ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μήπως, λέω μήπως, “τσιμπήσαμε” τα χθεσινά ποσοστά των 2 μονομάχων στην Τουρκία; Και πάλι, βεβαίως “ναι”!

Πάτε και δείτε το άρθρο μας, “Ελληνικές Και Τουρκικές Εκλογές! Τουρλού – Τουρλού” και θα καταλάβετε!.. Γράφαμε: ΡΤΕ: 51%/52% – 55% και Κιλιτσντάρογλου: 45% – 49% ! (Και με σχεδόν ελάχιστη ενασχόληση με τα δρώμενα εντός των 2 αντιπάλων πολιτικών σχηματισμών – “Συμμαχιών”, λόγω φόρτου εργασίας στην Αλβανία)!..

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν: ΡΤΕ: 52,16% και Κιλιτσντάρογλου: 47,84%. (2,5 εκ-ρια ψήφοι διαφορά)!

Συντονιστείτε στον “Ε.Θ.” και θα είστε πάντα ενημερωμένοι και στην… Αλήθεια (!!!) των γεγονότων!..

2. Παρατηρήσεις:

α. Κε Καιρίδη!

(1) Αυτό που είπες, για το ότι ο ΡΤΕ προεκλογικά είχε τα Κανάλια “δικά” του, κλπ, πρόσεξε, διότι θυμίζει αυτό που έλεγε και λέει ο “Σόρος-Σύριζα” για το Κόμμα σου, την ΝΔ!..

Κανείς δεν απαγόρευσε στον Κιλιτσντάρογλου να βγει όσο ήθελε στα Κανάλια, Κε Καθηγητά! (Βγήκε μόνον κάτι λεπτά, από επιλογή του, έναντι κάτι 30+ ωρών του ΡΤΕ, διότι προτίμησε να κάνει “σποτάκια”… από την κουζίνα του… , με τα κρεμμύδια και τα… ξερά φασόλια)!..

(2) Το Ελσίνκι του Σημίτη, [έναν Εβραϊκής(!) καταγωγής πολιτικό “Διεθνή Πράκτορα”, που τον Θεοποιήσατε για να “γίνετε”, γνωστής της διεθνούς πολιτικής του δυνάμεως, που σχεδόν κάθε όμοιός του Εβραίος στην καταγωγή έχει], που το λες και λέτε στην ΝΔ εσχάτως συνεχώς, δεν είναι ακριβώς η… λεωφόρος, που ανοίχτηκε στην Τουρκία για την Ευρώπη, αλλά περιλαμβάνει (για να μην γράψω ότι σ’ αυτό εδράζεται όλη η υπόψη συμφωνία), το: “Νο Border Disputes” / “Όχι Συνοριακές Διαφορές”, ανάμεσα βεβαίως σε Ελλάδα και Τουρκία!..

Το “Ελσίνκι” και πιο πριν η “Μαδρίτη”, όπου δεχθήκαμε ότι “η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο”, τα ακόμα πιο πριν Ίμια, που είχαν δημιουργήσει (“στημένα” βεβαίως και με 3 Έλληνες του “ΕΠΝ” νεκρούς / Τουρκο-δολοφονημένους), τις “γκρίζες ζώνες” στο Αιγαίο, η παράδοση (!!!) του Α. Οτζαλάν στον Μ. Ετσεβίτ από εμάς(!), με την τριπλή τότε συμφωνία Ελλάδος – Τουρκίας – Η.Π.Α., ήσαν οι κύριες συνειδητές πολιτικές ανθελληνικές πράξεις του “μικρού” “Διεθνούς Εβραίου” Κων-νου ΣΗΜΙΤΗ, ΟΛΕΤΗΡΑ(!!!) αρχικώς του πραγματικού ΕΘΝΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΛΑΪΚΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο δυστυχώς το πήρε με συμβολαιογραφική πράξη, (πήγε 1ο ταξίδι τότε στην Κρήτη και είπε το περίφημο “η νέα ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ είναι η Οικονομία”, αν θυμάσαι) και ακολούθως ΟΛΕΤΗΡΟΣ της ίδιας της Οικονομίας της χώρας μας, μιας Οικονομίας που διαφήμιζε, βάζοντας την Ελλάδα στο “Ευρώ” με αντιστοιχία Ευρώ – Δραχμής απολύτως “τρελή” (1: 3,5), κατ’ εμάς εσκεμμένα τέτοια, “έστησε” το Χρηματιστήριο και πήρε τα μισά λεφτά των Ελλήνων πίσω, για τους ομοφύλους εντολείς του ουσιαστικώς, πήρε με νοθεία τις εκλογές του 2000 και “πάτησε” και άλλο, λιώνοντάς-την κυριολεκτικά, την Οικονομία μας, κυρίως με τους “Ο.Α.” του 2004, τότε που στην πραγματικότητα “στήθηκε”, Κε ΚΑΙΡΙΔΗ, η Αλβανία, που σήμερα μας κάνει… πλάκα (Δίκη των επικεφαλής της “ΟΜΟΝΟΙΑ”, Αριστοτέλης Γκούμας, Κων-νος Κατσίφας, Μπελέρης – Κοκκαβέσης, κλπ), και “άνοιξε” έτσι “φαρδιά – πλατιά” τον δρόμο για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ μας, που πρόστυχα σήμερα κάποιοι, “όνομα και μη χωριό”, κατηγορούν γι’ αυτήν τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΗΓΕΤΗ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, τον ΚΩΝ-ΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον ΚΩΝ-ΝΟ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ακόμη και τον… ΝΙΚΗΤΑΡΑ, μια Οικονομία που θα “ΕΣΚΑΓΕ”, όπως και έγινε, με την πρώτη διεθνή οικονομική κρίση!..

