Χωρίς Σχόλια, Μικρο-Αναλύσεις, Κλπ!..

1. “Των στοιχειωδών”, Κε Τσίπρα και όχι “των στοιχειώδων”! (ΑΛΦΑ ΤV / Ο6-06-2022).

2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ”:

A. Καλά τον “Ικόνομιστ” περιμένατε, εκεί στα Τ/Ο Κανάλια και στις ε/φ, για να πείτε ρε σεις στον λαό μας, ότι το 2023 είναι  πολύ πιθανός ένας Ε-Τ πόλεμος; Τί γράφουμε, εδώ στον “Ε.Θ.”, τόσο καιρό τώρα; Από πότε ακριβώς ξέρετε, ειδικά εσείς οι αναγνώστες μας, το τί επίκειται; Μήπως τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια και με ολόκληρη σχετική επιχειρηματολογία;

Ομοίως, διαβάστε παρακάτω:

B. Πριν από 1 κυρίως χρόνο, μας είχαν πρήξει στα Κανάλια, ότι “πέφτει ο ΡΤΕ”, “έπεσε ο ΡΤΕ”, “νικάει ο Ιμάμογλου”, κλπ! Τότε “βγήκαμε” και αναφερθήκαμε στο εκλογικό τ/Πεδίο, πάγιας… εικόνας τις τελευταίες, μετά το 2000 κυρίως, 10ετίες, και ουδείς (πλην του… θιγόμενου “κατεργάρη” Κου Κωστίδη), μας έδωσε μάλλον σημασία! Σήμερα τα ίδια Κανάλια, με τους ανταποκριτές και… αναλυτές τους, μας λένε ότι μάλλον ο ΡΤΕ θα επανεκλεγεί! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Μελετήστε μας λίγο, τουλάχιστον όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με την Τουρκία, ώστε να μην εκτίθεστε, ρεεεεεεεεεεεεεεε!..

3. Κε Ιατρίδη, του… “ΣΚΑΪ” (05-12-2022, αν δεν απατώμαι)! Τελικώς κουταμαρίζεις και δυστυχώς επιμένεις σ’ αυτό! Και αν ακόμα δεχθούμε, για χάρη της συζητήσεως, ότι οι ΤΕΔ μετέφεραν δυνάμεις στα Τ-Σ σύνορα, κλπ, έχοντας εκεί ολόκληρες… Μονάδες και Μεγάλες Μονάδες για να τις εξουθενώσουν τελείως, αφού αυτή η… ατάκα “παίζει” κανα 2, 3 χρόνια, πρόσεξε: (Και τώρα πολύ πιο απλά, διότι μάλλον έχεις πρόβλημα κατανοήσεως)!

α. Οι ΤΕΔ έχουν στα 3 Ε-Τ “Θέατρα Επχ-σεων” (2 “εν προκειμένω”, για ό,τι συζητάμε, αυτά της Θράκης και του Αιγαίου Π.), παραμένουσες δυνάμεις ικανές να διεξαγάγουν (λέμε τώρα), επιθετικό εναντίον μας πόλεμο και μάλιστα με επιτυχία, αφού οι αναλογίες (με βάση τις μειώσεις που δημιουργούν οι προς την Συρία μετακινήσεις), το πολύ να έχουν αλλάξει την αναλογία δυνάμεων ημών προς αυτούς, από 1 προς 4 στην Θράκη σίγουρα, σε 1 προς 3 και στο Αιγαίο από 1 προς 4,5, πιθανότατα και 1 προς 5, σε 1 προς 4 ή ακόμα και σε 1 προς 3,5 ή και 3! Ικανοποιημένος εσύ και οι… φίλοι σου, που σου παρέχουν αυτήν την δήθεν πληροφόρηση; / Στο σημείο αυτό σου γράφουμε ξανά πως και χωρίς ΕΠΣ ακόμα, (λέμε τώρα), οι ΤΕΔ είναι σε θέση να μας… κάνουν πόλεμο!

