Διάφορα!..

1. Λέμε στον τηλεοπτικό μαϊντανό, κλπ, Στρατηγό Κο Τζούμη Λάμπρο, πως ο Κος Μαρινάκης έχει πράγματι, όπως άλλωστε είναι γνωστό, αριθμό ε/φ, “σάϊτς”, κλπ, αλλά στα έντυπά του και γενικώς στον Όμιλό του αρθρογραφεί μια σειρά δημ/φων (δεν λέμε πλειάδα, όπως λέγανε παλιά), όπως και μια σειρά λοιπών άλλων αρθρογραφούντων, όπως Παν-κοί, αναλυτές πάσης φύσεως θεμάτων, αλλά και επαγγελματικής προελεύσεως, κλπ, οι οποίοι όμως ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ (!) από κανέναν στον Όμιλο, πόσο μάλλον από τον ιδιοκτήτη του Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στο “τί” θα γράψουν και στο “πώς” θα το γράψουν, διότι ο Κος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ(!!!) είναι ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Μαύρης, Ροζ ή Κόκκινης), ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ, αλλά άτομο ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, θεωρώντας δεδομένη και επιβεβλημένη την ελευθερία της εκφράσεως γενικώς, πόσο μάλλον στην δημοσιογραφική γραφίδα / πένα και γενικώς σε όλους εκείνους που έχουν δημόσιο λόγο, φυσικά όμως πάντοτε εντός των πλαισίων της ευπρεπείας!

Επομένως το ότι έγραψε κάποιος κάτι άκρως από υπερβολικό, έως και ευθέως προσβλητικό, σε άρθρο του, σε μέσο ανήκον στον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Αντιδήμαρχο Πειραιώς, αλλά κυρίως ΕΥ-Ε-ΡΓΕ-ΤΗ(!), όπως πράγματι συνέβη και ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (!) για τον νυν Κο Α/ΓΕΕΘΑ, τον μέχρι τώρα, και αντικειμενικά κρινόμενο, πιο πετυχημένο Α/ΓΕΕΘΑ των τελευταίων ετών, μετά από τον Στρατηγό Κο ΓΡΑΨΑ Δ., δεν σημαίνει ότι αυτό εκφράζει τον Όμιλο Μαρινάκη ή τον ίδιο τον Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Στρατηγέ!

Τα μέσα του συγκεκριμένου Ομίλου ΔΕΝ(!) είναι ΧΟΥΝΤΙΚΑ, ούτε… “ε/φ Των –Ροζουλί Σόρος-Συριζαίων- Διεθνιστών Συντακτών”, ούτε “ΑΥΓΗ”, αλλά ούτε και “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” του “Χ. Αυγίτη” και φερόμενου ως δημ/φου, βοθρο-Χίου!

Τα μέσα του “Ομίλου ΜΑΡΙΝΑΚΗ” είναι ελεύθερα να παρουσιάζουν όλες τις απόψεις, να κρίνουν, να σχολιάζουν ελεύθερα, να προβληματίζονται, να συνεγείρουν όπου το κρίνουν ότι είναι απαραίτητο και πάντα με την δέουσα και λελογισμένη σοβαρότητα και μετριοπάθεια, μια μετριοπάθεια που όμως δεν μεταφράζεται σε αδυναμία, αλλά σε έλλογη και αναγκαία στη αρθρογραφία, ιδιαιτέρως στις μέρες μας, αυτοσυγκράτηση!..

Ο Όμιλος δεν διεκδίκησε, ούτε και πρόκειται ποτέ να το κάνει, το αλάθητο, αφού “όποιος εργάζεται, κάνει και λάθη”!

Φίλοι μου!

Ο παραπάνω Στρατηγός Κος Τζούμης θα μπορούσε να καυτηριάσει (όπως κατ’ εμάς δικαίως!!! το έπραξε) τον αρθρογράφο που νόμισε ότι θα μπορούσε “να πιάσει στο στόμα του”, μ’ αυτόν τον αήθη τρόπο, τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ, χωρίς να αναφερθεί στο μέσον που του έδωσε βήμα! Το γεγονός ότι αναφέρει ο Στρατηγός πως αυτό έγινε σε μέσο του “Ομίλου ΜΑΡΙΝΑΚΗ”, εγείρει ερωτηματικά!