Μετά τον Σημίτη ακολούθησε το… λεβεντόπαιδο, ο “Νεο-Βούδας”, ο οποίος με το λίγο μυαλό του είχε ανοήτως αποκαλέσει τον Σημίτη, ό,τι αυτός ακριβώς ήταν, ήτοι “Αρχιερέα Της Διαπλοκής” και εκείνος τον οδήγησε εκδικητικά στο να πάει το ήδη απ’ εκείνον προηγουμένως μεγάλο εθνικό μας χρέος στον… Θεό, όντας βεβαίως και άσχετος περί τα Οικονομικά, όπως και αδύνατος στο να επιλέγει τους καταλλήλους ανθρώπους, για τις κατάλληλες θέσεις! (Είχε βάλλει πχ στο “Εθνικής Οικονομίας” τον Αλογοσκούφη, ναι, αυτόν για τον οποίον είχε πει ο Πάγκαλος το επικό, “με τέτοιο επώνυμο και θέλει να κάνει καριέρα”);

O “Νεο-Βούδας”, ακολούθως της ρηθείσης επαφής του με τον… Θεό, παρέδωσε ύπουλα και βρώμικα στον αφελή, εύπιστο και δυστυχώς καλόψυχο και (!) πολιτικά ΓΑΠ (δυστυχώς δεν είναι ή ορθότερα, πια, δεν ήταν ούτε τρίχα, από κάποιον των 2 όρχεων του πατρός του), ο οποίος “ΓΑΠ” πίστευε, ανοήτως ασφαλώς,  πως οι Έλληνες είναι… “όπως Αμερική”, αχαχαχαχαχαχα, για να θυμηθώ εκείνην την παλιά ασπρόμαυρη διαφήμιση με εκείνη την μαύρη καλλονή, την δική μας… Ιμάν, απ΄την Γλυφάδα, αν δεν απατώμαι, με αποτέλεσμα να “κάτσει” σχεδόν αμέσως με το που έγινε Π-Θ στον άξονα των “Ζ” και να υποχρεωθεί, για να βρει λεφτά, ώστε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, εκραγείσης και της διεθνούς παγκοσμίου κρίσεως, να προσφύγει εκεί όπου ήδη τον / μας… περίμεναν, με βάση το σχέδιο που είχε εξυφανθεί και “παιζόταν” στην χώρα από του Σημίτη, ήτοι στο “ΔΝΤ”, με απώτερο στόχο τον δανεισμό μας και τον απόλυτο έλεγχό μας, με ό,τι αυτό σημαίνει και (!) γεωστρατηγικά – γεωπολιτικά, για άλλα 100 χρόνια, κάτι που οι “Διεθνείς Εβραίοι” πέτυχαν ολοκληρωτικά λίγο μετά, επί “Σόρος-Τσίπρα”, που μας έβγαλε από τα… Μνημόνια, (“πάμε” μαζί, αχαχαχαχαχαχα), όταν κατόρθωσαν οι “Διεθνείς Εβραίοι”… Σάϊλοκ να υποθηκεύσουν την χώρα μας όλη (βλέπε “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”), για 99 χρόνια από του 2015, ήτοι μέχρι το 2115 και με ελεγκτικό “μαξιλαράκι” το 2060!.. Δεν είμαστε σε Μνημόνια, αλλά απλώς μας έχουν υποθηκεύσει(!!!) ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! “Πάμε μαζί”! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Η σύμβαση έληγε το 2018 και αυτό το ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ το παρουσίασε και το παρουσιάζει ψευδώς ως… έξοδο από τα Μνημόνια! Πήγε μετά στην Ιθάκη για το σχετικό… “EVENT” του… κόλου, αυτό της τάχα μου “εξόδου” και απ’ εκεί ξάπλαρε σ’ εκείνο το γιοτ της… εφοπλύστρας, που  θα έλεγε και η Ρένα Βλαχοπούλου, στο Ιόνιο! Και προσέξτε τώρα αλητεία ο ”Σόρος-Σύριζα” και ο Πρόεδρός του! Τί λέει; “Ήμασταν 4 χρόνια στα Μνημόνια και γι΄αυτό δεν κάναμε εκείνο ή το άλλο, κλπ”! Αυτό δεν λένε όλοι στο Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα; Ναι! Τότε, έστω μέχρι που ήρθε η ΝΔ, 1+ χρόνο μετά, γιατί δεν κάνατε κάτι για τον λαό, ρε μεταλλαγμένα ροζοκόμμουνα, γιατί δεν εφαρμόσατε κάτι έστω από το περίφημο πρόγραμμά σας;

