ΔΕΚΑ… ΣΠΑΘΙ!..

ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ, ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Φίλοι μου / μας!

1. Κε Χ”Βασιλείου, ΝΔ Σέρρες, “ΣΚΑΪ” “Σήμερα”:

Ό,τι θα αδυνατίσει το ΝΑΤΟ, αν θα γίνει και πάλι Πρόεδρος των Η.Π.Α., είπε ο Ν. Τραμπ, όπως εσείς είπατε ψευδώς (!) ή μήπως είπε και ΟΡΘΟΤΑΤΑ (!), πως πρέπει όλες οι συμμετέχουσες στον Οργανισμό χώρες να πληρώνουν τις υπογραφείσες εκ μέρους τους υποχρεώσεις, όσες είναι αυτές, ειδάλλως δεν έχει νόημα να υπάρχει ΝΑΤΟ και να πληρώνουν μόνον οι Η.Π.Α. σ’ αυτό και γι’ αυτό;

Γιατί, Κε βουλευτά, νέος άνθρωπος και λέτε τόσο εύκολα ψέμματα; Νομίζετε ότι με το να γλείφετε και εσείς τους “Δημοκρατικούς” των Η.Π.Α., που πιθανώς “έφτιαξαν” και εσάς, όπως και να γλείφετε έτσι, (επίσης πιθανώς), και τον Πρόεδρό σας στην ΝΔ, θα γίνετε περισσότερο αρεστός ή θα μείνετε “στα πράγματα” στο Κόμμα σας για χρόνια ή ότι θα σας κάνουν, ίσως, Υπουργό, κλπ;

Νέος άνθρωπος, νέος πολιτικός, έστω και… κατ΄εντολήν, και να λέτε ψέμματα, εντασσόμενος στην κατηγορία… “ΚΑΙΡΙΔΗΣ” είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ, για το… 2024!..

2. Άντε να το πούμε και αυτό, διότι σας… λυπόμαστε, κάποιους! Διαβάστε και αυτήν -την παρακάτω αναφερομένη- διάσταση!

Οι Τούρκοι άλλαξαν το Νόμο τους για την “ΕΠΣ” και την “Κήρυξη Πολέμου”, 2 ή 3 ημέρες μετά που ο Άγγλος Π-Θ, Κος ΣΟΥΝΑΚ, προκήρυξε πρόωρες εκλογές στο Νησί!

Οι Άγγλοι όχι απλώς “βλέπουν”, αλλά ξέρουν ότι έρχεται μεγάλος και πάλι Πόλεμος στον Πλανήτη τους επόμενους μήνες με έτος (είθε όχι!) και ο λόγος που πάνε τώρα σε εκλογές είναι για να έχουν σταθερή, ει δυνατόν, Κ-Β, την περίοδο εκείνη, μια Κ-Β που θα τον διαχειριστεί απερίσπαστη!..

Οι Τούρκοι λοιπόν, οι οποίοι είναι πολιτική “ουρά” των Βρεττανών (και ΜΠΡΑΒΟ τους λέμε εμείς), “άκουσαν” και έκαναν το ίδιο σε ό,τι σχετικό με έναν επικείμενο Πόλεμο έκριναν ότι θα έπρεπε από τώρα να αλλάξουν, για κέρδος χρόνου κυρίως και αντιστοίχων διαχειριστικών διευκολύνσεων ενός Πολέμου από τον Αρχιστράτηγό τους (κατά τον σε ισχύ Νόμο τους), ΠτΔ!..

Σημειώνουμε ότι η αγγλική διπλωματία, όπως και σχεδόν όλες οι αγγλικές Κ-Β μετά το 1960, αλλά μετά κυρίως από το 1974, την τ/εισβολή στην Μεγαλόνησο Κύπρο μας και έως σήμερα, είναι Φιλο-τουρκικές και πως το α/ΥΠΕΞ έχει ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ (με ό,τι η λέξη αυτή σηματοδοτεί… ) με το αντίστοιχο τ/ΥΠΕΞ! (Δείτε την πρόσφατη ρήξη των Ε-Α σχέσεων, ίσως “στημένη” και με ευθύνη της α/Κ-Β Σούνακ, ανάμεσα στον Ε/Π-Θ και στον Α/Π-Θ)!..