β. Στα Τ-Σ σύνορα έχουν μια ολόκληρη προς τούτο Στρατιά, εκ σχεδιασμού (!), εδώ και κάτι 10ετίες!

γ. Δυνάμεις πράγματι είχαν μεταφέρει στα Τ-Σ σύνορα πχ από το Αιγαίο, Κύπρο, κλπ, προ ετών, όπως εδώ το είχαμε γράψει και εξηγήσει (κάτσε και διάβασέ μας), προκειμένου αυτές  να “μυρίσουν πόλεμο”! Σήμερα οι τ/Σχηματισμοί είναι απολύτως ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ και ΠΛΗΡΕΙΣ 100% και στα 3 Ε-Τ “Θέατρα Επχ-σεων”!..

δ. Με βάση την παραδοχή που κάναμε για να σου ξαναμιλήσουμε, διάβασε: Και ένα “Σώμα Στρατού” (αθροιστικά εννοώ) να έχουν μεταφέρει στα Τ-Σ σύνορα οι ΤΕΔ, έχουν 100% πια την αερομεταφορική δυνατότητα, “από διαταγής”, να το μεταφέρουν στα Μ. Ασιατικά παράλια και στα Ε-Τ Θρακικά μας σύνορα σε χρόνο από 2, έως 4 ώρες!

ε. Έχουμε τέλος πει το “πώς” πολεμάνε πιά οι ΤΕΔ! Έχουν πλήρως αναπτύξει, για να καταλάβεις, το Οθωμανικό πολεμικό πρότυπο των Γενιτσάρων, σε ό,τι κυρίως αφορά τον ΣΞ και την ΠΑ τους (σχεδόν πρόσφατα), πέραν της όποιας αυστηράς δικής τους συμμετοχής, όταν και όποτε αυτοί το κρίνουν!

στ. Αντιθέτως των λεγομένων σου, όλοι οι Σχηματισμοί τους, και στα 3 Ε-Τ “Θέατρα Επχσεων”, παρουσιάζουν ποιοτική αναβάθμιση, ενώ στην Κύπρο, για παράδειγμα, έχουν αυξηθεί αριθμητικά κατά 20.000 επιπλέον προσωπικό, αριθμώντας σήμερα σχεδόν 60.000 στρατιωτικούς, από 40.000 που ήταν! (Φυσικά άπαντες αθροιζόμενοι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, από… επαϊοντες)!..

ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΕ Ό,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΘΕΜΑ!

4. Γενικά: Το τελευταία 2 κυρίως χρόνια η ΜΙΤ έχει ασχοληθεί και ασχολείται πολλαπλώς(!) και πολύ με τον “ISİS”*, σε μια σειρά από διάφορα θέματα διαφορετικής μεταξύ των δυναμικής! (* Κάποτε… απόλυτο Όργανό της).

Ειδικότερα:

α. Τα 2 ή 3 αδέλφια της κοπελίτσας (δεν θυμάμαι τώρα το ακριβές νούμερο) που έβαλε την βόμβα στο Μπέϊογλου (Πέραν) και που τώρα είναι νεκρά, φέρεται να ήσαν μέλη της Οργανώσεως αυτής! Δεν είναι καθόλου δύσκολο, για μια Υπηρεσία σαν την ΜΙΤ, να έχει, για τους λόγους της, χειραγωγήσει την κοπέλα αυτή και να την οδήγησε στην απότροπαια πράξη στην οποία αυτή προέβη, προκειμένου ίσως να… εκδικηθεί τα αδέλφια της!

β. Οι 5, (αν δεν απατώμαι ως προς τον αριθμό), φερόμενοι ως συνεργοί της παραπάνω δράστιδος, φέρεται να συνελήφθησαν στην όμορο Βουλγαρία και να παρεδόθησαν απ’ αυτήν στην Τουρκία, με ό,τι αυτό σηματοδοτεί, αν πράγματι έτσι συνέβη!

