ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..

Φίλοι μου /μας!

Μόλις χθες (01-02-2023), στο άρθρο μας με τίτλο “Επικαιρότητα”, σας περιγράψαμε ακριβώς τί πιστεύουμε σχετικά με τον όλο σχεδιασμό (αυτό που ακούτε να το ονομάζουν, γενικώς, “Στρατηγική”) του Κλεφτοκοτά εναντίον του Μητσοτάκη, λέγε με ΝΔ, με στόχο την νίκη του “Σόρος-Τσίπρα” στις επικείμενες εκλογές!

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες μόνον και το βράδυ στο “Κλειστό” του Περιστερίου (“Α. Γ. Παπανδρέου”), ο Κλεφτοκοτάς, που μίλησε σε οπαδούς του, μας επιβεβαίωσε 100%, σε ό,τι σας είχαμε σχετικώς ενημερώσει!..

Στην ομιλία του, ο Κλεφτοκοτάς, ανέφερε στους οπαδούς του το άκρως επικίνδυνο σύνθημα για την πολιτική ισορροπία και εσωτερική ειρήνη στην χώρα, που λέγει (σε σχέση πάντα με τις επικείμενες εκλογές):

“Δημοκρατία ή Μητσοτάκης”!

Προβείτε μόνοι σας στην ανάλυση του παραπάνω δήθεν διλήμματος, κρατώντας ως δεδομένο ότι ο αναφερόμενος / ο ομιλών σε / για… Δημοκρατία, Πρόεδρος του “Σόρος-Σύριζα” είναι Κομμουνιστικής καταγωγής και… εκπ-σεως, αλλά και… Χουντο-Γόνος!

Τέλος, παρακαλώ, πάτε, διαβάστε και θυμηθείτε και πάλι τί γράφαμε, και μετά, γνωρίζοντας και το τί ακριβώς είπε ο Κλεφτοκοτάς στην ομιλία του, (περιεστράφη εις ό,τι σας γράψαμε στο “Επικαιρότητα”), κρίνατε τί γράψαμε και τί είπε ο Αρχηγός της μείζονος στην χώρα μας Αντιπολιτεύσεως και τελικώς, (και ακολούθως), … αγκιστρωθείτε μετά πολύ γερά στον “Ε.Θ.”!…

Πριν σας αφήσω, ένα σχόλιο μόνον, σχετικώς μακρύ! Διαβάστε αμέσως παρακάτω!

Ο μεταλλαγμένος Κομμουνιστής, ο σημερινός ροζ πολιτικός Κλεφτοκοτάς, … ζει κυρίως, (όπως άλλωστε έχει διδαχθεί στα νεανικά του χρόνια στα Κομμουνιστικά “Κατηχητικά”), σε ό,τι αφορά το Πεδίο πάντα, με το μπάχαλο(!), ως γνήσιος διεθνιστής (δυτικού τύπου βεβαίως πια), και πιστεύει πως θα μπορεί να σταθεί πολιτικά, με τις ίδιες πάντα αναφορές στο ιστορικό μας παρελθόν, που με τον σχεδιασμό του που υλοποίησε και συνεχίζει αναίσχυντα να εφαρμόζει, το έχει μεταφέρει (το παρελθόν μας)… επικαιροποιημένο στο παρόν και που επίσης πιστεύει πως… αυτό θα του φέρει την νίκη το… 2023!..

Αγαπητοί!

Θέλω να πιστεύω πως ο Κλεφτοκοτάς δεν επιδιώκει έναν 4ο ή και 5ο Γύρο, έναν νέο εμφύλιο, (καραδοκούσης βεβαίως και της Τουρκίας, κάτι που δείχνει να μην τον νοιάζει), που θα διέλυε “μια για πάντα” την Πατρίδα μας, μια Πατρίδα που ως διεθνιστής, αυτός και η πολιτική του συμμορία, μισεί!..

Σε κάθε περίπτωση, του λέμε πως θα ήταν φρόνιμο να συνετιστεί, βάζοντας στην άκρη τις όποιες πολιτικές του ρητορικές διχαστικές και… τρομοκρατικές κορώνες, (δείχνει να θέλει να πάει στις εκλογές με το… φονικό της Ελλάδος δίπολο, “Προοδευτική Αριστερά ή Εγκληματική Δεξιά” / κάπως έτσι, κλπ), αν πραγματικά θέλει την ειρήνη και την ησυχία στον τόπο!

