ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (“ΤİP”) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ “ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ”, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

Σεβαστέ* Κε Πρεσβευτά, του “Ηνωμένου Βασιλείου” στην Ελλάδα!

* Πραγματικά “Σεβαστέ”, διότι μιλάτε άριστα την γλώσσα μας, κάτι που σημαίνει ΤΙΜΗ για εμάς εκ μέρους σας, αλλά πολλά και για Εσάς και πρωτίστως για το ήθος σας! Πρόκειται για γνώση, η οποία, σίγουρα, δεν σχετίζεται μόνον με τις… διπλωματικές σας ανάγκες!..

Καλημέρα σας!

1. Αρχικώς, μια μικρή… εξομολόγηση!

Τόσο καιρό τώρα, ρωτάμε και ξαναρωτάμε, ζώντας μέσα στην θλίψη, σχετικά με την άσχημη φετινή πορεία της πολυ-αγαπημένης μας Ομάδος, αυτής του αγγλικού “μεγάλου λιμανιού”, της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! Ήμασταν μέσα στην θλίψη, θλίψη που μεγάλωσε μετά και από το απρόσμενο εις βάρος μας 2 – 5, στην έδρα μας, από την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο του “C.L.”. Μάλιστα γράψαμε, αναρωτώμενοι, αν πλέον ήρθε η ώρα “να κουνήσουμε μαντήλι” στον Γερμανό προπονητή!..

Σας πληροφορούμε λοιπόν πως, μετά το 7 – 0** της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, επί της Μ. Γιουνάϊτεντ, “προχθές”, πήραμε όλοι μας ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ, αφού μάλιστα μετά το τελευταίο πρόσφατο Κύπελλο που πήρε η Ομάδα αυτή στον τελικό με την νίκη της επί της Νιούκαστλ, μας έφτασε σε τίτλους, σε ό,τι αφορά πάντα το ποιός είναι ο σε τίτλους Πολυνίκης Σύλλογος στο αγαπημένο μας Νησί! Το ιστορικό αυτό 7 – 0 ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ σαφώς το ποιός είναι, αλλά και θα είναι, στην πραγματικότητα, το “ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ” στην Ιστορία του Α/ποδοσφαίρου!..

Ευχηθείτε, Κε Πρεσβευτά, ότι θα γίνει, στην ρεβάνς με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, το μεγάλο θαύμα!..

** Πρόκειται για το 2ο 7 – 0 σε βάρος της Μ. Γ., μετά απ’ εκείνο προ πολλών 10ετιών που αυτή είχε δεχθεί από την 2η αγαπημένη μας Ομάδα, τους “Λύκους” της Γουλβς! (Την είχαμε αγαπήσει αυτήν την Ομάδα, απ’ εκείνον τον πολύ μεγάλο παίκτη της, τον ΧΙΜΠΙΤ)!

Τέλος, επειδή αμέσως παρακάτω θα αναφερθώ στην διαιτησία, παρακαλούμε, με πολύ σεβασμό(!), τους Άγγλους διαιτητές, που τα πολλά τελευταία χρόνια παίζουν την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ σαν μια κάποια… Ομαδούλα, δυστυχώς, να μας παίζουν πραγματικά 50% – 50% και αυτό μας αρκεί! (Δεν θα αναφερθώ σε κραυγαλέα σε βάρος μας, πχ φέτος, παραδείγματα, για λόγους οικονομίας του χρόνου, αλλά βεβαιωθείτε, Κε Πρέσβη, ότι σας γράφει ένας άνθρωπος που παρακολουθεί από μικρό παιδί το αγγλικό ποδόσφαιρο και πλέον έχει μάθει σχεδόν ΑΡΙΣΤΑ τα όποια… μυστικά του, όπως ισχυρίζομαι τουλάχιστον)!

2. Κε Πρεσβευτά!

Στην Ελλάδα, που δυστυχώς ακόμα είναι γενικώς… ΔΟΥΛΗ (ας μην παρεξηγηθώ), έχει οριστεί ως “Αρχιδιαιτητής” ένας Άγγλος, ο Κος ΜΠΕΝΕΤ!

Αυτός ο… Κος, για τους λόγους του, δυστυχώς ΔΕΝ(!) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ! Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι, με κάποιον τρόπο, έχει γίνει ή ορθότερα, το εδώ ποδοσφαιρικό βρώμικο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ κατεστημένο, που εδώ και λίγα χρόνια τώρα παρουσιάζεται με τον ψευδεπίγραφο τίτλο “Εξυγίανση, τον έκανε να μισεί τον ΘΡΥΛΟ του ε/αθλητισμού και όχι μόνον του ποδοσφαίρου μας, την ελληνική αντίστοιχη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ “τρόπον τινά”, τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π., που ο ίδιος ο Ε/ΛΑΟΣ τον… βάφτισε “ΘΡΥΛΟ” !!!..