Η Ελλάς κατόρθωσε τα τελευταία (!) χρόνια, έχουσα ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ στην εξωτερική της πολιτική, να κερδίσει την συμπάθεια, και χωρίς να είμαι λεκτικά… ακραίος και (!) την εύνοια του αγγλικού Παλατιού, κυρίως μετά την άνοδο στον θρόνο του αγαπημένου μας Βασιλέως Καρόλου του Γ’ !..

Τα παραπάνω τα γράφουμε, διότι θέλουμε να τονίσουμε πως και τα 2 ΥΠΕΞ, αλλά και τα 2 ΥΠΑΜ, των Αγγλίας και Τουρκίας, συνεργάζονται σχεδόν άριστα στον τομέα της αλληλο-ενημερώσεως και της ανταλλαγής στρατηγικών (αλλά και μη!), πληροφοριών, όπως και πως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, (κατ΄εμάς βεβαιότητα), η αγγλική διπλωματία να χειραγωγεί σήμερα, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την αντίστοιχη τουρκική!

Συνεπώς, επειδή μιλάμε για την Υπερδύναμη ΑΓΓΛΙΑ, (η οποία αναμένεται να διαδραματίσει και πάλι παγκόσμιο ηγετικό ρόλο προσεχώς, ιδίως στις θάλασσες), η Τουρκία, ίσως, (κατά τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” σίγουρα), να μαθαίνει πρώτη (!), (σε σχέση με εμάς ούτε καν το συζητώ, το θεωρώ σίγουρο), κρίσιμες και μη κρίσιμες, αλλά χρήσιμες πληροφορίες, για την γειτονιά μας και μη, με αποτέλεσμα να έχει στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι ημών!

3. Παρακαλώ όλους σας (ενν. τους φίλους αναγνώστες), να έλθουν σε επαφή με τον όρο “ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ” και “πρώτα ο Θεός” θα τα ξαναπούμε!

4. Ευχαριστούμε και τους φίλους Ρώσους που μας διαβάζουν, αφού η Κα Ζαχάροβα ενημέρωσε τους Βρεττανούς πως, αν οι Ουκρανοί πλήξουν με τους βρεττανικούς “Στορμ Σάντοου” (τους αναφέραμε μόλις “προχθές”), κλπ, το έδαφός τους, τότε η Ρωσία θα αρχίσει να πλήττει παντού στον κόσμο βρεττανικούς στόχους!..

Τιμή μας να μας διαβάζετε ή να σας ενημερώνουν για ό,τι γράφουμε εδώ στον φτωχό “Ε.Θ.”, όμορφη Κα Ζαχάροβα!..

Διαβάσαμε και χαρήκαμε πως σας αρέσουν τα πουλιά και δη τα ωδικά, όπως τα… καναρίνια, τα αηδόνια, κλπ! Είναι αλήθεια, Κυρία μου;

5. Ολόκληρος… Λόρδος ΚΑΜΕΡΟΝ (έστω και ως ΥΠΕΞ σήμερα) και μεταβαίνει (αν δεν έχει μεταβεί ήδη, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) στα Τίρανα για να παρουσιάσει τον αντι-εγκληματικό Νόμο (;) κατά των διακινητών “λάθρο” στην Ευρώπη;

Ρωτάμε! Το θέμα είναι επιπέδου ενός πρώην Π-Θ και μάλιστα Βρεττανού και μάλιστα ενός τόσο ιδιόμορφου ατόμου;

Όχι πως δεν έχουν οι Βρεττανοί πρόβλημα με τους Αλβανούς “λάθρο” και την συμπεριφορά τους στο Νησί (προσφάτως μάλιστα αποφασίστηκε η επαναφορά αριθμού ποινικών Αλβανών πίσω στην χώρα τους στην Αλβανία), αλλά εμείς λέμε πως ειδικά ο Κος ΚΑΜΕΡΟΝ, έστω και ως ΥΠΕΞ, δεν θα ανελάμβανε να ασχοληθεί ο ίδιος (!) με κάτι τέτοιο!.. Ασφαλώς όμως μπορεί και να σφάλλουμε στην εκτίμησή μας!