[Από της Επανστάσεώς μας το 1821 και μέχρι σήμερα, η Ελλάδα μας πάντα χρεωνόταν για 100 περίπου πάντα χρόνια! Ορθότερα μας χρέωναν! Τα δάνεια της Επαναστάσεως έληγαν επί Τρικούπη, που τότε και πάλι μας χρεοκόπησαν, αφού τους είχαμε προηγουμένως εξωφλήσει τα επαναστατικά δάνεια των “Ρικάρντο”, κλπ, τα δάνεια που πήραμε στα τέλη του 19ου αι. και στις αρχές του 20ου ξεχρεώθηκαν επί εποχής Σημίτη (οι τελευταίες δόσεις) και τώρα ξανά για άλλα 99 χρόνια μας έβαλαν στην ίδια… μηχανή!..  /  Τον “ΓΑΠ”, ως Π-Θ, τον υπονόμευσαν ντόπια Όργανα των “Διεθνών Εβραίων”, όπως πχ ο αχάριστος προς τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, γαμπρός του κάποτε… Λαμπράκη της Β. Ελλάδος Μπακατσέλου, δηλαδή ο Ε. Βενιζέλος, αλλά και ντόπιοι “διεθνείς Οικονομικοί Πράκτορες”, σαν τον τέως επικεφαλής της “ΕΛΣΤΑΤ”, που, προσφάτως, οι Ευρωπαίοι λακέδες των “Διεθνών Εξουσιαστών” μας επιχείρησαν να σώσουν, λέγοντάς μας ουσιαστικά πως είναι Αθώος, κλπ, και μας είπαν να δικαστεί ξανά, κλπ, φαντάζομαι τα ξέρετε]!…

(3) Πάψε επιτέλους να λείχεις το Α/ “Δημοκρατικό Κόμμα”! Προσπάθησε να απογαλακτιστείς από τους… ευεργέτες σου! Τον τέως Π-Θ τον χειροκροτούσαν ΟΛΟΙ μαζί, “Δ” και “Ρ”, Κε Καιρίδη! Επομένως, μην του μικραίνεις ανοήτως το εύρος της αποδοχής του στις Η.Π.Α.! Ούτε αυτό δεν καταλαβαίνεις;

(4) Άσε τον Π-Θ του Ισραήλ, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ήσυχο! Μην τον βάζεις στο στόμα σου, θα τον αδικείς πάντα, σίγουρα! Και αν θες την γνώμη μου, προσπάθησε να αλλάξεις, την γνώμη έστω, αφού εδώ μιλάμε για συνειδητή αμερικανική των “Δημοκρατικών” πολιτική εναντίον του, των σημερινών Α/Κυβερνώντων γι΄αυτόν! Είναι ευτυχία και ευλογία για το Ισραήλ και τον λαό του, που σήμερα στο τιμόνι του είναι αυτή η πολύ μεγάλη πολιτική διεθνής προσωπικότητα, αλλά τύχη και για εμάς, διότι ο Νετανιάχου, προτάσσοντας βεβαίως πάντα τα συμφέροντα της Πατρίδος του, είναι φίλος της Ελλάδος και του Κ.Κ.Μ. και θα υπεστήριζα, για να μιλήσω την… γλώσσα σου και να σε… προσεγγίσω λίγο, πως είναι… “Μενέντεζ Χ 100”! Σιώπα λοιπόν!.. Δεν δίνεις πια εξετάσεις στα αφεντικά σου “Δημοκρατικούς” στις Η.Π.Α., ούτε είσαι βουλευτής τους!..

