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ‘ΦΤΑΝΕ ΠΟΤΈ ΣΤΙΓΜΗ… “, ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ “ΕΠΕΦΤΕ” -ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ- ΣΕ ΤΟΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ!.. ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΤΟΝ!.. ΣΑΣ / ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΚΟΜΜΑ!.. / ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!..

Ο Κασσελάκης παντρεύεται αύριο τον Τάιλερ στα Χάμπτονς

Ακρόαση άρθρουΛιγότερο από 1 λεπτό
kasselakis-tayler-m

Ευχές από τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δέχτηκε ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς γνωστοποίησε απόψε προς τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παντρεύεται αύριο με πολιτικό γάμο τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ, στις ΗΠΑ, καθώς είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!
25.  Πώς γίνεται, ρε… άντρακλα δημοκράτη και προοδευτικέ Μπιμπίλα (ναι, εσύ που ρουφιάνευες τον γνωστό ηθοποιό φίλο σου Φιλιππίδη) και… Δελαπόρτα ή… Δελατσίμπηλα και όλοι οι “μεγάλοι” μας, αρσενικοί και θυληκοί, ηθοποιοί που πεθαίνουν να θέλουν να καούν; Και κάτι ακόμα, πώς γίνεται όλοι οι υμνητές της Χούντας του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ηθοποιοί, να έχουν μετατρεπεί -υποτίθεται- στους πιο φανατικούς και ακραίους Αριστερούς, βρε και να θέλουν να καίγεται η σωρός τους; Ουστ, ρε ρεμάλια, της ηθοποιείας πάντα φυσικά, ξεφτίλες!..
26. Στην Τουρκία απαγορεύτηκε η εξαγωγή λαδιού! Καταλάβατε! Στη Ελλάδα;

27.

Τα «καυτά» αθλητικά συμπεράσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών!

16-10-2023

Τα «καυτά» αθλητικά συμπεράσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών!

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023 ολοκληρώθηκαν και, πέρα από τα πολιτικά συμπεράσματα, υπάρχουν και σοβαρά συμπεράσματα που ανάγονται στον αθλητικό χώρο και τα οποία θα σας παρουσιάσει αναλυτικά η Αθλητική διαπλοκή.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Αρχή με τον Δήμο Αθηναίων και το στραπάτσο του Κώστα Μπακογιάννη που ηττήθηκε καθαρά από τον Χάρη Δούκα και δέχθηκε ένα ισχυρό ράπισμα στην τέλεια στρωμένη πολιτική καριέρα του: Δήμαρχος Καρπενησίου, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, δήμαρχος Αθηναίων και ξαφνικά… σκοτάδι.

Πώς εξηγείται όμως η βαριά ήττα του από τον κ. Δούκα που την πρώτη Κυριακή είχε λάβει μόλις 14,2%;

Τα τελευταία χρόνια και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Κώστας Μπακογιάννης στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στη συνταγή «ΠΑΟ-SDNA», καθώς έκανε το λάθος να θεωρήσει ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρώτη δύναμη στην πρωτεύουσα, κάτι που συνιστά έναν αστικό μύθο που πλέον πιστεύουν όλο και λιγότεροι άνθρωποι.

Το project του Βοτανικού και η γενικότερη στάση του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων, καταδεικνύει ότι τα πόνταρε όλα στο… πράσινο και έχασε! Από τους πράσινους χαρταετούς και τις παναθηναϊκές τούρτες, στις βαρύγδουπες δηλώσεις για Αθήνα και Παναθηναϊκό…

Ακόμα και στο debate με τον Χάρη Δούκα, ο Κώστας Μπακογιάννης πόνταρε παναθηναϊκά και ισχυρίστηκε ότι το γήπεδο του Βοτανικού θα είναι «το καλύτερο στην Ευρώπη», προβληματίζοντας σοβαρά τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες εβδομάδες πριν από το εγκαίνια του νέου, διαστημικού «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Παρότι ο Μπακογιάννης προώθησε όσο τίποτα το project του Βοτανικού, συντονίζοντας Δήμο, ΠΑΕ, ερασιτέχνη, κυβέρνηση και τράπεζες και παρότι πούλησε άφθονο πράσινο οπαδιλίκι, αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ότι στην Αθήνα η πρώτη δύναμη οπαδικά είναι ο Ολυμπιακός.

Αν υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε γηπεδικό πρόβλημα και εμφανιζόταν ένας δήμαρχος Πειραιά να το λύσει, διατυπώνοντας διαρκώς τα ολυμπιακά του αισθήματα, υπήρχε περίπτωση να ηττηθεί από έναν άγνωστο συνυποψήφιό του; Όχι φυσικά.

Η ψύχωση του Παναθηναϊκού για την Αθήνα που εκδηλώνεται διαρκώς, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την απεικόνιση του Παρθενώνα στις φανέλες της ομάδας μπάσκετ, πήρε λοιπόν χθες μία ηχηρή απάντηση και πλέον κάποιους τους ζώνουν τα φίδια για το τι μέλλει γενέσθαι…

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΟΥ SDNA

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, οι συνοδοιπόροι του SDNA είναι καταδικασμένοι να γεύονται την ήττα. Τελικά όμως, αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και στο πολιτικό! Ο δήμαρχος Αθηναίων έδινε απανωτές συνεντεύξεις στο site που προωθεί λυσσασμένα τη διπλή ανάπλαση, χωρίς να προβληματίζεται από την τοξικότητα που προωθεί το συγκεκριμένο μέσο και από την καταδίκη του διευθυντή του σε συκοφαντική δυσφήμιση.