γ. Η ΜΙΤ έχει τέτοια οργάνωση προσωπικού, μέσων και υλικών, όπως και τέτοια “κονέ”, ειδικά στην γειτονιά της (και προς τα 4 σημεία του Ορίζοντος), που είναι δυνατόν σ’ αυτήν να συλλαμβάνει αμέσως στόχους! Αυτό για εκείνους που δεν γνωρίζουν και απόρησαν για το ταχύ της συλλήψεως της κοπέλας αυτής! (Ωχ αμάν τί την περιμένει)!..

5.  Φανταστείτε πού έχει φτάσει σήμερα η Τουρκία! Άφησαν οι Τούρκοι τον Σελλαχεντίν Ντεμιρτάς (επίτιμος Πολιτικός Αρχηγός του “HDP”, φυλακισθείς ουσιαστικά ως… “ΠΕ-ΚΑ-ΚΑΣ”) να πάει με άδεια στο σπίτι του (μετά από 5+ νομίζω χρόνια εγκλεισμού), να δει (για 24 ώρες νομίζω) την οικογένειά του και τέλος πάντων τους δικούς του και αυτό οι δικοί μας… αναλυτές το μετέφρασαν ως εξής: “Ο ΡΤΕ κάνει “άνοιγμα”, λόγω των προσεχών τ/εκλογών του 2023 στους Τούρκους”!.. (Τόσο ξέρουν, θα μου πείτε, την γείτονα, τόσα λένε, όσο και μερικά ψήγματα πραγματικότητος ή ορθότερα… ακριβείας  να πούμε / να δεχθούμε ότι έχει η αιτίασή τους)!..

ΠΡΟΣΟΧΗ:

α. Λένε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(!) άπαντες και κάνουν τεμενάδες και για 24 ώρες… αποδέσμευσης στην Τουρκία, ακόμα και για μερικές ώρες! Αυτό είναι το καθεστώς ΡΤΕ σήμερα, το οποίο τιμωρήθηκε από το “ΕΔΑΔ” νομίζω(;) “χθες”, για το γεγονός ότι απαγορεύει τα επισκεπτήρια στους Φυλακισμένους (όπου αυτό κρίνει), καθώς και το να τηλεφωνούν οι φυλακισμένοι (ομοίως σε όποιους αυτό κρίνει), σε όσους επιθυμούν!..

-/-

[ΤΣΟΝΤΑ / Παρατήρηση: Στην Ελλάδα τί γίνεται; Οι Αστυνομικοί, όταν κάνουν την δουλειά τους, συλλαμβάνονται, τίθενται σε διαθεσιμότητα και όταν τελικά στο Κράτος μας το δημοκρατικό, το τάχα μου Ευρωπαϊκό και “Κράτος Δικαίου”, αλλά με κομμουνιστικό… χαλί και… τάπητες, κριθούν ένοχοι, αποτάσσονται του σώματος και ίσως -ανάλογα με την περίπτωση- φυλακίζονται, κλπ, ενώ γίνονται κακό μπουρδέλο όλες οι μεγάλες πόλεις, κλπ, με τελικό αποτέλεσμα να προσβάλλεται καίρια η ασφάλεια των πολιτών, η ίδια η Αστυνομία, η οποία έτσι οδηγείται στην διάλυση μαθηματικά, και να βασιλεύει… πλέρια η παρανομία και η εγκληματικότητα, αφού έτσι υποστηρίζεται δυαντά το όραμα για την Ελλάδα μας όλων αυτών των διεθνιστών με δυτικό πια μανδύα και μάλιστα… αμερικανικό, αυτό των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”! (Όλο αυτό θέλει χρόνο να αναλυθεί! Απλώς να πω ότι ουδείς εξ αυτών των Κομμμουνιστών και διεθνιστών… προοδευτικών, αχαχαχαχαχα, που θέλουν την Ελλάδα… διεθνή χώρο, δεν λέει τίποτα καυστικό κατά της Κ-Β του… καλού και δήθεν… αριστερού Μπάϊντεν, με τα όσα τρομερά κάνουν στις Η.Π.Α. Αστυνομικοί, τα οποία συχνά βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας! Μύδρους και σχολιασμούς δήθεν οργής, κλπ, είχαμε μόνον επί του κακού Τραμπ, επί τάχα ήταν… δεξιός, διότι αυτή ήταν η γραμμή που είχαν από τους… εργοδότες τους! / Αναφέρομαι μόνον στις Η.Π.Α., διότι ανάλογες συμπεριφορές έχουμε και στην ΕΕ, αλλά δεν τις “άγγιξα” για να μην θίξω τον ευρωπαϊκό… διαφωτισμό, αχαχαχαχαχαχα, (ο οποίος επεβλήθη μέσα από πολύ και συνεχή κρατική βία / έγραψα “επεβλήθη” και όχι “επεκράτησε”),  όλων αυτών των τύπων που το παίζουν Δημοκράτες και που είναι πολύ βαθιά απολυταρχικά άτομα]!..