β. Σερραίε Κε Χατζηβασιλείου! (Αλλά και άλλοι… αναλυτές της αυτής θέσεως, που πριν λίγους μήνες λέγατε και μάλιστα με ύφος, στον “ΣΚΑΪ”, πως θα εκλεγόταν ο “βατραχομούρης” και τώρα κάνετε και πάλι τους… κάργες – αναλυτές), διάβασε παρακάτω!..

– Κανένας “Ατατούρκ” δεν πρόκειται να αποκαθηλωθεί! Ο Μουσταφά Κεμάλ είναι ο “ΣΩΤΗΡΑΣ” και ο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ” της Τουρκίας και κανένας ΡΤΕ δεν πρόκειται να τον “αγγίξει”! Στην Τουρκία σήμερα βασιλεύει ο “Τουρκο-Ισλαμισμός”, ενώ και η ίδια η τ/κοινωνία είναι “μισό – μισό”, όπως και οι ίδιες οι τ/εκλογές απέδειξαν! Το “Βαθύ Κράτος”, λέγε με “ορθές” πια Κεμαλικές ΤΕΔ είναι εκεί!.. Ο ΡΤΕ ανήλθε όμως σε ύψη “Ατατούρκ” και αυτό θα το γράψει η τ/Ιστορία, αν αυτό το Κράτος τελικώς επιζήσει!.. Οι επόμενες ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΜΗΝΕΣ θα δείξουν και αυτό!.. Ας είμαστε έτοιμοι οι Έλληνες!

γ. Ομοίως, μην φοβάστε και εσείς το… ίδιο, Κα Κοσσιώνη! Το “μπάϊ” – “μπάϊ”, δηλαδή “αντίο “”Μπάϊ” (δηλαδή Κύριε), Κεμάλ, την ιστορία του οποίου έχουμε εδώ αναφέρει, κλπ, δεν αφορούσε κανέναν “Ατατούρκ”, (“ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ”), αλλά αυστηρά και μόνον τον “Βατραχομούρη”! Ήταν η απάντηση του ΡΤΕ σε ατάκα ταινίας που είχε χρησιμοποιήσει ο Κιλιτσντάρογλου για να… φοβίσει τάχα τον αντίπαλό του, ατάκα που έλεγε, “Ben Kemalım! Geliyorum”!.. Ο Πρόεδρος ΡΤΕ γνωρίζει το μπόϊ του, όμορφη και σικάτη πάντα, Κυρία… μας! Και να θυμάστε! “Δεν είναι όλοι για όλα”!..

Κα Κλείτου, που είπατε τα ίδια, συγγνώμη, αλλά διαβάστε, ως απάντησή μας σε εσάς, ό,τι γράψαμε ακριβώς από πάνω στην Κα Κοσσιώνη!

δ. Πόσες φορές γράψαμε, είπαμε, αναλύσαμε και σχολιάσαμε το γεγονός ότι στην ΤΟΥΡΚΙΑ, (ας μιλήσουμε τώρα μόνον γι’ αυτό το Ισλαμικό, Σούνι-Στρατο-Κράτος), ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΛΩΣ ΩΣ ΓΝΩΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ… ΚΤΗΣΙΝ;

Χθες πάλι τα ίδια! Άκουγα! “Μα πώς! Γιατί ο λαός που πεινάει ψήφισε ΡΤΕ, κλπ, κλπ, κλπ”;

Χαίρετε! “Και εις άλλα με υγείαν”, φίλοι της… Οικονομίας!.. Θα μου πείτε, δεν το κατάλαβε ή δεν το ήξερε αυτό ούτε ο Κιλιτσντάρογλου; Για σήμερα σας απαντώ μόνον με το ακόλουθο! Ο “ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΎΡΗΣ” δεν είναι… Τούρκος, είναι Κούρδος, και ας είναι Γενίτσαρος, ενώ προσπάθησε να φανεί στους υπερατλαντικούς, όπως και στους “εν Λονδίνω” εντολείς του αρεστός και… κατανοητός!..