Όμως, αν οι βλέψεις του Κλεφτοκοτά είναι άλλες και βρώμικες, μετά από μια πολύ πιθανή νέα του ήττα στις προσεχείς εκλογές, (ώστε να εκδικηθεί, όπως νομίζει, την ήττα των ηττημένων πολιτικών του προγόνων, στου Μακρυγιάννη, στον Γράμμο, στο Βίτσι, κλπ, προσβάλλοντας πλέον, μετά από το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και το πανηγύρι του στην εσκεμμένως τότε επιλεγείσα περιοχή των Πρεσπών, το ίδιο το σώμα της Ελλάδος), ας ξέρει πως στις μέρες μας “δεν θα πάρει 5  χρόνια για να κατασταλεί / για να νικηθεί, η όποια και πάλι προσπάθειά τους, η προσπάθεια δηλαδή των Κομμουνιστών, με δυτικό βεβαίως… μανδύα αυτήν τη φορά και όσων ντόπιων και ξένων θα συνταχθούν μαζί τους, η όποια τους προσπάθεια επιβολής ενός σύγχρονου κοκκινο-ροζ ολοκληρωτικού καθεστώτος στην Ελλάδα μας, ενός καθεστώτος μορφής… επικαιροποιημένης νεο-κομμουνιστικής Χούντας Λατινικής Αμερικής, σαν αυτές των Μοράλες, Μαδούρο, Λούλα”, κλπ!..

Ξεσκεπάστηκες πια Τσίπρα! (Διάβασε το “Επικαιρότητα” και εσύ! Σε βεβαιώ δεν σε παρακολούθησαν οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ώστε να πεις ότι σε / σας άκουσαν και γράψαμε το άρθρο αυτό)! Δυστυχώς για την Δημοκρατία μας, που κανείς σαν εσένα κρυφο-Κομμουνιστής / κρυφο – Κόκκινο-Φασίστας ποτέ δεν πίστεψε, εσύ είσαι ο μέγας πολιτικός μαφιόζος, ο πολιτικός Δον Κορλεόνε στην χώρα μας σήμερα!

Σε καλούμε να ανανήψεις και κατάλαβε πως ο λαός μας, και δη οι νέοι μας, (όσοι γνήσιοι Έλληνες έμειναν στην χώρα, που την έκανες Διεθνή Βάση των “Λάθρο”), θέλουν να τους πεις για το μέλλον, ρε Κλεφτοκοτά, να τους πεις πχ για την Ελλάδα του 2030, για το δικό σου όραμα για μια νέα πετυχημένη και ισχυρή Ελλάδα, που θα συζητάει πια για το χυμένο άδικα αδελφικό μας ε/αίμα στο κοντινό και απώτερο ιστορικό μας παρελθόν, που θες, ρε πολιτικέ Φρανκεστάϊν, να το ξαναφέρεις στο… παρόν, στο σήμερα, μόνον στα μαθήματα Ιστορίας στα Παν-μια και γενικώς στους χώρους εκπ-σης, που θα λειτουργούν ως… “Εκπ-κές Μηχανές Ενότητος του Λαού μας” και όχι ως πολιτικά άντρα και γιάφκες, όπου οι κυριαρχούντες με την βία Κομμουνιστές, σαν εσένα, θα διδάσκουν, ως λύκοι με προβιά, το μίσος προς όλους όσους έχουν άλλη άποψη από εσάς, βρωμο-πολιτικέ υποκριτή, και θα καλλιεργούν απόψεις για βίαιη ανατροπή και αλλαγή της όποιας στην χώρα μας δημοκρατικής τάξεως!..

Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που τον μιμείσαι αισχρά, (όντας / ως άτομο μη έχον αναστολές σε τίποτε, ως ασέβαστος και πολιτικά ιερόσυλος), είχε οράματα για την Πατρίδα μας και τον λαό της, ρε πολιτικέ… “ούτε Καραγκιόζη”, (μιμείσαι μέχρι και τις κινήσεις της κεφαλής του, όταν μιλούσε), είχε οράματα για την Ελλάδα μας! Πχ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”! “ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ”, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ -ΠΡΟΣΕΞΕ- τώρα!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ” (ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΗ, ΑΥΤΗ ΤΩΝ “ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ”) ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ(!), ΩΣ Π-Θ, ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ”, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 2 ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΣΦΙΞΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΛΠ! (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ)!