-/-

Μάλιστα η Κα Ομορφοβασίλη, μας είπε σήμερα στον “ΑΝΤ1”, πως “πρέπει οι Αστυνομικοί να αφήνουν τους κλέφτες να φεύγουν και να μην τους κυνηγούν, διότι λέει αυτό… λέει και το Σύνταγμα, όταν οι δράστες κάνουν χρήση των κλαπέντων, κλπ”, (νομίζω καλά άκουσα), με αφορμή τον άτυχο 17χρονο Ρομά, που κάτι σαν αυτά τα ρεμάλια τα κανονικά και τα μεταλλαγμένα των ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ τον έκαναν να έχει αυτή την παραβατική συμπεριφορά, με το δήθεν “αγκάλιασμά τους” από τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που… αγαπάει εξ επαγγέλματος όλες τις τάχα μου μειονότητες, κλπ, και που για να τις… αγαπάει, αυτές, αν το καταλαβαίνετε, θα πρέπει να είναι παραβατικές και σίγουρα διακριτές από την υπόλοιπη κοινωνία! Για τους… “ΡΟΜΑ” όμως, ίσως τα πούμε κάποια άλλη φορά!..

“ΕΙΔΑΤΕ” ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ(!) ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ 2 ΧΩΡΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

β. Πού είναι η “Διεθνής Κοινότητα”, … φίλοι μας… “Διεθνείς Εβραίοι”, για τον θαμμένο – ζωντανό Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ; Πού είστε ρε λακέδες των “Διεθνών Εβραίων” και Κυβερνήτες μας, φραγκάτοι και λουσάτοι… απάνθρωποι αρχι-Υποκριτές, που “παίζετε” με την εμπορία ανθρωπίνων ψυχών εδώ και μια 20 ετία τώρα, για τις τσέπες σας, πουλώντας… ανθρωπισμό και… δημοκρατία, έχοντας αναπτύξει και Στρατούς από πληρωμένους από εσάς τάχα μου αναρχικούς και άλλα… θύματά σας, ώστε να έχετε… καλυμμένες όλες τις πιθανές περιπτώσεις τυχούσης κάπου αποτυχίας σας;

γ. Φυσικά οι Κούρδοι είναι για τις τ/εκλογές ο… “Χρυσούς Μπαλαντέρ”, όπως σχεδόν πάντα ήταν! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι του “ΑΚΡ” και προσωπικά ο πολυτάλαντος ΡΤΕ, με το πολυτάλαντο Επιτελείο του είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα και τον Υπηρέτη στους Κούρδους, για να επανακλεγούν, αφού φαινομενικά έστω προτάσσουν μια ξένη προς εμάς τους δυτικοτραφείς και δυτικοαναθρεμμένους ανατολίτικη αξιοπρέπεια!

Συνήθως για το “πέσιμο” στιςι κρατικές Κ-Βκές επιταγές των Κούρδων δουλεύει η “ΜΙΤ” υπογείως και δολερά, ήτοι με σχεδιασμό ή σχεδιασμούς λίαν ευφάνταστους τις περισσότερες φορές!..