Το αποκορύφωμα είναι ότι ο διευθυντής του SDNA Βασίλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Control» του ραδιοφωνικού σταθμού «Libero» της Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε βέβαιος για νίκη του Κώστα Μπακογιάννη και μάλιστα για ποσοστά κοντά στο 70%!

Το ίδιο site βιάστηκε να προεξοφλήσει την εκλογή του Κριστόφ Βαζέχα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, γράφοντας ότι απομένει η τυπική ανανέωση της θητείας Μπακογιάννη για να εκλεγεί ο παλαίμαχος βουτηχτής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Τελικά, ούτε ο Βαζέχα εξελέγη, ούτε η κόρη του Δομάζου, γιατί είπαμε: Αθήνα σημαίνει Ολυμπιακός!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ Κ…Ο ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΗΓΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Συντριπτικό ήταν και για την ΑΕΚ το αποτέλεσμα των εκλογών. Στην περιφέρεια Αττικής, ο Αεκτζής Γιώργος Πατούλης ο οποίος, κατά δήλωσή του, έβαλε κ@λο για να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης, δεν ήταν καν υποψήφιος μετά το άδειασμα από τον πρωθυπουργό.

Στη δε γειτονιά της ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο εκλεκτός των Ενωσιτών νυν δήμαρχος Γιάννης Βούρος, απέτυχε να επανεκλεγεί, καθώς ηττήθηκε από τον Γιάννη Τομπούλογλου:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εντελώς διαφορετικά είναι τα δεδομένα στον δήμο του Πειραιά. Το 2014 δημιουργήθηκε ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» με έμπνευση του Βαγγέλη Μαρινάκη και επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη.

Ο λαός του Πειραιά στήριξε το 2014 την ανεξάρτητη προσπάθεια κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Μιχαλολιάκο και τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων και εξελέγη με ποσοστό άνω του 55% στον δεύτερο γύρο. Το 2019 επανεξελέγη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 45,33% νικώντας τον Νίκο Βλαχάκο που είχε ουσιαστικά την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας και τους άλλους υποψηφίους.

Φέτος, η ΝΔ αναγκάστηκε να προστρέξει στη στήριξη του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη με την ίδια λογική που στήριξε τον περιφερειάρχη Κρήτης, γνωρίζοντας ότι έχει καθολική λαϊκή αποδοχή και δεν μπορεί να κατεβάσει δική της υποψηφιότητα. Ο «Πειραιάς Νικητής» επανεξελέγη με ποσοστό 70% από τον πρώτο γύρο, κάτι αδιανόητο για μία δημοτική αρχή που κυβερνά σχεδόν μία δεκαετία για δύο θητείες!

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Μετά από κάθε συντριβή, η εύκολη λύση ακούει στο όνομα «Αυγενάκης». Το sdna προσπέρασε τη βαριά ήττα Μπακογιάννη στην Αθήνα και την ήττα Βούρου στη Ν. Φιλαδέλφεια και αποφάσισε να εστιάσει στην ήττα της ΝΔ στην περιφέρεια Θεσσαλίας, την οποία απέδωσε στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ απάντες γνωρίζουν ότι η βασική αιτία ήταν οι καταστροφές που σημάδεψαν την περιφέρεια κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Αυτό που εντυπωσιάζει με το συγκεκριμένο μέσο, είναι ότι έχουν καεί στον χυλό και δοκιμάζουν ξανά χυλό, γιατί μάλλον το απολαμβάνουν. Παραμονές των βουλευτικών εκλογών, το SDNA καλούσε τους ψηφοφόρους του Ηρακλείου να μαυρίσουν τον Λευτέρη Αυγενάκη:

Από κοντά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδινε το λόγο της τιμής του ότι ο Αυγενάκης δεν θα βρει ούτε την ψήφο του στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών!

Και τελικά, τι συνέβη; Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρήκε την ψήφο του (μαζί με άλλες 24.739 ψήφους) και εξελέγη βουλευτής, όντας πρώτος σε σταυρούς, όχι μόνο στο Ηράκλειο, αλλά σε ολόκληρη την Κρήτη!

Σε αντιπαραβολή, όταν κάποιοι πολέμησαν πολιτικά τον Ολυμπιακό, όντως δεν βρήκαν την ψήφο τους:

Συνοψίζοντας, το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, επιβεβαίωσε την απειροελάχιστη οπαδική/κοινωνική δυναμική του κόσμου των αντιπάλων του Ολυμπιακού και φυσικά τη μεγάλη δυναμική του λαού του Ολυμπιακού σε κάθε επίπεδο.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τη συντριβή του ΠΑΟΚ στον υπέρ πάντων αγώνα που έδωσαν στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-