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Κος Μπένετ δεν κατέστη “πιόνι” της βρώμικης… “Εξυγίανσης”, μετά από εκβιασμό / – μούς ή μετά από χρηματισμό!

Σας παρακαλούμε λοιπόν, αλλά και σας καλούμε, να αναφέρετε σχετικώς στην Α/Κ-Β και κυρίως στην Α/Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όπως ασφαλώς και σ’ αυτήν της Α/Διαιτησίας, συνολικώς, για το ποιόν αυτού του… Κυρίου και συμπατριώτη σας, καθώς και να διαβιβάσετε αρμοδίως τα πολλά παράπονά μας, ως οπαδών του λαοφιλούς Ολυμπιακού μας (η μισή Ελλάδα και τα 2/3 του αποδήμου Ελληνισμού είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ήτοι ένας αριθμός κοντά στα 7 εκ-ρια),  για τον υπόψη… Κύριο, στους ανωτέρους του, στο νησί!

Υποτίθεται πως ήρθε για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην διαιτησία μας και αυτός εργάζεται μεροληπτικώς, φαντάζομαι χωρίς… “έξτρα πριμ”, (αλλά πάντα, εκτός από τον Θεό μας, ποιός άλλος ξέρει, γιατί δεν είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ / … who else Knows?), υπέρ ανταγωνιστικών μας Συλλόγων, όπως είναι τα Σωματεία της “Κούλας” (Αεκ), ο φιλο-Ρώσος, του Ρ/Πράκτορος Ι. Σαββίδη, Πάοκ και ο αποκαλούμενος… “βάζελος”, ο Παναθηναϊκός, Ομάδα κάποτε που έπαιξε φιλικό με τους ΝΑΖΙ και που την είχε στηρίξει για να πάει το 1971 στο Γουέμπλεϋ η “παρ’ ημίν” Χούντα του Παπαδόπουλου, κλπ, κλπ , κλπ!..

Ο Κος αυτός έχει καταστεί ο χειρότερος Πρέσβης της Αγγλίας σε όλους εμάς τους Ολυμπιακούς, για την όλη στάση του, απέναντι στην Ομάδα μας!…

Τέλος, αν θέλετε, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ και ΕΣΕΊΣ, και με τρόπους που εσείς άριστα γνωρίζετε ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!.. (Να μετά το πώς δημιουργούνται μίση, κλπ, εναντίον της χώρας σας, από ανοήτους βεβαίως, αλλά το κακό δεν παύει από του να γίνεται, κάτι που ειλικρινώς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ούτε εμείς, ούτε -φαντάζομαι- και εσείς)!

3. Σαν σήμερα, 10 Μαρτίου 2023, συμπληρώνονται, Κε Πρέσβη, 98 χρόνια από την ίδρυση του ΘΡΥΛΟΥ μας! Σας έχουμε παρακάτω το φετινό σχετικό επετειακό μήνυμα του Προέδρου μας, Κου Ευαγγέλου ΜΑΡΙΝΑΚΗ, (που τυγχάνει και Πρόεδρος της ιστορικής Νόττιγχαμ Φόρεστ, του ΜΕΓΑΛΟΥ Μπράϊαν ΚΛΑΦ), προς τον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!

Ευχηθείτε και Εσείς μαζί μας, “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! 

-/-

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται και αποτελεί μία παγκόσμια αθλητική δύναμη»

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια μέσα από δήλωσή του

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει σήμερα (10/3) τα 98 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια μέσα από δήλωσή του στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαρινάκη:

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται και αποτελεί μία παγκόσμια αθλητική δύναμη»

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια μέσα από δήλωσή του

marinakis_dilwseis_xr
WE LOVE YOU!

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει σήμερα (10/3) τα 98 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια μέσα από δήλωσή του στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαρινάκη:
«98 ολόκληρα χρόνια θριάμβων και δόξας που δημιούργησαν μια μεγαλειώδη αθλητική ιστορία, ένα ΘΡΥΛΟ των σπορ και μια οικογένεια εκατομμυρίων φιλάθλων που κυματίζουν υπερήφανα καθημερινά την Ερυθρόλευκη!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συνεχίζει να γιγαντώνεται και να αποτελεί πλέον μια παγκόσμια αθλητική δύναμη. Ταυτόχρονα, ανοίγει τη μεγάλη του αγκαλιά για όσους το έχουν ανάγκη, επιστρέφοντας την αγάπη του κόσμου.

Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να γράφουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στο Θρυλικό βιβλίο της Ιστορίας μας.

Με όραμα και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε την σημαία μας διαρκώς ψηλότερα.

Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας.

Ζήτω

ο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! »
-/-
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-