(Ο.Κ. ΚΑΙ Ο “ΚΟΥΦΟΣ” ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε., “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΊ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ “ΙΔΙΩΝΥΜΟ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”);

ΣΥΝΕΠΩΣ:

Α. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ ΣΥ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… “ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΝΑΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ”, ΤΙ; ΑΝ  “ΟΧΙ”, ΓΙΑΤΙ;

Β. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ, ΕΣΥ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ / ΚΡΥΦΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ” ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΛΟΟΥΝ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ Ε/ΛΑΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΧΟΥΝΤΟ-ΠΑΙΔΟ, ΓΟΝΕ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ”, (ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015), ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΤΙΚΑ ΠΧ “ΠΡΙΓΚΗΠΑ” ΤΟΝ Κ.Κ.Μ., ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, (Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΤΣΑΤΣΟΝΙ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ, Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;), ΚΑΙ “ΠΑΤΗΣΑΝ” ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ Π/ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΝΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΧΙΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ “ΟΜΙΛΟ” ΣΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ… ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Ο “ΖΟΥΓΚΛΙΕΡΗΣ” ΚΑΙ Ο Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΙΒΑΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙ Ή ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ;

ΠΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ;

Γ. ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΓΕΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1960 ΚΡΙΘΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΑΙΜΑ , ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΜΕ, ΜΕ, ΜΕ, …. ! ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΑΛΕΞΑΚΟ! ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;

ΓΙΑΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΕΙΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΠΟ… ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ… ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ… ΡΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ… ΕΚΧΕΡΣΩΣΕΙΣ; ΑΥΤΟΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΑΛΕΞΑΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ;

ΣΥΝΕΛΘΕ ΤΣΙΠΡΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΖΟΥΛΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΟΤΙ, ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙ (ΑΚΟΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΩΝ), ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ “ΜΙΤ”! (ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ, ΑΝ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ / ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ!.. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΘΕΩΣ… ΠΡΟΔΟΤΗΣ!..

ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΏΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ; Σ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΣΕ “ΔΙΑΒΑΖΩ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ή ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ, ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, “ΠΟΥ ΕΧΕΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ”, ΘΑ ΠΑΜΕ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ… ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΑΙΜΑ!

ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΧΑΛΟ-ΛΕΡΑ!…

Α! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ! ΩΣ ΕΠΩΔΟ, ΩΣ “ΡΕΦΡΕΝ”, “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΣΑΣ”, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ… ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ!..

ΓΕΙΑ ΚΑΙ… ΧΑΡΑ ΣΟΥ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1. ΡΕ ΔΕΛΑΤΟΛΑ, ΡΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ… ΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΡΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ… ΣΟΥΠΙΑ Ή… ΑΒΆ! ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΝ “ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ” ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ… ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΠΙΟ… ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΡΩ; ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΡΙΖΟ-ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΣΥ!.. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΚΡΥΦΟ-ΣΥΡΙΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΔΗΜ/ΚΗ ΚΡΥΦΟ-ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ!..

2. ΡΕ ΚΟΤΤΑΚΗ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΧΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ… ΑΜΑΝΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ… ΥΠΕΡΑΝΩ, “ΚΑΙ ΚΑΛΑ”, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ… ΧΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΑΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ Ε/Φ ΕΣΤΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΠΡΕΣΣΟ, ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΑΥΓΗ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ, ΡΕ ΣΑΥΡΑ, ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. (Η… ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο Π-Θ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ), ΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ 1843 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ;

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ(!) ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ “ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ”, ΚΛΠ; ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο Π-Θ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ, ΡΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ… (ΚΑΙ!) ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ;

ΟΥΣΤ!

ΠΑΣ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΑΛΛΗ ΔΗΜ/ΚΗ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΟΥΤΑΝΑ) ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΝΤΑ!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΔΝΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ε/Φ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΣΤΙΑ”, ΜΗ ΕΧΩΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ… ΤΗΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Σ. ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ” ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ… ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΤΕ “ΚΟΛΛΗΤΟ” ΣΟΥ, ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ, ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ (ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ) ΠΑΣΧΟ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΛΗ!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ… ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!