Ίσως αυτό το θέμα (των “λάθρο” και της παράνομης μεταφοράς τους στην Αγγλία / οι Αλβανοί προτιμούν πια ως χώρες μεταναστεύσεως τις Αγγλία και Γερμανία) να είναι το… “πέπλο” και το… πρόσωπο από κάτω ή αλλιώς το… ψητό να είναι άλλο, όπως πχ η διερεύνηση και επαναφορά, έστω μυστικά, του θέματος της χρησιμοποιήσεως του αλβανικού εδάφους σε περίπτωση ενός παγκοσμίου πολέμου, από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Βρεττανίας ειδικότερα! (Έχουμε γράψει σχετικώς εδώ στον φτωχό “Ε.Θ.” για το θέμα, με τίτλο: “Η Αλβανία ως “Περιοχή Διοικτικής Μερίμνης” της Συμμαχίας / της Δύσεως”, όπως και για τις… “ΑΕΔ δια της Εγνατίας, προς Θράκη και Πόλη – Στενά”! Βρείτε και διαβάστε μας και πάλι)!..

Οι Αλβανοί, τέλος, ετοίμασαν και κρέμμασαν, για την υποδοχή του Λόρδου, μέχρι και τεράστια πανό που έγραφαν “Καλώς ήλθατε Λόρδε Κ.”, κλπ!.. [Στην δουλική αυτή πολιτική στάση τους, οι Αλβανοί, έχουν αρκούντως επηρεαστεί από τα νυν πολιτικά “αφεντικά” τους, τους Τούρκους, Τούρκοι που είναι “επαγγελματίες” στον λακκεδισμό, σε κάθε είδους λειχία, αλλά και (!) επίσης στον χαφιεδισμό, στον φαβοριτισμό, στον πατερναλισμό, κλπ, για να μην ξεχνιόμαστε]!..

6. Αν πράγματι, σεβαστέ Κε ΥΠΑΜ, Γ. Ν. ΔΕΝΔΙΑ, στο ΓΕΕΦ υφίσταται… “Σύγκρουση Κορυφής”, ανάμεσα στον Ε/Ε Αρχηγό της Αντγο Κο Τσιτσικώστα και στον Ε/Κ Υπαρχηγό Αντγο Κο… (μας διαφεύγει τώρα το επίθετό του) και δη για θέματα, όπως φημολογείται, αρμοδιοτήτων, κλπ, (διοικητικά τέλος πάντων), τότε ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ “μιλάμε” εκεί στο ήδη σχεδόν μισοχαμένο (κατά 40% από το 1974) νησί μας; 

Ακόμα κάτι και τελευταίο! Ποιοί διέρρευσαν στα “σάϊτ” την υπόψη κόντρα, που φέρεται να “οδήγησε” σε άδεια 1 μηνός τον Ε/Κ Υπαρχηγό; Αυτοί οι… Κοι, οι… διαρρεύσαντες, θα έπρεπε, όπως λέμε, να… κρεμμαστούν από τα αφτιά τους!..(Με τους… Κους των “σάϊτ” δεν ασχολούμαστε, αφού αυτοί δεν ελέγχονται σε καιρό ειρήνης και μάλιστα σε δημοκρατικές χώρες! Όλο και κάποιο “σάϊτ” θα “ξεφύγει”, όλο και κάποιος, κακοήθης ή ό,τι άλλο, κάτι θα γράψει και θα… διαρρεύσει)!..

Εσείς, Κε Αναστασιάδη, τί λέτε σχετικά; (Ελπίζουμε να έχετε ωριμάσει πλέον στην θέση που κατέχετε, και να έχετε ξυριστεί πια)!..