Θέλουμε όμως να πιστεύουμε πως ο υπόψη Στρατηγός (ξέρουμε πως είναι ΝΔούλης / είναι “του Σαμαρά” και πως δεν είναι Χουνταίος ή Συριζαίος), το έκανε αυτό κινούμενος περισσότερο όχι από πολιτικά κίνητρα, αλλά λίαν πιθανώς από ποδοσφαιρικά (όντας φίλος της “Κούλας” ή του “Βάζελου” / κλίνουμε προς το δεύτερο), ενώ σκεπτόμαστε και την περίπτωση να ανέφερε, ων Στρατιωτικός, τελείως άδολα το “μέσον” (“Όμιλος ΜΑΡΙΝΑΚΗ”), στο πλαίσιο του σε ποιά ερωτήματα οφείλει να απαντά μια πληροφορία! (Τις, τί, πού, πότε, πώς, αν δεν σφάλλω βεβαίως)!..

Απαντήσαμε λοιπόν στον Κο Τζούμη, διότι στην εποχή που ζούμε και στην οποία, λίγο πριν από έναν πια σχεδόν βέβαιο Ε-Τ πόλεμο, προσβάλλεται ευθέως η ηγεσία των ΕΕΔ από την διεθνιστική Αξιωματική Αντιπολίτευση με τα μυθεύματα περί παρακολουθήσεώς της από τον ίδιον τον Π-Θ μας, δεν(!) είναι φρόνιμο(!) να δημιουργούνται γενικώς εντυπώσεις, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι απολύτως εσφαλμένες και ιδιαιτέρως όταν προσβάλλουν τον σκληρό πυρήνα του Κράτους, όπως είναι οι ΕΔ μας, στοχεύοντας “εν προκειμένω” τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κο Κων-νο ΦΛΩΡΟ, τον οποίον, όχι τυχαίως, αλλά με μέθοδο και ως μέρος του σχεδίου τους, προσβάλλουν οι ΤΕΔ το τελευταίο διάστημα με συνεχείς δηλώσεις και(!) των πολιτικών τους Αξιωματούχων και όχι μόνον των στρατιωτικών του τ/ΓΕΕΔ – ΥΠΑΜ!.. (Τον Κο Ακάρ τον λογίζουμε ως στρατιωτικό περισσότερο, αφού μάλιστα αυτός είναι και ο πραγματικός Τ/Α/ΓΕΕΔ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως ΥΠΑΜ)!..

Καλές γιορτές Στρατηγέ Τζούμη!..

2. Ρωτάνε! “Μετά τον ΡΤΕ ποιός”; Έχουμε γράψει εδώ σχετικώς και μάλιστα σε παρελθόντα και… ανύποπτο χρόνο, γιατί δεν μας διαβάζετε;

Περιληπτικά και πάλι!

Αν δεν υπάρχει ΡΤΕ στις προσεχείς τ/εκλογές (αν πάμε / αν φτάσουμε σ’ αυτές), θα είναι λάθος η Δύση να μην έχει επιλέξει τον Αλί ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ, ως τον επόμενο ηγέτη της χώρας αυτής! Λίαν πιθανώς μετά από την… έξοδο του ΡΤΕ (φυσική, όπως θα είναι ένας φυσικός του θάνατος ή βίαιη, όπως θα είναι μια δολοφονία του ή θάνατός του μετά από ένα δυστύχημα, κλπ), να υπάρξει… υπηρεσιακή, (να την πούμε έτσι και ας μας ακούγεται κάπως, αφού μιλάμε για το τ/Στρατοκράτος), στρατιωτική Κ-Β, η οποία θα εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας, κλπ, κλπ, κλπ και η οποία πάντα θα είναι “από πίσω” από την κάθε τ/Κ-Β, όπως είναι και σήμερα, μετά από την… αυτοκάθαρσή της, που της δόθηκε ως ευκαιρία που την εκμεταλλεύτηκε 100%, με το χειραγωγηθέν τελικώς από την τότε τ/Κ-Β  Γκιουλενικό στην βάση του, στο πυρήνα του και ερασιτεχνικώς αμερικανο-σχεδιασθέν τ/στρ-κό “Κίνημα” του Ιουλίου του 2016!..