Υγ. Συγχαρητήρια για την δίαιτά σου!.. Αυτή πέτυχε!

3. Συγχαρητήρια στον Κύπριο ΠτΔ, Κο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ για τα 2,5 εκ-ρια Ευρώ που έδωσε η “Κυπριακή Δημοκρατία” στην ΕΠΑ!.. Καλά Γεράματα τώρα, Πρόεδρε! Σε λέγαμε ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ, αλλά ποτέ με κακία ή ορθότερα, ποτέ με πολιτική αντιπάθεια ή εμπάθεια, τιμώντας-σε πάντα και κυρίως το ΕΟΚΑ-τζίδικο παρελθόν σου!

4. Κε Οικονόμου! (ΣΚΑΪ) / Το “Δημοκρατία Ή Μητσοτάκης” το είπε ο Τσίπρας στο Περιστέρι (δεν είπε “Δημοκρατία Ή Εκτροπή”, όπως είπατε σήμερα) και δεν το… εφηύρε η “ΑΥΓΗ”, η οποία απλώς έγραψε πρωτοσέλιδα σήμερα, ό,τι ο Αρχηγός-της ανέφερε χθες!

5. Κα Αναστασοπούλου! (ΑΝΤ1) / Η “Χρυσή Αυγή” και τα όποια σημερινά υποκατάστατά της (πχ το Κόμμα Κασσιδιάρη) δεν είναι ακροδεξιό / – – ξιά Κόμμα / – τα! Είναι όλοι τους ΝΕΟ-ΝΑΖΙ!.. Το τί είναι τώρα ΝΕΟ-ΝΑΖΙ είναι αντικείμενο… Δικτατορικού! Σε κάθε περίπτωση, πιστέψτε με, είναι κάτι… κακό! Αχαχαχαχαχαχαχα!

6. Ξεχασμένο από το χθεσινό άρθρο μας “Επικαιρότητα”! Την κατοχή παράνομων λογισμικών την μετέτρεψε από κακούργημα σε πλημμέλημα ο Συριζαίος Καλογήρου, το 2019, την εβδομάδα μετά από την προκήρυξη εκλογών τότε από τον Κλεφτοκοτά!

Γιατί; Μήπως για την περίπτωση που θα συλλαμβάνονταν μετά, επί ΝΔ, “δικοί της” με τέτοια λογισμικά να παρακολουθούν… στόχους, κλπ, να έπεφταν στα μαλακά;

Ακριβώς γι’ αυτό! “Έδεναν” έτσι οι Συριζαίοι την ασφάλεια των Οργάνων τους, που θα εμπλέκονταν, σε ό,τι ζούμε… απ’ την δουλειά τους, αχαχαχαχαχαχαχα, το τελευταίο 6μηνο “και βάλλε”!..

Μόνον που τώρα, αυτοί οι Κοι, αν μάλιστα είναι ή ήσαν και υπάλληλοι της ΕΥΠ, θα αντιμετωπίσουν την… ρομφαία των “ΑΓΓΕΛΩΝ” (όχι ημών, των… κανονικών) και κανένα δικαστήριο, διότι προκάλεσαν την ΜΕΓΙΣΤΗ των ΖΗΜΙΩΝ στην “ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΣΦΑΛΕΙΑ”!..

7. Τα ναρκωτικά του γιού του Θεοδωρικάκου απεδείχθησαν… κόκκινα, … μούφα και … δήθεν!.. Οι ληστείες όμως ή ορθότερα οι… απαλλοτριώσεις από Τράπεζες, η κατοχή όπλων, κλπ, γιών και κοριτσιών στελεχών του Σόρος-Σύριζα, όπως πχ του γιού του τέως Προέδρου της Βουλής ή … “Κρεοπώλη” ή… “Ταβερνιάρη”, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι πραγματικές, όπως και οι καταδίκες τους από την Δικαιοσύνη!..

Όμως! Την θέση μας, ως “σάϊτ” την ξέρετε! Διαβάστε την ξανά παρακάτω!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ”!

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΓΩΝΟΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ), ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ! ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΥΧΟΝ ΗΘΟΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, (ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ), ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ… ΣΑΣ!..

-/-