Τέλος, σχετικά με την… αναγνώριση από πλευράς ΡΤΕ της Κας Ακσενέρ και μιας, όπως ελέχθη πιθανής αποχωρήσεώς της από την “Συμμαχία της Συμφοράς” των 6 και προσχωρήσεώς της στην Κ-Βκή παράταξη, δεν ακούσαμε την άποψη ούτε της ιδίας, αλλά κυρίως ούτε και του πρώην Αρχηγού της και νυν Κυβερνητικού εταίρου του ΡΤΕ, ευνούχου Κου Ν. Μπαχτσελί!..

Καταληκτικά! Αν φτάσουμε σε τ/εκλογές, και αν πάλι φτάσουμε και ο ΡΤΕ είναι ζωντανός και όρθιος, τότε παίξτε τον νικητή  με συμμετοχή του ΡΤΕ, με βάση τα εξής στοιχηματικά ποσοστά: ΡΤΕ 1,20 – Συμμαχία 7,5 – Κάτι Άλλο 15!

6. Ποιός κυβερνάει σήμερα την Τουρκία, ρώτησε ο μακράν Νο “1” σήμερα δημοσιογράφος της ε/ΤV, Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! Διάβασέ μας Κε Οικονόμου, βρες λίγο χρόνο και “ψάξε” τον “Ε.Θ.” και θα δεις ότι λέμε πως την Τουρκία κυβερνάει σήμερα ή και(!) σήμερα,πάλι ο Τ/ΣΤΡΑΤΟΣ! Περισσότερα στο “σάϊτ” μας!.. (Για την Τουρκία δεν θα αλλάξει ποτέ, πως είναι Στρατός με Κράτος ή άλλως “Στρατοκράτος”)!..

7. ΠΑΣΟΚ-άρα Στρτατηγέ, Κε Ζαζιά! “Κράτα και μια πισινή”, όταν μιλάς! Πώς είσαι τόσο σίγουρος και ομιλείς κατηγορηματικά, λέγοντας πως η Τουρκία δεν θα κάνει τίποτα (εναντίον μας εννοείται), μέχρι τις εκλογές της, πόσο μάλλον πόλεμο;

Σε λίγο καιρό Στρατηγέ Ζαζιά, μεγάλε… ήρωα και εσύ, που τα ‘βαλες κάποτε με το ΝΔκό δικηγορικό υπουργικό… θηρίο, ως Α/ΓΕΣ, αχαχαχαχαχαχα και μετά παραιτήθηκες, αχαχαχαχαχαχα, λες να έχουμε πόλεμο μεγαλο… Στρατηγών των… Κομμάτων; Πχ Εσύ “παίζεις” κεντρικά για το ΠΑΣΟΚ, όπως έχουμε αντιληφθεί, ο… Καμπάς, αχαχαχαχαχαχαχαχα, για τα μεταλλαγμένα νυν δυτικοντυμένα ή αμερικανοντυμένα Κομμμούνια του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, (ένας εξ αυτών), ο Φράγκος το γύρισε σε ΝΔ… , αχαχαχαχαχαχαχα, κλπ! Έχεις όμως προσέξει πως ένας κοντινός σε σένα (ως τόπος διαμονής εννοώ, ως τόπος καταγωγής πιο εύστοχα) δίμετρος Στρατηγός και πρώην Α/ΓΕΕΘΑ είναι σιωπηλός, διατηρώντας την αδιαμφισβήτητη σοβαρότητά του και κύρος του;

ΠΑΨΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΕΔ ΠΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΥΜΩΝ ΟΙ ΕΕΔ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ… ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ! ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΡΑTΗΓΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΩΤΟΝ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ… ΑΥΤΟ-ΔΑΠΑΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ Ε.Ε. ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ, ΟΙ ΔΕ Ε.Α., ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΟΜΟΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΝΟΝΤΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ… ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ!

“ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ”, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΚΗ Ε/ΤΑΙΝΙΑ, “Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ”, ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ! ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΡΗΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ Ο Π-Θ ΕΔΩΣΕ ΕΦ’ ΑΠΑΞ 600 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑ… ΟΜΟΡΦΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ”, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΟΑ ΟΝΤΑ… ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ), ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΑ… ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ… STOP!.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ!..

8.  Εκεί στον “ΣΚΑΪ” δεν μπορείτε οι παλιότεροι δημοσιογράφοι να πείτε στα νέα κορίτσια συναδέλφους σας να μιλάνε φυσιολογικά και όχι θεατρινίστικα, τραβώντας την φωνή τους, κλπ, λες και απαγγέλουν ποίημα! Για παράδειγμα αυτή η κοπέλα η Αθηνά ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, αλλά και άλλοι, όπως αυτός -τον ξεχνώ τώρα- (λίγο μεγαλύτερος) που λέει οικονομικές ειδήσεις;

Είστε που είστε εμμετικοί, όντες Κανάλι προπαγάνδας των Αμερικανών του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κόμματος και… πορδή του δικού τους “CNN”, δεν αντιλαμβάνεστε ότι έτσι γελοιoποιείστε κιόλας;

Τί είναι αυτό το πράγμα, ρε σεις;

Κε Οικονόμου! Δεν τους κάνεις κανένα σεμινάριο, πλην των άλλων, και γενικώς(!) “στησίματος” στην κάμερα, στον φακό;

9. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν (του έχουμε σούρει πολλά, αλλά ψέματα δεν θα πούμε ποτέ, ούτε και θα… κρυφτούμε, όταν βλέπουμε να νοιάζεται για την Ειρήνη, αλλά και για την Ευρώπη, ήτοι για εμάς), για την προσπάθειά του να πείσει τον Α/Πρόεδρο “να τα βρει” με τον Πούτιν και να σταματήσει ο Ρ-Ο πόλεμος, όπως τον λέει η Δύση, όπως και για τα “περί εγγυήσεων στους Ρώσους”, που ανέφερε και εξοργίστηκαν οι Ουκρανοί, το αμερικανικό αυτό “proxy” (“proxy” είναι μια επέκταση στην πράξη του Γενιτσαρισμού σήμερα, μια μορφή του, εκεί όπου δεν υπάρχει άμεση σχέση, γειτονική κυρίως ή άλλη, του επικυρίαρχου Έθνους, με το στην ουσία υποτελές σ’ αυτό άλλο Έθνος)!..

Την ώρα που οι Γάλλοι του Μακρόν νοιάζονται, πλην της χώρας τους και για την Ευρώπη, ο άλλος… αντίπαλός τους στην ηγεσία της Ηπείρου μας Γερμανία ασχολήθηκε και ασχολείται αυστηρά με την πάρτη της και για το πώς μόνον θα ζεστάνει τον λαό της!… Κε Σολτς και Κα Φον Ντερ Λάϊεν αυτό δεν λέγεται ηγεσία! Η ηγεσία δεν κρατά μόνον το ξίφος, δεν σας το έμαθαν;

Κε Μπάϊντεν! Στα… παπάρια σου; Σας εξέθεσε στα μάτια μας ο Μακρόν ή και(!) ο Μακρόν, μετά τον φίλο σου Ν. Τραμπ! Θα πεις τίποτε; Εσείς έστω οι Επιτελείς του; Εσείς τάχα μου που θέλετε την ειρήνη; ΤΕΛΙΚΑ, ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, ΕΙΣΤΕ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ;

10. “Πρώτος μάγκας” και πολύ σωστός ο Α/Πρέσβης στην Αθήνα, Κος Τσούνης! “Τους Έλληνες δεν πρέπει να τους ξεγράφεις ποτέ”!..

Έτσι ακριβώς, Κε Πρέσβη! Εμ, πώς αλλιώς, αφού τρέχει στις φλέβες σου ε/αίμα!

-/-

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-