Αν πάμε σε εκλογές με ΡΤΕ ζώντα, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ο ΡΤΕ θα στεφθεί και πάλι νικητής ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και ΤΙΜΙΟΤΑΤΑ! (Ας αφήσουν κάποιοι τις παπαριές για νοθεία, κλπ, διότι δείχνουν ότι ΑΓΝΟΟΥΝ την Τουρκία και εκτίθενται)! Για να νικήσει όμως ο ΡΤΕ, θα πρέπει να συμμαχήσει είτε με το Κουρδικό “ΗDP”, είτε με το “Καλό Κόμμα” της Κας Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ, είτε (δεν το συζητάμε αυτό) και με τους δύο!.. (Στο χθεσινό μας άρθρο δώσαμε και στοιχηματικά ποσοστά, εφ’ όσον γίνουν εκλογές στην Τουρκία με τον ΡΤΕ και πάλι ως έναν των… μονομάχων)!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” όμως (οι οποίοι και πάλι φέτος θα ξαναβρεθούμε στις γιορτές στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”), ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ(!) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2023, ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2023, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ! (Εμείς λέμε ότι οι Έλληνες θα πάνε στην 1η Κάλπη την 1η Κυριακή μετά την 2α Απριλίου).

Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές το “γιατί” η Τουρκία θα μας προσβάλλει, μάλιστα, εδώ και πάρα πολύ μακρύ χρονικό διάστημα πίσω, όπως και είχαμε εξηγήσει το κρίσιμο της περιόδου της… ακυβερνησίας στην χώρα μας, όταν θα κληθούμε να ψηφίσουμε και μάλιστα με ένα σύστημα (“απλή αναλογική”), που θα μας υποχρεώσει σε πολιτική αστάθεια σίγουρα από 25 έως 50 ημέρες, (πείτε χονδρικά 2 μήνες), αλλά πιθανώς και παραπάνω, αν πάμε και σε τρίτες εκλογές!

– Θα θυμάστε που γράφαμε, διότι σκεπτόμασταν πολλά ή δεν ξέραμε, αν θέλετε, καλά τον πολιτικό Άνδρα Κ.Κ.Μ., πως θα το κάνει σαν τον Βενιζέλο το 1920 και πως για να αποφύγει το να είναι Π-Θ όταν θα μας προσβάλλουν οι Τούρκοι, θα πήγαινε σε εκλογές το Καλοκαίρι φέτος, ώστε το… πέος, διότι ένας πόλεμος δεν παύει να αποτελεί ένα… ασύμμετρο μάλιστα πέος, θα έκρινε ότι καλόν θα ήταν να το… φάει / να το γευθεί όλη μαζί η πολιτική ηγεσία του τόπου!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ όμως μας διέψευσε, αποδεικνύοντας ότι έχει πολύ βαριά πολιτικά αρχίδια (“ψυχή”) και πως θα πάει μέχρι τέλους, μπαίνοντας στο 2023 σίγουρα ως Π-Θ, με ό,τι αυτό σημαίνει στην Ε-Τ εξέλιξη των πραγμάτων, όπως βεβαίως η τ/πλευρά την έχει σχεδιάσει (θέλουν πόλεμο και έχουμε πει το “γιατί”, όπως λέγαμε συνεχώς πως τα όσα ακούτε να λένε οι εδώ… αναλυτές, αχαχαχαχαχα, ότι δηλαδή αυτά περί πολέμου, κλπ, οι Τούρκοι τα λένε διότι έχουν και αυτοί εκλογές, είναι παπαριές και μην τα ακούτε) και δηλώνοντας ο Κ.Κ.Μ. πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας, με βάση πάντα τις δεσμεύσεις και πρόνοιες του Συντάγματος και σίγουρα με βάση και την εύρυθμο λειτουργία του Κράτους!