ε. Είδαμε να παίρνει κάποιες δηλώσεις ο Κος ΚΩΣΤΙΔΗΣ (του “ΣΚΑΪ”) ή αλλιώς ο Κος… “ΘΑ ‘ΡΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ”, από τον Τούρκο Ελληνομαθή διπλωμάτη Κο Ενίς ΤΟΥΛΤΣΑ! Ρωτάμε όλους όσους είδαν χθες τη σκηνή! Ο Κος ΤΟΥΛΤΣΑ είναι, ναι ή όχι, (σίγουρα στο “προφίλ”), ο Τούρκος… “αδελφός” του νυν υπηρεσιακού μας ΥΠΑΜ, Στρατηγού Κου Στεφανή; Δείτε τον, καλά όμως! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

στ. Δεν υπάρχει λόγος να μεταφερθεί η πρωτεύουσα του τ/Κράτους και πάλι στην Κων-πολη, που έλεγαν κάποιοι! Κυρίως ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΝΟΗΤΟ για την ίδια την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Τουρκίας και ΑΠΑΣΕΣ οι Κ-Β του ΡΤΕ έδειξαν στο Πεδίο, εδώ και 21 χρόνια τώρα, ότι έχουν υψηλότατο επίπεδο κρίσεως γενικώς των πραγμάτων!.. (Όπως βεβαίως και οι ΤΕΔ, ο και σήμερα πραγματικός… Τουρκο-Ισλαμιστής Κυβερνήτης της χώρας)!..

Στον ΡΤΕ αρκεί να αλλάξει το χουντικό “Σύνταγμα” του 1982 και θα μείνει ΚΑΙ(!) μ΄αυτό στην Ιστορία, όπως και φυσικά μαζί με την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ σε ΤΖΑΜΙ, ασχέτως αν με αυτήν του την ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα το πληρώσει ΟΥΡΑΝΩΘΕΝ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ! Θα με θυμηθείτε και σ’ αυτό!..

ζ. Είναι ΑΣΤΕΙΟ και πολιτικά τουλάχιστον… ΑΣΤΟΧΟ, να αναφέρεται κάποιος σε σημερινή Χουντική Τουρκία, (δεν ξέρω αν “καταπίνεται” και αυτό ακόμα το “αυταρχική” σε μια πραγματική ανάλυση και όχι σε μια “στημένη” Τ/Ο… ανάλυση συγκεκριμένης… υπερατλαντικής γραμμής),  ακόμα και αν αυτή είναι η “ειδική” και πιθανότατα η μοναδική τέτοιας μορφής ξεχωριστή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, από του 1923, έως και σήμερα, όταν τα ποσοστά των 2 αντιπάλων και στις πρώτες εκλογές, αλλά και στις δεύτερες, για την ανάδειξη του ΠτΔ, είναι 49, 5% – 45, κάτι% και 52-48 αντιστοίχως! Πώς αυτό να “περάσει”, έστω και προπαγανδιστικά, σε μια ομιλία, σε μια συζήτηση, σε έναν διάλογο; Γιατί δεν σκέφτεστε πριν αρθρώσετε λόγο;

Για ποιόν “ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ” λοιπόν μιλάτε, πχ εσείς Κα Κλείτου; Αφήστε που το ουσιαστικό αυτό παραπέμπει στην ΕΣΣΔ, με την οποίαν η Τουρκία ΔΕΝ (!) είχε ποτέ ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ σχέση!.. Δεν προσθέτατε τουλάχιστον το “ένας ιδιόμορφος Τούρκος”, ώστε συνολικά η φράση να ήταν, “ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ”; Έτσι, ίσως “να το σώνατε”! “Πατερούληδες” υπάρχουν σε διαφορές ποσοστών… ΕΣΣΔ, ήτοι 99%-1%, 99,5%-0,5%, κλπ, καταλάβατε!..

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ – ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΕΪΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!..

η. Κε Φίλη, εσείς ο “καλός και Έλληνας” Καθηγητής, όχι ο άλλος ο “κακός και Φιλέλληνας” επίσης Καθηγητής!.. Ρωτάμε! Αν, όπως ΑΡΙΣΤΑ είπατε, έχουμε Τουρκο-Ισλαμισμό στην Τουρκία, πώς θα “πέσει” ο Κεμαλισμός, όπως λίγο μετά είπατε; Μάλλον χθες ήσασταν… ματιασμένος ή ακόμα δεν έχετε συνηθίσει τα “πάνελ” και τα πολλά… φώτα!…

 

ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ… “ΝΤΟΥ” ΚΑΙ “ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ”! ΤΑ ΛΕΜΕ!.. ΕΙΘΕ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-