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ, ΛΕΤΕ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΔΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ”;

ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΛΑΝΕ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ… ΤΣΙΜΕΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΕΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΕΝΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΩΣ ΛΥΚΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ Ε/… ΜΑΝΤΡΙ -ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ-… ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ (!), ΩΣΤΕ, ΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ “ΤΕΔ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1974, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ… ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΟΤΟ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”!..

ΤΊ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

7. ΟΚ! Ας πούμε -υποτεθείσθω (!)- ότι δημιουργείται αυτή η κοινή αμυντική ευρωπαϊκή ομπρέλλα, με 1 ή περισσότερους “Σιδηρένιους Θόλους”! Ρωτάμε! Αν πληγεί μια χώρα της ΕΕ, από μια χώρα του… ΝΑΤΟ, όπως πχ η Ελλάδα, από την Τουρκία, η ομπρέλλα θα ενεργοποιηθεί ή όχι, λόγω των… ιδιαιτέρων “ειδικών συνθηκών” (γεωγραφικών και άλλων), της χώρας αυτής, ήτοι της Τουρκίας;

Θα μου πείτε! Άσε να υπάρχει, βρε, και βλέπουμε, σε ό,τι πάντα μας αφορά, ως Ελλάδα, διότι δεν είναι μόνον η γείτων Τουρκία δυνητική απειλή για εμάς!.. Σίγουρο πάντως θα είναι, αν φυσικά μέχρι τότε θα έχουμε ειρήνη στον κόσμο, πως θα “πιέζονται” – θα “πιεστούν” περισσότερο οι εταίροι μας στην “ΕΕ”, σε σχέση με εμάς και τους Τούρκους, αν θα υπάρχει αυτή η ευρωπαϊκή “Α-Α ομπρέλλα – προστασία”!..

8. Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ και (!) για το “Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο” της Χάγης, (πλην του εξωνημένου πια Ο.Η.Ε. που ξεπέρασε και αυτά ακόμα τα όποια… αντι-Ισραηλινά διεθνή… εσκαμμένα), η στάση του προς το Ισραήλ και τον Π-Θ του, Κο Β. Νετανιάχου!

Για πρώτη φορά, παγκοσμίως, δικάζεται ουσιαστικά (χωρίς δίκη) και καταδικάζεται χώρα (Ισραήλ) και κρατικοί της θεσμικοί υπάλληλοι – λειτουργοί, όπως ο Π-Θ της χώρας, Κος Β. Ν. , κατά την εξέλιξη (!) ενός πολέμου και όχι μετά το τέλος του!…

Οι παγκόσμιοι αυτοί θεσμοί, πανίσχυρα “Όργανα Παγκοσμίου Ελέγχου και Εξουσίας” των Κοσμοκυρίαρχων κατόχων του παγκοσμίου πλούτου “Διεθνών Εβραίων”, κινδυνεύουν να καταστούν, (για να το φαιδρύνω λίγο), ο… Κασσελάκης του… Νετανιάχου, αφού θέλουν να “ρίξουν” έναν λαοπρόβλητο αιρετό πολιτικό, τον υπόψη Π-Θ του Ισραήλ, (όπως αυτός ο γελοίος νέος Έλληνας “ΛΟΑΤΚΙ”, Όργανο του αμερικανικού “Δ.Κ.” και της νυν Κ-Β των Η.Π.Α., θέλει να “ρίξει” τον πετυχημένο, όσο και να διαφωνεί κανείς μαζί του, Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ.), έναν Ι/Π-Θ εκλεγμένο δημοκρατικά 3 φορές για την θέση αυτή, (ναι, 3 φορές, αν δεν σφάλλω), επειδή διαφωνούν ιδεολογικο-πολιτικά μαζί του και πιο απλά, επειδή αυτός δεν τους… “προσκυνάει”, όπως συνήθως λέμε λαϊκά!..