Ο Μητσοτάκης λοιπόν δεν δραπέτευσε το Καλοκαίρι! Μετά, όταν δηλαδή μας… απάντησε, του είπαμε εδώ να αλλάξει την απλή αναλογική σε ενισχυμένη, ώστε να αποφύγουμε την εκ των πραγμάτων πολιτική αστάθεια, κλπ, όταν θα προκηρύξει εθνικές εκλογές! Και εδώ όμως ο Κ.Κ.Μ. δεν το έπραξε, αν και μπορούσε, διότι ήθελε να κρατήσει τον λόγο του, απόδειξη της εντιμότητός του, όπως και της πολιτικής του σοβαρότητος, του πολιτικού του κύρους, όπως όμως και του δημοκρατικού του ήθους, θέματα που σίγουρα αντανακλώνται στον σεβασμό που δείχνει ένας πολιτικός στους θεσμούς!

Έτσι, θα πάμε σε… αστάθεια, είθε όμως να την αποφύγουμε, κάτι που ίσως η Ιστορία στο μέλλον να ζητήσει τον λόγο από τον σημερινό Ε/Π-Θ, αν τα πράγματα δεν(!) εξελιχθούν θετικά για την χώρα μας στο πολεμικό Πεδίο, για το οποίο επίσης ευχόμαστε να μην υπάρξει!..

Συνεπώς έχουμε απαντήσει, οι του “Ε.Θ.”, σε όλα όσα “παίζουν” τώρα, προ πολλού χρόνου και μάλιστα πλήρως εμπεριστατωμένα!..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, (ΕΝΝΟΩ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ Π-Θ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ Π-Θ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ), Ο Κ. Κ. Μ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ “ΛΙΡΑ 100”, ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ(!), ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΝ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ/ΔΕΙΓΜΑ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Π-Θ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΣΚΟΡΑΡΕΙ, (ΑΝ ΗΤΑΝ Π-Θ ΣΕ… ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΣΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ… ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ “ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΠΑΔΕΣ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

ΕΠΙΣΗΣ! ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ; ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ); ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΝ, ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ; ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΝΔούλη!.. ΘΕΜΑ ΣΑΣ!.. (ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΥΠΕΞ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ, ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η Ε/ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΟΥ… ΕΛΑΤΤΩΜΑ)!..

3. Προσέξατε μήπως ότι στα τ/Κανάλια “έπαιξε” εσχάτως, πιο πολύ αυτήν την φορά, σε σχέση με προηγούμενες, η Λέσβος; Μάλλον τυχαίο θα είναι!..

4. Το κατάλαβαν εγκαίρως οι Επιτελείς του Προέδρου της Κ-Β και έτσι και οι Στρατιωτικοί, (που φυσικά “δεν… κατούρησαν στο πηγάδι”, σε σχέση με τους συναδέλφους τους των “Σ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”), όπως σήμερα ανακοίνωσε ο Ε/ΥΠΑΜ, Κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ θα λάβουν 280 Ευρώ, που αναλογούν σε οδοιπορικά τους, κλπ, κλπ, κλπ!.. Άντε να δούμε!..

5. Ξαναρωτάμε τον Τ/ΥΠΑΜ, Στρατηγό Κο ΑΚΑΡ, και τον καλούμε και πάλι να μας απαντήσει, αν είναι ΑΝΔΡΑΣ “ΚΑΘΑΡΟΣ” και όχι απλώς “ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ”, ήτοι φέρων απλώς το γνωστό μόριο, αλλά να μας απαντήσει με την στρατιωτική του ιδιότητα και όχι αυτήν του πολιτικού!

Στρατηγέ!

Λέτε ότι η Ελλάς σας απειλεί με την στρατικοποίηση των νησιών της παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια και λέτε ότι θα κάνετε χρήση του άρθρου 51 του Χάρτη του Ο.Η.Ε. κλπ, αναφέροντας πονηρά την “Νόμιμη Άμυνα”!..

Με την απόλυτη γνώση των ε/στρατιωτικών δεδομένων που έχετε, αλλά και όπως θέλω να πιστεύω, με τις άριστες γνώσεις τακτικής του Πολέμου που προσωπικά κατέχετε, (σίγουρα δεν είστε Γκιουλέρ, αχαχαχαχαχαχα), πείτε μας, ΣΤΡΑ-ΤΙ-Ω-ΤΙ-ΚΑ (!!!) ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ;

Κατ΄εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, αν πραγματικά (που δεν το πιστεύουμε, διότι σας σεβόμαστε ως στρατιωτικούς), πιστεύετε, ως ΤΕΔ, αλλά και προσωπικά ως Στρατηγός Ακάρ, ότι απειλείστε από τις Ε/Δυνάμεις των νησιών μας, τότε Στρατηγέ, και να με συγχωρείτε, είστε πραγματικά, οι μεν ΤΕΔ για τα… σκυλιά, εσείς δε “Στρατηγός του Κόλου”!..

Ευχαριστώ!..

ΥΓ. Να λέγατε ότι απειλείστε στον Έβρο στρατιωτικά, να το καταλάβω, (αν και πάλι ούτε εκεί απειλείστε), αλλά στα νησιά Στρατηγέ, πώς σας ακούγεται;

Γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν είστε, έστω μια φορά, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, κάτι που αν πράξετε θα το καταγράψει θετικά η Ιστορία, αφού ποτέ στον παρελθόντα ιστορικό χρόνο,  αιώνων θα υπεστήριζα, δεν είπατε ποτέ αλήθεια και να πείτε “στα ίσα” ό,τι θέλετε να κάνετε εις βάρος μας, ό,τι και αν είναι αυτό, αλλ΄αντιθέτως “παίζετε” με ψέματα και πράξεις που στα ελληνικά, αλλά και στα τουρκικά λέγονται, μετά συγχωρήσεως, πουστιές; (Εσείς για παράδειγμα λέτε: Ο adam pust gibi davranıyor = Αυτός ο άνθρωπος συμπεριφέρεται σαν πούστης / Εμείς πχ λέμε: Πούστης Άνδρας, κλπ).

6. Οι Τούρκοι θα “παίζουν” συνέχεια πια το θέμα των υποκλοπών στην Ελλάδα (την νόμιμη του Ανδρουλάκη, αλλά και τις δήθεν του Π-Θ με το “Πρίντέϊτορ”, κλπ), στοχεύοντας στην διόγκωση της ρήξεως ανάμεσα στις ε/πολιτικές δυνάμεις και στον διχασμό τους, εν΄όψει της δικής τους επικείμενης επιθετικής εναντίον μας… δράσεως (sic)!..

Οι Τούρκοι ξέρουν άριστα τον, λόγω της διεθνιστικής ιδεολογίας του, ανθελληνισμό του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, όπως και την ρήξη Κ.Κ.Μ. – Ανδρουλάκη και θα καλλιεργήσουν, όσο μπορούν, (ορθώς, κατ΄αυτούς), τον ΔΙΧΑΣΜΟ και των Κομμάτων μας και(!) του λαού μας!..

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!

7.  Βγήκε και ο Παπαχελάς και είπε / έγραψε πως, ό,τι είναι να γίνει με τους Τούρκους θα γίνει μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2023! Ευχαριστούμε που και εσύ μας διαβάζεις “Μεγάλε”!..

8.  Ο Κος Τσίπρας, μετά από τις δηλώσεις του για την Οικογένεια Μητσοτάκη, τις αναφορές του ότι αυτή εργάζεται για την “πάρτη” της (μας διαβάζει ο Αλέξης και κάνει και λογοκλοπή), μετά από την περίφημη αισχρή του αναφορά και τάχα μου σύγκριση των συμπεριφορών Πάτση – Φραγκούλη στην Ελλάδα του 2022, κατ΄ εμάς αυτοδικαίως κερδίζει τον τίτλο του “ΓΝΗΣΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ” και εμείς πια έτσι θα τον αποκαλούμε!.. Πώς; ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, να πώς!..