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ… ΙΣΧΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ… ΔΙΕΘΝΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΗ! (Εντύπωση προκάλεσε το φερόμενο ως εκδοθέν, σε βάρος του Ι/Π-Θ, Κου Β.Ν. γερμανικό ένταλμα συλλήψεως, κάτι που όμως αρνήθηκε ότι υφίσταται ο Γερμανός Καγκελλάριος, Σοσιαλιστής ή ορθότερα… Σοσιαλίζων, πολιτικά “λίγος”, Κος ΣΟΛΤΣ).

9. Για την “Σρεμπρένιτσα” θα γράψουμε προσεχώς, πάρτε όμως μια “πρώτη γεύση” παρακάτω!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ (!) με την ληφθείσα απόφαση περί εκεί Γενοκτονίας, το 1995, από τους Σέρβους, των εκεί Μουσουλμάνων, κλπ,

ΑΝ (!!!)

Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ” ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ 353.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1908 – 1923 (ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 1919 – 1923),

ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΙΩΝΟΣ), ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Τ/ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ,

ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΣΥΡΟ-ΧΑΛΔΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΣΥΡΙΩΝ, κλπ,

ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ (ΕΝΝ. Η “ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ” / Ο.Η.Ε.), ΩΣ ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΟΡΓΑΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1922, ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (Τ/”ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ”),

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, (1923-1999),

ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ)

ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΤΕ Α-ΠΟ-ΔΕΔΕΙ-ΓΜΕ-ΝΑ (!) ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ, (ΑΥΤΟΣ Ο… ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝΥΜΙΟ “ΛΕΒΙΝΣΚΙ”), ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ “ΒΑΡΙΑ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ)!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ!

ΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο Ο.Η.Ε. ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΚΑΙ ΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ “ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ”!..

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΟ… ΔΙΑΣΗΜΟ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ… ΕΠΟΜΕΝΟ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΤΟΝ ΡΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕΡΒΩΝ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ, … ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ… “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ”!..  (ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ… ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ… ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΡΑΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΛΠ)!..

ΟΡΘΟΤΑΤΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ -ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΙΧΕ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ!..

10. Ο Πούτιν φέρεται να είπε πως είναι διατεθειμένος να “πάει” σε διαπραγματεύσεις για ειρήνη στην Ουκρανία και σταμάτημα του εκεί πολέμου, κρατώντας όμως ό,τι εδάφη, κλπ, κέρδισε η χώρα του στον Πόλεμο αυτόν*!

Το εννοεί, λέμε εμείς! (Παράλληλα τόνισε πως η Ρωσία είναι έτοιμη και για έναν νέο Π.Π.).

Για να δούμε όμως, θα αποδεχθεί τώρα ο Πούτιν την ελβετική πρόταση να παραστεί και η Ρωσία στις εκεί (ΕΛΒΕΤΙΑ) -όπως είχαν σχεδιασθεί να γίνουν και δεν έγιναν- ειρηνευτικές συνομιλίες (ξεχνώ τώρα την ελβετική πόλη / έχει δύσκολο όνομα και μη γνωστό από το… “Στοίχημα”, αχαχαχαχαχαχαχαχα), διότι την προηγούμενη φορά η Ρωσία, δια του ΥΠΕΞ της, Κου Λαβρώφ, είχε αρνηθεί να παραστεί και τελικώς δεν παρέστη, με την δικαιολογία ότι θα συνεζητείτο μόνον το ειρηνευτικό σχέδιο των Ουκρανών!..

* Πολλοί Ουκρανοί, κυρίως στρατιωτικοί, δέχονται πια τον ερχομό της…ειρήνης, με μικρότερη εδαφικά Ουκρανία!.. Κάποιοι μάλιστα υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί λένε με νόημα: “Και οι Φινλανδοί έχασαν εδάφη από την ΕΣΣΔ, αλλά σήμερα Φινλανδία υπάρχει”!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. “ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ” Ο ΚΟΣ ΡΟΥΜΠΙΝ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!..

2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ “PYD” ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΜΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!

-/-