Για εμάς, ακόμα και ο εξ Ακαρνανίας κάποτε βουλευτής ΓΟΥΛΙΜΗΣ (ψάξτε τον βίο και την πολιτεία του, αξίζει) φαντάζει σήμερα ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, εμπρός στον Τσίπρα ή πράγματι αληθινό… Ξετσίπα!..

Δηλαδή ρε Τσίπρα, ο Μητσοτάκης και όλοι οι μη… Αριστεροί σου, θέλανε να κτυπηθεί αυτό το παιδί, πόσο μάλλον να πεθάνει; Απώλεσες πια κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας, αλλά και ανθρωπιάς, ναι όπως το διαβάζεις, και τα ισοπεδώνεις πλέον όλα;

Καμιά ανακοίνωση θα βγάλεις για τους τραυματισμένους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ και ειδικά για τον σοβαρά τραυματισμένο Δκτη της “ΟΠΚΕ” ή αυτά είναι τα… “κολόπαιδα” του Μητσοτάκη ή… μπάτσοι και άρα αναλώσιμοι; Η λαλίστατη Αρτινιά… περιστέρα σου πού είναι, που ήταν και Υπουργάρα των… μπάτσων; Ο Αρχιρουφιάνος… Καραβανάς (διότι αυτός τέτοιος ήταν) και γλείφτης “Χ” αριθμού ΥΠΑΜ, Τόσκας, που και αυτόν τον είχες Υπουργό των… Μπάτσων, πού είναι; Δεν θα βγει κανείς σας, ρε όχιεντρες, να πει ένα “Περαστικά” και στους…  μπάτσους, ρε διεθνιστικό ανθελληνικό κρυφο-Κομμούνι;

ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΔΗΜ/ΦΟΙ, ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ!.. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΡΕ!

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΡΟΥΜΑΝΟ ΓΥΦΤΟΥΣ!

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΦΟΝΟΥΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, …

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΩΣ Π-Θ ΚΟΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ(!) ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ “ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ… ΠΗΛΙΚΙΟΝ”! ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ, ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΣΕ… ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑΧΑ… ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΛΠ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2015, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ 2019, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ  1, 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΙΣΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!..

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ! ΜΙΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, (ΤΙ ΩΡΑ;), ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ!

ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΡΕ ΠΟΛΛΑΚΗ ΤΟΥΣ… ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ, ΓΙΑ… ΕΝΙΣΧΥΣΗ; (ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΠΟΛΛΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΣ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ! ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ Ε. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ “2 ΛΟΓΑΚΙΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΣΕΣ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ “ΣΚΕΜΠΕ” ΣΟΥ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΑΤΟ-ΜΑΓΚΑ)!..

KAI OK ΡΕ TΣΙΠΡA! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ Κ-Β ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΚΕ… ΣΟΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. “ΠΡΟ-ΠΟ” ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΕ ΣΟΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΧ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ, ΛΕΓΑΤΕ, ΛΕΓΑΤΕ, ΛΕΓΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο… ΦΙΛΕΡΓΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΛΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ;

ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΑΣ, … ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ “ΜΑΡΦΙΝ” ΕΝΝΟΩ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ! Α! “ΜΑΖΕΨΟΥ” ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΕΙΣΑΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ KOMMATIKOYΣ ΣΟΡΙΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘ΄ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΞΕΝΟΥΣ, ΛΑΘΡΟ, ΔΙΑΚIΝΗΤΕΣ, ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΚΛΠ; ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ “ΠΑΙΞΕΙΣ” ΣΤΟ “GNTM”; ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!..

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! ΚΟΙ ΔΗΜ/ΦΟΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ…

“ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΣ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ”!..

 

“ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-